6 Bluehost-alternativer: Hvad er bedst til dit websted?

Du ved hvad du don’t vil have. Vi ved hvad du måske vil have i stedet.

Bluehost er en begyndervenlig hostingudbyder, der er kendt for sin WordPress-integration og overkommelige delte hosting-planer. Men hvis du’genoptager Bluehost-alternativer, du’er sandsynligvis mere bekymret for hvad Bluehost gør ikke’t gør det så godt. Hvis din højeste prioritet er værdi for pengene, seje webstedsfunktioner eller imponerende oppetid, så er det’det er værd at veje dine muligheder, før du forpligter dig til Bluehost på lang sigt.


Vi’Vi har selv testet de bedste Bluehost-alternativer og dækket dem detaljeret her, så du kan tage en informeret beslutning.

Dette er de bedste Bluehost-alternativer til dit websted.

 1. HostGator (fra $ 2,75 / måned) – bedste Bluehost-alternativ.
 2. InMotion (fra $ 3,99 / måned) – bedst til delt og VPS hosting.
 3. A2 Hosting (fra $ 3,92 / måned) – bedst til kundeservice.
 4. Siteground (fra $ 3,95 / måned) – bedst for pålidelighed.
 5. GoDaddy Hosting (fra $ 2,99 / måned) – bedst til ekstra funktioner.
 6. Hostinger (fra $ 0,99 / måned) – bedst til rabatpriser.

De 3 bedste Bluehost-alternativer er HostGator, InMotion og A2 Hosting. Af disse afhænger det bedste valg af, hvad du’du leder efter: HostGator har uovertruffen oppetid, InMotion har de bedste funktioner, og A2 Hosting tilbyder god værdi for pengene.

Nu for et nærmere kig.

Vejer stadig dine muligheder? Lær mere med vores fulde Bluehost-anmeldelse

Tjek vores fuld placering af de bedste webhostudbydere

1

HostGator

Bedste Bluehost-alternativ

Så vidt Bluehost-alternativer går, gør de det ikke’Det bliver ikke bedre end HostGator, der hersker overordnet i vores forskning som den bedste samlede hosting-udbyder. I modsætning til de fleste udbydere er HostGator al styrke, ingen svaghed, med planer der passer til både personlige porteføljer og store virksomheder.

HostGator Uptime

Ikke kun er det bedst samlet, men HostGator får også det første sted i vores forskning til oppetid med en imponerende score på 4,5 / 5. Uptime er uden tvivl den vigtigste faktor i vurderingen af ​​en hostingudbyder, da det refererer til den tid, dit websted vil være live på nettet. De fleste af os bogstaveligt talt kan’t har råd til en hostingudbyder med dårlig oppetid, da nedetid koster virksomheder så meget som $ 100 millioner pr. år.

Forskellen i oppetid mellem HostGator og Bluehost udseende marginalt – de tilbyder henholdsvis 99,99% og 99,98% oppetid. Men i et marked, hvor de fleste velrenommerede hostingudbydere tilbyder op til 99,90%, tæller hver lille smule.

HostGator-prisfastsættelse

HostGator’s planer starter ved $ 2,75 / måned, men selv dens dyrere planer er rimelige for, hvad de tilbyder dig. Pas på dog: både Bluehost og HostGator (og lad’s være ærlige, alle hostingudbydere) trækker dig ind med billige førsteårspriser, der fornys til meget højere.

hostgator priser oversigt

Hvis du vil se nærmere på dine muligheder, kan du læse vores HostGator-prisanmeldelse og vores Bluehost-prisanmeldelse.

HostGator-funktioner

Bluehost og HostGator er ret matchede til funktioner – de har begge stærke tilbud. Dog en Bluehost-funktion, som du’Jeg vil gå glip af HostGator er det gratis domænenavn. Når du betaler Bluehost-registreringsafgiften, får du dit eget domænenavn inkluderet i et år (selvom du’Jeg skal betale et fornyelsesgebyr, hvis du’d gerne beholde det en gang om året’er op).

HostGator Hjælp & Support

HostGator og Bluehost får begge 5/5 fra os til kundesupport, så vær sikker på det’Jeg bliver taget hånd om med en af ​​udbyderne. Men et punkt til fordel for HostGator er dens 24/7 live chat, som Bluehost mangler. Bluehost kan stadig tilbyde dig support 24 timer i døgnet og live chat nogle af tiden, men med HostGator, det’det er rart at kende dig’er helt dækket.

Læs vores HostGator vs Bluehost-sammenligning for mere information

Læs vores fulde HostGator-anmeldelse for at lære mere om HostGator

2

I bevægelse

Bedst til delt og VPS-hosting

InMotion kommer som nummer to på vores placering af hosting-udbydere, i vid udstrækning på grund af sin kundesupport og forskellige typer hosting. Det slår Bluehost specifikt ved at tilbyde bedre cloud-hosting, hvilket kan være relevant for dig og gratis lagringsbackup, som er helt bestemt relevant for dig. InMotion er dyrere end Bluehost, men begge tilbyder stadig god værdi for pengene – det’s bare, at InMotion er mere rettet mod virksomheder, mens Bluehost henvender sig til den personlige side / blogging crowd.

InMotion Uptime

hvis du’Når man diskuterer mellem Bluehost og InMotion, er der mange gode grunde til at læne sig mod InMotion – men desværre er oppetid ikke’t en af ​​dem. I bevægelse gør tilbyder en fremragende oppetid på 99,97%, men som vi sagde, i en verden, hvor hver hundrededel tæller, taber det sig til Bluehost’s 99,98%.

InMotion-prissætning

InMotion tilbyder en masse forskellige prisindstillinger på tværs af sine planer, med de laveste priser for første år, der kommer ind på $ 3,99 / måned. Denne pris er dog kun tilgængelig, når du forpligter dig til en to-årig plan på forhånd – hvis du’er ikke klar til at forpligte sig, bliver den billigste plan $ 7,99 / måned. Bluehost har tilsvarende stejle fornyelsespriser, men samlet set er InMotion stadig dyrere.

InMotion-funktioner

InMotion får en perfekt 5/5 til funktioner, der overgår Bluehost med hensyn til opbevaringsfunktioner i særdeleshed. InMotion tilbyder gratis SSD-lager, som er hurtigere og mere pålidelig end harddisklagring. InMotion tilbyder også flere gratis og inkluderede funktioner på sine delte planer end Bluehost gør.

grundlæggende træk i følelser

InMotion Hjælp & Support

Både Bluehost og InMotion scorer 100% i vores fund for hjælp & support. Men InMotion er en mindre virksomhed end Bluehost, og du kan virkelig se det på den måde, det værdsætter sine kunder. Ud over alle de forventede funktioner til kundesupport går InMotion ud over, med en dedikeret YouTube-kanal og et supportcenterforum, der’er faktisk nyttigt.

Dette er alt sammen godt og godt, men hverken InMotion eller Bluehost har support 24/7 døgnet rundt. På en chance for, at det’er en dealbreaker for dig, så kan du stoppe med at læse: HostGator’det er vejen at gå.

Læs vores InMotion vs Bluehost-sammenligning for mere information

Læs vores fulde InMotion-gennemgang for at lære mere om InMotion

3

A2 Hosting

Bedst til kundeservice

A2 Hosting er fjerde i vores samlede placering, ikke bag Bluehost – men med scoringer, der lukker (4.1 versus 4.4, for at være nøjagtige), er det’Det drejer sig stort set om personlig præference. Hvis kundeservice er din højeste prioritet, kan A2 Hosting meget vel være Bluehost-alternativet for dig’har været på udkig efter.

A2 Hosting Uptime

Lade’s gør en ting klar – hvis oppetid er din højeste prioritet, så ønsker du måske andre steder. A2 Hosting giver en oppetid på 99,90% – det kan være en fantastisk score for nogle ting, f.eks. En algebra-test i gymnasiet, men oppetidens verden er desværre mere afskåret. Og i denne verden kan 99,90% gøre det’t konkurrerer virkelig med 99,98% og 99,99%.

A2-hostingprissætning

Hvad A2 Hosting mangler i oppetid, det kompenserer for prisfastsættelse. Med en score på 4,0 / 5 slår den endda HostGator.

der’det er ikke meget forskel med hensyn til fornyelse eller endda introduktionspriser, når du sammenligner A2 Hosting med de andre bedste hostingudbydere. Hvad der får A2 Hosting til at skille sig ud fra pakken er dets når som helst pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for at prøve platformen praktisk talt uden risiko.

A2 Hosting Funktioner

A2 Hosting henter bestemt punkter i funktionskategorien. Den mest basale plan alene giver ubegrænset lagerplads, ubegrænset dataoverførsel, et gratis SSL-certifikat og SSD-lagerplads.

A2 Hosting rangerer godt over Bluehost for funktioner – de to kom henholdsvis sjette og niende – men InMotion og GoDaddy Hosting slår dem stadig ud med perfekte 5/5 scoringer.

A2 Hosting Hjælp & Support

a2, der er vært for gurubesætning

A2 Hosting får en perfekt 5/5 (som Bluehost gør) til hjælp & support. Det “Guru Crew,” som A2 Hosting’s supportteam kaldes, er tilgængeligt 24/7 via telefon, live chat og / eller e-mail. der’s også et billetindgivelsessystem til at organisere kundeserviceprocessen.

Læs vores A2 Hosting-anmeldelse for mere information om A2 Hosting

Få den bedste værdi for dine penge med vores guide til billige hostingudbydere

4

Siteground

Bedst til pålidelighed

Hvis du troede 1&1 IONOS var pålidelig, vent bare ‘indtil dig’har læst om en udbyder der’er pålidelige og har god kundeservice. Faktisk kommer Siteground kun nummer to til Bluehost for at få hjælp & støtte, og det har en stærk visning i nogle af Bluehost’s svagere områder også (såsom funktioner).

Siteground Uptime

For oppetid får Siteground en 4,0 / 5 og en tredjeplads i vores placering. Siteground siger, at dens oppetid er 99,99%, men vores forskning har dette tal på 99,98% – dette er stadig meget konkurrencedygtigt og sætter SiteGround på niveau med Bluehost.

Priser på siteground

Siteground’s priser generelt hænger bag dem med sine største konkurrenter, herunder A2 Hosting, HostGator og InMotion. For eksempel Siteground’s tre mest populære planer spænder fra $ 3,95 / måned til $ 34,95 / måned. De tilsvarende planer med HostGator spænder fra $ 2,75 / måned til $ 16,95 / måned.

En ting er imidlertid forfriskende ved Siteground’s priser: ekstraomkostninger er meget gennemsigtige under kassen, hvilket er mere end nogen af ​​de andre udbydere, vi’ve dækket kan sige. Bluehost tilføjer især et ton ekstra omkostninger til din indkøbskurv under kassen, som du’Jeg bliver nødt til at fjerne markeringen manuelt, hvilket er frustrerende.

Siteground-funktioner

Siteground-oversigt

Siteground er fjerde i vores placering af funktioner – langt over Bluehost’s 6. plads. Siteground’WordPress-funktioner betyder især, at det kan konkurrere med InMotion og GoDaddy Hosting i denne kategori – A2 Hosting og HostGator kan’t siger det samme.

Siteground Hjælp & Support

Siteground har fremragende kundesupport – det tjente perfekte 5/5 i vores forskning. Det holder op med sine største konkurrenter ved at tilbyde 24/7 telefon- og live chat support, men Siteground går også den ekstra mil. Siteground Knowledge Base er en søgbar skatkammer af nyttige artikler skrevet ved virksomheden, så du vandt’t er nødt til at beskæftige sig med noget af det offentlige forum gætte – du kan bare få svaret lige.

Læs vores Siteground vs Bluehost sammenligning for mere information

Læs vores Siteground Review for at lære mere om Siteground

5

GoDaddy Hosting

Bedst til ekstra funktioner

GoDaddy er måske det bedst kendte navn i onlinespilet, og dens hostingplatform fortjener ikke mindre det omdømme. Det skiller sig ud for den slags fantastiske funktioner, der kun kunne komme fra en sådan etableret kilde. Men GoDaddy Hosting er ikke’t uden dets svagheder…

GoDaddy Hosting Uptime

GoDaddy Hosting kommer på femtepladsen med en score på 3,5 / 5 for oppetid – det’er temmelig midt i pakken her, med en oppetidsgaranti på 99,97%. HostGator, Siteground og 1&1 IONOS har alle GoDaddy Hosting-beat, men det gør det ikke’t betyder GoDaddy’s oppetid er dårlig. Det’er bare ikke en af ​​denne udbyder’s styrker.

GoDaddy hosting-priser

Afbryd dig selv: GoDaddy Hosting kommer ind sidst ud af alle 11 hostingudbydere, vi testede for omkostninger, med en score på 1,5 ud af 5. Dette er ikke fordi det’er meget dyrt – det’s faktisk fordi GoDaddy Hosting tilbyder en masse tilføjelser og funktioner, der gør det godt til at oprette et attraktivt websted, men også betyder, at det’Jeg vil aldrig være den billigste udbyder på markedet (skønt den tilbyder konkurrencedygtige introduktionspriser).

hvis du’er du ikke sikker på, om GoDaddy Hosting er en værdig investering, kan du læse vores fulde opdeling af GoDaddy Hosting’s værdi for pengene for at få en bedre idé.

GoDaddy hosting-funktioner

Som vi sagde, GoDaddy’s stejlere priser betyder bedre funktioner. At’hvorfor GoDaddy Hosting indtager førstepladsen for funktioner med en perfekt 5/5 score. Bedst af alt, GoDaddy tilbyder et-klik-installation på over 125 gratis applikationer, herunder WordPress, Joomla og Drupal.

GoDaddy Hosting Hjælp & Support

GoDaddy Hosting har et supportnummer 24/7 og live chat såvel som “GoDaddy Community,” hvilket er en hjælp & supportforum. GoDaddy Community adskiller sig fra Siteground Knowledge Base, vi talte om tidligere, fordi mens Siteground’s forum er skrevet af medarbejdere, Kom så far’s forum er skrevet af andre kunder.

godaddy support forum

Ulempen med GoDaddy Community er, at du vandt’t få eventuelle partiske artikler fra GoDaddy selv, og indholdet vil være relevant – hvis noget har frustreret dig, er chancerne for det’s frustrerer også andre GoDaddy-kunder.

Læs vores GoDaddy Hosting vs Bluehost-sammenligning for mere information

Læs vores dybdegående GoDaddy Hosting-gennemgang for at lære mere om GoDaddy Hosting

6

Hostinger

Bedst til rabatpriser

Hostinger er bedst kendt for sin overkommelige pris, men denne europæiske hosting-udbyder har også nogle imponerende funktioner at prale af.

Hostinger Uptime

Hostinger tilbyder en oppetidsgaranti på 99,90%. Mens dette ikke er’t en dårlig oppetidsprocent, kan det’t konkurrere med resten af ​​vores Bluehost-alternativer. Hvis oppetid er din højeste prioritet, så du’det er bedre at se andre steder. Men hvis du sætter pris på priser og funktioner over oppetid, skal du læse videre, fordi Hostinger bestemt imponerer i disse områder.

Hostinger-prisfastsættelse

Nej, dine øjne er’t bedrag dig: Hostinger’s planer begynder virkelig kl 99 cent om måneden. Med en rabat som denne, det’det er umuligt ikke at få stor værdi for pengene. Dog Hostinger’s priser stiger mærkbart efter introduktionsperioden, med den billigste fornyelsesplan, der starter ved $ 7,99 / måned.

Hostinger tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle sine planer samt en 15% studerendes rabat, så der er masser af måder at spare på, hvis du’er interesseret i denne udbyder!

Hostinger-funktioner

Hostinger’s mest basale delte plan inkluderer en e-mail-konto, 100 GB båndbredde og ugentlige sikkerhedskopier. Vi’d siger, at dette er en ret god handel for den lave introduktionspris, som du’Jeg betaler!

Hostinger’s mere avancerede delte planer inkluderer også et gratis domæne og Secure Shell-adgang, mens dens VPS-planer alle leveres med et brugerdefineret kontrolpanel og 128 GB RAM. Hostinger’er delt og VPS planer don’t skimp på funktioner, men hvis du’planlægger at udvide dit websted over tid, det’det er intet værd at Hostinger ikke gør’t tilbyder dedikerede planer.

Hostinger Hjælp & Support

Hostinger-videnbase

Hostinger tilbyder 24/7 live chat plus e-mail support, billetter og et søgbart videnscenter. Men Hostinger’s fremtrædende kundesupportfunktion er dets bibliotek med artikler, der skal bruges, som du kan søge og læse når som helst.

Når det er sagt, mangler Hostinger en kundesupport-telefontjeneste. Hvis du foretrækker at få information frem for live chat, så Hostinger’s team er en stor ressource. Men hvis telefonstøtte er en dealbreaker, er Hostinger muligvis ikke noget for dig.

Læs vores Hostinger-anmeldelse for mere information

Afsluttende tanker

Vi’Vi har valgt disse seks udbydere baseret på vores forskning og brugertest. Hvis du ved, at Bluehost ikke er’t, hvad dit websted har brug for, så er dette de bedste Bluehost-alternativer:

 1. HostGator – giver uovertruffen oppetid og skalerbarhed.
 2. InMotion – tilbyder en god variation af hostingplaner og -typer.
 3. A2 Hosting – giver fremragende kundeservice.
 4. Siteground – en pålidelig udbyder med god kundeservice.
 5. GoDaddy Hosting – tilbyder et bredt udvalg af funktioner.
 6. Hostinger – tilbyder de bedste rabatpriser.

hvis du’Vi er stadig ikke sikker på, hvor du skal starte, anbefaler vi HostGator som det bedste Bluehost-alternativ. Dens 99,99% oppetid er fremragende, og det tilbyder en række hostingtyper, så du’Jeg kan finde en plan der passer du. Hvis du værdsætter funktioner over oppetid, kan du gøre det’t går galt med InMotion’s utrolige lagertilbud – og dets kundesupport er ikke’heller ikke for lurvet.

Det hele kommer ned til din højeste prioritet. Når først du’Når du har identificeret dette, kan du gå med hostingudbyderen end rangerer bedst i denne kategori. Efterlad os også en kommentar nedenfor – vi’d elsker at vide, hvad du værdsætter mest i en webhost!

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map