Najboljših 9 najboljših možnosti za Wix: Poglejmo Wix-ove konkurente

najboljša izbira na wixu


Wix je naš skupni graditelj spletnega mesta številka ena, vendar to ne drži’to pomeni’prav za vse.

Ali ti’iščete druge možnosti za svoje novo spletno mesto ali želite preklopiti iz Wixa na nekaj drugega, vi’ponovno na pravem mestu! Trg poznamo in tekmece poznamo navznoter.

Tukaj v strokovnjaku za gradnjo spletnih strani izvajamo raziskave, da vam zagotovimo natančne in uravnotežene podatke, tako da lahko izberete najboljšega ustvarjalca spletnega mesta za svoje spletno mesto. Če želite alternativo Wixu, vam bo ta članek pomagal zožiti možnosti in najti najboljši rezultat.

Mi’Dala vam bom pregled nad Wixom’glavni konkurenti in podrobna razčlenitev teh možnosti glede na to, kar so’najboljši za.

Ta priročnik zajema, katera alternativa Wix je najboljša za poslovna mesta, bloganje, katera je najpreprostejša za uporabo, najboljša za e-trgovino in povzamem, ki ima mesto najboljšega vsestranskega graditelja spletnih mest. Najprej pa naj’Poglejte si, kdo so ti tekmovalci…

9 najboljših možnosti za Wix

 1. Weebly – Najboljše za podjetja.
 2. GoDaddy – Najboljše za hitro in enostavno poslovno mesto.
 3. SITE123 – Najboljše za hitro in enostavno spletno mesto.
 4. WordPress.org – Najboljše za ustvarjalno svobodo in bloganje.
 5. WordPress.com – Najboljše za bloganje.
 6. Kvadratni prostor – Najboljše za oblikovanje.
 7. Osupljivo – Najboljša vrednost za denar.
 8. Shopify – Najboljše za e-trgovino.
 9. BigCommerce – Najboljše za velike spletne trgovine.

Najboljše tri možnosti za Wix so Weebly, GoDaddy in SITE123. To’s, ker oni’vsi začetniki so prijazni in hitri za gradnjo, hkrati pa nudijo funkcije, kot sta bloganje in spletna prodaja. Weebly je najboljša alternativa Wix-a, saj združuje enostavnost uporabe in široko paleto odličnih orodij.

Nadaljne informacije

 • 10 najboljših ustvarjalcev spletnih strani leta 2019 – Prepričajte se, da ste izbrali enega najboljših. Glej naš dokončni seznam!
 • Best Free Builders spletnih strani – Ali želite odlično Wixovo možnost uporabiti brezplačno? Oglejte si naš seznam najboljših brezplačnih gradbenikov.
 • Primerjava grafikona spletnega mesta – V naši koristni tabeli si oglejte, kako se primerjajo vsi najboljši gradbeniki.

1

Ali obstajajo boljše možnosti za Wix?

Tam’Ne zanikajmo, da je Wix izjemno priljubljen. Oglase vidite na televiziji in YouTubu, če pa tudi’sem iskal spletna mesta za gradbenike spletnih strani, potem so tudi možnosti’s pojavil tudi v vašem socialnem omrežju. Wix se razplamti po svoji javnosti in se izplača.

Oglejte si spodnji graf in si oglejte, kako se njegove iskalne številke v Googlu primerjajo z dvema glavnima konkurentoma, Weebly in Squarespace!

wix grafika trenda kvadraturaTa graf skozi čas prikazuje zanimanje za graditelje spletnih mest Wix, Weebly in Squarespace, prikazuje pa, kako Wix prevladuje na trgu s svojo priljubljenostjo.

Kot vidite, Wix’oglaševalska ekipa ve, kaj so’delajo in tako delajo tudi njihove skupine izdelkov. Medtem ko Wix uvrščamo med naše največje mesto za izdelavo spletnih strani, je na voljo veliko drugih možnosti Wix-a! Pustiti’s podrobneje si oglejte, katere so najboljše za vrsto spletnega mesta, ki ga potrebujete.

2

Tekmovalci Wix: Najboljših 9

Izvedli smo poglobljene raziskave Wixa’s tekmeci, da najdejo najboljše alternative in tisto, za kar je vsaka najboljša. Tu so rezultati:

 1. Weebly – najboljša vsestranska alternativa. Weebly ima veliko več funkcij kot Wix – te funkcije so vgrajene, zato ne’ne smete jih namestiti kot aplikacije drugih proizvajalcev, kot jih imate z Wixom.
 2. GoDaddy– najboljše za hitro in enostavno poslovno spletno mesto: preskočite ustvarjanje iz nič, odgovorite na nekaj vprašanj in GoDaddy bo z ADI (Artificial Design Intelligence) ustvaril odlično poslovno spletno mesto za vas..
 3. SITE123 – Z uporabo ADI ta graditelj ustvari že oblikovano spletno mesto za vas iz le nekaj preprostih vprašanj, kar olajša kot kdajkoli prej in prihrani čas.
 4. WordPress.org – najboljše za bloganje, ta odprtokodna platforma zahteva znanje kodiranja. Ampak ti’Dobil bom visok nivo kreativnega nadzora in to’je odličen za spreminjanje strani.
 5. WordPress.com – najboljše za bloganje, če že’niste prepričan koder. Lažji za uporabo kot platforma WordPress.org, združuje zmogljive funkcije bloganja z zasnovo oblikovalca spletnih strani.
 6. Kvadratni prostor– najboljše za ustvarjanje lepo, estetskih in profesionalnih spletnih mest.
 7. Osupljivo – najboljša vrednost za denar in odlična za začetnike, zlasti blogerje.
 8. Shopify – najboljše za velika in resna spletna mesta za e-trgovino. Ponuja visoko raven ustvarjalnega nadzora, zaradi česar je Wix tako priljubljen v kombinaciji z orodji za upravljanje podjetij za podporo spletnega mesta’s rastjo.
 9. BigCommerce – najboljše za velika podjetja, saj ponuja najboljše celovite rešitve spletnih trgovin.

3

Najboljše alternative za Wix za poslovna mesta

Weebly je najboljša Wixova alternativa za poslovna mesta. Z več ponudbe prostora za shranjevanje in več lastnih funkcij kot Wix je Weebly odlična izbira za vaše poslovno spletno mesto.

Weebly’S funkcijami je vgrajena, za razliko od Wixa. Wix večinoma uporablja aplikacije tretjih strank, ki lahko povečajo skupne stroške izdelave in rasti vašega spletnega mesta. Weebly vam pomaga znižati stroške, saj ponuja široko paleto lastnih funkcij. Sem spadajo obrazci, fotogalerije, trženje e-pošte in še več.

V tem primeru je Weebly bolj krivulja učenja kot Wix. V naši raziskavi je bilo za ljudi 22% težje uporabljati kot Wix.

Torej se Weebly nekoliko bolj navadi – če pa že’nisi tehnično samozavesten, ne’ne skrbi, saj’je še vedno usmerjen v nekoderje.

Če želite ohraniti res preprosto, potem preverite GoDaddy. Z uporabo ADI (Artificial Design Intelligence) GoDaddy zelo hitro in enostavno ustvari vaše spletno mesto. Ta tehnologija omogoča lažji začetek preko spleta kot kdajkoli prej.

Odgovoriti morate le na nekaj vprašanj o vrsti spletnega mesta, ki ga uporabljate’ustvarjate in daje vam predlogo, ki je vse določena s podatki, ki jih imate’sem ga dal. Če ti’Ob gradnji spletne trgovine so ustrezne funkcije že pripravljene za vas, skupaj z imenom vaše spletne strani. To pomeni, da lahko spletno mesto postavite v nekaj minutah!

Na splošno pa Weebly ponuja veliko možnosti za rast vaše blagovne znamke in podjetja.

4

Kateri gradniki spletnih strani so enostavnejši za uporabo kot Wix?

Če ti’iščeš nekaj takega’je enostaven in zelo hiter za uporabo, poglejte SITE123. Ta gradnik spletnih strani je v uporabi ADI podoben kot Wix in GoDaddy. Ustvari prilagojeno in prilagojeno predlogo z vsemi funkcijami, ki jih že potrebujete.

Vse, kar počnete, je, da vam zastavite nekaj vprašanj – na primer, ime vaše spletne strani in kakšno vrsto spletnega mesta želite. Nato z vašimi odgovori ustvari vnaprej oblikovano spletno mesto in vam prihrani čas in trud, da začnete iz nič. Res je tako enostavno kot eden, dva, tri.

Tukaj’s, kaj je en uporabnik SITE123 povedal o tem prijaznemu graditelju:

“Na splošno se mi je zdelo zelo, zelo enostavno za uporabo.”

Zaradi enostavnosti je izdelava spletnega mesta res hitra in mogoča tudi za najbolj živčne tehno fobe. Ena glavnih prednosti SITE123 je njegova neverjetna pomoč in podpora. Torej, tudi če ste naleteli na težave, vi’imam pomoč pri roki.

Najboljša podpora je na voljo s funkcijo klepetanja v živo, ki vas vodi skozi postopek ustvarjanja. Tako je celotno potovanje in urejanje zgradbe veliko lažje, saj imate tam nekoga, s katerim se lahko pogovarjate, in ga sprašujete med vožnjo.

Vse skupaj SITE123’Samodejno ustvarjanje in vrhunska podpora za klepet v živo omogoča najlažjo uporabo graditelja spletnih strani.

Če vam je všeč zvok tega ADI sloga izdelave spletnega mesta, vendar ne’t fajn SITE123, zakaj ne preverite GoDaddyja? Omogoča vam izdelavo spletnega mesta na enak način z uporabo podatkov, ki jih daste, da ustvarite prilagojeno spletno mesto, ki ga boste lahko urejali. Ponovno to pomeni’S hitro in enostavno objavo spletnega mesta.

Če pa želite več ustvarjati in urejati svoje spletno mesto, Osupljivo je še ena najboljša izbira. Še vedno se močno osredotoča na to, da bo resnično preprosto za vsakogar in vsakogar ustvarilo svoje spletno mesto. Pravzaprav presenetljivo’Njen cilj je čim hitreje zaživeti vaše spletno mesto: natančno 15 minut!

Presenetljivo olajša urejanje, preklapljanje in prilagajanje izbrane predloge. Zadovoljstvo ste dobili, če ste ga zasnovali in prilagodili sami, brez težav ali glavobolov, da začnete iz nič.

S katerim od teh treh graditeljev ste vi’Imeli boste brez stresa izkušnje z gradnjo vaše spletne strani. SITE123 in GoDaddy sta najhitrejša in sta dobra nadomestila za Wix ADI. Presenetljivo ponuja proste roke pri pristopu, bolj podobnem Wixu’s urejevalnik povleci in spusti.

5

Najboljši Wixov tekmovalec za bloganje

Najboljša Wixova alternativa za bloganje je WordPress. Ali izberete WordPress.com ali WordPress.org odvisno od vaših potreb in tehnične zaupnosti. WordPress.org je izvirna in vrhunska blogerska platforma, vendar ne pozabite, da ni dejanski ustvarjalec spletnih strani.

Tudi WordPress.com ni tradicionalen graditelj spletnih strani, vendar je njegov dizajn bolj racionaliziran, tako da boste dobili močne funkcije blogiranja, po katerih je WordPress znan, s poenostavljenim občutkom graditelja spletnih strani.

Več o WordPress.org si lahko preberete v našem poglobljenem pregledu. Ampak za zdaj smo’se bomo osredotočili na WordPress.com’je bližje dejanskemu ustvarjalcu spletnih strani in je enostavnejša izbira iz obeh platform za bloganje.

WordPress.com je narejen za bloganje in prikazuje! To je’s tem, kar ta graditelj najbolje naredi, (kar pomeni, da če želite zelo prilagojeno spletno mesto za kaj drugega kot za vas’bolje poiščite drugje).

Če ti’iščete strokovnjaka za blogging, ima WordPress.com vse funkcije, ki bi si jih želeli. Mednje spadajo dodajanje komentarjev, analitika, specifična za blog, kategorije prikaza, RSS vir in možnost arhiviranja starejših spletnih dnevnikov. Wix ne’t podpirate zadnji dve funkciji, zato je WordPress.com odlična izbira za izogibanje tem omejitvam.

6

Kateri graditelj spletnih strani je za oblikovanje boljši od Wix-a?

Najboljša Wixova alternativa za lep videz je Squarespace. Wix se sicer lahko pohvali z več kot 500 profesionalno zasnovanimi predlogi’ne tekmujejo s Squarespace’čist in strukturiran videz.

Mnogi ljubijo Wix zaradi visoke ravni ustvarjalnega nadzora orodja za urejanje povleci in spusti, vendar drugi menijo, da je ta neomejen slog urejanja vzrok za tesnobo. En napačen klik ali spodrsljaj in vaše spletno mesto lahko gledalcu izgleda razpleteno ali neuravnoteženo.

Toda Squarespace’Predloge s s pomočjo razdelkov, distančnikov in blokov pomagajo pri usmerjanju in usmerjanju vaše prilagoditve. Temu dodajte paleto prilagojenih predlog in jo’jasno je, zakaj je Squarespace najljubši estetiki.

Primeri predloge kvadratnega prostoraKvadratni prostor’Predloge so čiste, privlačne in profesionalne, z vrsto industrijskih dizajnov.

Tukaj’s, kaj je moral strokovnjak za industrijo povedati o Squarespaceu’s modeli:

“Občutek imam, kot da se Squarespace sreča kot oni’d izpolni večino ljudi’S svojimi potrebami ponujajo morda najbolj tvegano rešitev na nek način, sodobnejši videz in lastnosti, in ja’s tistimi, ki najbolj izstopata.”

Squarespace je bil zaradi stila in enostavnosti svojih šablon uvrščen med najboljše graditelje v naših raziskavah, ko gre za blagovno znamko, uporabniško izkušnjo in dizajn..

7

Kateri Wix-ov konkurent je najboljši za denar?

Pri tem zmaga razmeroma nov ustvarjalec spletnih strani: presenetljivo je odlična vrednost za denar. Tam’s široko paleto elegantnih predlog, odlične funkcije, vključno s preprostimi trgovinami in orodji za bloganje, 24-urno podporo strankam in brez kakršnega koli pritiska za nadgradnjo z brezplačnega načrta.

To je dober vsestranski brezplačni ustvarjalec spletnih strani za začetnike. To je’Zelo enostavno je ustvariti osnovna spletna mesta na eni strani – ne’t sploh je treba vedeti eno vrstico kode! Z izbiro predlog lahko v približno 15 minutah s čudovitim ustvarjanjem elegantnih, profesionalnih spletnih strani z eno stranjo.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov spletnih mest, ki so bila zgrajena s pomočjo Strikingly:

presenetljivo primeri spletnih straniTi primeri objavljenih spletnih mest, ki so zgrajena na presenetljivem območju, se razlikujejo po slogu in temi, vendar so vsa videti strokovno in edinstveno.

Iz primerov, podanih na presenetljivo’S spletnim mestom’Jasno je, da predloge zajemajo široko paleto industrij, od portfeljev do spletnih življenjepisov, spletnih dnevnikov in spletnih trgovin.

S funkcijo Simple Store, ki je na voljo tudi v brezplačnem načrtu, to pomeni, da lahko vsakdo začne zaslužiti na svojem spletnem mestu Osupljivo. V brezplačni različici lahko v svojo trgovino dodate samo en izdelek z neomejenimi zalogami, tako da, če želite prodati več, bodisi nadgradite ali si oglejte Shopify.

Na svojem brezplačnem načrtu presenetljivo ima tudi številne funkcije bloganja. Sem spadajo družabne zaznamke, funkcija vira RSS in iskanje, razdelek s komentarji in kategorije prikaza. Vse kar morate storiti je, da na svoje spletno mesto dodate funkcijo Simple Blog in lahko začnete pisati! Torej, če ti’ste bloger, vendar menite, da je WordPress morda preveč tehničen in želite začeti z majhnimi, potem je presenetljivo vaša najboljša izbira.

Preprostost Osupljivo’Predloge s pomeni, da če želite visoko raven ustvarjalnega nadzora, kot ste ga dobili z Wixom’bolje pogledate graditelja, kot sta WordPress ali Squarespace. Če pa ti’z veseljem pustim predlogi opraviti večino dela, potem je to odlična izbira. Spletno mesto lahko postavite hitro, enostavno in brez plačila centa, če ga ne’nočem!

8

Najboljša možnost e-trgovine za Wix

Shopify je najboljši ustvarjalec spletnih strani, s katerim lahko ustvarite svojo spletno trgovino kot alternativo Wixu.

Združuje vrednost uporabnikov kreativnega nadzora na Wixu z zmogljivimi orodji za e-trgovino, ki spodbujajo prodajo in podpirajo vašo spletno trgovino’s rastjo. S Shopifyjem imate na voljo številne funkcije, ki jih Wix ne podpira, na primer:

 • Uvoz v večjem obsegu
 • Območje odjave za prijavo kupca, ki hrani podatke o plačilu
 • Obvestilo o zapuščeni vozički
 • Večkanalna integracija

Wix sicer podpira e-trgovino, a kot kažejo te funkcije, ima Shopify vrhunsko storitev, ko gre za pomoč pri upravljanju in gradnji vašega podjetja. Na primer, Wix vam omogoča ustvarjanje kod za popust, vendar ne’t omogočite možnost, da omejite število uporabnikov. Z Shopify lahko ustvarite kode za popust, jih uporabite za določene izdelke in omejite njihovo uporabo.

Shopify lahko’t precej tekmuje z Wixom za prilagoditev. Toda Shopify ima močnejše in bolj specifične prodajne funkcije za podporo vaše trgovine’s rastjo in pomagajte povečati svojo spletno prisotnost kot podjetje.

Če ti’Če vodite večje podjetje, potem je BigCommerce vredno preveriti.

BigCommerce ima močna orodja za povečanje prodaje, od ustvarjanja promocijskih akcij do seznamov želja izdelkov za vaše spletno mesto, vaše trgovine pa vključuje tudi v različne kanale socialnih medijev.

Tako je pametna izbira, če se želite resnično osredotočiti na spreminjanje obsega svojega podjetja in z veseljem vlagate v to rast. To je močan proizvajalec e-trgovine, ki ponuja vsestranske rešitve za vašo spletno trgovino.

Heads up – ponudba BigCommerce!

Želeli smo samo obvestiti, da BigCommerce trenutno ponuja tri mesece brezplačno ko se prijavite na nov načrt. Pojdite na spletno mesto BigCommerce, da ga preverite!

9

Kaj je najboljša vsestranska alternativa za Wix?

Torej od teh konkurentov Wix, ki je najboljši celovečerni graditelj? Wix ponavadi nosi ta naslov, vendar mora biti drugi najboljši Weebly. Širok razpon lastnih funkcij omogoča idealno spreminjanje obsega spletnega mesta, vrhunska orodja za SEO (optimizacija iskalnikov) pa omogočajo večjo prisotnost na spletu.

Načrt najnižjih cen se začne že pri 8 USD mesečno (ob letni naročnini). To ponuja veliko vrednost za denar glede na število aplikacij in funkcij, ki jih dobite. Weebly je na začetku lahko nekoliko težaven za uporabo, toda če se imaš čas, da se naučiš svojo pot okoli sebe’Kmalu se mi zdi enostavno in prijetno!

Če imate spletno trgovino, je Weebly tudi dobra izbira. Močan poudarek na e-trgovini je viden v zadnjih posodobitvah mobilne aplikacije. Omogočajo vam vodenje vašega podjetja na poti, od tiskanja nalepk za pošiljanje neposredno iz aplikacije do ustvarjanja prilagojenih kuponov z blagovno znamko iz telefona.

Čeprav je Weebly naša najboljša vsestranska alternativa, WordPress.org zasluži tudi omembo. Je ena izmed najbolj priljubljenih platform okoli – več kot 30% interneta uporablja WordPress! Če želite uporabljati WordPress, morate vedeti, kako kodirati in poiskati in plačati tudi svojega ponudnika gostovanja.

Če misel na katero koli od teh ne’t če se treseš v čevljih, potem je WordPress.org odlična izbira. Tu ga priporočamo, saj ima v primerjavi z graditelji spletnih strani veliko več ustvarjalnega nadzora in svobode, kar pomeni, da je možno skoraj vse!

Imate popoln nadzor nad tem, kako oblikujete in upravljate svoje spletno mesto, vidik kodiranja pa pomeni, da lahko ustvarite kompleksna spletna mesta s poljubnimi funkcijami ali funkcijami po meri. To pomeni, da ni prijazen začetnikom, vendar pa je izredno močna in priljubljena platforma za izdelavo spletnih strani.

Najboljše alternative za Wix: Sklep

Wix je priljubljen graditelj spletnih strani in prav je tako! V resnici je’je tako priljubljen, da se včasih lahko počuti tako’je edina možnost tam. Obstajajo pa številne druge odlične izbire, ne glede na to, ali želite spletno trgovino ali blog, ali ste začetnik ali profesionalni koder.

Naša najboljša izbira kot alternativa Wixu je Weebly, zaradi številnih funkcij, funkcij e-trgovine in vodnikov za SEO, zaradi česar je tudi naša najboljša izbira za poslovna spletna mesta. Če ti’ponovno samozavesten koder, WordPress.org je zelo prilagodljiva možnost z najbolj ustvarjalnim nadzorom.

9 najboljših možnosti za Wix: Rekap

 1. Weebly – Najboljše za podjetja.
 2. GoDaddy– Najboljše za hitro in enostavno poslovno mesto.
 3. SITE123– Najboljše za hitro in enostavno spletno mesto.
 4. WordPress.org– Najboljše za ustvarjalno svobodo in bloganje.
 5. WordPress.com– Najboljše za bloganje.
 6. Kvadratni prostor– Najboljše za oblikovanje.
 7. Osupljivo– Najboljša vrednost za denar.
 8. Shopify– Najboljše za e-trgovino.
 9. BigCommerce– Najboljše za velike spletne trgovine.

Torej, res je za vsakogar nekaj. Ne glede na to, ali ste prvak Shopify ali Weebly, WordPress ali Squarespace, lahko najdete svojega popolnega ustvarjalca spletnih strani, ne da bi se podali v Wix’s oglaševalske kampanje. Izklopite televizor, ignorirajte te oglase in uživajte v ustvarjanju lastnega spletnega mesta na novi platformi!

Glede Lucy Carney

Lucy Carney

Ti’nisi sam! Izdelava spletnega mesta je lahko strašljiva, še posebej, če ste’sem takšen kot jaz brez predhodnih izkušenj s kodiranjem. S pomočjo naših strokovnjakov I’sem tukaj kot prijazen glas, ki vam bo pomagal voditi v vznemirljiv svet gradnje spletnih strani. Če lahko to storim, lahko tudi vi!

Prikaži vse prispevke Lucy Carney →

Sorodne objave

 • Pregled cen za Wix
 • Stran s preskusom CPC nastavitve
 • Wix promocijska koda 2020
 • Wix proti kvadraturi Wix proti Squarespace 2020 | 9 razlik, ki bi jih morali vedeti
 • logotip za pregled spletnega mesta smugmug Pregled Smugmug 2020 – 10 vprašanj, ki jih morate zastaviti

Pustite komentar

Prekliči odgovor. Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena * Komentar * Ime: * E-poštni naslov: *

Kviz spletnega graditelja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map