Wix proti Weebly proti Squarespace: Bitka velikih treh

wix vs veselo vs kvadratni prostor predstavljena slikaTudi če ne’Ne vem, kar je prva stvar pri gradnji spletnih strani, ti’Verjetno še vedno slišim za veliko trojico: Wix,Weebly, in Kvadratni prostor.


Ti ustvarjalci spletnih mest so se uspešno lotili prevlade na trgu, pojavljali so se na zaslonu televizorja, v virih družbenih medijev in v oglasih YouTube. Vsak ima na voljo številne odlične funkcije in si je prislužil mesto dvorane slavnih graditeljev spletnih strani – torej kako naj izberete?

To’s kam vstopimo. Naš cilj je, da s pomočjo skrbno izvedenih raziskav olajšamo vaše življenje. Mi’preizkusili, preizkusili in analizirali vsakega graditelja na področjih, kot so enostavna uporaba, vrednost denarja in prilagodljivost oblikovanja, zato vam lahko damo najboljše možne rezultate. Tukaj’s kratkim pregledom primerjave treh platform:

Wix je v naši raziskavi nastopil kot najboljši oblikovalec spletnega mesta, in zmagovalec te glave do bojnega royala. Toda zakaj je šlo tako dobro? In kako sta se primerjala Weebly in Squarespace?

Bi radi javili Wix, Weebly in Squarespace pred drugimi graditelji spletnih strani? Poglejte si naš članek o najboljših in najboljših za primerjavo več platform. 1

Wix vs Weebly vs Squarespace: prednosti in slabosti

Wix Pros Wix slabosti
Najboljši vseoblikovalec spletnega mesta Ne’t vam omogoča, da preklopite predloge, ko spletno mesto zaživi
Združuje enostavnost uporabe s tonami kreativnega nadzora Pomanjkanje prostora za shranjevanje
Weebly Pros Weebly Cons
Najboljše funkcije za spreminjanje obsega spletnega mesta Prilagoditev povleci in spusti je omejena
Najcenejši začetni načrt Lahko’t obnovite svoje spletno mesto, ne da bi se obrnili na podporo Weebly
Prostor za kvadratni prostor Pro
Najboljše kakovosti vseh graditeljev spletnih mest Relativno dragi cenovni načrti
Najboljše predloge v smislu oblikovanja in prilagodljivosti Ni trgovine z aplikacijami

Nadaljne informacije

 • Oglejte si, kako se ti gradbeniki uvrščajo v naš vodič po Najboljši graditelji spletnih mest
 • Pojdite na primerjalno tabelo za izdelavo spletnih strani za primerjavo najboljših blagovnih znamk in ključnih lastnosti

2

Kaj’s Razlika med Wix, Weebly in Squarespace?

Wix, Weebly in Squarespace vam omogočajo, da sami ustvarite spletno mesto, ne da bi morali poznati eno vrstico kode ali diplomirati na spletnem oblikovanju. Ti gradbeniki zagotavljajo preprost in cenovno dostopen način za ustvarjanje profesionalnih spletnih mest.

Pa kaj’s razlika med njimi?

Wix je popoln gradnik povleci in spusti’Je enostaven za uporabo in ima veliko kreativnega nadzora. Weebly in Squarespace uporabljata tudi povleci in spusti, vendar lahko’z Wixom povlecite karkoli, kot lahko. Weebly ima večjo strukturo, ki vodi vaš dizajn, Squarespace pa ponuja bolj tehničen slog urejanja in veliko ustvarjalne svobode.

To je nekaj razlik, ki lahko vplivajo na vaše odločanje. Toda samo, kaj ti dejavniki pomenijo za vas? Tukaj’s kratkim povzetkom, za koga je vsak graditelj najboljši…

 • Wix: najboljši oblikovalec spletnih mest, odličen za začetnike, ki iščejo veliko kreativnega nadzora
 • Weebly: najboljši za mala podjetja in portfelje, začetnikom prijazen s strukturiranimi dizajni
 • Kvadratni prostor: najboljše za ustvarjalce, ki iščejo kakovostne zasnove in funkcije

Nadaljne informacije

 • Poglejte, kdo zmaga naša poglobljena Wix vs Weebly primerjava
 • Ugotovite, ali se Weebly ali Squarespace odlično ujemata naša primerjava Weebly proti Squarespace: Bitka možganov in lepote
 • Razpet med Wixom in Squarespaceom? Preberite si primerjavo Wix proti kvadraturi za popolno razčlenitev
 • Primerjajte vse najboljše graditelje spletnih mest v naša primerjalna tabela za izdelavo spletnih strani

3

Enostavnost uporabe

Izdelava spletnih strani ne bi smela’t naj bo možno samo za ljudi, ki so tehnično sposobni – mora biti odprt za začetnike in profesionalce, ne glede na vaše izkušnje. Ne’Za uporabo Wix, Weebly ali Squarespace ni treba vedeti nobene kode. Toda razen tega, kako enostavno jih je uporabiti?

V okviru naših raziskav vsak graditelj preizkusimo sami, nato pa pridobimo še druge ljudi, da jih preizkusijo. Tukaj’s tem, kar smo našli, in nekaj misli naših uporabnikov o vsakem graditelju. Torej ne’samo sprejeti moramo našo besedo!

Wix

Wix je od teh treh najlažji za uporabo. To je’najbolj prijazen do začetnikov, brez žrtvovanja kreativnega nadzora. Njen preprost urejevalnik povleci in spusti pomeni, da lahko z lahkoto ustvarite popolnoma prilagojeno spletno mesto: samo izberite elemente, kot so besedilna polja in druge kul funkcije, kot so videoposnetki in gumbi, in jih povlecite kamor koli jih želite na svoji strani.

Mislim, da bi lahko spletno mesto zagnali in zagnali dokaj hitro, z veliko zmogljivostmi, za katere bi po pričakovanjih potreboval veliko časa za kodiranje.”

Za izdelavo spletnega mesta za vas lahko uporabite tudi Wix ADI (Artificial Design Intelligence), preprosto z izbiro barv in tem, ki so vam všeč, in vnosom podatkov, kot sta ime in namen vašega spletnega mesta. Svoje spletno mesto lahko še vedno urejate ali ga premikate v urejevalnik Wix za popoln nadzor, vendar ga’je zelo hiter in enostaven način za postavitev spletnega mesta.

wix gradnik spletnih strani enostavnost uporabeWix omogoča zelo preprosto nastavitev spletnega mesta. Izbirate lahko med urejevalnikom Wix, kjer urejate predlogo, ali Wix ADI, ki vam v nekaj minutah ustvari prilagojeno spletno mesto.

Weebly

Weebly je tudi zelo prijazen do začetnikov. Predloge so bolj strukturirane, da vam pomagajo pri oblikovanju, zaradi česar je bolj omejujoč kot Wix, a manj preobremenjen. To je’Tudi ni tako intuitiven kot Wix, vendar ne’ne traja predolgo, da se navadim. Če ne’ne želim preveč razmišljati o oblikovanju, Weebly je dobra izbira.

“Zelo intuitiven, neposreden. To je’je v bistvu bolj strukturiran Wix, vendar z manj alternativnimi funkcijami, kar je na nek način lepo. Za uporabo je bil zelo enostaven.”

Kvadratni prostor

Kvadratni prostor je najtežji za uporabo teh treh graditeljev. Ampak je’s še vedno daleč od raketne znanosti – traja le še nekaj časa, da se spopademo s skupno preprostostjo Wix in Weebly.

Kot nalašč za tiste z nekaj tehničnega zaupanja ali celo le malo potrpljenja, Kvadratni prostor vam je najbližje’Do profesionalnega oblikovanega spletnega mesta pridem brez uporabe razvijalca.

“Kvadratni prostor vam v enem poteku dejansko veliko pomaga, kar se mi zdi odlično. Tudi neverjetno je videti.”

Enostavnost uporabe – razsodba:

Wix je najlažji uporabnik spletnega mesta za uporabo. Njegova zasnova povleci in spusti ter možnost uporabe Wix ADI je resnično prijazna do začetnika, ne da bi se odpovedala kreativnemu nadzoru. Weebly je preprost, vendar bolj omejujoč, medtem ko je Squarespace najbolj tehničen izmed treh, Weebly pa sedi nekje na sredini.

Nadaljne informacije

 • Zanima vas Wix ADI? Oglejte si primerjavo Wix Editor in Wix ADI da ugotovite, kateri je pravi za vas!
 • Želite si ogledati vse najboljše graditelje spletnih strani in primerjati njihove ocene od enostavne uporabe do cenovnih načrtov? Oglejte si našo primerjalno tabelo za izdelavo spletnih strani za primerjavo.

4

Prožna zasnova

Pravijo, da knjige ne presojamo po njenem ovitku, ampak spletna mesta sodimo po njihovem oblikovanju. Ste že kdaj obiskali kakšno spletno mesto, se vam je zdela postavitev preveč zmedena, se zapletla in zapustila stran? Don’t naj bo to vaše spletno mesto!

Vse Wix, Weebly in Squarespace imajo predloge, s katerimi lahko vaše spletno mesto izgleda najbolje, ne glede na vas’si samozavesten oblikovalec ali don’ne vem svojih pasic iz diapozitivov. Toda kako enostavno je prilagoditi predlogo? Kako bo videti na mobilnem telefonu? Ali si lahko premislite, če želite pozneje preklopiti svoj dizajn?

Wix ima več kot 500 predlog na izbiro, vključno z novimi dizajni, praznimi predlogi, za začetek od začetka, in 16 različnimi kategorijami, kot so ‘Posel‘ in ‘Fotografija‘. To je’je enostavno najti popolno predlogo za vaše spletno mesto.

Predloge za wix v primerjavi s predvajanjem v kvadratuWix ima na voljo več kot 500 predlog, ki zajemajo vrsto različnih panog in tem. Iščete lahko po novih modelih, najbolj priljubljenih predlogah ali po kategorijah, kot so “Blog o življenjskem slogu”.

To je’s platformo je zelo enostavno prilagoditi predlogo za Wix’s preprostim orodjem za urejanje povleci in spusti. Samo izberite želene funkcije – na primer videoposnetke, slike ali obrazce za stike – in jih spustite, kamor koli jih želite na svoji strani!

Vse predloge za Wix so odzivne na mobilne naprave, torej ne’ni treba skrbeti, da bi kdo izpustil. Glavna pomanjkljivost Wixa je njegova prilagodljivost – medtem ko imate popolno ustvarjalno svobodo glede oblikovanja svojega spletnega mesta, ti lahko’t preklopite predlogo, ko spletno mesto zaživi.

Na drugi strani vam omogoča, da predloge preklapljate, kadar koli želite. To je res koristno, če želite svojemu spletnemu mestu dati rebrand ali pa samo zamisliti na spremembo!

Obstajajo 35 Vredno teme na izbiro – veliko manjši izbor, kot ga dobite pri Wixu – vendar imate še vedno veliko različnih kategorij, ki vam bodo pomagale brskati. S preprostim, privlačnim dizajnom, vi’vsekakor poiščite dizajn, ki vam je všeč.

teme, ki jih ustvarja spletna stranWeebly ima paleto več kot 30 tem, ki zajemajo različne panoge, od spletnih trgovin do portfeljev in blogov. Pred tem si lahko ogledate temo.

Predogled si lahko ogledate, preden ga izberete, in Weebly zelo preprosto spremlja, da vas spremljajo’poskušal sem jih shraniti na nedavno ogledani seznam. Kot Wix, vse Weebly teme so odzivne na mobilne naprave.

Weebly lahko tudi jazz’s temami in jih naredite svoje. Graditelj olajša prilagoditev spletnega mesta z istim slogom urejanja povleci in spusti kot Wix. Kodo lahko celo uporabite za ustvarjanje spletnega mesta, ki’resnično edinstven z uporabo urejevalnika kode Weebly!

Weebly’Teme so bolj strukturirane kot Wix’s. Nekaterim se to zdi dobrodošlo olajšanje, medtem ko so drugi izrazili frustracijo ob svojih omejitvah. To je res odvisno od tega, koliko nadzora želite nad svojim dizajnom.

Če želite veliko nadzora in zelo kakovostno zasnovo, Kvadratni prostor je najboljše, kar lahko dobite.

kakovostno načrtovanje kvadrataSquarespace se ponaša s svojo visoko kakovostno zasnovo šablon, ki jo ustvarjajo lastni oblikovalci

Squarespace ima čudovito zbirko predlog, ki jih lahko brskate in izbirate. Morda nima na stotine svojih tekmecev Wix, vendar je vsak posebej zasnovan po neverjetnih standardih.

Naši strokovnjaki so morali predloge pregledati iz vseh zornih kotov – in so dosegli najvišje ocene v vsem, od blagovne znamke in oblikovanja do uporabniške izkušnje.

Iščete lahko po kategorijah ali celo tako, da vnesete namen svojega spletnega mesta – na primer, “Da delim svoj portfelj fotografij” – in vam bo dala prilagojene rezultate, da se ujemajo. Lahko si ogledate vsako zasnovo in celo priljubljene svoje najboljše odločitve.

predloge kvadratnega prostoraKvadratni prostor olajša iskanje vašega popolnega dizajna s kategorijami, iskalno vrstico in koristnimi opisi vsake predloge.

Če je izbira pretežka, ne’t skrbi – predlogo lahko kadar koli preklopite ali celo namestite več predlog. Mi’d zagotovo si prizadevam izbrati samo enega!

Vsaka predloga Squarespace je odzivna na mobilne naprave in vam daje profesionalno, stilsko in sodobno estetiko, na kateri temelji vaše spletno mesto’Oblikovanje je vklopljeno. Svoje spletno mesto lahko naredite popolnoma edinstveno z uporabo urejevalnika za povleci in spusti ali celo s kodiranjem.

Prožnost oblikovanja – razsodba:

Kvadratni prostor je naša najboljša izbira za oblikovanje. Ima najbolj kakovostne modele na trgu, s tonami možnosti prilagajanja pa je vaše spletno mesto namenjeno, da izstopa iz množice. Wix in Weebly aren’sploh slabo, vendar lahko’ne tekmujejo s Squarespace’s modeli.

Nadaljne informacije

 • Počuti se navdih Squarespace’s modeli? Izvedite več v našem pregledu predloge za kvadratne površine
 • Zagon spletnega portfelja? Oglejte si naš pregled 9 najboljših ustvarjalcev spletnih strani portfelja najti pravega graditelja za vas

5

Funkcije in orodja

Zdaj za res sočne stvari. Funkcije in orodja so zobniki, s katerimi vaše spletno mesto trdo deluje – želite zanesljiv in nemoteno delujoč sistem, ki vam ne bo samo olajšal življenja, temveč bo vaše spletno mesto dvignil nad vaše konkurente’! Vsi Wix, Squarespace in Weebly imajo nekoliko drugačen pristop do funkcij, zato je težko reči, kaj je vsekakor boljše. Tukaj’s krajem ključnega področja:

E-trgovina

Če želite prodati prek svojega spletnega mesta, vas’Potrebovali boste orodja za e-trgovino. Od osnovnih funkcij, kot je sprejemanje plačil vse do opuščene obnovitve vozičkov’s celo vrsto orodij, s katerimi lahko začnete vleči v te prodaje.

Wix ima tri načrte za e-trgovino, posebej zasnovane za podporo prodaji preko spleta. Te vam nudijo številne vgrajene funkcije e-trgovine, tako da lahko sprejemate spletna plačila, pridobite dodatno hrambo, prodajate brez plačila provizije in spremljate svoje spletno mesto’napredek z uporabo Google Analytics.

Weebly vam omogoča prodajo s tremi načrti za e-trgovino. Glede na izbiro načrta lahko prodajate digitalno blago, pregledujete izdelke, omogočite upravljanje zalog in popuste pri pošiljanju, ustvarjate kupone, odklenete zapuščena e-poštna sporočila in še več.

Squarespace ima veliko orodij za e-trgovino, da olajšate prodajno življenje. Sem spadajo povečanje slike izdelka, opuščeno vračilo vozička, 0% plačilo transakcij, promocija izdelkov na Instagramu, računi strank, inventar izdelkov, upravljanje naročil, davčni in pošiljalni nadzor, ustvarjanje kuponov in še več!

Dobro je vedeti: Tudi prostor za kvadrat vam omogoča enostavno plačevanje brez povezave. Potrebujete samo aplikacijo Squarespace Commerce in osnovni čitalnik kartic Square (49 USD). To je idealno za tiste, ki načrtujejo prodajo na sejmih ali v pop-up trgovinah, pa tudi na spletu. Kvadrat se takoj sinhronizira s spletnim inventarjem, tako da ne’ne bi smeli skrbeti zaradi prevelikih zalog.

Blogging

Wix ima več vgrajenih orodij za bloganje, s pomočjo katerih lahko vaš blog uspešno vzpostavi in ​​deluje, vključno z galerijami, objavami in e-poštnimi akcijami. Če želite še več funkcij, to’najboljše, da na svoje spletno mesto dodate brezplačno aplikacijo Blog Wix.

Weebly ima več vgrajenih orodij za bloganje kot Wix, pa tudi integracijo z Weebly App Center. Ta vgrajena orodja vključujejo funkcije družabne izmenjave, orodja za upravljanje komentarjev in integracijo medijev.

Kvadratni prostor je kot nalašč za gradnjo visokokakovostnega kreativnega bloga ali portfelja. Vse, kar potrebujete, je vgrajeno, vključno s funkcijami spletnega dnevnika, kot so skupna raba v družabnih omrežjih, podpora več avtorjem, geografsko označevanje, uporabniške všečke, načrtovana skupna raba in prilagodljivi URL-ji.

Trženje

Trženje je bistvenega pomena za širjenje besede o vašem svetlečem novem spletnem mestu!

Wix vam omogoča vodenje e-poštnih oglaševalskih akcij in ustvarjanje biltenov, skupno rabo na družbenih medijih in dodajanje funkcij, kot so pasice na vaše spletno mesto. Veliko Wixa’Marketinške funkcije so vključene v aplikacije na primer Wix Shoutout ali tretjih oseb na trgu Wix App.

Weebly ponuja zajemanje svinčenih izdelkov, zato lahko na svoje spletno mesto dodate obrazce, da zbirate stike in sodelujete z obiskovalci. Prav tako lahko izvajate e-poštne kampanje, odvisno od tega, kaj načrtujete’znova – to trženje e-pošte poteka prek aplikacije Weebly Promote, ki se integrira z vašim spletnim mestom Weebly.

Squarespace ima v celoti vgrajene vse svoje marketinške lastnosti, tako lahko zaženete e-poštne kampanje, prilagodite postavitve e-pošte in hitro in enostavno pošiljate e-poštna sporočila, optimizirana za mobilne naprave. Svoje spletno mesto lahko vključite tudi z družabnimi mediji, nastavite glasila in uporabite MailChimp za ustvarjanje poštnih seznamov.

Integracija socialnih medijev

Če ljudje niso’t preverite njihovo e-pošto, lahko ste prepričani’Preverjal bom njihove novice na družbenih medijih! Na srečo, Vsi Wix, Weebly in Squarespace podpirajo integracijo družbenih medijev.

Wix vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate gumbe za skupno rabo, njegova trgovina z aplikacijami pa vam lahko pomaga namestiti družabna orodja, kot so razdelki za komentarje in prilagojeni viri Twitterja. Medtem Weebly omogoča preprosto dodajanje družabnih ikon na svoje spletne strani za povezavo do svojih družabnih medijev, hkrati pa lahko dodate tudi Facebook Like Like.

Kvadratni prostor vam omogoča povezovanje računov več kot 25 različnih socialnih računov, vključno s Facebook, Instagram, YouTube, Spotify in Pinterest. Vsebino samodejno objavite na Twitterju, Facebooku ali Tumblrju in obiskovalce spodbujajte, da vas spremljajo s socialnimi povezavami na vašem spletnem mestu.

Funkcije in orodja – razsodba:

Wix, Weebly in Squarespace imajo odlične lastnosti – stvari naredijo nekoliko drugače. Weebly ima najboljše funkcije za spreminjanje velikosti vašega spletnega mesta, še posebej, če ga uporabljate’ponovno izvajate majhno podjetje. Squarespace ima najboljše kakovosti od vseh graditeljev, medtem ko ima Wix na voljo številne funkcije za prilagajanje in razširitev vašega spletnega mesta.

Nadaljne informacije

 • Preberite naš Wix pregled za boljši pogled na tega graditelja’s lastnosti
 • Če Weebly’orodja so pritegnila vašo pozornost, si oglejte naš Weebly Review za bolj poglobljen pogled
 • Squarespace ima najboljše lastnosti v okolici – izveste več v našem pregledu kvadrata
 • Želite narediti najboljše za svoj blog? Preberite naš pregled o najboljših platform za bloganje da bi našli svoje popolno ujemanje
 • Želite prodati na spletu? Oglejte si naš seznam najboljših proizvajalcev spletnih mest za e-trgovino za stranski pogled na najboljše gradbenike za gradnjo spletnih trgovin. Poiščite ocene, ocene zvezd in še več!
 • Preberite naš pregled e-trgovine z Wix-om da bi ugotovili, če je’je pravi graditelj za vaše podjetje na področju e-trgovine
 • Preberite naš Weebly e-commerce pregled za več informacij o funkcijah, ki bodo pripomogle k uspehu vaše trgovine
 • Preberite naš pregled o e-trgovini Squarespace in odločite se danes, ali bi bila to prava izbira za vašo spletno trgovino

6

App Markets

Medtem ko imajo Wix, Weebly in Squarespace vgrajene neverjetne funkcije, boste morda želeli dodati dodatne funkcije ali orodja, ko bo vaše spletno mesto raslo. To’s, kjer lahko resnično pride v poštev trg aplikacij. Dodajanje aplikacij je odličen način za povečanje obsega vašega spletnega mesta in hkrati njegovo edinstveno delovanje.

Wix ima velik in enostaven za krmarjenje App Market, s več kot 200 aplikacij Ponudba. Tam’S kombinacijo notranjih in zunanjih aplikacij ter brezplačnih in vrhunskih funkcij.

trg z aplikacijami wixTrgovina aplikacij Wix ima na voljo več kot 200 aplikacij. Te aplikacije lahko pomagajo razširiti vaše spletno mesto z dodajanjem dodatne funkcionalnosti in lahko vaše spletno mesto izstopajo iz množice.

Aplikacijo ali funkcijo lahko iščete’iščete ali brskate po kategorijah, kot je ‘Rezervacije‘, ‘Poslovna orodja‘, ali ‘Analytics‘. Vsaka aplikacija ima funkcije in razčlenitev cen, pa tudi ocene uporabnikov in ocene zvezd, tako da boste našli najboljšo možnost za svoje spletno mesto.

Aplikacije lahko s spletnim mestom Weebly integrirate iz Weebly App Center. Z več kot 300 aplikacij, Weebly ima na izbiro še večji razpon kot Wix!

večno aplikacijski centerWeebly ima obsežen App Center z več kot 300 aplikacijami. Lahko iščete in brskate, da bi našli popolne integracije za vaše spletno mesto.

Z iskalno vrstico poiščite aplikacijo, ki jo iščete’iščete ali filtrirate po kategorijah. Vendar pa je manj orodij za brskanje, ki vam bodo v pomoč kot pri Wixu, kar pomeni, da bi bilo težko izkoristiti tako širok razpon.

Squarespace podpira aplikacije, kot sta Commerce App in Analytics, vendar so te vgrajene. To pomeni Kvadratni prostor ne’nimam trga z aplikacijami – nekaterim se zdi to priročno in manj težav, drugi pa morda želijo dodati dodatne funkcije.

App Markets – razsodba:

Wix ima najboljši trg aplikacij. To je’s close sicer – Weebly ima v svojem centru aplikacij več aplikacij, vendar Wix ponuja zelo enostavno integracijo in visoke kakovosti, s katerimi lahko spremenite svoje spletno mesto. Kvadratni prostor ne’nimam trga z aplikacijami, saj se namesto tega zanaša na vgrajene funkcije.

7

SEO

SEO je zelo pomemben, če želite, da kdorkoli razen mame in vašega najboljšega prijatelja vidi vaše ljubeče izdelano spletno mesto. Ampak kaj je?

SEO pomeni za optimizacijo iskalnikov in to’s kako se vaše spletno mesto najde v Googlu. Ne skrbeti za svoje SEO je, kot bi imeli rojstnodnevno zabavo in ne pošiljali nobenih povabil – brez nje bo vaše spletno mesto samostojno, s klobukom za zabavo, jedlo torto. To’je preveč žalostno, da bi sploh pomislili – vaše spletno mesto si zasluži najboljšo zabavo doslej!

Morda mislite, da se SEO ne’t tako enostavno, kot da v objavo pošljete nekaj vabil, vendar z Wixom’s SEO Wiz, lahko tudi! Preprosto izberite nekaj ključnih besed in strokovno orodje bo ustvarilo prilagojen načrt, s katerim se bo vaše spletno mesto uvrstilo visoko v rezultate iskanja.

wix seo wizWix vam omogoča zelo enostavno začeti s SEO, tudi če ste’si popoln začetnik. Wix SEO Wiz vas vodi skozi nekaj vprašanj in ustvari prilagojen SEO načrt, ki mu boste sledili.

Poleg tega ima Wix izčrpen vodnik za SEO, kjer lahko iščete območje, ki ga iščete’bi radi izvedeli več o tem. Prav tako si lahko preberete navodila za pomoč o številnih različnih temah, ki zajemajo SEO, namenjene začetnikom vse do naprednejše ravni.

vodnik za wix seoWix ima poglobljen vodnik za SEO, ki vam pomaga, da začnete in vas podpira, ko raste vaše spletno mesto.

Weebly ima tudi Ultimate SEO Guide, ki vam lahko pomaga, da začnete, nato rastete in sledite svojemu spletnemu mestu’s napredkom. Vodi vas korak za korakom in je do začetnikov prijazen.

weebly vrhunski seo vodnikWeebly’s Ultimate SEO Guide je zasnovan tako, da vas vodi skozi optimizacijo spletnega mesta za SEO, od zgodnjih faz pa vse do bolj razvitih sistemov.

Weebly’Vodič je prijazen do začetnikov in ima, tako kot Wix, vgrajena odlična orodja za SEO, ki pomagajo povečati vaše spletno mesto’s spletno prisotnostjo. Manjka pa interaktivni element, ki ga ponuja Wix’s SEO Wiz.

Tako Wix kot Weebly imata v svojih trgovinah z aplikacijami SEO aplikacije, ki jih lahko dodate za nadaljnje izboljšanje ali pomoč pri vašem SEO.

Squarespace vsebuje vsa svoja orodja za SEO, kar pomeni, da jih ne’ne bi smeli skrbeti za iskanje prave aplikacije ali vtičnika za optimizacijo vašega spletnega mesta.

Na straneh za podporo Squarespace obstajajo članki in videoposnetki, ki vam pomagajo obvladati SEO za vaše spletno mesto Squarespace. Obstaja tudi seznam za preverjanje SEO, ki vas vodi skozi vsak korak predstavitve vašega spletnega mesta.

SEO – razsodba:

Wix ima boljše možnosti SEO kot Weebly in Squarespace. Ponuja največ podpore s svojim začetnikom prijaznim SEO Wizom in dolgoročnim SEO vodičem. Weebly in Squarespace imata močno SEO in odlična vgrajena orodja, vendar jim primanjkuje enake ravni interakcije, kot jo ima Wix – še posebej za začetnike.

Nadaljne informacije

 • Kateri so najboljši gradniki spletnih strani za SEO? (Spojlerji: vsaj eden od teh gradnikov je na seznamu!) Odkrijte več v naš pregled 3 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za optimizacijo iskalnikov
 • Ali se res lahko dobro uvrstite z ustvarjalci spletnih strani? Ugotovite v našem članku na SEO Builder SEO vs WordPress SEO: Kateri je boljši?
 • Želite nekaj nasvetov za SEO? Ugotovite pomembnost uporabe besedila za sidro v našem preprostem še zmogljivem članku za SEO nasvete. Nato odkrijte, kako strukturirati vaše spletno mesto v naši Preprost, a močan SEO nasvet – Arhitektura spletnih strani Članek.

8

Pomoč in podpora

Izdelava spletnega mesta je podobna gradnji česar koli – včasih gre lahko nekoliko narobe. Tako kot če imate dodatni par rok, vas nikoli ne boli’Ponovna montaža pohištva z ravnim paketom vam z dobrim podpornim sistemom pripomore k miru’ponovno deluje vaše spletno mesto.

Wix ima odlično podporo, vključno z:

 • telefonska podpora
 • podpora družbenih medijev
 • e-poštna podpora
 • poglobljena baza znanja

Med urejanjem spletnega mesta dobite koristne nasvete na strani, kar je super, ko ste’šele začnemo! Preprosto kliknite na vprašanji, da razširite ta polja pomoči in izvedete več.

podpora za wix na straniWix vam nudi koristne mehurčke za pomoč, da vas podpirajo na strani, če se med urejanjem spletnega mesta zataknete. Celo vas usmeri na ustrezne strani podpore v bazi znanja.

Ta spletna pomoč je resnično dragocena, saj vas podpira pri urejanju spletnega mesta in vas rešuje, če želite rešiti vprašanja na drugi strani. Če potrebujete daljšo razlago, vas lahko ta mehurčki pomoči usmerijo na ustrezno stran za podporo v bazi znanja.

Weebly ima tudi trden podporni sistem. Zagotavlja:

 • e-poštna podpora
 • podpora v živo
 • telefonska podpora
 • viri za pomoč socialnim medijem
 • center za pomoč s članki in vodniki

Weebly ponuja samo telefonsko podporo pri svojih visoko plačanih načrtih, vendar zagotavlja podporo klepeta v živo, kjer Wix nima’t.

Kvadratni prostor ima majhno, a mogočno paleto možnosti za podporo:

 • 24/7 e-poštna podpora
 • podpora v živo
 • poglobljen center za pomoč

Medtem ko kvadrat kvadrat ne’t ponuja telefonsko podporo, storitve, ki jih ponuja, so izredno temeljite in kakovostne. Samo v centru za pomoč boste našli vodnike, videoposnetke, obsežen forum skupnosti in celo možnost, da se prijavite na interaktivne spletne seminarje s strokovnjaki Squarespace.

Pomoč in podpora – razsodba:

Wix ima najboljšo pomoč in podporo. Količino združuje s kakovostjo, odlična lastnost pa je tudi njena podpora na strani. Weebly ima dobro osnovno podporo, vendar ponuja manj kot Wix, če vi’ponovno na nižje plačanem načrtu. Squarespace ima odlično podporo, vendar manjši razpon možnosti kot Wix.

9

Cene in vrednost denarja

Če ti’Skrbi, da vas bodo vse te neverjetne predloge, funkcije in možnosti podpore stale, pripravite se, da olajšate vzdih. Wix, Weebly in Squarespace ponujajo nekaj za vsak proračun, zaradi česar je gradnja spletnih strani cenovno dostopna in ne zategovanje jermenov. Pravzaprav oba Wix in Weebly ponujata popolnoma brezplačen načrt, na katerem lahko ostanete tako dolgo, kot želite. Kvadratni prostor ne’nimate brezplačnega načrta, vendar lahko vzamete 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Wix ima sedem cenovnih načrtov od 13 do 49 dolarjev na mesec, plus svoj brezplačni načrt. Prosti načrt vam daje vse osnovne funkcije, potrebne za izdelavo spletnega mesta, na primer 500 MB pomnilnika in pasovno širino 500 MB – vendar lahko’t povežite svojo domeno in Wix bo na vašem spletnem mestu prikazal oglase. To ni’t idealno, če si’si prizadevate za profesionalno podobo!

Če želite nadgraditi, obstajajo štirje načrti za izdelavo spletnih mest (to so načrti, ki jih lahko izbirate, če jih ne’ne bo treba prodajati prek spleta). Ti načrti se plačujejo letno 13 dolarjev na mesec do 39 dolarjev na mesec:

 • Načrt Combo znaša 13 dolarjev na mesec (zaračunava se letno): to vključuje prostor za shranjevanje 3 GB in pasovno širino 2 GB, odstranjuje oglase Wix s svojega spletnega mesta in omogoča povezovanje lastne domene.
 • Načrt Neomejeno pri 17 USD na mesec: to vam zagotavlja neomejeno pasovno širino in 10 GB prostora za shranjevanje ter ima dodatne funkcije, kot je 300 USD v oglasnih bonih.
 • Pro načrt načrtuje 22 USD na mesec: to vključuje vse, kar je vključeno v načrt Neomejeno, plus povečano 20 GB prostora za shranjevanje in bonuse, kot je 50 USD, ki jih porabite za ustvarjanje profesionalnega logotipa.
 • VIP načrt pri 39 USD na mesec: prihaja z vsem iz Pro Pro načrta, vendar vam daje dodatno prednost VIP podpore in prednostnega odziva.

Vsi ti načrti imajo 14-dnevno garancijo vračila denarja, tako da jih lahko brez skrbi preizkusite – če že’niste zadovoljni, preprosto dobite denarno nadomestilo!

Weebly ima brezplačen načrt, ki vam daje osnovne funkcije, kot so:

 • 500 MB pomnilnika
 • SEO orodja
 • Podpora za klepet in e-pošto

Če boste uporabljali brezplačni načrt, se bodo na vašem spletnem mestu pojavili oglasi Weebly in zmagali’ne bo mogel uporabljati svojega imena domene – namesto tega bo vključeval “Weebly.com” poddomena. To bi pomenilo, da bi naslov vašega spletnega mesta izgledal nekako tako: www.mybeautifulwebsite.weebly.com.

Če želite odstraniti oglase in povezati svojo domeno, vi’Morate nadgraditi. Dobra novica je, ima Weebly s svojim 5 USD na mesec načrt za povezavo najcenejšo izhodiščno ceno!

Weebly ima tri načrte cen:

 • Osebni načrt 6 USD na mesec: to je podobno brezplačnemu načrtu, vendar vam omogoča, da povežete svojo domeno. Zmagala je’t odstranite oglase – za to pa vi’Potreboval bom profesionalni načrt…
 • Strokovni načrt v vrednosti 12 USD na mesec: to odstrani oglase, vam nudi neomejeno shranjevanje in ponuja dodatne funkcije, kot so video ozadja in funkcije e-trgovine.
 • 26 USD na mesec Načrt uspešnosti: ima vse od strokovnega načrta, poleg registracije članstva in naprednejših funkcij e-trgovine, kot je upravljanje zalog.

Slabe ceneKliknite, če si želite podrobno ogledati načrte cen Weeblyja

Kot tudi Weebly’brezplačen načrt, ki ga lahko uporabljate tako dolgo, kot želite, obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse njegove plačane načrte (razen če ne’plačujete mesečno). To je odlično, saj pomeni, da lahko preizkusite graditelja in dobite denar, če ga boste’nisi vesel.

Kvadratni prostor poenostavlja stvari. Ima štiri cenovne načrte – 12 USD na mesec Osebni načrt in 18 USD na mesec Poslovni načrt so zasnovani za ustvarjanje spletnih strani, medtem ko 26 USD na mesec Osnovni načrt in 40 USD na mesec Napredni načrt vam vse, kar potrebujete za postavitev spletne trgovine.

S Squarespaceom ni prostega načrta, a vsak cenovni načrt je priložen 14-dnevno brezplačno preskušanje. Ne’ne boste smeli vnesti podatkov o plačilu, razen če se odločite, da se po končanem preizkusu vpišete v plačljivi načrt.

cene v kvadratuSquarespace ima dva načrta za gradnjo spletnih strani, najcenejši pa je osebni načrt 12 USD na mesec. Poslovni načrt ima več kot dvakrat več funkcij in stane 18 dolarjev na mesec.

Osebni načrt je najosnovnejši, vendar vam ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo elegantnega spletnega mesta, vključno z neomejeno pasovno širino in shranjevanjem. Kvadratni prostor’s Poslovni načrt je le za 6 USD, ponuja pa več kot podvojitev funkcij, vključno s funkcijami e-trgovine, promocijskimi pojavnimi okni in naprednimi prilagoditvami.

Čeprav kvadrat’Cene so zagotovo višje od Weeblyja’s, njegov najcenejši načrt ponuja več kot večina. Na primer, Wix’s 13 $ na mesec Combo plan je dražji, vendar ponuja le 2 GB pasovne širine in 3 GB prostora za shranjevanje v primerjavi z neomejeno pasovno širino in pomnilnikom, ki ga ponuja Squarespace.

Pridobite 10% popusta na kateri koli načrt za kvadratni prostor

Imamo ekskluzivno kodo za popust, ki bo z 10% znižali stroške katerega koli načrta Squarespace. Če želite unovčiti to ponudbo, vnesite kodo WBE na blagajni.

Cene in vrednost denarja – razsodba:

Weebly ponuja najboljšo vrednost za denar. Če želite nadgraditi z brezplačnega načrta, ima najcenejšo izhodiščno ceno in ima resnično razširljive možnosti, ko raste vaše spletno mesto. Wix ponuja veliko vrednost za denar in Squarespace’Cene odražajo njene visoke standarde, vendar Weebly tu ukrade zmago.

Nadaljne informacije

 • Preberite naš pregled cen Weebly za več podrobnosti o razpoložljivih cenovnih načrtih
 • Ugotovite, kateri načrt Wix je pravi za vas naš pregled cen Wix
 • Kaj dobite za svoj denar? Oglejte si naš pregled cen Squarespace da bi ugotovili, če je’je vredna naložbe
 • Prepričaj se da’ne plačujete preveč – preberite naš pregled najcenejših graditeljev spletnih strani da primerjate najboljše cene naokoli
 • Kot zvok prostega načrta? Poskrbite, da boste izbrali najboljše – preberite o 10 najboljših brezplačnih graditeljev spletnih mest v letu 2019 za več informacij

Zaključek

To je’je bila vožnja z rolerjem, toda ta članek je Wix, Weebly in Squarespace drug proti drugemu na vseh pomembnih področjih.

To je’je bila precej dolga pot, zato si oglejte spodnjo tabelo, če potrebujete osveževalce vrhuncev tega epskega boja. Mi’Pod mizo bo nekaj zadnjih misli – in zmagovalni loki -.

Kategorija & ZmagovalecWixWeeblySquarespaceEnostavnost uporabe

Zmagovalec: Wix

Prožna zasnova

Zmagovalec: kvadrat

Lastnosti & Orodja

Zmagovalec: Žreb

App Markets

Zmagovalec: Wix

SEO

Zmagovalec: Wix

Pomoč & Podpora

Zmagovalec: Wix

Cenitev & Vrednost denarja

Zmagovalec: Weebly

Zelo enostavno urejanje povleci in spusti naredi Wix zares enostaven za uporabo. Idealno za začetnike, ne da bi pri tem žrtvovali kreativni nadzor.Začetnikom prijazen, a manj intuitiven kot Wix. Weebly je enostaven za uporabo, vendar je lahko omejevalni.Squarespace bolj tehničen kot Wix in Weebly ni tako prijazen začetnikom.
Bolje ustreza tistim z malo tehničnega znanja ali tistim, ki se jim ne mudi.

Na stotine predlog, med katerimi lahko izbirate, enostavno prilagodite, veliko ustvarjalne svobode. Lahko’t preklopite predlogo, ko spletno mesto zaživi.

Manjši obseg predlog kot Wix; modeli so bolj strukturirani, kar pomeni manj ustvarjalne svobode. Lahko preklopi predloge, ko spletno mesto zaživi.

Najbolj kakovostni modeli na trgu – stilsko, moderno in profesionalno. Veliko ustvarjalne svobode in orodij za urejanje. Predlogo lahko kadar koli preklopite.

Različne funkcije, vključene v ustvarjalca, od bloganja in trženja do spletne prodaje.

Weebly je oborožen z najboljšimi funkcijami za povečanje obsega podjetja, ki ima vgrajena orodja za rast vašega spletnega mesta.

Vse iz kvadrata’Funkcije so vgrajene in ima najboljše kakovosti na trgu.

Na stotine aplikacij, enostavno brskanje in iskanje po vseh možnostih, mešanica brezplačnih in vrhunskih, internih in tretjih aplikacij.

Na stotine aplikacij bi lahko bilo lažje brskati in iskati po vseh možnostih, mešanici brezplačnih in premium, internih in tretjih aplikacij.

Ni trga z aplikacijami.

Vgrajena orodja za SEO ter dodatna pomoč SEO Wiz in SEO Guide. Zelo prijazen začetnikom in zasnovan tako, da vam pomaga pri rasti vašega spletnega mesta.

Vgrajena orodja za SEO in dodatna podpora v obliki Ultimate SEO Guide. Zasnovan za podporo pri razvoju vašega spletnega mesta.

Vgrajena orodja za SEO ter članki o podpori in vodniki, vključno s SEO seznamom. Zelo temeljit, a lahko bolj prijazen do začetnikov.

Različne možnosti podpore, vključno s podporo za telefon, e-pošto in socialne medije. Zelo obsežna in uporabna baza znanja ter podpora na strani med urejanjem. Brez možnosti za klepet v živo.

Različne možnosti podpore, vključno s telefonom, e-pošto, klepetom v živo in podporo v družabnih medijih. Ima tudi center za pomoč z vodniki in članki. Telefonska podpora je na voljo samo v visoko plačanih načrtih.

Majhen obseg podpore visoke kakovosti; podpora za e-pošto in klepet v živo, ter neverjetno obsežen center za pomoč z vodniki, videoposnetki, spletnimi seminarji in forumom skupnosti.

Sedem cenovnih načrtov in brezplačni načrt. Štirje načrti za spletno mesto se gibljejo od 13 do 39 USD na mesec. Trije načrti za e-trgovino od 23 do 49 dolarjev na mesec. 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse plačane načrte.

Trije cenovni načrti, ki se gibljejo od 6 do 26 USD na mesec, plus brezplačni načrt. Najvišji načrt je namenjen samo e-trgovini. Najcenejša izhodiščna cena za nadgradnjo z brezplačnega načrta. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse plačane načrte.

Štirje načrti cen od 12 do 40 dolarjev na mesec. Brez prostega načrta. 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje, podrobnosti niso potrebne.

Wix je najboljši za začetnike, zlasti tistih, ki morda nimajo velikih tehnoloških znanj, vendar si kljub temu želijo veliko ustvarjalne svobode. To je’je kot nalašč za enostavno in hitro oblikovanje spletnega mesta profesionalnega izgleda, brez porabe denarja in z veliko podporo za vami.

Weebly je najboljši za mala podjetja, saj ima vse najboljše funkcije za spreminjanje in rast vašega poslovnega spletnega mesta. To je’začetnikom prijazen strukturiran predloge, tako da če ne’ne želite preveč skrbeti za oblikovanje, to je odličen način ustvarjanja preprostega in elegantnega spletnega mesta.

Kvadratni prostor je absolutno sanje za vse ustvarjalce. To je’je dobil najboljše kakovosti modelov na trgu – če želite resnično osupljivo spletno mesto, ga’je najboljša izbira za vas. To je’je nekoliko bolj tehnična za uporabo, zato samo ne’t pričakujem, da se bo vaše spletno mesto ustavilo čez noč.

Vsak graditelj je najboljši za nekaj drugačnega. Kdo pa bo odnesel domov trofejo?

Skupni zmagovalec te bitke je… bobni prosim…Wix!

Wix je skupni zmagovalec naše Wix vs Weebly primerjave s Squarespace, ker združuje prednosti na najbolj ključnih področjih. To je’Je enostaven za uporabo, z odličnimi dizajni in funkcijami, vrhunsko podporo in konkurenčnimi cenami.

Wix je naš zmagovalec, toda ali je bil tvoj? Pridružite se svojemu prvaku za brezplačno brezplačno preskusno preizkušnjo in začnite potovanje graditelja spletnega mesta že danes!

Wix vs Weebly vs Squarespace: Pogosta vprašanja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me