SiteGround vs GoDaddy: Hvilket er riktig for deg?

SiteGround vs GoDaddyÅ velge riktig hostingplattform kan være skremmende. Det er n’t det mest sexy temaet, og til pålydende der’er lite for å skille toppleverandørene. Er det noen reell forskjell mellom Siteground og Gå pappa? Gjør det noe jeg går med?


Ja, og ja. Der’er mer vertskap enn det som møter øyet. Ulike nettsteder har forskjellige behov, og forskjellige hostingleverandører spesialiserer seg på forskjellige ting. Å få den rette leverandøren for deg kan spare deg for en verden av problemer på lang sikt.

SiteGround og GoDaddy kommer på 5. og 6. plass i listen vår over de beste vertsleverandørene, med henholdsvis 4/5 og 3.9 / 5. Du kan være trygg på at begge deler er tjenester av høy kvalitet, men de’re også veldig annerledes.

SiteGround er den mest pålitelige hostingleverandøren vi’har testet, mens GoDaddy tilbyr gode funksjoner, men mangler god valuta for pengene. Vi liker SiteGround fordi selv om det’Også på den dyrere siden får du det du betaler for når det gjelder oppetid, kundesupport og WordPress-integrasjon. I kontrast til dette er GoDaddy dyrere enn konkurrenter, men har få fremtredende faktorer for å rettferdiggjøre kostnadene.

Fordeler og ulemper

Fordeler med SiteGround

 • Anbefalt av WordPress for WordPress hosting
 • Rask og omfattende kundesupport
 • 99,98% oppetid

Ulemper ved SiteGround

 • Dyrere enn konkurrentene

Fordeler med GoDaddy Hosting

 • Alt-i-ett bekvemmelighet med hosting, nettstedsbygging og domeneregistrering gjennom samme leverandør
 • Leveres med et stort utvalg funksjoner inkludert
 • 99,98% oppetid

Ulemper ved GoDaddy Hosting

 • Brattere priser enn de fleste av konkurrentene
 • Ikke det mest responsive støttesystemet

For en mer dyptgående sammenbrudd, les videre. Vi’Jeg skal utforske alt du trenger å vite for å ta en informert beslutning mellom disse to leverandørene.

Funksjoner, ytelse, & Brukervennlighet

Det er flere funksjoner å spille i hosting enn bare “hosting,” tro det eller ei. Faktorer som oppetid, diskplass, domeneadministrasjon og mer bestemmer de sterke tjenestene fra underdelene.

Som store krefter i markedet er både SiteGround og GoDaddy funksjonsrike. Når det gjelder ytelse, der’s lite å skille dem. Deres respektive oppetid på 99,98% og 99,97% er begge suverene, og tilsvarer bare noen få timer nedetid i året..

Når det gjelder de fleste funksjoner, kan du imidlertid se nedenfor at de to knapt er identiske.

SiteGroundGoDaddyGratis domeneKontrollpanelGratis sikkerhetskopieringDiskplassoppetid
NeiJa
cPanelcPanel
JaJa
10GBubegrenset
99,98%99,97%

Begge bruker industristandarden cPanel-kontrollpanelet, og begge gir funksjonelle skjønt-ikke-veldig attraktive dashbord. Siteground’s relativt lite diskplass på 10 GB er en øyenbrynsheving, men husk at de fleste nettsteder uansett ikke kommer i nærheten av capsen.

GoDaddy er ikke’t bare et vertsfirma – de opererer også innen domeneregistrering og bygging av nettsteder. På grunn av dette kan de inkludere funksjoner gratis som SiteGround trenger å legge til på toppen. Hostingplaner med GoDaddy kommer med et gratis domene og en ganske sofistikert nettstedbygger. Praktisk hvis du vil ha alt på ett sted.

For bygging av nettsteder integrerer SiteGround SiteBuilder, som er funksjonell, men langt fra den beste der ute. Hvis du imidlertid planlegger å bruke mer avanserte innholdsstyringssystemer som WordPress eller Drupal, SiteGround’s integrasjon er superb.

SiteGround målretter virksomheten sin mot mer ressurskrevende nettsteder, og tilbyr tilpassede ‘Bedriften’ planer for de med månedlige budsjetter på $ 2000 + å leke med. Hvis du’er i braketten, hjerteligste gratulasjoner. Hvis ikke, våre sympati.

Ønsker å lære mer om å komme på nettet som detaljist eller bedrift?

Sjekk ut vår anmeldelse av den beste e-handelsprogramvaren fra 2019

SiteGround vs GoDaddy – Funksjoner, ytelse, & Brukervennlighet: dom

GoDaddy har bedre funksjoner enn SiteGround. SiteGround passer bedre for store, ressurskrevende nettsteder. Den har kraftigere og tekniske funksjoner enn GoDaddy. Men GoDaddy har domeneregistrering og nettstedsbygging inkludert. Denne alt-i-ett-bekvemmeligheten kan’finnes i SiteGround, og gir GoDaddy kanten generelt.

Som har bedre WordPress-integrasjon?

Ifølge WordPress.org, ansett av mange for å være den ledende autoriteten på WordPress.org, er Bluehost, DreamHost og SiteGround “noe av det beste og lyseste i vertsverdenen.” Vi’kommer ikke til å krangle noe annet (selv om vi tror Bluehost er den beste av gjengen).

Beviset’s i puddingen. SiteGround administrerer WordPress-oppdateringer for deg, og gir støtte for mer avanserte funksjoner som WP-Cli. SiteGround tilbyr også ett-klikk-installasjon, mens GoDaddy-installasjoner tar opptil 24 timer å tre i kraft. Den’er en mindre forskjell i det store ordningen med ting, men det fremhever hvor mye mer alvorlig SiteGround tar WordPress-hosting. GoDaddy merker alle viktige bokser, men det gjør det ikke’t gå den ekstra milen som SiteGround gjør.

Alt dette sa, GoDaddy’WordPress-planene er mye billigere enn SiteGround’er, og for grunnleggende nettsteder som’er alt som virkelig betyr noe. Når et enkelt WordPress-nettsted er oppe og kjører det’er nesten uvesentlig hvem du’re hosting med.

SiteGround vs GoDaddy – WordPress Integration: Verdict

SiteGround er bedre for WordPress enn GoDaddy. Anbefalt som en av de tre beste webhotellleverandørene av WordPress selv, SiteGround er kremen av avlingen her. SiteGround er dyrere enn GoDaddy, men du får det du betaler for: det tilbyr installasjon med ett klikk, avanserte funksjoner og automatiske oppdateringer.

SiteGround Support vs GoDaddy Support

Gitt SiteGround’s tekniske fokus, er det fornuftig at de’d har overlegen støtte til GoDaddy. Begge tilbyr imidlertid telefon- og chat-støtte, samt omfattende kunnskapssentre.

SiteGroundGoDaddy24/7 Chat24/7 TelefonKunnskapssenterbilletter
JaJa
JaJa
JaJa
JaNei

SiteGround skiller seg ut for å ha tech-billetter, som lar deg motta personlig profesjonell støtte for alle problemer du’har igjen.

Billetter er et veldig nyttig alternativ å ha for fin tekniske problemer, og SiteGround’s 10-minutters svargaranti er en sjeldenhet.

SiteGround vs GoDaddy – Support: Verdict

SiteGround slår GoDaddy i hjelp og støtte. Begge tilbyr et bredt spekter, fra kunnskapssentre til telefonhjelp, men SiteGround slår GoDaddy med sin billettalternativ for teknisk support. GoDaddy kan det’t hold et stearinlys til SiteGround’s responstid på 10 minutter.

Priser & Valuta for pengene

Det kan være vanskelig å sammenligne prisene til to leverandører som SiteGround og GoDaddy, siden de’til slutt rettet mot forskjellige mennesker. Startplaner med begge tilbydere er overkommelige – bare $ 2 eller $ 3 for delt hosting.

Som du kan se nedenfor, det’s når du går opp i planene at forskjellene blir tydelige.

Månedlige priser

Delt hosting er den billigste planen som tilbys av både GoDaddy og SiteGround. Siteground’USD 3,95 – 11,95 dollar i månedsplanen gir nok funksjoner til å støtte opptil 10.000 månedlige besøkende. Gå pappa’s $ 2,99 – $ 12,99 per måned inkluderer et gratis domene.

SiteGroundGoDaddyDelt hostingWordPress HostingVPS HostingDedikert hostingCloud Hosting
3,95 dollar – 11,95 dollar2,99 dollar – 12,99 dollar
3,95 dollar – 11,95 dollar4,99 dollar – 24,99 dollar
19,99 dollar – 74,99 dollar
$ 269 – $ 72989,99 dollar – 179,99 dollar
$ 80 – $ 240

SiteGround-planer er laget for å håndtere mer belastning enn GoDaddy’s. Vi’snakker hundretusenvis av besøkende i måneden, millioner til og med. Imidlertid ikke nye nettsteder’Jeg trenger ikke den infrastrukturen. Gå pappa’planene skaleres opp mye mer forsiktig, noe vi mener er et pluss når det gjelder prising.

Hver gang vi ser på priser, tenker vi det’er viktig å tydeliggjøre at det du’å se er bjørn minimum av hver plan – uten tillegg, og en plan som’er ofte tre år betalt på forhånd. Kast inn et par funksjoner, eller meld deg på en kortere kontrakt, og du kan forvente å betale minst et par dollar mer hver måned.

Begge tilbydere tilbyr 30-dagers pengene-tilbake-garantier, så der’er veldig lav risiko for å bli bundet i en kontrakt som ikke gjør det’t tjene dine behov.

Overveldet av alle pengematten?

Ingen bekymringer, vi’har skrevet en fullstendig oversikt over webhotellkostnader.

SiteGround vs GoDaddy – Priser & Verdi for pengene: dom

SiteGround tilbyr bedre valuta for pengene enn GoDaddy. Mens SiteGround generelt tjener større nettsteder enn GoDaddy, er det det’er en flott leverandør å bruke hvis du’prøver å gjøre investeringen. GoDaddy, derimot, kan det ganske enkelt’t konkurrere med prisene til sine jevnaldrende i spillet med mindre nettsteder.

SiteGround vs GoDaddy Hosting: Konklusjon

Den’er litt vanskeligere med disse to. Når to hostingleverandører konkurrerer om samme type virksomhet, er det’det er ganske enkelt å finne ut som er bedre. Men når de’er så annerledes som SiteGround og GoDaddy, spørsmålet ligger virkelig hos deg. GoDaddy er godt egnet for nybegynnere; på den annen side kan SiteGround håndtere store operasjoner.

GoDaddy har fantastiske funksjoner og alt-i-ett bekvemmeligheten med hosting, bygging av nettsteder og domeneregistrering på ett sted, mens SiteGround tilbyr uovertruffen kundesupport, sømløs WordPress-integrasjon og bedre valuta for pengene enn GoDaddy.

Når det kommer til stykket, tenker vi SiteGround er et sterkere alternativ enn GoDaddy, fordi SiteGround kan ta nettstedet ditt til neste nivå – uansett hvilket nivå det måtte være. Vil du ha seriøs teknisk muskel med støtte i verdensklasse? Siteground’er en av de beste rundt.

De’begge er gode leverandører, bare vær sikker på at de’er utmerket for deg.

SiteGround vs GoDaddy: vanlige spørsmål

Er SiteGround eller GoDaddy bedre for WordPress-nettstedet mitt?

Definitivt SiteGround. WordPress selv anbefaler SiteGround som en av de beste hostingleverandørene for WordPress nettsteder. Ett-klikk-installasjon, automatiske oppdateringer og støtte for mer avanserte funksjoner viser at SiteGround går så mye for WordPress-brukere.

GoDaddy er billigere enn SiteGround, men vi tror det’det er verdt å betale ekstra for SiteGround’s spesiell behandling.

Vår topp anbefalte hostingleverandør er Bluehost – sjekk sammenligningen vår SiteGround vs Bluehost for å finne ut hvilken du bør velge.

Hvis du vil se andre alternativer for hosting av ditt WordPress-nettsted, sjekk ut vår artikkel om Beste WordPress Hosting Provider, eller les vår komplette SiteGround-gjennomgang for å se bedre på WordPress-funksjonene.

Er SiteGround eller GoDaddy bedre for en liten bedrift?

GoDaddy er bedre egnet for mindre virksomheter. Den har rimeligere prisplaner fordi den’s rettet mer mot dagligdagse brukere.

SiteGround har et større fokus på større og mer utviklede nettsteder. Den har mer tekniske evner og bedre støtte, men dette gjenspeiles i prisene som kan sette av en liten bedrift på et budsjett.

Hvis du vil finne ut de tre beste leverandørene for småbedrifter, kan du lese gjennomgangen av den beste webhotellet for småbedrifter for å finne et perfekt match.

Er SiteGround og GoDaddy de beste hostingleverandørene?

SiteGround og GoDaddy er begge ledende merkevarer som har fått sitt rykte. Men da vi undersøkte de beste vertsleverandørene, gjorde de det ikke’t kommer rett øverst på listen.

Se vår oppdeling av toppvertene i vår gjennomgang av de beste webhotellleverandørene for å se hvordan GoDaddy og SiteGround sammenligner seg med konkurrentene.

Vil du ha enda mer info? Ta en titt på vår fullstendige Bluehost-anmeldelse for å finne ut hvorfor den hevdet topplasseringen, eller les den detaljerte HostGator-gjennomgangen for å lære hvorfor den kom på andreplass.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map