Shopify vs Amazon: Hvilken platform skal du bruge?

shopify vs amazon featured billedeShopify vs Amazon er en af ​​de største slag i e-handelsverdenen. De’er begge store navne og giver store muligheder for online-sælgere.


Kun i USA har Amazon det over 150 millioner besøgende pr. måned!

Shopify styrker over 600.000 virksomheder som har solgt over 82 milliarder dollars gennem denne e-handelsplatform.

Med sådanne statistikker er det ikke underligt’er svært at vælge!

Vi’Vi har foretaget en dybdegående undersøgelse af e-handelsplatforme for at give dig den bedst mulige information. Denne artikel vil sammenligne Shopify og Amazon, fra hvor lette de er at bruge, til priser, funktioner, kundesupport og mere.

Generelt kan vi fortælle dig, at Shopify er den bedste all-round e-handelsplatform på markedet. Det opnåede topkarakter i vores forskning og er velegnet til førstegangsbutikker op til større mærker som Tesla. For at oprette din e-handelsvirksomhed og skalere din online butik der’er intet bedre.

Stadig her’er masser at tænke på og Shopify vandt’t være rigtigt for absolut alle. At’s hvor vi kommer ind. Fra individuelle sælgere til små og voksende virksomheder, vi’er her for at hjælpe dig med at tage den bedste beslutning.

Udover at analysere funktioner og grave i salgsomkostninger, vi’Jeg skal også se på, hvad der gør Shopify og Amazon anderledes, og vigtigst af alt, hvilken der er bedst for dig.

Shopify vs Amazon: Pros & Ulemper

Shopify fordele

 • Kraftfulde e-handelsværktøjer: Shopify har en række e-handelsværktøjer designet til at hjælpe dig med at opbygge og markedsføre din online butik.
 • Unik brandidentitet: Fordi du opretter dit eget e-handelswebsted, opretter du også et stærkt og unikt brand til din virksomhed.

Shopify Cons

 • Ekstra omkostninger: Shopify har et månedligt gebyr, men det har også en App Store. Tilføjelse af apps fra tredjepart kan øge dine månedlige omkostninger.
 • Marketing: Du er fuldt ansvarlig for at promovere din virksomhed og opbygge din brand awareness.

Amazon Pros

 • Trafik: Millioner af mennesker besøger Amazon markedspladsen om måneden. Dette giver dine produkter stor eksponering.
 • Ekstra tjenester: Amazon kan håndtere din lageropbevaring, pakning og forsendelse til dig, hvilket gør det lettere for dig at drive din virksomhed.

Amazon Cons

 • Konkurrence: Amazon sælger millioner af produkter, så du’igen op mod et ton konkurrence. Til tider dig’Jeg konkurrerer direkte med Amazon selv.
 • Branding: Det’er meget vanskeligt at skabe et unikt eller stærkt brand image ved at sælge på Amazon.

Hvad’s forskellen mellem Shopify og Amazon?

Du kan tjene penge ved at bruge Shopify eller Amazon til at sælge dine produkter online. Du betaler et månedligt abonnement på begge og har adgang til alle de værktøjer og ressourcer, de har at tilbyde.

Men de er ikke ens!

Amazon og Shopify kan virke ens, men de fungerer på forskellige måder.

Den største forskel mellem Shopify og Amazon

Den vigtigste ting at huske er Shopify er en specialiseret e-handelsplatform og Amazon er en online markedsplads. Shopify giver dig værktøjer til at opbygge din helt egen online butik, mens Amazon lader dig sælge gennem sin markedsplads sammen med andre online sælgere.

Så at sælge gennem Amazon er som at have en bås i en berømt boot-messe. Tusinder af mennesker svermer ind for at gennemse og købe – de fleste af dem er’t leder især efter din virksomhed, men du sælger stadig meget, fordi alle går forbi og ser din bås.

At sælge med Shopify er mere som at leje en bygning til at etablere din virksomhed i. Du har din egen plads, og kunder kommer faktisk på udkig efter din butik, når de kender dit brand. der’s mere plads til at skabe et unikt billede, selvom det’s hårdere arbejde med at opbygge det regelmæssige kundegrundlag.

På grund af disse forskelle imødekommer Shopify og Amazon forskellige typer online-sælgere. Amazon henvender sig til individuelle sælgere op til små og mellemstore virksomheder. Shopify er ideel til alt fra små virksomheder til meget større mærker.

Brugervenlighed

Hvad enten du’når du sælger et par sokker eller opsætter dit e-handelsimperium, vil du have, at din online salgsoplevelse skal være så glat som muligt.

Hvis tanken om at oprette din helt egen online butik virker lidt overvældende, don’t bekymre dig! Shopify er designet til at gøre det nemt at opbygge dit e-handelswebsted. Det’s fik rent, klart design, mange hjælpesider og super nem navigation.

shopify instrumentbrætShopify-instrumentbrættet opfordrer dig til at komme i gang og giver en hurtig oversigt over dit samlede salg, topprodukter og salgsfordelinger.

Shopify gør et fantastisk stykke arbejde med at gøre effektive salgsværktøjer tilgængelige for alle. Nu det’s noget lettere sagt end gjort, så Shopify fortjener kredit for sin inkluderende tilgang til e-handel.

Med Amazon er alt hvad du skal gøre, at oprette en konto, fuldføre hvert opstillingsfase og derefter du’er klar til at sælge!

amazon opsætningsprocesAmazon har en let at følge installationsproces, der fører dig gennem registrering trin for trin.

Når først du’Når du er registreret, skal du bare liste dine produkter, sælge dem, sende dem og derefter den bedste del – få betalt!

Det hele er ganske ligetil, og Amazon har værktøjer til at gøre det så enkelt som muligt. For eksempel kan du sortere forsendelse selv eller bruge Opfyldelse fra Amazon (FBA).

FBA tager en af ​​hovedpine i e-handelsverdenen – forsendelse – og tager den ud af hænderne. Så du gør det ikke’t er overhovedet at bekymre dig om forsendelse, hvis du ikke gør det’t vil. I stedet sælger du dine produkter, og Amazon sorterer resten ud for dig.

Både Shopify og Amazon er designet til at gøre dit liv så let som muligt. Du’Jeg finder nyttige værktøjer og strømlinede opsætninger med begge.

Designfleksibilitet

der’er ikke mere frustrerende end at prøve at gennemse online, når dårligt design kommer i vejen for hvert klik. Heldigvis med Shopify og Amazon gør du det ikke’t har brug for at bekymre sig om at miste kunderne gennem grimt design.

Shopify giver dig masser af kontrol over layout og design af din online butik. Men du gør det ikke’Jeg er nødt til at designe det fra bunden – i stedet vælger du over 60 temaer og tilpas derefter, så det matcher dit brand.

shopify temaerShopify har en række moderne og professionelle temaer, som du kan bygge din butik med. der’s en blanding af gratis og betalte temaer, som du kan tilpasse.

Shopify har 10 gratis temaer og over 60 præmier dem der koster mellem $ 140 til $ 180. Du kan redigere, tilpasse og endda skifte dit tema, så du opretter et unikt mærkeimage til din virksomhed.

Amazon er mere begrænsende i sine design. Alle Amazon-sider er lagt op på en lignende måde. Du kan uploade dine egne billeder og beskrivelser, men det samlede layout og design af din butiksside er genkendelig Amazon’s snarere end din egen.

amazons produkter side designProdukter promoveres på Amazon-hjemmesiden uden branding. Selvom dette er godt til markedsføring af dine produkter, gør det det vanskeligt for dit brand at skille sig ud fra mængden.

På hjemmesiden er for eksempel produkter anført i Amazon’s branding sammen med dine konkurrenter’ Produkter. Dette er ideelt for kunden, men kan gøre det mere udfordrende at lede besøgende til dine egne sider.

Der er selvfølgelig elementer, du kan tilpasse med Amazon, men samlet set’er meget mindre fleksibel end Shopify.

E-handelsværktøjer og -funktioner

Bust myten, der ser ud og savviness don’t gå hånd i hånd. Opret en butik, der har netværk-elværktøjer i lommen såvel som fantastisk design.

Amazon har en lang række produkter, der sælges gennem sin markedsplads, fra elektronik til legetøj og bøger. Du kan endda sælge tjenester snarere end fysiske varer.

Det hilser individuelle sælgere såvel som virksomheder velkommen og har værktøjerne på plads til at understøtte dit online salg. Dette inkluderer unikke butikker som Amazon Håndlavet, global salg og oprettelse af målrettede annoncer.

Et eksempel er Opfyldelse af Amazon (FBA) -program, som giver dig adgang til Amazon Prime-kunder og lader Amazon håndtere opbevaring, pakning og forsendelse af dine produkter.

amazon sælger opfyldte tjenester af amazonOpfyldelse fra Amazon tager det hårde arbejde ud af dine hænder og lader Amazon håndtere opbevaring, pakke, forsendelse og endda kundesupport.

Du sender dine produkter til Amazon, som derefter pakker og sender dem til kunder, når produkterne er solgt. Der er gebyrer for dette, men hvis du ikke gør det’Jeg vil have besværet med at håndtere det’er en nyttig løsning!

Shopify har det bredeste og mest dybere udvalg af salgsværktøjer på markedet.

shopify salgsværktøjerShopify har et enormt udvalg af salgsværktøjer og funktioner, der hjælper dig med at vokse din virksomhed hurtigt og nemt

Her er bare nogle af de e-handelsværktøjer, som Shopify tilbyder:

 • Forladt opsving af vogn
 • Kraftigt lagersystem
 • Automatisk beregning af skatten
 • Logo maker
 • Multikanalssalg
 • App-integration

Shopify leverer alle de nødvendige værktøjer til at gøre din online butik succes, mens du også gør dit liv som virksomhedsejer så let som muligt. Hvad’Yderligere har Shopify for nylig slået sig sammen med Oberlo for at støtte dropshipping-virksomheder.

Hvis du ikke gør det’t finde hvad du’kigger efter i dit Shopify betjeningspanel, don’t bekymre dig. Shopify har en omfattende app-butik, som du kan bruge til at udvide og fremme dit e-handelswebsted.

Betalingsmuligheder og gebyrer

Nogle gange er du nødt til at se dybere end omkostningerne ved forkant. Transaktionsgebyrer og kreditkortpriser kan øge dine månedlige udgifter, så det’Det er altid bedst at kontrollere, før du forpligter dig.

Det’det er ikke overraskende Amazon understøtter Amazon Pay som dens vigtigste betalingsport. Du kan acceptere kredit- og betalingskort gennem dette, men ikke PayPal.

Til ‘Professionelle sælgere’, Amazon har salgsafgifter plus sit månedlige abonnement. Disse gebyrer varierer efter kategori, men består af henvisningsgebyrer og forsendelsesgebyrer.

Hvis du bruger FBA er der en række gebyrer, der varierer fra $ 2,41 op til $ 137,32 for opfyldelsesgebyrer (pr. Enhed). Så er der månedlige lageropbevaringsgebyrer, der spænder fra $ 0,69 til $ 2,40 pr. Kubikfod. Disse priser er helt afhængige af produktets størrelse, volumen og type og endda årstiden.

Individuelle sælgere don’t betaler et månedligt abonnement, som professionelle sælgere gør. I stedet betaler du et gebyr på $ 0,99 for hvert produkt, du sælger.

Shopify har sin egen betalingsgateway, Shopify Payments. Når du’igen bruger dette du don’t skal betale transaktionsgebyrer!

At’s ikke alle Shopify har at tilbyde – det giver også over 100 forskellige betalingsportaler, inklusive Amazon Pay og PayPal. Disse har alle transaktionsgebyrer, der varierer fra 0,5% til 2%, afhængigt af hvilken du har’bruger igen, og hvilken planlægger du’igen.

Kreditkortgebyrer gælder for alle betalingsportaler, inklusive Shopify-betalinger. Den normale kreditkortsats på Shopify er 2,9% + 30¢. Når du opgraderer gennem Shopify’s pris planlægger dine online kreditkortpriser fra 2,9% + 30¢ til 2,4% + 30¢.

Tiltrækning af kunder

At sælge online er en af ​​de bedste måder at oprette forbindelse til kunder. Men at få dine kunder’ opmærksomhed kan være en udfordring. Med konkurrenter, der målretter dine kunder med annoncer i deres sociale feeds og med distraktioner ved hvert klik, gør det det’er et løb for at blive bemærket først.

Det er her Amazon virkelig skinner. Med millioner af besøgende om måneden, oddsene stables fristende til din fordel. Du don’t er nødt til at tackle søgemaskineoptimering (SEO) eller køre e-mail-kampagner – folk kommer til Amazon med deres øjne skrælede og tegnebøger grundede.

amazon trafikAmazon har over 150 millioner besøgende om måneden alene i USA! Dette giver en stor mulighed for dine produkter at blive fundet af et stort kundegrundlag.

Du har mere tid til at administrere din beholdning og håndtere ordrer – i stedet for at du går til dem, kommer dine kunder til dig.

Eller så håber du!

Ulempen ved Amazon er, når de millioner af besøgende er på webstedet, de har brug for at komme til dine produkter i stedet for din nabo’s. Og når Amazon selv også sælger på den samme platform, er konkurrencen temmelig hård.

Du behøver muligvis ikke bekymre dig om Google’s SEO. Men du bliver nødt til at overholde Amazon’s SEO for at rangere så højt som muligt i dets søgeresultater. Dette giver dig den bedste chance for at blive valgt frem for dine konkurrenter.

Shopify gør det ikke’t har den samme søgevolumen som Amazon. At’fordi du opretter dit helt eget brand – folk har faktisk brug for at søge efter din virksomhed for at finde dig. Dette betyder, at markedsføring er vigtig for at udvide dit kundegrundlag.

E-mail-kampagner, multikanalssalg og en stærk tilstedeværelse på sociale medier, personlig shopping, gendannet indkøb af vogne og den berygtede SEO – alt dette er vigtigt for at vokse dit brand og opbygge et kundegrundlag.

Den gode nyhed er, at Shopify er der for at hjælpe dig hvert skridt på vejen. Det inkluderer automatisk alle disse marketingværktøjer, og du kan finde endnu mere i Shopify App Market.

Hjælp og support

Amazon gør det ikke’t har det klareste supportsystem – der er telefonstøtte, hvor du anmoder om et opkald, og Amazon kommer i kontakt med dig. Der er formularer, du kan indsende til support og forumsfora, hvor du kan diskutere spørgsmål. Dog det’er ikke det mest strømlinede eller brugervenlige supportsystem derude.

Shopify har et omfattende sæt hjælpemuligheder, herunder:

 • 24/7 telefon
 • Sociale medier
 • 24/7 live chat
 • Forum
 • E-mail
 • Video tutorials
 • Avanceret specialstøtte

Dette dækker dig, uanset hvad du har brug for. Videotutorials og fora hjælper dig med at lære nye færdigheder, og telefonstøtte er uvurderlig til at få den rigtige hjælp, når du har brug for det.

Shopify har også et Hjælp med artikler og vejledninger. Det’er super nem at navigere og har mange ressourcer at gennemse.

Prisfastsættelse

I slutningen af ​​dagen ønsker du at tjene flere penge end dig’genudgifter. der’det er ikke noget formål at vælge en platform der’Jeg koster hundrede dollars, hvis du’sælger kun et par håndlavede varer om måneden.

Hverken Amazon eller Shopify er så pebret som det, så du bør finde noget her, der passer til dit budget.

Amazon har to salgsplaner:

 • Den professionelle salgsplan koster $ 39.99 pr. Måned, plus ekstra salgsafgifter (som varierer afhængigt af dine produkter).
 • Den individuelle salgsplan gør det ikke’t har et månedligt gebyr – i stedet betaler du $ 0,99 pr. solgt vare. Dette ud over ekstra salgsafgifter, som igen varierer efter kategori.

Den individuelle plan er velegnet til alle, der planlægger at sælge mindre end 40 varer om måneden. På grund af dette har den færre funktioner tilgængelige. For eksempel kan du’t tilpasse forsendelsespriser på den individuelle plan.

Amazon sælger planer og gebyrerDer er flere forskelle end pris mellem de individuelle og professionelle salgsplaner. Generelt låser du op for flere muligheder på $ 39.99 pr. Måned Professionel plan.

Der er ekstra omkostninger, når du bruger FBA, men dette er ekstremt varierende og afhængigt af dine produkter og forretning.

Shopify har tre prisplaner:

 • Basic Shopify-planen koster $ 29 pr. Måned
 • Shopify-planen koster $ 79 pr. Måned
 • Advanced Shopify-planen koster $ 299 pr. Måned

Du låser op for flere funktioner, når du opgraderer gennem prisplanerne. Nedenfor kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige på hver plan.

Spar op til 20% på din Shopify-plan

Spar 10% på dit abonnement, når du tilmelder dig et år, og gem 20% når du tilmelder dig to år!

Det betyder, med 20% rabat, dig’Jeg sparer $ 16 pr. måned på Shopify-planen, og $ 60 pr. måned på avanceret plan.

Basic Shopify ($ 29 / måned)

 • E-handelswebsted & blog
 • Ubegrænsede produkter
 • 2 personalkonti
 • 24/7 support
 • Multikanalssalg
 • Manuel oprettelse af ordre
 • Rabatkoder
 • Gratis SSL-certifikat
 • Forladt opsving af vogn
 • Sviganalyse
 • Shopify POS-app
 • Standard kreditkortpriser

Shopify ($ 79 / måned)

 • Alt fra Basic Shopify
 • 5 personalkonti
 • Gavekort
 • Professionelle rapporter
 • Lavere kreditkortpriser
 • Salgssteder ekstra

Advanced Shopify ($ 299 / måned)

 • Alt fra Shopify-planen
 • 15 personalkonti
 • Avanceret rapportbygger
 • Tredjepartsberegnede forsendelsespriser
 • Lavere kreditkortpriser

Grundlæggende Shopify-plan giver dig alt hvad du har brug for for at oprette dit websted for e-handel. Du kan derefter tilføje apps for at udvide din butik’s funktioner, og opgrader, når du vil’er klar.

Ekstra omkostninger kan forekomme, hvis du’gen tilføj tredjeparts apps til din butik. Disse hjælper dog med at skalere din virksomhed, så de bør afspejle stigning i kunder og overskud.

Brug af Amazon med Shopify

Amazon og Shopify er temmelig godt matchede. De tilbyder begge bestemte ting, som den anden ikke gør. Ligesom jordnøddesmør og gelé, hvorfor ikke sammensætte dem for at gøre noget godt?

Du kan integrere Amazon i din Shopify-butik. Ja, det betyder nøjagtigt, hvad du tror, ​​det gør: du kan opbygge din egen e-handelsvirksomhed, mens du promoverer dine produkter på verden’s største markedsplads… på samme tid… og med bare et par klik.

shopify amazon integrationDu kan integrere Amazon med din Shopify-butik for at maksimere din eksponering, salg og kundebase.

Dette giver dig mulighed for at oprette Amazon-lister og tilbud direkte fra Shopify, synkronisere lager- og produktoplysninger, linke produkter og mere!

Alt hvad du skal gøre er at oprette en Amazon Seller-konto og derefter tilføje Amazon Sales Channel til din Shopify Store.

Den vigtigste ting at være opmærksom på er, at du stadig skal betale for Amazon Professional Seller-kontoen. Du betaler allerede dit månedlige abonnement på Shopify, og derefter betaler du for Amazon Professional-planen ovenpå.

Men hvis din virksomhed er klar til mere eksponering og udvidelse, er det en værd investering at kombinere disse to kraftcentre.

Shopify vs Amazon: Konklusion

Shopify og Amazon er to imponerende salgsplatforme. I denne artikel har vi undersøgt, hvorfor de’er forskellige og dykkede dybt ned i deres funktioner, priser, design og mere.

Det vigtigste er, at vi’Vi har set på, hvordan disse ting kan hjælpe dig.

Her’er en oversigtstabel for at give et sidste øjebliksbillede af Shopify og Amazon:

CategoryShopifyAmazonBrugervenlighed

Tegne

Designfleksibilitet

Vinder: Shopify

E-handelsværktøjer & Funktioner

Vinder: Shopify

Betalingsmuligheder & Gebyrer

Vinder: Shopify

Tiltrækning af kunder

Vinder: Amazon

Hjælp & Support

Vinder: Shopify

Prisfastsættelse

Vinder: Shopify

Shopify gør det let og tilgængeligt at etablere en online butik.Alt hvad du skal gøre er at konfigurere din Amazon-sælgerkonto, uploade dine produkter og få sælge!
Shopify har en professionel række virkelig tilpassbare skabeloner. Du kan nemt opbygge dit eget unikke brand.Amazon kontrollerer designet på dine butiksider og produktdisplay. Selvom det er let, begrænser dette din forretningsidentitet.
Shopify har de bedste salgsfunktioner på markedet. Det har tonsvis af indbyggede værktøjer plus en app-butik.Amazon har en bred vifte af funktioner, der imødekommer forskellige sælgere’ behov.
Gennemsigtig prisfastsættelse: ingen transaktionsgebyrer, når du bruger Shopify Payment gateway, alle andre gebyrer og afgifter, der er tydeligt angivet. Understøtt mere end 100 betalingsmuligheder.Understøtter Amazon Pay-betalingsgateway, der accepterer kredit- og betalingskort. Ekstra gebyrer er bestemt inkluderet, men er for varierende til at være gennemsigtige.
Med Shopify skal du selv udføre al markedsføring og SEO. Shopify giver dig værktøjer til succes, men du’er ansvarlig for din egen trafik.Amazon får millioner af besøgende hver måned, så din trafik bringes til dig på en plade! Du er nødt til at konkurrere mod andre sælgere (og Amazon selv) og optimere for at rangere i Amazon’s søgninger.
Shopify har noget for enhver smag. Fra 24/7 telefon og live chat til hjælpecentret, dig’gen dækket.Amazon har gode supportmuligheder, herunder et hjælpeforum, men det’er mindre tilgængelige end Shopify’s.
Shopify har tre prisplaner, der spænder fra $ 29 til $ 299 pr. Måned. der’er en 14-dages gratis prøveperiode.Amazon har to planer: den ene på $ 0,99 pr. Vare, den anden på $ 39,99 pr. Måned. Begge er underlagt ekstra variabelt gebyr.

Generelt anbefaler vi Shopify for alle, der opretter deres e-handelsvirksomhed. Det giver dig større kontrol, en stærkere brandidentitet og mere skalerbar prisfastsættelse.

Amazon er godt for små sælgere, der don’t vil betale en forhåndsomkostning, men det’s variable ekstra gebyrer gør det vanskeligt at bedømme, hvor hurtigt disse omkostninger kan øges.

Shopify giver den bedre løsning på lang sigt, og med muligheden for at integrere Amazon i din Shopify-butik, gør du ikke’Jeg skal gå glip af det’er en win-win!

Shopify vs Amazon: Ofte stillede spørgsmål

Vil jeg tjene flere penge ved hjælp af Shopify eller Amazon?

der’er ikke et klart svar, og det afhænger helt af hvad du’re sælger og alle de andre faktorer, der går i at drive en virksomhed! Der er succeshistorier for både Shopify og Amazon.

Samlet set understøtter Shopify mere langsigtet vækst for din virksomhed og hjælper dig med at skille dig ud fra dine konkurrenter mere.

Folk går normalt til Amazon på jagt efter rabatter og tilbud, så der’s mere pres for at have konkurrencedygtige priser.

Du kan gøre det stort ved hjælp af begge platforme, men du’har mere kontrol, hvis du vælger Shopify. Vi anbefaler, at du tilmelder dig Shopify og derefter integrerer med Amazon for at få fordelene ved begge platforme.

Er Shopify den bedste e-handelsbygger?

Det korte svar er: ja! Shopify er den bedste all-round e-handelsplatform på markedet. I vores forskning scorede det topkarakterer for salgsfunktioner og modtog den højeste kundepoint fra vores brugere. Det slog sine konkurrenter BigCommerce og Wix eCommerce – men det gør det ikke’t mener det’det er rigtigt for dig.

Hvorfor ikke tjek vores online butiks sammenligningstabel for at se disse førende mærker side om side? Eller læs vores Shopify Review for at finde ud af, hvorfor vi anbefaler det så meget.

Hvilket er billigere, Shopify eller Amazon?

Ud af de månedlige abonnementer er Shopify den billigste mulighed. Dens laveste plan er Basic Shopify til $ 29 pr. Måned. Amazon har sin Professional Selling-plan til $ 39,99 pr. Måned plus ekstra salgsomkostninger.

Hvis du tilmelder dig Amazon’s Individuel sælger planlægger du ikke’t betaler et månedligt gebyr – i stedet betaler du et gebyr på $ 0,99 for hver vare, du sælger. De ekstra sælgergebyrer gælder også for denne plan.

Amazon Individual Seller-planen er den billigste mulighed, hvis du’re sælger små beløb – det’er kun egnet til dem, der sælger under 40 varer om måneden. Men vær forsigtig: Du kan ende med at betale omkring $ 40 pr. Måned for denne plan.

Læs vores Shopify-prisanmeldelse for et detaljeret kig på dens prisplaner og værdi for pengene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me