9 Beste Weebly-alternativer: Andre fantastiske nettstedbyggere

Trenger du ikke noe for deg? Bli med når vi gjennomgår ni alternative nettstedbyggere som hver spesialiserer seg på noe annet.


Weebly er utvilsomt en populær nettstedbygger. Dens innebygde funksjoner og servicebaserte forretningsmaler gjør at denne plattformen skiller seg ut.

Men Weebly’er ikke for alle. Noen kritiserer designen; andre føler det’er ikke lett nok å bruke. Høres kjent ut? Hvis du’tenker du å bygge et nettsted med Weebly, eller allerede har en konto og vil bytte plattformer, så er denne guiden noe for deg.

Vi’Vi har brukt år på å forske på og teste byggherrer, og er nå i en flott posisjon for å matche deg med den rette løsningen. Vi’har vurdert de beste nettstedbyggerne på markedet (som du kan se her), men den beste plattformen er ikke’t alltid den rette for deg. At’s hvorfor vi’Vi har satt sammen denne artikkelen.

9 Beste Weebly-alternativer

 1. WixBeste nettstedsbygger.
 2. SquareBest for design og reklamer.
 3. SITE123Beste live chat support.
 4. SlåendeBeste verdi for pengene.
 5. DudaBest for en kreativ hjelpende hånd.
 6. Gå pappaRaskest å bygge et nettsted på.
 7. WordPress.comBeste for blogging.
 8. Jimdo CreatorVennlig plattform for enkle nettbutikker.
 9. 1&1 IONOSBest for hvitkrage-virksomheter.

Wix kommer på første plass (og slår Weebly ut) på grunn av de imponerende verktøyene du kan bruke for å forbedre Wix-nettstedet. Squarespace skinner virkelig for sine stilige maler, og SITE123 er et flott valg for nybegynnere som leter etter en veldig brukbar plattform. For litt mer detaljering, se vurderingen av de tre beste:

Nedenfor, vi’Jeg vil gjennomgå disse ni flotte Weebly-alternativene, med fokus på hva de’er best på. Dette skal ikke bare gi deg en følelse av hver plattform, men også en klar idé om det’s nettstedbyggeren du trenger.

De beste alternativene til Weebly

Hvis du’vet du ikke hva nettstedbyggere er, la oss forklare. En nettstedsbygger er et online verktøy som lar deg lage din egen webside til en lav kostnad, uten behov for kodingskunnskap.

Fra å teste og forske på mange plattformer, vi’har vært i stand til å finne hvilke nettstedbyggere som er best på forskjellige områder.

Forskningen vår sentrerte rundt fem viktige områder: funksjoner, design, hjelp og støtte, verdi for pengene og brukervennlighet. Alle spiller en viktig rolle når du tar beslutningen om hvilken nettstedsbygger som skal brukes.

Fra dette skapte vi en klar ratingstruktur som rangerer hver plattform. Dette ga oss en virkelig klar innsikt i hva hver enkelt byggherre var best på, og hvem de passet best.

Side-ved-side-sammenligning av de beste weebly-alternativene

NettstedsbyggerFunksjonspoengDesign ScoreHjelp og supportVerdi for pengeneBrukervennlighet

WBE Samlet rangering

(/ 5)

WixSquareSITE123SlåendeGå pappaWordPress.comJimdo Creator1&1 IONOSDuda
81%71%100%90%86%4.7
78%92%80%52%67%4.3
62%57%75%62%80%4
56%68%90%90%75%4
48%45%55%54%75%3.8
83%52%80%86%65%3.7
66%49%45%66%73%3,5
70%47%65%42%70%3,5
64%94%80%28%81%4.0

At’s mye data å ta med ombord, så for å hjelpe, vi’har satt den vinnende poengsummen for hvert område i modig. Fra et raskt blikk’er tydelig at Wix er den øverste hunden, og dominerer tre av de fem områdene, mens Squarespace er den enestående designen av design.

Nedenfor, vi’Jeg vil gi noen kontekst til disse poengsummene ved å gå gjennom hver nettstedbygger individuelt. Vi’Jeg vil diskutere alle de ovennevnte områdene, og fortelle deg hvilken type nettsted som fungerer best på hver nettstedbygger.

# 1 Wix

Beste nettstedsbygger

Wix ProsWix Cons
 • Enkel og intuitiv dra-og-slipp-redigerer
 • Skalerbare verktøy som hjelper deg å oppnå suksess på nettet
 • Kan’t endre maler når nettstedet ditt er live
 • Mangler lagringsplass for nettsteder med mange store filstørrelser

Wix setter standarden når det gjelder nettstedbyggere. Den tilbyr over 510 vakkert designede maler å velge mellom, og en intuitiv dra-og-slipp-redigeringsprogram å starte opp. Når det gjelder funksjoner, har Wix noe av det beste rundt, som støtter alt fra blogger og netthandel, til tjenestebaserte virksomheter og flerspråklige nettsteder.

Hvis du kan’For å finne en funksjon du trenger, har Wix også en omfattende app-butikk du kan benytte deg av for å finne det du har’re leter etter og installerer den. Nettstedbygging kan gjøres enda enklere også, med et designassistert alternativ, Wix ADI. Dette fungerer ved å stille deg en serie spørsmål før du designer nettstedet ditt for deg – en tjeneste Weebly ikke gjør’t tilbud.

Planene spenner fra helt gratis til $ 35 / måned avhengig av dine behov, og der’er til og med en to ukers pengene-tilbake-garanti.

Hvorfor velge Wix i stedet for Weebly?

 • Bedre nettstedsbygger
 • Bedre verktøy for å hjelpe deg med å vokse og markedsføre nettstedet ditt

# 2 Firkant

Best for design og reklamer

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • De best designede malene til hvilken som helst nettstedbygger
 • Funksjoner har ekte kvalitet til dem
 • Dyre prisplaner
 • Opprinnelig vanskelig å få tak i for nybegynnere

Squarespace er en plattform som oser av klasse. Den’er skreddersydd for kreative bransjer, med maler så guddommelige at noen skulle tro deg’er en nettutvikler. Der’Det er mer enn Squarespace enn bare ser ut – det gjør det ikke’Jeg har samme antall funksjoner som Wix og Weebly gjør, men Squarespace gir kvalitet på kvaliteten.

Apropos premium, Squarespace’planene gjenspeiler det ekstravagante utsiden, med priser fra $ 12 – $ 40 / måned. De to øverste planene lar deg opprette nettbutikker, og det er en to ukers gratis prøveperiode, slik at du kan bruke litt tid på å tulle før du går til plattformen.

Hvorfor velge firkant i stedet for Weebly?

 • Utrolige maler, perfekt for fotografer, designere og kunstnere
 • Funksjoner av høyere kvalitet for å gjøre nettstedet ditt skiller ut

# 3 SITE23

Beste live chat support

SITE123 FordelerSITE123 Cons
 • Utrolig nyttig live chat support
 • Brukervennlig appmarked
 • Funksjoner mangler ekte kvalitet
 • Kan’t endre maler etter nettstedet ditt’er borte

SITE123 er litt mer strippet tilbake enn de andre nettstedbyggere på denne listen, med fokus på enkelhet og brukeropplevelse. Den fantastiske hjelpen og støtten, spesielt gjennom live chat, er vitnesbyrd om SITE123’innsats for å gjøre plattformen så brukervennlig som mulig. Det gir deg også designassistanse, noe som gjør nettstedoppretting til en lek.

Som alle gode nettstedbyggere, SITE123’maler er fullt responsive på mobilen. noe som betyr at de tilpasser seg for å passe til alle skjermstørrelser. Det er bare to planer å tilby, noe som gjør valget ditt enkelt: gratis, eller $ 10,80 / måned. Premium-planen gir deg mer lagringsplass og båndbredde, i tillegg til å fjerne annonser og la deg bruke e-handelsfunksjoner.

Hvorfor velge SITE123 i stedet for Weebly?

 • Enklere å bruke, med god støtte for nybegynnere
 • Bedre for å bygge grunnleggende nettsteder med designassistanse

# 4 Slående

Beste verdi for pengene

Slående ProsSlående Cons
 • Fantastisk verdi for pengene
 • Strålende hjelpesenter og 24/7 support
 • Ikke designet for forretningsnettsteder
 • Kan bare opprette nettsteder med én side

Påfallende er en annen nettstedsbygger som setter hastighet og enkelhet kjernen i alt den gjør. Hvis du trenger å designe et stort, nyskapende eller komplekst nettsted, er det det’er ikke plattformen for deg. Strikingly er strålende for grunnleggende personlige nettsteder som blogger, CV på nytt eller arrangementer som en fest eller bryllup.

Det er enkelt å komme i gang, og det samme er å koble til kontoer på sosiale medier du måtte ha. Påfallende nettsted kan fungere som et knutepunkt for din online tilstedeværelse. Prisene varierer fra dens gratis plan helt til 49 dollar / måned. Jo lengre du registrerer deg på (mellom ett og ti år), jo mer rabattert blir det, noe som representerer stor verdi for pengene.

Hvorfor velge påfallende i stedet for Weebly?

 • Mer egnet for enkle eller grunnleggende nettsteder
 • Bedre hjelp og støtte

# 5 Duda

Best for en kreativ hjelpende hånd

Duda ProsDuda Cons
 • Flotte innebygde spørsmål som gir deg anbefalinger når du oppretter nettstedet ditt
 • Ingen grenser for kreativitet
 • Dyre prisplaner
 • Ikke mye SEO (Search Engine Optimization) -veiledning

Duda er perfekt for deg hvis du vil ha et godt designet nettsted, men mangler den kreative teften for å gi visjonen din liv. Malene gir en flott startbase, og det er nyttige tips underveis, og tilbyr råd og veiledning om hvordan du bygger det perfekte nettstedet. Du kan også plassere hva som helst, hvor som helst, så du’er ikke begrenset til en stiv mal.

Alt som kommer til en kostnad, men uten gratis plan og priser som spenner fra $ 14 – $ 74 / måned. Der’Det er også mangel på SEO-støtte, så selv om du kanskje trenger hjelp med designen, så er du det’Du må slå på når det gjelder å optimalisere nettstedet ditt.

Hvorfor velge Duda i stedet for Weebly?

 • Nyttig for designinspirasjon
 • Ingen grenser for hvor ting kan plasseres på websidene dine

# 6 GoDaddy

Raskest å bygge et nettsted på

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Du kan bygge et nettsted på få minutter
 • Formaterer nettstedet ditt automatisk når du bytter tema
 • Funksjoner mangler dybde og kvalitet
 • Ikke bra for blogger

GoDaddy er et merke som er synonymt med den elektroniske verdenen. Enten du’hvis du ønsker å bygge et nettsted, være vert for et eller bare kjøpe et domenenavn, har GoDaddy deg dekket. Nettstedets byggherre, GoCentral, fokuserer hovedsakelig på hastighet. Det hjelper deg med å lage den opprinnelige utformingen av nettstedet ditt for deg ved å stille en serie spørsmål om nettstedet’s formål.

Hvis du trenger noe oppe ASAP, er GoDaddy det beste alternativet. Der’er en to ukers gratis prøveperiode, og planene spenner fra $ 5,99 til $ 29,99 / måned. GoDaddy fungerer best for enkle bedrifter eller personlige nettsteder, men det’er overraskende flink til å skape elegante og funksjonelle nettbutikker også.

Hvorfor velge GoDaddy i stedet for Weebly?

 • Superkjapp å bygge et nettsted på
 • Enkelt å endre design hvis du vil oppdatere nettstedet ditt

# 7 WordPress.com

Beste for blogging

WordPress ProsWordPress Cons
 • Kjent som en av verden’s største bloggplattform
 • En overflod av funksjoner
 • Vanskelig å bruke hvis du’er ikke teknisk kunnskapsrik
 • Spesielt bygget for blogging

Hvis det’er en blogg deg’Etter dette er WordPress.com den ideelle plattformen for deg. Det er kanskje mer teknisk enn de andre på denne listen, men alle malene er skreddersydd for blogger. Sørg for ikke å forveksle WordPress.com med WordPress.org, som er en self-hostet, open source plattform som ikke er’t virkelig egnet hvis du kan’t-kode.

WordPress.com tilbyr en gratis plan, der du har tilgang til de grunnleggende funksjonene og mottar et WordPress-underdomener. Premium planer går fra $ 5 til $ 25 / måned, men husk at du’Jeg må betale ekstra for plugins du installerer for ting som SEO.

Hvorfor velge WordPress i stedet for Weebly?

 • Ideell hvis du vil designe en blogg
 • Ideelt hvis du vil ha mer avansert kontroll over nettstedet ditt’s kode

# 8 Jimdo Creator

Vennlig plattform for enkle nettbutikker

Jimdo ProsJimdo Cons
 • Ubegrenset lagringsplass på alle premiumplaner
 • Konsis og nøyaktig hjelpesenter
 • Begrenset valg av maler
 • Ingen gjenopprettingsalternativer

Jimdo Creator har sine positive ting, men det er ikke helt ærlig’t snek seg en nisje i ethvert felt. Den’er ikke dårlig for personlige nettsteder, men der’er bedre der ute – og det samme gjelder reklamer og bedriftsnettsteder. Sannheten er, Jimdo er en anstendig plattform midt på veien’er perfekt kapabel, men neppe inspirerende.

Jimdo’s designassistert verktøy kan imidlertid – Jimdo Dolphin – være veldig effektivt for mennesker med begrenset tid og / eller designferdigheter. Prisene for begge varierer fra gratis til $ 39. I likhet med Squarespace er de to øverste planene forbeholdt e-handel, hvor du kan opprette en solid nettbutikk.

Hvorfor velge Jimdo i stedet for Weebly?

 • Hvis du vil bruke et designassistert verktøy som Jimdo Dolphin
 • Hvis du ikke har det’Jeg leste resten av denne listen og hoppet rett til Jimdo

# 9 1&1 IONOS

Best for hvitkrage-virksomheter

1&1 IONOS-fordeler1&1 IONOS Cons
 • Spesifikke verktøy designet for å skalere en virksomhet
 • Maler dekker mange forskjellige bransjer
 • Design ser litt datert ut
 • Ingen gratis plan tilgjengelig

1&1 IONOS er den typen nettstedbygger som foreldrene dine ville være stolte av. Smart, ryddig og robust, det’er designet hovedsakelig for små bedrifter som trenger en plass på nettet for sitt servicebaserte selskap. Verktøyene understreker dette med en rekke funksjoner som hjelper deg både å markedsføre og utvide virksomheten din, for eksempel e-postmarkedsføring og integrering av sosiale medier.

Mye som et styrerom fra 1950-tallet, 1&1 IONOS’ maler ser litt datert og alvorlig ut, selv om dette ikke burde være’Det kan være et problem for hvitkrage næringer som regnskap eller rådgivning. Prisene varierer fra bare $ 1 til $ 30 / måned, så det’er ganske plattformen når det gjelder kostnader.

Hvorfor velge 1&1 IONOS I stedet for Weebly?

 • Perfekt for småbedriftsnettsteder og oppstart
 • Hvis du trenger en mer seriøs side med tydeligere struktur

Hva om du vil selge på nettet?

Hvis du’Når vi ønsker å bygge en nettbutikk, kan det hende at Weebly ikke er opp til jobben. Den har funksjonene for å selge på nettet, men det’er først og fremst en nettstedbygger, ikke en e-handelsplattform. For de som bare vil ha en nettbutikk, det’er best å se på dedikerte tjenester som Shopify og BigCommerce.

Shopify er vår topprangerte netthandelsplattform. Den har mange funksjoner og apper som hjelper deg ikke bare å selge varene dine, men aktivt utvide overskuddet ditt. Det gir alt fra SEO-veiledning og e-postmarkedsføring til mobile responsive temaer og flerkanals integrasjon (som hjelper deg med å selge på tvers av markedsplasser og sosiale medier).

BigCommerce, derimot, er mer en out-the-box-løsning. Alt du trenger for å komme i gang er innebygd, noe som betyr at du ikke har det’t har mange merkostnader som å betale månedlig for avanserte apper. Den’er litt mer teknisk enn Shopify, men kan vise seg mer kostnadseffektivt på lang sikt.

Hvis du selger på nettet, er det ikke’t nettstedet ditt’hovedfokus, men du fortsatt vil selge det rare produktet her og der, Wix og Squarespace er to gode Weebly-alternativer.

Hvordan velge et Weebly-alternativ

Det kan være overveldende når du ser etter den rette nettstedbyggeren – det er så mange der ute å velge mellom. Det er en rekke ting du må tenke på når du tar et valg, og vi’har listet de beste få å være klar over her:

 • Den type nettsted du ønsker er sannsynligvis den viktigste faktoren å vurdere. Hvis du’Når du er i en kreativ bransje, er noe som Squarespace mest egnet. For blogging, du’Jeg vil sjekke ut WordPress. Små bedrifter vil finne riktig passform på 1&1 IONOS, og så videre.
 • Budsjettet ditt vil diktere valget ditt også. Hvis nettstedet er til personlig bruk og du ikke gjør det’Wix tilbyr den beste gratis planen, hvis jeg ikke vil dele penger. Hvis du’Imidlertid er det en god idé å investere i nettstedet ditt og vil høste gevinst i fremtiden.
 • Datamaskinens ferdighetsnivå har også innvirkning. De enkleste plattformene å bruke er Wix og GoDaddy, mens SITE123 har fantastisk støtte hvis du’er bekymret for å sitte fast.
 • Hvor mye tid har du kan også spille en rolle i avgjørelsen din. Hvis du trenger et nettsted opp ASAP, kan det være verdt å bruke Godaddy, eller et annet designassistert verktøy som Wix ADI eller Jimdo Dolphin.

Er Weebly riktig for deg?

En ting det’s viktig å stresse er at Weebly ikke er’t en dårlig nettstedbygger. Det kan godt være at det er det beste alternativet for deg’Jeg har ennå ikke prøvd det. Her’Slik gikk det i forskningen vår:

NettstedsbyggerFunksjonspoengDesign ScoreHjelp og supportVerdi for pengeneBrukervennlighet

WBE Samlet rangering

(/ 5)

Weebly
84%77%70%82%70%4.1

Weebly har faktisk utrolig mange funksjoner som imøtekommer alle slags behov. Dette er flott fordi det betyr at du ikke har det’Jeg trenger ikke å bruke ekstra penger på apper. WordPress og Wix henger etter på funksjoner med henholdsvis 83% og 81%, men ingen har pustet Weebly fra topplasseringen.

Hvor det’s la ned, men det er hjelp og støtte og brukervennlighet. Fra testingen syntes folk Weebly var litt vanskelig å bruke og ble’Jeg var overbevist om at de fikk hjelpen de lette etter når de satt fast på noe. Hvis hjelp og støtte er din toppprioritet, anbefaler vi at du sjekker ut Wix, som er den eneste byggherren som scorer 100% i vår forskning for den kategorien.

Weebly er flott for småbedriftsnettsteder, med en rekke maler, anstendig design og e-handelsfunksjonalitet. Prisene varierer fra $ 8 til $ 38 / måned, noe som gjør det veldig rimelig, sammen med en gratis plan du kan bruke når du får tak i plattformen. På noen måte, det’det er verdt å prøve Weebly før du skriver det helt av.

Beste Weebly-alternativer: Sammendrag

Alt i betraktning skal du aldri føle deg fanget av Weebly. Og bare fordi det ikke gjorde det’Det går ikke an på Weebly, det gjør det ikke’Det betyr at det skal være slutten på nettstedets drøm. Det er bokstavelig talt hundrevis av nettstedbyggere der ute, og vi’Vi har valgt ut de ni beste Weebly-alternativene du kan vurdere. Så, en siste gang, her’er den listen igjen:

9 Beste Weebly-alternativer

 1. WixBeste nettstedsbygger.
 2. SquareBest for design og reklamer.
 3. SITE123Beste live chat support.
 4. SlåendeBeste verdi for pengene.
 5. DudaBest for en kreativ hjelpende hånd.
 6. Gå pappaRaskest å bygge et nettsted på.
 7. WordPress.comBeste for blogging.
 8. Jimdo CreatorVennlig plattform for enkle nettbutikker.
 9. 1&1 IONOSBest for hvitkrage-virksomheter.

Når du bestemmer deg for å flytte plattformer, er de viktigste tingene du bør vurdere å:

 • Den type nettsted du ønsker
 • Budsjettet ditt
 • Ferdighetsnivået ditt
 • Din tid

Å stille deg selv disse spørsmålene bør gi deg en klarere ide om hvilken nettstedsbygger som passer deg best. I de fleste tilfeller, vi’Jeg forventer at Wix vil være det ideelle Weebly-alternativet for deg. Den’det er enkelt, godt designet og ganske billig også!

Alle plattformene ovenfor har gratis forsøk, mens noen tilbyr en helt gratis plan! Hvis du har en halvtime til overs, er det’det er verdt å registrere seg for et par og se hva de har’re alt om. Den vant’Det koster deg en krone, og kan være starten på den splitter nye nettsiden din.

Beste Weebly-alternativer: vanlige spørsmål

Hva er det beste Weebly-alternativet?

Det er mange flotte nettstedbyggere der ute, men det ideelle Weebly-alternativet må være Wix. Det kom på toppen av vår forskningstesting som den enkleste nettstedbyggeren å bruke, og har også flotte funksjoner, velutformede maler og en intuitiv dra-og-slipp-redigerer.

Hva er det billigste Weebly-alternativet?

Mange nettstedsbyggere tilbyr gratis planer, slik at du ikke gjør det’Jeg må faktisk betale noe for et Weebly-alternativ! De fleste premiumplaner varierer fra $ 5 / måned til $ 50 / måned på forskjellige plattformer, men du vant’t finne en billigere enn 1&1 IONOS, til bare $ 1 / måned.

Er Weebly trygg?

Som de fleste respekterte nettstedbyggere, tilbyr Weebly sine kunder et innebygd SSL-sikkerhetssertifikat. Dette er representert gjennom et lite hengelåsikon som vises ved siden av nettadressen din, som forteller besøkende at nettstedet ditt er trygt å bla gjennom og samhandle med.

Hvem eier Weebly?

Weebly eies av betalingsbehandlere Square. På grunn av dette, det’er mye trodd at Weebly kommer til å legge mer arbeid i å forbedre e-handelsfunksjonene, noe som betyr at det godt kan være en plattform å holde et øye med hvis du’ønsker å starte en nettbutikk i fremtiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map