Bluehost vs HostGator: Hvilken er best for deg?

bluehost vs hostgator anmeldelseHvis du’er ny i verdenen av bygging og hosting av nettsteder, eller til og med om du’er en erfaren tekniker bare ønsker å bytte leverandører, kan søket etter å finne den beste hosting-tjenesten virke skremmende. Med så mange tilgjengelige alternativer, kan det være vanskelig å bestemme seg for bare ett.


Du vil ha det beste for nettstedet ditt, og det gjør vi også! At’Derfor tok vi to av de største hostingleverandørene, Bluehost og HostGator, og gjorde noe grundig undersøkelse for å se hvilke som faktisk er det bedre alternativet.

Ved første øyekast virker disse to leverandørene veldig like med tanke på hva de tilbyr. Totalt sett oppnådde Bluehost vinneren over HostGator, med sterkere funksjoner og bedre valuta for pengene.

Begge er imidlertid ekstremt sterke og er vertskap for millioner av nettsteder over hele kloden, så du’Jeg vil være i gode hender den du velger. Hvis du’d vil vite mer og virkelig få tak i disse to leverandørene, sjekk ut våre grundige anmeldelser:

  • Bluehost
  • HostGator

Hvis du’har det travelt, sammenlign de to nedenfor. Du kan klikke på lenken for å registrere deg, eller lese videre for en oversikt over begge leverandørene, for å hjelpe deg med å bestemme deg for den perfekte hostingtjenesten for nettstedet ditt. Blir det HostGator eller Bluehost? La’s finne ut.

Fordeler og ulemper med Bluehost og HostGator

Først av alt, la’s se på fordeler og ulemper for hver leverandør side om side, for å rydde opp for hodepine som har brygget så langt. De har begge styrker og svakheter som vil påvirke beslutningen din, avhengig av dine behov.

Bluehost Fordeler og ulemper

Bluehost Pros#1# 2# 3# 4
Stor verdi for pengene
Nybegynner vennlig, veldig enkel å bruke
Beste vertsleverandør for WordPress-integrasjon
Gratis domene
Bluehost Cons#1# 2
Under gjennomsnittlig lagringsmengde på delt delt plan
Mange tilleggsmuligheter i kassen som kan øke prisplanen din hvis den ikke er valgt

Fordeler og ulemper med HostGator

HostGator Pros#1# 2# 3
Nybegynner vennlig, veldig enkel å bruke
Omfattende kundesupport
Stor oppetid – 99,99%
HostGator Cons#1# 2
Ingen gratis domene
Grensesnittet kan være mer enkelt og moderne

Som du kan se, de’begge er jevnt balanserte og valget ditt vil virkelig avhenge av hva du vil ha ut av hostingleverandøren din, og hva som er viktig for nettstedet eller virksomheten din.

Hostgator vs Bluehost: Fordeler og ulemper – dommen

Selv om Bluehost på ganske like fot her, stjeler seieren og kommer opp som vår beste allround-leverandør over HostGator.

Funksjoner, ytelse, & Brukervennlighet

Funksjonene er den viktigste forskjellen mellom de to, og Bluehost scoret høyere enn HostGator i vår rangering. Som du kan forvente med så populære leverandører, tilbyr de begge utmerkede funksjoner, og samlet sett er de ganske bra tilpasset.

BluehostHostGatorGratis domeneKontrollpanelGratis sikkerhetskopieringUovervåket overføringDiskplassoppetid
JaNei
cPanelcPanel
NeiNei
JaJa
ubegrensetubegrenset
99,98%99,99%

Hovedforskjellen her er at Bluehost tilbyr et gratis domenenavn. Du må fremdeles betale registreringsavgift, men fra det får du ditt eget domenenavn som varer i ett år og er ditt å administrere eller overføre. Du har eierskap til det utløper, på hvilket tidspunkt kan du ganske enkelt fornye eller utvide det til vanlig pris (dette varierer avhengig av hvilken type domene du har, for eksempel. Com, .org, .blog osv.).

Begge leverandører bruker cPanel, som er et populært, pålitelig og standard kontrollpanel for hostingleverandører. Grensesnittene er brukervennlige og enkle, spesielt på Bluehost – det’er mindre rotete og mer moderne enn HostGator’s.

HostGator vs Bluehost: Uptime

Oppetid er flott for begge deler, med HostGator som bare tar ledelsen med 99,99%, tett fulgt av Bluehost’s 99,98%. Tatt i betraktning 100% oppetid er bare ikke’For mulig jobber begge disse leverandørene veldig for å gjøre nettstedet ditt så tilgjengelig for brukerne dine som de kan.

Dette er veldig viktig for nettstedet ditt, spesielt hvis du prøver å drive en bedrift. Du kan’t nå kundene eller utvide omdømmet ditt hvis nettstedet ditt alltid er nede. Den’d være som å dele ut brosjyrer for å annonsere for virksomheten din: der’det er ikke noe poeng!

Hostgator vs Bluehost: Funksjoner, ytelse og brukervennlighet – dommen

Selv om begge er ganske jevn matchet, Bluehost’Det renere grensesnittet og tilbudet av et gratis domenenavn tipser det bare foran HostGator med hensyn til funksjoner. En spesiell rop ut til HostGator for sin imponerende, bransjestoppende oppetidsscore på 99,99%.

WordPress Integrasjon

WordPress er veldig populært for bloggere og utviklere (og alle andre!). Omtrent 30% av internett er bygget på WordPress, så det’er verdt å inkludere som en faktor her.

Vinneren er tydelig, så vi’Jeg kommer rett til det: Bluehost er det beste for WordPress-integrasjon.

WordPress har selv valgt Bluehost som sin mest anbefalte vertsleverandør. Med egne ord, “Bluehost tilbyr den ultimate WordPress-plattformen”, som høres ganske bra ut for oss! Dette sterke forholdet vil definitivt være til nytte for deg’ønsker å bruke WordPress, og med deres ett-klikks konfigureringsprosess og interne WordPress-støtte eksperter det’har aldri vært enklere.

bluehost anbefales av wordpressBluehost har mye å tilby for WordPress-brukere

HostGator tilbyr selvfølgelig også WordPress-hosting. Med tre nivåer av prisplaner (klekking, baby og virksomhet), og tilbudet om å overføre ditt eksisterende WordPress-nettsted gratis ved påmelding,’er absolutt ikke å forsømme sine WordPress-brukere på noen måte.

Hostgator vs Bluehost: WordPress Integration – Dommen

Bluehost, definitivt og unektelig. Bluehost og WordPress er drømmeteamet, vi ville aldri prøve å rive dem fra hverandre. Med installasjon med ett klikk, automatiserte oppdateringer og en rekke fantastiske funksjoner, er Bluehost det klare valget for alle som ønsker å være vertskap for sin WordPress-webside.

Kundeservice

Det er enkelt å få hosting. Og ting går sjelden galt, men hvis eller når de gjør det, gjør du det ikke’Jeg vil ha stresset av å føle deg som deg’behandler det på egen hånd, spesielt for dere som er ukjente med vertsverdenen.

HostGator og Bluehost har begge de fleste områder av støtte dekket, slik at du kan sove lett om natten når du vet at deres team av tech-eksperter bare er et klikk eller en telefonsamtale unna. Med så mange brukere som er avhengige av dem, har ingen av råd til å forsømme kundesupporten – bare se på tabellen!

BluehostHostGatorKunnskapssenterLive chat24/7 Live Chattelefon24/7 Telefonbilletter
JaJa
JaJa
NeiJa
JaJa
JaJa
JaJa

Men i all seriøsitet er kundesupport så viktig for å gi deg den best mulige opplevelsen av å være vert for nettstedet ditt – du ville ikke’t kjøp en bil uten bilbelte eller kollisjonsputer, og dette er teknisk ekvivalent!

Så hva er det hver leverandør tilbyr? De fleste av dem, for eksempel 24-timers live chat og telefontjenester, er ganske selvforklarende, men kunnskapssenteret og billettfunksjonene er kanskje ikke umiddelbart åpenbare.

I utgangspunktet HostGator’s kunnskapssenter er en supportportal som tilbyr 24/7 direktesendt teknisk support og dokumentasjon. Dette inkluderer et forum (som dekker temaer som kundevurderinger, forslag, spørsmål før salg, generelle kunngjøringer og mer), videoopplæringer, samt å ha live chat og telefonstøttealternativer. Du kan finne ut at det’er faktisk raskere å finne svaret ditt på kunnskapssenteret i stedet for via telefonen; men i det minste deg’Vi har muligheten!

hostgator kunnskapssenterHostGator kunnskapssenterets portal har et komplett spekter av kundestøtte

Bluehost kunnskapsbase ser litt mer ren og profesjonell ut enn HostGator-nettstedet, selv om det tar litt mer navigering. Den har en søkefunksjon som hovedfunksjon, så vel som pedagogiske ressurser som artikler og “hvordan” guider for forskjellige deler av nettstedet (for eksempel e-post, WordPress, domener osv.). Det er også de viktigste spørsmålene (ofte stilte spørsmål), og en lenke til kontaktsiden deres med informasjon om hvordan du kontakter riktig avdeling for spørringen.

Hvis du har et mer sammensatt spørsmål som ikke dekkes av generelle råd på nettet, kan du sende inn en billett. Dette mottas av et team som vil prøve å løse problemet og tilby en mer personlig løsning. Det er verdt å merke seg at Bluehost ikke lenger godtar billetter for teknisk support, ettersom de nå fokuserer på andre støttekanaler.

Hostgator vs Bluehost: Kundestøtte – dommen

Både HostGator og Bluehost tilbyr 24/7 support via telefon, live chat, et billettsystem og et hjelpesenter. HostGator topper bare support, bare fordi brukerstøtten er enklere å bruke og var mer intuitiv da vi testet den. Du’Men jeg vil få god hjelp fra begge tilbydere.

Priser & Valuta for pengene

HostGator’planene starter på $ 2,75 per måned og er generelt billigere over hele linjen enn Bluehost’s – men med Bluehost’planer, får du det du betaler for. Nemlig utmerkede funksjoner.

Noe av det viktigste vi ser på som kunder når vi’å ta beslutninger er prisen. Dette er ganske fornuftig når du’starter din egen virksomhet eller jobber med et budsjett!

Å lage din egen hjemmeside burde være spennende, ikke banke banken. Både Bluehost og HostGator gir deg god valuta for pengene, så hvilken du velger det’er en vinn-vinn når det gjelder pris.

Bluehost og Hostgator-priser head-to-head

BluehostHostGatorDelt hostingCloud HostingWordPress HostingVPS HostingDedikert hosting
$ 2,95 – $ 14,992,75 dollar – 5,95 dollar
$ 6,95 – $ 25,994,95 dollar – 9,95 dollar
19,99 dollar – 49,99 dollar5,95 dollar – 9,95 dollar
19,99 dollar – 59,99 dollar19,95 dollar – 24,95 dollar
79,99 dollar – 209,99 dollar119 dollar – 149 dollar

Både Bluehost og HostGator har en pengene-tilbake-garanti. Med Bluehost er dette hvis du avbestiller innen de første 30 dagene, og HostGator innen de første 45 dagene etter kjøpet (dette er kun for deres delte pakker, VPS og forhandlerhotellpakker). Dette er en flott måte å prøve ut leverandøren din uten frykt for å begå langsiktig med en gang.

De billigere tilbudene du finner er vanligvis for langsiktige kontrakter. For eksempel tilbyr HostGator for øyeblikket opptil 75% avslag på noen av sine 36 måneders kontrakter. Bluehost tilbyr også billigere priser for forhåndsbetaling for en 36 måneders kontrakt, og har salgsfremmende rabatter for nye kunder også. For øyeblikket er deres valg pluss plan for delt hosting $ 5.99 i måneden i stedet for de vanlige $ 14.99, eller du kan gå Pro for $ 13.95 i stedet for standard $ 23.99.

Det er verdt å merke seg at verken pengene-tilbake-garanti gjelder tillegg eller ekstra kjøp (for eksempel domener). Det er også verdt å være klar over at ofte når kampanjekortabatter tilbys, dette vanligvis bare er for din første periode, og når den fornyer, vil dette være til den ikke-nedsatte prisen. Dette er egentlig normalt, men noe å passe på når fornyelsestiden nærmer seg!

Bluehost vs HostGator: Prising and Value for Money – Dommen

Mens HostGator kan tilby deg billigere priser, koster det ekstra deg’Jeg vil bruke Bluehost på bedre funksjoner, brukervennlighet og WordPress-integrasjon. At’s hvorfor vi’Vi har bestemt at Bluehost tilbyr bedre valuta for pengene enn HostGator.

Hva med webverter annet enn Bluehost og Hostgator?

Å finne den beste hostingleverandøren for deg behov kommer ofte ned på hvilken type hosting du trenger. HostGator er den beste generelle hostingleverandøren, mens Bluehost har den beste WordPress-tjenesten – men hva om du’leter du helt etter noe annet? Vel, heldig for deg, vi’har satt sammen en liste over alternativer.

I bevegelse

Hvis delt eller VPS-hosting er det du trenger, har InMotion deg dekket. Det tilbyr bedre funksjoner enn noen annen leverandør for delt og VPS-hosting og har en veldig respektabel oppetid på 99,97%. InMotion kom også på andreplass i vår samlede rangering, rett bak HostGator, og kan godt være den ideelle leverandøren for deg.

A2 Hosting

Kundeservice er i forkant av alt A2 Hosting gjør. Den har den beste hjelpen og støtten fra enhver leverandør, med 24/7 telefon- og live chat-hjelp, et omfattende billettsystem og det mest intuitive hjelpesenteret. A2 tilbyr også kunder en tilbakeføringsgaranti når som helst – den eneste verten uten tidsbegrensning på refusjon. Perfekt for vertskap for nybegynnere.

Siteground

Hvis du’er du ute etter en stabil webhotell som du kan stole på, så er SiteGround et godt valg. De automatiserte daglige sikkerhetskopiene og den utmerkede kunnskapsbasen gjør det til den beste leverandøren av pålitelighet, slik at du kan føle deg trygg på at denne leverandøren driver nettstedet ditt.

Fant du fortsatt ikke riktig passform for nettstedet ditt? Bekymre deg ikke, du kan ta turen til sammenligningskjemaet for webhotell og sammenligne alle disse leverandørene og mer side om side. Hvis du ikke klarer det, kan du dykke rett inn i topprangerte hostingleverandører og se øynene dine for de beste i bransjen.

Konklusjon

Både Bluehost og HostGator er etablerte og pålitelige hostingleverandører, som fortjener deres store omdømme. Begge er egnet for både nybegynnere og proffer, og tilbyr rimelige og konkurransedyktige prisplaner. Uansett, du’er på et flott sted å starte reisen til webhotell.

Når det er sagt, tar Bluehost kaken i denne konkurransen. Det etablerte omdømmet i både brukervennlighet for nybegynnere så vel som forholdet til WordPress gjør det til det bedre valget, og dets overkommelige planer gjør det til et realistisk alternativ uansett hvilket nivå nettstedet ditt er på.

HostGator kommer på en sterk andreplass, styrket av sin utmerkede oppetid på 99,99% og et grundig kundesupport.

Det beste alternativet for deg vil avhenge av dine behov – hvis verdi for pengene, brukervennlighet eller WordPress-integrasjon er din topp prioritet, så er Bluehost det klare svaret. Hvis oppetid er viktigst for deg, så du’Jeg vil tenke på HostGator.

Bluehost vs HostGator: vanlige spørsmål

Er Bluehost og HostGator sikre?

Absolutt. Begge selskapene har SSL-sikkerhet, som er hengelåsesymbolet brukerne ser ved siden av nettadressen din. Dette forteller besøkende at nettstedet ditt er trygt å bla gjennom. Du har også root-tilgang med visse typer hosting og kan installere ekstra sikkerhetsprogramvare hvis du ønsker det.

Bruker Bluehost og HostGator cPanel?

Ja – både Bluehost og HostGator bruker cPanel. cPanel er bransjestandardt dashbord som de fleste vertsleverandører gir deg til å jobbe. Den’er lett å få tak i, men ser litt datert ut (ikke at noen vil se det annet enn deg!)

Hvem eier HostGator og Bluehost?

HostGator og Bluehost eies faktisk av samme selskap – Endurance International Group (EIG). EIG er litt av et kraftsenter når det gjelder hosting og eier også flere andre leverandører. Som deg’Jeg har funnet ut i denne artikkelen, HostGator og Bluehost’s tjenester er fremdeles veldig forskjellige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map