Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Hvilken er best?

shopify vs woocommerce vs bigcommerce featured imageHvis du’ønsker å bygge en nettbutikk som kan ta virksomheten din til neste nivå, Shopify, WooCommerce og BigCommerce er tre av de beste e-handelsbyggere I spillet.


De sier imidlertid at tre’er en mengde – og når det kommer til stykket, er det enklere sagt enn gjort å velge riktig byggherre.

For å si det enkelt, Shopify, WooCommerce og BigCommerce er alle gode plattformer. Men ikke’t bekymre deg – vi kjenner tingene våre, og vi’har gjort forskningen for å hjelpe deg med å ta en beslutning.

Hos Website Builder Expert kombinerer vi uavhengig forskning med resultater fra brukertesting, der vi ber hverdagslige mennesker prøve hver plattform. Dette betyr at vi kan gi sammenligninger som er rettferdige og balanserte.

Denne artikkelen vil vise deg hvilken plattform som er best for hvilken type bruker. Vi’Jeg vil gå over alle de viktige tingene du må vurdere når du bruker en nettbutikkbygger, inkludert brukervennlighet, design, salgsverktøy og priser.

I hver seksjon, vi’l pitch Shopify, WooCommerce og BigCommerce mot hverandre, og velg deretter en vinner for hver runde.

Vi forstår at noen av dere kan det’t vente til da, så her’er en spoiler: Shopify er vår topprangerte netthandelsplattform og er derfor den totale vinneren. Men vinner den hver runde? Det kan vi vel’t gi alt bort, kan vi?

Vi’Vi har ventet lenge nok – det’det er nå på tide å pitche denne trioen av plattformer mot hverandre og finne ut hva de har’er laget av!

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Fordeler og ulemper

Shopify ProsShopify Cons
 • Beste all-ecommerce plattform
 • Selg på flere kanaler
 • Transaksjonsgebyrer for alternative betalingsportaler
 • Trenger å omformatere hvis du bytter tema
WooCommerce ProsWooCommerce Cons
 • Grenseløs tilpasning
 • Flott for SEO
 • Dårlig kundesupport
 • Avansert teknisk kunnskap kreves
BigCommerce ProsBigCommerce Cons
 • De fleste innebygde funksjoner
 • Fantastiske SEO-funksjoner
 • Redigeringsgrensesnitt er vanskelig å navigere
 • Ingen mobilapp

Hva’s forskjellen mellom Shopify, WooCommerce og BigCommerce?

Shopify og BigCommerce er det vi kaller alt-i-ett-e-handelsløsninger. De har alt du trenger for å begynne å selge på nettet, alt på ett sted. Bedre fremdeles, ikke’t trenger å kjenne hvilken som helst kode for å kunne bruke dem.

WooCommerce er litt annerledes. Den’er en WordPress-plugin, som betyr at du legger den til på nettstedet ditt for å aktivere e-handelsfunksjonalitet. Den’er kjent som en ‘self-vert’ programvare, noe som betyr at den gir deg ubegrenset kodingstilpasning, men krever mye teknisk dyktighet.

Du vet nå forskjellen mellom disse plattformene, men hvem er de best for?

 • Shopify er best for enhver nettbutikk
 • WooCommerce er best for brukere som ønsker mye kreativ kontroll
 • BigCommerce er best for bedrifter som ønsker å skalere

Brukervennlighet

Generelt sett, e-handelsplattformer som Shopify og BigCommerce er langt enklere å bruke enn plugins som selvhosting som WooCommerce. Årsaken er enkel: alt av bygningsverktøy leveres til deg, klar til å gå.

For å finne ut hvor enkelt hver plattform er å bruke, ba vi hverdagen om å teste dem. Disse folket scoret da de tre byggherrene på brukervennlighet.

Resultatene våre fant ut at Shopify var den enkleste av de tre. Den har rikelig med visuelle signaler, jevn typografi og bruker enkelt språk. Det gjør at etablering av en nettbutikk føles som en tur i parken.

shopify hjemmesidenShopify er vår topprangerte netthandelsplattform, og leverer alt du trenger for å lykkes på nettet

BigCommerce er en kraftig plattform, men med en slik kraft kommer en læringskurve. Det kaster deg litt ut i den dype enden ved å bruke teknisk språk, og gir et relativt uoversiktlig grensesnitt.

En av testerne våre hadde dette å si om BigCommerce:

Ja det’er ikke altfor enkel å bruke, men du kan se hvorfor – det’s fordi det’er i utgangspunktet der for å drive virksomheten din for deg. Men å opprette et nettsted var ikke det enkleste av opplevelsene.

startsiden for bigcommerceBigCommerce har de mest innebygde funksjonene i enhver e-handelsplattform, og sparer penger på apper

WooCommerce er den vanskeligste av trioen å bruke. Den’er designet for teknologisk kyndige som vet hvordan de skal kode. Når det er sagt, hvis du’Hvis du er trygg på et tastatur, bør du ha det bra – det tar bare litt mer krefter enn Shopify eller BigCommerce.

woocommerce hjemmesideWooCommerce er en self-hosted plugin, som gir deg ubegrenset tilpasning

Brukervennlighet: Dommen

Shopify tar første runde. Det var vår ‘mest sannsynlig å bli anbefalt’ plattform takket være sine visuelle hjelpemidler, klare grensesnitt og bruk av enkelt språk. BigCommerce er mer komplisert, med en mer forvirrende redigeringsside, mens WooCommerce krever mest teknisk kunnskap av alle.

Design fleksibilitet

Selger på nettet’t bare om verktøyene, funksjonene og appene – butikken din må også se bra ut. Hvis kunder liker å besøke nettstedet ditt, vil de’det er mer sannsynlig at du vil kjøpe, og komme tilbake for mer.

Shopify tilbyr 10 gratis temaer, og over 50 betalte alternativer som koster mellom $ 140 og $ 180. Imidlertid, hvis du bytter mal du’Du trenger ikke bare å betale, men også formatere hele nettstedet, som tar litt tid.

shopify temaerShopify har vakre temaer som matcher nesten alle bransjer, og gir deg god fleksibilitet

BigCommerce lar deg velge mellom syv gratis temaer og 50+ betalte maler som alle koster $ 145 eller $ 245. Dette kan virke dyrt, men med BigCommerce som sikkerhetskopierer deg, er det mer sannsynlig at virksomheten din lykkes på lang sikt.

bigcommerce-temaerBigCommerce har satt priser for sine betalte temaer, slik at du vet nøyaktig hva du’betaler for

Design er der WooCommerce skinner. Den har 14 temaer som alle koster bare $ 39, og du kan virkelig la dine kreative juice flyte med sin ubegrensede tilpasning. Så hvis du har kodingsevnen, kan du virkelig gjøre det ‘woo’ kundene dine med et fantastisk eget nettsted.

woocommerce storefront temaerDu kan tilpasse WooCommerce-temaene så mye du vil, forutsatt at du vet hvordan du skal kode

En siste ting – det’er verdt å merke seg at alle tre plattformen’temaene er mobile responsive. Dette betyr at uansett hvilken byggherre du velger, nettstedet du oppretter, vil se bra ut på skjermen i alle størrelser.

Designfleksibilitet: Dommen

WooCommerce går bort med denne. Hvis du vet hvordan du skal kode, har du ubegrensede tilpasningsmuligheter til hånden. På toppen av det er temaene betydelig billigere. Shopify og BigCommerce kan være enklere å designe generelt, men de’er også mer stiv, så resultatet er klart.

Bygg tid

Byggetid er en av de mer kompliserte delene for oss å undersøke. Hvorfor? Fordi tiden det tar å bygge et nettsted med WooCommerce varierer enormt.

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, er byggetiden relativt rask’det er bare et spørsmål om å legge til plugin-modulen. Hvis du ikke gjør det’t, du’gå inn på en lang reise; for det første, deg’Jeg må ordne opp webhotellet selv, og det’s før du setter deg fast i litt koding.

Derimot, Shopify og BigCommerce er begge hele pakken. Dette betyr at etter at du har registrert deg, har du alle komponentene du trenger for å bygge en nettbutikk på ett sted.

Hvordan sammenligner disse to alt-i-ett-plattformene? En Shopify-butikk kan bli din på bare noen få timer takket være dets visuelle signaler og enkle språk. mens Å bygge en BigCommerce-butikk tar vanligvis rundt en dag eller to, på grunn av et mer komplekst redigeringsgrensesnitt.

Slik fart burde ikke’Men det er en overraskelse gitt resultatene i vår brukervennlige runde.

Byggetid: dom

Shopify har den raskeste byggetiden, det tar bare noen timer å opprette en nettbutikk. BigCommerce krever litt mer ettertanke, men gjør det ikke’Det tar for lang tid å bygge. WooCommerce har den desidert lengste byggetiden, noe som krever at brukerne skal være vertskap og kode for nettstedet selv.

Netthandel verktøy og funksjoner

Den’Det nytter ikke å ha en vakker nettbutikk hvis du ikke har det’t har verktøy å selge med. Bare tenk: deg’Det er ikke sannsynlig at du vil tjene mye penger i din mur- og mørtelbutikk hvis du’re ansetter inhabil selgere.

Når det gjelder salgsverktøy, er Shopify og BigCommerce to eksperter i e-handelsverdenen. Med begge utbyggerne, der’er ingen reell grense for hva eller hvor mye du kan gjøre med lageret ditt.

Deres lagersystemer er ypperlige, slik at du kan selge ubegrenset antall forskjellige produkter på alle prisplaner, mens du også kan skrive ut tilpassede fraktetiketter.

Shopify har imidlertid sterkere kupongfunksjoner. For eksempel vil Shopify tillate deg å vise en rabatt som et omtalt produkt på hjemmesiden din, mens BigCommerce ikke kan.

shopify salgsverktøyShopify tilbyr noen av de beste gratis salgsverktøyene på markedet

Men hva med WooCommerce? Det kan ha langt færre funksjoner, men de’er fremdeles ganske bra. Du får refusjon med ett klikk, bloggeverktøy og muligheten til å legge inn produkter i forskjellige butikksider.

Alt i alt gjør WooCommerce imidlertid ikke det’Jeg har like mange strenger til baugen som de to andre.

Salgsfunksjoner: Dømmelse

Den’er nær, men Shopify vinner bare. Det har det mest omfattende utvalg av salgsverktøy på markedet, så det’er en verdig vinner – BigCommerce kommer imidlertid på nært hold, og tilbyr også ubegrensede produkter og gode fraktalternativer. WooCommerce er ikke’t nesten like kraftig, men gjør fortsatt jobben.

Betalingsmuligheter og gebyrer

Å akseptere flere betalingsportaler betyr at flere kan kjøpe produktene dine – det’det er så enkelt. Men hvilken byggherre støtter mest?

Alle tre plattformene støtter et bredt spekter av betalingsportaler, inkludert PayPal, Stripe og Apple Pay. De viktigste forskjellene mellom de tre involverer imidlertid det valgte beløpet som tilbys, samt transaksjonsgebyrer.

I motsetning til de to andre, pålegger Shopify sine egne transaksjonsgebyrer på alle gateways bortsett fra sine egne, Shopify Payments. Når det gjelder valg, BigCommerce er ganske begrenset, mens Shopify og WooCommerce tilbyr over 100 flere alternativer.

alternativer for betalingsgateway for woocommerceWooCommerce gir deg tilgang til 100+ betalingsalternativer, uten å pålegge noen av sine egne transaksjonsgebyrer

Betalingsmåter: Dømmelse

WooCommerce pakker sin andre seier, tilbyr dusinvis av betalingsalternativer (i motsetning til BigCommerce) uten å ilegge egne transaksjonsgebyrer (i motsetning til Shopify). Mens alle tre plattformene har et solid valg av betalingsportaler, er det’det er et spørsmål om variasjon og kostnader som vinner denne runden for WooCommerce.

Markedsføringsverktøy og funksjoner

For enhver bedrift er markedsføring av merkevaren viktig for vekst. Når det gjelder netthandel, har gode markedsføringsverktøy flere klikk – og dollar – til nettstedet ditt.

SEO

Optimalisering av søkemotorer er prosessen som hjelper nettstedet ditt til å rangere høyere på søkemotorer som Google. Den’er et viktig aspekt ved å selge på nettet – hvis ingen kan finne nettstedet ditt, hvordan skal de kjøpe produktene dine?

Heldigvis gir alle tre merkene sterke SEO-verktøy. Hver enkelt lar deg:

 • Rediger metatitler og beskrivelser (teksten som vises i Google-søk)
 • Oppdater nettadresser (dette er nettadressen, så å holde den relevant gjør det lettere for folk å finne på nettet)
 • Legg til alt-tekster (hjelper Google med å identifisere innholdet i et bilde)

Men der Shopify snubler er mangelen på støtte for søkeord. BigCommerce og WooCommerce anbefaler begge ord å bruke i produktbeskrivelser som vil hjelpe dem å rangere høyere på søkemotorer.

Sosiale medier

Å ha en god tilstedeværelse på sosiale medier holder deg i kontakt med kundene dine, og gir en flott måte å markedsføre nye produkter eller rabatter på.

Både Shopify og WooCommerce er avhengige av tredjepartsintegrasjoner. Selv om dette kan øke kostnadene dine, vil det gi deg dyrebar fleksibilitet. Du kan legge til delingsknapper, introdusere markedsføringsapper på sosiale medier og koble innleggene dine til Shopify- eller WooCommerce-nettstedet.

BigCommerce er en selvforsynt plattform – den har det største valget av innebygde funksjoner, men gjør det ikke’t støtter mange apper. Når det gjelder sosiale medier, i motsetning til de to andre du kan’t koble til live feeds.

Flerkanals integrasjon

Å selge på flere kanaler gir deg et bredere publikum, slik at du allerede kan se fordelene.

Dessverre for WooCommerce, det’er igjen i støvet her, fordi det ikke gjør det’t støtter flerkanalsalg i det hele tatt. Både Shopify og BigCommerce lar deg selge på flere kanaler, inkludert Facebook, Instagram, eBay og Amazon.

bigcommerce selge med facebookBigCommerce tilbyr flerkanalsalg, slik at du kan markedsføre produktene dine for et stort publikum

Men Shopify går den ekstra kilometeren, og gir deg tilgang til 10 kanaler totalt, inkludert BuzzFeed, Kik og Wanelo.

Markedsføringsverktøy: dom

Den’er en veldig tøff samtale mellom Shopify og BigCommerce, men sistnevnte vinner bare. De to plattformene er ekstremt nære når det gjelder markedsføringsverktøy, men Shopify er avhengig av apper, mens BigCommerce har de mest innebygde funksjonene på en hvilken som helst plattform. WooCommerce kan ikke konkurrere i denne avdelingen.

Hjelp og støtte

Når du bruker noen programvare, du’trenger å ha spørsmål, eller trenger litt hjelp underveis. Med netthandel, den’er viktig å løse problemer raskt for ikke å gå glipp av viktige inntekter.

Spoilervarsel: der’er en klar vinner her.

Shopify tilbyr support via døgnet rundt telefon og live chat, samt e-post og sosial mediehjelp. Den har også et strålende hjelpesenter, full av mange Shopify-relaterte spørsmål og svar.

shopify hjelpesenterShopify tilbyr kundesupport i verdensklasse, så du’Vi har fått en hjelpende hånd gjennom hele prosessen

BigCommerce er i stand til å matche Shopify i det den tilbyr, bortsett fra hjelp via sosiale medier. I kontrast overlater WooCommerce deg til dine egne enheter – den har et lite hjelpesenter, men det’s om det.

Hjelp og støtte: Dom

Shopify gir deg den største hjelpende hånden på partiet. Det har det mest omfattende spekteret av kundestøtte, inkludert via sosiale medier – noe BigCommerce ikke gjør’t tilbud. Endelig mangler WooCommerce virkelig i denne avdelingen, og gir ingen reell kundestøtte i det hele tatt.

Prising og verdi for pengene

Denne delen er der ting blir lite kompliserte. Mens Shopify og BigCommerce har satt prisplaner, så vet du nøyaktig hva du’kommer til å betale, det tar litt mer tid å beregne WooCommerce-kostnadene.

Hva mener vi? Vel, WooCommerce er en gratis plugin, så der’det er ingen kostnad der. Imidlertid deg’Jeg må betale for ekstrautstyr som SSL-sikkerhet ($ 9 per år), et tema som koster $ 39, og ditt eget webhotell, som vanligvis ligger på rundt $ 10 per år..

Shopify har en 14-dagers gratis prøveperiode, så du kan teste ut alle de fantastiske funksjonene før du bruker en cent. For å fortsette å bruke plattformen, du’Jeg må oppgradere til en av de tre prisplanene, fra $ 29 p / m til $ 299 p / m.

Hver plan lar deg selge ubegrensede produkter, og gir deg alle de strålende verktøyene vi diskuterte tidligere i artikkelen. Hvis du velger den avanserte planen, du’Du får tilgang til fantastiske funksjoner som fraktberegninger fra tredjeparter og lavere kredittkortpriser. Se nedenfor.

shopify prisplanerShopify har tre prisplaner, men du kan fremdeles teste ut plattformen med en 14-dagers gratis prøveperiode

BigCommerce lar deg også prøve før du kjøper, med en 15-dagers prøveversjon. Den har tre kjerneprisplaner å velge mellom etter det, fra $ 29 per måned, opp til $ 249 per måned. Der’er også en Enterprise plan, som du’Jeg trenger et tilbud på.

Du får ubegrenset båndbredde på alle planer og null transaksjonsgebyr. Imidlertid, på standardplanen, gjør du det ikke’ikke dra nytte av forlatte gjenopprettingsfunksjoner for vogner, som er et viktig verktøy for enhver bedrift som ønsker å skalere. Se nedenfor for BigCommerce’prisplaner.

prisplaner for bigcommerceBigCommerce tilbyr en 15-dagers gratis prøveperiode, en av de lengste på markedet, så du har god tid til å bestemme om det’er riktig for deg

Som du kan se, vil BigCommerce og Shopify koste mer samlet enn WooCommerce, men deres månedlige planer er enkle å administrere fordi det’er bare et engangsbeløp. Med andre ord, de’er dyrere, men mindre problemer, noe som er noe å tenke på.

Prising: Dømmelse

Dette er slips. Shopify og BigCommerce har lignende prisplaner, som er relativt dyre, men de’er to av de beste alt-i-ett-plattformene. WooCommerce fungerer mye billigere, men det kan være vanskelig å legge opp dine individuelle kostnader på lang sikt.

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Konklusjon

Vi’har tatt deg gjennom alle nøkkelområdene for å bygge en vellykket nettbutikk, sammenligne Shopify, WooCommerce og BigCommerce.

La’s oppsummer raskt hvordan hver plattform presterte i hver runde ved å bruke tabellen nedenfor…

CategoryShopifyWooCommerceBigCommerceWinnerBrukervennlighetDesignBygge tidE-handel verktøyBetalingsalternativerMarkedsføringsverktøyHjelp og støttePriser
Virkelig enkel å bruke, med enkelt språk og mange visuelle signalerKrever avansert teknisk kunnskap på grunn av selvhosting og kodingLitt av en læringskurve til å begynne med, men fortsatt ganske enkel etter detShopify
60+ gratis og betalte temaer, alle mobile svar, men trenger å formatere nettstedet hvis du bytterUbegrenset tilpasning, forutsatt at du vet hvordan du skal kode. Kreativ frihet er ellers uten sidestykkeLitt av en læringskurve til å begynne med, men fortsatt ganske enkel etter detWooCommerce
Raskest byggetid, det tar bare noen timer å opprette en butikkTar noen dager på grunn av de tekniske kravene til koding og selvhosting (hvis du ikke gjør det’t har et WordPress-nettsted allerede)Tar minst en dag eller to, gitt det kompliserte språket og den innledende læringskurvenShopify
Det mest omfattende utvalg av salgsverktøy på markedetLiten mengde salgsverktøy på grunn av funksjon som WordPress-plugin Matches Shopify i salgsverktøy, men har mindre kraftige kupongfunksjonerShopify
Støtter alle de viktigste portene, men pålegger transaksjonsgebyrer hvis du ikke gjør det’t bruke Shopify PaymentsGir deg tilgang til 100+ betalingsalternativer, og gjør det ikke’t ilegge egne transaksjonsgebyrerdoesn’t støtter like mange gateways som Shopify, men gjør det ikke’t håndheve sine egne transaksjonsgebyrer hellerWooCommerce
Dekker alle områdene for vellykket markedsføring, inkludert tilgang til tusenvis av apperI likhet med salgsverktøy, gjør det ikke’t gir mye når det gjelder funksjonerdoesn’ikke stole på tredjepartsapper, i motsetning til Shopify; har de mest innebygde funksjonene på en hvilken som helst plattformBigCommerce
24/7 telefon- og live chat support, i tillegg til e-post og sosiale medier hjelpNesten ingen kundestøtte, bortsett fra et hjelpesenter24/7 telefon og live chat support, men gjør det ikke’t gi all e-posthjelpShopify
Tre prisplaner fra $ 29 p / m til $ 299 p / m, pluss en 14-dagers gratis prøveperiodeIndividuelle kostnader som SSL-sertifikater, temaer og webhotell er vanskelig å beregne, men trener ganske billigTre kjerneplaner som spenner fra $ 29 p / m til $ 249 p / m, pluss en oppgitt Enterprise-plan. Tilbyr også en 15-dagers gratis prøveperiodeSlips

Nå bør du ha en ide om hvilke av disse plattformene som er best for forretningsambisjonene dine:

 • Shopify er best for enhver nettbutikk
 • WooCommerce er best for kreativ kontroll
 • BigCommerce er best for bedrifter som ønsker å skalere

Som du ser fra bordet, skjønt, Shopify har flest poeng. Det er derfor i dag’s mester! Den har det beste utvalget av salgsfunksjoner, det’er den enkleste å bruke, og tilbyr den raskeste byggetiden for å starte opp.

Dette betyr at etter det velkjempede slaget om Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce, beholder Shopify sin netthandelskrone. Don’glem at hver plattform tilbyr en gratis prøveperiode, så test en i dag og la din online virksomhet høste gevinsten!

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: vanlige spørsmål

Hvor mye koster Shopify?

Shopify har tre premium prisplaner: Shopify Basic ($ 29 per måned), Shopify ($ 79 per måned) og Advanced Shopify ($ 299 per måned). Du har tilgang til salgsverktøy i verdensklasse på hver plan, men de høyeste planene inkluderer funksjoner som lavere transaksjonsgebyr. Det tilbyr også en 14-dagers gratis prøveperiode.

Bør jeg bruke Shopify eller BigCommerce?

Det kommer an på hva du’re leter etter. Shopify er vår høyest rangerte netthandelsplattform’er veldig enkel å bruke, og gir et stort utvalg av salgsverktøy og apper. BigCommerce har imidlertid de mest innebygde funksjonene på en hvilken som helst plattform, og er ideell for ambisiøse bedrifter som ønsker å skalere massivt.

Er WooCommerce gratis?

I hovedsak, ja. Den’er en gratis WordPress-plugin, så det koster ikke å faktisk installere det, men det er ekstra kostnader. Hvis du ikke gjør det’t har et WordPress-nettsted allerede, deg’Jeg trenger å kjøpe webhotell, et tema på butikken og et SSL-sertifikat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map