HostGator vs GoDaddy: Hvilken er bedre?

HostGator vs GoDaddyGoDaddy Hosting og HostGator er to av de største hostingplattformene rundt. De’Vi har gått sterkt en stund i internettår og tilbyr rimelige og pålitelige tjenester. Deres omdømme er fantastisk og godt fortjent.


Det kan være vanskelig å skille toppleverandørene noen ganger, men det’s der vi kommer inn. Vi’har gravd inn i funksjonene til begge for å gi forskningsbaserte anbefalinger (og advarsler).

Vi vurderte HostGator som den nest beste hostingleverandøren på markedet (like bak Bluehost), mens GoDaddy Hosting kommer på 7. plass i vår rangering. De’er begge gode leverandører, bare for forskjellige ting. HostGator skiller seg ut for sine billige, men skalerbare planer, mens GoDaddy Hosting er flott for en alt-i-ett-opplevelse.

HostGator Pros

 • Billig, skalerbare planer
 • Epost markedsføring
 • 99,9% oppetid

HostGator Cons

 • Ingen gratis domene ved registrering

GoDaddy Hosting Pros

 • Alt-i-ett bekvemmelighet med hosting, nettstedsbygging og domeneregistrering
 • Funksjonsrik
 • 99,98% oppetid

GoDaddy Hosting Cons

 • Brattere priser enn de fleste av konkurrentene

Hvis du’hvis du vil ha mer detaljer, kan du lese videre for en sammenligning av funksjonene etter funksjon. På slutten du’Jeg vet hva som vil passe bedre til dine behov.

Funksjoner, ytelse, & Brukervennlighet

Som store hunder (og crocs) i vertsfæren, merker GoDaddy og HostGator alle boksene. De kan’har ikke råd til ikke. Praktisk, lite vedlikeholdshosting er bra hosting, og begge tilbyr dette.

GoDaddy HostingHostGatorGratis domeneKontrollpanelGratis sikkerhetskopieringDiskplassoppetid
JaNei
cPanelcPanel
JaJa
ubegrensetubegrenset
99,97%99,99%

Begge har suveren oppetid, GoDaddy kan skryte av 99,97% og HostGator gir den hele 99,99%. Perfekt oppetid er umulig, så disse to kommer så nært som det er rimelig mulig. Begge bruker cPanel, men når du først har satt opp nettstedet ditt med et innholdsstyringssystem, vil du’kommer ikke til å bruke det så mye.

GoDaddy kan faktisk ha kanten for visse nybegynnere. Domeneadministrasjon, webhotell og bygging av nettsteder alt på ett sted er et veldig praktisk alternativ å ha hvis du’er ikke opptatt av å sjonglere dem hver for seg.

Gå pappa’Nettstedets byggherre er ikke den mest glansede, men det er ingenting om ikke funksjonelt. Grunnleggende nettsteder er i gode hender. HostGator har også en egen egen nettstedsbygger, kalt Gator.

Et stort trekkplaster av GoDaddy er det gratis e-postopplegget. På en grunnleggende delt hostingplan kaster GoDaddy inn et årelangt abonnement på Microsoft Office 365 forretnings-e-post, som vanligvis koster $ 60.

HostGator vs GoDaddy – Funksjoner, ytelse og brukervennlighet: Dommen

Mens GoDaddy har mye å tilby, er HostGator bedre for funksjoner og brukervennlighet. HostGator er enklere å navigere enn GoDaddy, og den har en litt bedre oppetid på 99,99% sammenlignet med GoDaddy’s 99,97%. GoDaddy tilbyr imidlertid flere funksjoner som ikke er vert enn HostGator, inkludert gratis Microsoft Word-abonnement på grunnleggende plan.

Som har bedre WordPress-integrasjon?

Der’er ikke mye for å skille de to der WordPress er opptatt. Oppsett er superenkelt på GoDaddy, selv om det for øyeblikket tar opptil 24 timer å tre i kraft.

HostGator kan derimot ha et WordPress-nettsted klart til å gå på få minutter. Dette vant’t gjør mye forskjell for deg med mindre du’re midt i et liv-eller-død løp mot tiden som involverer WordPress. Vi antar deg’er ikke det. Likevel taler denne forskjellen til glattheten i integrasjonen, og det er her HostGator har en kant.

hostgator vs godaddy wordpress integrasjonGoDaddy lar deg integrere med WordPress raskt og enkelt

Saken med WordPress er en gang du’har satt opp nettstedet ditt der’Det er ikke noe reelt behov for å samhandle med hosting. Den’er nok til at grunnlaget for et hus er der; du don’Jeg trenger å sjekke dem hver dag. Du’Jeg vet om noe’er feil.

HostGator vs GoDaddy – WordPress Integration: Dommen

HostGator er bedre for WordPress-integrasjon, til tross for GoDaddy’er sterk viser. HostGator har en raskere installasjonstid enn GoDaddy. I tillegg har HostGator et mye enklere WordPress-kontrollpanel, noe som gjør hele integrasjonsprosessen mye enklere fra start til slutt.

HostGator Support vs GoDaddy Support

Gå pappa’s kunnskapssenter er tydelig presentert og lett å navigere. Plattformen er så mye brukt at hvis du kan’Jeg finner ikke offisiell dokumentasjon for et problem, det er sjansen for’har blitt diskutert og løst andre steder.

GoDaddy HostingHostGator24/7 Chat24/7 TelefonKunnskapssenterbilletter
JaJa
JaJa
JaJa
NeiJa

Begge tilbyr alle vanlige veier: døgnåpen telefon- og chatstøtte, og dedikerte kontoer for sosiale medier. HostGator tilbyr også tech-billetter, som er et veldig nyttig alternativ å ha når hostingingen trenger praktisk støtte.

HostGator vs GoDaddy – Kundestøtte: Dommen

Den’er en annen nær, men HostGator slår fortsatt GoDaddy for kundestøtte. Begge plattformene tilbyr alle de viktigste assistansefunksjonene du’Jeg trenger, som 24/7 telefonsystemer og støttekontoer for sosiale medier. Imidlertid går HostGator den ekstra milen ved å tilby teknisk billetter.

Priser & Valuta for pengene

For mange mennesker er pris alt som virkelig betyr noe. Hosting er ikke’Det er akkurat den mest sexy tingen å fokusere på når du setter sammen et nettsted. Hvis en tjeneste er pålitelig, bra – hvor mye?

Som tilfellet er for de fleste vertsplattformer, tilbyr GoDaddy og HostGator en rekke planer som skalerer opp i pris og kapasitet avhengig av behovet ditt. Inngangsplanene for begge utgjør lite mer enn en kaffe i måneden.

Månedlige priser

GoDaddy HostingHostGatorDelt hostingWordPress HostingVPS HostingDedikert hostingCloud Hosting
2,99 dollar – 12,99 dollar2,75 dollar – 5,95 dollar
4,99 dollar – 24,99 dollar5,95 dollar – 9,95 dollar
19,99 dollar – 74,99 dollar19,95 dollar – 39,95 dollar
89,99 dollar – 179,99 dollar119,99 dollar – 149,99 dollar
4,95 dollar – 9,95 dollar

Den’er verdt å merke seg at disse tallene ekskluderer tilleggsprogrammer, hvorav noen grenser til viktige (som sikkerhetskopier og hackingbeskyttelse). De ‘ekte’ kostnadene pleier å være et par dollar mer enn det du ser. At’men det er en vert ting. Den’er ikke eksklusivt for GoDaddy og HostGator.

Når du’Jeg er bare i gang, det’Det er meningsløst å gå for en dyrere plan. Begynn med det grunnleggende og mål opp planene dine etter hvert som nettstedet ditt vokser. Begge leverandører tilbyr rimelige basispriser, men som du kan se ovenfor, HostGator’s er generelt litt billigere.

HostGator vs GoDaddy – Verdi for pengene: Dommen

HostGator har litt bedre valuta for pengene enn GoDaddy. For det første har HostGator generelt billigere prisplaner generelt enn GoDaddy, og for det andre tilbyr den en Cloud Hosting-plan, noe GoDaddy ikke gjør. Så du kan se at du får mer for pengene dine med HostGator.

HostGator vs GoDaddy Hosting: Konklusjon

HostGator kommer på andreplass i vår rangering av en grunn. Størrelsen forbedrer alle aspekter av tjenesten, fra brukerstøtte til verdi for pengene. Driftstiden er enestående, og teknisk billetter gjør kundesupportsystemet til en fremtredende. Rent rent er HostGator sterkere enn GoDaddy, og vi anbefaler det hjertelig.

I mellomtiden, GoDaddy’s appell er bekvemmelighet. Mens HostGator er et webhotellfirma, bruker GoDaddy sin handel med hosting, domeneregistrering og nettstedbyggingsprogramvare. Ta med disse tjenestene i ligningen, og for noen tilbyr GoDaddy faktisk bedre verdi.

HostGator vs GoDaddy: vanlige spørsmål

Hvilken vert er bedre for pengene, HostGator eller GoDaddy?

HostGator representerer bedre verdi for pengene enn GoDaddy, men bare litt. HostGator har ikke bare billigere prisplaner enn GoDaddy totalt sett, men den tilbyr også en Cloud Hosting-plan som GoDaddy ikke gjør’t støtte, slik at du får mer for pengene dine med HostGator.

Som har desto bedre dedikert hosting?

GoDaddy er vår anbefalte vert for dedikert hosting. Det representerer bedre verdi for pengene i denne avdelingen, med dedikerte hostingplaner som starter fra bare $ 69.99 sammenlignet med startprisen på $ 119.99 på HostGator.

Som har den beste VPS-hosting?

HostGator har bedre VPS-hosting enn GoDaddy. Imidlertid, det’Det er også verdt å prøve InMotion, som vi i vår brukertesting fant ut å tilby det beste VPS-hosting spesielt.

Som har den beste skyhostingen?

HostGator har den beste netthostingen, og oppnår 100% samlet i vår ‘typer hosting’ forskning som undersøkte styrken og dybden til hver leverandør’s vertsalternativer. osting.

Noe som er bedre for små bedrifter?

HostGator slo GoDaddy i vår rangering av den beste hostingleverandøren for små bedrifter. Den’er enklere å bruke og har den beste oppetiden på 99,99% slik at bedriften din kan komme online lettere og holde seg på nettet lenger. Du kan se hvorfor det’er den valgte leverandøren for 8 millioner domener i dag.

Er det bedre vertsleverandører der ute?

Velge den beste hostingleverandøren avhenger av dine behov. For eksempel er Bluehost vår topprangerte hostingleverandør og den beste verten for WordPress-hosting, mens InMotion er best for delt og VPS-hosting. Å finne den billigste hostingleverandøren er også viktig, spesielt for små bedrifter som ønsker å holde seg innenfor et stramt budsjett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map