Bluehost vs HostGator: Kateri je najboljši za vas?

pregled Bluehost vs hostgatorČe ti’na novo v svetu gradnje in gostovanja spletnih strani ali celo, če ste’Ker je začinjen strokovnjak, ki si želi le zamenjati ponudnike, se zdi iskanje najboljše storitve gostovanja zastrašujoče. S tako veliko možnostmi je težko odločiti se samo za eno.


Želite najboljše za svojo spletno stran in tako tudi mi! To’Zato smo vzeli dva največja ponudnika gostovanja, Bluehost in HostGator, in izvedli nekaj poglobljenih raziskav, da bi videli, kaj je pravzaprav boljša možnost.

Ta dva ponudnika sta na prvi pogled videti zelo podobna glede na ponudbo. Na splošno je Bluehost zmagal nad HostGatorjem z močnejšimi lastnostmi in boljšo ceno.

Obe sta izredno močni, saj gostita milijone spletnih strani po vsem svetu, zato tudi vi’V dobri roki boste, karkoli boste izbrali. Če ti’bi radi izvedeli več in se resnično spopadli s tema dvema ponudnikoma, si oglejte naše poglobljene preglede:

  • Bluehost
  • HostGator

Če ti’se vam mudi, primerjajte spodaj. Če se želite prijaviti ali prebrati razčlenitev obeh ponudnikov, lahko kliknete povezavo in se odločite za popolno storitev gostovanja za vaše spletno mesto. Bo to HostGator ali Bluehost? Pustiti’ugotovimo.

Prednosti in slabosti Bluehosta in HostGatorja

Najprej naj’si oglejte prednosti in slabosti vsakega ponudnika, da odpravite morebitne glavobole, ki so jih do zdaj pivali. Oba imata prednosti in slabosti, ki bodo vplivale na vašo odločitev glede na vaše potrebe.

Prednosti in slabosti Bluehosta

Prosilci Bluehost# 1# 2# 3# 4
Velika vrednost za denar
Začetnikom prijazen, zelo enostaven za uporabo
Najboljši ponudnik gostiteljev za integracijo WordPressa
Brezplačna domena
Bluehost Cons# 1# 2
Spodaj povprečna količina prostora za shranjevanje v osnovnem načrtu v skupni rabi
Številne možnosti dodatkov v blagajni, ki bi lahko povečale vaš cenovni načrt, če niso izbrane

Prednosti in slabosti HostGatorja

Profesorji HostGator# 1# 2# 3
Začetnikom prijazen, zelo enostaven za uporabo
Celovita podpora strankam
Velika uptime – 99,99%
Cons HostGator Cons# 1# 2
Brez brezplačne domene
Vmesnik bi lahko bil bolj preprost in sodoben

Kot vidite, oni’ste enakomerno uravnoteženi in vaša izbira bo resnično odvisna od tega, kaj želite rešiti od ponudnika gostovanja in kaj je pomembno za vaše spletno mesto ali podjetje.

Hostgator vs Bluehost: prednosti in slabosti – razsodba

Čeprav je Bluehost tu povsem enakovreden, ukrade zmago in se tako kot HostGator najbolje znajde kot naš najboljši ponudnik..

Funkcije, zmogljivost, & Enostavnost uporabe

Funkcije so ključna razlika med obema in Bluehost je na naši lestvici dosegel višji rezultat kot HostGator. Kot bi lahko pričakovali pri tako priljubljenih ponudnikih, oba ponujata odlične lastnosti in na splošno se dobro ujemata.

BluehostHostGatorBrezplačna domenaNadzorna ploščaBrezplačne varnostne kopijeBrezmeren prenosProstor na diskuObčasni čas
DaNe
cPanelcPanel
NeNe
DaDa
NeomejenoNeomejeno
99,98%99,99%

Glavna razlika tukaj je, da Bluehost ponuja brezplačno ime domene. Še vedno morate plačati registracijsko pristojbino, vendar iz tega pridobite svoje ime domene, ki traja eno leto in je vaše za upravljanje ali prenos. Lastništvo imate, dokler ne poteče, nato pa ga lahko preprosto obnovite ali razširite po običajni ceni (to se razlikuje glede na vrsto domene, na primer .com, .org, .blog itd.).

Oba ponudnika uporabljata cPanel, ki je priljubljena, zanesljiva in standardna nadzorna plošča za ponudnike gostovanja. Vmesniki so uporabnikom prijazni in preprosti, še posebej na Bluehostu – to’je manj obremenjen in modernejši od HostGatorja’s.

HostGator vs Bluehost: Uptime

Uptime je odličen za oba, saj je HostGator le prevzel vodstvo z 99,99%, tesno mu sledi Bluehost’s 99,98%. Če upoštevamo 100-odstotno podaljšanje, je res’t mogoče je, da si oba ponudnika zelo prizadevata, da bi bilo vaše spletno mesto čim bolj dostopno svojim uporabnikom.

To je resnično pomembno za vaše spletno mesto, še posebej, če poskušate voditi podjetje. Ti lahko’ne morete doseči strank ali povečati svojega ugleda, če je vaše spletno mesto vedno manj. To je’bodite kot izročitev praznih letakov za oglaševanje vašega podjetja: tam’samo smisel ni!

Hostgator vs Bluehost: značilnosti, zmogljivost in enostavnost uporabe – razsodba

Čeprav se obe dokaj enakomerno ujemata, Bluehost’S čistejšim vmesnikom in ponudbo brezplačnega imena domene samo nagovarjamo pred HostGatorjem glede lastnosti. HostGator ima poseben krik zaradi svoje impresivne ocene, da je čas nadgradnje 99,99%.

Integracija WordPress-a

WordPress je zelo priljubljen za blogerje in razvijalce (in vse druge!). Približno 30% interneta je zgrajeno na WordPressu, tako je’je vredno vključiti kot dejavnik tukaj.

Zmagovalec je jasen, tako da mi’Dobil bom takoj: Bluehost je najboljši za integracijo WordPress-a.

WordPress so izbrali Bluehost za svojega najbolj priporočljivega ponudnika gostitelja. Po lastnih besedah, “Bluehost ponuja vrhunsko platformo WordPress”, kar se nam sliši precej dobro! Ta močna zveza vam bo zagotovo koristila, če boste’iščete uporabo WordPress-a in s strokovnjaki za njihovo nastavitev z enim klikom strokovnjaki podpirajo WordPress’nikoli ni bilo lažje.

bluehost priporoča wordpressZa uporabnike WordPress-a Bluehost ponuja veliko

HostGator seveda ponuja tudi gostovanje v WordPressu. S tremi stopnjami cenovnih načrtov (valilnica, otroški in poslovni) in ponudbo brezplačnega prenosa obstoječega spletnega mesta WordPress ob prijavi,’svojih uporabnikov WordPress zagotovo ne zanemarjamo.

Hostgator vs Bluehost: Integracija WordPress – razsodba

Bluehost, vsekakor in nesporno. Bluehost in WordPress sta sanjska ekipa, nikoli jih ne bi poskusili in raztrgali. Bluehost je z namestitvijo z enim klikom, samodejnimi posodobitvami in nizom osupljivih funkcij jasna izbira za vse, ki želijo gostovati na svojem spletnem mestu WordPress.

Pomoč strankam

Pridobivanje gostovanja je enostavno. In stvari redko gredo narobe, vendar če ali ko se zgodijo, ne’nočem, da se stres počuti kot ti’se z njim ukvarjate sami, še posebej za tiste, ki ste novi v svetu gostovanja.

HostGator in Bluehost imata pokrito večino področij, tako da lahko ponoči zaspite brez težav, saj veste, da je njihova ekipa tehničnih strokovnjakov le en klik ali telefonski klic. Ker se toliko uporabnikov zanaša nanje, si niti eden ne more privoščiti, da bi zanemaril svojo podporo strankam – samo poglejte to tabelo!

BluehostHostGatorCenter znanjaKlepet v živo24/7 Klepet v živoTelefon24/7 TelefonVstopnice
DaDa
DaDa
NeDa
DaDa
DaDa
DaDa

Kljub vsemu resno je podpora strankam tako pomembna, da vam omogočimo najboljše izkušnje gostovanja vašega spletnega mesta – ne bi’ne kupujte avtomobila brez varnostnih pasov ali zračnih blazin, kar je tehnično enakovredno!

Torej, le kaj ponuja vsak ponudnik? Večina od njih, na primer 24-urna klepetanja in telefonske storitve v živo, je precej samoumevna, vendar znanje centra in funkcije vozovnic morda niso takoj očitne.

V bistvu HostGator’s center znanja je portal za podporo, ki ponuja 24-urno tehnično podporo in dokumentacijo v živo. To vključuje forum (zajema teme, kot so pregledi strank, predlogi, vprašanja o predprodaji, splošna obvestila in drugo), video vaje, pa tudi možnost klepetanja v živo in možnosti telefonske podpore. Morda boste ugotovili, da to’s hitrejšim iskanjem odgovora v centru znanja, ne pa po telefonu; ampak vsaj ti’imam možnost!

hostgator center znanjaNa portalu znanja centra HostGator je na voljo celotna paleta podpore strankam

Baza znanja Bluehost je videti nekoliko bolj čista in profesionalna kot spletna stran HostGator, čeprav je v njej potrebno nekoliko več navigacije. Glavna funkcija je iskanje, pa tudi izobraževalni viri, kot so članki in “kako” vodniki za različne dele spletnega mesta (na primer e-poštna sporočila, WordPress, domene itd.) Obstaja tudi poglavje o pogostih vprašanjih (pogosto zastavljena vprašanja) in povezava do njihove strani za stike z informacijami, kako se obrniti na pravi oddelek za poizvedba.

Če imate zapleteno vprašanje, ki ga splošni nasveti ne zajemajo, lahko predložite vozovnico. To prejme ekipa, ki bo poskušala težavo rešiti in bo ponudila bolj prilagojeno rešitev. Omeniti velja, da Bluehost ne sprejema vstopnic za tehnično podporo, saj se zdaj osredotočajo na druge podporne kanale.

Hostgator vs Bluehost: Podpora strankam – razsodba

Tako HostGator kot Bluehost ponujata 24-urno podporo prek telefona, klepetanja v živo, sistema za izdajo vozovnic in centra za pomoč. HostGator ponuja samo podporo, zgolj zato, ker je njegov center za pomoč enostavnejši za uporabo in je bil, ko smo ga preizkusili, bolj intuitiven. Ti’Vendar bom dobil veliko pomoč katerega koli od ponudnikov.

Cenitev & Vrednost denarja

HostGator’Načrti se začnejo pri 2,75 USD / mesec in so na splošno cenejši kot Bluehost’s – vendar z Bluehostom’S svojimi načrti dobite tisto, kar plačate. Namreč, odlične lastnosti.

Ena najpomembnejših stvari, na katere gledamo kot na kupce’ponovno odločanje je cena. To je precej smiselno, ko si’ponovno začnete svoje podjetje ali delate na proračun!

Ustvarjanje lastnega spletnega mesta bi moralo biti navdušujoče, ne pa razbiti banke. Tako Bluehost kot HostGator vam dajeta veliko vrednost za denar, torej ne glede na to, kateri od njih ga izberete’s win-win glede na ceno.

Bluehost in Hostgator Cene od glave do glave

BluehostHostGatorSkupno gostovanjeGostovanje v oblakuGostovanje WordPressVPS gostovanjeNamensko gostovanje
2,95 dolarja – 14,99 USD2,75 dolarja – 5,95 dolarja
6,95 $ – 25,99 USD4,95 dolarja – 9,95 USD
19,99 USD – 49,99 USD5,95 dolarja – 9,95 USD
19,99 USD – 59,99 USD19,95 $ – 24,95 USD
79,99 $ – 209,99 $119 – 149 USD

Tako Bluehost kot HostGator imata garancijo za vračilo denarja. Z Bluehostom to storite, če prekličete v prvih 30 dneh, HostGator pa v prvih 45 dneh od nakupa (to velja samo za njihove skupne pakete, VPS in prodajne pakete gostovanja). To je odličen način, da preizkusite svojega ponudnika brez strahu, da bi se dolgoročno zavezali.

Cenejše ponudbe so običajno za dolgoročnejše pogodbe. Na primer, HostGator trenutno ponuja do 75% popusta na nekatere 36-mesečne pogodbe. Bluehost ponuja tudi nižje cene za predplačilo 36-mesečne pogodbe, za nove stranke pa imajo tudi promocijske popuste. Trenutno je njihova izbira in načrt skupnega gostovanja 5,99 USD na mesec, ne pa običajnih 14,99 USD, ali pa lahko uporabite Pro za 13,95 $ namesto standardnih 23,99 USD.

Omeniti velja, da za dodatke ali dodatne nakupe (na primer domene) ne velja niti garancija za vračilo denarja. Prav tako je vredno vedeti, da pogosto, ko so ponujeni promocijski popusti, je to običajno samo za vaš prvi mandat, ko pa se obnovi, bo to po nižji ceni. To je res normalno, vendar je treba biti pozoren, ko se bliža čas obnove!

Bluehost proti HostGator: Cene in vrednost denarja – razsodba

Medtem ko vam HostGator lahko ponudi nižje cene, vam dodatni doplačilo’Porabili bomo Bluehost za boljše funkcije, enostavnost uporabe in integracijo WordPressa. To’zakaj mi’Odločili smo se, da Bluehost ponuja boljše razmerje med ceno in kakovostjo kot HostGator.

Kaj pa spletni gostitelji, razen Bluehost in Hostgator?

Iskanje najboljšega ponudnika gostovanja za vaše potrebe pogosto prihaja do vrste gostovanja, ki ga potrebujete. HostGator je najboljši ponudnik gostovanja, Bluehost pa ima najboljšo WordPress storitev – kaj pa, če ste’iščete povsem kaj drugega? No, srečno zate, mi’sem sestavil seznam drugih možnosti.

V gibanju

Če je tisto, kar potrebujete, gostovanje v skupni rabi ali VPS, vas je InMotion pokril. Ponuja boljše funkcije kot kateri koli drugi ponudnik za skupno gostovanje in VPS gostovanje ter ima zelo ugleden čas delovanja 99,97%. InMotion je prav tako zasedel drugo mesto na naši skupni lestvici, takoj za HostGatorjem in je morda idealen ponudnik za vas.

A2 gostovanje

Storitve za stranke so v ospredju pri vsem, kar počne A2 Hosting. Ima najboljšo pomoč in podporo katerega koli ponudnika, 24-urno pomoč v telefonu in klepetu v živo, celovit sistem vozovnic in najbolj intuitiven center za pomoč. A2 kupcem ponuja tudi garancijo za vračilo denarja kadarkoli – edini gostitelj brez časovne omejitve vračil. Kot nalašč za gostovanje začetnikov.

SiteGround

Če ti’iščete stabilnega spletnega gostitelja, na katerega lahko računate, potem je SiteGround odlična izbira. Njegove avtomatizirane dnevne varnostne kopije in odlična baza znanja so najboljši ponudnik gostovanja za zanesljivost, zato se lahko počutite samozavestni, ko ta ponudnik napaja vaše spletno mesto.

Še vedno niste našli pravega za vaše spletno mesto? Brez skrbi, pojdite na našo spletno primerjalno tabelo za spletno gostovanje in primerjajte vse te ponudnike in še več drug ob drugem. Če to ne storite, se potopite naravnost v najvišje uvrščene ponudnike gostovanja in si oglejte najboljše v poslu.

Zaključek

Tako Bluehost kot HostGator sta uveljavljena in zanesljiva ponudnika gostovanja, ki si zaslužita velik ugled. Oba sta primerna tako za začetnike kot tudi za profesionalce in ponujata cenovno ugodne in konkurenčne načrte. Kakor koli že, ti’ste na odličnem mestu, da začnete svojo pot v spletno gostovanje.

Kot rečeno, Bluehost prevzame torto na tem tekmovanju. Njegov uveljavljen ugled tako pri enostavni uporabi za začetnike kot tudi v odnosu z WordPressom je boljša izbira, cenovno ugodni načrti pa omogočajo realno možnost, ne glede na to, na katerem nivoju je vaše spletno mesto..

HostGator je na drugem mestu, okrepljen s svojim 99,99-odstotnim uptime in poglobljenim sistemom za podporo strankam.

Najboljša možnost za vas bo odvisna od vaših potreb – če je vaša vrednost za denar, enostavnost uporabe ali integracija WordPress vaša glavna prednostna naloga, je Bluehost jasen odgovor. Če je za vas najpomembnejša nadgradnja, potem vi’Bom hotel razmišljati o HostGatorju.

Bluehost vs HostGator: Pogosta vprašanja

Ali sta Bluehost in HostGator varna?

Vsekakor. Obe podjetji zagotavljata varnost SSL, kar je ikona ključavnice, ki jo uporabniki vidijo poleg vašega URL-ja. To obiskovalcem sporoča, da je vaše spletno mesto varno za brskanje. Prav tako imate dostop do določenih vrst gostovanja in lahko namestite dodatno varnostno programsko opremo, če želite.

Ali Bluehost in HostGator uporabljata cPanel?

Da – tako Bluehost kot HostGator uporabljata cPanel. cPanel je industrijska standardna nadzorna plošča, ki vam jo ponuja večina ponudnikov gostovanja. To je’Z lahkoto se dotaknete, vendar izgleda nekoliko z datumom (ne da bi ga videl kdo drug kot vi!)

Kdo je lastnik HostGatorja in Bluehosta?

HostGator in Bluehost sta dejansko v lasti istega podjetja – Endurance International Group (EIG). EIG je nekaj elektrarne, ko gre za gostovanje in ima tudi več drugih ponudnikov. Kot ti’V tem članku smo ugotovili, HostGator in Bluehost’storitve so še vedno zelo različne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map