Volusion vs Shopify | Ključne razlike, ki bi jih morali vedeti

volusion vs shopifyČe ti’sem si želel zgraditi spletno trgovino, verjetno ste’Naletel bom na Shopify in Volusion.


Tako Shopify kot Volusion sta namenjeni platformi za e-trgovino, vendar je med njimi še vedno nekaj večjih razlik. Na primer, Shopify ima veliko bolj napredne prodajne funkcije kot Volusion, medtem ko Volusion’Prednosti so v njegovi analitiki in podatkovnih orodjih. Volusion je veliko težje dojeti kot Shopify.

Ko gre za izbiro med tema dvema ustvarjalcema spletnega mesta za e-trgovino, tam’je veliko za razmisliti: kdo ponuja najboljša orodja? Kdo ponuja najgloblje vpoglede strank? In kdo najmanj zaračuna?

No, ti’Vesel bom, ko nas bomo slišali’prihranili ste glavobol in primerjali dva graditelja na vseh ključnih področjih.

Shopify je najmočnejši graditelj spletnega mesta za e-trgovino. Ima najobsežnejši nabor prodajnih orodij, funkcij in integracij tretjih oseb in resnično pomaga, da vaše podjetje uspeva.

Medtem ko je Shopify najboljši na splošno, seveda ni za vsakogar. Morda nima ustreznih vgrajenih funkcij za vašo trgovino ali pa ne ustreza vašemu okusu ali proračunu. Ne glede na razlog obstajajo druge možnosti.

Volusion je še en ustvarjalec spletnih strani, specifičen za e-trgovino, ki ponuja veliko možnosti plačila, hkrati pa se osredotoča na analitiko in vpogled strank. Da, ti dve lastnosti sta odlični, vendar graditelju primanjkuje drugih oddelkov.

Mi’raziskal in preizkusil vsakega graditelja in celo dobil ljudi, kot si ti, da jih preizkusijo. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, naj’si oglejte rezultate Shopify vs Volusion…

Shopify ali Volusion: od glave do glave

Testiramo in analiziramo vsako platformo, ki jo pregledamo, in to’s kako izračunamo vsako oceno zvezd. Spodnji rezultati temeljijo izključno na naših poglobljenih raziskavah.

Rezultati iz FiveShopifyVolusionEnostavnost uporabeOblikovanjeProdajne funkcijePomoč strankamCenitev
42.8
3.73.4
4.74.4
4.13.8
4.53.7

Kot vidite, je Shopify dosledno dosegel višji rezultat kot Volusion. Iz naše raziskave je’Jasno je, da je Shopify veliko lažje uporabljati kot Volusion, saj ima 4 od 5 zvezdic. Vendar pa sta Shopify in Volusion dosegla zelo podobno tako po dizajnerskih kot prodajnih značilnostih, Shopify pa je samo pred Volusion.

Shopify in Volusion: Prednosti in slabosti

Prednosti, slabostiShopifyVolzija
 • Najboljši vsestranski graditelj e-trgovine
 • Velika trgovina z aplikacijami
 • 24/7 podpora strankam
 • Mesečni stroški se seštevajo z aplikacijami
 • Transakcijske provizije za druge prehode
 • Potrebno je preoblikovati spletno mesto pri preklopu tem
 • Veliko prehodnih plačil
 • Odlična orodja za analitiko
 • Mobilna aplikacija
 • Digitalnih izdelkov ni mogoče prodati
 • Brez funkcije bloga
 • Primanjkuje a ‘niša’

Kateri je najlažji za uporabo?

Tako ima vsak graditelj nekaj uporabnih orodij za prodajo. Toda, ali so enostavni za uporabo? No, s pomočjo raziskav in testiranja uporabnikov imamo odgovore.

V kratkem, Shopify je veliko lažji za uporabo kot Volusion. Zakaj je tako? Resnično se spušča na preprostost. Shopify osnove dobro izvaja, s preprostimi orodji za urejanje in lahko vidnim ‘razveljavi’ gumb.

Ko govorimo o Shopifyju’enostavnost uporabe, je en uporabnik komentiral:

Bil sem prijetno presenečen. Definitivno lahko vidim, zakaj se ljudje odločajo za tega graditelja.

Po drugi strani se Volusion trudi preveč. Vmesnik za urejanje je razdeljen med prodajalno (tisto, kar vidijo vaše stranke) in zaledje. To pomeni, da si’nenehno klikajo od enega do drugega, in ne’ne dodajte poljubnih bližnjic na tipkovnici.

Zadnji je bil pri nas ‘Enostavnost uporabe’ testiranje, dosega le 2,8 od 5.

Naši uporabniki so se počutili enako, pri čemer je ena oseba rekla:

Samo malo je jasno, kako ravnati. Bilo je tako prekomerno zapleteno.

Shopify vs Volusion – Enostavnost uporabe: razsodba

Iz tega pa’je precej jasno, da je Shopify veliko lažje uporabljati kot Volusion. Vmesnik za urejanje ohranja zelo preprost, z veliko vizualnimi nasveti in jasno označenimi ‘razveljavi’ gumb. Po drugi strani je Volusion pretirano zahteven za navigacijo, brez očitnih znakov ali preprostega navigacijskega menija.

Kateri ima najboljše prodajne lastnosti?

Kot smo že omenili, je Volusion zahtevno uporabljati, zlasti pri oblikovanju vaše spletne strani. Toda njegova moč je v njegovih lastnostih. Ali se lahko za prodajna orodja ujema z našim najbolje ocenjenim ustvarjalcem e-trgovine, Shopify? Pustiti’ugotovimo…

Prvič, Volusion ima nekaj vrhunskih analitičnih orodij. Še posebej nam je všeč analiza iskalnih izrazov, ki vam omogoča, da vidite, kaj stranke dejansko iščejo v Googlu. To je zelo koristno, saj lahko veste, kaj ljudje želijo, da prilagodite svoje spletno mesto in se lažje najdete na spletu..

Čeprav mu primanjkuje nekaj koristnih dodatnih funkcij – tam’ni noben blogging funkcijo, in to’s težavno prilagajanje spletnega mesta – ponuja mobilno aplikacijo, s katero lahko upravljate svojo trgovino na poti. Kaj’še več, za transakcijske pristojbine ni treba skrbeti.

Na splošno je Volusion namenjen lastnikom podatkov, ki ljubijo podatke’t se preveč zasmili glede dizajna.

Medtem ko Volusion v celoti odpravlja provizije za transakcije, vam bo Shopify zaračunal, če tega ne storite’t uporabljati svoj prehod za plačila, Shopify Payments. Da, na izbiro je več kot sto drugih načinov plačila, vendar to’je še vedno kaj razmišljati.

Shopify pa potegne skozi svoje množična integracija trgovin z aplikacijami in socialnih medijev. To pomeni, da lahko izboljšate svoje spletno mesto’s uspešnostjo z različnimi aplikacijami za pošiljanje in trženje ter prodajo na 10 kanalih družbenih medijev.

Na kratko, Shopify je za katero koli spletno trgovino, ki želi enostavno meriti.

Shopify vs Volusion – Prodajne značilnosti: razsodba

Shopify ima najobsežnejši izbor prodajnih funkcij na trgu. Kot je rečeno, se Volusion približa, zlasti s svojimi odličnimi analitičnimi orodji. Vendar ima Shopify le preveč v svoji omari, še posebej, če upoštevate njegovo veliko trgovino z aplikacijami in več prodajnih kanalov.

Kateri ima boljši dizajn?

Graditelji spletnih mest, specifični za e-trgovino, so pred kratkim nadgradili svojo oblikovalsko igro. Oni’ugotovil sem, da tako kot trgovina z opekami in maltami zmešana trgovina ne vodi kupcev stran.

Oba graditelja imata torej nekaj lepih tem – kaj pa lepše podrobnosti?

Glede na številke, Shopify ponuja 10 brezplačnih tem in 50+ premijskih možnosti, ki stanejo 140-180 dolarjev. Vsaka predloga je odzivna na mobilne naprave, zato so videti dobro pri kateri koli velikosti zaslona in tudi oni’ste primerni za skoraj vse vrste poslovanja (čeprav platforma ne’ne navajajte tem, ki jih naredijo sami ali umetniške industrije).

poosebite temeShopify ima veliko izbiro mobilnih odzivnih tem, ki ustrezajo skoraj vsaki panogi

Volusion ima 11 brezplačnih predlog, vendar le 34 plačljivih možnosti, ki stanejo 180 dolarjev. Torej oni’ste večinoma dražji in imate manj izbire kot Shopify. Lahko tudi’ne upravljajte spletnega mesta s pametnim telefonom, tako da ima tudi manj prilagodljivosti oblikovanja.

Vendar vse Volusion’teme so odzivne na mobilne naprave. Tako kot Shopify, vsaka tema ponuja značilnosti industrije, za katere verjamete, da bodo pomagale vašemu spletnemu mestu’s uspešnost. Naše raziskave so pokazale, da ima teme, ki ne ustrezajo večini industrij, razen ‘umetnost’ in ‘igrače, knjige in izobraževanje’.

teme z voluzijoVsaka premijska predloga za Volusion stane 180 dolarjev, kar olajša upravljanje proračuna

Shopify vs Volusion – Oblikovanje: razsodba

Shopify ne samo da ponuja več vrhunskih predlog, kot Volusion, ampak tudi v povprečju stane manj. Obe znamki sta si svoje teme mobilno prilagodili, vendar Shopify’prišli s koristnim ‘povečava izdelka’ funkcijo in lahko urejate na poti s svojim urejevalnikom mobilnih naprav.

Kar ima boljšo podporo strankam?

Ko uporabljate katero koli tehnologijo v življenju, vi’Na poti vas bo imelo nekaj vprašanj. No, morda ne boste presenečeni, ko slišite, da sta Volusion in Shopify že pomislila na to, oba pa ponujata odlično podporo strankam.

Shopify nudi 24-urno pomoč pri telefonu in klepetu v živo, pa tudi podporo po e-pošti in socialnih medijih. Ne drži’Vendar se ne ustavite na tem mestu: kot del njihovega cenovnega načrta Plus Level dobite svojega lastnega zastopnika za podporo. Resnično prevozijo dodatno kilometrino.

V drugem kotu, Volusion ponuja telefonsko podporo, vendar le od 7.00 do 22.00 CST. Ne’t ne nudijo pomoči po e-pošti, vendar pa za bolj osebno izkušnjo uporabljajo neposreden telefonski stik.

Shopify vs Volusion – Podpora strankam: razsodba

Ponuja 24-urno podporo prek telefona in klepeta v živo, Shopify ima najboljšo pomoč strankam. Medtem ko Volusion radi neposredno pokliče vsako stranko zaradi osebne izkušnje, se ne more uvrstiti med Shopify’s posebnimi storitvami za podporo agentom, ki je na voljo v cenovnem načrtu Plus Level.

Načrti za oblikovanje cen

Kot večina lastnikov podjetij, tudi vi’verjetno razmišljate o stroških. Si lahko privoščite gradnjo spletne trgovine med žongliranjem računov in pogodb? Nikoli se ne bojite – obstajajo načrti cen Shopify in Volusion, ki ustrezajo vsem proračunom.

Shopify’Cenovni načrti so naslednji:

 • Osnovni Shopify (29 USD na m)
 • Shopify (79 USD na m)
 • Napredno Shopify (299 USD na m)

Če se vam to zdi predrago, lahko prihranite nekaj gotovine s prijavo na letni načrt. Če to storite, se znižajo mesečne cene 26,10 USD, 71,10 $, in 269,10 USD, oz.

Volzija’Mesečni cenovni načrti so naslednji:

 • Mini (15 USD)
 • Plus (35 dolarjev)
 • Pro (75 USD)
 • Premium (135 USD)
 • Posel (299 dolarjev)

Tako kot Shopify lahko tudi to storite ceneje, če se prijavite do enega leta, s čimer znižate stroške načrta Mini na samo 13 dolarjev na mesec. Vendar pa, ta cena ne vključuje potrdila o zaščiti pred goljufijami SSL, kar stane dodatnih 88-99 dolarjev (in je brezplačna pri večini drugih ustvarjalcev spletnih mest).

Pri našem testiranju Volusion’Cenovni načrti so v povprečju najdražji. Vendar ima veliko odličnih, vgrajenih funkcij, ki nudijo veliko prilagoditev. Po drugi strani, Shopify je nekoliko cenejši, a vi’Dodati boste morali več aplikacij drugih proizvajalcev.

Oba ponujata tudi 14-dnevna brezplačna preskušanja, tako da lahko vsako preizkusite zase, preden se lotite.

Shopify vs Volusion – Načrti cen: Razsodba

Volusion ima pet cenovnih načrtov, ki se gibljejo med 15-299 dolarji na mesec, medtem ko ima Shopify tri premium opcije od 29-299 dolarjev na mesec. Oba ponujata dobro ceno za denar s svojimi močnimi prodajnimi orodji, vendar bo Volusion zahteval, da SSL certifikat kupite posebej. Te stanejo 89-99 dolarjev, zaradi česar je Shopify cenejša možnost.

Zaključek: Kaj je bolje Shopify ali Volusion?

Torej mi’sva si dva graditelja spletnih mest nasprotovala. Toda kdo je prvak za e-trgovino? Mi’Vse bom razkril po kratkem povzetku primerjave teh platform ecommecre.

Shopify je najboljša vsestranska platforma za e-trgovino na trgu. Ima vsa orodja, ki jih bo vaša trgovina potrebovala za uspeh in rast Volzija je bolj osredotočena na podatke in vpoglede. Čeprav je to koristno, Volusion ne zagotavlja enake poglobljene storitve, kot jo ponuja Shopify.

Glede na to, katera znamka je najbolj primerna za uporabnika?

Shopify je najobsežnejši graditelj spletnega mesta za e-trgovino na trgu danes. Priložen je s številnimi funkcijami in veliko trgovino z aplikacijami za prilagoditev vašega spletnega mesta, s čimer je izdelana primerno za vse lastnike podjetij, ki želijo hitro in enostavno spreminjati obseg.

Volusion sedi sredi parka. Ima nekaj odličnih možnosti plačila in vgrajeno prodajno orodje, vendar nima funkcije bloga in to’je v povprečju dražje.

Vendar so orodja za analitiko zelo impresivna. To omogoča Volusion možno možnost za lastnike podjetij, ki temeljijo na podatkih, ki imajo radi vpoglede strank.

Volusion ima vsekakor koristi od svojih podatkovnih orodij, da se manj zanašajo na aplikacije kot Shopify. Vendar je padla zaradi nje slaba enostavnost uporabe in pomanjkanje podpore strankam. V primerjavi s Shopifyjem, ki zagotavlja a boljši paket za manj denarja, Volusion isn’t najboljša izbira tam.

Na splošno je zmagovalec Shopify. Precej močan udarec za Volusion ponuja veliko prodajnih kanalov, velika trgovina z aplikacijami in 24/7 podpora strankam.

Razsodba: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map