Najboljše alternative WPEngine

Odkritih najboljših 7 alternativ WPEngine

alternative wpenginaWPEngine je ponudnik gostovanja, specializiran za WordPress specifično gostovanje. Ponuja spletna mesta vseh velikosti, od novih blogov vse do podjetij na ravni podjetij.


Zaradi tega je priljubljen pri vseh vrstah WordPress uporabnikov – vseeno’ni v redu za vse.

V naši raziskavi je WPEngine naredil precej dobro za svoje storitve gostovanja WordPress, vendar na splošno bil je eden izmed najnižjih ponudnikov gostovanja, ki smo ga preizkusili, samo prejemanje 3,5 zvezdice od 5. Glavna področja, na katera je padla, so bila vrednost denarja in produktivnosti.

Če ti’si želite preklopiti z WPEngine ali preprosto ugotoviti, katere ponudnike priporočamo, da uporabite namesto vas’ponovno na pravem mestu. Mi’sem sestavil seznam najboljših alternativ WPEngine glede na to, kako dobre so njihove upravljane storitve WordPress.

Najboljše možnosti WPEngine

 1. Bluehost
 2. A2 gostovanje
 3. V gibanju
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. GoDaddy gostovanje

Oglejte si podrobneje, kako smo spodaj ocenili tri najboljše alternative WPEngine:

Bluehost je najboljši ponudnik WordPressa na trgu in je najboljša alternativa WPEngine – ponuja specifične in prvovrstne storitve gostovanja WordPress. Sledi A2 gostovanje, ki se močno osredotoča na hitrost strežnika in storitve za stranke, sledi InMotion, ki je prejel popolne ocene za funkcije v našem testiranju.

Zdaj pa ti’V kratkem pregledu naših najboljših priporočil se bo ta članek potopil v podrobnosti vsakega alternativnega ponudnika, da bi našel tistega’najboljše za vas. Pustiti’začnimo s koristno vzporedno primerjavo vrhunskih ponudnikov.

Nadaljne informacije

 • Prepričajte se, da ste izbrali najboljše od najboljših – poglejte si naš pregled 11-ih Najboljši ponudniki spletnega gostovanja
 • Želite primerjati ponudnike drug ob drugem? Naše Primerjalna tabela gostovanja vam poda podrobno razčlenitev
 • Ali želite vedeti Najboljši ponudniki gostovanja v WordPressu? Naš poglobljeni pregled razkriva najboljše blagovne znamke

Primerjava ob strani

Tu lahko primerjate ključne lastnosti in cene zaganjalnikov za vsako alternativo WPEngine’s upravljane načrte gostovanja WordPressa. Mi’Primerjali so svoje upravljane načrte gostovanja WordPress, ker je to vrsta gostovanja, ki jo WPEngine ponuja svojim uporabnikom.

Dobro je vedeti… Začetne cene odražajo diskontno ceno za nove uporabnike, zato so nekatere cene v spodnji tabeli videti predobro, da bi bile resnične. Te ponudbe je vredno izkoristiti kar najbolje, cene podaljšanja pa so običajno višje, zato vedno preverite, preden se prijavite.

Začetna cena / mesec garancija za vračilo denarja Brezplačna domena? Uptime Max št. spletnih strani Bluehost

A2 gostovanje

V gibanju

SiteGround

1&1 IONOS

DreamHost

GoDaddy gostovanje

19,95 USD 30 dni &# 10004;&# 65039; 99,98% Neomejeno
9,78 USD Kadar koli &# 10060; 99,95% Neomejeno
3,99 USD 90 dni &# 10004;&# 65039; 99,97% 20
3,95 USD 30 dni &# 10060; 99,98% Neomejeno
1 USD 30 dni &# 10004;&# 65039; 99,98% 5
16,95 USD 97 dni &# 10004;&# 65039; 99,95% 1
6,99 USD &# 10060; &# 10004;&# 65039; 99,97% 5

V primeru, da ste se spraševali, je uptime čas, ko vaš gostitelj’s strežniki (in posledično vaše spletno mesto) deluje in deluje. Želite, da bi bila številka čim bližja 100%, čeprav realno’si malo verjetno’Našli bomo ponudnika, ki lahko doseže ta popoln rezultat.

# 1. Bluehost

Najboljša alternativa WPEngine

Lastnosti

Bluehost je nedvomno najboljši ponudnik gostovanja za WordPress gostovanje in je najmočnejša alternativa WPEngine na našem seznamu. To je’WordPress uradno priporoča od leta 2005 in ponuja impresivno paleto funkcij, ki vam olajšajo življenje.

Te funkcije vključujejo:

 • Brezplačno ime domene
 • Dnevne varnostne kopije
 • Samodejna namestitev programa WordPress
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Vgrajen marketinški center
 • Odkrivanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme
 • 100+ brezplačnih tem WordPress

Ena najboljših lastnosti je samodejna namestitev programa WordPress, kar vam prihrani, da morate dobiti tehnično in vse sami namestiti. Namesto tega lahko Bluehostu preprosto pustite, da opravi vse težko delo za vas!

bluehost najboljša alternativa wpenginuBluehost je najboljši ponudnik gostovanja za WordPress in naša najboljša alternativa WPEngine.

Cenitev

Bluehost’Urejeno WordPress gostovanje ima na voljo tri načrte. Najcenejša se začne pri 19,95 USD, obnavlja pa pri 29,99 USD na mesec, kar pomeni, da dobite boljše gostovanje za manj denarja kot WPEngine. Popusti trajajo prvi termin, nato pa se obnovijo po redni ceni.

Tukaj’s hitro razčlenitvijo celotnega seznama cen:

 • Načrt izdelave: 19,95 USD na mesec, podaljšanje pri 29,99 USD na mesec
 • Načrt rasti: 29,95 USD na mesec, podaljšanje pri 39,99 USD na mesec
 • Načrt lestvice: 49,95 USD na mesec, podaljšanje pri 59,99 USD na mesec

To so najcenejše cene, ko se prijavite na 36-mesečno pogodbo – krajše naročnine so na voljo, vendar vas bodo stale več. Ob naročilu lahko izberete dolžino naročnine in vse plačane dodatke.

Vsi načrti Bluehosta prihajajo z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite popolnoma brez tveganja.

Pomoč in podpora

Bluehost nudi 24/7 pomoč in podporo svojim uporabnikom, tako da lahko prosite za pomoč kadar koli potrebujete. Na voljo imajo lastne strokovnjake, ki vam pomagajo, in številne druge načine iskanja odgovorov. Tej vključujejo:

 • Center znanja
 • 24/7 klepet v živo
 • 24/7 telefonska podpora
 • Vstopnice

Imate tudi možnost sprejema enournega klica na krovu s podporo Bluehost, s pomočjo katerega lahko svoje WordPress spletno mesto zažene in deluje – še posebej privlačna izbira za začetnike!

Nadaljne informacije

 • Preberite naše poglobljeno Pregled Bluehosta če želite izvedeti več o njegovih značilnostih, načrtih gostovanja in še več
 • Več o Bluehostu’s stroški v naši Pregled cen Bluehost

# 2. A2 gostovanje

Najboljše za storitve s strankami

Lastnosti

Gostovanje A2 se močno osredotoča na hitrost – pravzaprav, obljublja do 20x večje hitrosti nalaganja v primerjavi s svojimi konkurenti, zahvaljujoč se mu Turbo strežniki. Toda kaj še ponuja? Tu je le nekaj njegovih upravljanih funkcij WordPress:

 • Brezplačna in enostavna migracija spletnega mesta
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Turbo optimizirani strežniki
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Prednameščena WordPress

Če berete med vrsticami teh funkcij, lahko vidite, da A2 gostovanje resnično ceni uporabniško izkušnjo. Najbolj obljublja hitrost in enostavnost, s svojimi avtomatiziranimi storitvami, brezplačno migracijo in samodejnimi varnostnimi kopijami.

Glavna pomanjkljivost A2 gostovanja’Značilnosti je, da tako kot WPEngine tudi ne’ne ponujam brezplačne domene. Njegova uptime ocena je tudi nižja od ponudnikov, kot je Bluehost, pri 99,95% – še vedno, da’s samo približno štiri ure izpadov na leto.

Vendar A2 gostovanje zagotavlja samodejne posodobitve programske opreme WordPress in vtičnikov, kar bo vaše spletno mesto postalo bolj varno – in vaše življenje še lažje!

a2 gostovanje wpengine alternativaGostovanje A2 je namenjeno hitrosti in vrhunski storitvi strank ter omogoča nemoteno delovanje vašega spletnega mesta.

Cenitev

A2 gostovanje ima tri upravljane WordPress načrte, od 9,78 do 30,19 dolarja na mesec. Tukaj’s razčlenitvijo svojih načrtov, vključno s cenami za podaljšanje:

 • Načrt 1 strani: 9,78 dolarja na mesec, podaljšanje pri 24,46 dolarja na mesec
 • 3-mestni načrt: 15,50 USD na mesec, podaljšanje pri 38,75 USD na mesec
 • Neomejen načrt: 30,19 USD na mesec, podaljšanje pri 75,48 USD na mesec

A2 gostovanje’Najbolj priljubljen načrt je njegov načrt za 3 strani, kar ima smisel – daje vam prostor za rast, ne da bi od vas zahtevali, da preplačujete za funkcije, ki jih ne’ne potrebujem. Glavna razlika med načrti je količina prostora, ki ga dobite, in število spletnih mest, ki jih lahko gostite – tem dejavnikom dovolite, da sami določijo svoj načrt!

Ti načrti so velikodušni kadar koli garancija za vračilo denarja, zato lahko brez skrbi uživate v preizkusu A2 gostovanja.

Pomoč in podpora

Ko smo testirali A2 gostovanje, nas je prebujala njegova služba za stranke. Hitro, zanesljivo in vedno koristno, A2 gostovanje’s službo za pomoč strankam je precej na njej, ko gre za to, da vas ohranja v zanki.

S posebnim poudarkom na podpori ena na ena ponuja A2 gostovanje celotno paleto možnosti pomoči in podpore:

 • Center znanja
 • 24/7 klepet v živo
 • 24/7 telefonska podpora
 • Vstopnice

Poleg tega A2 Hosting s svojo 24-7/365 Guru Crew Support Podporno ekipo s ponosom ponuja strokovno upravljanje WordPress-a..

Zaradi tega je A2 gostovanje odlična alternativa WPEngineu’s prvovrstno podporo strankam – če cenite močno storitev, je gostitelj vrhunska izbira.

Nadaljne informacije

 • Oglejte si naše A2 gostovanje pregled za popoln pogled na to, kako je uspelo v naši raziskavi

# 3. V gibanju

Najboljše lastnosti

Lastnosti

InMotion isn’ni tako dober vsestranski igralec kot Bluehost, vendar na podlagi samo funkcij’je nepremagljiv Odkljukala je skoraj vsako polje v naši raziskavi, s 5 zvezdicami za svoje značilnosti. Zakaj je šlo tako dobro? Pustiti’Poglejte si, kaj ponuja:

 • Brezplačna domena
 • WordPress je predhodno nameščen
 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Samodejne posodobitve vtičnikov in tem
 • Brezplačne varnostne kopije

InMotion, ki združuje brezplačno domeno s posodobitvami vtičnikov in tem, izstopa med svojimi konkurenti – izpuhtel je WPEngine’je značilnosti vode!

InMotion ponuja tudi številne druge funkcije, vključno z neomejenimi e-poštnimi računi, zaščito pred krampami in zlonamerno programsko opremo ter več kot 200 brezplačnih tem WordPress.

alternativa inmotion wpengineInMotion ponuja impresivno paleto funkcij za napajanje vašega spletnega mesta WordPress.

Cenitev

V gibanju’s trije upravljani načrti WordPress razpon cen od 4,99 do 10,99 dolarja na mesec. Kot večina ponudnikov gostovanja InMotion izvaja nove popuste za nove uporabnike. Poglejte si njene cene spodaj:

 • Načrt WP-1000S: 4,99 USD na mesec, obnavlja se pri 7,99 USD na mesec
 • Načrt WP-2000S: 7,99 USD na mesec, podaljšanje pri 10,99 USD na mesec
 • Načrt WP-3000S: 10,99 USD na mesec, podaljšanje pri 13,99 USD na mesec

Vsi načrti prihajajo z ogromno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite InMotion popolnoma brez tveganja.

Načrt WP-1000S je opremljen s funkcijami, zato je dobro izhodišče. Ne’Na tem načrtu ne dobite samodejnih varnostnih kopij zunaj mesta ali namenskega naslova IP in podpira samo eno spletno mesto. Razen tega, to’s precej velikodušen načrt za zagon!

Pomoč in podpora

InMotion je še en gostitelj, ki ponuja celoten spekter kanalov pomoči za podporo svojim uporabnikom. Poleg običajnega centra znanja, e-poštnih sporočil in klepeta v živo in 24/7 v živo in telefonske podpore je vaša WordPress platforma predhodno nameščena tudi s tehničnim strokovnjakom.

Nadaljne informacije

 • Odkrijte, ali je InMotion vaš popoln ponudnik v celoti Pregled gostovanja InMotion
 • Razpet med ponudniki? Preberite naše InMotion proti Bluehostu primerjava, da bi ugotovili, kaj je najboljše za vas

# 4. SiteGround

Najboljše za zanesljivost

Lastnosti

SiteGround je za svoje upravljane funkcije WordPress prejel podobne ocene kot A2 gostovanje in Bluehost, kar je še ena močna izbira. Tu so njeni glavni poudarki:

 • Brezplačne varnostne kopije
 • Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov
 • Brezplačna, samodejna namestitev WordPress-a
 • Brezplačni dodatek za migratorje WordPress
 • WordPress napredna varnost

Vse to je na voljo na najcenejšem načrtu – med nadgradnjo dobite bolj napredne funkcije, vključno z brezplačnimi profesionalnimi prenosi, ki jih izvede strokovnjak.

To je’Omeniti velja, da je SiteGround še en gostitelj’s uradno priporoča WordPress kar je varna izbira za vaše spletno mesto.

wpengine alternative site siteSiteGround je še en gostitelj, ki ga WordPress uradno priporoča, in je zanesljiva izbira.

Cenitev

SiteGround’s cenovnimi načrti razpon od samo 3,95 dolarja na mesec do 11,95 dolarja na mesec. V našem testiranju je dosegel impresivnih 4,2 od 5 zvezdic po vrednosti za denar, kar je v primerjavi z WPEngine po vrednosti. Tukaj’s podrobnejšim pogledom na svoje načrte:

 • StartUp načrt: 3,95 dolarja na mesec, podaljšanje pri 11,95 dolarja na mesec
 • Načrt GrowBig: 5,95 USD na mesec, obnavlja se pri 19,95 USD na mesec
 • Načrt GoGeek: 11,95 USD na mesec, obnavlja se pri 34,95 USD na mesec

Kot mi’že omenjeno, na najcenejšem načrtu StartUp dobite tono uporabnih funkcij’je dobro izhodišče, če morate gostiti samo eno spletno mesto. Načrt GrowBig je naslednji korak, če morate razviti svoje spletno mesto, medtem ko načrt GoGeek ponuja veliko več tehničnih in specializiranih funkcij – lahko sprejme celo do 100.000 mesečnih obiskov.

Načrti SiteGround prihajajo s standardom 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko poskusite sami, brez tveganja.

Pomoč in podpora

SiteGround s ponosom ponuja podporno ekipo za gostovanje 24/7 WordPress, ki je bila visoko ocenjena za zadovoljstvo strank. Stoji poleg svojih konkurentov in ponuja podobno paleto podpore za telefon, klepet, vozovnice in e-pošto.

Nadaljne informacije

 • Več o SiteGround najdete v naši podrobnosti SiteGround Pregled
 • Preberi SiteGround proti InMotion primerjava, če želite podrobneje pogledati ta dva gostitelja

# 5 1&1 IONOS

Najboljša vrednost za denar

Lastnosti

1&1 IONOS je za svoje funkcije dosegel nekoliko nižjo vrednost kot Bluehost, A2 gostovanje in SiteGround, vendar ni bilo’t predaleč zadaj. Glavni razlog je bil’ne bo tudi dejstvo to ne’ne ponujam posodobitev vtičnikov. Prav tako ima omejeno število spletnih mest, ki jih lahko gostite, tudi na svojem najbolj naprednem načrtu.

Tukaj’s kratkim pregledom funkcij, ki jih ponuja:

 • Do 5 brezplačnih domen
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Zaščita DDoS (pred kibernetskimi napadi)
 • 99,98% podaljška
 • Brezplačne varnostne kopije

1&1 IONOS ustreza Bluehostu in SiteGround’s garancijami nadgradnje, z impresivno oceno 99,98%. Na žalost, lahko gostite le do pet spletnih mest WordPress dne 1&1 IONOS’ najdražji načrt. To je manj kot idealno za tiste, ki želijo povečati svojo spletno prisotnost izven peščice spletnih mest.

Cenitev

1&1 IONOS je znan po tem, da ponuja ogromne popuste, katerega koli od njegovih treh upravljanih WordPress načrtov pa lahko dobite za samo 1 dolar! Ta nizka cena traja eno leto – po tem se obnavlja po redni ceni:

 • Bistveni načrt: 1 USD na mesec, podaljšanje pri 9 USD na mesec
 • Poslovni načrt: 1 USD na mesec, podaljšanje pri 11 USD na mesec
 • Pro načrt: 1 USD na mesec, podaljšanje pri 15 USD na mesec

wpengin alternativa 1 & 1 ionos1&1 IONOS ponuja ugodne cene in je najboljša WPEngine alternativa za vrednost za denar.

Osnovni načrt omogoča gostovanje enega spletnega mesta, Pro načrt pa to mejo poveča na pet mest. Na srečo cene obnove niso’t previsoka in ti načrti ponujajo veliko vrednost za denar zaradi vseh drugih vključenih funkcij – na poslovnem načrtu dobite dve brezplačni domeni, pet pa na načrtu Pro.

Poleg tega, da ponuja najboljšo vrednost za denar, 1&1 IONOS prihaja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pomoč in podpora

1&1 IONOS je prvi ponudnik na našem seznamu, ki ne’t ne dobite polnih ocen za njene funkcije pomoči in podpore. Ponuja center za pomoč, vozovnice in 24-urno podporo telefonom ter oglašuje funkcijo klepetanja v živo na svojem spletnem mestu.

Vendar pa tam’s redko so v klepetu v živo na voljo kakršni koli podporni agenti, običajno pa ste namesto tega usmerjeni na telefonsko podporo.

Glede na to, da WPEngine ponuja odlično podporo strankam, je to velika pomanjkljivost 1&1 IONOS kot alternativa!

Nadaljne informacije

 • Se sprašujem, če 1&1 IONOS je pravi ponudnik za vas? Poiščite v našem 1&1 IONOS gostovanje pregled
 • Če ti’iščete poceni gostovanje, ne iščite več kot naš pregled Najboljši poceni spletni gostitelji primerjati več kot 50 najnižjih načrtov!

# 6. DreamHost

Najboljše za posamezna mesta WordPress

Lastnosti

DreamHost isn’t najhitrejša alternativa WPEngine, vendar ima solidno paleto funkcij. Njegova glavna pomanjkljivost je dejstvo v vseh njegovih načrtih lahko gostite samo eno spletno mesto. Ima tudi nekoliko nižjo garancijo za produkcijo od nekaterih konkurentov, in sicer 99,95%.

To je reklo, to’s tretji ponudnik gostovanja na našem seznamu, ki’s uradno priporoča WordPress, torej, če si’imam samo eno spletno mesto in hočem poenostaviti stvari’je odlična izbira!

Tu je nekaj funkcij, zaradi katerih je DreamHost WordPress najljubši:

 • Brezplačna domena
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Dnevne varnostne kopije
 • Brezplačna migracija profesionalnih spletnih mest
 • 200+ tem
 • WordPress je predhodno nameščen
 • Brezplačna zasebnost domene

wpengine alternative dreamhost DreamHost je specializiran gostitelj za WordPress, ki’je popoln za preproste stvari.

Cenitev

DreamHost se razlikuje od svojih konkurentov, ker to ne’ne ponujajo popustov za nove uporabnike. Ta vnaprejšnja cena je osvežujoča, vendar to pomeni, da morate plačati višje izhodiščne stroške – njeni trije načrti segajo od 19,95 do 79,95 dolarja pri mesečnem zaračunavanju.

Denar lahko prihranite z izbiro letnega načrta, kot lahko vidite spodaj:

 • Načrt za DreamPress: 19,95 USD na mesec (16,95 USD na mesec, če se letno zaračuna)
 • Načrt DreamPress Plus: 29,95 USD na mesec, (24,95 USD na mesec, če se letno zaračuna)
 • Načrt DreamPress Pro: 79,95 USD na mesec, (71,95 USD na mesec, če se letno zaračuna)

Ti načrti ponujajo precej dobro vrednost za denar – in videti boste še bolj privlačni, če upoštevate, da ima DreamHost ogromno 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Pomoč in podpora

DreamHost ni’ni nas s svojo pomočjo in podporo, kot sta Bluehost in A2 gostovanje, vendar kljub temu ponuja precej dober spekter kanalov, med katerimi lahko izbirate, če se zataknete. Ponuja vso običajno podporo za telefon, e-pošto in vozovnice ter podporo za klepet – čeprav je klepet v živo manj zanesljiva možnost.

Prejemate 24 -7 specializirano podporo za WordPress z upravljanimi načrti WordPress in lahko izberete DreamHost’strokovnjaki brezplačno preselijo vaše obstoječe spletno mesto.

Nadaljne informacije

 • Preden se odločite, ali je DreamHost pravi za vas, potrebujete več podrobnosti? Dobili smo – preberite naše DreamHost pregled da bi dobili celotno sliko
 • Ugotovite podrobnosti DreamHost-a’Različni načrti cen v naši temeljiti Pregled cen DreamHost

# 7. GoDaddy gostovanje

Najboljše za dodatne storitve

Lastnosti

GoDaddy je od vseh ponudnikov na tem seznamu prejel najnižjo oceno funkcij, torej če ste vi’Po neverjetnih funkcijah WordPress, GoDaddy ne bi smel’ne bo tvoja najboljša izbira. Njene resnične prednosti so v količini dodatkov, ki jih lahko kupite, kot so domene, e-poštni računi ali spletno trženje.

Tukaj’s kratkim pogledom na GoDaddyja’Glavne funkcije programa WordPress:

 • Brezplačna domena
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Brezplačne varnostne kopije
 • Samodejno vsakodnevno skeniranje zlonamerne programske opreme
 • Orodje za migracijo z enim klikom

Glavna stvar, ki se je morate zavedati pri GoDaddyju, je to to ne’t zagotoviti brezplačne SSL certifikate za vse svoje načrte.

SSL (Secure Sockets Layer) certifikati šifrirajo podatke, ki prehajajo med uporabnikom in vašim spletnim mestom, ter obiskovalcem pokažejo, da je vaše spletno mesto varno. To je’je bistvena lastnost, vsi ostali ponudniki na našem seznamu pa jih brezplačno vključijo v vse svoje načrte.

Vendar pa, GoDaddy v svoj končni načrt 12,99 USD na mesec vključuje samo brezplačen SSL – pri cenejših načrtih, ti’d jo moram kupiti posebej. Lahko dobite brezplačno osnovno Naj’s Šifrirajte SSL za namestitev ali nakup SSL od GoDaddy, cene pa se začnejo od 63,99 USD na leto.

wpengine alternative godaddyGoDaddy ima manj vgrajene funkcije kot njegovi tekmeci, vendar to nadomešča s številom dodatnih storitev, ki jih ponuja.

Cenitev

GoDaddy ima štirje načrti, v razponu od 6,99 do 15,99 USD na mesec:

 • Osnovni načrt: 6,99 USD na mesec, podaljšanje pri 9,99 USD na mesec
 • Deluxe načrt: 9,99 USD na mesec, podaljšanje pri 14,99 USD na mesec
 • Končni načrt: 12,99 USD na mesec, podaljšanje pri 19,99 USD na mesec
 • Načrt e-trgovine: 15,99 USD na mesec, podaljšanje pri 24,99 USD na mesec

Te cene so zelo primerne v primerjavi z drugimi ponudniki na trgu, zaradi česar je GoDaddy cenovno ugodna, če ne celo zelo močna izbira. Načrt Ultimate vam omogoča gostovanje enega do dveh spletnih mest, medtem ko vsa ostala omogočajo gostovanje le enega spletnega mesta na načrt.

Pomembno, kar morate vedeti, preden se prijavite, je, da GoDaddy ne’ne nudim garancije za vračilo denarja.

To pomeni, da morate biti popolnoma prepričani, da je GoDaddy pravi za vas, preden se prijavite, saj medtem ko GoDaddy vrača denarna nadomestila v roku 30 dni, to morda ni zajamčena možnost.

Pomoč in podpora

GoDaddy ima koristno funkcijo klepetanja v živo (na voljo od ponedeljka do petka) ter 24-urno podporo za telefon in e-pošto, vozovnice in center za pomoč. Tam najdete članke, vodnike, forume skupnosti, spletne tečaje in sistem za sledenje statusa.

Nadaljne informacije

 • Preberite več o GoDaddyju, njegovih prednosti in slabostih, cenah, lastnostih in še več v naši GoDaddy Gostovanje pregled
 • Poglejte, kdo zmaga v naši Primerjava Bluehost proti GoDaddyju in se naučite, kateri je boljši za vas

Alternativa WPEngine: Povzetek

Ta članek vas vodi skozi najboljše alternative WPEngine, ki jih lahko vključite v svoje spletno mesto WordPress. Ta seznam smo zasnovali na rezultatih lastnih lastnih raziskav – preizkusili smo vsakega ponudnika in izbrali tiste, ki najbolje ustrezajo potrebam tipičnih uporabnikov WPEngine.

Tukaj’s kratkim povzetkom vsake alternative WPEngine, da bi bilo najboljše do najslabše:

Najboljših 7 možnosti WPEngine

 1. Bluehost
 2. A2 gostovanje
 3. V gibanju
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. GoDaddy

Na splošno je naše najboljše priporočilo Bluehost – to’je močan vsestranski ponudnik in najboljši gostitelj WordPressa. V našem testiranju je prekašal vse svoje konkurente, vključno z WPEngine, in je odličen kraj za začetek’ne veste, kateri ponudnik je najboljši za vas.

A2 gostovanje je pametna izbira, če cenite hitrost in storitev za stranke, zagotavlja dobro zamenjavo za WPEngine’zvezdna podpora. In če ti’iščete ponudnika z boljšimi orodji kot WPEngine, V gibanju je popolna elektrarna ki si zasluži oceno 5 zvezdic za lastnosti.

Ne glede na ponudnika, ki ga izberete, bi moral odgovoriti na vaše individualne potrebe in tako vašemu spletnemu mestu zagotoviti vrhunsko storitev, kakršno si zasluži!

Alternativa WPEngine: Pogosta vprašanja

Všeč mi je bil WPEngine, ampak ne’Mislim, da potrebujem upravljano gostovanje v WordPressu – kaj naj storim?

Če ti’Po WPEngine alternativi za majhno WordPress spletno mesto, raje poiščite skupno gostovanje v programu WordPress. Na srečo nekaj ponudnikov na našem seznamu ponuja tudi skupno gostovanje v WordPressu. To so:

 • Bluehost
 • A2 gostovanje
 • DreamHost

Skupno gostovanje v WordPressu je bolj osnovno kot upravljano gostovanje v WordPressu, vendar še vedno vsebuje posebej prilagojene funkcije, ki vam olajšajo življenje. Lahko preberete o najboljši gostitelji WordPress-a v našem poglobljenem pregledu.

jaz’iščem cenejšo možnost kot WPEngine – katerega gostitelja naj izberem?

Vsak ponudnik smo’ve na seznamu ima cenejšo izhodiščno ceno kot WPEngine – tudi če pogledamo cene podaljšanja!

1&1 IONOS ponuja najcenejše načrte s svojo diskontno ceno v višini 1 USD, torej če želite’iščete prihraniti denar, potem ga’je vredno preveriti. Vendar pa je Bluehost najboljši ponudnik kakovosti in prihaja z začetno ceno 19,95 USD na mesec.

Oglejte si naš pregled Najcenejši ponudniki gostovanja za primerjavo več kot 50 načrtov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me