BigCommerce vs WooCommerce | Hvilken plattform passer for deg?

BigCommerce vs WooCommerce er en kamp om to tunge e-handelsplattformer.


Å bygge din egen nettbutikk gjør det ikke’Det høres enkelt ut, men i virkeligheten kan det være en veldig enkel prosess. Det er mange plattformer der ute designet for å hjelpe deg med å opprette et netthandel nettsted. BigCommerce og WooCommerce er to av disse produktene, men begge deler er veldig forskjellige.

BigCommerce er en e-handelsbygger som’s hjalp nesten 100 000 mennesker med å bygge sin egen nettbutikk.

BigCommerce vs WooCommerce

WooCommerce er en åpen kildekode WordPress-plugin som gir eksisterende nettsteder muligheten til å selge på nettet.

Men hvilken’s bedre? Og hvordan vet du hva som er riktig for du?

Hos Website Builder Expert, det’det er vår jobb å svare på slike spørsmål. Vi undersøker og tester online plattformer for å gi deg nøyaktig, detaljert informasjon. Les videre når vi diskuterer hva BigCommerce og WooCommerce handler om, og hvilken som passer best for dine behov.

Pssst! Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opptil tre måneder gratis når du registrerer deg for en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live! 1

BigCommerce vs WooCommerce: Pros & Ulemper

Fordeler og ulemper med BigCommerce

BIGCOMMERCE PROS#1

# 2

Flere innebygde funksjoner enn noen konkurrent
Lar deg selge på tvers av flere kanaler som Facebook, Amazon og Instagram
BIGCOMMERCE CONS#1

# 2

Ingen mobilapp for å kjøre butikken din mens du er på farten
Redigeringsgrensesnitt er vanskelig å navigere

WooCommerce Fordeler og ulemper

WOOCOMMERCE PROS#1

# 2

Grenseløs tilpasning
Kraftig SEO
WOOCOMMERCE CONS#1

# 2

Mangel på kundesupport
Avansert teknisk kunnskap kreves

2

Hva’s forskjellen mellom BigCommerce og WooCommerce?

BigCommerce er en nettverksbygger. Er du ikke sikker på hva det betyr? La oss forklare:

En nettbutikkbygger for e-handel er et program som hjelper deg å opprette din egen nettbutikk. Ikke bare det, det gir deg også støtte til hvordan du administrerer nettstedet ditt, øke salget og lykkes på nettet.

Tenk på det som å sette et sett med hyller. BigCommerce gir deg alle verktøyene du trenger, pluss en praktisk bruksanvisning.

WooCommerce er annerledes. Den’er designet for WordPress nettsteder som en plugin. Dette betyr det’er et tillegg som du integrerer i det vanlige nettstedet ditt for å forvandle det til en nettbutikk.

WooCommerce ble bygget av Automattic – nettutviklingsselskapet som også grunnla WordPress. Den’er beskrevet som “den mest populære og tilpassbare e-handelsplattformen på nettet”.

Hvis du’BigCommerce, som er en spirende virksomhet som trenger en nettbutikk, er et smart valg. Den’s har mange innebygde funksjoner, og en hel rekke verktøy som hjelper deg å skalere. Faktisk, BigCommerce sier at de hjelper deres kjøpmenn med å vokse 28% fra år til år.

WooCommerce er for deg som allerede har et WordPress-nettsted, men trenger e-handelsfunksjonalitet. Den’er helt tilpassbar og integreres sømløst. Vær imidlertid advart – der’lite hjelp eller støtte der ute hvis du trenger det.

3

Brukervennlighet

I det hele tatt er nettstedbyggere som BigCommerce langt enklere å bruke enn plugins som WooCommerce. De gir deg en base å bygge videre på, og er alltid tilgjengelig for å tilby støtte.

For å teste hvor enkelt BigCommerce er å bruke, fikk vi et utvalg av hverdagsfolk til å bygge sin egen nettbutikk. De ble deretter bedt om å score hvor enkelt (eller vanskelig) de fant visse oppgaver.

BigCommerce’resultatene var litt av en blandet pose. Folk syntes ombordprosessen var tydelig og innsiktsfull, og likte hvor mange funksjoner som allerede var innebygd i temaene. Noen slet imidlertid med terminologien. Her er noen av tankene deres:

Onboardingen var flott – det tok deg med på en liten omvisning hvor du kunne finne visse funksjoner og hvor du kunne tilpasse ting. Det gjorde det til og med klart at vi ikke skulle gjøre det’t være redd for å stille spørsmål i hjelpeseksjonen, som jeg virkelig likte.

Terminologien var ikke’t stor. Hvis du var ny på hele dette området, ville det være veldig skremmende.

bigcommerce dashbordBigCommerce er en kraftig nettbutikkbygger med mange innebygde verktøy

Kort sagt, BigCommerce stiller deg opp for å lykkes. Der’er litt av en læringskurve involvert, men når du først’er kjent med begrepene de bruker, deg’Jeg har all kraften du trenger for å bygge en topp e-handel-butikk. Og det beste av alt er at du ikke’t trenger noen kodingskunnskap!

WooCommerce kan være litt mer forvirrende. Den’er en mer teknisk plattform, og der’s mye leggarbeid som skal gjøres før du starter nettbutikken din. Du don’Jeg trenger ikke å være et datamaskingeni for å bruke WooCommerce, men noen gode IT-ferdigheter ville absolutt ikke gjort det’t gå galt.

woocommerce instrumentbordFordi WooCommerce er en plugin, deg’Jeg jobber med WordPress’ dashbord

Der BigCommerce gir deg et domene-, hosting- og sikkerhetssertifikat, WooCommerce’tilbudene er begrenset til ren e-handelsfunksjonalitet.

4

Designfleksibilitet

Første inntrykk teller. Den’er viktig at når kunder lander på nettstedet ditt, vil de’re møtt med en flott, godt designet butikk som’er lett å navigere.

BigCommerce tilbyr 7 gratis temaer, med over 50 flere kommer til en engangskostnad mellom $ 145 og $ 245. Dyrt som dette høres ut, hva du’du gjør er å vise kundene dine hvem du er som merkevare.

Studier viser det gjentatte kunder bruker opptil 300% mer enn nye. Du får bare én sjanse til å gjøre det første inntrykket, så få det til å telle.

WooCommerce har 14 butikkområder, som alle kommer med en ekstra kostnad på $ 39.Du’Du må også legge til utvidelser på butikken for å fjerne nettstedet ditt, som spenner fra gratis til $ 59.

woocommerce butikkWooCommerce-temaer er enkle, tydelige og spenner over flere bransjer

Ikke bare er WooCommerce-lagerfronter billigere enn BigCommerce-premiumtemaer, de’er også mer tilpassbar. Den’Det er imidlertid viktig å legge til at det er her du’Jeg trenger teknisk kompetanse.

Du don’Det må være datamaskinforsker for å tilpasse WooCommerce-temaer, men som med WordPress selv, jo mer du vet, desto mer kan du redigere.

BigCommerce’Temaene er derimot mer stive – men tilpasning er langt mer oversiktlig. BigCommerce har et redigeringsgrensesnitt som lar deg justere ting som tekststørrelse og skrift, sideoppsett og navigasjonsplassering og salgsfremmende bannere.

bigcommerce editorBigCommerce’s redaktør ikke’t krever kodingskunnskap og gir deg praktisk tilgang til å tilpasse nettbutikken din

Både BigCommerce og WooCommerce temaer er mobile responsive. Med BigCommerce kan du til og med forhåndsvise hvordan nettstedet ditt skal se ut på skjermstørrelser på mobil og nettbrett øverst i redaktøren.

5

Bygge tid

Når det gjelder BigCommerce vs WooCommerce, kan tiden det tar å bygge en nettbutikk variere massivt.

For det første kommer det an på om du allerede har et WordPress-nettsted. Siden WooCommerce er en WordPress-plugin, kan det være en relativt rask prosess å legge den til et eksisterende nettsted.

Tiden din er investert i WooCommerce’s tilpasning, men. Det kan være veldig tidkrevende å redigere det etter din smak’Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, vil byggetiden skyte opp.

Derimot er BigCommerce en one-stop shop. Alt du trenger for å bygge en nettbutikk er allerede innebygd, og fordi alt’s på ett sted, det’er mye raskere å få tak i. Hvis du tenker på det, kan du få butikken din på nettet om en dag eller to.

bigcommerce-produkterMed BigCommerce kan du opprette, tilpasse og administrere hele nettstedet ditt alt på ett sted

Med WooCommerce, du’Jeg må bygge et WordPress-nettsted og sortere ut ting som hosting hver for seg. Med BigCommerce, det’er alle klare for deg å begynne å designe ditt eget netthandel nettsted.

Som vi’Jeg sa det’er et teknisk element for WooCommerce også. Dette er perfekt hvis du trenger det Total kontroll, men det’er absolutt mer sammensatt og mindre tidseffektiv enn BigCommerce.

Som vi vet, er BigCommerce den enkleste plattformen å bruke, og der’Det slipper ikke unna at brukervennlighet og byggetid henger direkte sammen.

6

E-handel verktøy & Funksjoner

Funksjoner er hvor BigCommerce kommer til sin rett. Det er mange viktige, innebygde funksjoner som du vil finne deg selv ved å bruke gang på gang. Noen få viktige inkluderer:

 • SSL-sikkerhet – gjør din nettbutikk sikker ved å beskytte betalinger, og gi deg et lite hengelåssymbol ved siden av nettadressen din, slik at kundene er klar over når de sjekker ut.
 • Flerkanals integrasjon – lar deg selge fra nettstedet ditt direkte på markedsplasser som Amazon og sosiale medier som Facebook.
 • Gjenopprettet vogngjenoppretting – sender kundene dine automatiske e-postpåminnelser når de legger igjen varer i handlekurven uten å sjekke ut.
 • Analytisk sporings- og rapporteringsverktøy – overvåke nettstedet ditt’ytelse gjennom økter, salg, e-postkampanjer og mye mer.
 • Lag kampanjekoder og rabatter – la deg annonsere salg og avtaler på produkter ved å gi kundene en kode som skal brukes i kassen.

Ovennevnte er alle viktige når du driver og utvider din e-butikk. Den forlatte vognfunksjonen er spesielt nyttig, med BigCommerce sier det kan hjelpe deg med å gjenopprette 25% av ellers tapt salg.

e-handelsfunksjoner med stor handelDen’det er lite rart at folk velger å bruke BigCommerce når du begynner å se på alle funksjonene den gir

Og det’er bare noen av BigCommerce’s funksjoner. Vi har tilflukt’t rørte til og med på frakt- og markedsføringsalternativene. For alt det og mer, les vår detaljerte gjennomgang av BigCommerce her.

Dette er ikke’å si WooCommerce ikke’Jeg har noen ganske pene funksjoner også. Selv om det er mye færre å tilby, tilbyr WooCommerce fortsatt:

 • blogging – innebygd evne til å skrive, publisere og dele artikler.
 • Grenseløs tilpasning – hvis du vet hvordan du skal kode, det’er helt ubegrenset. Du kan redigere alt fra butikk til kassen.
 • Ett-klikks refusjoner – la kundene dine få penger tilbake for avkastning umiddelbart.

woocommerce e-handelsfunksjonerWooCommerce har et fint utvalg av e-handelsfunksjoner du kan bruke

Du kan også legge inn produkter og kassa i et bredere utvalg av butikksider. WooCommerce har helt klart noen nyttige funksjoner, men det’er ikke hele pakken som BigCommerce.

Tenk på det som å spille golf. Både BigCommerce og WooCommerce gir deg klubber, men en gir deg langt mer variasjon. WooCommerce har en driver og putter, men BigCommerce inkluderer også et strykejern, tre og kil. Du kan spille 18 hull med begge deler, men BigCommerce gir deg en klar fordel.

7

Betalingsalternativer og gebyrer

Å kunne godta flere betalingsalternativer er bra når du selger til et bredt spekter av kunder. Både BigCommerce og WooCommerce aksepterer kreditt- og debetkort, sammen med noen av de største betalingsportene rundt. Dette inkluderer:

 • Stripe
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Torget

En ting det’Det er viktig å vite at hver betalingsport har sine egne gebyrer for transaksjonsgebyr. Så det’det er verdt å slå disse opp før du hopper inn en gang.

Verken BigCommerce eller WooCommerce håndhever sine egne transaksjonsgebyrer. Dette betyr at eventuelle ekstra kostnader som påløper ved behandling av betalinger, kommer fra gatewayene eller kortselskapene direkte.

På toppen av de listede støtter WooCommerce også over 100 andre forskjellige betalingsportaler, for eksempel Authorize.Net. BigCommerce er litt mer begrenset, og tilbyr bare et par andre alternativer, sammen med noen digitale lommebøker som Chase Pay og Venmo.

woocommerce-betalingerWooCommerce gir deg et stort utvalg av betalingsalternativer å velge mellom 8

SEO

SEO (Search Engine Optimization) er avgjørende for ytelsen til enhver nettbutikk. Det avgjør hvor høyt butikken din er oppført på søkemotorer som Google, og vil direkte påvirke mengden trafikk nettstedet ditt får.

Du kan ha de beste produktene i verden, men hvis ingen kan finne dem, hva’det er poenget?

Ser du på BigCommerce vs WooCommerce, det’er en nær samtale. Begge tilbyr deg muligheten til å forbedre nettstedet ditt’s SEO, og gir deg best mulig sjanse til å rangere høyt på Google. På BigCommerce kan du:

 • Rediger metatitler og beskrivelser – endre både koblingen og teksten under den på Googles søk returnerer.
 • Tilpass URL Slugs – for å sikre det’er relevant for siden du’re på f.eks. “/ Menns / topper / hvit-skjorter /”.
 • Legg til alt-tekst for bilde – legg ved tekst til et bilde slik at Google vet hva bildet er.
 • Få søkeordstøtte – anbefalinger om hvilke ord du skal ta med i produktbeskrivelser for å hjelpe din nettbutikk med å rangere godt for disse vilkårene.

bigcommerce seoBigCommerce gjør det enkelt å redigere URL-sneglene slik at de reflekterer siden nøyaktig

Med WooCommerce kan du også redigere metatitler / beskrivelser, tilpasse URL-snegler og legge til alt-tekst. Hvor den faller ned, er imidlertid i sin unnlatelse av å tilby innebygde statister, for eksempel SSL-sikkerhet.

Å ha et SSL-sertifikat lar Google vite at nettstedet ditt er trygt for folk å bruke. Dette sertifikatet kommer som standard med BigCommerce, men med WooCommerce, deg’Jeg må betale ekstra.

9

Hjelp og støtte

Alle trenger hjelp innimellom, og i denne kategorien, der’er en klar vinner.

BigCommerce tilbyr 24/7 support via telefon, e-post og live chat. Det har også et eget brukerforum, og et hjelpesenter som sprekker med nyttige guider.

bigcommerce hjelpesenterBigCommerce har flere måter du kan få støtte, og hjelpesenteret lærer deg hvordan du gjør alt fra grunnleggende til avanserte oppgaver

Hvis du registrerer deg på BigCommerce’virksomhetsplan, får du også din egen personlige onboarding konsulent og kontosjef. Dette er BigCommerce-eksperter, som vil hjelpe deg med eventuelle problemer du har når du bruker plattformen.

Derimot er støtten WooCommerce tilbyr i beste fall sparsom. Den har WooCommerce Docs – som egentlig er et hjelpesenter – men utover det, der’s dyrebare lite ressurs.

woocommerce hjelpesenterWooCommerce Docs er et ressurssterkt bibliotek hvor du kan finne nyttig informasjon om plattformen

WooCommerce-brukere pleier å være mer teknisk kyndige, noe som delvis forklarer mangelen på støtte som tilbys. Uansett, hvis du blir sittende fast du’re stort sett på egen hånd.

10

Priser

Når det gjelder priser er BigCommerce vs WooCommerce vanskelig.

BigCommerce har tre sentrale prisplaner: Standard ($ 29,95 / måned), Plus ($ 79,95 / måned) og Pro ($ 249,95 / måned). Den har også en Enterprise plan, men du’Jeg må kontakte BigCommerce direkte for å få et tilbud.

BigCommerce tilbyr også en 15-dagers gratis prøveperiode, noe som betyr at du kan prøve plattformen uten å oppgi noen kortinformasjon. Dette er en fin måte å se om det’er riktig passform for deg før du investerer.

pris på bigcommerce

Alle BigCommerce-planer har ubegrenset båndbredde og personalkontoer, og ingen transaksjonsgebyrer. En viktig forskjell med standardplanen er at du ikke gjør det’t få den forlatte vognfunksjonen – noe som’er viktig for enhver seriøs kjøpmann.

WooCommerce er som vanlig litt mer sammensatt. Plattformen i seg selv er en gratis WordPress-plugin, så der’Det koster ingen kostnader i så måte. Men du’Jeg må kjøpe et tema ($ 39), SSL-sikkerhet ($ 9 / år) og hosting ($ 10 / år) alt separat.

Dette betyr at den månedlige regningen din kan være litt vanskelig å beregne. Med BigCommerce, alt’er inkludert under en avgift. Tenk på det som å betale husleie og regninger – i noen eiendommer må du betale for gass, strøm og vann alt sammen. Med andre, det’er inkludert i leien.

11

BigCommerce eller WooCommerce: Konklusjon

Som du kan se, er BigCommerce og WooCommerce to veldig forskjellige plattformer som bør brukes av veldig forskjellige mennesker.

For å gjenskape, la’s se på hvilken plattform som vant hver kategori:

BigCommerce vs WooCommerceBigCommerceWooCommerceBrukervennlighet

Design

Bygge tid

E-handelsfunksjoner

Betalingsalternativer og gebyrer

SEO

Hjelp og støtte

Priser

Enkel når du først får tak i det, men det kan være litt overveldende med det første.Vanskelig for alle som ikke er det’t teknisk avansert eller kjent med WordPress.
Et flott utvalg av temaer som er enkle å tilpasse.Grenseløs tilpasning og billige premium storefronts.
Alt kan lages fra dashbordet, noe som gjør det ganske raskt å få et e-handelssted live.Krever at du først bygger et WordPress-nettsted, og har datakunnskaper til å redigere WooCommerce etter din smak.
Massevis av funksjoner og verktøy i verdensklasse, innebygd og klar til bruk.Noen anstendige funksjoner tilgjengelig, men du må legge til ting for å få en mer komplett e-handelsplattform.
Støtter noe av verden’s største betalingsportaler og ikke’t håndheve sitt eget transaksjonsgebyr.Nøyaktig det samme som BigCommerce, men kommer med mer enn 100 andre betalingsalternativer.
Tilpass metatitler, beskrivelser og URL-snegler, sammen med bildetekst og søkeordstøtte.Svært lik BigCommerce, men det gjør det ikke’kommer med innebygd SSL-sikkerhet, som hjelper med SEO.
24/7 support via telefon, e-post og live chat, med et forum og hjelpesenter.Bare et hjelpesenter med dokumenter. Ingen personlig støtte tilgjengelig.
BigCommerce har tre sentrale prisplaner: Standard ($ 29,95 / måned), Plus ($ 79,95 / måned) og Pro ($ 249,95 / måned). Der’s a 15-dagers gratis prøveperiode på tilbud med alle planer.WooCommerce er en gratis plugin, men det vil koste å bygge WordPress-nettstedet du trenger for å aktivere det. Denne kostnaden vil variere fra sted til side, men vil sannsynligvis inkludere: et tema ($ 39), SSL-sikkerhet ($ 9 / år) og hosting ($ 10 / år) alt separat som et minimum.

BigCommerce er for deg som trenger å bygge en nettbutikk. Den’er enkel å bruke, godt designet og har alle funksjonene du trenger for å lykkes og vokse. Den’er perfekt for nybegynnere med liten eller ingen kodingskunnskap.

WooCommerce er for folk som allerede har et WordPress-nettsted og er litt mer teknisk kompetente. Den’er en plugin som gir WordPress-nettsteder e-handelsfunksjonalitet.

Hvis du’er interessert i å bygge din egen WordPress-webside og bruke WooCommerce, kan du lese vår omfattende gjennomgang av WordPress her.

Totalt sett, vi’d anbefaler BigCommerce hvis du’har ennå ikke kommet opp og kjører på nettet. Den’er en alt-i-ett-løsning som leder deg gjennom prosessen med å bygge din egen nettbutikk. Funksjonene og støtten i verdensklasse er der, klare og venter på å gjøre din e-handelsdrøm til virkelighet.

12

BigCommerce vs WooCommerce: vanlige spørsmål

Er BigCommerce eller WooCommerce bedre for små bedrifter?

Dette kommer igjen til hvor komfortabel du er på en datamaskin. BigCommerce er det enkleste alternativet ettersom alt du trenger er selvforsynt og der’er rikelig med hjelp tilgjengelig. Hvis bedriften din allerede har et WordPress-nettsted, er det fornuftig å legge til WooCommerce og begynne å selge.

Hva’er forskjellen mellom WooCommerce og WordPress?

WordPress er et open source content management system hvor du kan bygge din egen webside fra bunnen av. WooCommerce er en WordPress-plugin som gir nettstedets e-handelsfunksjonalitet. Begge er utviklet av samme selskap og integreres sømløst med hverandre.

Hvilke andre netthandelsløsninger kan du bruke?

Shopify er en annen topp-of-the-range nettbutikk byggherre, og fungerer på en veldig lik måte som BigCommerce. Du kan lese vår anmeldelse av Shopify her. For brukere eller bedrifter som bare vil selge noen få produkter på siden, kan nettstedbyggere som Wix, Weebly og Squarespace være mer passende.

Fant vår sammenligning nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me