Shopify vs Weebly | Hvilken er bedre for deg?

Shopify vs WeeblyShopify vs Weebly er et viktig spørsmål for alle som bygger en nettbutikk – vi’Jeg bryter dem ned for å vise deg hva som er bedre for bedriften din.


Hva’s forskjellen mellom Shopify og Weebly?

Shopify er en dedikert netthandelsplattform designet for å hjelpe deg med å bygge din egen nettbutikk. Den har alt du trenger for å drive virksomheten din. Weebly er derimot en nettstedsbygger med valgfri e-handelsfunksjoner – dette betyr det’er mindre kraftig enn Shopify, men enklere å konfigurere.

Når du sammenligner Shopify vs Weebly, er det sannheten at det du trenger fra butikken din.

I denne guiden ser vi nærmere på Shopify vs Weebly og spør, hvilken er bedre for deg? Vi sammenligner plattformene på verktøy, priser, apper, kundesupport og brukervennlighet. De tingene som betyr noe for deg og din online virksomhet!

Mot slutten av Shopify vs Weebly-sammenligningen din’Jeg kan velge en vinner for butikken din! Shopify tilbyr en gratis prøveversjon og Weebly en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så du kan ta dem med på en prøvekjøring før du bruker noen av dine hardt opptjente dollar. Hvis du’kom i en hast, kom i gang med å bruke lenkene nedenfor:

 • Prøv Shopify Free
 • Prøv Weebly Free

Shopify vs Weebly: Fordeler og ulemper

Før vi går nærmere inn på Shopify vs Weebly, la oss gjøre det’s se på de beste fordeler og ulemper ved hver plattform.

Shopify Pros

 • Kraftige netthandelverktøy: Shopify tilbyr alt du trenger for å bygge en avansert butikk. Over 1200 apper gir deg stor fleksibilitet.
 • Premium support: Du får 24/7 support som standard på tvers av LiveChat, e-post og telefon.
 • Over 60 mobilklare temaer: Shopify’gratis og betalte temaer dekker et bredt spekter av bransjer og fungerer perfekt på mobil og desktop.

Shopify Cons

 • Transaksjonsgebyrer: I motsetning til Weebly, pålegger Shopify et gebyr for transaksjoner (med mindre du bruker Shopify Payment).
 • Kostnadene kan øke: App-kostnader, gebyrer og månedlige betalinger kan gjøre at Shopify virker kostbar. Men hvis butikken din vokser og omsetter, vant den’Det virker som et problem!

Weebly Pros

 • Veldig brukervennlig: Weebly gir det du trenger for å skape en attraktiv og fungerende butikk. Selv den minst tekniske brukeren kan komme i gang på Weebly.
 • Oppdaterte maler: Weebly’temaene er godt designet og enkle å endre.
 • Konkurransedyktige priser: Du kan selge produkter online på Weebly fra bare 8 dollar i måneden.

Weebly Cons

 • Begrenset utvalg av e-handelsverktøy: Hvis du vil bygge en kraftig netthandel, kan du finne Weebly’s utvalg av verktøy som er begrensende. Har en tendens til å introdusere nye verktøy saktere enn konkurrenter som Shopify.
 • Begrenset tilpasning: Det kan være vanskelig å gjøre komplekse endringer i butikken din i Weebly’s redaktør.

Her er 6 ting du bør vurdere når du evaluerer Shopify vs Weebly:

Shopify

Weebly

Besøk Shopify Visit Weebly Topp valg Topp
Choice Shopify Topp Choice Shopify shopify logo

Shopify

Generell vurdering

9.4av 10

Weebly

Generell vurdering

8.2av 10

Sammendrag

Shopify:

Shopify er en dedikert netthandelsplattform, som betyr det’er designet spesielt for å hjelpe deg med å bygge en nettbutikk. Den leveres med 150+ skreddersydde netthandelsmaler og spesialiserte salgsfunksjoner for å sette butikken din opp for suksess. Den har også en ekspansiv appbutikk som lar deg legge til ekstra funksjonalitet i butikken din. Shopify’s er ganske enkel å bruke, men er ikke’t ganske så grei som Weebly. Når det er sagt, hvis du’Ser du alvorlig med å selge på nettet, vant du’t finner bedre enn Shopify.

Weebly:

Weebly er en nettstedsbygger som kommer med e-handelsfunksjonalitet på noen av planene. Dette betyr at du ikke’Jeg må bygge en nettbutikk med en gang – du kan først bygge et nettsted og legge til e-handelsfunksjoner til det når du vil’er klar til å selge. Dette gjør Weebly til et godt valg for førstegangsselgere eller småskalige selgere. Fordi Weebly ikke er en dedikert e-handelsplattform, er imidlertid salgsfunksjonene ikke like kraftige som Shopify, noe som gjør det til et dårlig valg for store eller voksende virksomheter..

Les mer

Brukervennlighet

Shopify:

Som Shopify er en tungvekt for netthandel, der’er en liten læringskurve for å få tak i å bruke den. Du må investere litt tid på å mestre redaktøren og få mest mulig ut av funksjonaliteten.

Selv om Shopify er vanskeligere å bruke enn Weebly, bør dette ikke komme som en overraskelse. Shopify tilbyr langt flere netthandelverktøy.

Det gjør det ikke’Det tar imidlertid lang tid å få tak i Shopify. Faktisk klarte vi å bygge en butikk på bare noen få timer! Du’Jeg tar den raskt opp og snart legger du til produkter, administrerer varebeholdningen og lager en stilig hjemmeside.

Selv om du’er ikke-teknisk, det’det er veldig mulig å mestre Shopify. Og husk at kvalitetsstøtte ligger bare en telefonsamtale unna. I butikkredigereren din kan du også hjelpe widgets med å guide deg gjennom å bygge butikken trinn for trinn.

Imidlertid, hvis brukervennlighet er din første prioritet, deg’Jeg vil i det minste gi Weebly en prøvekjøring.

Weebly:

Brukervennlighet er Weebly’s unike salgspunkt. I utgangspunktet er det enkelt å gjøre butikken i gang og grunnen til at Weebly er et så vellykket selskap. Det setter tilgjengeligheten foran og sentrum for virksomheten, og etter vår erfaring er ikke engang Wix like grei å hente.

Dra-og-slipp-verktøyene betyr at du bokstavelig talt peker musen mot funksjonen du vil legge til, klikker og flytter den dit du vil.

Den’det er så enkelt!

Weebly er en ‘det du ser er hva du får’ bygger. Dette betyr at du kan se butikken din ta form når du konstruerer den. Hvis du ikke gjør det’t liker noe, det’er lett å hogge og endre farger, tekst, bilder – hele varen!

Butikken du ser på skjermen din er den kundene dine vil se når de lander på nettstedet ditt. Dette sparer deg for å måtte gå frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningsmodus for å sjekke hvordan nettstedet ditt ser ut.

Weebly er en av de største e-handelsplattformene når det gjelder å kombinere brukervennlighet med riktige funksjoner og funksjonalitet for å hjelpe deg med å selge online.

Les mer

temaer & Design

Shopify:

Shopify er en markedsledende for netthandel av en grunn: Alt har som mål å hjelpe deg med å selge.

Som inkluderer maler. Vi vurderer Shopify’s tema design 5 stjerner ut 5 på grunn av hvor profesjonelle og unike de er. Fra mote til mat, uansett hvilken bransje du er i, har Shopify over 60 mobil-responsive temaer som vil få deg dekket.

Du kan bla gjennom temaer etter bransje. Noen kommer med Shopify-planen din, men noen koster ekstra, fra $ 140. Der’er ingen forpliktelse til å bruke et betalt tema, men når du først har det’Når du selger, kan det være en god investering.

Shopify veterinerer temaene i butikken, så du kjenner deg’får du et kvalitetsprodukt av det du bruker.

Å tilpasse temaet ditt er litt vanskeligere med Shopify enn Weebly. Men med tanke på hvor kraftig en plattform det er, er den fremdeles veldig tilgjengelig. Selv om du’ikke teknisk kunnskapsrik, kan du legge til et stilig tema og tilpasse det.

Det du må huske på er at Shopify’s temaer don’t ser bare bra ut, de hjelper deg med å selge mer. Shopify har hjulpet bedrifter over hele verden med å generere over $ 55mrd i salg. De er virkelig eksperter på hva utseendet og følelsen fungerer for bunnlinjen.

I Shopify vs Weebly head-to-head, skygger Shopify det på temaer og design.

Weebly:

Weebly liker å holde ting enkelt, og malene det gjenspeiler. De er kanskje mer grunnleggende enn Shopify’s, men de’er skarp og godt designet.

I sammenligningstabellen vår scorer Weebly sterke 4 stjerner for maldesign. Mens de er det’t så bra som Shopify, Weebly’Temaene er veldig solide og kan lett hjelpe deg med å lage en polert nettbutikk som også er mobil responsiv.

Weebly’s temabutikk har 15 designalternativer for nettbutikker. Vi er imponert over hvor godt utført de ser ut, men det er mindre mangfold enn Shopify.

Et område Weebly kan gå tå til tå med Shopify er hvor enkle temaer er å redigere når du først’har lagt til en i butikken din. Å redigere temaer er veldig intuitivt, noe som betyr at du kan bygge en butikk med din personlighet. Vi liker spesielt hvor enkelt det er å lage frittstående produktsider for hvert av varene dine. Med Weebly’temaer, hele brukeropplevelsen er veldig glatt.

For ren variasjon og fordi de’er rettet mot salg, Shopify’temaene er litt bedre enn Weebly’s. Men hvis du vil starte en nettbutikk jevnt og raskt, er Weebly absolutt verdt å se på.

Les mer

E-handel verktøy

Shopify:

Shopify er en fullverdig e-handelsmaskin som er full av verktøy som hjelper deg med å selge. Utvalget av verktøy til fingerspissene er virkelig fantastisk. Enten du’Med å selge 10 produkter eller 1000, har Shopify funksjonaliteten for å imøtekomme dine behov. Den’hvorfor Shopify er den beste plattformen for store bedrifter eller butikker som ønsker å vokse raskt.

Vi vant’t gå inn på dem alle nå (dette er en Shopify vs Weebly snap-sammenligning, husk), men det er noen få netthandelsverktøy vi trenger å fremheve.

På Shopify kan du akseptere betaling fra over 70 betalingsmetoder, inkludert PayPal og kredittkort, i forskjellige valutaer. Dette blåser Weebly’s fire betalingsalternativer ut av vannet!

Et område som Shopify slår mye er analytics. Det kan hjelpe deg å forstå kundene dine bedre enn noen annen plattform vi’har testet. Du’Du får et detaljnivå du bare kan’t tilgang på en mer grunnleggende plattform som Weebly. Jo bedre du kjenner kundene dine, jo mer kan du holde dem lykkelige. Og en fornøyd kunde bruker mer – det søte stedet for enhver selger, ikke sant?

Med Shopify kan du selge på sosiale mediesider som Facebook og Pinterest. Den’er også en av bare to plattformer som lar deg integrere med en Instagram Store!

Andre verktøy lar deg legge til flere personalkontoer, sende rabattkoder, opprette blogger, legge til produkter og sortere dem i en varebeholdning og sende e-postmeldinger med forlatte vogn – alt kan hjelpe deg med å forbedre bunnlinjen…

Den eneste eksterne ulempen med Shopify er at du kan finne antall verktøy og hva du kan gjøre med dem overveldende!

Du kan se på en liste over alle funksjoner på Shopify-nettstedet.

Weebly:

Weebly er en no-frills-plattform som har som mål å hjelpe små bedrifter eller enmann-band-selgere å komme online raskt og raskt. Så det’Det er ikke overraskende at e-handelsverktøyene ikke er så omfattende som Shopify’s.

Når det er sagt, gjør Weebly det grunnleggende veldig bra. Det betyr at Weebly slår over vekten og tilbyr noen av de beste e-handelsverktøyene til en dra-og-slipp-plattform.

Fullt integrerte handlekurver (på visse Weebly-planer) betyr at kundene dine blir værende i butikken din fra bestilling til ferdigstillelse av kjøpet.

Andre viktige Weebly-verktøy inkluderer en skattekalkulator, sporing av beholdninger, en kupongbygger og forlatt vogngjenoppretting – et virkelig effektivt salgsverktøy som ikke er tilgjengelig på Weebly for øyeblikket.’s for eksempel dra-og-slipp-konkurrent Wix.

Et salgsargument for Weebly er hvor enkelt det er å migrere en nettbutikk til deg’har allerede opprettet på plattformen. Alt du trenger å gjøre er å laste opp en CSV-fil. Du kan deretter få tilgang til hele spekteret av personaliseringsverktøy i redigeringsprogrammet, akkurat som alle andre brukere!

Du tenker kanskje Weebly’e-handelsverktøy høres ganske feiende ut?

Det er de vel. Men området Weebly taper i Shopify vs Weebly-matchen er analyser. Du kan integrere Weebly-butikken din med Google Analytics, men den interne rapporteringen er ikke så nær avansert som den er på Shopify’s dashbord.

Dette vant’t være et problem hvis du’selger du et lite antall produkter, men når butikken din vokser vil det bli mer et problem.

I motsetning til med Shopify, vi’d si at det er grenser for hva du kan gjøre på Weebly. Men hvis Shopify’Verktøyene høres for vidt ut for dine behov, Weebly er verdt et skudd!

For en mer detaljert titt på Weebly’s e-handelsverktøy, besøk Weebly’s nettsted.

Les mer

App Store

Shopify:

En god app-butikk er nå en grunnleggende del av hvilken som helst e-handelsplattform av høy kvalitet. Selv om du kanskje ikke trenger apper når du begynner å selge, vil du gjøre det når du vil jazse opp butikken din, eller trenger å endre noe for å oppfylle et forretningsmål.

Den’er absolutt noe du bør tenke på når du ser på Shopify vs Weebly.

Shopify’s App Store er en av de beste i bransjen. Du kan velge mellom over 1200 apper, som dekker integrering av sosiale medier til skatter. Utvalget av apper betyr at en Shopify-butikk i utgangspunktet er ubegrenset.

Disse appene ikke’bare la deg legge til fancy nye funksjoner. De frigjør tiden din ved å gjøre hverdagslige jobber for deg. Du kan deretter komme tilbake til hva’er viktig: å forbedre butikken og selge produkter.

Du kan for eksempel legge til et profesjonelt kontaktskjema for å forbedre kundeservicen, eller slå deg sammen med en omformer og gi kundene muligheten til å se forskjellige valutaer.

Noen av Shopify’s-apper er gratis, noen koster en månedlig avgift. Du har full kontroll over bruken av hvilken som helst app og kan trekke i støpselet når som helst hvis det’jobber ikke for deg.

App Store er virkelig en gullgruve for kjøpmenn som deg.

Weebly:

Weebly’s App Center sier det “bringe verden til nettstedet ditt”. Vi tror det leverer på det løftet!

Oppsettet til App Center er renere og mer moderne enn Shopify. Det er veldig enkelt å finne tjenesten du trenger.

Selv om Weebly’s fokus er på enkelhet, App Center betyr at du kan utvide nettstedet ditt ganske enkelt. Appene som er oppført i butikken kan legges til ved å klikke på en knapp, så der’det er ikke noe å rutte med å sortere integrasjonen. Appene er fullt integrert – du vant’t trenger å berøre hvilken som helst kode for å legge dem til på nettstedet ditt.

Apper er delt inn i kategorier som ‘e-handel’ og ‘kommunikasjon’. Som Shopify, for å få noen apper du’Jeg må bruke litt penger, men gratis prøveversjoner er tilgjengelige slik at du kan prøve før du kjøper! Bruk prøveperioden for å forsikre deg om at appen passer godt for nettstedet ditt.

Weebly’apper dekker alt fra å legge til et forum på nettstedet ditt til å tilby flerspråklige sider. Med tanke på enkelheten til Weebly’s tilbud, App Center er et ganske imponerende tilbud.

Les mer

Priser

Shopify:

OK, la’snakker om pris.

Når alt kommer til alt, er hvor mye hver plattform vil koste deg en stor del av Shopify vs Weebly-debatten.

Shopify’månedlige prisplaner er:

 • Basic Shopify – 29 dollar
 • Shopify – 79,99 dollar
 • Shopify Advanced – 299 dollar

Shopify er dyrere enn Weebly, men det’s fordi det’er en fullverdig e-handelsplattform. Du får hele spekteret av verktøy og funksjoner som hjelper deg med å skifte produkter fra de virtuelle hyllene dine.

Du kan banke 10 eller 20% av den årlige regningen hvis du registrerer deg for henholdsvis ett eller to år.

Hva’s så imponerende med Shopify er funksjonene som er inkludert i alle planer som standard: du kan selge ubegrensede produkter, sende rabattkoder, få et SSL-sertifikat (som betyr at nettstedet ditt er merket som ‘sikre’ til kjøpere) verdsatt til $ 70, og få kundestøtte døgnet rundt.

Jo bedre Shopify-planen din er, jo lavere blir transaksjonsgebyrene. De starter på 2,2% på Basic, men fravikes hvis du bruker Shopify’egen betalingsport.

Den’Det er verdt å huske at en sammenligning av Shopify vs Weebly kan være misvisende. Visst kan du selge produkter på Weebly for $ 8 / måned, mye billigere enn Shopify. Men du’er begrenset til 10 produkter og ikke’t har ditt eget kassedomen. Shopify’den mest grunnleggende planen gir deg din egen kasse og lar deg selge ubegrensede produkter, så virkelig er Shopify Basic mest sammenlignbar med Weebly Business – og der’er bare $ 4,99 i den!

I hovedsak er Shopify en langsiktig plattform som kan vokse med butikken din.

I det hele tatt, vi’er en stor tro på uttrykket du får det du betaler for. Shopify isn’t den billigste plattformen på markedet, men du får alt du trenger for å bygge en kraftig nettbutikk.

Du trenger bare å spørre, gjør det å ha ekstra fordeler som støtte døgnet rundt rettferdiggjør å betale mer for plattformen?

Bruk Shopify’er gratis prøveperiode for å finne svaret.

Les vår Shopify-prisanmeldelse for en omfattende guide om Shopifis prisplaner.

Weebly:

Weebly er et billigere alternativ til Shopify og tilbyr fantastisk valuta for pengene.

Her’s hva hver av Weebly’planene koster en måned:

 • Gratis – $ 0
 • Starter – $ 8
 • Pro – $ 12
 • Forretning – 25 dollar

Husk at du må ha en betalt Weebly-plan for å selge produkter. Og for å selge over 25 produkter, må du være med på forretningsplanen (med Shopify kan du selge ubegrensede produkter på en hvilken som helst plan).

Weebly tar 3% transaksjonsgebyrer på sine Starter- og Pro-planer – høyere enn gebyrene på noen Shopify-plan. Det er imidlertid ingen transaksjonsgebyrer på forretningsplanen.

Planene kan være billigere enn Shopify’s, men de er langt mer strippet tilbake. For å få SSL-sertifikatet inkludert som standard hos Shopify, må du for eksempel oppgradere til forretningsplanen på Weebly.

Weebly er billigere alternativ til Shopify. Den’er et attraktivt alternativ hvis du’er en liten virksomhet eller en kjøpmann som ønsker å selge et beskjedent antall produkter.

På baksiden vil du imidlertid ha større sjanse for å utvide nettbutikken din til en kilde til alvorlige inntekter med hele Shopify’s verktøy og funksjoner til din disposisjon.

Når du sammenligner Shopify og Weebly på pris, koker det ned til hva du håper å oppnå fra butikken din.

Totalt sett er Weebly veldig rimelig, spesielt gitt det’er en av de mest brukervennlige plattformene rundt!

Weebly har 30 dager pengene tilbake-garanti, noe som gir deg en lang prøveperiode. Dra fordel og se om Weebly passer for deg.

Ta en titt på Weebly-prisanmeldelsen for en grundig titt på Weeblys planer.

Les mer

Kundeservice

Shopify:

Med Shopify kan du få støtte via LiveChat, Twitter, e-post eller over telefon. 24/7 hjelp er tilgjengelig på alle planer fra grunnleggende og oppover.

Å ha slik støtte på trykk er uvurderlig hvis du’Jeg har akkurat begynt å selge på nettet. Den’er som å ha en forretningsrådgiver, dataekspert og designer som alle rulles sammen til en!

Hvis du vil utvikle butikken din, er Shopify-eksperter til stede for å vise deg tauene.

Vår erfaring med å bruke Shopify er støtten av topp kvalitet. De er raske til å svare på problemet ditt og tilbyr alltid nyttige løsninger.

Weebly:

Weebly’Kundestøttenivået er langt lavere enn på Shopify. Med Weebly må du oppgradere til en Pro- eller forretningsplan for å motta telefonstøtte.

Husk at fordi Weebly er så enkel å bruke (mer om dette på et øyeblikk), kan det hende du ikke trenger så mye støtte som med en mer kompleks plattform.

Vår erfaring med å bruke Weebly’Støtten har alltid vært positiv – og det’er sikkerhetskopiert av brukere’ tilbakemeldinger.

I en Shopify vs Weebly med kundesupport, er Shopify vinneren for oss. Mens Weebly’Støtten er anstendig, og den tilbyr dybde guider og et nyttig forum, Shopify virkelig kan’t gjør nok for deg. Og i motsetning til Weebly, Shopify’s support er tilgjengelig 24/7. Weebly’Kundesuksess-teamet er bare tilgjengelig fra 06.00 til 21.00 mandag til fredag ​​og fra 08.00 til 17.00 i helgene.

Les mer

Konklusjon

Det er en stor beslutning å velge en plattform for å bygge din nettbutikk. Vi vet av erfaring. Den’s hvorfor vi’har opprettet side om side-side som denne for å hjelpe deg med å komme til en informert beslutning.

Der’det er ingen svar i størrelse og passer alle’Det er vanskelig å gi en endelig dom over Shopify vs Weebly.

Shopify har alle verktøyene du trenger for å få butikken din til å lykkes. Salgsverktøyene er mye mer avanserte enn Weebly’s, men det tar også litt mer tid og penger å sette opp. Weebly er raskt, enkelt og billig, mens Shopify er kraftig, profesjonelt og litt dyrere.

Hvis du’Når vi ønsker å komme raskt og billig på nettet og selge et lite antall produkter, er Weebly absolutt en plattform vi’d anbefaler å vurdere. Men hvis du vil utvide en online virksomhet til en heltidsinntekt og selge større volum, trenger du de kraftige e-handelsverktøyene som er tilgjengelige på Shopify.

Weebly’verktøyene er kanskje ikke så omfattende som Shopify’s, men de er mer enn nok for små bedrifter eller enmannsbandhandlere som vil fylle inntektene sine eller tjene litt penger på nettet.

Både Shopify og Weebly tilbyr prøveperioder. Det beste du kan gjøre er å teste dem ut. Vurder nøkkelaspektene vi’har dekket i denne Shopify vs Weebly-sammenligningen og se hvilken som tikker boksene dine!

 • Prøv Shopify gratis
 • Prøv Weebly gratis

Les mer

Oversikt

9.4av 10

Besøk Shopify
Se vår Shopify-anmeldelse

8.2av 10

Besøk Weebly
Se Weebly-gjennomgangen Samlet rangering Hva er dette?

Våre samlede rangeringer er basert på gjennomsnittlig poengsum for alle rangeringer kombinert.

Hvorfor betyr dette noe?

Resultatene våre gir deg et overblikk overblikk over hvilken tjeneste som gir deg de beste funksjonene, verdien og mer.

Sammenligning shopify 4.7 / 5 weebly 4.1 / 5 Close

Spørsmål og svar

Er Weebly gratis?

Weebly har en gratis plan, men du kan’selger ikke på det. Gratisplanen er bare designet for veldig grunnleggende bruk og inkluderer ikke salgsverktøy eller online betalinger. For netthandel, trenger du $ 12 per måned Pro-plan eller over.

Kan du integrere Shopify med Weebly?

Ja! Med Shopify Buy-knappen kan du selge via Weebly-nettstedet ditt for $ 9 per måned. Du setter ganske enkelt inn Shopify Buy-knappen i din eksisterende Weebly-blogg eller -side, og begynner å selge! Dette er en flott måte å starte enkelt på, før du bygger en hel netthandel.

Noe som er bedre for å vokse en e-handel?

Shopify er en kraftigere e-handelsplattform enn Weebly, og har bedre verktøy for å støtte butikken din’langsiktig vekst. Hvis du vil skalere virksomheten din, vil du finne Weebly begrensende sammenlignet med Shopify’s utvalg av funksjoner.

Er Shopify eller Weebly enklere å bruke?

Weebly er en mindre kraftig plattform enn Shopify, men det betyr også det’er mye mer nybegynner vennlig. Du kan sette opp en butikk raskt, mens Shopify har mer en læringskurve. Begge passer for nybegynnere, men Weebly har kanten når det gjelder enkelhet.

Gjør Weebly og Shopify å betale transaksjonsgebyr?

Weebly lader a 3% transaksjonsgebyr på $ 12 per måned Pro-plan, men gjør det ikke’tar ikke betalt for Business og Business Plus-planene. Shopify belaster transaksjonsgebyrer for alle planene, varierende fra 2% til 0,5% avhengig av hvilken prisplan du velger. derimot, du don’t må betale transaksjonsgebyrer hvis du bruker Shopify Payments, Shopify’sin egen betalingsport.

Finn ut mer om Shopify Betalinger i vår dybde Shopify Payments Review.

Trenger du å finne hosting for Weebly eller Shopify?

Nei! Du kan komme deg rett til å bygge butikken din uten å bekymre deg for hosting, fordi både Weebly og Shopify er fullt vertskap for deg. Du don’trenger ikke å gå til en annen leverandør eller betale noen ekstra avgifter – bare lene deg tilbake og begynne å selge!

Kan jeg integrere Square med Weebly eller Shopify?

Weebly ble faktisk anskaffet av Square, så det’det er ikke overraskende at det gir en eksklusiv integrasjon med denne kredittkortprosessoren! Bare koble Square-kontoen din til Weebly-siden og godta betalinger online. Shopify gjør det ikke’t støtte Square inhouse – deg’Jeg må bruke en app som Zapier for å integrere dem i stedet.

Vurderer andre e-handelsbyggere?

Ta en titt på vår guide om Beste e-handelsplattformer, eller ta en gratis quiz for å se hvilken e-handelsbygger som leverer e-handel som passer dine behov.

Er du usikker på hvilken nettstedsbygger som fungerer best for deg? Prøv vårt Nettstedsbygger Matching Quiz

Se også vår Sammenligningstabell over nettbyggere av netthandel for mer detaljerte forskjeller

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me