1 & 1 IONOS vs GoDaddy: Hvilken vil du gå efter?

1 & 1 ionos vs godaddy featured billedeDenne artikel sætter din tvivl til at hvile en gang for alle – lade’s opdele de vigtigste forskelle mellem 1&1 IONOS og GoDaddy, og se, hvad der er bedst til at være vært for dit websted.


At vælge en hostingudbyder er et vigtigt skridt. 1&1 IONOS og GoDaddy er store navne i verdenen af ​​webhosting, så det’Det er forståeligt, at du måske bliver revet mellem de to.

1&1 IONOS blev født i 2018, men dens rødder blev plantet i 1988 med 1&1, dets originale mærke. 1&1 IONOS har over 30 års erfaring og administrerer 12 millioner domæner.

1&1 IONOS er det største hostingfirma i Europa, men GoDaddy har også lavet et stort navn til sig selv. Faktisk, GoDaddy er verden’s største domæneregistrator, med over 77 millioner domæner under dens ledelse!

GoDaddy har hjulpet over 18 millioner mennesker med at komme online, så det ved hvad det er’gør. Begge 1&1 IONOS og GoDaddy tilbyder nyttige tjenester til deres kunder med all-round løsninger til alt fra websidebygning, hosting og domæner.

Ved første øjekast ser det ud til 1&1 IONOS og GoDaddy er temmelig ens, hvad de tilbyder – så hvordan skal du vælge? Uden at tilmelde dig og betale penge, hvordan kan du vide, hvilken der er bedst?

At’s, hvor vi flex vores forskningsmuskler og træder op for at give dig de svar, du har brug for. Vi gennemførte timer med research til de bedste udbydere på markedet, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med at finde det bedste valg for dig.

Internettet venter på ingen, så vi’kommer ikke til at holde dig venter. I vores forskning, 1&1 IONOS slog GoDaddy, hvilket gør det til den bedre hosting-udbyder generelt.

1&1 IONOS vandt forskningskampen, men vil den vinde krigen for at blive udpeget som sejreren som din hosting-udbyder? Eller tilbyder GoDaddy faktisk nøjagtigt det, du har brug for?

Denne artikel vil udforske alt fra funktioner til priser, brugervenlighed, ydeevne og mere for at give dig reel indsigt i disse udbydere. I slutningen, dig’Jeg er ikke i tvivl om, hvilken udbyder der er bedst egnet til dine hostingbehov.

1

1&1 IONOS vs GoDaddy: Fordele og ulemper

1&1 IONOS fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste udbyder til skyhosting
 • En af de billigste udbydere på markedet
 • Hver kunde modtager en dedikeret supportassistent
 • Dateret og ikke-intuitivt kontrolpanel
 • Ikke meget begyndervenlig

GoDaddy fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste udbyder til ekstra funktioner
 • Gratis Office 365 med delt hosting
 • Scorede fulde karakterer for dens hostingfunktioner under test
 • Højere priser end konkurrenter og lav værdi for pengene
 • Kom så far’s ubegrænsede tilbud kræver en nøje læsning af det fine skrift

2

Ydeevne og sikkerhed

1&1 IONOS-ydeevne

Den første udbyder, der trækker sit sværd, når det kommer til ydeevne, er 1&1 IONOS. Først og fremmest har det 99,98% oppetid, hvilket er ret imponerende. Uptime er den procentdel af tid, en server kører, hvilket betyder, at dit websted er live og tilgængeligt for besøgende online.

Ud over den høje oppetidsscore er 1&1 IONOS har 10 datacentre i fem lande, inklusive USA, Storbritannien og Europa.

1 & 1 ionos-datacentre1&1 IONOS har 10 datacentre over hele verden for at styrke dit websted’s ydeevne og give de besøgende den bedste oplevelse, når de gennemser dit websted.

hvis du’igen sky hosting, Du kan vælge dit datacenter. Hvorfor er dette så praktisk? Hvis du f.eks. Har et stort britisk publikum, kan du give dem hurtigere belastningshastigheder ved at vælge et datacenter baseret i England snarere end USA.

1&1 IONOS optimerer også dit websted for hastighed, uanset hvilken plan du vælger. Ved delt hosting, for eksempel 1&1 IONOS maksimerer din ydelse er ved at have webservere og opbevaring på den samme platform. Dette lyder måske lille, men det’Jeg vil virkelig fremskynde tingene for dine besøgende!

GoDaddy-ydeevne

Kom så far’hosting af prioriteter hastighed, pålidelighed og sikkerhed, men leverer det? Det har lidt lavere oppetid end 1&1 IONOS – det leveres med en behagelig 99,97%, hvilket stadig er godt, men ikke så imponerende som 99,98%!

Det kombinerer denne meget respektable oppetidsscore med livlige og pålidelige webstedshastigheder, så dine besøgende skal få hurtige indlæsningshastigheder overalt.

1&1 IONOS-sikkerhed

Sikker på, at 1&1 IONOS har fart til at vinde denne kamp, ​​men har den styrken? Sikkerhed er massivt vigtig ikke kun for at beskytte dit websted, men også for at opbygge dit websted’s troværdighed og hjælper dig med at rangere i søgeresultater.

Alle 1&1 IONOS-planer leveres med et gratis Wildcard SSL (Secure Sockets Layer) -certifikat, som krypterer alle oplysninger, som betalingsoplysninger, der sendes gennem dit websted. Når et websted har SSL, skifter URL-adressen fra ‘HTTP’ til ‘HTTPS,’ ledsaget af et hængelåssymbol.

Besøgende på dit websted bliver advaret om, at dit websted ikke er sikkert, hvis det er der’der er ikke noget SSL-certifikat på plads, så det er virkelig en vigtig funktion at have. Wildcard SSL er endnu bedre, fordi det beskytter alle dine underdomæner under et enkelt certifikat.

Alle planer leveres med en gratis Wildcard SSL, og nogle inkluderer også SiteLock-malware-beskyttelse, der scanner dine sider og beskytter dig mod ubehagelige fejl.

DDoS-beskyttelse er også inkluderet og holder dit websted sikkert mod ondsindede forsøg på at forstyrre trafikken til dit websted.

GoDaddy Security

GoDaddy vader lige ind med 24/7 sikkerhedsovervågning, kombineret med sin egen DDoS-beskyttelse. Du får også beskyttelse mod svig, virus og spam for at beskytte dine websteder mod angreb.

Den bedste del? GoDaddy har dedikerede websikkerhedsplaner som du kan købe for ekstra beskyttelse.

godaddy sikkerhedsplanerGoDaddy har separate sikkerhedsplaner, som du kan abonnere på for ekstra beskyttelse og ekspertstøtte.

De tre planer spænder fra $ 5,59 til $ 19,99 pr. Måned, og inkluderer funktioner såsom ubegrænset fjernelse af malware og overvågning af brandets omdømme.

GoDaddy har ryggen til sikkerhed og beskyttelse af dit websted mod uønsket opmærksomhed. Hvor det falder ned, er det dog i sin SSL-sikkerhed. Mens det giver sine brugere gratis SSL-certifikater, det afhænger af hvilken plan du har’igen.

Hvis du vælger en af ​​de to billigste delte hostingplaner, du vandt’t får overhovedet et gratis SSL-certifikat. Du får en gratis SSL i et år på det meste af GoDaddy’s planer, men det fornys med sin normale sats, når det første år er forbi – tilføjer $ 79,99 om året på din hosting plan.

godaddy ssl delt hostingGoDaddy gør det ikke’t inkluderer SSL-certifikater på alle dets hostingplaner, og nogle koster dig ekstra $ 79.99 efter dit første år. Kun den maksimale plan giver dig en gratis SSL for evigt.

Vores øverste tip ville være at altid tjekke, hvad du’kom med din plan, før du tilmelder dig – don’t antager dig’Jeg får den fulde pakke med enhver plan!

3

Typer af hosting

Chancerne er, at du måske er efter en bestemt type hosting. Gør 1&1 IONOS eller GoDaddy har det, du har brug for?

Type af hostingHvad er det?Bedst til1&1 IONOSKom så farDeltVPS (Virtual Private Server)SkyAdministreret WordPressDedikeret
Hosting, hvor serveren deles mellem flere websteder. Den mest basale type hosting, det’er som at have et værelse i et delt hus.Meget små og statiske websteder, som blogsider.&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
Websteder deler stadig en server, men har mere generøse ressourcer. Mere sikker og bæredygtig end delt hosting’er som at bo i en boligblok i stedet for en husandel.

De fleste websteder! Småvirksomhedswebsteder, regelmæssige websteder og websteder, der skalerer deres vækst.

&# 10004;&# 65.039;

&# 10004;&# 65.039;
Fleksibel hosting, hvor du kan ændre dine ressourcer efterhånden som du har brug for.Websteder, der har pludselige stigninger og dypper i trafikken, som en online butik, der kører tilbud og salg.&# 10004;&# 65.039;&# 10060;
Specifik hosting, der er skræddersyet til WordPress-websteder, normalt inklusive automatiske opdateringer og specialist support.WordPress-websteder.&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
Hosting, hvor dit websted har en server alt for sig selv. Normalt den dyreste type hosting.Meget store websteder.&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;

4

Hosting Funktioner

Det’s GoDaddy’det er tid til at skinne! I vores forskning, GoDaddy scorede fulde karakterer for sine samlede hostingfunktioner – faktisk, det tørrede stort set gulvet med 1&1 IONOS. Men hvordan bryder det ned, når man ser på de forskellige funktioner, der følger med hver hosting-type?

Delt hosting

Funktioner1&1 IONOSKom så farcPanel DiskpladsAntal stederGratis sikkerhedskopierGratis domæneGratis SSL-sikkerhed
&# 10060;&# 10004;&# 65.039;
100 GB – 500 GB100 GB – Ubegrænset
1 – 501 – Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039; *
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;

* Gratis SSL er ikke inkluderet på GoDaddy’s to billigste delte hostingplaner. Den ultimative plan giver dig et gratis SSL-certifikat i et år, og den maksimale plan giver dig gratis SSL, så længe du forbliver på den plan.

På trods af det fine print, der følger med GoDaddy’s gratis SSL-tilbud, alt i alt skaber det langt 1&1 IONOS når det kommer til delte hostingfunktioner. 1&1 IONOS har flere grænser for ressourcerne og gør det ikke’t brug cPanel, som er et populært, pålideligt og let at bruge kontrolpanel.

VPS Hosting

Funktioner1&1 IONOSKom så farbåndbreddeDiskpladsRoot-adgangGratis sikkerhedskopierGratis domæneGratis SSL-sikkerhed
UbegrænsetUbegrænset
50 GB – 160 GB40 GB – 200 GB
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10060;&# 10004;&# 65.039;
&# 10060;&# 10060;
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;

Igen stjæler GoDaddy sejren over 1&1 IONOS i dens hostingfunktioner. Dens VPS-hostingplaner har et bredere udvalg af diskplads og leveres med gratis sikkerhedskopieringer, hvor 1&1 IONOS gør det ikke. Root-adgang giver dig adgang til din server og tilpasser den til dine behov.

Dedikeret hosting

Funktioner1&1 IONOSKom så farbåndbreddeDiskpladsvædderAntal serverplaceringsindstillingerGratis sikkerhedskopierGratis SSL-sikkerhed
fastprisadgangfastprisadgang
240 GB – 1 TB1 TB – 2 TB
8 GB – 64 GB4 GB – 32 GB
37
&# 10004;&# 65.039;&# 10060;
&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;

Det er her 1&1 IONOS kæmper tilbage for at vinde en funktionsrunde. Dets dedikerede hostingplaner kommer med bare en kant over GoDaddy’s, takket være dens gratis sikkerhedskopier og mere generøs RAM. Men det har kun tre serverplaceringsindstillinger og en mindre mængde diskplads, så det’s en temmelig svag føring.

5

Brugervenlighed

Hosting kan være temmelig skræmmende for alle der’er ny i verdenen af ​​servere, kontrolpaneler og domænenavne. Men det gør det ikke’Det skal være en vanskelig opgave – hostingudbydere skal gøre det nemt at køre dit websted.

En af de vigtigste ting, der påvirker brugervenligheden, er udbyderen’s kontrolpanel. Kontrolpanelet er et centralt dashboard, hvor du logger ind for at køre dit websted. Du administrerer alt der, inklusive domæner, sikkerhed og e-mail-konti.

De fleste udbydere bruger cPanel som det’s et brugervenligt kontrolpanel med en ren og let at bruge interface. Imidlertid, 1&1 IONOS bruger ikke cPanel – i stedet har det sit eget brugerdefinerede kontrolpanel. Sammenlignet med cPanel, det’s ærligt talt lidt dateret og rodet.

I modsætning hertil har GoDaddy fulgt publikum ved at bruge cPanel, og det’s betalte sig. Kom så far’s branding drejer sig om at være begyndervenlig, så det giver mening, at dens kontrolpanel vil holde tingene enkle og ligetil.

godaddy cpanel delte Linux-hostingGoDaddy bruger cPanel til sit kontrolpanel, hvilket betyder, at du er garanteret en pålidelig, let at navigere interface til at administrere din konto og dit websted.

GoDaddy har også et-klik-appinstallation, hvilket gør det nemt at downloade software som WordPress eller Drupal. Med cPanel får du over 125 apps at vælge imellem – og det tager kun et klik for at komme i gang!

6

Domæneregistrering

Begge 1&1 IONOS og GoDaddy leverer domænenavnsregistreringstjenester, hvilket gør det nemt at dræbe to fugle med en sten, når du tilmelder dig. Få hosting til dit websted, og registrer dit eget brugerdefinerede domæne på samme tid. Enkel!

1&1 IONOS-domæner

1&1 IONOS kaster faktisk en gratis domænenavn med de fleste af sine hostingplaner, hvilket betyder, at du ikke gør det’t skal betale for det første år. Dette er en nem, hovedpine-fri måde at få et domæne, der vandt’t koster jorden – eller hvad som helst, for den sags skyld.

Hvis du har brug for at købe et domæne, kan du gøre det gennem 1&1 IONOS direkte.

1 & 1 ionos domæneregistrering Det’det er let, sikkert og problemfri at købe dit domæne gennem 1&1 IONOS.

Du kan kontrollere, om dit domæne er tilgængeligt, og se, hvor meget det vil koste, før du køber det. Du får endda en gratis e-mail, privat registrering og et SSL Wildcard-certifikat smidt også ind.

GoDaddy-domæner

GoDaddy har allerede etableret sig som verden’s største domæneregistrator, og det ved bestemt, hvordan man kan flexere disse muskler. Sig hej til en række domænetjenester, herunder forskellige søgninger på domænenavne, domæneprivatitet og endda domæneauktioner!

godaddy domænetjenesterGoDaddy tilbyder en massiv række domænenavnetjenester, fra søgning og registrering af domæner til sikring og auktionering af dem.

I modsætning til 1&1 IONOS, dog GoDaddy gør ikke’t inkluderer et gratis domæne på de fleste af sine hostingplaner – dig’Jeg bliver nødt til at tilmelde dig en delt eller WordPress-hosting for at få det gratis domæne.

GoDaddy kan have masser af detaljer i dets fornyelsesbetingelser, så sørg altid for at læse det fine print, så du ved præcis, hvad du’re får, og hvor længe.

7

Hjælp og support

Hvad ville du gøre, hvis dine php.ini / user.ini-ændringer er’t træder i kraft? Hvis du ved svaret, kan du sandsynligvis springe lige forbi dette afsnit! For de fleste mennesker vil dette spørgsmål få dig til at ridse på hovedet og kigge efter ledetråde.

Gå ind i den skiftende hjælp og support.

1&1 IONOS Support

1&1 IONOS har en række supportmuligheder, du kan bruge, hvis du nogensinde har brug for en hjælpende hånd med dit hosting. Disse inkluderer:

 • 1&1 IONOS Hjælp
 • 24/7 telefonsupport
 • Kontakt support
 • 1&1 IONOS-samfund

Telefonstøtten er den mest personaliserede – du kan ringe når som helst syv dage om ugen eller anmode om en øjeblikkelig tilbagekald ved at forlade dit nummer.

Kontakt support fungerer ved at skræddersy forslag til dig baseret på de muligheder, du vælger, og Help Center har masser af nyttige artikler til at hjælpe dig.

Den bedste ting ved 1&1 IONOS er, at du får din helt egen personlige konsulent, når du tilmelder dig. Dette er en fantastisk måde at få personlige svar på spørgsmål og giver dig mulighed for at opleve et helt nyt niveau af kundesupport. Plus det’er gratis!

1 & 1 ionos personlig konsulent1&1 IONOS giver dig en gratis, personlig konsulent, der kan støtte dig, når du tilmelder dig.

Den største ulempe med 1&1 IONOS er der’s ingen 24/7 live chat-funktion, så det kan føles lidt langsomt at finde svar, afhængigt af hvor optaget telefonstøtten er på det tidspunkt, du har brug for hjælp.

GoDaddy Support

GoDaddy har også en række muligheder:

 • GoDaddy Hjælp
 • 24/7 telefonsupport
 • Live chat
 • Fællesskab
 • Videoer

GoDaddy gør det ikke’t har en 24/7 live chat-funktion, men dens mandag til fredag-chat er meget let at finde og fortæller dig, hvornår den er’er optaget eller tilgængelig.

godaddy hjælpecenterGoDaddy har en række supportmuligheder, herunder Help Center, hvor du kan finde artikler og hjælpelinjer.

Du kan også kontakte supportteamet telefonisk eller gå til GoDaddy Help Center for artikler og ressourcer.

GoDaddy har også et væld af videoer, der hjælper med at komme i gang med domæner, finde din vej rundt cPanel og mere.

Hvordan sammenligner de dem?

Samlet set GoDaddy og 1&1 IONOS matches ganske jævnt, når det kommer til de supportmuligheder, de tilbyder. Så om det’er noget simpelt, eller et komplekst conundrum, bør du ikke have problemer med at nå ud.

8

Prisfastsættelse og værdi for pengene

Lade’s vær ærlig – i krigen for at være din hosting-udbyder er kampen om prissætning ofte deal-breaker. Vi don’Men se bare på, hvor meget disse udbydere opkræver, men vi ser også på, hvor meget værdi du får for dine penge.

Priserne varierer afhængigt af hvilken type hosting du vælgere, så vi’Jeg har en hurtig sammenligning af de tre vigtigste hostingtyper og har derefter nogle sidste tanker nedenfor.

Delt hosting

1&1 IONOSKom så farBilligste plan: salgBilligste plan: regelmæssig Dyreste plan: salgDyreste plan: RegelmæssigAntal planerPenge-tilbage-garanti
$ 1$ 4,99
$ 8$ 7,99
$ 1$ 19,99
$ 14$ 24,99
34
60 dage0 dage

* Priser vist pr. Måned

Som du kan se, 1&1 IONOS tilbyder betydeligt lavere salg og almindelige priser end GoDaddy. I vores forskning, 1&1 IONOS scorede lidt højere end GoDaddy for delt hosting, hvilket betyder, at du får mere for dine penge hos denne udbyder.

Når du kaster det 1 ind&1 IONOS inkluderer gratis SSL-certifikater og en pengene-tilbage-garanti på alle dens delte hosting-planer, det’er klart, hvilket giver den bedre værdi!

VPS Hosting

1&1 IONOSKom så farBilligste plan: salgBilligste plan: regelmæssig Dyreste plan: salgDyreste plan: RegelmæssigAntal planerPenge-tilbage-garanti
$ 5$ 19,99
$ 10$ 29,99
$ 30$ 74,99
$ 40$ 139,99
44
60 dage0 dage

1&1 IONOS slår GoDaddy igen med konsekvent lavere priser for sine VPS-hostingplaner. Dets næst dyreste plan, 1&1 IONOS VPS XL, der normalt er $ 30 pr. Måned, er til salg for kun $ 1 pr. Måned. I modsætning hertil GoDaddy’s næst dyreste plan er til salg for $ 39.99 pr. måned!

Dedikeret

1&1 IONOSKom så farBilligste plan: salgBilligste plan: regelmæssig Dyreste plan: salgDyreste plan: RegelmæssigAntal planerPenge-tilbage-garanti
$ 50$ 89,99
$ 70$ 169,99
$ 120$ 179,99
$ 140$ 349,99
44
30 dage0 dage

Dedikerede hostingplaner er altid på den dyre side, fordi du får meget mere avancerede funktioner smidt ind. Det forklarer, hvorfor du ikke gør det’t se $ 1-aftalen fra 1&1 IONOS – men don’t være for nedrørt, fordi det stadig tilbyder billigere dedikerede priser end GoDaddy!

I vores forskning, 1&1 IONOS sneg sig lige foran GoDaddy for dedikeret hosting, så det lykkes endnu en gang at tilbyde bedre værdi for pengene.

Hvilket generelt er bedre?

Selvom omkostningerne adskiller sig fra plan til plan, samlet set 1&1 IONOS er temmelig konsistent med at tilbyde lavere priser og bedre værdi end GoDaddy. Dets salg på $ 1 er virkelig tiltalende, og dets normale satser er stadig billigere end GoDaddy’s fornyelsespriser.

Generelt scorede GoDaddy højere for funktioner i vores forskning, så de ekstra kontanter er berettigede i de fordele, du får tilbage. Men planmæssigt, 1&1 IONOS’s priser har fået GoDaddy beat.

1&1 IONOS vs GoDaddy: Konklusion

Denne artikel har set 1&1 IONOS og GoDaddy kæmper for at være din hosting-mester. Vi’Vi har set hvert slag i ydeevnen, hver swing i funktioner og ikke’t glip af en ridse i prissætningen.

I slutningen af ​​det der’er en udbyder, hvis banner stadig flyver stærkt – vores vinder er 1&1 IONOS! Det dominerede i prisrunden, tog den vindende titel for ydeevne og sikkerhed og tipte skalaerne med dets gratis SSL og domæner.

Stadig, det gør det ikke’t mener det’det er rigtigt for alle…

Hvorfor skal du vælge 1&1 IONOS Over GoDaddy?

Er du stadig revet mellem GoDaddy og 1&1 IONOS? Her er de tre hovedårsager til at vælge 1&1 IONOS:

 • Du har brug for cloud-hosting
 • Du vil have et gratis Wildcard SSL-certifikat
 • Du vil have billige salgsfremmende priser

Hvorfor skal du vælge GoDaddy over 1&1 IONOS?

Bare fordi 1&1 IONOS er vores vinder’t mener det’Jeg vil være den perfekte udbyder til dig. Du’har det bedre med GoDaddy, hvis du:

 • Vil du have et brugervenligt kontrolpanel
 • Brug for en bredere vifte af hostingfunktioner
 • Vil bruge det meste af GoDaddy’s domænetjenester

1&1 IONOS vs GoDaddy: Ofte stillede spørgsmål

Har jeg virkelig brug for SSL?

Ja! SSL (Secure Sockets Layer) krypterer information, der passerer gennem dit websted for at bevare besøgende’ information sikker, om det’s betalingsoplysninger eller adgangskoder. Selvom du ikke gør det’t synes, at dette er vigtigt, Google gør – dit websted vil kæmpe for at rangere i søgeresultater uden SSL.

Hvor længe holder salgsfremmende priser?

Normalt er det’s til din første periode – så hvis du vælger en årlig kontrakt, vil salgsprisen vare det første år. Imidlertid, det’er det altid værd at kontrollere. $ 1 delte hosting-kampagner med 1&1 IONOS varer for eksempel mellem seks og 12 måneder afhængigt af hvilken plan du vælger. Vores øverste tip: læs altid det lille bogstav!

Kan jeg bruge GoDaddy eller 1&1 IONOS til at være vært for mit WordPress-sted?

Ja selvfølgelig! Begge 1&1 IONOS og GoDaddy tilbyder administreret WordPress-hosting for at holde dit websted kørende og sikkert. Ud af de to vil vi anbefale at vælge 1&1 IONOS til at være vært for dit WordPress-sted, da det fungerede bedre i vores forskning. Hvis du virkelig ønsker en stellar WordPress-hosting, så kig i stedet på Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map