SiteGround proti InMotion 2020: vaš najboljši izbor

predstavljeno slikovno spletno mesto vs inmotionIščete ponudnika gostovanja in ste slišali za SiteGround in InMotion? Zataknete se med njimi ali želite le izvedeti več? Ti’pridi na pravo mesto!


Mi’raziskavo smo naredili z zbiranjem in primerjavo podatkov vodilnih ponudnikov gostovanja spletnih mest, da bi zmanjšali zmedo in vam pomagali sprejeti najboljšo odločitev za vaše spletno mesto.

Tukaj’s primerjajte spletna primerjava SiteGround in InMotion, če želite začeti.

Ravno spredaj: V gibanju premagal SiteGround v naši razvrstitvi raziskav, s čimer je bil zmagovalec te primerjave.

Čeprav se ta dva konkurenta dobro ujemata, je InMotion boljši ponudnik. Premaga SiteGround glede na vrsto gostovanja in lastnosti, ki jih ponuja (vključno s prostorom na disku), pa tudi vrednost za denar.

SiteGround je bil učinkovit, ko je šlo za uptime in podporo, zato je zanesljiva izbira za vaše gostovanje. Po drugi strani pa se je InMotion odlično odrezal po vsem svetu z resnično izjemnimi gostovanjskimi funkcijami.

Tako SiteGround kot InMotion sta močni in dobro zaokroženi gostiteljski platformi, ki se vsak pripeljeta s svojimi močmi. Na primer, InMotion je najboljša izbira za skupno gostovanje in VPS gostovanje, medtem ko je SiteGround najbolj zanesljiv ponudnik.

Ponudnik gostovanja, s katerim greste, bo odvisen od vašega spletnega mesta in posameznih potreb. Preberite več o katerem koli ponudniku – sledite spodnjim povezavam za naše poglobljene preglede o vsakem:

 • SiteGround
 • V gibanju

Ali pa če’še naprej beremo, ko beremo, ko skočimo v prednosti in slabosti teh ponudnikov. Čas je, da ugotoviš, kaj je najboljše zate!

Prednosti & Slabosti SiteGround in InMotion

Tukaj’s potekom prednosti in slabosti SiteGround in InMotion.

Prosite stran SiteGround# 1# 2# 3# 4# 5
24/7 podpora za stranke, ki vam bo pomagala nemoteno delovati
Odlično za uporabnike WordPressa – enega izmed najboljših 3 ponudnikov, ki ga priporoča WordPress
Brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije vam zagotavljajo varnost in brezskrbnost
Cene vnaprej – brez skritih pristojbin ali grdih presenečenj pri odjavi
99,98-odstotno podaljšanje pomeni, da bo vaše spletno mesto večino časa pripravljeno in deluje
SiteGround Cons# 1# 2
Omejen prostor na disku lahko omeji, koliko podatkov lahko shranite na svojem spletnem mestu
Cene bi lahko bile cenejše – SiteGround ponuja nižjo ceno kot denar InMotion
Pros InMotion# 1# 2# 3# 4# 5
Visoko usposobljena podpora za stranke pomeni, da ne’Težav se ne bom lotil sam
Neomejen prostor na disku vam omogoča veliko prostora za gorivo vašega spletnega mesta’s rastjo
Brezplačno shranjevanje SSD pomeni, da bo vaše spletno mesto delovalo hitreje kot tisto, ki uporablja tradicionalno shranjevanje
Brezplačna domena – denar lahko prihranite z brezplačno pridobitvijo domene
90-dnevna garancija za vračilo denarja pomeni, da jo lahko preizkusite brez tveganja
InMotion Cons# 1# 2
Nekoliko nižji čas delovanja kot SiteGround, vendar le za majhno količino
Brez strežnikov Windows, kar pomeni’je neprimerno za gostovanje za Windows, čeprav je zmagala večina ljudi’ne potrebujem te možnosti

Oba ponudnika imata skoraj 100-odstotno podaljšanje – InMotion ima 99,97%, SiteGround pa zgolj napreduje z 99,98%. Uptime je čas, ko strežnik dejansko deluje in deluje v spletu. To je’je vedno pomemben dejavnik, na katerega morate biti pozorni, saj želite, da je vaše spletno mesto čim bolj vidno na spletu.

Tako kot večina ponudnikov, so tudi sladokusci vrženi v slajenje posla! SiteGround ustvarja brezplačne dnevne varnostne kopije vašega spletnega mesta, tako da vi’morate zajeti, če bi šlo kaj narobe (na primer nenamerno brisanje domače strani)!

V gibanju’Odličen dodatek sta tudi brezplačna shramba SSD-ja in večno privlačna brezplačna domena. SSD pomeni SSD in je hitrejši, bolj zanesljiv trdi disk od tradicionalnih, ker ga’s 100% elektronski! Več o tem si lahko preberete v razdelku s funkcijami.

InMotion ponuja veliko boljše razmerje med ceno in ceno kot SiteGround, saj združuje dostopne cene z vrhunskimi lastnostmi. Podrobnosti lahko določite v ceni in vrednosti za denar pozneje.

SiteGround vs InMotion: prednosti in slabosti – razsodba

InMotion je boljši od SiteGround na splošno. To je’s precej blizu, čeprav! Oba ponujata brezplačno varnostno kopiranje, vrhunsko pomoč in podporo ter hitro uptime. SiteGround ima višjo garancijo za produkcijo, vendar InMotion’S brezplačno domeno in neomejenim diskovnim prostorom so jo postavili na prvo mesto.

Nadaljne informacije

 • Primerjajte najboljše ponudnike ob naših Primerjalna tabela spletnega gostovanja

Funkcije, zmogljivost, & Enostavnost uporabe

Ko ti’ponovno izbirate ponudnika, ki ga želite natančno vedeti, kaj je to’moram ponuditi.

To je’s brezplačno domeno ni vredno pritegniti, če je uptime grozno ali se navdušeno prijavite na neomejen prostor na disku, samo odkrivanje vmesnika je zmedeno in nerodno!

Na srečo ne’s temi ponudniki se ne bi smeli skrbeti za kar koli od tega. Pravzaprav, InMotion je za svoje značilnosti prejel 5 zvezdic od 5, zato je odlična izbira, če želite močnega gostitelja za vaše spletno mesto. Spodaj si oglejte ključne funkcije, ki jih ponujata SiteGround in InMotion:

SiteGroundInMotionBrezplačna domenaNadzorna ploščaBrezplačne varnostne kopijeBrezmeren prenosProstor na diskuObčasni čas
NeDa (v 12-mesečnem načrtu)
cPanelcPanel
DaDa
DaDa
Do 30BNeomejeno
99,98%99,97%

InMotion in SiteGround sta neodvisna ponudnika gostovanja. Čeprav to pomeni, da so manjši od gostovanja velikanov, kot sta Bluehost ali HostGator, to resnično vpliva na kakovost njihove storitve in pomen uporabniške izkušnje. Kar je odlična novica za vas!

Brezplačna domena je ponavadi funkcija, ki jo ljudje pritegnejo v prvi vrsti. In zakaj ne! To je’s krasno in privlačno ponudbo.

InMotion ponuja brezplačno domeno (ali brezplačen prenos domene, če jo že imate) za svoje 12 in 24 mesečne načrte. Ne pozabite, da’s samo za nove stranke in ni na voljo v načrtu namenskega gostovanja.

inmotion deljene funkcije gostovanja podjetjaV gibanju’s Deljeno gostovanje ponuja veliko možnosti. Tu so prikazane ključne lastnosti, ki vključujejo brezplačno shranjevanje SSD, brezplačno domeno in 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Oba ponujata neomejen prenos in brezplačne varnostne kopije ter uporabo cPanel za njihov vmesnik. cPanel je priljubljen pri ponudnikih gostovanja, ker ga’je zanesljiv in enostaven za uporabo.

SiteGround je izboljšal svoj cPanel in dodal dodatne funkcije za povečanje funkcionalnosti in njegovo vključitev v uporabniško območje, da bo za vas čim bolj prijazen uporabniku..

InMotion so ponosni na to, da so strokovnjaki za cPanel – prilagodili so ga tudi za izboljšanje zmogljivosti in enostavne uporabe ter ga brezplačno vključili v vse pakete gostovanja.

Katerega imate najraje, je v celoti odvisno od osebnega okusa – menimo, da SiteGround’s je nekoliko boljši zaradi svoje osredotočenosti na veliko uporabniško izkušnjo. Vendar sta oba jasna in enostavna za krmarjenje, tako da se lahko obojestransko prepričate o kakovostnem in enostavnem vmesniku – win win!

Seveda mi’obojega sem že pohvalil za svoje visoke rezultate uptime. 100-odstotno podaljšanje’t mogoče, toda obe strani SiteGround in InMotion sta tam, ko gre za zanesljivost strežnika.

SiteGround dejansko navaja, da je čas njegovega dela 99,9%, kar je izjemno impresivno. Mi’tega zagotovo ne rečem’Točno, le da smo v času, ko smo ga preizkusili, zabeležili 99,98%, kar je še vedno precej hitro!

funkcije skupnega načrta na spletnem mestuSiteGround’Najpomembnejše lastnosti gostovanja so vključene tudi v njihov skupni gostiteljski načrt, najnižjo raven cen in vključujejo brezplačno izdelavo spletnega mesta, samodejno varnostno kopiranje dnevno in podporo 24/7.

Poleg brezplačne domene je največja razlika v naši primerjalni tabeli diskovni prostor. Prostor na disku je le koliko podatkov lahko shranite na svojem spletnem strežniku.

SiteGround ponuja uporabnikom 10 GB na StartUp načrtu, kar je najbolj osnovna cenovna raven. Prostora na disku se poveča 20 GB na srednjem načrtu GrowBig in doseže 30 GB na zgornjem načrtu GoGeek.

Če ti’Če niste prepričani, koliko jih potrebujete, vam SiteGround svetuje, za katero vrsto spletnih strani je vsak načrt primeren. Če ne’toda ne želite imeti dovolj prostora na disku, potem InMotion ponuja ogromno diskovnega prostora – v resnici neomejen prostor na disku.

InMotion omogoča tudi brezplačno shranjevanje SSD za vse njihove načrte. Kaj je to? No, SSD pomeni Solid State Drive. Shranjevanje na SSD je hitrejše in zanesljivejše od tradicionalnih trdih diskov, ker je 100% elektronsko.

To pomeni, da bo vaše spletno mesto delovalo veliko hitreje, kar pomeni, da so vaši obiskovalci zmagali’ne smejo palice palcev čakati, da se vaše spletno mesto naloži.

SiteGround ima shrambo SSD vključeno v vse plačane pakete v skupni rabi in v oblaku. To je običajen sistem za ponudnike gostovanja. InMotion pa ponuja shranjevanje SSD brezplačno!

Druga velika kratica, ki jo je treba poslati, je SSL. To pomeni Sloj varnih vtičnic in v bistvu pomeni, da so vse informacije, ki jih obiskovalci vnesejo na vaše spletno mesto, šifrirane. To kaže obiskovalcem in iskalnikom, kot je Google, da je vaše spletno mesto varno in da mu lahko zaupate. Tako SiteGround kot InMotion to zagotavljata brezplačno, tako da’s še en win-win tukaj!

Ker oba ponudnika konkurirata gostiteljskim velikanom, je smiselno, da za svoje stranke ponujajo tako velike ugodnosti.

Mi’izbrali smo nekaj najpomembnejših in najbolj priljubljenih funkcij, vendar je na voljo še veliko več! Sledite povezavam in si oglejte celoten obseg funkcij, ki jih ponuja vsak ponudnik.

SiteGroud vs InMotion: Funkcije – razsodba

InMotion premaga SiteGround za funkcije. SiteGround se bori s svojo garancijo za produktivnost in shranjevanje SSD-ja – kljub temu InMotion ukrade dobitek s svojim brezplačnim domenskim imenom, neomejenim diskovnim prostorom in še več. Za svoje lastnosti je prejel 5 zvezdic – lahko’ne bom veliko boljši od tega!

Nadaljne informacije

 • Odkrijte 10 najboljših brezplačnih ponudnikov gostovanja SSL v našem temeljitem pregledu
 • Je za vas pomemben cPanel? Primerjaj 7 najboljših ponudnikov gostovanja cPanel da bi našli svoje popolno ujemanje
 • Mala podjetja potrebujejo posebne funkcije – poiščite več o tem Best Web Hosting za mala podjetja v našem pregledu

Katera ima boljšo WordPress integracijo?

Ali razmišljate o uporabi WordPress-a za izdelavo svojega spletnega mesta? Mogoče že imate? Nato ti’Vem, kaj je glavni igralec – več kot 30% interneta poganja WordPress!

Zato’je vredno razmisliti. Potrebujete ponudnika gostovanja, ki bo zagovarjal vaše WordPress spletno mesto. Sicer pa’bi bilo tako, kot da bi kupili škatlo z orodjem, samo da bi jo odprli in ugotovili, da noben od izvijačev dejansko ne ustreza!

Torej, želite, da ponudnik gostovanja s pravimi funkcijami in podporo resnično pomaga, da vaše spletno mesto raste. Toda kje začeti? Kako veste, kaj je dober ponudnik gostovanja WordPress? No, zakaj ne bi šli naravnost k viru?

WordPress so sami ustvarili seznam treh najboljših ponudnikov gostovanja za, no, WordPress spletna mesta! To lahko vidite sami tukaj, ampak v primeru, da lahko’ne prenesem suspenzije, tukaj je: SiteGround so se uvrstili na številko tri kot eden izmed “najboljši in najsvetlejši v svetu gostovanja”.

In to’s presenečenjem SiteGround si je to mesto prislužil v središču pozornosti WordPress.

orodja za wordpress sitegroundSiteGround’Širok nabor funkcij WordPress vključuje namestitev z enim klikom, samodejne posodobitve in brezplačen prenos spletnega mesta, kar vam olajša upravljanje spletnega mesta.

Z namestitvijo z enim klikom, upravljanimi posodobitvami in strokovno podporo 24/7 ter številnimi drugimi specializiranimi funkcijami je upravljanje spletnega mesta WordPress s SiteGround zelo enostavno. Poleg tega se Siteground resno ukvarja z varnostjo in ščiti vaše WordPress spletno mesto pred kraji.

InMotion ima tudi zelo dobro zaokrožen paket gostovanja WordPress, ki vključuje zaščito pred krampami in neobvezne samodejne posodobitve programa WordPress. Če ti’znova nastavite svoje WordPress spletno mesto, obstaja priročna prednamestitvena možnost, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto nameščeno za vas in pripravljeno za uporabo.

InMotion ima na voljo šest cenovnih načrtov za gostovanje v WordPressu, medtem ko ima SiteGround svoje običajne tri cenovne stopnje.

SiteGround vs InMotion: Integracija WordPress – razsodba

SiteGround zmaga v krogu integracije WordPressa. Medtem ko ima InMotion veliko podporo za WordPress, lahko’t knock SiteGround s podij. WordPress sami priporočajo SiteGround za gostovanje vašega spletnega mesta WordPress in morali bi najbolje vedeti.

Želite izvedeti več?

 • Oglejte si naš pregled WordPress-a za več informacij o tej močni platformi za bloganje.
 • Kateri je najboljši ponudnik gostovanja WordPress?
 • Gostovanje ni primerno za vas? Preberite naše WordPress.com pregled za več.

SiteGround & InMotion: Podpora strankam

Vsi in malo jih lahko podpremo. Tudi ko ne’ga potrebujem’samo lepo je vedeti’s tam. SiteGround in InMotion so ponosni na to, da svojim strankam zagotavljajo najboljšo možno storitev. Torej, kako to storijo?

SiteGroundInMotionCenter znanjaKlepet v živo24/7 Klepet v živoTelefon24/7 TelefonVstopniceSkype
DaDa
DaDa
DaDa
DaDa
DaDa
DaDa
NeDa

InMotion ima jasen, enostaven za uporabo in obsežen center za podporo s koristnimi povezavami do pogosto zastavljenih vprašanj (FAQs) ter uporabniškimi priročniki in vadnicami.

Na primer, na voljo so vodniki za izdelke, e-poštne in spletne strani, izobraževalni kanali, podpora skupnosti in celo YouTube kanal z “kako” video vodniki.

Če lahko’če najdete odgovor na podporni podlagi, lahko pridete tudi do InMotion’s podpornim osebjem prek klepetanja v živo, telefona in Skypea. Vsak član podporne skupine mora imeti vsaj 160 ur internega usposabljanja iz specialističnih predmetov, da bi odgovorili na vaša vprašanja, tako da’zagotovo vam pomagajo!

inmotion center za podporoV gibanju’s Center za podporo vključuje koristne povezave, pogosta vprašanja, navodila za uporabo in vadnice – in to’je samo začetek!

SiteGround ima podobno paleto podpornih funkcij kot InMotion in to povezuje z enakovrednim pristopom k odlični skrbi za stranke. Baza znanja SiteGround je čista, enostavna in enostavna za iskanje poti.

Z iskalno vrstico na vrhu strani lahko preprosto iščete odgovor na svoje vprašanje ali brskate po povezavah v kategorijah pod njim. Vsak odsek vsebuje široko paleto člankov za pomoč, tako da zagotovo obstaja nekaj, kar vam bo pomagalo rešiti težavo.

Če pa ne, ne’t skrbi! Lahko se pogovarjaš z resnično osebo in zmagal si’Tudi za to ne bo treba čakati ur. Na spletnem mestu SiteGround’Na strani za podporo je za vsak kanal podpore naveden čas odgovora.

24/7 podpora za vozovnice ima čas odziva le deset minut, medtem ko vi’Takoj dobim odgovor prek njihovega 24/7 klepeta v živo in telefonske podpore. SiteGround’kontaktni center je namenoma prenatrpan, tako da vi’ne čakajte več.

baza znanja o spletnem mestuSiteGround’baza znanja vsebuje iskalno vrstico in seznam različnih kategorij, od katerih nekatere vključujejo članke, povezane s gostovanjem, pogosta vprašanja o cPanelu in vrsto poizvedb o aplikaciji ter še več.

Za še več informacij lahko preverite SiteGround’s vadnicami in spletnimi seminarji ali celo uporabo čarovnika za nastavitev, ki vas bo vodil skozi vaše prve korake v svetu gostovanja.

Če ne’ne potrebujete nujne pomoči, vendar želite samo spremljati najnovejše novice in sledite SiteGround’blog za vse vrste posodobitev!

SiteGround vs InMotion: Pomoč in podpora – Razsodba

SiteGround in InMotion črpata, ko gre za pomoč in podporo. Oba ponujata celoten razpon podpornih kanalov, ki jih lahko izkoristite, če se zataknete. Oni’so enaki ravni kakovosti, ki jo zagotavljajo; lahko dostopate do njih 24/7 in oba zagotavljata notranje strokovnjake.

Cenitev & Vrednost denarja

Dobre stvari prihajajo v majhnih (cenovnih) paketih! Kako dobro SiteGround in InMotion ustrezata temu? Pustiti’s poglej.

Mesečne cene *

SiteGroundInMotionSkupno / poslovno gostovanjeGostovanje WordPressVPS gostovanjeNamensko gostovanjeGostovanje v oblakuGostovanje preprodajalcev
3,95 dolarja – 11,95 USD6,39 – 14,71 dolarja
3,95 dolarja – 11,95 USD6,99 USD – 105,69 USD
29,19 dolarja – 69,34 dolarja
269 ​​dolarjev – 729 dolarjev105,69 USD – 519,49 USD
80 dolarjev – 240 dolarjev5 dolarjev – 160 dolarjev
42 USD – 49 USD (na kredit)15,39 dolarja – 89,94 dolarja

* Prikazane mesečne cene so ponudniki’ začetne diskontne cene za nove stranke. Te cene trajajo samo vaš prvi mandat, nato pa jih obnovite po običajni ceni – to’Vedno je vredno preveriti te cene obnove, preden se prijavite.

Čeprav nobeden ni najcenejši na trgu, oba še vedno ponujata dobro razmerje med ceno in kakovostjo, še posebej s količino brezplačnih funkcij, ki jih oba ponudnika vključujeta.

InMotion ponuja boljšo vrednost za denar kot SiteGround in ima 3,8 od 5 zvezdic. SiteGround je za svoje cene dosegel le 2,4 zvezdice – izgubil je ocene zaradi visokih cen obnove. InMotion dolgoročno deluje ceneje, zlasti za svoje načrte za skupno gostovanje.

Medtem ko ima večina ponudnikov gostovanja na blagajni veliko dodatkov, ki lahko znatno povečajo skupne stroške, sta tako SiteGround kot InMotion osvežujoča s svojimi cenami..

Na primer, SiteGround v vaš načrt doda standardno pristojbino za registracijo domen v višini 17,95 USD, nato pa vam samo omogoči, da prekinete opcijo SG Site Scanner (ki znaša 19,80 USD na leto).

InMotion ima različne dodatke, ki jih lahko izberete v blagajni, vendar jih’se samodejno ne izbere, zato so zmagali’se ne dodate k skupnemu seštevku, če jih sami ne izberete.

SiteGround’Najosnovnejši načrt je paket gostovanja v skupni rabi. Na voljo imate tri cenovne možnosti: 3,95 USD mesečno StartUp načrt, 5,95 USD mesečno GrowBig načrt ali 11,95 USD mesečno GoGeek plan. Načrt StartUp je namenjen spletnemu dnevniku, osebnemu ali poslovnemu spletnemu mestu povprečne velikosti in ima funkcije, ki to podpirajo.

spletno mesto v skupni rabi z načrti gostovanjaSiteGround ima za svoje paket gostovanja v skupni rabi tri cenovne načrte, kar pomeni, da ima na voljo številne funkcije’je nekaj za vsakogar.

Ti načrti so enaki tudi za WordPress gostovanje in omogočajo enostavno premikanje navzgor po različnih stopnjah.

V gibanju’Osnovni načrt je gostovanje v skupnem poslu. Tako kot SiteGround ima tudi tri cenovne načrte, od lansiranja, najcenejšega v višini 6,39 dolarja mesečno za dvoletni načrt, do zgornjega načrta Pro, do 14,71 dolarja na mesec za dvoletnega načrta. Srednji načrt Power je cena 8,49 USD na mesec za dvoletni načrt in velja za najboljšega za mala podjetja.

Kot večina ponudnikov gostovanja, tudi SiteGround in InMotion prodajajo večino leta. To je odličen bonus za nove stranke in pomeni, da lahko ob prijavi z njimi dobite odlične popuste!

Le pomni prodajne cene veljajo samo za vaš prvi mandat. Ko se čas obnavljanja začne plačevati polno ceno, se prepričajte o redni ceni, da ne pride do presenečenj.

Ko gre za dolgoročne cene in cene za obnovitev, InMotion deluje ceneje kot SiteGround. Na primer InMotion’s skupno gostovanje obnavlja na 7,99 USD na mesec, medtem ko SiteGround obnavlja na 11,99 USD na mesec!

To je’je vredno omeniti tudi Reseller gostovanje tudi tukaj. To je vrsta gostovanja, kjer ponudniku gostovanja plačate prostor za njihov strežnik, nato pa ta prostor v bistvu najamete tretjim osebam. To je’malo podoben najemu trgovine – ti’plačate najemodajalca za prostor, vendar pa vam za vaše storitve plačujejo drugi ljudje, tako da boste zaslužili.

Kot ste videli v primerjalni tabeli, dva ponudnika strukturirata svoje načrte drugače. SiteGround ponuja gostovanje pri prodajalcih, vendar za razliko od InMotion-a tudi vi’ponovno zaračunamo na kredit namesto na mesec. (En kredit za prodajalce je enako enemu letu gostovanja.) Kupiti morate najmanj pet kreditov za prijavo, ob 42 USD na kredit.

Primerjajte to z InMotion’Najpomembnejši načrt preprodajalcev, privlačen R-1000S. Enoletni načrt nastopi ob 15,39 USD na mesec, vendar plačate letno skupno vnaprej. Na voljo je izbira dodatkov in dodatkov glede na vaše potrebe, kar bo vplivalo na skupne stroške.

Nekateri paketi za gostovanje, na primer SiteGround’s gostovanje v oblaku ali InMotion’s Namensko gostovanje, imajo več kot tri osnovne cenovne načrte. To pomeni, da imate veliko možnosti in lahko izberete najboljšo za vas!

SiteGround ponuja a 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite brez finančnega strahu. InMotion ponuja osupljivo 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja – to’s kako prepričani ste, da ste vi’Všeč mi bo njihova služba!

SiteGround vs InMotion: Cene in vrednost denarja – razsodba

InMotion zmaga v krogu cen, s svojo ponudbo razširljivih, cenovno dostopnih načrtov gostovanja, ki so opremljeni s funkcijami. SiteGround’s stroški obnove so dražji kot InMotion’s, plus ne’ne ponujam vseh načrtov VPS. V gibanju’90-dnevna garancija za vračilo denarja je samo češnja na torti.

Izvedi več

 • Odkrijte Najcenejši ponudniki spletnega gostovanja v našem poglobljenem pregledu
 • Želite prihraniti denar, ko začnete? Primerjaj 6 najboljših poceni ponudnikov gostovanja v skupni rabi in poglejte, kje na našem seznamu se nahaja InMotion!

Zaključek: InMotion je boljši od spletnega mesta

InMotion je skupni zmagovalec nad SiteGround. Na vseh področjih, ki jih štejemo, je prekašal svojega konkurenta – od gostovanja funkcij do vrednosti za denar, InMotion nudi močnejšo storitev naokoli. Vendar pa, SiteGround se je izkazal kot zanesljiva izbira, z velikim poudarkom na hitrosti, podpori in varnosti.

SiteGround in InMotion sta vodila precej ostro bitko in to’Očitno sta si oba neodvisna ponudnika zaslužila sloves priljubljenih gostiteljskih podjetij.

SiteGround se močno osredotoča na zagotavljanje varnega in doslednega gostovanja za svoje uporabnike, kar se kaže v visoki kakovosti pomoči strankam in tehničnim standardom. InMotion vsem strankam ponuja brezplačne ugodnosti in ima impresivno paleto funkcij, s katerimi lahko vaše spletno mesto poveča spodbudo.

Vendar mora biti prvak in na splošno je InMotion uvrščen višje od SiteGround v naši raziskavi. Skupno je dosegla 93%, kar je dajalo žarelo 4,6 zvezdice od petih, napredovanje v vrednosti za denar, funkcije in vrste gostovanja, ki jih ponuja svojim uporabnikom.

SiteGround je dosegel enakomerno oceno po vrstah gostovanja in funkcij ter bil blizu InMotion 4 zvezdice.

InMotion je resnično zasijal, ko gre za funkcije, prejema najvišje ocene v našem testiranju. Ponuja tudi veliko boljšo vrednost za denar kot SiteGround, kar dokazuje, da ne’ne bi smeli plačati visoke cene za storitve visoke kakovosti.

Kakorkoli že, kateri ponudnik boste izbrali, bo odvisno od vaših osebnih želja in od tega, kaj vaše spletno mesto potrebuje. Če želite ponudnika, ki je uradno priporočen za vaše WordPress spletno mesto, široko paleto visokokakovostnih možnosti pomoči in podpore, ali če dosežete najvišjo oceno uptime, potem SiteGround je vaša prva izbira.

Če želite najboljše gostovanje ali VPS gostovanje na trgu, tono brezplačnih perksov in vrhunskih funkcij ali resnično vrednost za denar, potem V gibanju je najboljše. S spletnimi načrti in obsežno ponudbo gostovanja bo vaše spletno mesto v dobrih rokah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map