Beste Etsy-alternativer | 8 Brukervennlige verktøy for å diversifisere utover Etsy

beste etsy-alternativerHvis du allerede har en Etsy-butikk, tenker du kanskje å sette opp din egen netthandel utenfor Etsy.


Hvorfor bør du vurdere dette? Hva er noen Etsy-alternativer? Og hva er noen strategier for å trakte trafikk fra Etsy-butikken til din egen e-butikk?

Denne artikkelen vil gi deg litt mer retning og strategi for hvordan du kan henvende deg til bedriften din for å ha mer kontroll over merkevaren din.

Det er ingen absolutte riktige eller gale svar, men det er en rekke spørsmål du bør tenke på når du tenker på alternativer til Etsy.

Vi’Jeg kommer i gang med å diskutere fordeler og ulemper ved Etsy. Da vi’Jeg tar deg gjennom hvordan du kan utnytte Etsy til å utvide nettbutikken din. Og til slutt, vi’Jeg vil gå i detalj om noen gode alternativer til Etsy.

Her’er en rask forhåndsvisning av Etsy-alternativene vi’Jeg skal diskutere. Klikk for å gå til en nettstedsbygger hvis du ser noe som tar lyst på deg.

Contents

8 Etsy alternativer for å lage din egen butikk

 1. Shopify – Beste e-handelsplattform som er rundt hele verden
 2. Wix e-handel – Mye for pengene
 3. BigCommerce – Mest skalerbar e-handelsplattform
 4. Squarespace eCommerce – Beste designet maler
 5. Weebly e-handel – den du skal se på
 6. Volusion – Best for analytiske funksjoner
 7. GoDaddy – Raskest å bygge en nettbutikk
 8. 3dcart – Bra, men der’er bedre der ute

Nå vet du hvem de er, se på de tre beste Etsy-alternativene i dette øyeblikksbilde-sammenligningstabellen for å få en mer følelse av dem:

De beste alternativene til Etsy

Når du’er ute etter å sette opp en nettbutikk, det’det er lett å gå seg vill i massene av tilbud som tilbys. Markedsplasser som Etsy kjemper for oppmerksomhet, og netthandelsbyggere er rundt hvert virtuelle hjørne.

At’Derfor gjør vi forskningen for deg her på Webstedsbyggerekspert. Vi kutter gjennom støyen og gir deg harde, nyttige fakta slik at du kan ta den beste beslutningen. Vi tar en grundig titt på alle de viktigste faktorene, fra salgsverktøy til priser, support og videre.

Vi’Vi har en kilometer lang liste over netthandelsbyggere vi’har analysert på denne måten, og vi’Vi har vittpet dem ned til de beste åtte Etsy-alternativene.

Her’er en rask oppdatering av de siste åtte finalene våre, fulgt av et grundig blikk på de fire beste Etsy-alternativene:

#1. Shopify

Beste all-ecommerce plattform

Shopify isn’t bare en e-handelsbygger – det’er designet for å hjelpe folk med å opprette sin helt egen nettbutikk og lykkes på lang sikt. Den kombinerer brukervennlighet med kraftige salgsverktøy, som lagerstyring, for å gjøre salgstiden din så smidig som mulig.

Shopify-priser varierer fra $ 29 til $ 299 per måned.

Shopify fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Selg på flere kanaler
 • Strålende lagerbeholdning
 • Har transaksjonsgebyrer med mindre du bruker Shopify Payments
 • Begrensende designfleksibilitet når du bytter tema

# 2. Wix e-handel

Stor verdi for pengene

Mens Shopify er en dedikert e-handelsplattform (som betyr det’brukes bare til å opprette nettbutikker), Wix er en nettstedsbygger – og den er veldig bra! Den’er den beste nettstedbyggeren med e-handelsfunksjonalitet. Du kan bruke Wix eCommerce til å opprette nettbutikker på få minutter, og virkelig perfeksjonere merkevarebyggingen din ved hjelp av de intuitive redigeringsverktøyene.

Prisene for Wix e-handel varierer fra $ 20 til $ 35 per måned.

Wix fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Intuitiv redaktør – enkel å bruke og tilpasse butikken
 • Legg til produktvideoer for å forbedre kundeopplevelsen
 • Kan’t selge på flere kanaler
 • Dårlig lagersystem

# 3. BigCommerce

Mest skalerbar e-handelsplattform

BigCommerce er en annen plattform som i likhet med Shopify spesialiserer seg på å bygge nettbutikker. Det har de beste innebygde funksjonene på markedet, og er perfekt for bedrifter som ønsker et seriøst løft. BigCommerce har verktøyene for å støtte massiv vekst, inkludert imponerende flerkanalsintegrasjon og lokal handel.

BigCommerce-priser varierer fra $ 29 til $ 249 per måned.

Pssst! Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opptil tre måneder gratis når du registrerer deg for en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live!

Fordeler og ulemper med BigCommerce

Fordeler ulemper
 • Flere innebygde funksjoner enn noen konkurrent, inkludert flerkanalsalg
 • Fantastisk SEO for å rangere butikken din høyere i søkeresultater
 • Vanskelig å bruke på grunn av kompleks terminologi
 • Ingen mobilapp for å administrere butikk mens du er på farten

# 4. Squarespace E-handel

Beste designet maler

I likhet med Wix er Squarespace en nettstedsbygger med topp e-handelsfunksjoner. Hvis du virkelig vil la produktene dine skinne, kan du det’Det gjør det bedre enn Squarespace – det har den beste kvaliteten på markedet. Og det’er ikke bare et pent ansikt – legg til et sterkt lagersystem og integrering av sosiale medier og deg’Vi har et utmerket valg.

Squarespace priser varierer fra $ 26 til $ 40 per måned.

Fordeler og ulemper med kvadratet

Fordeler ulemper
 • Flott inventar system og analyseverktøy
 • Beste maldesign for enhver e-handelsbygger
 • Mangler mange fraktalternativer
 • Ingen appbutikk

# 5. Weebly e-handel

Den å se på

Weebly er en nettstedsbygger med et spesielt fokus på netthandel – etter det’s fusjon med betalingsleverandør Square, kan du forvente mye action i dette området! Det gjør det ikke’Det stemmer ganske godt med de kraftige salgs- og dataverktøyene som tilbys av konkurrentene, men startprisene er de laveste, og det’er ganske enkel å bruke også.

Prisfastsettelse for e-handel for Weebly varierer fra $ 12 til $ 38 per måned.

Weebly fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Beste verdi for pengene for enhver e-handelsbygger
 • Tilbyr fantastiske ekstrafunksjoner som blogging
 • Ingen flerkanals selgende integrasjon
 • Mangler store dataverktøy som lagerstyring

# 6. Volusion

Best for analysefunksjoner

Volusion er en e-handelsplattform som generelt overgås av konkurrentene Shopify og BigCommerce. Hvor det skiller seg ut, er imidlertid analyse- og dataverktøyene. Hvis du vil ha mye data og nyttig innsikt i hvordan virksomheten din presterer, er Volusion noe for deg.

Prisene på volusjoner varierer fra $ 29 til $ 299 per måned.

Volusjon Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Gir mange gode data for innsikt i salget ditt
 • Mobilapp for å holde deg koblet til butikken din
 • doesn’støtter salg av digitale produkter
 • Mangler flere funksjoner som bloggverktøy

# 7. Gå pappa

Raskest å bygge en nettbutikk

Hvis enkelhet var din favoritt ting ved å selge gjennom Etsy, kan GoDaddy være din perfekte match. Den’er den enkleste netthandelsbyggeren å bruke, noe som betyr at du kan få butikken din online, konfigurere og selge på kort tid! ADI-programvaren (Artificial Design Intelligence) betyr at GoDaddy faktisk kan lage en personlig butikk for deg på få minutter. Den vant’t gir deg kraftige selgerverktøy eller mange kreative kontroller, men det’er en enkel og rask måte å selge på nettet.

GoDaddy-priser er $ 19.99 per måned.

GoDaddy Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Raskeste og enkleste måte å bygge en nettbutikk på
 • Støtter flere bransjer enn noen av konkurrentene
 • Mangel på kvalitet i salgsfunksjonene
 • doesn’støtter salg av digitale produkter

# 8. 3dcart

Bra, men der’er bedre der ute

3dcart er en anstendig e-handelsplattform med en detaljert og grundig back-end, hvor du kan administrere alt fra varelageret ditt, til SEO, produktinformasjon og mer! Den har nyttige tips og spørsmål, og har mange potensialer. Ulempen er at det ble bombet totalt i brukertestingene våre, og kom ut som plattformen folk minst sannsynlig vil anbefale. Uten mobilapp og dårlig brukeropplevelse bringer 3dcart det bakerste i listen vår over de åtte beste Etsy-alternativene.

Prisene for 3dcart varierer fra $ 19 til $ 229 per måned.

3dcart fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Imponerende back-end med kraftig inventar og spørsmål
 • Endre tema når som helst
 • Dyrt plattform sammenlignet med konkurrentene
 • Byggherrens brukere var minst sannsynlig å anbefale etter bruk

Alternativ nr. 1 – Shopify

Beste all-ecommerce plattform

Shopify er en hurtigvoksende, ren nettbutikkbygger.

Ikke bare har den attraktive maler der’er også en App Store som du kan bruke til å legge til mye mer avanserte verktøy i butikken etter hvert som bedriften vokser.

Det er raskt og enkelt å legge Etsy-produktene dine til Shopify, ettersom det er dedikerte importfunksjoner, og til og med apper – for eksempel EasyImport – for å gjøre det så smidig som mulig.

Shopify’verktøyene inkluderer funksjoner som hjelper deg med å automatisere salg og markedsføring, bokføring, oppfyllelse, etikettutskrift og mer. Du trenger kanskje ikke disse verktøyene ennå, men når bedriften vokser, kan du lene deg på disse salgsfunksjonene når du trenger det.

shopify beste etsy alternativShopify har alle verktøyene du trenger for enkelt og vellykket å drive nettbutikken din

Den’Det er veldig vanlig at online-selgere begynner på Etsy, for så å gå videre på e-handelsplattform som Shopify når de trenger å vokse. Faktisk fant en Etsy-butikkeier, LeiLei Secor, stor suksess med å selge gjennom markedsplassen før hun gikk videre til å bygge sin egen netthandelsnettsted – https://www.leileisecor.com/designed-by-lei/ – ved å bruke Shopify. Hun ble faktisk omtalt i en artikkel på Entrepreneur.com for sin forretningsinnsats!

Dette viser bare hvordan du kan kombinere kraften fra Etsy og din egen netthandel for å utvide virksomheten din.

Shopify er en mye mer avansert nettbutikkbygger enn nettstedbyggere som Squarespace og Weebly. Hvis du har et ønske om å bygge en veldig avansert, kompleks butikk, for enhver størrelse bedrift, er Shopify en utmerket kandidat å vurdere.

Med Shopify eksporterer du Etsy-produktene dine i en CSV-fil (slags Excel), og importerer dem deretter til Shopify. Den’er ikke rakettvitenskap, men hvis du vil ha det enda enklere, kan du bruke EasyImport, et gratis Etsy to Shopify-importørverktøy.

Du kan også enkelt integrere og synkronisere Etsy-butikken med Shopify-butikken din ved å bruke Etsy Marketplace Integration-appen. Hvorfor velge mellom de to når du kan ha det beste fra begge verdener?

Alternativ nr. 2 – Wix e-handel

Stor verdi for pengene

Wix er en av de beste, rene dra og slipp nettstedbyggere i markedet for nettstedbygging i dag. Det lar deg lage ditt eget tilpassede nettsted uten å vite hvordan du skal kode.

wix e-handel etsy alternativWix er den beste nettstedbyggeren for å bygge en nettbutikk. Den har gode verktøy, attraktive maler og er enkel å bruke!

Grunnen til at vi anbefaler Wix er fordi de har ‘Etsy Shop’ app som lar deg synkronisere og integrere Etsy-butikken din fullt ut på nettstedet ditt.

Den største fordelen her er at hvis du legger til eller fjerner produkter fra Etsy-butikken, vil disse oppdateringene automatisk gjenspeiles på nettstedet ditt – noe som sparer deg for mye arbeid.

Du don’t må oppdatere Etsy, og deretter logge inn på nettstedet ditt for å oppdatere produktene på nettstedet ditt. Du kan synkronisere produktene dine med et klikk.

Etsy alternativer - wix appWix har en Etsy Shop-app for å gjøre integreringen av din eksisterende butikk sømløs og enkel.

Mens de andre nettstedsbyggerne vi diskuterer nedenfor også lar deg importere Etsy-produktene dine til nettstedsbyggeren deres’t synkroniser kontinuerlig med Etsy-kontoen din, så når du først har oppdatert Etsy-butikken, vil du gjøre det’Jeg må gjennom importprosedyren igjen.

Med Wix er synkroniseringen kontinuerlig, noe som gjør det enkelt og praktisk for deg.

Alternativ nr. 3 – BigCommerce

Mest skalerbar e-handelsplattform

BigCommerce er et utmerket valg hvis du’planlegger å presse veksten i bedriften din. Hvis Etsy føles for liten eller kortsiktig, og du vil ha friheten og kraften til å strekke e-handelsvingene, kan du si hei til BigCommerce.

Det har den beste kvaliteten innebygde funksjoner i enhver e-handelsbygger, noe som betyr at du ikke har det’Jeg må løpe til app store hvert femte minutt – i stedet’er alt sammen med fingertuppene.

bigcommerce etsy alternativBigCommerce er en ledende e-handelsplattform designet for å øke bedriften din i de store ligaene

Den andre tingen BigCommerce er kjent for er dens omni-kanal integrasjon. Med BigCommerce får du et enkelt knutepunkt for å administrere alle de forskjellige salgskanalene dine; Amazon, eBay, Facebook, Pinterest og Google Shipping er alle sømløst og enkelt koblet til BigCommerce-butikken din.

Så hva med Etsy? Du kan bruke multikanalsapper som Sellbrite for å integrere seg med markedsplasser, inkludert Etsy, noe som gjør det til en enkel og effektiv måte å virkelig øke butikken din på’s online tilstedeværelse.

BigCommerce har alt du trenger for å øke merkevaren, salget og kundebasen. Den har kraftige netthandelverktøy, fantastisk SEO, og flerkanalsintegrasjonen er uten sidestykke. Imidlertid, det’er ikke den enkleste å bruke plattformen der ute, noe som kan pusse etter enkelheten til Etsy.

Hvis du’Etter et enklere alternativ, så vil Shopify eller Wix være et mye bedre valg!

Alternativ 4 – Squarespace e-handel

Beste designet maler

Squarespace er en av de beste dra-og-slipp nettstedbyggere som finnes i markedet i dag.

Nettbutikkmalene er veldig stilige, polerte og reagerer alle sammen (så nettbutikken din vil se bra ut på alle mobile enheter). Faktisk, Squarespace har den beste kvaliteten maldesign rundt!

E-handel i kvadratområdetSquarespace har markedets beste kvalitet og gir deg en fantastisk butikk for produktene dine

I tillegg til å kunne skape en veldig vakker butikkramme for deg, lar Squarespace deg også ha full kontroll over produktvarianter, laste opp ubegrensede produkter, administrere varebeholdningen, kuponggenerering, sette opp og kontrollere moms, konfigurere leveringsalternativer og kostnader, administrere din e-postliste over kunder og andre nyttige salgsverktøy for deg å bygge en omfattende nettbutikk.

Så ikke bare lar Squarespace produktene dine skinne med store bilder av høy kvalitet og topp design, det gir også butikken din den oomph den trenger for å fremme vekst og langsiktig suksess.

Squarespace gjør det enkelt for deg å importere dine eksisterende Etsy-produkter til et Squarespace-nettsted. Her er noen trinnvise instruksjoner (og en videoopplæring) om hvordan du raskt og sømløst kan gjøre dette.

Etsy-alternativer - Squarespace ImportDu kan enkelt importere Etsy-butikken din til Squarespace, og spare deg for mye tid og krefter!

Beste Etsy-alternativer: Sammenligning fra topp til hode

Du’Vi hadde lavkontrollen på hvert av de fire beste Etsy-alternativene – men hvordan sammenligner de hverandre ved siden av?

Vi gjennomførte en grundig undersøkelse for å gi deg score i tabellen nedenfor. Brukervennligheten og kundescore beregnes ut fra tilbakemeldinger gitt til oss av mennesker akkurat som deg, som vi fikk prøve ut hver plattform på denne listen. Sjekk ut resultatene nedenfor:

Etsy AlternativShopifyWixBigCommerceSquarespaceGenerell vurderingBrukervennlighetInngangsplan PrisValuta for pengeneHjelp og støtteKundescore
4.7 / 54.3 / 54.2 / 54.2 / 5
4.1 / 53.6 / 53.6 / 53.4 / 5
$ 29$ 20$ 29.95$ 26
3.5 / 54.5 / 53.7 / 54.4 / 5
4.1 / 54.7 / 53.2 / 53.5 / 5
4.7 / 54.5 / 53.2 / 54.0 / 5

Hva er fordelene & Ulemper med Etsy?

Fordeler med å bruke Etsy

1) Enkelt å sette opp butikkfronten

Etsy er en fantastisk plattform for å starte og utvide din online virksomhet. Det lar deg raskt få en butikk foran og i gang og gir deg verktøyene til å selge produktene dine.

Du don’t må bekymre deg for å få dine egne hosting-tjenester, ha nettstedet ditt designet og bygget, sette opp betalingsprosessorer eller andre tekniske mumble-jumboer’er bare forbeholdt brukere av superdatamaskiner!

2) Eksponering for kjøpere

Videre blir Etsy ofte besøkt av mange besøkende som potensielt kan være din kunde – så du ikke’t må bekymre deg så mye for å skaffe egne potensielle kunder! Mange av disse besøkende er klare til å kjøpe. Ganske kjempeflott plattform hvis du bare begynner, don’tror du?

Ulemper ved å bruke Etsy

1) Etsy avgifter

Så hva er noen ulemper eller begrensninger ved å bruke Etsy? De fleste brukere er enige om at avgifter er en av de største bekymringene.

Etsy-alternativer - gebyrerIndividuelle avgifter er ikke høye, men vil begynne å legge seg opp når du har flere produkter og selger mer.

Selv om du kan sette opp en butikkfront gratis, belaster Etsy deg en avgift på 3,5% for hvert salg du gjør. Det er også en gebyr på 0,20 dollar (for hvert produkt du lister) som må fornyes / betales igjen hver fjerde måned. Selv om disse avgiftene hver for seg er’når de begynner å legge til flere produkter og selge mer.

Så på en måte, det’er egentlig ikke “gratis” å sette opp butikken din med Etsy – ordtaket om “der’det er ingen ting som en gratis lunsj” stemmer her. Men det’er ikke urimelig gitt at de gir deg en god service og plattform.

2) Øke konkurransen / merkevareutfordringene

Selv om å ha en butikk på Etsy gir deg eksponering for kjøpere, etter hvert som flere kjøpmenn lager butikker på Etsy, blir det mer utfordrende for deg å skille deg ut fra andre kjøpmenn.

Hvorfor? Hver Etsy-butikk ser nesten den samme ut, noe som gjør det vanskelig for deg å skille deg ut fra konkurrentene!

Etsy Alternatives - Store LayoutSide om side sammenligning av to forskjellige butikker

Selv om en shopper ser Etsy-butikken din, så er det’er utfordrende å virkelig få dem til å huske deg (spesielt hvis det er andre som selger lignende produkter som dine).

Med din egen nettbutikk (adskilt fra Etsy), kan du kontrollere design, flyt, layout og til slutt din egen merkevarebygging. Design er så viktig når det gjelder markedsføring av virksomheten din, og et godt design kan hjelpe deg med å få tilbake kjøpere.

La’s innse det, de fleste kjøpere ikke’t kjøpe på impuls, og tar noen få besøk før de åpner lommebøkene. Så hva kan du gjøre?

3) Etsy kan slå av butikken din uten forvarsel

En av utfordringene med å bruke Etsy er at hvis de mener at du har brutt bruksvilkårene deres, har de muligheten til å avslutte butikken og kontoen din uten noen varsler til deg.

Hvis du spør om hvorfor de stenger butikken din, kan årsakene deres også være vage, da det virkelig er opp til deg å lese og forstå vilkårene deres. Dette er en av risikoen ved å avhenge av en markedsplass for å drive virksomheten din. Den samme risikoen eksisterer hvis du driver en Amazon-butikk.

Etsy-alternativer - terminering av kontoenDenne online selgers butikken ble lagt ned av Etsy (Se hele historien på Gowrkgrls.io)

Vi’er ganske sikker på at Etsy utfører riktig aktsomhet ved vurderingen av om en butikkeier har overholdt bruksvilkårene sine, og vunnet’t være tilfeldig å stenge butikker bare fordi de kan. Poenget vi’prøver å si, er det at hvis du bare er avhengig av Etsy for din virksomhet, kanskje det’det er på tide å tenke på hva som vil skje med virksomheten din hvis Etsy stenger av butikken din, eller hvis Etsy ikke lenger eksisterte.

Slik bruker du Etsy med en nettbutikkbygger

Vi’sier ikke at du helt burde ignorere Etsy, men ett alternativ, som vi’har sett mange vellykkede Etsy-butikkeiere gjøre, er å bygg en egen nettbutikk for å selge produktene dine.

Så i utgangspunktet kan kundene dine kjøpe produktene dine enten gjennom Etsy-butikken eller gjennom din egen separate nettbutikk som du oppretter.

Her er noen strategier for å gjøre dette:

1) Traktatrafikk fra Etsy til din egen nettbutikk

En enkel strategi å dra nytte av Etsy besøkende er å sørge for at du la kundene som besøker Etsy-butikken din vite at du har en egen butikk som de kan besøke.

Etsy Alternativer Nettsteder Koblinger 2Denne Etsy-selgeren OneLittleStar leder kundene til nettstedet sitt

Du kan gi dem beskjed på en rekke måter:

 • Sett inn nettbutikklenken din under “Relaterte linker” seksjon
 • Nevn nettbutikken din i din “Om” side
 • Nevn nettbutikken din i “Kunngjøring” seksjon

Etsy Alternativer Nettstedets lenker 3Denne Etsy-butikken, Designed By Lei, har lenker til både en webside og Facebook, samt sosiale delingsalternativer.

Denne Etsy-butikken “Designet av Lei” (bildet direkte over) ble omtalt i Entrepreneur.com. Hun bygde e-handelsnettstedet sitt utenfor Etsy ved hjelp av Shopify, og har vokst virksomheten til over 100.000 dollar i salg mens hun gikk på universitetet. Mer om historien hennes nedenfor.

Denne måten, du øker sjansene for at de går fra å handle på Etsy til å handle i nettbutikken din hvor du kan “wow” dem med ditt unike nettsteddesign, i motsetning til å se deg som bare en annen kakekutterbutikk på Etsy.

2) Motiver trafikk for å besøke den uavhengige nettbutikken

I tillegg til å fortelle kjøpere at du har din egen nettbutikk som ikke er Etsy, er det en veldig effektiv måte å gjøre det på “oppmuntre” dem å besøke butikken din er å gi beskjed om at du har et bredere produktutvalg som bare er tilgjengelig i nettbutikken din (produktene er ikke oppført på Etsy).

Dette er en solid strategi for å få deres nysgjerrighet, føre dem til din egen butikk og en mulighet til å bygge merkevaren din for å skille seg fra konkurrentene.

3) Send Etsy-kundene dine på e-post for å besøke e-handelsbutikken

En ting du kan gjøre er å registrere dine Etsy-kunder automatisk til nyhetsbrevsserien din.

Gode ​​bedrifter har nyhetsbrev der de sender regelmessige e-postmeldinger til kunder (eller personer som har uttrykt interesser) for å synliggjøre komplementære produkter, nye produkter, sesongrabatter eller bare kule tips og triks som en del av deres samlede markedsførings- og merkeøvingsøvelser. Å holde kontakt med mennesker er en av de mest effektive måtene å generere ny eller gjenta virksomhet på.

Aweber er et veldig kraftig nyhetsbrevverktøy der du kan skrive nyhetsbrev og angi en spesifikk dato og tid når du vil at nyhetsbrevet automatisk skal sendes ut til listen over abonnenter. Så de gjør det veldig enkelt for deg å holde kontakten med abonnentene dine.

Etsy alternativ - Aweber-integrasjon

Aweber kan enkelt integreres i Etsy-butikken din (her’er opplæringen). Så når du genererer et salg gjennom Etsy, kan kundene dine (hvis de er enige) legges til i bassenget med nyhetsbrevabonnenter. Når de er lagt til, kan du nå sende en automatisert e-post til dem med beskjed om å besøke den frittstående e-handelsbutikken som ligger utenfor Etsy.

Dette er en veldig effektiv måte å introdusere eksisterende kunder til din e-butikk, for å videreutvikle merkevaren din og redusere din økonomiske avhengighet av Etsy.

4) Bygge ditt forhold til kjøpere

Så nå som de’besøk din egen nettbutikk, hva kan du gjøre?

Bortsett fra å imponere dem med nettsteddesignet ditt og introdusere dem for flere produkter du ikke har’t har på Etsy (som også vil spare deg for noen oppføringsgebyrer, forresten), den’det er på tide å begynne å bygge ditt forhold til dem.

La’s innse det, ikke alle kjøpere er impulsive, og tar litt relasjonsbygging til få dem til å stole på deg, og til slutt kjøpe fra deg.

Det er to anbefalte måter å gjøre dette på:

 1. Lag en blogg og skriv om interessante temaer rundt bransjen din (som antagelig er hva de’er interessert i). Skriv om tips til hjemmet dekorasjon, mote råd, sjekklister for bryllup, eller hva som er relevant for din bransje. Skap verdi, generer interesse og bygg tillit hos disse besøkende. Når de’er du klar til å kjøpe, vil du være foran deres sinn.
 2. Lag en nyhetsbrevserie hvor de kan registrere seg og motta e-post fra deg. Du kan sende dem oppdateringer på bloggen din (slik at de vet når de skal komme tilbake for å lese innholdet ditt), og etter å ha bygget den tilliten, kan du begynne å markedsføre produktene dine for dem.

Etsy-alternativer - E-postfangstSelv Etsy ber om e-postadressen din – for å bygge et bedre forhold til deg

Som de sier, når noen stoler på deg, liker deg, de’Jeg vil sannsynligvis kjøpe fra deg. Behandle dette som en investering i din tid, for å gjøre besøkende til kunder.

Den’er så viktig å bygge et forhold til besøkende / kunder. De vil mest sannsynlig besøke nettstedet ditt direkte neste gang, og forhåpentligvis bli gjentatte kunder. For ikke å nevne at hvis du bygger et godt forhold til dem, kan de til og med dele virksomheten din med sine sosiale kretser!

Beste Etsy-alternativer: Konklusjon

Der’Det er ikke noe galt med å drive virksomheten helt på Etsy, da Etsy er en god plattform som gjør det enkelt for deg å sette opp butikk mens du utsetter Etsy-butikken for mange potensielle kunder.

Men vi ser mange brukere finne alternativer til Etsy, og begynner å bygge sine egne nettbutikker borte fra Etsy – og av gode grunner.

Hvis det høres ut som deg, trenger du i stedet en plattform av topp kvalitet.

De 8 beste Etsy-alternativene

 • Shopify – Beste e-handelsplattform som er rundt hele verden
 • Wix e-handel – Mye for pengene
 • BigCommerce – Mest skalerbar e-handelsplattform
 • Squarespace eCommerce – Beste designet maler
 • Weebly e-handel – den du skal se på
 • Volusion – Best for analytiske funksjoner
 • GoDaddy – Raskest å bygge en nettbutikk
 • 3dcart – Bra, men der’er bedre der ute

Ved å opprette din egen nettbutikk har du mye mer kontroll over designen og utformingen av butikken din, noe som hjelper deg å bygge et sterkere merke. Med Etsy er dine kreative innspill til Etsy-butikken ganske begrenset – du’Jeg vil mest sannsynlig ende med å se den samme ut som konkurrentene.

Det er også noen få strategier for hvordan kan du traktere Etsy-trafikken til din egen nettbutikk, og hvordan du kan engasjere dem på en mer meningsfull måte å bygge merkevaren din. Vi nevnte noen av disse strategiene ovenfor.

Ved å bygge et dypere forhold, er det mer sannsynlig at de kjøper av deg, og forteller også deres sosiale kretser om deg. På Etsy, det’Det er veldig utfordrende for deg å skille deg ut fra konkurrentene (du ser ut som bare en annen selger som selger “ting”).

Det er veldig raske måter å opprette din egen nettbutikk utenfor Etsy – selv om du ikke har det’t vet hvordan jeg skal kode.

Shopify, Wix, BigCommerce, Squarespace og Weebly gjør det virkelig enkelt for deg å importere Etsy-produktene direkte til deres plattform. Alle av dem er dra og slipp byggherrer, så du ikke gjør det’t trenger å vite hvordan du skal kode for å sette opp butikkene dine.

nærmere bestemt, Shopify, Wix og BigCommerce integrer og synkroniser Etsy-produktene dine med nettstedet ditt, noe som gjør dem til veldig interessante alternativer for din nettbutikk.

Shopify er et avansert valg å bygge din nettbutikk. Dette er en veldig kraftig, fokusert nettbutikkbygger.

På slutten av dagen, vi’foreslår ikke at du forlater Etsy-butikken din, da det er veldig sterke fordeler å holde butikken din på Etsy. Men forgrening for å bygge din egen butikk som ikke er Etsy, og dyrke den sammen med Etsy-butikken din kan ha en veldig sterk komplementær effekt på virksomheten din..

Å studere noen suksesshistorier og eksempler på netthandel kan også gi deg litt inspirasjon til hvordan du kan imitere annen nettbutikk’suksess.

Beste Etsy-alternativer: vanlige spørsmål

Hva er det enkleste å bruke Etsy-alternativet?

Vi anbefaler GoDaddy hvis du’ser etter en veldig enkel og brukervennlig redigerer. Med GoDaddy’s ADI-programvare, du’Jeg er i gang på kort tid! Den’er definitivt den raskeste og enkleste måten å sette opp butikken på, men det’er heller ikke den kraftigste plattformen, så husk å prøve den før du hopper i føttene (og lommeboka) først! Ta en titt på GoDaddy-gjennomgangen for å finne ut om det’er byggherren for deg!

Hva er det billigste Etsy-alternativet?

Weebly har den billigste e-handelsplanen som starter fra $ 12 i måneden.

Husk det’det er verdt å vurdere en rekke prisplaner for å sikre at den du velger inkluderer all funksjonaliteten du trenger.

Les vår Weebly-prisanmeldelse for ytterligere detaljer!

Hva er det mest omfattende Etsy-alternativet?

Hvis du vil ha en ren e-handelsbygger, er Shopify den mest omfattende plattformen på markedet. Det tilbyr alt fra gjenvunnet vogngjenoppretting til automatisert salg og markedsføring. Den’er et flott alternativ for å dyrke butikken din.

Wix er et annet alternativ du må ta i betraktning for allverdens god funksjonalitet. Den har et utrolig omfattende App Market som lar deg utvide mulighetene til butikken din, slik at du kan ta den til neste nivå. Appene inkluderer ting som markedsføring og SEO-utvidelser eller sosiale integrasjoner.

Les Wix eCommerce Review for en grundig titt på funksjonene.

Hvilket Etsy-alternativ har de beste malene?

Squarespace er en designorientert nettstedbygger. Den har et imponerende utvalg av maler som har muligheten til å gi butikken din et vakkert og profesjonelt preg.

Hvis du vil ha en nettstedsbygger som gir deg enda mer valg enn Squarespace, er det det’er verdt å sjekke ut Wix’s fantastiske utvalg av fantastiske maler – der’er over 510 å velge mellom!

Hvilket Etsy-alternativ har den beste tilgjengelige støtten?

Shopify har et fantastisk støttenettverk for sine kunder. Den har et veldig omfattende støttesenter med artikler om nesten alt du kan trenge. Du får også døgnåpen telefonsupport, live chat og e-postfunksjonalitet. Les Shopify Review for mer informasjon.

Må jeg gi fra meg Etsy-butikken for å selge et annet sted?

Ikke i det hele tatt! Med netthandelsbyggere som Shopify, Wix og BigCommerce, kan du synkronisere og integrere Etsy-butikken din med nettbutikken din for å få maksimale salgsfordeler! Dette kalles flerkanalsintegrasjon og betyr at du kan beholde ditt eksisterende publikum mens du utvider kundebasen samtidig.

Gjør netthandelsbyggere ekstra gebyrer?

Mens noen e-handelsbyggere krever transaksjonsgebyrer, er det’Det er vanligvis lett å unngå disse kostnadene – enten ved å endre betalingsleverandøren din, oppgradere planen din, eller bare ved å velge en annen byggherre! I motsetning til Etsy, bygger ikke e-handel’t belaste noteringsgebyr!

Hvilket Etsy-alternativ er best for langsiktig vekst?

Hvis du’Hvis du ønsker å utvide e-handelsvirksomheten din, anbefaler vi absolutt BigCommerce, som det’er den mest skalerbare netthandelsplattformen rundt. Hvis du vil ha langsiktig suksess uten rask vekst, kan du prøve Shopify i stedet.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map