SiteGround vs InMotion 2020: Pilihan Teratas Anda

laman web gambar yang dipaparkan vs inmotionMencari penyedia hosting dan mendengar tentang SiteGround dan InMotion? Terjebak di antara mereka atau hanya ingin mengetahui lebih lanjut? Anda’telah datang ke tempat yang betul!


Kami’telah melakukan penyelidikan kami dengan mengumpulkan dan membandingkan data penyedia hosting laman web terkemuka untuk mengatasi kekeliruan dan membantu anda membuat keputusan terbaik untuk laman web anda.

Di sini’comparison perbandingan kecil antara SiteGround dan InMotion untuk memulakan.

Lurus ke hadapan: Dalam gerakan mengalahkan SiteGround dalam kedudukan penyelidikan kami, menjadikannya pemenang perbandingan ini.

Walaupun kedua-dua pesaing ini cukup sesuai, InMotion adalah penyedia serba boleh yang lebih baik. Ini mengalahkan SiteGround dalam jenis hosting dan ciri yang disediakannya (termasuk ruang cakera), serta nilai untuk wang.

SiteGround menunjukkan prestasi yang baik ketika memerlukan waktu dan sokongan, menjadikannya pilihan yang boleh dipercayai untuk hosting anda. Sebaliknya, InMotion sangat unggul, dengan ciri hosting yang sangat menonjol.

SiteGround dan InMotion adalah platform hosting yang kuat dan lengkap yang masing-masing dilengkapi dengan kekuatan masing-masing. Sebagai contoh, InMotion adalah pilihan terbaik untuk hosting bersama dan VPS, sedangkan SiteGround adalah penyedia yang paling dipercayai.

Penyedia hosting yang anda gunakan bergantung pada laman web anda dan keperluan individu. Baca lebih lanjut mengenai salah satu penyedia – ikuti pautan di bawah untuk ulasan mendalam kami mengenai setiap:

 • Tapak Tapak
 • Dalam gerakan

Atau, jika anda’berminat untuk terus berjalan kemudian terus membaca ketika kita memasuki kebaikan dan keburukan penyedia ini. Masa untuk mengetahui yang terbaik untuk anda!

Kelebihan & Kekurangan SiteGround dan InMotion

Di sini’merupakan ikhtisar kebaikan dan keburukan SiteGround dan InMotion.

Kelebihan SiteGround# 1# 2# 3# 4# 5
Sokongan pelanggan 24/7 untuk membantu anda terus berjalan lancar
Hebat untuk pengguna WordPress – salah satu penyedia 3 Teratas yang disyorkan oleh WordPress
Sandaran harian automatik percuma memberi anda keselamatan dan ketenangan fikiran
Harga pendahuluan – tiada bayaran tersembunyi atau kejutan buruk semasa pembayaran
Waktu operasi 99.98% bermaksud laman web anda akan beroperasi dan beroperasi sepanjang masa
Kekurangan SiteGround# 1# 2
Ruang cakera yang terhad dapat mengehadkan jumlah data yang dapat anda simpan di laman web anda
Harga mungkin lebih murah – SiteGround menawarkan nilai wang yang lebih rendah daripada InMotion
Kelebihan InMotion# 1# 2# 3# 4# 5
Sokongan pelanggan yang terlatih bererti anda tidak’tidak perlu menangani masalah sahaja
Ruang cakera tanpa had memberi anda banyak ruang untuk mengisi laman web anda’pertumbuhan
Storan SSD percuma bermaksud laman web anda akan berjalan lebih pantas daripada yang menggunakan storan tradisional
Domain percuma – anda boleh menjimatkan wang dengan mendapatkan domain anda secara percuma
Jaminan wang dikembalikan 90 hari bermaksud anda boleh mencubanya tanpa risiko
Kekurangan InMotion# 1# 2
Waktu operasi sedikit lebih rendah daripada SiteGround, tetapi hanya dengan jumlah yang sedikit
Tidak ada pelayan Windows, yang bermaksud’tidak sesuai untuk hosting khusus Windows – walaupun kebanyakan orang menang’memerlukan pilihan ini

Kedua-dua penyedia mempunyai waktu operasi hampir 100% – InMotion mempunyai 99.97%, dan SiteGround baru sahaja mencapai 99.98%. Waktu penggunaan adalah berapa lama pelayan sebenarnya beroperasi dan dalam talian. Ia’selalu menjadi faktor penting untuk dilihat kerana anda mahu laman web anda dapat dilihat di web sebanyak mungkin.

Sama seperti kebanyakan penyedia perkhidmatan, terdapat banyak faedah untuk memperbaikinya! SiteGround membuat sandaran harian percuma laman web anda supaya anda’dilindungi sekiranya ada yang tidak kena (seperti memadam laman web anda secara tidak sengaja)!

Dalam gerakan’penyimpanan SSD percuma dan domain percuma yang menarik selamanya juga merupakan penambahan hebat. SSD bermaksud Pemacu Keadaan Pepejal dan merupakan pemacu keras yang lebih pantas, lebih dipercayai daripada yang biasa kerana ia’s 100% elektronik! Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai ini di bahagian ciri.

InMotion menawarkan nilai wang yang lebih baik daripada SiteGround, menggabungkan harga yang berpatutan dengan ciri berkualiti tinggi. Anda boleh membandingkan perincian dalam harga dan nilai wang kemudian.

SiteGround vs InMotion: Kelebihan dan Kekurangan – Keputusan

InMotion lebih baik daripada SiteGround secara keseluruhan. Ia’walaupun cukup dekat! Mereka berdua menawarkan sandaran percuma, bantuan dan sokongan berkualiti tinggi, dan waktu operasi yang cepat. SiteGround mempunyai jaminan masa operasi yang lebih tinggi, tetapi InMotion’domain percuma dan ruang cakera yang tidak terhad hanya mendorongnya ke tempat pertama.

Maklumat lanjut

 • Bandingkan penyedia terbaik berdampingan di kami Carta Perbandingan Web Hosting

Ciri, Prestasi, & Kemudahan penggunaan

Bila kamu’memilih semula penyedia yang anda ingin tahu dengan tepat apa itu mereka’telah ditawarkan.

Ia’tidak layak ditarik oleh domain percuma jika waktu operasi sangat teruk, atau dengan bersemangat mendaftar untuk ruang cakera tanpa had, hanya untuk mengetahui bahawa antara muka itu membingungkan dan kekok!

Nasib baik, anda tidak’Saya perlu risau tentang perkara itu dengan penyedia ini. Sebenarnya, InMotion menjaringkan 5 bintang daripada 5 kerana ciri-cirinya, menjadikannya pilihan yang bagus jika anda mahukan hos yang kuat untuk laman web anda. Lihat di bawah untuk membandingkan ciri utama yang ditawarkan oleh SiteGround dan InMotion:

SiteGroundInMotionDomain PercumaPanel kawalanSandaran PercumaPemindahan Tidak BermeterRuang CakeraWaktu tamat
TidakYa (pada rancangan 12 bulan)
cPanelcPanel
YaYa
YaYa
Sehingga 30BTanpa had
99.98%99.97%

InMotion dan SiteGround adalah penyedia hosting bebas. Walaupun ini bermaksud mereka lebih kecil daripada hosting raksasa seperti Bluehost atau HostGator, ia benar-benar mendorong kualiti perkhidmatan mereka dan pentingnya pengalaman pelanggan. Yang merupakan berita baik untuk anda!

Domain percuma biasanya merupakan ciri yang menarik perhatian orang pertama dan terpenting. Dan mengapa tidak! Ia’tawaran hebat dan menarik.

InMotion hanya menawarkan domain percuma, (atau pemindahan domain percuma jika anda sudah memilikinya), untuk rancangan 12 dan 24 bulan. Ingat, ia’hanya untuk pelanggan baru dan tidak terdapat pada rancangan hosting Dedicated.

inmotion berkongsi ciri hosting perniagaanDalam gerakan’Hosting bersama dilengkapi dengan pelbagai ciri. Ciri-ciri utama ditunjukkan di sini, dan termasuk penyimpanan SSD percuma, domain percuma, dan jaminan wang dikembalikan 90 hari.

Kedua-duanya menawarkan pemindahan dan penggunaan sandaran percuma, dan penggunaan cPanel untuk antara muka mereka. cPanel popular dengan penyedia hosting kerana’s dipercayai dan senang digunakan.

SiteGround telah meningkatkan cPanelnya, menambah ciri tambahan untuk meningkatkan fungsi dan mengintegrasikannya ke dalam kawasan pengguna untuk menjadikannya mesra pengguna untuk anda.

InMotion bangga menjadi ahli cPanel – mereka juga telah menyesuaikannya untuk meningkatkan prestasi dan kemudahan penggunaan, dan menyertakannya secara percuma dengan semua pakej hosting.

Yang mana yang anda sukai bergantung sepenuhnya pada citarasa peribadi – kami fikir SiteGround’s sedikit lebih baik kerana tumpuannya pada pengalaman pengguna yang hebat. Kedua-duanya jelas dan mudah dinavigasi, bagaimanapun, dengan cara yang sama anda dapat memastikan antara muka berkualiti tinggi dan mudah digunakan – win win!

Sudah tentu kita’sudah memuji kedua-duanya kerana skor masa kerja yang tinggi. Waktu operasi 100% isn’mungkin, tetapi kedua-dua SiteGround dan InMotion berada di sebelah kanan ketika berkaitan dengan kebolehpercayaan pelayan.

SiteGround sebenarnya menyatakan masa operasinya adalah 99.9% yang sangat mengagumkan. Kami’saya pasti tidak mengatakan ini’Tepat, hanya pada masa kami mengujinya kami mencatat 99.98%, yang masih cukup pantas!

ciri rancangan bersama tapak webTapak Tapak’ciri hosting penting termasuk dalam rancangan hosting Bersama mereka, tahap harga terendah, dan termasuk pembangun laman web percuma, sandaran harian automatik, dan sokongan 24/7.

Selain domain percuma, ruang cakera adalah perbezaan utama dalam jadual perbandingan kami. Ruang cakera adalah seberapa banyak data yang dapat anda simpan di pelayan web anda.

SiteGround menawarkan pengguna 10GB pada rancangan StartUp, yang merupakan tahap harga paling asas. Ruang cakera naik ke 20GB pada rancangan tengah GrowBig, dan mencapai 30GB pada rancangan GoGeek teratas.

Jika awak’Tidak pasti berapa banyak yang anda perlukan, SiteGround menasihati anda jenis laman web yang sesuai untuk setiap rancangan. Sekiranya anda tidak’Namun, saya tidak perlu risau kerana mempunyai ruang cakera yang mencukupi, kemudian InMotion menawarkan banyak ruang – ruang cakera yang tidak terhad.

InMotion juga menyediakan storan SSD percuma untuk semua rancangan mereka. Apakah ini? Baiklah, SSD bermaksud Solid State Drive. Storan SSD lebih pantas dan lebih dipercayai daripada cakera keras tradisional kerana ia 100% elektronik.

Ini bermakna laman web anda akan berkinerja lebih pantas, yang bermaksud pengunjung anda menang’dibiarkan memusingkan ibu jari mereka menunggu laman web anda dimuat.

SiteGround mempunyai storan SSD yang termasuk dalam semua pakej awan bersama dan berbayarnya. Ini adalah sistem biasa untuk penyedia hosting. Walau bagaimanapun, InMotion menawarkan storan SSD secara percuma!

Satu lagi akronim hebat untuk dilontarkan ialah SSL. Ini bermaksud Lapisan Soket Selamat dan pada dasarnya bermaksud setiap maklumat yang dilampirkan oleh pelawat di laman web anda disulitkan. Ini menunjukkan kepada pengunjung dan mesin carian seperti Google bahawa laman web anda selamat dan boleh dipercayai. SiteGround dan InMotion menyediakan ini secara percuma, jadi ini’menang-menang lain di sini!

Oleh kerana kedua-dua penyedia bersaing dengan raksasa hosting di luar sana, masuk akal bahawa mereka menawarkan faedah hebat untuk pelanggan mereka.

Kami’telah memilih beberapa ciri yang paling penting dan popular, tetapi ada banyak lagi yang ditawarkan! Ikuti pautan untuk melihat pelbagai ciri yang ditawarkan oleh setiap penyedia.

SiteGroud vs InMotion: Ciri – Keputusan

InMotion mengalahkan SiteGround untuk ciri. SiteGround memberikan pertarungan hebat dengan jaminan masa aktif dan penyimpanan SSD – namun, InMotion mencuri kemenangan dengan nama domain percuma, ruang cakera tanpa had, dan banyak lagi. Ia mendapat 5 bintang untuk ciri-cirinya – anda boleh’jauh lebih baik daripada itu!

Maklumat lanjut

 • Cari 10 Penyedia Hosting SSL Percuma Terbaik dalam kajian menyeluruh kami
 • Adakah cPanel penting untuk anda? Bandingkan dengan 7 Penyedia Hosting cPanel Terbaik untuk mencari padanan sempurna anda
 • Perniagaan kecil memerlukan ciri khas – cari tahu mengenai Web Hosting Terbaik untuk Perniagaan Kecil dalam kajian kami

Yang mempunyai Integrasi WordPress yang Lebih Baik?

Adakah anda berfikir untuk menggunakan WordPress untuk membuat laman web anda? Mungkin anda sudah mempunyai? Kemudian kamu’Saya tahu apa itu pemain utama – lebih daripada 30% internet dikuasakan oleh WordPress!

Jadi ia’patut difikirkan. Anda memerlukan penyedia hosting yang akan memperjuangkan laman WordPress anda. Jika tidak’seperti membeli kotak alat, hanya untuk membukanya dan mendapati bahawa tidak ada pemutar skru yang sesuai!

Oleh itu, anda mahukan penyedia hosting dengan ciri dan sokongan yang betul untuk benar-benar membantu laman web anda berkembang. Tetapi di mana untuk memulakan? Bagaimana anda tahu apa yang menjadikan penyedia hosting WordPress yang baik? Nah, mengapa tidak terus ke sumbernya?

WordPress sendiri telah membuat senarai tiga penyedia hosting teratas untuk, baik, laman WordPress! Anda boleh melihatnya sendiri di sini, tetapi sekiranya anda boleh’untuk menahan ketegangan, berikut: SiteGround telah menduduki tempat ketiga sebagai salah satu “terbaik dan paling terang dari dunia hosting”.

Dan ia’tidak hairanlah SiteGround telah mendapat tempat ini dalam sorotan WordPress.

alat wordpress laman webTapak Tapak’Pelbagai ciri WordPress merangkumi pemasangan satu klik, kemas kini automatik, dan pemindahan laman web percuma, memudahkan anda mengurus laman web anda.

Dengan pemasangan satu klik, kemas kini terurus, dan sokongan pakar 24/7, serta pelbagai ciri khusus lain, menguruskan laman WordPress anda dengan SiteGround sangat mudah. Plus, Siteground serius mengenai keselamatan dan melindungi laman WordPress anda dari peretasan.

InMotion juga mempunyai pakej hosting WordPress yang sangat lengkap, termasuk perlindungan hack dan kemas kini WordPress automatik pilihan. Jika awak’mengatur semula laman WordPress anda, terdapat pilihan pra-pemasangan yang berguna yang bermaksud laman web anda akan dipasang untuk anda dan siap digunakan.

InMotion mempunyai enam rancangan harga untuk dipilih untuk hosting WordPress, sementara SiteGround mempunyai tiga tahap harga biasa.

SiteGround vs InMotion: Integrasi WordPress – Keputusan

SiteGround memenangi pusingan integrasi WordPress. Walaupun InMotion mempunyai sokongan WordPress yang hebat untuk ditawarkan, ia dapat’t ketuk SiteGround dari podium. WordPress sendiri mengesyorkan SiteGround untuk menjadi tuan rumah laman WordPress anda, dan mereka harus tahu yang terbaik.

Ingin mengetahui lebih lanjut?

 • Lihat ulasan WordPress kami untuk maklumat lebih lanjut mengenai platform blogging yang hebat ini.
 • Iaitu penyedia hosting WordPress terbaik?
 • Hosting tidak sesuai untuk anda? Baca kami Ulasan WordPress.com untuk lebih.

Tapak Tapak & InMotion: Sokongan Pelanggan

Kita semua boleh lakukan dengan sedikit sokongan sekarang dan kemudian. Walaupun anda tidak’memerlukannya, itu’hanya senang mengetahuinya’s ada. SiteGround dan InMotion bangga memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan mereka. Jadi bagaimana mereka melakukan ini?

SiteGroundInMotionPusat PengetahuanSembang LangsungSembang Langsung 24/7TelefonTelefon 24/7TiketSkype
YaYa
YaYa
YaYa
YaYa
YaYa
YaYa
TidakYa

InMotion mempunyai pusat sokongan yang jelas, mudah digunakan, dan luas dengan pautan bermanfaat ke Soalan Lazim (Soalan Lazim) dan panduan dan tutorial pengguna.

Sebagai contoh, terdapat panduan produk, e-mel dan tutorial laman web, saluran pendidikan, sokongan masyarakat, dan juga saluran YouTube dengan “bagaimana untuk” panduan video.

Sekiranya anda boleh’Untuk mendapatkan jawapan anda di pangkalan sokongan, anda juga boleh menghubungi InMotion’staf sokongan melalui sembang langsung, telefon, dan Skype. Setiap anggota pasukan sokongan mesti mempunyai sekurang-kurangnya 160 jam latihan dalaman mengenai subjek pakar untuk menjawab soalan anda, jadi mereka’pasti akan membantu anda!

pusat sokongan gerakanDalam gerakan’s Support Center merangkumi pautan berguna, Soalan Lazim, cara panduan, dan tutorial – dan itu’hanya permulaan!

SiteGround mempunyai rangkaian ciri sokongan yang serupa dengan InMotion, dan memasangkannya dengan pendekatan yang serupa dengan layanan pelanggan yang sangat baik. Pangkalan pengetahuan SiteGround bersih, sederhana, dan senang dicari.

Dengan bar carian di bahagian atas halaman, anda hanya boleh mencari jawapan untuk soalan anda, atau melihat pautan dalam kategori di bawahnya. Setiap bahagian mempunyai pelbagai artikel bantuan jadi pasti ada sesuatu yang dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Tetapi jika tidak, jangan’bimbang! Anda boleh bercakap dengan orang yang sebenar, dan anda menang’Saya juga perlu menunggu berjam-jam. Di SiteGround’Halaman sokongan ada masa balasan yang diberikan untuk setiap saluran sokongan.

Sokongan tiket 24/7 mempunyai masa tindak balas hanya sepuluh minit, sementara anda’Saya akan mendapat balasan segera melalui sembang langsung dan sokongan telefon 24/7 mereka. Tapak Tapak’pusat perhubungan sengaja diluangkan sehingga anda’tidak terus menunggu.

pangkalan pengetahuan laman webTapak Tapak’Pangkalan pengetahuan mempunyai bar carian dan senarai pelbagai kategori, beberapa di antaranya merangkumi artikel berkaitan hosting, Soalan Lazim cPanel, dan pelbagai pertanyaan Permohonan, ditambah lagi.

Untuk lebih banyak maklumat, anda boleh melihat SiteGround’tutorial dan webinar, atau bahkan menggunakan Setup Wizard untuk membimbing anda melalui langkah pertama anda dalam dunia hosting.

Sekiranya anda tidak’t memerlukan bantuan segera tetapi hanya ingin mengawasi berita terkini, anda boleh mengikuti SiteGround’blog untuk semua jenis kemas kini!

SiteGround vs InMotion: Bantuan dan Sokongan – Keputusan

SiteGround dan InMotion menarik untuk membantu dan menyokong. Mereka berdua menawarkan pelbagai saluran sokongan untuk anda gunakan sekiranya anda buntu. Mereka’setara dengan tahap sokongan kualiti yang mereka berikan; anda boleh mengaksesnya 24/7, dan kedua-duanya menyediakan pakar dalaman.

Harga & Nilai untuk Wang

Perkara baik datang dalam pakej kecil (harga)! Oleh itu, seberapa baik SiteGround dan InMotion memenuhi ini? Biarkan’s melihat.

Kadar Bulanan *

SiteGroundInMotionHosting Berkongsi / PerniagaanHosting WordPressHosting VPSHosting KhususCloud HostingHosting Penjual Semula
$ 3.95 – $ 11.95$ 6.39 – $ 14.71
$ 3.95 – $ 11.95$ 6.99 – $ 105.69
$ 29.19 – $ 69.34
$ 269 – $ 729$ 105.69 – $ 519.49
$ 80 – $ 240$ 5 – $ 160
$ 42 – $ 49 (setiap kredit)$ 15.39 – $ 89.94

* Harga bulanan yang ditunjukkan adalah penyedia’ harga diskaun awal untuk pelanggan baru. Harga ini hanya bertahan untuk penggal pertama anda, kemudian diperbaharui pada kadar biasa – harganya’selalu bernilai memeriksa harga pembaharuan ini sebelum mendaftar.

Walaupun kedua-duanya bukan yang termurah di pasaran, kedua-duanya masih menawarkan nilai wang yang baik, terutama dengan jumlah ciri percuma yang disertakan oleh kedua-dua penyedia.

InMotion menawarkan nilai wang yang lebih baik daripada SiteGround, menjaringkan 3.8 bintang daripada 5. SiteGround hanya menjaringkan 2.4 bintang untuk harganya – ia kehilangan markah kerana harga pembaharuan yang tinggi. InMotion berfungsi lebih murah dalam jangka masa panjang, terutamanya untuk rancangan hosting bersama.

Walaupun kebanyakan penyedia hosting mempunyai banyak add-on di checkout yang dapat meningkatkan jumlah kos secara besar-besaran, kedua SiteGround dan InMotion lebih awal dengan harga mereka.

Sebagai contoh, SiteGround menambah yuran pendaftaran domain standard $ 17.95 pada rancangan anda, dan kemudian memberi anda pilihan untuk mencabut pilihan SG Site Scanner (yang $ 19.80 setahun).

InMotion mempunyai pelbagai add-on yang boleh anda pilih semasa checkout, tetapi ada’secara automatik tidak dipilih, jadi mereka menang’tambah jumlah anda kecuali anda memilihnya sendiri.

Tapak Tapak’Pelan paling asas adalah pakej hosting Bersama. Anda mempunyai tiga pilihan harga: rancangan StartUp $ 3,95 sebulan, rancangan GrowBig $ 5,95 sebulan, atau rancangan GoGeek $ 11,95 sebulan. Pelan StartUp ditujukan untuk laman web blog, peribadi, atau perniagaan bersaiz rata-rata dan mempunyai ciri-ciri untuk menyokong ini.

rancangan harga hosting bersama laman webSiteGround mempunyai tiga rancangan harga untuk pakej hosting Bersama, dengan pelbagai ciri yang terdapat di sana’sesuatu untuk semua orang.

Pelan ini sama untuk hosting WordPress juga, dan memudahkan untuk bergerak melalui pelbagai peringkat.

Dalam gerakan’Rancangan asasnya adalah Shared Business hosting. Seperti SiteGround, ia mempunyai tiga rancangan harga mulai dari Pelancaran, yang paling murah pada $ 6,39 sebulan untuk rancangan dua tahun, hingga ke pelan teratas Pro, pada $ 14,71 sebulan untuk rancangan dua tahun. Pelan tengah, Power, berharga $ 8.49 sebulan untuk rancangan dua tahun, dan dianggap terbaik untuk perniagaan kecil.

Seperti kebanyakan penyedia hosting, SiteGround dan InMotion mempunyai penjualan sepanjang tahun. Ini adalah bonus hebat untuk pelanggan baru dan bermaksud anda boleh mendapat beberapa diskaun hebat semasa anda mendaftar dengan mereka!

Baru ingat harga jualan hanya terpakai pada penggal pertama anda. Anda akan mula membayar harga penuh ketika waktu pembaharuan tiba, jadi pastikan anda melihat harga biasa juga untuk mengelakkan kejutan.

Mengenai kos jangka panjang dan harga pembaharuan, InMotion berfungsi lebih murah daripada SiteGround. Contohnya, InMotion’hosting dikongsi diperbaharui pada $ 7.99 sebulan, sedangkan SiteGround diperbaharui pada $ 11.99 sebulan!

Ia’patut disebut juga hosting Reseller di sini. Ini adalah jenis hosting di mana anda membayar penyedia hosting untuk ruang di pelayan mereka, dan pada dasarnya menyewakan ruang itu kepada pihak ketiga. Ia’agak seperti menyewa kedai – anda’membayar tuan tanah untuk ruang itu, tetapi orang lain membayar anda untuk perkhidmatan anda sehingga anda mendapat keuntungan.

Seperti yang anda lihat dalam jadual perbandingan, kedua penyedia menyusun rancangan mereka secara berbeza. SiteGround menawarkan hosting Reseller, tetapi tidak seperti InMotion, anda’dicas semula setiap kredit bukannya sebulan. (Satu kredit penjual semula sama dengan satu tahun hosting.) Anda sekurang-kurangnya perlu membeli lima kredit untuk mendaftar, pada $ 42 setiap kredit.

Bandingkan dengan InMotion’Pelan Reseller paling asas, R-1000S yang menarik. Rancangan satu tahun masuk pada $ 15.39 sebulan, tetapi anda membayar jumlah tahunan di muka. Terdapat pilihan tambahan dan tambahan bergantung pada keperluan anda, dan ini akan mempengaruhi jumlah kos.

Beberapa pakej hosting, seperti SiteGround’s Cloud hosting atau InMotion’Hosting khusus, mempunyai lebih dari tiga rancangan harga asas. Ini bermakna anda mempunyai banyak pilihan dan boleh memilih yang terbaik untuk anda!

SiteGround menawarkan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari, jadi anda boleh mencubanya tanpa rasa takut kewangan. InMotion menawarkan mengejutkan Jaminan wang dikembalikan 90 hari – itu’betapa yakinnya mereka bahawa anda’Saya suka perkhidmatan mereka!

SiteGround vs InMotion: Harga dan Nilai untuk Wang – Putusan

InMotion memenangi pusingan harga, dengan rangkaian rancangan hosting berpatutan dan berpatutan yang dilengkapi dengan ciri-ciri. Tapak Tapak’kos pembaharuan cenderung lebih mahal daripada InMotion’s, ditambah juga’t menawarkan sebarang rancangan VPS. Dalam gerakan’Jaminan pulangan wang 90 hari hanyalah ceri pada kek.

Ketahui lebih lanjut

 • Cari Pembekal Web Hosting Termurah dalam tinjauan mendalam kami
 • Ingin menjimatkan wang semasa anda mula? Bandingkan dengan 6 Penyedia Hosting Berkongsi Murah Terbaik dan lihat di mana kedudukan InMotion dalam senarai kami!

Kesimpulan: InMotion Lebih Baik Daripada SiteGround

InMotion adalah pemenang keseluruhan SiteGround. Ini mengungguli pesaingnya di semua bidang yang penting – dari fitur hosting hingga bernilai wang, InMotion memberikan perkhidmatan yang lebih kuat. Walau bagaimanapun, SiteGround telah membuktikan dirinya sebagai pilihan yang boleh dipercayai, dengan tumpuan besar pada kelajuan, sokongan, dan keselamatan.

SiteGround dan InMotion telah membuat pertempuran yang cukup sengit, dan itu’jelas kedua penyedia bebas ini layak mendapat reputasi mereka sebagai syarikat hosting yang popular.

SiteGround mempunyai fokus yang kuat untuk menyediakan hosting yang selamat dan konsisten untuk penggunanya, yang ditunjukkan dalam bantuan pelanggan dan standard teknikalnya yang berkualiti tinggi. InMotion memberikan faedah percuma kepada semua pelanggannya dan mempunyai rangkaian ciri yang mengagumkan untuk memberikan peningkatan yang diperlukan oleh laman web anda.

Tetapi mesti ada juara, dan keseluruhan InMotion mendapat kedudukan lebih tinggi daripada SiteGround dalam penyelidikan kami. Ia menjaringkan 93% secara keseluruhan, memberikannya cahaya 4.6 bintang daripada lima, meningkatkan nilai, wang, dan jenis hosting yang ditawarkannya kepada penggunanya.

SiteGround mendapat skor yang merata di semua jenis hosting dan ciri, dan berada di belakang InMotion dengan 4 bintang.

InMotion benar-benar bersinar ketika datang ke ciri, menerima markah teratas dalam ujian kami. Ia juga menawarkan nilai wang yang lebih baik daripada SiteGround, membuktikan anda tidak’Saya perlu membayar harga yang tinggi untuk perkhidmatan berkualiti.

Seperti biasa, penyedia mana yang anda pilih akan bergantung pada pilihan peribadi anda sendiri dan apa yang diperlukan oleh laman web anda. Sekiranya anda mahukan penyedia yang disyorkan secara rasmi untuk laman WordPress anda, pelbagai pilihan bantuan dan sokongan berkualiti tinggi, atau mengejar skor uptime tertinggi, maka Tapak Tapak adalah pilihan pertama anda.

Sekiranya anda mahukan hosting VPS yang dikongsi terbaik di pasaran, banyak faedah percuma dan ciri berkualiti tinggi, atau nilai wang yang nyata, maka Dalam gerakan adalah terbaik. Dengan rancangan harganya yang terukur dan pelbagai pilihan hosting, laman web anda akan berada di tangan yang baik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map