9 Alternatif Weebly Terbaik: Pembina Laman Web Hebat Lain

Weebly tidak berjaya untuk anda? Sertailah kami semasa kami mengkaji sembilan pembina laman web alternatif yang masing-masing pakar dalam sesuatu yang berbeza.


Weebly pasti pembina laman web yang popular. Ciri bawaan dan templat perniagaan berasaskan perkhidmatan menjadikan platform ini menonjol.

Tetapi Weebly’bukan untuk semua orang. Ada yang mengkritik reka bentuknya; yang lain merasakannya’tidak cukup senang digunakan. Bunyi biasa? Jika awak’memikirkan untuk membina laman web dengan Weebly, atau sudah mempunyai akaun dan ingin menukar platform, maka panduan ini sesuai untuk anda.

Kami’telah bertahun-tahun meneliti dan menguji pembangun laman web, dan kini berada dalam kedudukan yang baik untuk membantu memadankan anda dengan penyelesaian yang tepat. Kami’telah menilai keseluruhan pembangun laman web terbaik di pasaran (yang dapat anda lihat di sini), tetapi platform terbaik tidak ada’selalu sesuai untuk anda. Itu’mengapa kita’telah mengumpulkan artikel ini.

9 Alternatif Weebly Terbaik

 1. WixPembina laman web serba terbaik.
 2. Ruang SquarespaceTerbaik untuk reka bentuk dan kreatif.
 3. LAMAN123Sokongan sembang langsung terbaik.
 4. TergamamNilai terbaik untuk wang.
 5. DudaTerbaik untuk tangan bantu kreatif.
 6. GoDaddyPaling pantas membina laman web di.
 7. WordPress.comTerbaik untuk blog.
 8. Pencipta JimdoPlatform mesra untuk kedai dalam talian yang sederhana.
 9. 1&1 IONOSTerbaik untuk perniagaan kolar putih.

Wix berada di tempat pertama (dan mengalahkan Weebly) kerana alat yang mengagumkan yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan laman web Wix anda. Squarespace benar-benar bersinar untuk templatnya yang bergaya, dan SITE123 adalah pilihan yang bagus untuk pemula yang mencari platform yang sangat berguna. Untuk lebih terperinci, lihat perincian penilaian kami dari tiga teratas:

Di bawah ini, kami’Saya akan mengkaji semula sembilan alternatif Weebly yang hebat ini, dengan menumpukan pada pilihan mereka’kembali terbaik di. Ini bukan sahaja memberi anda rasa untuk setiap platform, tetapi juga idea yang jelas jika ada’s pembangun laman web yang anda perlukan.

Alternatif Terbaik untuk Weebly

Jika awak’tidak pasti apa itu pembangun laman web, izinkan kami menerangkan. Pembina laman web adalah alat dalam talian yang membolehkan anda membuat laman web anda sendiri dengan kos rendah, tanpa memerlukan pengetahuan pengekodan.

Dari pengujian dan penyelidikan banyak platform, kami’dapat mencari pembangun laman web mana yang terbaik di pelbagai bidang.

Penyelidikan kami berpusat di sekitar lima bidang utama: ciri, reka bentuk, bantuan dan sokongan, nilai untuk wang, dan kemudahan penggunaan. Semua memainkan peranan penting ketika membuat keputusan pembangun laman web mana yang akan digunakan.

Dari ini, kami membuat struktur penilaian yang jelas yang merangkumi setiap platform. Ini memberi kita gambaran yang sangat jelas tentang apa yang paling sesuai dengan setiap pembangun laman web, dan siapa yang paling sesuai untuk mereka.

Perbandingan Berdampingan dengan Alternatif Weebly Terbaik

Pembina Laman WebSkor CiriSkor Reka BentukSkor Bantuan dan SokonganNilai untuk Skor WangSkor Kemudahan Penggunaan

Penilaian Keseluruhan WBE

(/ 5)

WixRuang SquarespaceLAMAN123TergamamGoDaddyWordPress.comPencipta Jimdo1&1 IONOSDuda
81%71%100%90%86%4.7
78%92%80%52%67%4.3
62%57%75%62%80%4
56%68%90%90%75%4
48%45%55%54%75%3.8
83%52%80%86%65%3.7
66%49%45%66%73%3.5
70%47%65%42%70%3.5
64%94%80%28%81%4.0

Itu’banyak data yang perlu diambil, jadi untuk membantu, kami’telah meletakkan skor kemenangan untuk setiap kawasan di berani. Dari pandangan sekilas, ia’jelas bahawa Wix adalah anjing teratas, menguasai tiga dari lima kawasan, sementara Squarespace adalah reka bentuk yang tiada tandingannya.

Di bawah ini, kami’Akan memberikan beberapa konteks untuk skor ini dengan mengkaji setiap pembangun laman web secara individu. Kami’Saya akan membincangkan semua bidang di atas, dan memberitahu anda jenis laman web yang paling sesuai untuk setiap pembangun laman web.

# 1 Wix

Pembina laman web serba terbaik

Kelebihan WixKekurangan Wix
 • Editor drag-and-drop yang mudah dan intuitif
 • Alat berskala yang membantu anda mencapai kejayaan dalam talian
 • Boleh’t menukar templat setelah laman web anda disiarkan
 • Kekurangan ruang simpanan untuk laman web dengan banyak saiz fail yang besar

Wix menetapkan standard untuk pembina laman web. Ia menawarkan lebih daripada 510 templat yang direka dengan indah untuk dipilih, dan editor drag-and-drop intuitif untuk boot. Ketika datang ke fitur, Wix memiliki beberapa fitur terbaik, menyokong apa saja dari blog dan e-dagang, hingga perniagaan berasaskan perkhidmatan dan laman web pelbagai bahasa..

Sekiranya anda boleh’Untuk mencari ciri yang anda perlukan, Wix juga mempunyai kedai aplikasi yang luas yang boleh anda gunakan untuk mencari apa yang anda mahukan’mencari dan memasangnya. Pembinaan laman web juga boleh dibuat lebih mudah, dengan pilihan dibantu reka bentuk, Wix ADI. Ini berfungsi dengan menanyakan beberapa siri soalan sebelum mereka bentuk laman web anda – perkhidmatan yang tidak dilakukan oleh Weebly’t menawarkan.

Pelan merangkumi sepenuhnya percuma hingga $ 35 / bulan bergantung pada keperluan anda, dan di sana’walaupun jaminan dua minggu, wang dikembalikan.

Mengapa Memilih Wix Bukannya Weebly?

 • Pembangun laman web yang lebih baik
 • Alat yang lebih baik untuk membantu anda mengembangkan dan mempromosikan laman web anda

# 2 Squarespace

Terbaik untuk reka bentuk dan kreatif

Kelebihan SquarespaceKekurangan Squarespace
 • Templat terbaik yang direka untuk mana-mana pembina laman web
 • Ciri-ciri mempunyai kualiti yang nyata bagi mereka
 • Pelan harga yang mahal
 • Pada mulanya sukar untuk dikendalikan oleh pemula

Squarespace adalah platform yang melancarkan kelas. Ia’dibuat khusus untuk industri kreatif, dengan templat yang sangat ilahi sehingga ada yang menyangka anda’semula pembangun web. Di sana’lebih kepada Squarespace daripada hanya kelihatan – walaupun tidak’Memiliki jumlah ciri yang sama dengan Wix dan Weebly, tetapi Squarespace memang mengutamakan kualiti.

Bercakap tentang premium, Squarespace’rancangannya mencerminkan luarannya yang mewah, dengan harga mulai dari $ 12 – $ 40 / bulan. Dua rancangan teratas akan membolehkan anda membuat kedai dalam talian, dan ada percubaan percuma selama dua minggu, jadi anda boleh meluangkan masa untuk bermain sebelum berkomitmen ke platform.

Mengapa Memilih Squarespace Daripada Weebly?

 • Templat yang luar biasa, sesuai untuk jurugambar, pereka dan seniman
 • Ciri-ciri berkualiti tinggi untuk menjadikan laman web anda menonjol

# 3 LAMAN23

Sokongan sembang langsung terbaik

Kelebihan SITE123SITE123 Kekurangan
 • Sokongan sembang langsung yang sangat membantu
 • Pasaran aplikasi yang mudah digunakan
 • Ciri-ciri kurang berkualiti
 • Boleh’t menukar templat selepas laman web anda’s disiarkan

SITE123 sedikit lebih sedikit daripada pembangun laman web lain dalam senarai ini, dengan fokus pada kesederhanaan dan pengalaman pengguna. Bantuan dan sokongannya yang luar biasa, terutama melalui sembang langsung, adalah bukti SITE123’usaha menjadikan platformnya mesra pengguna mungkin. Ini juga memberi anda bantuan reka bentuk, menjadikan penciptaan laman mudah.

Seperti semua pembangun laman web yang baik, SITE123’templat adalah responsif mudah alih sepenuhnya. bererti mereka menyesuaikan diri agar sesuai dengan semua saiz skrin. Hanya ada dua rancangan yang ditawarkan, menjadikan pilihan anda mudah: percuma, atau $ 10.80 / bulan. Pelan premium memberi anda lebih banyak ruang penyimpanan dan lebar jalur, serta membuang iklan dan membiarkan anda menggunakan ciri e-dagang.

Mengapa Pilih SITE123 Bukannya Weebly?

 • Lebih mudah digunakan, dengan sokongan hebat untuk pemula
 • Lebih baik untuk membina laman web asas dengan bantuan reka bentuk

# 4 Menyerlahkan

Nilai terbaik untuk wang

Kelebihan yang memberangsangkanKekurangan
 • Nilai wang yang hebat
 • Pusat bantuan yang cemerlang dan sokongan 24/7
 • Tidak direka untuk laman web perniagaan
 • Hanya boleh membuat laman web satu halaman

Menariknya adalah pembangun laman web lain yang meletakkan kepantasan dan kesederhanaan di tengah-tengah segala yang dilakukannya. Sekiranya anda perlu merancang laman web yang besar, inovatif atau kompleks, itu’bukan platform untuk anda. Sangat menarik untuk laman web asas seperti blog, resume dalam talian, atau acara seperti pesta atau perkahwinan.

Memulakan adalah mudah, seperti menghubungkan semua akaun media sosial yang mungkin anda miliki. Laman web Strikingly anda boleh berfungsi sebagai hab untuk kehadiran dalam talian anda. Harga bermula dari harga pelan percuma sehingga $ 49 / bulan. Semakin lama anda mendaftar (antara satu hingga sepuluh tahun), semakin banyak potongan harga, yang mewakili nilai wang yang hebat.

Mengapa Memilih Yang Menarik Bukannya Weebly?

 • Lebih sesuai untuk laman web sederhana atau asas
 • Bantuan dan sokongan yang lebih baik

# 5 Duda

Terbaik untuk tangan bantu kreatif

Pro DudaKekurangan Duda
 • Permintaan terbina dalam yang hebat yang memberi anda cadangan semasa membuat laman web anda
 • Tiada had kreativiti
 • Pelan harga yang mahal
 • Tidak banyak panduan SEO (Search Engine Optimization)

Duda sangat sesuai untuk anda jika anda mahukan laman web yang direka dengan baik, tetapi tidak mempunyai bakat kreatif untuk menghidupkan visi anda. Templatnya memberi anda asas permulaan yang baik, dan terdapat petua berguna sepanjang ini, yang menawarkan nasihat dan panduan bagaimana membina laman web yang sempurna. Anda juga boleh meletakkan apa sahaja, di mana sahaja, jadi anda juga’tidak terhad kepada templat yang tegar.

Semua itu berharga, tanpa rancangan percuma dan harga mulai dari $ 14 – $ 74 / bulan. Di sana’juga kekurangan sokongan SEO, jadi walaupun anda memerlukan pertolongan dengan reka bentuk, anda’Perlu dihidupkan untuk mengoptimumkan laman web anda.

Mengapa Memilih Duda Bukannya Weebly?

 • Berguna untuk inspirasi reka bentuk
 • Tiada had di mana perkara boleh diletakkan di laman web anda

# 6 GoDaddy

Paling pantas membina laman web di

Kelebihan GoDaddyKekurangan GoDaddy
 • Anda boleh membina laman web dalam beberapa minit
 • Memformat semula laman web anda secara automatik semasa menukar tema
 • Ciri kurang mendalam dan berkualiti
 • Tidak bagus untuk blog

GoDaddy adalah jenama yang sinonim dengan dunia dalam talian. Sama ada awak’sedang mencari untuk membina laman web, menghoskannya, atau hanya membeli nama domain, GoDaddy telah anda lindungi. Pembina laman webnya, GoCentral, lebih mengutamakan kepantasan. Ini membantu membuat reka bentuk awal laman web anda untuk anda dengan mengajukan beberapa siri soalan mengenai laman web ini’tujuan.

Sekiranya anda memerlukan sesuatu dalam talian secepat mungkin, GoDaddy adalah pertaruhan terbaik anda. Di sana’adalah percubaan percuma selama dua minggu, dan rancangan bermula dari $ 5.99 hingga $ 29.99 / bulan. GoDaddy berfungsi paling baik untuk perniagaan sederhana atau laman web peribadi, tetapi ia’sangat mengejutkan dalam membuat kedai dalam talian yang ramping dan berfungsi.

Mengapa Pilih GoDaddy Bukannya Weebly?

 • Sangat pantas untuk membina laman web di
 • Reka bentuk yang mudah diubah jika anda ingin mengemas kini laman web anda

# 7 WordPress.com

Terbaik untuk blog

Kelebihan WordPressKekurangan WordPress
 • Terkenal sebagai salah satu dunia’platform blog terbesar
 • Banyak ciri
 • Sukar digunakan jika anda’tidak celik teknologi
 • Dicipta khas untuk blogging sahaja

Jika ia’s blog anda’selepas itu, WordPress.com adalah platform yang sesuai untuk anda. Mungkin lebih teknikal daripada yang lain dalam senarai ini, tetapi semua templat dibuat khusus untuk blog. Pastikan tidak mengelirukan WordPress.com dengan WordPress.org, yang merupakan platform sumber terbuka yang dihoskan sendiri’sangat sesuai jika anda boleh’kod t.

WordPress.com menawarkan rancangan percuma, di mana anda mempunyai akses ke ciri asasnya dan menerima subdomain WordPress. Pelan premium pergi dari $ 5 hingga $ 25 / bulan, tetapi ingat bahawa anda’Saya perlu membayar tambahan untuk sebarang plugin yang anda pasang untuk perkara seperti SEO.

Mengapa Memilih WordPress Bukannya Weebly?

 • Sangat sesuai jika anda ingin merancang blog
 • Sangat sesuai jika anda mahukan kawalan yang lebih maju ke atas laman web anda’kod s

# 8 Jimdo Pencipta

Platform mesra untuk kedai dalam talian yang sederhana

Pro JimdoKekurangan Jimdo
 • Ruang simpanan tanpa had pada semua rancangan premium
 • Pusat bantuan yang ringkas dan tepat
 • Pilihan templat terhad
 • Tiada pilihan pemulihan

Pencipta Jimdo mempunyai positif, tetapi sejujurnya, itu tidak berlaku’t mengukir dirinya sebagai niche dalam bidang apa pun. Ia’tidak buruk untuk laman web peribadi, tetapi di sana’lebih baik di luar sana – dan perkara yang sama berlaku untuk laman web kreatif dan perniagaan. Yang benar adalah, Jimdo adalah platform tengah jalan yang baik’berkebolehan sempurna, tetapi sukar memberi inspirasi.

Jimdo’Walau bagaimanapun, alat bantu reka bentuk – Jimdo Dolphin – boleh sangat berkesan untuk orang yang mempunyai masa dan / atau kemahiran reka bentuk yang terhad. Harga untuk kedua-duanya bermula dari percuma hingga $ 39. Sama seperti Squarespace, rancangan berjenjang dua teratas disediakan untuk e-dagang, di mana anda boleh membuat kedai dalam talian yang kukuh.

Mengapa Memilih Jimdo Bukannya Weebly?

 • Sekiranya anda ingin menggunakan alat bantu reka bentuk seperti Jimdo Dolphin
 • Sekiranya anda mempunyai tempat perlindungan’baca bahagian lain dari senarai ini dan terus ke Jimdo

# 9 1&1 IONOS

Terbaik untuk perniagaan kolar putih

1&1 Kelebihan IONOS1&Kekurangan 1 IONOS
 • Alat khusus yang direka untuk skala perniagaan
 • Templat merangkumi banyak industri yang berbeza
 • Reka bentuk kelihatan sedikit bertarikh
 • Pelan percuma tidak ada

1&1 IONOS adalah jenis pembina laman web yang boleh dibanggakan oleh ibu bapa anda. Cerdas, kemas, dan mantap’dirancang terutamanya untuk perniagaan kecil yang memerlukan ruang dalam talian untuk syarikat berasaskan perkhidmatan mereka. Alat menekankan ini dengan pelbagai ciri yang membantu anda mempromosikan dan mengembangkan perniagaan anda, seperti pemasaran e-mel dan integrasi media sosial.

Sama seperti bilik dewan tahun 1950-an, 1&1 IONOS’ templat kelihatan agak bertarikh dan serius, walaupun ini sepatutnya’menjadi masalah bagi industri kerah putih seperti perakaunan atau perundingan. Harga bermula dari hanya $ 1 hingga $ 30 / bulan, jadi ia’cukup platform dari segi kos.

Mengapa Pilih 1&1 IONOS Bukannya Weebly?

 • Sangat sesuai untuk laman web perniagaan kecil dan permulaan
 • Sekiranya anda memerlukan laman web yang lebih serius dengan struktur yang lebih jelas

Bagaimana Sekiranya Anda Ingin Menjual Secara Dalam Talian?

Jika awak’kerana ingin membina kedai dalam talian, Weebly mungkin tidak berjaya. Ia mempunyai ciri untuk menjual dalam talian, tetapi ia’pertama pembangun laman web, bukan platform e-dagang. Bagi mereka yang hanya mahukan kedai dalam talian, ia’terbaik untuk melihat perkhidmatan khusus seperti Shopify dan BigCommerce.

Shopify adalah platform e-dagang bertaraf tinggi kami. Ia mempunyai banyak ciri dan aplikasi yang membantu anda bukan sahaja menjual barang anda, tetapi meningkatkan keuntungan anda secara aktif. Ini menyediakan segala-galanya dari panduan SEO dan pemasaran e-mel hingga tema responsif mudah alih dan integrasi berbilang saluran (yang membantu anda menjual di pasaran dan media sosial).

BigCommerce, sebaliknya, lebih merupakan penyelesaian luar kotak. Semua yang anda perlukan untuk memulakan adalah terbina dalam, yang bermaksud anda tidak tahu’mempunyai banyak kos tambahan seperti membayar bulanan untuk aplikasi lanjutan. Ia’sedikit lebih teknikal daripada Shopify, tetapi boleh terbukti lebih menjimatkan dalam jangka masa panjang.

Sekiranya menjual dalam talian isn’laman web anda’Fokus utama, tetapi anda masih mahu menjual produk ganjil di sana sini, Wix dan Squarespace adalah dua alternatif Weebly yang hebat.

Cara Memilih Alternatif Weebly

Ia sangat menggembirakan ketika mencari pembina laman web yang betul – terdapat banyak pilihan di luar sana. Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan semasa membuat pilihan anda, dan kami’telah menyenaraikan beberapa teratas yang perlu diperhatikan di sini:

 • Jenis laman web yang anda mahukan mungkin merupakan faktor terpenting untuk dipertimbangkan. Jika awak’kembali dalam industri kreatif, sesuatu seperti Squarespace paling sesuai. Untuk blog, anda’Saya ingin melihat WordPress. Perniagaan kecil akan mendapat kesesuaian pada 1&1 IONOS, dan sebagainya.
 • Belanjawan anda akan menentukan pilihan anda juga. Sekiranya laman web itu untuk kegunaan peribadi dan anda tidak’Untuk berpisah dengan wang apa pun, Wix menawarkan rancangan percuma terbaik. Jika awak’bagaimanapun, perniagaan, melabur di laman web anda adalah idea yang baik, dan akan mengaut keuntungan pada masa akan datang.
 • Tahap kemahiran komputer anda juga memberi kesan. Platform yang paling mudah digunakan adalah Wix dan GoDaddy, sementara SITE123 mempunyai sokongan hebat sekiranya anda’bimbang akan tersekat.
 • Berapa banyak masa yang anda ada juga boleh memainkan peranan dalam keputusan anda. Sekiranya anda memerlukan laman web secepat mungkin, mungkin ada baiknya menggunakan Godaddy, atau alat bantu reka bentuk lain seperti Wix ADI atau Jimdo Dolphin.

Adakah Weebly Sesuai untuk Anda?

Satu perkara itu’Yang penting untuk ditekankan ialah Weebly tidak’Pembina laman web yang buruk. Ia sebenarnya boleh menjadi pilihan terbaik untuk anda sekiranya anda’belum mencubanya. Di sini’Bagaimana keadaannya dalam penyelidikan kami:

Pembina Laman WebSkor CiriSkor Reka BentukSkor Bantuan dan SokonganNilai untuk Skor WangSkor Kemudahan Penggunaan

Penilaian Keseluruhan WBE

(/ 5)

Weebly
84%77%70%82%70%4.1

Weebly sebenarnya mempunyai sejumlah ciri yang memenuhi keperluan pelbagai jenis. Ini bagus kerana ini bermaksud anda tidak’Tidak perlu mengeluarkan wang tambahan pada aplikasi. WordPress dan Wix ketinggalan pada fitur masing-masing dengan 83% dan 81%, tetapi tidak ada yang menyingkirkan Weebly dari tempat teratas.

Di mana ia’Namun, kekecewaan adalah bantuan dan sokongan serta kemudahan penggunaannya. Dari ujian, orang mendapati Weebly agak sukar untuk digunakan, dan semakin buruk’Mereka yakin mereka mendapat pertolongan yang mereka cari ketika terjebak pada sesuatu. Sekiranya bantuan dan sokongan adalah keutamaan anda, maka kami sarankan untuk memeriksa Wix, yang merupakan satu-satunya pembangun yang mendapat 100% dalam penyelidikan kami untuk kategori tersebut.

Weebly sangat bagus untuk laman web perniagaan kecil, dengan pelbagai templat, reka bentuk yang baik, dan fungsi e-dagang. Harga berkisar antara $ 8 hingga $ 38 / bulan, menjadikannya sangat berpatutan, di samping rancangan percuma yang dapat anda gunakan ketika memahami platform. Dari segi apa pun, ia’patut dicuba Weebly sebelum menghapuskannya sepenuhnya.

Alternatif Weebly Terbaik: Ringkasan

Semua perkara dipertimbangkan, anda tidak boleh merasa terperangkap oleh Weebly. Dan hanya kerana ia tidak berlaku’bekerja di Weebly, itu tidak’bermaksud itu adalah akhir dari impian laman web anda. Terdapat ratusan pembangun laman web di luar sana, dan kami’telah memilih sembilan alternatif Weebly terbaik untuk anda pertimbangkan. Jadi, buat kali terakhir, di sini’s senarai itu lagi:

9 Alternatif Weebly Terbaik

 1. WixPembina laman web serba terbaik.
 2. Ruang SquarespaceTerbaik untuk reka bentuk dan kreatif.
 3. LAMAN123Sokongan sembang langsung terbaik.
 4. TergamamNilai terbaik untuk wang.
 5. DudaTerbaik untuk tangan bantu kreatif.
 6. GoDaddyPaling pantas membina laman web di.
 7. WordPress.comTerbaik untuk blog.
 8. Pencipta JimdoPlatform mesra untuk kedai dalam talian yang sederhana.
 9. 1&1 IONOSTerbaik untuk perniagaan kolar putih.

Semasa memutuskan untuk memindahkan platform, perkara utama yang perlu dipertimbangkan adalah:

 • Jenis laman web yang anda mahukan
 • Belanjawan anda
 • Tahap kemahiran anda
 • Masa kamu

Menanyakan kepada diri anda soalan-soalan ini akan memberi anda idea yang lebih jelas mengenai pembangun laman web mana yang paling sesuai untuk anda. Dalam kebanyakan kes, kita’duga Wix akan menjadi alternatif Weebly yang sesuai untuk anda. Ia’mudah, direka dengan baik dan cukup murah juga!

Semua platform di atas mempunyai percubaan percuma, sementara ada yang menawarkan pelan percuma! Sekiranya anda mempunyai masa lapang setengah jam, itu’bernilai mendaftar untuk pasangan dan melihat apa yang mereka’semula semua. Ia menang’Anda akan dikenakan sedikit pun, dan boleh menjadi permulaan laman web baru anda.

Alternatif Weebly Terbaik: Soalan Lazim

Apakah alternatif Weebly terbaik?

Terdapat banyak pembangun laman web hebat di luar sana, tetapi alternatif Weebly yang ideal adalah Wix. Ini mendahului ujian penyelidikan kami sebagai pembangun laman web termudah untuk digunakan, dan juga mempunyai ciri-ciri hebat, templat yang dirancang dengan baik, dan editor seret-dan-lepas yang intuitif.

Apakah alternatif Weebly yang paling murah?

Banyak pembangun laman web menawarkan rancangan percuma, jadi anda tidak’Saya sebenarnya perlu membayar apa sahaja untuk alternatif Weebly! Sebilangan besar rancangan premium bermula dari $ 5 / bulan hingga $ 50 / bulan di pelbagai platform, tetapi anda berjaya’t cari yang lebih murah daripada 1&1 IONOS, dengan harga hanya $ 1 / bulan.

Adakah Weebly selamat?

Seperti kebanyakan pembangun laman web yang dihormati, Weebly menawarkan pelanggannya sijil keselamatan SSL terbina dalam. Ini ditunjukkan melalui ikon gembok kecil yang muncul di sebelah URL anda, yang memberitahu pengunjung bahawa laman web anda selamat untuk dilayari dan berinteraksi dengan.

Yang memiliki Weebly?

Weebly dimiliki oleh Square pemproses pembayaran. Kerana ini, ia’secara meluas percaya bahawa Weebly akan berusaha lebih banyak untuk meningkatkan ciri e-dagangnya, yang bermaksud mungkin platform untuk mengawasi jika anda’kembali mencari untuk memulakan kedai dalam talian pada masa akan datang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map