Bluehost vs GoDaddy Hosting: Hvilken er bedre?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs Gå pappa, en av de store konkurransene i vår tid. Av all tid. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Dette kan høres hyperbolsk ut (fordi det er det), men de to vertsleverandørene er ekte krefter på nettet. De er vertskap for millioner av nettsteder som betjener millioner av besøkende over hele verden.


Gitt de’er begge så store krefter i markedet, du’spør du sannsynligvis deg selv, ‘Hva’er forskjellen? Hver vil tilby mer eller mindre den samme tjenesten som den andre, ikke sant?’ Vel, slags. Bluehost og GoDaddy er ofte veldig like, men det er viktige forskjeller å vurdere når du velger hvilken du vil registrere deg med.

Totalt sett rangerer Bluehost høyere enn GoDaddy i vår forskning. Selv om begge er funksjonsrike med utmerket ytelse, tilbyr Bluehost litt bedre støtte og verdi for pengene. Gå pappa’rekkevidden til domeneregistrering og nettstedsbygging gjør det til et bedre alt-i-ett-alternativ.

Klikk nedenfor for å få en grundig gjennomgang av hver leverandør.

  • Bluehost
  • Gå pappa

Eller, for en god gammeldags head-to-head, les videre. Vi’Jeg bryter ned styrken og svakhetene til de to og hjelper deg med å bestemme hvilken som passer best for nettstedet ditt.

Funksjoner, ytelse, & Brukervennlighet

Bluehost og GoDaddy er begge utmerkede når det gjelder funksjoner. Som ledende i markedet kan de det’har ikke råd til å ikke være det. Følgelig der’det er veldig lite som skiller dem.

BluehostGoDaddy HostingGratis domene

Kontrollpanel

Gratis sikkerhetskopiering

Diskplass

oppetid

JaJa
cPanelcPanel
JaNei
100GBubegrenset
99,98%99,97%

Oppetiden til begge er utmerket – 99,98% for Bluehost og 99,97% for GoDaddy. At’er mindre enn tre dager med nedetid i året. Perfekt oppetid er ganske enkelt ikke’t mulig, men disse to kommer så nært som det er rimelig mulig.

Begge bruker cPanel-kontrollpanelet, bransjestandarden for å administrere hosting. Grensesnittene er rene og enkle å bruke, selv om vi synes Bluehost har litt ekstra polish.

GoDaddy tilbyr ubegrenset diskplass, mens Bluehost kan bruke den til 100 GB, men mindre nettsteder kommer sjelden nær den grensen. Det er viktig at Bluehost tilbyr gratis sikkerhetskopier, noe som er god sikkerhet for at det ikke skal skje noe fryktelig med nettstedet ditt.

Ironisk nok er den største forskjellen mellom Bluehost og GoDaddy støtten du mottar for å bygge et nettsted etter at du har registrert deg for en hostingplan. GoDaddy har en egen egen drager- og slipp-nettstedsbygger, mens Bluehost integrerer seg med Weebly og WordPress.org.

Dette er en av de viktigste forskjellene mellom Bluehost og GoDaddy. Hvis du vil bygge ditt eget nettsted, men er det’Teknisk kunnskapsrik gir GoDaddy den strukturerte, intuitive opplevelsen du sannsynligvis trenger. For et nettsted bygget i WordPress vi’Jeg anbefaler Bluehost over noen andre. Mer om det nedenfor.

Bluehost vs GoDaddy – Funksjoner og brukervennlighet: dom

GoDaddy tilbyr litt bedre funksjoner og brukervennlighet enn Bluehost. Gå pappa’den interne dra-og-slipp-nettstedbyggeren holder installasjonsprosessen enkel og gir alt-i-ett-bekvemmelighet. Gå pappa’s ubegrenset diskplass er også et stort pluss – selv om de fleste nettsteder sannsynligvis vant’t jevn maks ut Bluehost’s 100 GB grense!

Som har bedre WordPress-integrasjon?

Det vil være påkrevd å ikke gi WordPress.org sin egen seksjon når man sammenligner hostingleverandører. En solid tredjedel av internett er bygget på WordPress, og hvis du’re ønsker å arrangere hosting deg der’er en anstendig sjanse du’Jeg blir med i disse rekkene.

Bluehost er den beste plattformen for WordPress-integrasjon. At’er ikke vår mening heller. WordPress selv anbefaler Bluehost (sammen med Dreamhost og SiteGround) som “den beste og lyseste av vertsverdenen.” De ville vite det.

Å installere WordPress.org på Bluehost er bokstavelig talt en prosess med ett klikk. Du kan ha et fungerende nettsted oppe i løpet av få minutter etter at du bekreftet hostingplanen din, hvis du følte deg så tilbøyelig. Bluehost forstår WordPress er deres brød og smør, så deres styrke på dette området vil neppe bli mindre.

Stakkars GoDaddy har faktisk sterkt WordPress-spill selv, men du’her for en sammenligning, og Bluehost er komfortabelt foran i øyeblikket.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress Integration: Verdict

Når det gjelder WordPress-integrasjon, er Bluehost den klare vinneren. Denne leverandøren har blitt anbefalt av WordPress selv siden 2005, og med god grunn. Bluehost slår GoDaddy for WordPress-integrasjon, fordi Bluehost ganske enkelt er enklere, raskere og mer sømløs å bruke.

Bluehost Support vs GoDaddy Support

God hjelp og støtte er uvurderlig i hosting. Ting ikke’Det går ofte galt, men når de gjør det, vil du ha teknologiene i hjørnet ditt.

Bluehost og GoDaddy krysser av for de fleste av boksene, og tilbyr kunnskapssentre, live chat og 24/7 telefonsupport. For vanlige problemer er dette alt du’vil trolig trenge. Bluehost’kunnskapssenteret er litt grundigere enn GoDaddy’s men der’s ikke mye for å skille dem. Begge tilbydere er så utbredt at noen andre steder vil ha støtt på det samme problemet som deg og delt løsningen på nettet.

Den store forskjellen er at Bluehost tilbyr supportbilletter mens GoDaddy ikke gjør det’t. Noen ganger er det bare personlig oppmerksomhet, og i det minste det’Det er bra å ha muligheten. Men stort sett er det bedre ting å granske enn støtte når du leter etter de viktigste forskjellene mellom Bluehost og GoDaddy.

Bluehost vs GoDaddy – Support: Verdict

Bluehost har bedre kundestøtte enn GoDaddy. Bluehost tilbyr supportbilletter mens GoDaddy ikke gjør det’t, og billetter er en enkel måte å løse mange problemer på nettstedet. Bluehost’s kunnskapsbase er også mer omfattende enn GoDaddy’s, og du kan lære mye ved å bla gjennom artiklene som er lagt ut der.

Priser & Valuta for pengene

Den virkelige grunnen til at mange av dere er her, er å finne ut hvilken’er billigere og grei nok. Bluehost og GoDaddy er begge trygge, pålitelige vertsalternativer. Hvis du ikke gjør det’Jeg vil ikke tenke på dem mer enn det, så gå for Bluehost. Det gir bedre valuta for pengene.

BluehostGoDaddy HostingDelt hosting

WordPress Hosting

VPS Hosting

Dedikert hosting

$ 2,95 – $ 14,992,99 dollar – 12,99 dollar
19,99 dollar – 49,99 dollar4,99 dollar – 24,99 dollar
19,99 dollar – 59,99 dollar19,99 dollar – 74,99 dollar
79,99 dollar – 209,99 dollar89,99 dollar – 179,99 dollar

Den’er et gammelt triks av alle nettstedleverandørene en) alltid ha en ‘salg’ på, og b) har en haug med addons som du’Jeg må betale for på toppen av den månedlige basisprisen. En Lamborghini til salgs for $ 50 høres bra ut til du lærer at du trenger å kjøpe hjul og motor separat.

Verken Bluehost eller GoDaddy blir for frekke av dette. Du burde ikke’t forventer å betale mer enn noen få dollar i måneden for å få et nettsted fra bakken, uavhengig av det du velger. I det store og hele tror vi Bluehost tilbyr den litt mer verdien – spesielt gitt GoDaddy’s delt hosting rate hopper snart opp til $ 7,99 per måned.

Begge tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garantier, noe som er et strålende alternativ å ha hvis du vil teste vannet.

Bluehost vs GoDaddy – Prising: Verdict

Bluehost tilbyr bedre valuta for pengene enn GoDaddy. Ingen av leverandørene kommer til å brenne et hull i lommen, men Bluehost’utmerket kundestøtte og konkurransedyktige fornyelsespriser gjør det til den vinnende leverandøren her.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: Konklusjon

Bluehost og GoDaddy er så etablerte, pålitelige hostingplattformer at det å følge med begge vil sette deg i trygge hender. De’begge har eksistert i en alder på internett og vet hva de har’gjør igjen.

Om du skal gå med Bluehost eller GoDaddy avhenger av dine behov. Hvis du vil ha god valuta for pengene og / eller være vert for et WordPress.org-nettsted, Bluehost er bedre passform. Hvis du vil ha alle nettstedselementene dine på ett sted, Gå pappa kanter det. De tilbyr begge 30-dagers pengene-tilbake-garantier, så der’s minimal risiko for å gi en av dem en snurr.

Spørsmål og svar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me