InMotion vs Bluehost: katera je vaša najboljša izbira?

predstavljena slika bluehost vs gostovanje inmotionBluehost ali V gibanju – dva od mnogih, veliko ponudnikov gostovanja tam! Ko se ure iskanja nadaljujejo,’je mamljivo, da si enostavno zapreš oči in naključno izbereš enega. Na srečo za vas mi’opravili ste raziskavo pri vodilnih ponudnikih, zato ne’ne bi smel.


Naš poglobljen pogled na Bluehost in InMotion se bo začel z resno okvaro vsakega ponudnika’prednosti in slabosti, ki vam bodo omogočile dober pregled njihovih prednosti in slabosti. Mi’Nato bomo raziskovali funkcije, podporo strankam, integracijo WordPress-a in vrednost za denar.

Tako Bluehost kot InMotion ponujata številne načrte gostovanja, od skupnih do VPS in namenskega gostovanja. Bluehost je odličen za WordPress integracijo in vrednost za denar, medtem ko ima InMotion dobro podporo strankam. V gibanju’Načrti gostovanja so obsežni za podjetja, medtem ko Bluehost’Možnosti so bogate z viri za osebna spletna mesta.

Če ti’sem že preživel ure brskal po internetu in raziskoval raziskave, tukaj’s kratek in sladek povzetek:

Na naši lestvici je Bluehost dosegel višji rezultat kot InMotion, s čimer je postal skupni zmagovalec.

Če ti’Zanimate vas za več informacij, oglejte si naše posamezne ocene za vsakega, tako da sledite spodnjim povezavam:

  • Bluehost
  • V gibanju

Oba sta odlična ponudnika, ki sta si prislužila svoj ugled v svetu gostovanja! InMotion dobro ocenjuje funkcije in prostor na disku. Bluehost sveti, ko gre za vrednost za denar in za produkcijo.

Če se morate odločiti za to, potem pojdite naprej in kliknite na povezave za prijavo. Če ti’ste pripravljeni izvedeti več, naj’s priti v prednosti in slabosti!

Prednosti & Slabosti InMotion in Bluehost

Ker je v spletu toliko informacij o vsakem ponudniku, jih je težko ločiti. Ugotoviti želite, katera ima najboljše funkcije za vaše spletno mesto.

Kakšen boljši način za to kot s seznamom prednosti in slabosti? Poglejte si vsakega ponudnika’s prednosti in slabosti spodaj.

Prosilci Bluehost & Slabosti

Prosilci Bluehost# 1# 2# 3# 4# 5
Brezplačna domena dejstvo, da je ime domene vključeno pri ponudniku gostovanja, spreminja igre v smislu ugodnosti vse v enem.
99,98-odstotno podaljšanje – karkoli več kot 99,9% je odlično, in Bluehost je daleč nad tem.
Najboljše za integracijo WordPress – priporoča WordPress – to ne’ne morem biti boljši od priporočila dejanskega vira.
Dobra vrednost za denar – Bluehost ima poštene in dostopne cene.
Za začetnike prijazen, enostaven za uporabo – s tem boste prihranili na tone časa.
Bluehost Cons# 1# 2
Dodatki v blagajni lahko zvišajo ceno nikomur ni všeč, da bi se ob nakupu nalepil na stran.
Manj pomoči & podporne funkcije kot najboljši konkurenti – ne najbolj zaokrožene ponudbe storitev za stranke.

Pros InMotion & Slabosti

Pros InMotion# 1# 2# 3# 4
Brezplačna domena – še enkrat, vse v enem udobje.
Brezplačno shranjevanje SSD – prosti pomnilnik za vaše spletno mesto’s podatki.
Kakovostna pomoč & podpora morda ni najbolj tehnična lastnost, toda tam’ni precenjevanja, kako pomemben je ta.
Brezplačne varnostne kopije – ohranite varno vsako preteklo različico spletnega mesta.
InMotion Cons# 1# 2
Manj dostopni cenovni načrti (nižja vrednost za denar) – V gibanju’ni najcenejši ponudnik tam, zato prihaja do tistih funkcij, ki jih prednostno določite.
Manjši obseg pomoči & podporne funkcije kot konkurenti – manj funkcij, še enkrat pa kakovost nad količino: InMotion’s podpora je še vedno vrhunska.

Kot vidite, so med Bluehostom in InMotionom podobne podobnosti. Možnost brezplačne domene in veliko uptime sta tako privlačni, kot tudi koristni!

Kaj pa razlike?

V gibanju’Neomejen diskovni prostor in shramba SSD sta resnično močni lastnosti. InMotion ponuja nekaj impresivnih ugodnosti, z visoko usposobljenim podpornim osebjem in resničnim poudarkom na izkušnji strank.

Bluehost je večji ponudnik, z veliko boljšo vrednostjo in 99,98-odstotno nadgradnjo. Priporočeni vrhunski ponudnik gostovanja pri WordPressu, znan po svoji enostavni uporabi in zanesljivem ugledu, je Bluehost udobna možnost.

Nobeni dve mesti nista enaki in kot vedno je vaša izbira odvisna od tega, kaj potrebujete od ponudnika gostovanja.

To je’splača se pogledati svoj proračun, svoje tehnološke sposobnosti, ali boste uporabljali WordPress in kakšne stranke vas podpirajo’ponovno po. To vam bo pomagalo zožiti odločitev!

Splošna sodba Bluehost proti InMotion:

Bluehost je boljši od InMotion na splošno. Poleg posebnih potreb ima boljše prednosti. Zlasti brezplačne varnostne kopije in zanesljiva pomoč & podpora je pozitivna za večino uporabnikov, zaradi česar je možnost bolj zaokrožena.

Funkcije, zmogljivost, & Enostavnost uporabe

To je’s vse zelo dobro ponujajo perks in obljube. Toda kako dobro ti ponudniki izpolnjujejo svoj ugled? Tako Bluehost kot InMotion cenijo svoje stranke’ izkušnje in to se odraža v njihovih lastnostih.

InMotionBluehostBrezplačna domenaNadzorna ploščaBrezplačne varnostne kopijeBrezmeren prenosProstor na diskuObčasni čas
Da (v 12-mesečnem načrtu)Da
cPanelcPanel
DaNe
DaDa
NeomejenoNeomejeno
99,97%99,98%

Funkcije so glavno področje, ki ločuje ta dva ponudnika. Na splošno se lepo ujemajo! Zato’splača razčleniti njihove razlike, da se resnično spopadejo s tem, kar so’ponudbo in kako bo to vplivalo na vaše spletno mesto.

Tako Bluehost kot InMotion ponujata brezplačno domeno, kar je odlična ugodnost, ki ju ločuje od ostalih vodilnih konkurentov.

Bluehost’s brezplačna domena je v vseh cenovnih načrtih, razen če se prijavite na enomesečni načrt, v tem primeru je prijavnina 2,99 USD.

Z InMotion se morate prijaviti na kateri koli 12 ali 24-mesečni načrt gostovanja, če želite dobiti brezplačno domeno (ali brezplačen prenos domene, če jo že imate)! To je’Omeniti velja, da ta ponudba ne velja za načrt namenskega gostovanja.

Oba ponudnika uporabljata cPanel, ki je zanesljiva in priljubljena nadzorna plošča, ki jo uporablja večina vodilnih ponudnikov. cPanel je zasnovan tako, da pomaga poenostaviti gostovanje. Zato’Brez presenečenja sta Bluehost in InMotion enostavna in enostavna vmesnika, primerna tako za začetnike kot za profesionalce.

funkcije gostovanja inmotion v skupni rabiV gibanju’s načrtom skupnega gostovanja je na voljo veliko funkcij za izboljšanje vaše spletne strani’s uspešnost.

Kot ste videli s seznama prednosti in slabosti, InMotion ponuja brezplačno shranjevanje SSD. SSD pomeni Solid State Drive. Ta vrsta shranjevanja se razlikuje od tradicionalnih trdih diskov, saj so 100% elektronski.

Toda kaj to pomeni?

Glavna stvar, ki jo morate vedeti o shranjevanju SSD, je, da je to’s hitrejši in zanesljivejši od starejših sistemov. Spletna mesta pomagajo do 20-krat hitreje! To bo resnično pomagalo pri uvrstitvi v iskalnike, kot je Google.

Večina ponudnikov gostovanja doda ceno SSD prostora v skupne stroške vašega načrta. Bluehost to stori za svoj načrt gostovanja VPS. InMotion vključujejo njihovo brezplačno!

InMotion ponuja tudi neomejeno prostora na disku in brezplačne varnostne kopije, tudi v svojih osnovnih načrtih. To je redko in je prijeten način obravnave strank nižje stopnje.

Bluehost in InMotion ponujata a brezplačno SSL (Secure Sockets Layer) potrdilo, ki je spet vključen v vse načrte.

SSL v bistvu šifrira vse podatke, ki jih ljudje vnesejo na vaše spletno mesto. To je odlično za vaše spletno mesto, saj prikazuje svojim obiskovalcem (in iskalnikom, kot je Google), da vam lahko zaupajo! Varnost, kakršna je ta, je še posebej pomembna za elektronsko poslovanje in poslovna mesta.

Oba imata veliko časa, in Bluehost’s 99,98% je izjemno visoka ocena. 100-odstotno podaljšanje’t mogoče, toda Bluehost se zelo trudi, da bi se čim bolj približal.

InMotion vs Bluehost – Funkcije, zmogljivost, & Enostavnost uporabe: razsodba

Bluehost ima močnejše lastnosti kot InMotion. Oba ponujata odlične funkcije, hitro uptime in brezplačne SSL certifikate. Toda Bluehost’Zaradi boljše zavzetosti za brezplačne domene je v vseh svojih načrtih izstopajoč oddelek za funkcije.

Katera ima boljšo WordPress integracijo?

WordPress je velika prisotnost na spletu. Tisti, ki uporabljate WordPress ali razmišljate, kako bi ga uporabili za postavitev spletnega mesta, zagotovo niste sami. Več kot 30% interneta poganja WordPress!

Želite ponudnika gostovanja, ki bo podpiral vaše spletno mesto, mu pomagal in olajšal vaše življenje. Torej je integracija WordPressa ključna.

Izbira ponudnika gostovanja za vaše WordPress spletno mesto brez osredotočanja na WordPress bi bila podobna poskusu zagozditve naključnega ključa v napačno ključavnico. Seveda, morda bi bilo v redu, vendar je’ne bo odprl nobenih vrat za vas!

Če želite odkleniti spletno mesto’s potencialom prek WordPressa, Bluehost je močna možnost. Priporočljivo je na vrhu WordPress-a’ gostiteljski seznam in mi’se ne bom prerekal!

Z namestitvijo z enim klikom, specializirano 24-urno podporo, samodejnimi posodobitvami in brezplačnim e-poštnim sporočilom po meri je Bluehost vas in vaše WordPress spletno mesto popolnoma pokril. Skupaj s ugodnostmi te brezplačne domene, 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja in brezplačnim SSL certifikatom, da bo vse varno in varno, bi težko rekli ne!

paleto ponudb gostovanja v wordpressuPriporoča sama WordPress, Bluehost’Različne funkcije za WordPress uporabnike nudijo neverjetno podporo in premagajo vso konkurenco.

Seveda ima InMotion tudi platformo za gostovanje s posebnim poudarkom na WordPressu in želi ponuditi storitev vrhunskega in visokega razreda.

To vključuje brezplačno selitev spletnega mesta za tiste, ki že imajo spletno mesto WordPress. Če ti’Če ga prvič nastavite, ga lahko predhodno namestite med odjavljanjem’je vse pripravljeno in nastavljeno za uporabo.

Druge funkcije, kot so brezplačna domena, podpora 24/7, samodejne posodobitve, številni cenovni načrti in 90-dnevno jamstvo vračila denarja, so to odlična izbira za WordPress uporabnike. Upoštevajte le, da InMotion ponuja veliko WordPress izkušenj, vendar InMotion ni’Glavni poudarek.

InMotion vs Bluehost – WordPress Integracija: razsodba

Bluehost ima boljšo WordPress integracijo kot InMotion. Nabor funkcij, podpore in osredotočenosti, ki jih Bluehost daje uporabnikom WordPressa, je impresiven. Če potrebujete bolj prepričljive, poglejte stran WordPress, kjer opisujejo Bluehost kot “vrhunska platforma WordPress”. To’je precej težko premagati naslov.

Se sprašujete, kako namestiti WordPress z Bluehostom? Za podrobne razlage glejte naš vodič!

Pomoč strankam

Ne glede na to, ali ste se odločili, da ustvarite svoje spletno mesto pred petimi minutami ali že leta gostujete na svojem spletnem mestu, vsi potrebujejo pomoč in vedno znova.

Ko se zgodi neizogibno, se želite prepričati, da obstaja’s kakovostno pomočjo pri roki. Tako kot takrat, ko se vaš avto pokvari, je pomoč in podpora tudi vaša ekipa mehanikov, ki se mudi, da vas vrne na pot – ali v tem primeru spet po spletu! Pustiti’Oglejte si možnosti za podporo strankam:

InMotionBluehostCenter znanjaKlepet v živo24/7 Klepet v živoTelefon24/7 TelefonVstopniceSkype
DaDa
DaDa
NeNe
DaDa
NeDa
NeDa
DaNe

V gibanju’Manjša velikost pomeni, da resnično cenijo svoje stranke.

Usposobljeni strokovnjaki so vam na voljo prek klepetanja v živo, telefona in celo Skypea, tako da lahko svoje skrbi pustite za sabo. Obstaja tudi forum podpornega centra s članki, ki jih je napisalo podjetje, zato veste, da so zagotovljene rešitve zakonite (v nasprotju z vprašljivimi informacijami v člankih, ki jih objavljajo množice). Podporni center vključuje tudi vodnike za izdelke, vadnice za spletno mesto in e-pošto, kanal za izobraževanje, pogosto zastavljena vprašanja in območje za podporo skupnosti, kjer lahko brskate in postavljate vprašanja.

In to’ni vse! InMotion ima YouTube kanal, na katerega se lahko naročite, kjer se videoposnetki redno objavljajo. Večina je vadnic, obstajajo pa tudi vodniki in novice, ki vas bodo sproti obveščali.

Kaj pa Bluehost?

Baza znanja Bluehost je čista in preprosta. S pomočjo vrstice za iskanje, člankov, navodil za uporabo in strani s pogostimi vprašanji (FAQ) lahko svoj odgovor takoj najdete..

Kategorije, kot so pogosta vprašanja, WordPress, e-pošta in domene, omogočajo enostavno in logično krmarjenje po bazi znanja. Obstajajo tudi video vadnice s pisnimi vodniki in posnetki zaslona, ​​ki omogočajo ustrezen pregled.

Stran za stik z nami je razdeljena na dele, tako da lahko stopite v stik s pravo osebo, ki vam bo pomagala pri poizvedbi. Vse kategorije imajo bodisi a “klepetajte zdaj” gumba ali ustrezne telefonske številke, ki vas bo vodila do pravega oddelka. Skratka, Bluehost ima robustno spletno knjižnico koristnih informacij.

stran za podporo bluehostuTo je’Z Bluehostom je enostavno najti pravo osebo, s katero bi se pogovorili’s koristno postavljeno stranjo stikov.

InMotion vs Bluehost – Podpora strankam: razsodba

InMotion ima močnejšo podporo strankam kot Bluehost. V gibanju’Forum za podporo centru ponuja ogromno informacij iz zanesljivih virov, zato je kombinacija obsega in zaupanja težko premagati.

Cenitev & Vrednost denarja

Pravijo, da denar lahko’ne kupuj sreče. Lahko pa kupi gostovanje!

Medtem ko se v veliko gostovanje splača vlagati, ne’nočem plačati za roko in nogo. Proračun je pomemben za vse, ne glede na vas’ste tehnološki milijonar ali zagonsko podjetje. Torej, kaj vse lahko ponudita InMotion in Bluehost?

Mesečne stopnje

InMotionBluehostSkupno / poslovno gostovanjeGostovanje v oblakuNamensko gostovanjeGostovanje WordPressVPS gostovanjeGostovanje preprodajalcev
5,99 USD – 15,99 USD2,95 dolarja – 14,99 USD
6,95 do 25,99 USD
99,99 USD – 589,99 USD79,99 $ – 209,99 $
6,99 USD – 142,99 USD19,99 USD – 49,99 USD
19,99 USD – 144,99 USD19,99 USD – 59,99 USD
13,99 USD – 164,99 USD

To’je veliko znakov za dolar! Pustiti’slomite ga.

Bluehost’Najosnovnejši načrt je skupno gostovanje, ki se začne pri znižanih 2,95 USD na mesec, ko se prijavite. V gibanju’Najosnovnejši načrt je gostovanje v skupnem podjetju.

V gibanju’Gostovanje VPS višje stopnje je razčlenjeno na Upravljavec in Samoopravljeno. Samoupravljeno gostovanje se giblje od 19,99 do 144,99 USD na mesec. The Managed prihaja nekoliko višje pri 27,99 USD – 144,99 USD na mesec.

Bluehost ponuja gostovanje preprodajalcev, vendar ga poganja ResellerClub, ki ga priporoča Bluehost. Če vstopite v Bluehost’s promocijsko kodo dobite 35% popusta.

Bluehost’Velikost in ugled sta razvidni iz njegovih konkurenčnih cen. Za nove stranke je vedno na voljo razprodaja. Trenutno so na primer močni popusti na načrte, kot je gostovanje WordPress-a. Ta stalna prodaja vam prinese odlično ceno za vaš prvi mandat, samo ne pozabite, da se bo vrnila na prvotno polno ceno, ko pride čas obnove.

inmotion gostovanje cenovnih načrtovV gibanju’Načrti z večplastnimi cenami se razlikujejo po cenah in podobno kot večina ponudnikov tam’s pogosto prodajo za nove stranke.

V gibanju’cene so dobra vrednost za denar, vendar so’ste opazno višji od Bluehosta’s. To je zato, ker je InMotion bolj osredotočen na poslovno gostovanje, medtem ko je Bluehost bolj usmerjen v blogerje in začetnike spletnih strani.

InMotion v svojih osnovnih načrtih ponuja velike ugodnosti. Ti osnovni načrti pa bodo začeli omejevati vaše spletno mesto, ko raste, in slej ko prej ga boste morali nadgraditi.

Bluehost’Cene so bolj dostopne za osebna in mala podjetja, saj ta načrt pod 5 USD izgleda resnično privlačen tistim, ki se šele začnejo ali s proračunom!

primeri načrta gostovanja pri bluehostuTri od Bluehosta’Cenovni načrti so njegovo skupno gostovanje, VPS in namensko gostovanje po različnih cenah, kar ponuja za vsakogar nekaj.

InMotion in Bluehost cenita vaše izkušnje in ponujata garancije za vračilo denarja. Bluehost’s je odlično 30-dnevno obdobje in InMotion’s je ogromnih 90 dni! (Omeniti velja, da dodatni nakupi, na primer imena domen, niso vključeni v vračilo.)

To je sijajen način preizkušanja ponudnika brez pritiska, ki se pojavi takoj, ko se prijavite za življenje!

InMotion vs Bluehost – Cene & Vrednost za denar: Razsodba

Bluehost premaga InMotion zaradi vrednosti za denar. Glede na to, kako globoki so žepi, se boste morda odločili, da je InMotion vredno doplačati malo več. Na splošno pa Bluehost’S cenejšimi načrti v kombinaciji s svojo paleto funkcij je odličen za vaš dolar.

InMotion vs Bluehost: Zaključek

Bluehost in InMotion sta zelo različna ponudnika, vendar oba ponujata odlično storitev.

V gibanju’s načrti lahko upravljajo večja spletna mesta kot Bluehost’s načrti, vendar InMotion’S razširljivostjo je dražja od Bluehosta. InMotion ponuja tudi široko paleto funkcij, medtem ko Bluehost’s WordPress Integracija je zelo impresivna. Plus, Bluehost’s vmesnikom je zelo enostaven za uporabo.

Na splošno je Bluehost naš zmagovalec. Njegova kombinacija velikega denarja, enostavnosti uporabe in velikega uptime časa ni primerljiva. Ampak InMotion ni’t daleč zadaj in vse se spušča do tistih funkcij, ki jih najbolj cenite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map