SiteGround vs Bluehost: Kaj morate izbrati?

siteground vs bluehost pregledTorej, ti’ponovno izberete ponudnika gostovanja za vaše spletno mesto in lahko’se ne odločite med SiteGround in Bluehost? Ti’nisi sam.


Mi’naredili smo lastno raziskavo, da smo primerjali vodilne ponudnike in vam pomagali sprejeti pravo odločitev. Zato globoko vdihnite, dvignite noge in pustite’Potopimo se v našo poglobljeno primerjavo SiteGround in Bluehosta.

Če ti’spet v naglici, tukaj’s preprost pregled razčlenitve, ki vam bo pomagal na poti.

Najprej, ne zajebavajte se: na splošno je Bluehost dosegel višji rezultat v naših raziskav raziskav kot SiteGround. Oba imata izredno močne lastnosti – sicer ne bi’ne bodite vodilni ponudniki! SiteGround je v svoji pomoči in podpori dosegel prepričljivo, vendar smo ugotovili, da je Bluehost lahko ponudil več v zvezi s funkcijami gostovanja (kot je diskovni prostor), pa tudi vrednostjo za denar..

Še vedno niste prepričani? Preberite, če želite izvedeti, kaj je najbolje za vas.

Prednosti in slabosti SiteGround in Bluehost

Eden najlažjih in najboljših načinov za primerjavo je, da naredite seznam prednosti in slabosti. Zdi se, da rešujejo vsako težavo in izbira ponudnika gostovanja ni nič drugačna! To je’Dobro je videti prednosti in slabosti obeh, ki so predstavljeni. Tako lahko vidite, katera ima boljše možnosti za vas in vaše spletno mesto.

Prednosti in slabosti spletnega mesta

Prosite stran SiteGround# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije
Hitro nadaljevanje: 99,98%
Priporoča tretji WordPress
Odlična podpora strankam
Vnaprej določanje cen
SiteGround Cons# 1

# 2

# 3

Manj vrednost za denar kot konkurenti (manj perks za stranke nižje stopnje)
Brez brezplačne domene
Omejen prostor na disku

Prednosti in slabosti Bluehosta

Prosilci Bluehost# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

Ugodni načrti, dobra vrednost za denar
Hitro nadaljevanje: 99,98%
Priporoča najboljši ponudnik gostitelja v WordPressu
Brezplačna domena
Začetnikom prijazen, zelo enostaven za uporabo
Bluehost Cons# 1

# 2

Manj podpore strankam kot nekateri konkurenti
Možnosti dodatkov na blagajni lahko zvišajo začetno ceno

Bluehost je bolj uveljavljen ponudnik, kar pomeni, da so zgradili zelo močno in celovito storitev. Toda kaj to pomeni za vas? Odgovor… Perki! Uporabniške ugodnosti, kot so brezplačna domena, integracija WordPress-a in izredno dobra vrednost za denar, so del Bluehosta’s zanesljiv ugled.

SiteGround se je od začetka leta 2004 hitro razvil in postal vodilni ponudnik gostovanja. To kažejo na njihovo osredotočenost na hitrost, storitev in podporo strankam. Kot je razvidno iz razpredelnice, ima ta last proti Bluehostu in ima tudi veliko za ponuditi.

Oba sta odločna izbira. Zato’je vredno razmisliti o tem, kaj je pomembno za vašo spletno stran. Bi bila brezplačna domena boljša od brezplačnih varnostnih kopij? Ali WordPress sploh uporabljate ali načrtujete njegovo uporabo? Kakšen je vaš proračun in koliko želite dobiti za svoj denar?

Odvisno od odgovorov na ta vprašanja’Našli se boste bolj nagnjeni k enemu ponudniku kot drugemu.

Siteground vs Bluehost – prednosti in slabosti: razsodba

Ta vprašanja ob strani, naš skupni zmagovalec je Bluehost. Imel je številne številne in bolj kakovostne profesionalce, kot so njegova vrednost za denar, vrhunsko WordPress priporočilo in enostavna uporaba za začetnike.

Če je to vzbudilo vaše zanimanje in želite več informacij, kliknite spodnje povezave in si preberite naše posamezne ocene vsakega od njih.

  • Bluehost
  • SiteGround

Funkcije, zmogljivost, & Enostavnost uporabe

Oba ponudnika sta ponosna na enostavnost uporabe in široko bazo strank. So prijazni do začetnika in prilagodljivi za bolj izkušene uporabnike. To pomeni, da ne glede na to, na kateri stopnji ste vi ali vaše spletno mesto, bodite doma bodisi v vsakem primeru.

To je’s drugimi razpoložljivimi funkcijami, ki bodo resnično vplivale na vašo odločitev.

BluehostSiteGroundBrezplačna domena

Nadzorna plošča

Brezplačne varnostne kopije

Brezmeren prenos

Prostor na disku

Občasni čas

DaNe
cPanelcPanel
NeDa
DaDa
Neomejeno10GB – 30GB
99,98%99,98%

Domene

Eden od načinov, kako Bluehost resnično izstopa od svojih konkurentov, je njegova ponudba brezplačnega domenskega imena, ki je privlačno za številne uporabnike. To je’je odličen perk, ki ga je vredno kar najbolje izkoristiti!

To je’Vredno je vedeti, da domena ni vključena v garancijo vračila denarja – Bluehost od vašega povračila prevzame registracijsko pristojbino v višini 15,99 USD. To samo pomeni, da je ime domene vsekakor vaše, ne glede na status vaše storitve gostovanja.

To pomeni, da imate svojo domeno, tudi če prekličete svoj načrt z Bluehostom. Z njim lahko počnete, kar želite, dokler ne pride do obnove, nato pa lahko prekličete ali plačate v celoti.

Druge funkcije

SiteGround ne’ne ponujam brezplačne domene, vendar vseeno zagotavlja brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije na vseh njihovih cenovnih načrtih. Torej, kaj to pomeni? Podatki se dnevno posodabljajo 30 dni, tako da lahko v krizi preprosto obnovite spletno mesto, e-pošto ali datoteke.

Če želite obnoviti, morate plačati dodatno’znova v načrtu StartUp, vendar postane brezplačen, ko nadgradite na njihove cenovne načrte GrowBig in višje stopnje.

funkcije spletnega mestaSiteGround ima vrsto impresivnih funkcij in je namenjen odlični storitvi. Močno se osredotočajo na hitrost, varnost in zmogljivost.

Oba uporabljata cPanel za svoje vmesnike, kar je dobro znana in zanesljiva nadzorna plošča, ki jo uporabljajo ponudniki gostovanja. Druga značilnost, ki jo delijo, je zagotavljanje neomejenega prenosa podatkov. Neizmerno samo pomeni zate’se vam ne zaračuna, koliko uporabljate (na primer, da imate telefonsko pogodbo in ne plačujete med vožnjo). To je najbolj v pomoč tistim, ki imate osebna, mala podjetja ali spletna mesta v skupnosti.

Brezmeren prenos podatkov omogoča, da vaše spletno mesto raste prosto, namesto da bi ga omejili ali “odmerjeno” ko je dosežena omejitev podatkov Še vedno obstajajo omejitve (kot v tisti telefonski pogodbi), za majhna spletna mesta pa velja’se resnično redko približamo doseganju te ravni.

Uptime je odličen za oba. To je res pomembno, saj so med izpadi zmagali vaši obiskovalci’ne morete dostopati do svojega spletnega mesta. Nekateri izpadi so neizogibni, vendar ste z obema ponudnikoma lahko prepričani, da bo vaše spletno mesto trdo delalo 24/7.

Pomembno je opozoriti: SiteGround navaja, da je čas njihove nadomestitve 99,99%. Mi’zagotovo ne rečem, da to ni’t primeru! Samo, da smo v času, ko smo sami preizkusili njihovo uptime, zabeležili 99,98%, kar je na isti ravni kot Bluehost in še vedno zelo impresivno!

Siteground vs Bluehost – značilnosti, zmogljivost in enostavnost uporabe: razsodba

Verjemi ali ne, to’s žrebom. Bluehost je verjetno boljši za večino od vas, vendar je ta res odvisen od vaših potreb. Če želite brezplačno domeno in neomejeno prostora na disku, je Bluehost zagotovo vaš. Če so za vas pomembnejše brezplačne varnostne kopije, bo boljša možnost SiteGround.

Katera ima boljšo WordPress integracijo?

WordPress je glavna prisotnost v spletu – pravzaprav, napaja 31% interneta! To je’ne preseneča, da mnogi od vas bodisi iščejo izdelavo svojega spletnega mesta ali pa so že nastavljeni z WordPressom.

WordPress so sami ustvarili seznam ponudnikov gostovanja, za katere menijo, da so “najboljši in najsvetlejši v svetu gostovanja”. Na vrhu seznama je Bluehost, tako da zmagajo z roko navzdol. Bluehost in WordPress sta par moči v svetu gostovanja.

Zanimivo je, da je SiteGround tretji ponudnik na seznamu, zaradi česar je precej močan tekmec. Bluehost je, če so na seznamu le trije ponudniki, ta odsek izpuhtel iz vode, vendar je SiteGround zagotovo tam z njimi.

Izbira ponudnika za vaše WordPress spletno mesto, ki ne’ne bi imel odlične integracije WordPress-a’nima smisla. Bilo bi tako, kot da vzamete kolesa in jih pritrdite na svoj avto. Zmagala je’ne more biti odličen fit, zmagal je’t vam bo enostavno potovanje in še pomembneje je, da je pravkar zmagal’ne delati!

Tako SiteGround kot Bluehost se močno osredotočata na WordPress, saj ponujata namestitev z enim klikom, strokovno podporo 24/7, samodejne posodobitve ter brezplačne in enostavne prenose in selitve strani. Precej pritrdijo in vzdržujejo vaše pnevmatike za vas – in poskrbite, da jih bodo’ponovno vrhunska kakovost, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo!

Z dodatnimi ugodnostmi za vsakega (na primer SiteGround)’s prilagojeno varnostjo in Bluehostom’s brezplačnimi dodatki), bodisi je prepričan, da nasmehnete uporabnikom WordPressa’ obrazi.

Siteground vs Bluehost – WordPress integracija: razsodba

WordPress priporoča oboje, kar je impresivno! Toda WordPress opisuje Bluehost kot ponudbo “vrhunska platforma WordPress” zmagovalec je očiten. Bluehost je na vrhu seznama.

Pomoč strankam

Vodenje spletnega mesta je zabavno, včasih pa tudi zahtevno. Zadnja stvar, ki jo želite početi, je poraba dragocenih ur za odpravljanje težav in gašenje požarov. To je’s frustrirajoče! To’s zakaj’Pomembno je izbrati odličnega ponudnika, tako da te težave ne bodo’se zgodi.

Včasih pa obstajajo pripetljaji, in če se ti pojavijo’Vedno je najbolje vedeti, da vam je ponudnik priskrbel hrbet. Podpora strankam je vaša varnostna mreža in ne’nočem velike luknje v njej! Če pogledate spodnjo tabelo, si’Videli bomo, da sta SiteGround in Bluehost tam, da vas ujameta, če padete.

BluehostSiteGroundCenter znanja

Klepet v živo

24/7 Klepet v živo

Telefon

24/7 Telefon

Vstopnice

DaDa
DaDa
NeDa
DaDa
DaDa
DaDa

Vedno ste lahko prepričani, da bodo vodilni konkurenti, kot sta Bluehost in SiteGround, imeli odlično podporo strankam. Konec koncev se za svoj ugled zanašajo na srečne uporabnike, kot ste vi. Glavna razlika je, kako dostopne in uporabne so funkcije za podporo strankam.

Podpora strankam Bluehost

Čeprav Bluehost morda nima tako močne podpore strankam kot nekateri njegovi konkurenti, je vsekakor celovit v tem, kar ponuja. Klepet v živo, telefonska podpora in vozovnice pomenijo, da je za vsakogar nekaj.

Za tiste, ki se sprašujete, so vozovnice za težave, ki jih splošne informacije ne zajemajo na spletu. Zahtevku za vstopnico s težavo pošljete ekipi za pomoč, ki vam jo ogleduje in vam pošlje prilagojeno rešitev. Bluehost’Možnost vozovnice ne velja več za tehnično podporo, vendar je na voljo zelo dragocena personalizirana funkcija pomoči.

Znanstveno središče Bluehost ima različne kategorije, kot so e-pošta, WordPress, domena itd., Ustrezne povezave do koristnih člankov in dostop do stare priljubljene strani Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ). Na voljo je tudi iskalna vrstica, kar pomeni, da lahko rezultate prilagodite svojim potrebam.

podpora za bluehostBluehost’Baza znanja je enostavna za uporabo in ponuja številne možnosti podpore, od prilagojenega iskanja do člankov in strani s pogostimi vprašanji.

Podpora strankam Siteground

SiteGround se ponaša s še bolj celovitim sistemom za podporo strankam kot Bluehost, z njihovo dodatno funkcijo 24/7 klepetanja v živo. Poleg tega imajo na voljo impresivne sisteme, s katerimi lahko zagotovite najboljšo in najhitrejšo storitev.

Ena najslabših stvari pri težavi je stres, ki ga dejansko poskušamo razvrstiti. Ali to’smo že več ur na čakanju ali se motimo z avtomatskimi odzivi iz domnevnega klepeta v živo, mi’vsi smo bili tam. Ampak nikoli več!

podpora spletnega mestaSiteGround’Odlična baza za podporo strankam vključuje vrsto uporabnih funkcij. Izstopajo hitri odzivni čas, 24-urna storitev in osebna pomoč pri SiteGround.

SiteGround prekomerno osebje spreminja, tako da ne’t čakajte – pod vsako možnostjo je predviden odzivni čas. Na spletu so tudi profili, da lahko dejansko vidite osebo, ki’pomagamo vam skupaj z njihovimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnimi področji.

Poleg klepetanja v živo, telefonske podpore in sistema vozovnic imajo tudi bazo znanja. To je razčlenjeno na razdelke s kategorijami, članki in stranmi s pogostimi vprašanji, kjer lahko brskate.

Je to vse? No, ne čisto! Imajo tudi vadnice, spletne seminarje, blog in čarovnika za nastavitev, ki bo pokrival vse vaše potrebe. Ali to’s vas vodi skozi vaše prve korake gostovanja ali globljega vpogleda v svet spletnega gostovanja, ena stvar’s zagotovo. SiteGround so dobili odgovor za skoraj vse.

Oba Bluehosta’s in SiteGround’s podporni sistemi so čisti, odzivni in enostavni za uporabo. Ne samo, da izgledajo profesionalno, ampak nudijo strokovno storitev, da se z njimi ukvarjajo.

Siteground vs Bluehost – Podpora strankam: razsodba

SiteGround je naš zmagovalec za pomoč strankam in podporo. Njegova vsestranska storitev vključuje 24-urni klepet v živo, njegova široka paleta pomoči pa bo poskrbela, da se bodo tudi najbolj živčni začetniki počutili podprte.

Cenitev & Vrednost denarja

Ali ti’šele ko začnete graditi svoje spletno mesto, imate majhno podjetje ali ste izkušeni podjetnik, vedno je pomembno, da se s proračunom trudite izkoristiti svoj denar. Želite dobro vrednost, ne pa da mečete denar za storitve, ki jih ne opravljate’ne potrebujem.

BluehostSiteGroundSkupno gostovanje

Gostovanje v oblaku

Gostovanje WordPress

VPS gostovanje

Namensko gostovanje

2,75 $ – 13,95 $ *3,95 $ – 11,95 $ *
80 do 240 dolarjev
3,95 $ – 5,95 $ *3,95 $ – 11,95 $ *
19,99 $ – 59,99 $ *
79,99 $ – 119,99 $ *269 ​​dolarjev – 729 dolarjev

* Te cene so promocijske cene, ki so na voljo novim strankam.

Cene Bluehosta

Kot lahko vidite iz te tabele, ima Bluehost veliko bolj konkurenčne cene kot SiteGround. Dodajte to količini možnosti gostovanja in funkcij, ki so na voljo, in dobili boste res veliko vrednost za denar.

Bluehost je tako uveljavljen ponudnik, da si lahko privošči ponudbo teh perkus po tako nizkih cenah. To je odlična novica za tiste, ki ste v proračunu, saj kupci nižjih stopenj še vedno koristijo, ne da bi imeli velike stroške. (Bodite pozorni na vse dodatke, ki bi lahko dvignili ceno na blagajni)! Na splošno je Bluehost vaša hranilnica’s prijateljico!

Bluehost deli spletno gostovanje cenovnih načrtovBluehost ponuja konkurenčne cenovne načrte in vedno ponuja nove ponudbe za nove stranke. Vsak načrt ponuja perke in veliko vrednost za denar.

SiteGround si vseeno zasluži omembo tukaj. Pri SiteGround izstopa, koliko preglednejši je od drugih ponudnikov spletnega gostovanja, ko gre za dodatne stroške. To je’je v tej panogi resnično pogosto ponuditi nizke cene, nato pa si naložite dodatne dodatke, ki lahko po odhodu zvišajo ceno.

Cene spletnega mesta

SiteGround so manj predrzni, ko gre za to. Na primer, na strani blagajne za stranke paketov StartUp sta na voljo dva dodatka: brezplačen prenos spletnega mesta in SiteScanner, ki stane 20 USD, če ne’t ga prekličite.

Cene spletnega gostovanja v skupni rabi spletnega mestaSiteground je morda nekoliko dražji, vendar so njihove cene jasne in pregledne

Ta vnaprejšnja cena je osvežujoča, vendar ima svojo slabost. Če ste stranka SiteGround nižje stopnje, boste imeli manjše prednosti, kot bi jih imeli pri večjem ponudniku, kot je Bluehost.

Tako SiteGround kot Bluehost ponujata 30-dnevno garancijo vračila denarja kar je odličen način, kako novim strankam ponuditi brezskrbnost – če ne’ne ljubi jih, pusti jih! Ne pozabite le, da dodatni nakupi in dodatki, kot so imena domen, niso vključeni v vračilo.

Siteground vs Bluehost – Cene & Vrednost za denar: Razsodba

Bluehost’S cenami je veliko boljša vrednost za denar kot Siteground’s. To je’je jasen zmagovalec in vredno je resnično razmišljati o tem, ali je denar pomemben dejavnik (kar je za večino nas)! Cene, prikazane v tabeli, so promocijske, vaša pogodba pa se bo podaljšala po polni ceni. Tudi takrat, Bluehost’Načrti so bistveno cenejši kot Siteground’s, zlasti za namensko gostovanje.

Zaključek

Tako Bluehost kot SiteGround sta vodilna ponudnika, ki sta si prislužila svoja mesta v sprednjem delu paketa. So zelo različni ponudniki. Bluehost je znan po svojem uveljavljenem in zanesljivem slovesu ter privlačnosti za začetnike. SiteGround je hitro rastoč in prihajajoč, ki si s svojo odlično hitrostjo, varnostjo in izjemno podporo strankam zasluži svoje mesto poleg konkurentov..

Na splošno je naš zmagovalec Bluehost, s 95-odstotno oceno na prvem mestu naše skupne lestvice, kar daje 4,7 zvezde. Bluehost je s svojim impresivnim WordPress priporočilom, enostavnostjo uporabe in veliko vrednostjo za denar zanesljiva izbira tako za začetnike kot za profesionalce.

To nikakor ni bil enostranski boj. SiteGround je na naši lestvici dosegel 80%, kar 4 zvezdice je za Bluehostom. Obsežni viri za pomoč in podporo strankam, osredotočenost na WordPress in visoki rezultati uptime so močan kandidat.

Kateri je torej boljši za vas? Kot pri vsem, bo tudi ponudnik, ki ga izberete, resnično odvisen od vaših potreb in tistega, kar najbolj cenite. Če ti’se ne ozirajo na proračun in mislijo, da si’V veliki meri se zanašam na podporo strankam, pojdite s SiteGround. Če ti’ste prepričani, gledate denar ali če ste’ste začetnik, potem je Bluehost boljša možnost za vas. S svojo široko paleto prednosti’Imam nekaj za vsakogar.

Kaj pa alternative za Siteground in Bluehost?

Ko gre za izbiro gostiteljskega načrta, vi’res razvajen zaradi izbire. Izvedli smo neodvisne raziskave, s katerimi smo določili najboljše ponudnike gostovanja, medtem ko sta Bluehost in Siteground prišla na tretje in šesto mesto.

Kdo je torej prišel na vrh? Blue Oglejte si primerjavo storitev gostovanja ali preberite celoten pregled najboljšega ponudnika, Bluehost.

Pogosta vprašanja

Katera platforma ima boljše gostovanje v oblaku, Siteground ali Bluehost?

Bluehost ne’t dejansko ponujajo gostovanje v oblaku, torej’s nesporno zmago za Siteground! Če ti’vendar iščete najboljšega ponudnika gostovanja v oblaku, oglejte si naš pregled A2 gostovanja; v naši neodvisni raziskavi so bili na prvem mestu z oceno 4,2 od 5.

Kateri ima boljši uporabniški vmesnik, Siteground ali Bluehost?

Siteground in Bluehost, tako kot mnogi ponudniki gostovanja, za svoj vmesnik uporabljajo cPanel. To pomeni, da je uporabniška izkušnja na obeh platformah približno enaka.

Katera je boljša vrednost za denar, Siteground ali Bluehost?

Bluehost je nedvomno zmagovalec, ko gre za vrednost za denar – njihovi načrti so bistveno bolj dostopni od načrtov Siteground, saj le malo in brez kompromisov glede lastnosti in kakovosti. V naši neodvisni raziskavi je Bluehost dosegel 4,6 od 5 za vrednost za denar, v primerjavi z 2,4 od 5 za Siteground.

Kdo je boljši za gostovanje v WordPressu, Siteground ali Bluehost?

Naša neodvisna raziskava je Bluehost imenovala za najboljšega ponudnika tako upravljanega kot skupnega gostovanja WordPressa. Siteground je prišel v bližnji sekundi za upravljano gostovanje WordPressa, vendar ne’ne ponujam skupne možnosti.

Ali lahko prehajate iz enega gostitelja v drugega?

Ja lahko. Če ti’Če želite zamenjati ponudnike gostovanja, se morate pridružiti novemu ponudniku gostovanja, hkrati pa še vedno odprti svoj stari račun. Nato se morate povezati s starim gostiteljem’s FTP in naložite vse datoteke in se nato povežite z novim gostiteljem’s FTP in jih naložite tja. Nekateri ponudniki, vključno s Hostgatorjem, bodo včasih to dejansko storili namesto vas’je vedno vredno preveriti.

Kdo ima višji odstotek uptime, Siteground ali Bluehost?

To je’s kravato! Siteground in Bluehost zagotavljata 99,9% uptime. Impresivne stvari!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me