Alternatif Etsy Terbaik | 8 Alat yang Mudah Digunakan Untuk Mempelbagaikan Beyond Etsy

alternatif etsy terbaikSekiranya anda sudah mempunyai kedai Etsy, anda mungkin berfikir untuk mendirikan kedai e-dagang anda sendiri di luar Etsy.


Mengapa anda mesti mempertimbangkan perkara ini? Apakah beberapa alternatif Etsy? Dan apakah beberapa strategi untuk menyalurkan lalu lintas dari kedai Etsy anda ke kedai e-dagang anda sendiri?

Artikel ini akan memberi anda sedikit lebih banyak arahan dan strategi mengenai cara mendekati perniagaan anda untuk mempunyai lebih banyak kawalan terhadap jenama anda.

Tidak ada jawapan betul atau salah mutlak, tetapi ada sejumlah masalah yang harus dipertimbangkan ketika memikirkan alternatif untuk Etsy.

Kami’Saya akan bermula dengan membincangkan kebaikan dan keburukan Etsy. Kemudian kami’Saya akan membimbing anda untuk memanfaatkan Etsy untuk mengembangkan kedai dalam talian anda. Dan akhirnya, kami’Saya akan terperinci mengenai beberapa alternatif yang baik untuk Etsy.

Di sini’s tinjauan awal alternatif Etsy yang kita’Saya akan berbincang. Klik untuk pergi ke pembina laman web jika anda melihat sesuatu yang menarik perhatian anda.

Contents

8 Alternatif Etsy untuk Membuat Kedai Anda Sendiri

 1. Shopify – Platform e-dagang serba terbaik
 2. Wix eCommerce – Nilai wang yang hebat
 3. BigCommerce – Platform e-dagang yang paling berskala
 4. ECommerce Squarespace – Templat terbaik yang direka
 5. Weebly eCommerce – Yang perlu ditonton
 6. Volusion – Terbaik untuk ciri analisis
 7. GoDaddy – Paling pantas membina kedai dalam talian
 8. 3dcart – Bagus, tetapi ada’lebih baik di luar sana

Sekarang anda tahu siapa mereka, lihat 3 alternatif Etsy teratas kami dalam carta perbandingan snapshot ini untuk mendapatkan lebih banyak rasa untuk mereka:

Alternatif Terbaik untuk Etsy

Bila kamu’mencari semula kedai dalam talian, ia’mudah tersesat dalam banyak pilihan yang ditawarkan. Kawasan pasar seperti Etsy bergolak, dan pembangun laman web e-dagang berada di setiap sudut maya.

Itu’mengapa kami membuat penyelidikan untuk anda di sini di Pakar Pembangun Laman Web. Kami mengatasi kebisingan dan memberi anda fakta yang sukar dan bermanfaat agar anda dapat membuat keputusan yang terbaik. Kami melihat secara mendalam semua faktor yang paling penting, dari alat penjualan hingga harga, sokongan dan seterusnya.

Kami’kami mendapat senarai panjang pembangun e-dagang kami’telah dianalisis dengan cara ini, dan kami’telah menjadikan mereka lapan alternatif Etsy terbaik.

Di sini’merupakan pusingan lapan terakhir kami, diikuti dengan tinjauan mendalam mengenai empat alternatif Etsy teratas:

# 1. Shopify

Platform e-dagang serba terbaik

Shopify isn’hanya pembangun laman web e-dagang – itu’direka untuk membantu orang menubuhkan kedai dalam talian mereka sendiri dan berjaya dalam jangka masa panjang. Ini menggabungkan kemudahan penggunaan dengan alat penjualan yang kuat, seperti pengurusan inventori, untuk menjadikan kehidupan penjualan Anda selancar mungkin.

Harga Shopify berkisar antara $ 29 hingga $ 299 sebulan.

Kelebihan dan Kekurangan Shopify

Kebaikan dan keburukan
 • Jual di pelbagai saluran
 • Sistem inventori yang cemerlang
 • Mempunyai yuran transaksi melainkan anda menggunakan Pembayaran Shopify
 • Fleksibiliti reka bentuk yang terhad semasa menukar tema

# 2. Wix eCommerce

Nilai wang yang hebat

Sementara Shopify adalah platform e-dagang khusus (maknanya’hanya digunakan untuk membuat kedai dalam talian), Wix adalah pembangun laman web – dan sangat bagus! Ia’merupakan pembangun laman web terbaik dengan fungsi e-dagang. Anda boleh menggunakan Wix eCommerce untuk membuat kedai dalam talian dalam beberapa minit, dan menyempurnakan penjenamaan anda dengan menggunakan alat penyuntingan intuitifnya.

Harga eCommerce Wix berkisar antara $ 20 hingga $ 35 sebulan.

Kebaikan dan Kekurangan Wix

Kebaikan dan keburukan
 • Editor intuitif – mudah digunakan dan menyesuaikan etalase anda
 • Tambahkan video produk untuk meningkatkan pengalaman pelanggan
 • Boleh’menjual di pelbagai saluran
 • Sistem inventori yang lemah

# 3. Komersial Besar

Platform e-dagang yang paling berskala

BigCommerce adalah platform lain yang, seperti Shopify, pakar dalam membina kedai dalam talian. Ia mempunyai ciri terpasang terbaik di pasaran, dan sangat sesuai untuk perniagaan yang mencari dorongan serius. BigCommerce mempunyai alat untuk menyokong pertumbuhan besar, termasuk integrasi berbilang saluran dan perdagangan tempatan yang mengagumkan.

Harga BigCommerce antara $ 29 hingga $ 249 sebulan.

Pssst! Kami hanya ingin memberitahu anda bahawa BigCommerce kini menawarkan sehingga tiga bulan percuma semasa anda mendaftar ke rancangan baru. Pergi ke laman web BigCommerce untuk melihat tawaran ini secara langsung!

Kebaikan dan Keburukan BigCommerce

Kebaikan dan keburukan
 • Lebih banyak ciri bawaan daripada pesaing mana pun, termasuk penjualan berbilang saluran
 • SEO yang hebat untuk menjadikan kedai anda lebih tinggi dalam hasil carian
 • Sukar digunakan kerana terminologi yang kompleks
 • Tiada aplikasi mudah alih untuk menguruskan kedai di mana sahaja

# 4. E-dagang Squarespace

Templat terbaik yang direka

Seperti Wix, Squarespace adalah pembangun laman web dengan fungsi e-dagang terkemuka. Sekiranya anda ingin membiarkan produk anda bersinar, anda boleh’lebih baik daripada Squarespace – ia mempunyai reka bentuk berkualiti terbaik di pasaran. Dan ia’bukan hanya wajah yang cantik – tambahkan sistem inventori yang kuat dan integrasi media sosial dan anda’mendapat pilihan yang sangat baik.

Harga Squarespace berkisar antara $ 26 hingga $ 40 sebulan.

Kelebihan dan Kekurangan Squarespace

Kebaikan dan keburukan
 • Sistem inventori dan alat analisis yang hebat
 • Reka bentuk templat terbaik dari mana-mana pembangun e-dagang
 • Kekurangan banyak pilihan penghantaran
 • Tiada kedai aplikasi

# 5. ECommerce Weebly

Yang mesti diperhatikan

Weebly adalah pembangun laman web dengan tumpuan khusus pada e-dagang – selepas itu’Dengan penggabungan dengan pembekal pembayaran Square, anda boleh mengharapkan banyak tindakan di kawasan ini! Ia tidak’cukup sesuai dengan alat penjualan dan data yang hebat yang ditawarkan oleh pesaingnya, tetapi harga permulaannya adalah yang terendah, dan itu’juga senang digunakan.

Harga eCommerce Weebly berkisar antara $ 12 hingga $ 38 sebulan.

Kebaikan dan Kekurangan Weebly

Kebaikan dan keburukan
 • Nilai terbaik untuk wang mana-mana pembangun e-dagang
 • Menawarkan ciri tambahan yang hebat seperti blogging
 • Tidak ada integrasi penjualan berbilang saluran
 • Kekurangan alat data besar seperti pengurusan inventori

# 6. Volusi

Terbaik untuk ciri analisis

Volusion adalah platform e-dagang yang umumnya dikalahkan oleh pesaingnya Shopify dan BigCommerce. Walau bagaimanapun, di mana ia menonjol adalah alat analitik dan datanya. Sekiranya anda mahukan banyak data dan pandangan berguna mengenai bagaimana prestasi perniagaan anda, maka Volusion sesuai untuk anda.

Harga Volusion berkisar antara $ 29 hingga $ 299 sebulan.

Kelebihan dan Kekurangan Volusion

Kebaikan dan keburukan
 • Menyediakan banyak data hebat untuk mengetahui penjualan anda
 • Aplikasi mudah alih untuk memastikan anda sentiasa berhubung dengan kedai anda
 • Adakah’menyokong penjualan produk digital
 • Kekurangan ciri tambahan seperti alat blog

# 7. GoDaddy

Paling pantas membina kedai dalam talian

Sekiranya kesederhanaan adalah perkara kegemaran anda untuk menjual melalui Etsy, maka GoDaddy boleh menjadi pilihan terbaik anda. Ia’Pembangun e-dagang termudah untuk digunakan, yang bermaksud anda boleh membuat kedai anda dalam talian, siap, dan menjual dalam masa yang singkat! Perisian ADI (Artificial Design Intelligence) bermaksud GoDaddy sebenarnya dapat membuat kedai yang diperibadikan untuk anda dalam beberapa minit. Ia menang’t memberi anda alat penjualan yang kuat atau banyak kawalan kreatif, tetapi ia’cara mudah dan pantas untuk menjual secara dalam talian.

Harga GoDaddy adalah $ 19.99 sebulan.

Kelebihan dan Kekurangan GoDaddy

Kebaikan dan keburukan
 • Cara terpantas dan termudah untuk membina kedai dalam talian
 • Menyokong lebih banyak industri daripada pesaingnya
 • Kekurangan kualiti dalam ciri penjualannya
 • Adakah’menyokong penjualan produk digital

# 8. Kad 3d

Bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

3dcart adalah platform e-dagang yang layak dengan bahagian belakang yang terperinci dan teliti, di mana anda boleh menguruskan segala-galanya dari inventori anda, hingga SEO, maklumat produk dan banyak lagi! Ini mempunyai petua dan petua yang bermanfaat, dan memiliki banyak potensi. Kelemahannya adalah, ia benar-benar dibom dalam ujian pengguna kami, keluar sebagai platform yang paling tidak disyorkan oleh orang. Tanpa aplikasi mudah alih dan pengalaman pengguna yang buruk, 3dcart menghadirkan bahagian belakang dalam senarai lapan alternatif Etsy teratas kami.

Harga kad 3d berkisar antara $ 19 hingga $ 229 sebulan.

Kebaikan dan Kekurangan 3dcart

Kebaikan dan keburukan
 • Bahagian belakang yang mengagumkan dengan persediaan dan permintaan yang hebat
 • Tukar tema pada bila-bila masa
 • Platform yang mahal berbanding pesaingnya
 • Pengguna pembina cenderung tidak mengesyorkannya setelah menggunakannya

Alternatif # 1 – Shopify

Platform e-dagang serba terbaik

Shopify adalah pembangun kedai dalam talian e-dagang yang berkembang pesat.

Bukan sahaja mempunyai templat yang menarik, di sana’juga App Store yang boleh anda gunakan untuk menambahkan alat yang lebih maju ke kedai anda semasa perniagaan anda berkembang.

Menambah produk Etsy anda ke Shopify cepat dan mudah kerana terdapat fungsi import khusus, dan bahkan aplikasi – seperti EasyImport – untuk menjadikannya sehalus mungkin.

Shopify’alat termasuk fungsi untuk membantu anda mengautomasikan penjualan dan pemasaran, pembukuan, pemenuhan, pencetakan label, dan banyak lagi. Anda mungkin belum memerlukan alat ini, tetapi apabila perniagaan anda berkembang, anda boleh menggunakan ciri penjualan ini apabila anda memerlukannya.

shopify alternatif terbaikShopify mempunyai semua alat yang anda perlukan untuk menjalankan kedai dalam talian anda dengan mudah dan berjaya

Ia’sangat biasa bagi penjual dalam talian untuk memulakan di Etsy, kemudian beralih ke platform e-dagang seperti Shopify apabila mereka perlu berkembang. Malah, seorang pemilik kedai Etsy, LeiLei Secor, berjaya memperoleh kejayaan melalui pasaran sebelum beralih membina laman web e-dagangnya sendiri – https://www.leileisecor.com/designed-by-lei/ – menggunakan Shopify. Dia sebenarnya tampil dalam sebuah artikel di Entrepreneur.com atas usaha perniagaannya!

Ini hanya menunjukkan bagaimana anda boleh menggabungkan kekuatan Etsy dan laman web e-dagang anda sendiri untuk mengembangkan perniagaan anda.

Shopify adalah pembangun kedai dalam talian yang jauh lebih maju daripada pembangun laman web seperti Squarespace dan Weebly. Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk membina sebuah kedai yang sangat maju dan kompleks, untuk perniagaan berukuran besar, Shopify adalah calon yang sangat baik untuk dipertimbangkan.

Dengan Shopify, anda mengeksport produk Etsy anda dalam fail CSV (seperti Excel), kemudian mengimportnya ke Shopify. Ia’Bukan sains roket, tetapi jika anda menginginkannya lebih mudah maka anda boleh menggunakan EasyImport, alat pengimport Etsy to Shopify percuma.

Anda juga dapat mengintegrasikan dan menyelaraskan kedai Etsy dengan kedai Shopify anda dengan mudah menggunakan aplikasi Etsy Marketplace Integration. Mengapa memilih antara keduanya apabila anda dapat memiliki yang terbaik dari kedua dunia?

Alternatif # 2 – Wix eCommerce

Nilai wang yang hebat

Wix adalah salah satu pembangun laman web drag and drop yang terbaik dan murni di pasaran pembinaan laman web hari ini. Ini membolehkan anda membuat laman web yang anda cari sendiri tanpa mengetahui cara membuat kod sama sekali.

wix e-commerce alternatif lainWix adalah pembangun laman web terbaik untuk membina kedai dalam talian. Ia mempunyai alat yang hebat, templat yang menarik, dan mudah digunakan!

Sebab mengapa kami mengesyorkan Wix adalah kerana mereka mempunyai ‘Kedai Etsy’ aplikasi yang akan membolehkan anda menyelaraskan dan mengintegrasikan kedai Etsy anda ke laman web anda.

Manfaat utama di sini ialah jika anda menambah atau membuang produk dari kedai Etsy anda, kemas kini ini akan secara automatik ditunjukkan di laman web anda – menjimatkan banyak kerja.

Anda tidak’Saya perlu mengemas kini Etsy, kemudian log masuk ke laman web anda untuk mengemas kini produk di laman web anda. Anda boleh menyegerakkan produk anda dengan satu klik.

Alternatif Etsy - aplikasi wixWix mempunyai aplikasi Etsy Shop untuk menjadikan integrasi kedai anda yang ada lancar dan mudah.

Walaupun pembangun laman web lain yang kami bincangkan di bawah ini juga membolehkan anda mengimport produk Etsy anda ke dalam pembangun laman web mereka dengan cepat, mereka tidak’untuk terus menyegerakkan dengan akaun Etsy anda, jadi setelah anda membuat kemas kini ke kedai Etsy anda, anda’Saya perlu melalui proses pengimportan lagi.

Dengan Wix, penyegerakan berterusan, menjadikannya mudah dan senang untuk anda.

Alternatif # 3 – BigCommerce

Platform e-dagang yang paling berskala

BigCommerce adalah pilihan yang sangat baik jika anda’merancang semula untuk mendorong pertumbuhan perniagaan anda. Sekiranya Etsy merasa terlalu kecil atau jangka pendek, dan anda mahukan kebebasan dan kekuatan untuk meregangkan sayap e-dagang anda, bertanya khabar kepada BigCommerce.

Ia mempunyai ciri terpasang berkualiti terbaik dari mana-mana pembangun e-dagang, yang bermaksud anda tidak’Saya mesti terus berlari ke kedai aplikasi setiap lima minit – sebaliknya, ia’semuanya ada di hujung jari anda.

alternatif besar komersilBigCommerce adalah platform e-dagang terkemuka yang direka untuk meningkatkan perniagaan anda ke liga besar

Perkara lain yang diketahui oleh BigCommerce adalah penyatuan saluran omni. Dengan BigCommerce, anda mendapat hab tunggal untuk menguruskan semua saluran penjualan anda yang berbeza; Amazon, eBay, Facebook, Pinterest dan Google Shipping semuanya disambungkan dengan lancar dan mudah ke kedai BigCommerce anda.

Jadi bagaimana dengan Etsy? Anda boleh menggunakan aplikasi berbilang saluran seperti Sellbrite untuk berintegrasi dengan pasar, termasuk Etsy, menjadikannya cara yang mudah dan berkesan untuk benar-benar meningkatkan kedai anda’kehadiran dalam talian.

BigCommerce mempunyai semua yang anda perlukan untuk mengembangkan jenama, penjualan dan pelanggan anda. Ia mempunyai alat e-dagang yang hebat, SEO yang hebat, dan integrasi multisalurannya tiada duanya. Walau bagaimanapun, ia’Bukan platform yang paling senang digunakan di luar sana, yang boleh dilakukan selepas kesederhanaan Etsy.

Jika awak’kembali setelah pilihan yang lebih mudah, maka Shopify atau Wix akan menjadi pilihan yang jauh lebih baik!

Alternatif # 4 – eCommerce Squarespace

Templat terbaik yang direka

Squarespace adalah salah satu pembangun laman web drag-and-drop terbaik yang terdapat di pasaran sekarang.

Templat kedai dalam taliannya sangat bergaya, digilap dan semuanya responsif (jadi kedai dalam talian anda akan kelihatan hebat di semua peranti mudah alih). Sebenarnya, Squarespace mempunyai reka bentuk templat berkualiti terbaik!

alternatif e-dagang squarespaceSquarespace mempunyai reka bentuk berkualiti terbaik di pasaran, memberikan anda gerai yang menakjubkan untuk produk anda

Selain dapat membuat etalase yang sangat indah untuk anda, Squarespace juga membolehkan anda mempunyai kawalan penuh terhadap varian produk, memuat naik produk tanpa had, menguruskan inventori anda, menjana kupon, mengatur dan mengawal cukai jualan, mengkonfigurasi pilihan dan kos penghantaran, uruskan senarai e-mel pelanggan anda, dan alat penjualan lain yang berguna untuk anda membina kedai dalam talian yang komprehensif.

Oleh itu, bukan sahaja Squarespace membiarkan produk anda bersinar dengan gambar besar dan berkualiti tinggi dan reka bentuk kedudukan tertinggi, ia juga memberi kelebihan kepada kedai anda untuk mempromosikan pertumbuhan dan kejayaan jangka panjang.

Squarespace memudahkan anda mengimport produk Etsy yang ada ke laman web Squarespace. Berikut adalah beberapa arahan langkah demi langkah (dan tutorial video) mengenai bagaimana anda dapat melakukan ini dengan cepat dan lancar.

Alternatif Etsy - Import SquarespaceAnda boleh mengimport kedai Etsy anda ke Squarespace dengan mudah, menjimatkan banyak masa dan usaha!

Alternatif Etsy Terbaik: Perbandingan Head-to-Head

Anda’mereka mempunyai penurunan pada masing-masing dari empat alternatif Etsy terbaik – tetapi bagaimana mereka membandingkan secara berdampingan?

Kami menjalankan penyelidikan mendalam untuk menunjukkan skor anda dalam jadual di bawah. Kemudahan penggunaan dan skor pelanggan dikira dari maklum balas yang diberikan oleh orang-orang seperti anda, dan kami mesti mencuba setiap platform dalam senarai ini. Lihat hasilnya di bawah:

Etsy AlternativeShopifyWixBigCommerceSquarespaceKedudukan keseluruhan

Kemudahan penggunaan

Harga Pelan Kemasukan

Nilai untuk Wang

Bantuan dan sokongan

Markah Pelanggan

4.7 / 54.3 / 54.2 / 54.2 / 5
4.1 / 53.6 / 53.6 / 53.4 / 5
$ 29$ 20$ 29.95$ 26
3.5 / 54.5 / 53.7 / 54.4 / 5
4.1 / 54.7 / 53.2 / 53.5 / 5
4.7 / 54.5 / 53.2 / 54.0 / 5

Apa Kelebihannya & Kekurangan Etsy?

Kelebihan Menggunakan Etsy

1) Mudah Menyiapkan Depan Kedai Anda

Etsy adalah platform hebat untuk memulakan dan mengembangkan perniagaan dalam talian anda. Ini membolehkan anda mendapatkan kedai dengan cepat dan berfungsi dan memberi anda alat untuk menjual produk anda.

Anda tidak’Saya perlu risau untuk mendapatkan perkhidmatan hosting sendiri, membuat laman web anda dirancang dan dibina, mengatur pemproses pembayaran, atau jumbo teknikal lain yang’hanya dikhaskan untuk pengguna komputer super!

2) Pendedahan kepada Pembeli

Tambahan pula, Etsy sering dikunjungi oleh banyak pengunjung yang berpotensi menjadi pelanggan anda – jadi anda tidak’Saya perlu risau untuk mendapatkan calon pelanggan anda sendiri! Sebilangan besar pelawat ini sudah bersedia untuk membeli. Cukup sial platform yang hebat jika anda baru bermula, jangan’awak fikir?

Kekurangan Menggunakan Etsy

1) Yuran Etsy

Jadi apa kekurangan atau batasan penggunaan Etsy? Sebilangan besar pengguna akan bersetuju bahawa bayaran adalah salah satu masalah utama.

Alternatif Etsy - YuranBayaran individu tidak tinggi, tetapi akan mula bertambah apabila anda mempunyai lebih banyak produk dan menjual lebih banyak.

Walaupun anda dapat menyediakan kedai secara percuma, Etsy mengenakan bayaran 3.5% untuk setiap penjualan yang anda buat. Terdapat juga caj penyenaraian $ 0.20 (untuk setiap produk yang anda senaraikan) yang perlu diperbaharui / dibayar semula setiap 4 bulan. Walaupun secara berasingan bayaran ini timbul’Tingginya, mereka benar-benar mula bertambah apabila anda mula menambah lebih banyak produk dan menjual lebih banyak.

Oleh itu, ia’sebenarnya tidak “percuma” untuk menubuhkan kedai anda dengan Etsy – pepatah “di sana’tiada makan tengah hari percuma” berlaku di sini. Tetapi ia’tidak keterlaluan kerana mereka memberikan anda perkhidmatan dan platform yang hebat.

2) Meningkatkan Persaingan / Cabaran Penjenamaan

Walaupun mempunyai kedai di Etsy memberi anda pendedahan kepada pembeli, kerana lebih banyak peniaga membuat kedai di Etsy, menjadi lebih sukar bagi anda untuk menonjol dari peniaga lain.

Kenapa? Setiap kedai Etsy kelihatan hampir sama, menyukarkan anda untuk menonjol daripada pesaing anda!

Alternatif Etsy - Susun atur KedaiPerbandingan bersebelahan dua kedai yang berbeza

Walaupun pembeli melihat kedai Etsy anda, ia juga’mencabar untuk benar-benar membuat mereka mengingati anda (terutamanya jika ada orang lain yang menjual produk yang serupa dengan anda).

Dengan kedai dalam talian anda sendiri (terpisah dari Etsy), anda dapat mengawal reka bentuk, aliran, susun atur anda dan akhirnya, penjenamaan anda sendiri. Reka bentuk sangat penting ketika memasarkan perniagaan anda, dan reka bentuk yang baik dapat membantu anda mengembalikan pembeli.

Biarkan’Oleh itu, kebanyakan pembeli tidak’membeli secara dorongan, dan mengambil beberapa lawatan sebelum mereka membuka dompet mereka. Jadi apa yang anda boleh buat?

3) Etsy Boleh Menutup Kedai Anda Tanpa Pemberitahuan

Salah satu cabaran menggunakan Etsy adalah jika mereka menganggap bahawa anda telah melanggar Syarat Penggunaan mereka, mereka memiliki kemampuan untuk menghentikan kedai dan akaun anda tanpa pemberitahuan kepada anda.

Sekiranya anda bertanya mengapa mereka menutup kedai anda, alasan mereka juga tidak jelas, kerana terpulang kepada anda untuk membaca dan memahami istilah mereka. Ini adalah salah satu risiko bergantung pada pasaran untuk mengendalikan perniagaan anda. Risiko yang sama berlaku jika anda mengendalikan kedai Amazon.

Alternatif Etsy - penamatan akaunKedai penjual dalam talian ini ditutup oleh Etsy (Lihat kisah lengkap di Gowrkgrls.io)

Kami’yakin bahawa Etsy melakukan ketekunan wajar dalam menilai sama ada pemilik kedai telah mematuhi Syarat Penggunaan mereka, dan menang’menutup kedai secara rawak hanya kerana mereka boleh. Intinya kita’cuba saya katakan, adakah jika anda hanya bergantung pada Etsy untuk perniagaan anda, mungkin itu’ada masanya untuk memikirkan apa yang akan berlaku pada perniagaan anda sekiranya Etsy menutup kedai anda, atau jika Etsy tidak ada lagi.

Cara Menggunakan Etsy dengan Pembina Kedai Dalam Talian

Kami’tidak mengatakan bahawa anda harus mengabaikan Etsy sepenuhnya, tetapi satu alternatif, yang kami’Telah melihat banyak pemilik kedai Etsy berjaya, adalah bina kedai dalam talian yang berasingan untuk menjual produk anda.

Jadi pada asasnya, pelanggan anda boleh membeli produk anda sama ada melalui kedai Etsy anda atau melalui kedai dalam talian anda sendiri yang anda buat.

Berikut adalah beberapa strategi untuk melakukan ini:

1) Laluan Corong dari Etsy ke Kedai Dalam Talian Anda Sendiri

Salah satu strategi mudah untuk memanfaatkan pengunjung Etsy adalah memastikan anda beritahu pembeli yang mengunjungi kedai Etsy anda bahawa anda mempunyai kedai berasingan yang boleh mereka kunjungi.

Pautan Laman Web Alternatif Etsy 2Penjual Etsy OneLittleStar ini mengarahkan pelanggan ke laman webnya

Anda boleh memberitahu mereka melalui pelbagai cara:

 • Masukkan pautan kedai dalam talian anda di bawah “Pautan Berkaitan” bahagian
 • Sebutkan kedai dalam talian anda di “Mengenai” halaman
 • Sebutkan kedai dalam talian anda di “Pengumuman” bahagian

Pautan Laman Web Alternatif Etsy 3Kedai Etsy ini, Direka Oleh Lei, mempunyai pautan ke laman web dan Facebook, serta pilihan perkongsian sosial.

Kedai Etsy ini “Direka oleh Lei” (gambar betul-betul di atas) dipaparkan di Entrepreneur.com. Dia membina laman web e-dagangnya di luar Etsy menggunakan Shopify, dan telah mengembangkan perniagaannya menjadi lebih dari $ 100,000 dalam penjualan semasa menghadiri universiti. Lebih lanjut mengenai kisahnya di bawah.

Dengan cara ini, anda meningkatkan peluang mereka pergi dari membeli-belah di Etsy ke membeli-belah di kedai dalam talian anda di mana anda boleh “wow” mereka dengan reka bentuk laman web unik anda, berbanding melihat anda sebagai kedai pemotong kuki lain di Etsy.

2) Motivasi Lalu Lintas untuk Melawat Kedai Dalam Talian Bebas Anda

Selain memberitahu pembeli bahawa anda mempunyai kedai dalam talian bukan Etsy anda sendiri, satu kaedah yang sangat berkesan “galakkan” mereka untuk mengunjungi kedai anda adalah beritahu mereka bahawa anda mempunyai pilihan produk yang lebih luas yang hanya terdapat di kedai dalam talian anda (produk tidak disenaraikan di Etsy).

Ini adalah strategi yang mantap untuk mendapatkan rasa ingin tahu mereka, memimpin mereka ke kedai anda sendiri, dan peluang untuk membina jenama anda untuk berdiri terpisah dari pesaing anda.

3) Kirimkan E-mel kepada Pelanggan Etsy anda untuk mengunjungi Kedai eCommerce Anda

Satu perkara yang boleh anda lakukan ialah mendaftar pelanggan Etsy anda ke siri buletin anda secara automatik.

Perniagaan yang baik mempunyai buletin di mana mereka menghantar e-mel biasa kepada pelanggan (atau orang yang telah menyatakan minat) untuk menyoroti produk pelengkap, produk baru, potongan musiman, atau hanya petua dan trik menarik sebagai sebahagian daripada latihan pemasaran dan penjenamaan mereka secara keseluruhan. Berhubungan dengan orang adalah salah satu kaedah paling berkesan untuk menjana perniagaan baru atau berulang.

Aweber adalah alat buletin yang sangat hebat di mana anda boleh menulis buletin dan menetapkan tarikh dan waktu tertentu apabila anda mahu buletin itu dihantar secara automatik ke senarai pelanggan anda. Oleh itu, ini memudahkan anda untuk terus berhubung dengan pelanggan anda.

Alternatif Etsy - Integrasi Aweber

Aweber dapat disatukan dengan mudah dengan kedai Etsy anda juga (di sini’s tutorial). Oleh itu, setiap kali anda membuat penjualan melalui Etsy, pelanggan anda (jika mereka setuju) dapat ditambahkan ke kumpulan pelanggan buletin anda. Setelah mereka ditambahkan, anda kini boleh menghantar e-mel automatik kepada mereka, memberitahu mereka untuk mengunjungi kedai e-dagang anda yang berada di luar Etsy.

Ini adalah kaedah yang sangat berkesan untuk memperkenalkan pelanggan sedia ada ke kedai e-dagang anda, untuk membina jenama anda lebih jauh dan mengurangkan pergantungan ekonomi anda kepada Etsy.

4) Bina Hubungan Anda dengan Pembeli

Jadi sekarang mereka’mengunjungi semula kedai dalam talian anda sendiri, apa yang boleh anda lakukan?

Selain mengagumkan mereka dengan reka bentuk laman web anda, dan memperkenalkannya kepada lebih banyak produk yang anda tidak ada’ada di Etsy (yang juga akan menjimatkan sejumlah yuran penyenaraian), ia’masa untuk mula membina hubungan anda dengan mereka.

Biarkan’Namun, tidak semua pembeli bersikap impulsif, dan memerlukan sedikit hubungan minta mereka mempercayai anda, dan akhirnya, beli dari anda.

Terdapat dua cara yang disyorkan untuk melakukannya:

 1. Buat blog dan tulislah mengenai topik-topik menarik di sekitar industri anda (yang mungkin adalah topik-topik tersebut’berminat). Tulis mengenai petua hiasan rumah, nasihat fesyen, senarai semak perkahwinan, atau apa sahaja yang berkaitan dengan industri anda. Buat nilai, jana minat dan membina kepercayaan dengan pelawat ini. Apabila mereka’bersedia untuk membeli, anda akan berada di depan fikiran mereka.
 2. Buat siri buletin di mana mereka boleh mendaftar dan menerima e-mel daripada anda. Anda boleh menghantar kemas kini di blog mereka (sehingga mereka tahu kapan harus kembali untuk membaca kandungan anda), dan setelah membina kepercayaan itu, anda boleh mula mempromosikan produk anda kepada mereka.

Alternatif Etsy - Tangkap E-melMalah Etsy meminta alamat e-mel anda – untuk membina hubungan yang lebih baik dengan anda

Seperti yang mereka katakan, setelah seseorang mempercayai anda, menyukai anda, mereka juga’kemungkinan besar akan membeli dari anda. Perlakukan ini sebagai pelaburan masa anda, untuk menjadikan pengunjung menjadi pelanggan.

Ia’sangat penting untuk membina hubungan dengan pelawat / pelanggan anda. Mereka kemungkinan besar akan mengunjungi laman web anda secara langsung pada waktu berikutnya dan mudah-mudahan, menjadi pelanggan berulang. Tidak ketinggalan, jika anda menjalin hubungan baik dengan mereka, mereka mungkin berkongsi perniagaan anda dengan kalangan sosial mereka!

Alternatif Etsy Terbaik: Kesimpulannya

Di sana’s tidak salah dengan mengendalikan perniagaan anda sepenuhnya di Etsy, kerana Etsy adalah platform yang baik yang memudahkan anda membuat kedai sambil mendedahkan kedai Etsy anda kepada banyak bakal pelanggan.

Tetapi kami melihat banyak pengguna mencari alternatif untuk Etsy, dan mula membina kedai dalam talian mereka sendiri jauh dari Etsy – dan untuk alasan yang baik.

Sekiranya itu terdengar seperti anda, maka anda memerlukan platform berkualiti tinggi untuk digunakan.

8 Alternatif Etsy Terbaik

 • Shopify – Platform e-dagang serba terbaik
 • Wix eCommerce – Nilai wang yang hebat
 • BigCommerce – Platform e-dagang yang paling berskala
 • ECommerce Squarespace – Templat terbaik yang direka
 • Weebly eCommerce – Yang perlu ditonton
 • Volusion – Terbaik untuk ciri analisis
 • GoDaddy – Paling pantas membina kedai dalam talian
 • 3dcart – Bagus, tetapi ada’lebih baik di luar sana

Dengan membuat kedai dalam talian anda sendiri, anda mempunyai lebih banyak kawalan terhadap reka bentuk dan susun atur kedai anda, yang membantu anda membina jenama yang lebih kuat. Dengan Etsy, input kreatif anda ke kedai Etsy anda agak terhad – anda’Kemungkinan besar akan kelihatan sama dengan pesaing anda.

Terdapat juga beberapa strategi bagaimana anda boleh menyalurkan trafik Etsy anda ke kedai dalam talian anda sendiri, dan bagaimana anda dapat melibatkan mereka dengan cara yang lebih bermakna untuk membina jenama anda. Kami menyebut beberapa strategi di atas.

Dengan membina hubungan yang lebih mendalam, mereka cenderung membeli dari anda, dan juga memberitahu kalangan sosial mereka tentang anda. Pada Etsy, ia’Sungguh mencabar untuk anda menonjol dari pesaing anda (anda kelihatan seperti penjual yang lain “barang”).

Terdapat cara yang sangat cepat untuk membuat kedai dalam talian anda sendiri di luar Etsy – walaupun anda tidak melakukannya’nak tahu kod.

Shopify, Wix, BigCommerce, Squarespace, dan Weebly menjadikan anda sangat mudah untuk mengimport produk Etsy anda terus ke platform mereka. Kesemuanya adalah pembangun laman web drag and drop, jadi anda tidak’Saya perlu mengetahui cara membuat kod untuk mendirikan kedai anda.

Secara khusus, Shopify, Wix, dan BigCommerce mengintegrasikan dan menyegerakkan produk Etsy anda dengan laman web anda, menjadikannya pilihan yang sangat menarik untuk kedai dalam talian anda.

Shopify adalah pilihan lanjutan untuk membina kedai dalam talian anda. Ini adalah pembangun kedai dalam talian yang sangat kuat dan fokus.

Pada penghujung hari, kami’tidak menunjukkan bahawa anda meninggalkan kedai Etsy anda, kerana terdapat kelebihan yang sangat kuat untuk menjaga kedai anda di Etsy. Tetapi bercabang untuk membina kedai bukan Etsy anda sendiri, dan mengembangkannya bersama dengan kedai Etsy anda boleh memberi kesan pelengkap kepada perniagaan anda.

Mempelajari beberapa kisah kejayaan dan contoh e-dagang juga dapat memberi anda inspirasi tentang cara meniru kedai dalam talian yang lain’kejayaan.

Alternatif Etsy Terbaik: Soalan Lazim

Apakah alternatif Etsy yang paling senang digunakan?

Kami mengesyorkan GoDaddy jika anda’mencari editor yang sangat mudah dan senang digunakan. Dengan GoDaddy’s perisian ADI, anda’Saya akan aktif dan beroperasi dalam masa yang singkat! Ia’ini pasti kaedah terpantas dan termudah untuk mendirikan kedai anda, tetapi ia adalah’juga bukan platform yang paling kuat, jadi pastikan untuk mencubanya sebelum melompat kaki (dan dompet) terlebih dahulu! Lihat Ulasan GoDaddy kami untuk mengetahui sama ada ia’pembangun untuk anda!

Apakah alternatif Etsy yang paling murah?

Weebly mempunyai rancangan e-dagang termurah bermula dari $ 12 sebulan.

Ingat, ia’perlu dipertimbangkan pelbagai rancangan harga untuk memastikan yang anda pilih merangkumi semua fungsi yang anda perlukan.

Baca Ulasan Harga Weebly kami untuk maklumat lebih lanjut!

Apakah alternatif Etsy yang paling komprehensif?

Sekiranya anda mahukan pembangun e-dagang yang murni, Shopify adalah platform paling komprehensif di pasaran. Ia menawarkan segalanya dari pemulihan troli yang ditinggalkan hingga penjualan dan pemasaran automatik. Ia’merupakan pilihan terbaik untuk mengembangkan kedai anda.

Wix adalah pilihan lain untuk dipertimbangkan untuk fungsi hebat sepanjang masa. Ia mempunyai App Market yang sangat komprehensif yang membolehkan anda memperluas kemampuan kedai anda sehingga anda dapat membawanya ke tahap seterusnya. Aplikasinya merangkumi perkara seperti peluasan pemasaran dan SEO atau integrasi sosial.

Baca Ulasan eCommerce Wix kami untuk melihat secara mendalam ciri-cirinya.

Alternatif Etsy mana yang mempunyai templat terbaik?

Squarespace adalah pembangun laman web berorientasikan reka bentuk. Ini mempunyai rangkaian templat yang mengagumkan yang mampu memberikan sentuhan cantik dan profesional di kedai anda.

Sekiranya anda mahukan pembangun laman web yang memberi anda lebih banyak pilihan daripada Squarespace, itu’bernilai memeriksa Wix’pelbagai templat yang menakjubkan – ada’lebih daripada 510 untuk dipilih!

Alternatif Etsy mana yang mempunyai sokongan terbaik yang ada?

Shopify mempunyai rangkaian sokongan yang hebat untuk pelanggannya. Ia mempunyai pusat sokongan yang sangat komprehensif dengan artikel mengenai hampir semua perkara yang anda perlukan. Anda juga mendapat sokongan telefon 24/7, sembang langsung dan fungsi e-mel. Baca Ulasan Shopify kami untuk maklumat lebih lanjut.

Adakah saya harus melepaskan kedai Etsy saya untuk menjual di tempat lain?

Tidak sama sekali! Dengan pembangun e-dagang seperti Shopify, Wix, dan BigCommerce, anda boleh menyegerakkan dan mengintegrasikan kedai Etsy anda dengan kedai dalam talian anda untuk faedah jualan maksimum! Ini dipanggil integrasi berbilang saluran dan bermaksud anda dapat mengekalkan khalayak anda yang ada sambil mengembangkan asas pelanggan anda pada masa yang sama.

Adakah pembangun e-dagang mengenakan bayaran tambahan?

Walaupun beberapa pembangun e-dagang mengenakan yuran transaksi, ia’biasanya mudah untuk mengelakkan caj ini – sama ada dengan menukar penyedia pembayaran anda, menaik taraf rancangan anda, atau hanya dengan memilih pembangun yang lain! Tidak seperti Etsy, pembangun e-dagang tidak’t mengenakan yuran penyenaraian!

Alternatif Etsy mana yang terbaik untuk pertumbuhan jangka panjang?

Jika awak’kerana ingin mengembangkan perniagaan e-dagang anda maka kami pasti mengesyorkan BigCommerce seperti itu’platform e-dagang yang paling berskala di sekitar. Sekiranya anda mahukan kejayaan jangka panjang tanpa pertumbuhan pesat, maka cubalah Shopify sebagai gantinya.

Panduan ini Bermanfaat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me