Bedste Etsy-alternativer | 8 brugervenlige værktøjer til at diversificere ud over Etsy

bedste etsy alternativerHvis du allerede har en Etsy-butik, overvejer du muligvis at oprette din egen e-handelsbutik uden for Etsy.


Hvorfor skal du overveje dette? Hvad er nogle Etsy-alternativer? Og hvad er nogle af strategierne for at tragtke trafik fra din Etsy-butik til din egen e-handelshandel?

Denne artikel giver dig lidt mere retning og strategi for, hvordan du nærmer dig din virksomhed for at få mere kontrol over dit brand.

Der er ingen absolutte rigtige eller forkerte svar, men der er en række spørgsmål, man skal overveje, når man tænker over alternativer til Etsy.

Vi’Jeg kommer i gang med at diskutere fordele og ulemper ved Etsy. Så vi’Jeg tager dig gennem, hvordan du udnytter Etsy til at vokse din online butik. Og endelig, vi’Jeg går nærmere ind på nogle gode alternativer til Etsy.

Her’er en hurtig forhåndsvisning af Etsy-alternativer vi’Jeg skal diskutere. Klik for at gå til en webstedsbygger, hvis du ser noget, der tager din fantasi.

Contents

8 Etsy-alternativer til at fremstille din egen butik

 1. Shopify – Bedste all-round e-handelsplatform
 2. Wix eCommerce – Stor værdi for pengene
 3. BigCommerce – Mest skalerbar e-handelsplatform
 4. Squarespace eCommerce – Bedste designede skabeloner
 5. Weebly e-handel – den, man skal se på
 6. Volusion – Bedst til analysefunktioner
 7. GoDaddy – Hurtigst at opbygge en online butik
 8. 3dcart – Godt, men der’er bedre derude

Nu ved du, hvem de er, se på vores 3 bedste Etsy-alternativer i dette snapshot-sammenligningstabel for at få en mere fornemmelse af dem:

Bedste alternativer til Etsy

Når du’er på udkig efter at oprette en online butik, det’er let at gå tabt i masserne af muligheder, der tilbydes. Markedspladser som Etsy skyder efter opmærksomhed, og e-handel-bygherrer er omkring hvert virtuelt hjørne.

At’hvorfor vi gør forskningen for dig her hos Website Builder Expert. Vi skærer støj igennem og giver dig hårde, nyttige fakta, så du kan tage den bedste beslutning. Vi kigger grundigt på alle de vigtigste faktorer, fra salgsværktøjer til prisfastsættelse, support og videre.

Vi’Vi har en kilometer lang liste over e-handel bygherrer vi’har analyseret på denne måde, og vi’Vi har pittet dem ned til de bedste otte Etsy-alternativer.

Her’er en hurtig rundup af vores sidste otte, efterfulgt af et dybtgående kig på de fire øverste Etsy-alternativer:

# 1. Shopify

Bedste all-round e-handelsplatform

Shopify er ikke’t bare en e-handelswebbygger – det’er designet til at hjælpe folk med at oprette deres helt egen online butik og lykkes på lang sigt. Det kombinerer brugervenlighed med kraftfulde salgsværktøjer, såsom lagerstyring, for at gøre din salgsliv så smidig som muligt.

Shopify-priser varierer fra $ 29 til $ 299 pr. Måned.

Shopify fordele og ulemper

For og imod
 • Sælg på tværs af flere kanaler
 • Strålende lagerbeholdning
 • Har transaktionsgebyrer, medmindre du bruger Shopify Betalinger
 • Begrænsende designfleksibilitet ved skift af temaer

# 2. Wix e-handel

Stor værdi for pengene

Mens Shopify er en dedikeret e-handelsplatform (hvilket betyder det’s bruges kun til at oprette onlinebutikker), Wix er en webstedsbygger – og en meget god til det! Det’er den bedste webstedsbygger med e-handelsfunktionalitet. Du kan bruge Wix eCommerce til at oprette onlinebutikker i løbet af få minutter og virkelig perfektere dit branding ved hjælp af dets intuitive redigeringsværktøjer.

Prissætning af Wix e-handel varierer fra $ 20 til $ 35 pr. Måned.

Wix fordele og ulemper

For og imod
 • Intuitiv editor – let at bruge og tilpasse din butik
 • Tilføj produktvideoer for at forbedre kundeoplevelsen
 • Kan’t sælge på tværs af flere kanaler
 • Dårligt lagersystem

# 3. BigCommerce

Mest skalerbar e-handelsplatform

BigCommerce er en anden platform, som ligesom Shopify har specialiseret sig i opbygning af onlinebutikker. Det har de bedste indbyggede funktioner på markedet og er perfekt til virksomheder, der leder efter et seriøst løft. BigCommerce har værktøjerne til at understøtte massiv vækst, herunder imponerende multikanals integration og lokal handel.

BigCommerce-priser varierer fra $ 29 til $ 249 pr. Måned.

Pssst! Vi ville bare fortælle dig, at BigCommerce i øjeblikket tilbyder op til tre måneder gratis, når du tilmelder dig en ny plan. Gå til BigCommerce-webstedet for at se dette tilbud live!

BigCommerce fordele og ulemper

For og imod
 • Flere indbyggede funktioner end nogen konkurrent, herunder salg af flere kanaler
 • Fantastisk SEO for at rangere din butik højere i søgeresultater
 • Svær at bruge på grund af kompleks terminologi
 • Ingen mobilapp til at administrere butik på farten

# 4. Squarespace E-handel

Bedst designede skabeloner

Ligesom Wix er Squarespace en webstedsbygger med topmærke e-handelsfunktioner. Hvis du virkelig vil lade dine produkter skinne, kan du det’Det gør det bedre end Squarespace – det har de bedste kvalitetsdesign på markedet. Og det’er ikke bare et smukt ansigt – tilføj et stærkt lagersystem og integration af sociale medier og dig’Vi har et fremragende valg.

Prisfastsættelse fra kvadratområdet varierer fra $ 26 til $ 40 pr. Måned.

Squarespace fordele og ulemper

For og imod
 • Fantastisk inventar system og analyse værktøjer
 • Bedste skabelondesign for enhver e-handelsbuilder
 • Mangler adskillige forsendelsesmuligheder
 • Ingen app-butik

# 5. Weebly e-handel

Den, man skal se på

Weebly er en webstedsbygger med et specielt fokus på e-handel – efter det’s fusion med betalingsudbyder Square, du kan forvente masser af handlinger i dette område! Det gør det ikke’Det stemmer ganske godt overens med de stærke salgs- og dataværktøjer, som konkurrenterne tilbyder, men dets startpriser er de laveste, og det’er også temmelig nem at bruge.

Priser på e-handel for Weebly spænder fra $ 12 til $ 38 pr. Måned.

Weebly fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste værdi for pengene for enhver e-handelsbygger
 • Tilbyder fantastiske ekstra funktioner såsom blogging
 • Ingen multi-kanals sælgende integration
 • Mangler big data-værktøjer såsom lagerstyring

# 6. Volusion

Bedst til analysefunktioner

Volusion er en e-handelsplatform, som generelt overgås af dens rivaler Shopify og BigCommerce. Hvor det skiller sig ud er imidlertid dets analyse- og dataværktøjer. Hvis du vil have masser af data og nyttig indsigt i, hvordan din virksomhed klarer sig, er Volusion noget for dig.

Prisfastsættelse for fusion varierer fra $ 29 til $ 299 pr. Måned.

Volusion fordele og ulemper

For og imod
 • Leverer masser af gode data til indsigt i dit salg
 • Mobilapp til at holde dig tilsluttet din butik
 • gør ikke’t understøtter salg af digitale produkter
 • Mangler yderligere funktioner som blogværktøjer

# 7. Kom så far

Hurtigst at opbygge en online butik

Hvis enkelhed var din yndlings ting ved at sælge gennem Etsy, kunne GoDaddy være din perfekte match. Det’er den nemmeste e-handelsbygger at bruge, hvilket betyder, at du kan få din butik online, opsætte og sælge på kort tid! Dets ADI (Artificial Design Intelligence) software betyder, at GoDaddy faktisk kan oprette en personlig butik til dig på få minutter. Det vandt’t giver dig kraftfulde salgsværktøjer eller tonsvis af kreativ kontrol, men det’er en enkel og hurtig måde at sælge online.

GoDaddy-priser er $ 19.99 pr. Måned.

GoDaddy fordele og ulemper

For og imod
 • Hurtigste og nemmeste måde at oprette en online butik på
 • Understøtter flere brancher end nogen af ​​sine konkurrenter
 • Mangel på kvalitet i sine salgsfunktioner
 • gør ikke’t understøtter salg af digitale produkter

# 8. 3dcart

Godt, men der’er bedre derude

3dcart er en anstændig e-handelsplatform med en detaljeret og grundig back-end, hvor du kan administrere alt fra dit lager, til SEO, produktinformation og mere! Det har nyttige tip og anmodninger og har mange muligheder. Ulempen er, at det blev bombet fuldstændigt i vores brugertest, da det kom ud, da platformen folk mindst var tilbøjelige til at anbefale. Uden mobilapp og dårlig brugeroplevelse bringer 3dcart det bageste på vores liste over de øverste otte Etsy-alternativer.

Prisfastsættelse for 3dcart spænder fra $ 19 til $ 229 pr. Måned.

3dcart fordele og ulemper

For og imod
 • Imponerende back-end med kraftfuld opgørelse og instruktioner
 • Skift tema når som helst
 • Dyrt platform sammenlignet med sine konkurrenter
 • Builder-brugerne var mindst tilbøjelige til at anbefale efter brug

Alternativ nr. 1 – Shopify

Bedste all-round e-handelsplatform

Shopify er en hurtigvoksende, ren e-handelsbuilder til e-handel.

Ikke kun har det attraktive skabeloner der’er også en App Store, som du kan bruge til at tilføje meget mere avancerede værktøjer til din butik, efterhånden som din virksomhed vokser.

Det er hurtigt og nemt at tilføje dine Etsy-produkter til Shopify, da der er dedikerede importfunktioner, og endda apps – som EasyImport – for at gøre det så glat som muligt.

Shopify’s værktøjer inkluderer funktioner, der hjælper dig med at automatisere salg og marketing, bogføring, opfyldelse, etiketudskrivning og mere. Du har muligvis ikke brug for disse værktøjer endnu, men når din virksomhed vokser, kan du læne dig på disse salgsfunktioner, når du har brug for det.

shopify bedste etsy alternativShopify har alle de værktøjer, du har brug for for nemt og med succes at køre din online butik

Det’Det er meget almindeligt, at online-sælgere starter på Etsy og derefter går på e-handelsplatform som Shopify, når de har brug for at vokse. Faktisk fandt en Etsy-butiksejer, LeiLei Secor, stor succes med at sælge gennem markedet, før hun gik videre til at oprette sit eget e-handelswebsted – https://www.leileisecor.com/designed-by-lei/ – ved hjælp af Shopify. Hun blev faktisk vist i en artikel på Entrepreneur.com for sin forretningsindsats!

Dette viser bare, hvordan du kan kombinere kraften fra Etsy og dit eget e-handelswebsted for at udvide din virksomhed.

Shopify er en meget mere avanceret webshopbygger end webstedsbyggere som Squarespace og Weebly. Hvis du har et ønske om at bygge en meget avanceret, kompleks butik til enhver størrelse virksomhed, er Shopify en fremragende kandidat til at overveje.

Med Shopify eksporterer du dine Etsy-produkter i en CSV-fil (slags lignende Excel) og importerer dem derefter til Shopify. Det’er ikke raketvidenskab, men hvis du vil have det endnu mere ligetil, kan du bruge EasyImport, et gratis Etsy til Shopify-importørværktøj.

Du kan også nemt integrere og synkronisere din Etsy-butik med din Shopify-butik ved hjælp af appen Etsy Marketplace Integration. Hvorfor vælge mellem de to, når du kan få det bedste fra begge verdener?

Alternativ nr. 2 – Wix e-handel

Stor værdi for pengene

Wix er en af ​​de bedste, rene træk-og-slip-bygherrer på markedet for websidebygning i dag. Det giver dig mulighed for at oprette dit eget tilpassede websted uden at vide, hvordan du overhovedet skal kode.

wix e-handel etsy alternativWix er den bedste webstedsbygger til at opbygge en online butik. Det har fantastiske værktøjer, attraktive skabeloner og er let at bruge!

Årsagen til, at vi anbefaler Wix, er fordi de har ‘Etsy Shop’ app, der giver dig mulighed for fuldt ud at synkronisere og integrere din Etsy-butik på dit websted.

Den største fordel her er, at hvis du tilføjer eller fjerner produkter fra din Etsy-butik, afspejles disse opdateringer automatisk på dit websted – hvilket sparer dig masser af arbejde.

Du don’t er nødt til at opdatere Etsy, og log derefter på dit websted for at opdatere produkterne på dit websted. Du kan synkronisere dine produkter med et klik.

Etsy alternativer - wix appWix har en Etsy Shop-app, der gør integration af din eksisterende butik sømløs og let.

Mens de andre webstedsbyggere, vi diskuterer nedenfor, også giver dig mulighed for hurtigt at importere dine Etsy-produkter til deres webstedsbygger, donerer de ikke’t synkroniserer kontinuerligt med din Etsy-konto, så når du først har opdateret din Etsy-butik, gør du det’Jeg bliver nødt til at gennemgå importprocessen igen.

Med Wix er synkroniseringen kontinuerlig, hvilket gør det let og praktisk for dig.

Alternativ nr. 3 – BigCommerce

Mest skalerbar e-handelsplatform

BigCommerce er et fremragende valg, hvis du’planlægger at skubbe din virksomheds vækst. Hvis Etsy føles for lille eller kortvarig, og du vil have friheden og kraften til at strække dine e-handelsvinger, skal du sige hej til BigCommerce.

Det har den bedste kvalitet indbyggede funktioner i enhver e-handelsbuilder, hvilket betyder, at du ikke har det’t er nødt til at køre til app store hvert femte minut – i stedet for det’er alt sammen lige ved hånden.

bigcommerce etsy alternativBigCommerce er en førende e-handelsplatform designet til at øge din forretning i de store ligaer

Den anden ting BigCommerce er kendt for er dens omni-channel integration. Med BigCommerce får du et enkelt hub til at administrere alle dine forskellige salgskanaler; Amazon, eBay, Facebook, Pinterest og Google Shipping er alle nemt og nemt forbundet til din BigCommerce-butik.

Så hvad med Etsy? Du kan bruge apps med flere kanaler som Sellbrite til at integrere med markedspladser, inklusive Etsy, hvilket gør det til en nem og effektiv måde at virkelig styrke din butik på’s online tilstedeværelse.

BigCommerce har alt hvad du har brug for for at vokse dit brand, salg og kundebase. Det har kraftfulde e-handelsværktøjer, fantastisk SEO, og dens multikanal-integration er uovertruffen. Dog det’er ikke den nemmeste at bruge platform derude, hvilket kan skjule efter Etsys enkelhed.

hvis du’igen efter en enklere mulighed, så er Shopify eller Wix et meget bedre valg!

Alternativ # 4 – Squarespace e-handel

Bedst designede skabeloner

Squarespace er en af ​​de bedste træk-og-slip-websitebygere, der findes på markedet i dag.

Dens online-butiksskabeloner er meget stilfulde, polerede og er alle lydhøre (så din online butik vil se godt ud på alle mobile enheder). Faktisk, Squarespace har skabelondesign af bedste kvalitet rundt omkring!

E-handel med firkantet e-handelSquarespace har de bedste kvalitetsdesign på markedet, hvilket giver dig en fantastisk butik til dine produkter

Ud over at være i stand til at skabe en meget smuk butiksramme for dig, giver Squarespace dig også mulighed for at have fuld kontrol over produktvarianter, uploade ubegrænsede produkter, styre din beholdning, kupongenerering, oprette og kontrollere moms, konfigurere forsendelsesmuligheder og omkostninger, administrere din kunde e-mail-liste og andre nyttige salgsværktøjer, så du kan opbygge en omfattende online butik.

Så ikke kun lader Squarespace dine produkter skinne med store billeder i høj kvalitet og top design, det giver også din butik den oomph, den har brug for for at fremme vækst og langsigtet succes.

Squarespace gør det nemt for dig at importere dine eksisterende Etsy-produkter til et Squarespace-websted. Her er nogle trin-for-trin-instruktioner (og en video-tutorial) om, hvordan du hurtigt og problemfrit kan gøre dette.

Etsy-alternativer - Squarespace ImportDu kan nemt importere din Etsy-butik i Squarespace, hvilket sparer dig masser af tid og kræfter!

Bedste Etsy-alternativer: Sammenligning fra hoved til hoved

Du’Vi havde nedtrapningen på hvert af de fire bedste Etsy-alternativer – men hvordan sammenligner de side om side?

Vi udførte dybdegående undersøgelser for at give dig scoringerne i nedenstående tabel. Brugervenligheden og kundepoint beregnes ud fra feedback, der er givet os af mennesker ligesom dig, som vi fik til at prøve hver platform på denne liste. Tjek resultaterne nedenfor:

Etsy AlternativShopifyWixBigCommerceSquarespaceSamlet bedømmelse

Brugervenlighed

Indgangsplan Pris

Værdi for pengene

Hjælp og support

Kundens score

4.7 / 54.3 / 54.2 / 54.2 / 5
4,1 / 53.6 / 53.6 / 53.4 / 5
$ 29$ 20$ 29,95$ 26
3.5 / 54.5 / 53.7 / 54.4 / 5
4,1 / 54.7 / 53.2 / 53.5 / 5
4.7 / 54.5 / 53.2 / 54.0 / 5

Hvad er fordele & Ulemper ved Etsy?

Fordele ved at bruge Etsy

1) Let at opsætte din butiksfront

Etsy er en fantastisk platform til at starte og vokse din online forretning. Det giver dig mulighed for hurtigt at få en butik foran og køre og giver dig værktøjer til at sælge dine produkter.

Du don’t behøver at bekymre dig om at få dine egne hostingtjenester, har dit websted designet og bygget, opsætning af betalingsprocessorer eller enhver anden teknisk mumble-jumbo,’er kun forbeholdt brugere af supercomputere!

2) Eksponering for shoppere

Derudover besøges Etsy ofte af mange besøgende, der potentielt kan være din kunde – så du don’t behøver at bekymre sig så meget om at købe dine egne potentielle kunder! Mange af disse besøgende er klar til at købe. Pretty darn awesome platform, hvis du lige er i gang, don’t tror du?

Ulemper ved at bruge Etsy

1) Etsy-gebyrer

Så hvad er nogle ulemper eller begrænsninger ved at bruge Etsy? De fleste brugere er enige om, at gebyrer er en af ​​de største bekymringer.

Etsy-alternativer - gebyrerIndividuelle gebyrer er ikke høje, men begynder at tilføjes, når du har flere produkter og sælger mere.

Selvom du kan oprette en butiksfacade gratis, opkræver Etsy et gebyr på 3,5% for hvert salg, du foretager. Der er også et gebyr på $ 0,20 (for hvert produkt, du viser), som skal fornyes / betales igen hver 4. måned. Selvom disse gebyrer hver for sig er’Når de begynder at tilføje flere produkter og sælge mere.

Så på en måde, det’er ikke rigtig “gratis” at oprette din butik med Etsy – ordsprogene om “der’er ikke sådan noget som en gratis frokost” gælder her. Men det’er ikke urimeligt, da de giver dig en fantastisk service og platform.

2) Øget konkurrence / branding udfordringer

Mens at have en butik på Etsy giver dig eksponering for kunder, når flere købmænd skaber butikker på Etsy, bliver det mere udfordrende for dig at skille sig ud fra andre købmænd.

Hvorfor? Hver Etsy-butik ser næsten den samme ud, hvilket gør det vanskeligt for dig at skille sig ud fra dine konkurrenter!

Etsy-alternativer - butiklayoutSide om side sammenligning af to forskellige butikker

Selv hvis en kunde ser din Etsy-butik, er det’Det er udfordrende at virkelig få dem til at huske dig (især hvis der er andre, der sælger lignende produkter som dine).

Med din egen online butik (adskilt fra Etsy) kan du styre dit design, flow, layout og i sidste ende dit eget branding. Design er så vigtigt, når det kommer til markedsføring af din virksomhed, og et godt design kan hjælpe dig med at bringe kunder tilbage.

Lade’s indse det, de fleste kunder ikke’t køber på impuls og tager et par besøg, før de åbner deres tegnebøger. Så hvad kan du gøre?

3) Etsy kan lukke din butik uden varsel

En af udfordringerne med at bruge Etsy er, at hvis de mener, at du har overtrådt deres brugsbetingelser, har de muligheden for at afslutte din butik og konto uden nogen meddelelser til dig.

Hvis du spørger, hvorfor de lukker din butik, kan deres årsager også være vage, da det virkelig er op til dig at læse og forstå deres vilkår. Dette er en af ​​risikoen ved at afhænge af et marked for at drive din virksomhed. Den samme risiko findes, hvis du driver en Amazon-butik.

Etsy-alternativer - opsigelse af kontoDenne online sælgers butik blev lukket af Etsy (Se hele historien på Gowrkgrls.io)

Vi’er ret sikker på, at Etsy udfører korrekt due diligence i vurderingen af, om en butiksejer har overholdt deres brugsbetingelser og vundet’t være tilfældigt at lukke butikkerne bare fordi de kan. Pointen vi’forsøger at sige, er det, at hvis du udelukkende stoler på Etsy for din virksomhed, måske måske’det er tid til at tænke over, hvad der ville ske med din virksomhed, hvis Etsy lukker din butik ned, eller hvis Etsy ikke længere eksisterede.

Sådan bruges Etsy med en Online Store Builder

Vi’siger ikke, at du helt skal ignorere Etsy, men et alternativ, som vi’Vi har set en masse succesrige Etsy-butikkejere gøre, er at opbyg en separat online butik for at sælge dine produkter.

Så dybest set kan dine kunder købe dine produkter enten gennem din Etsy-butik eller gennem din egen separate, online butik, du opretter.

Her er nogle strategier for at gøre dette:

1) Tragtrafik fra Etsy til din egen online butik

En nem strategi at drage fordel af Etsy-besøgende er at sikre dig lad kunderne, der besøger din Etsy-butik, vide, at du har en separat butik, som de kan besøge.

Etsy-alternativer Webstedslinks 2Denne Etsy-sælger OneLittleStar dirigerer kunder til sin hjemmeside

Du kan fortælle dem det på forskellige måder:

 • Indsæt dit onlinebutik-link under “relaterede links” afsnit
 • Nævn din online butik i din “Om” side
 • Nævn din online butik i “Bekendtgørelse” afsnit

Etsy-alternativer Webstedslinks 3Denne Etsy-butik, Designed By Lei, har links til både et websted og Facebook samt sociale delingsmuligheder.

Denne Etsy butik “Designet af Lei” (billedet direkte ovenfor) blev vist på Entrepreneur.com. Hun byggede sit e-handelswebsted uden for Etsy ved hjælp af Shopify og har vokset sin forretning til over $ 100.000 i salg, mens hun gik på universitetet. Mere om hendes historie nedenfor.

Denne måde, øger du chancerne for, at de går fra shopping på Etsy til shopping i din online butik hvor du kan “wow” dem med dit unikke webstedsdesign i modsætning til at se dig som bare endnu en cookie cutter butik på Etsy.

2) Motiver trafik til at besøge din uafhængige online butik

Ud over at fortælle shoppere, at du har din egen ikke-Etsy onlinebutik, er det en meget effektiv måde at gøre det på “tilskynde” dem at besøge din butik skal fortæl dem, at du har et bredere produktvalg, der kun er tilgængeligt i din online butik (produkterne er ikke angivet på Etsy).

Dette er en solid strategi for at få deres nysgerrighed, føre dem til din egen butik og en mulighed for at opbygge dit brand til at adskille sig fra dine konkurrenter.

3) Send e-mail til dine Etsy-kunder for at besøge din eCommerce Store

En ting du kan gøre er at tilmelde dine Etsy-kunder automatisk til din nyhedsbrevsserie.

Gode ​​virksomheder har nyhedsbreve, hvor de regelmæssigt sender e-mails til kunder (eller folk, der har udtrykt interesser) for at fremhæve komplementære produkter, nye produkter, sæsonrabatter eller bare seje tip og tricks som en del af deres samlede markedsførings- og brandingøvelser. At holde kontakten med mennesker er en af ​​de mest effektive måder at skabe ny eller gentagen forretning på.

Aweber er et meget kraftfuldt nyhedsbrevværktøj, hvor du kan skrive nyhedsbreve og indstille en bestemt dato og tid, når du ønsker, at nyhedsbrevet automatisk sendes til din liste over abonnenter. Så de gør det meget let for dig at holde kontakten med dine abonnenter.

Etsy-alternativ - Aweber-integration

Aweber kan også let integreres i din Etsy-butik (her’s tutorial). Så hver gang du genererer et salg gennem Etsy, kan dine kunder (hvis de er enige) føjes til din pool af nyhedsbrevabonnenter. Når de er tilføjet, kan du nu sende en automatiseret e-mail til dem, der beder dem om at besøge din uafhængige e-handelsbutik, der er uden for Etsy.

Dette er en meget effektiv måde at introducere eksisterende kunder til din e-handelsbutik, yderligere opbygge dit brand og reducere din økonomiske afhængighed af Etsy.

4) Opbyg dit forhold til kunder

Så nu, at de’besøg din egen online butik, hvad kan du gøre?

Bortset fra at imponere dem med dit webstedsdesign og introducere dem til flere produkter, som du ikke donerer’t har på Etsy (hvilket også sparer dig for nogle fortegnelsesgebyrer, forresten), det’det er tid til at begynde at opbygge dit forhold til dem.

Lade’s indse det, ikke alle kunder er impulsive og tager lidt forhold til at opbygge få dem til at stole på dig og i sidste ende købe fra dig.

Der er to anbefalede måder at gøre dette på:

 1. Opret en blog og skriv om interessante emner i din branche (hvilket antagelig er, hvad de har)’er interesseret i). Skriv om tip til boligindretning, mode-rådgivning, tjeklister til bryllup eller alt hvad der er relevant for din branche. Skab værdi, skab interesse og opbyg tillid hos disse besøgende. Når de’når du er klar til at købe, vil du være foran deres sind.
 2. Opret en nyhedsbrevsserie, hvor de kan tilmelde dig og modtage e-mails fra dig. Du kan sende dem opdateringer på din blog (så de ved, hvornår de skal vende tilbage for at læse dit indhold), og efter at have opbygget denne tillid kan du begynde at markedsføre dine produkter til dem.

Etsy-alternativer - E-mail-optagelseSelv Etsy beder om din e-mail-adresse – for at opbygge et bedre forhold til dig

Som de siger, når nogen har tillid til dig, kan du lide dem, de’Jeg vil sandsynligvis købe fra dig. Behandl dette som en investering i din tid for at gøre besøgende til kunder.

Det’er så vigtigt at opbygge et forhold til dine besøgende / kunder. De vil sandsynligvis besøge dit websted direkte næste gang og forhåbentlig blive gentagne kunder. For ikke at nævne, hvis du bygger et godt forhold til dem, kan de endda dele din virksomhed med deres sociale kredse!

Bedste Etsy-alternativer: Konklusion

der’er intet galt med at drive din virksomhed fuldstændigt på Etsy, da Etsy er en god platform, der gør det nemt for dig at etablere butik, mens du udsætter din Etsy-butik for en masse potentielle kunder.

Men vi ser mange brugere finde alternativer til Etsy, og begynder at bygge deres egne onlinebutikker væk fra Etsy – og af gode grunde.

Hvis det lyder som dig, har du brug for en platform i top kvalitet til at bruge i stedet.

De 8 bedste Etsy-alternativer

 • Shopify – Bedste all-round e-handelsplatform
 • Wix eCommerce – Stor værdi for pengene
 • BigCommerce – Mest skalerbar e-handelsplatform
 • Squarespace eCommerce – Bedste designede skabeloner
 • Weebly e-handel – den, man skal se på
 • Volusion – Bedst til analysefunktioner
 • GoDaddy – Hurtigst at opbygge en online butik
 • 3dcart – Godt, men der’er bedre derude

Ved at oprette din egen online butik har du meget mere kontrol over design og layout af din butik, som hjælper dig med at opbygge et stærkere brand. Med Etsy er dine kreative input til din Etsy butik ret begrænset – du’Det ser sandsynligvis ud, at det ser ud som dine konkurrenter.

Der er også et par strategier for, hvordan du kan tragt din Etsy-trafik til din egen online butik, og hvordan du kan engagere dem på en mere meningsfuld måde til at opbygge dit brand. Vi nævnte nogle af disse strategier ovenfor.

Ved at opbygge et dybere forhold er det mere sandsynligt, at de køber af dig, og fortæller også deres sociale kredse om dig. På Etsy, det’det er virkelig udfordrende for dig at skille sig ud fra dine konkurrenter (du ligner bare en anden købmand, der sælger “ting og sager”).

Der er virkelig hurtige måder at oprette din egen online butik uden for Etsy – selvom du ikke gør det’t ved, hvordan man koder.

Shopify, Wix, BigCommerce, Squarespace og Weebly gør det virkelig let for dig at importere dine Etsy-produkter direkte til deres platform. Alle af dem er træk og slip webstedsbyggere, så du don’t har brug for at vide, hvordan man kode for at opsætte dine butikker.

Konkret, Shopify, Wix og BigCommerce integrere og synkronisere dine Etsy-produkter med dit websted, hvilket gør dem meget interessante muligheder for din online butik.

Shopify er et avanceret valg at bygge din online butik. Dette er en meget kraftig, fokuseret online butik-bygherre.

I slutningen af ​​dagen, vi’foreslår ikke, at du opgiver din Etsy-butik, da der er meget stærke fordele ved at holde din butik på Etsy. Men forgrening for at bygge din egen butik, der ikke er Etsy, og dyrke den sammen med din Etsy-butik kan have en meget stærk komplementær effekt på din virksomhed.

At studere nogle succeshistorier og eksempler på e-handel kan også give dig inspiration til, hvordan du imiterer anden online butik’s succes.

Bedste Etsy-alternativer: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det nemmeste at bruge Etsy-alternativet?

Vi anbefaler GoDaddy, hvis du’er på udkig efter en rigtig enkel og brugervenlig editor. Med GoDaddy’s ADI-software, du’Jeg er i gang på kort tid! Det’er bestemt den hurtigste og nemmeste måde at opsætte din butik på, men det’er heller ikke den mest kraftfulde platform, så sørg for at prøve den, inden du hopper i fødderne (og tegnebogen) først! Se vores GoDaddy-gennemgang for at finde ud af, om det’s bygmester for dig!

Hvad er det billigste Etsy-alternativ?

Weebly har den billigste e-handelsplan, der starter fra $ 12 om måneden.

Husk det’Det er værd at overveje en række prisplaner for at sikre, at den, du vælger, indeholder al den funktionalitet, du har brug for.

Læs vores Weebly-prisanmeldelse for yderligere detaljer!

Hvad er det mest omfattende Etsy-alternativ?

Hvis du vil have en ren e-handelsbuilder, er Shopify den mest omfattende platform på markedet. Det tilbyder alt fra forladt vogninddrivelse til automatiseret salg og marketing. Det’er en fantastisk mulighed for at vokse din butik.

Wix er en anden mulighed at overveje for all-round fantastisk funktionalitet. Det har et utroligt omfattende App-marked, der giver dig mulighed for at udvide kapaciteten i din butik, så du kan tage det til næste niveau. Dets apps inkluderer ting som marketing og SEO-udvidelser eller sociale integrationer.

Læs vores Wix e-handelsanmeldelse for et dybtgående kig på dens funktioner.

Hvilket Etsy-alternativ har de bedste skabeloner?

Squarespace er en designorienteret webstedsbygger. Det har en imponerende række skabeloner, der har evnen til at give din butik et smukt og professionelt præg.

Hvis du vil have en webstedsbygger, der giver dig endnu mere valg end Squarespace, det’Det er værd at tjekke Wix’s fantastiske række fantastiske skabeloner – der’s over 510 at vælge imellem!

Hvilket Etsy-alternativ har den bedste tilgængelige support?

Shopify har et fantastisk supportnetværk til sine kunder. Det har et meget omfattende supportcenter med artikler om næsten alt hvad du kan få brug for. Du får også 24/7 telefonsupport, live chat og e-mail-funktionalitet. Læs vores Shopify-anmeldelse for mere information.

Skal jeg opgive min Etsy-butik for at sælge et andet sted?

Slet ikke! Med e-handelsbyggere som Shopify, Wix og BigCommerce kan du synkronisere og integrere din Etsy-butik med din online butik for maksimale salgsfordele! Dette kaldes flerkanalsintegration og betyder, at du kan beholde dit eksisterende publikum, mens du vokser din kundebase på samme tid.

Opkræver e-handelsbyggere ekstra gebyrer?

Mens nogle e-handelsbyggere opkræver transaktionsgebyrer, er det’s er normalt let at undgå disse gebyrer – enten ved at ændre din betalingsudbyder, opgradere din plan eller bare ved at vælge en anden bygmester! I modsætning til Etsy, donerer e-handelsbyggere ikke’t opkræve noteringsgebyrer!

Hvilket Etsy-alternativ er bedst til langsigtet vækst?

hvis du’hvis du ønsker at udvide din e-handelsvirksomhed, anbefaler vi bestemt BigCommerce som den’er den mest skalerbare e-handelsplatform. Hvis du ønsker langsigtet succes uden hurtig vækst, så prøv Shopify i stedet.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me