SiteGround vs HostGator: Hvilken er bedst for dig?

SiteGround vs HostGator


Ikke alle webhostudbydere oprettes lige. Selvom det på overfladen kan virke som der’det er ikke meget at adskille dem, de små detaljer kan tilføje store forskelle.

Dette stykke vil nedbryde de vigtigste forskelle mellem HostGator og SiteGround, to store kræfter på markedet.

Hvis du ikke gør det’t har tid til at læse igennem her’er vores udtalelse om sagen kort: HostGator er den bedre all-round hosting service. I henhold til vores forskning er det faktisk’er den næstbedste hostingudbyder på markedet (lige bag Bluehost).

HostGator kommer på andenpladsen i vores samlede placering med en score på 93%, mens SiteGround kommer på femteplads med en yderst respektabel 80%.

hvis du’Når du lige er startet og ønsker billig, pålidelig hosting, er HostGator den bedre pasform. HostGator’s billigste plan starter ved $ 2,75 om måneden, mens for SiteGround det’s $ 3,95.

Hvis du dog’planlægger at være vært for et WordPress-websted, nævner det, at SiteGround er en af ​​de tre udbydere, WordPress.org anbefaler til det formål – de andre to er Bluehost og Dreamhost.

HostGator Pros

 • Billige, skalerbare planer
 • E-mail-marketing
 • 99,9% oppetid

HostGator Cons

 • Intet gratis domæne ved tilmelding

SiteGround-fordele

 • Anbefalet af WordPress til WordPress-hosting. Altid et godt tegn
 • Super kundesupport

SiteGround Cons

 • En af de dyrere udbydere derude

Det er behovet for at vide. Hvis du ønsker en mere dybtgående fordeling af, hvordan HostGator og SiteGround sammenligner, skal du læse videre. Vi’Jeg dækker de vigtigste forskelle.

Funktioner, ydelse, & Brugervenlighed

der’s mere til webhosting end hosting, ville du tro. Under hætten der’er en masse funktioner, der er værd at kontrollere, før du overleverer dine (formodentlig) hårdt tjente penge.

HostGator og SiteGround er begge funktionsrige udbydere, men de er det’er rettet mod lidt forskellige målgrupper. HostGator leverer en all-base-dækket service til dem med behov for en enkel, pålidelig hosting i moderat skala. SiteGround i mellemtiden vinkles mere på ressourceintensive websteder med behov for fremragende teknisk support og tilpassede planer.

HostGator-planer leveres med ubegrænset e-mail-konti, sub-domæner og ubegrænset diskplads. Det’s oppetid er fremragende 99,99%, hvilket betyder mindre end en dag med nedetid pr. år. SiteGround’s oppetid på 99,98% er stadig fantastisk, selvom dens diskplads kun er 10 gigabyte.

Overraskende inkluderer hverken gratis domæner med deres planer, og det’Det er ikke en omkostning, du kan sidestep enten. Husk derefter, at du’Jeg vil sandsynligvis ende med at bruge yderligere $ 10 for at få et domænenavn.

SiteGround har en nyttig side, hvor du kan se, hvilke funktioner der er inkluderet i hvilken plan (vi’d vis dem her men der’er for mange af dem!).

SiteGroundHostGatorGratis domæneKontrolpanelGratis sikkerhedskopierDiskpladsUptime
IngenIngen
cPanelcPanel
JaJa
10GBUbegrænset
99,98%99,97%

HostGator’s interface er overraskende klodset i betragtning af dens status på markedet, men det’er perfekt funktionel. SiteGround har også mere sofistikeret integration med ikke-WordPress-indholdsstyringssystemer og tilbyder support til Drupal-, Joomla- og Magento-websteder.

SiteGround har en mere imponerende top-end tilstedeværelse end HostGator gør, og tilbyder specialfremstillede ‘Enterprise’ planer for kunder, der ønsker en service, der er bygget op omkring deres behov. De månedlige budgetter for disse slags planer starter på godt over $ 2000, så det’er ikke meget nyttigt for de fleste kunder.

Hvilket har bedre WordPress-integration?

Begge har fremragende WordPress-integration med installation med et enkelt klik, og startpriserne for deres WordPress-planer er meget lavere end nogle af deres konkurrenter.

SiteGround er en af ​​de tre udbydere, der anbefales af WordPress selv, de andre to er Bluehost og Dreamhost. De ved hvad de’gør igen. Selv den billigste plan kommer med deres ‘Væsentlige WordPress-funktioner’, hvoraf nogle er fantastisk værdi at blive inkluderet.

SiteGround WordPress væsentlige funktioner

SiteGround har for nylig rullet ud en gratis webstedsoverførsel med deres planer. Det’er naturligvis i deres interesse for at gøre det let at skifte til dem, men det’Det er ikke desto mindre en fremragende funktion.

Og bare for at være klar: du don’Jeg har brug for en WordPress-hostingplan for at være vært for et WordPress-websted. hvis du’Når du lige er startet, vil en delt plan med begge udbydere gå fint. Det’s når et WordPress-sted vokser, at det har brug for en mere specialiseret service, på hvilket tidspunkt du bare kan ændre planer.

SiteGround Support vs HostGator Support

HostGator’s videncenter er omfattende og forholdsvis let at navigere. hvis du’er mere behagelige med at tale med en venlig supportperson (eller en chatbot, der imiterer en venlig supportperson), de har 24/7 telefon- og chat support.

SiteGroundHostGator24/7 Chat24/7 telefonVidenscenterBilletter
JaJa
JaJa
JaJa
JaJa

Begge tilbyder tech-billetter (en måde at få personlig teknisk assistance på), hvor SiteGround garanterer en imponerende 10 minutters responstid. At have omdrejning af hastigheden er yderst nyttigt til problemer med webhosting.

Prisfastsættelse & Værdi for pengene

Billig ikke’t betyder altid god værdi, især hvad angår webhosting. Det’s almindelige praksis for webhostingtjenester til at flagre spektakulært lave priser og derefter bolt på vigtige funktioner som tilføjelser.

Hverken HostGator eller SiteGround bliver for frække med dette, men det’det er værd at huske på, at de laveste priser, du ser, er baseret på den antagelse, at du låser fast i årevis og ikke bruger nogen tilføjelser.

Månedlige priser

SiteGroundHostGatorDelt hostingWordPress HostingVPS HostingDedikeret hostingCloud Hosting
$ 3,95 – $ 11,95$ 2,75 – $ 5,95
$ 3,95 – $ 11,95$ 5,95 – $ 9,95
$ 19,95 – $ 39,95
$ 269 – $ 729$ 119 – $ 149
$ 80 – $ 240$ 4,95 – $ 9,95

Faktum er, at SiteGround faktisk har virkelig overkommelige planer for indgangsniveau, men det’s fokus er klart på mere lukrative planer højere op på stigen. Det gør det ikke’t skala så gradvist som HostGator gør, men hvis du’det er usandsynligt, at de går ud over de grundlæggende planer der’er lidt at adskille de to udbydere.

SiteGround vs HostGator: Konklusion

I en udstrækning at slå disse to mod hinanden er det som at sammenligne æbler og appelsiner. Selvom de’for begge hostingudbydere er deres tjenester i mange henseender meget forskellige. Generelt er HostGator vs nogen en tendens til at være en sejr for HostGator, men det’Det er stadig værd at være klar over, hvad du har brug for fra din hosting.

Til all-round hosting der’er overkommelig og pålidelig, HostGator vinder. Det’s team har gjort et fantastisk stykke arbejde med at gøre en teknisk service let at bruge, selv for dem uden teknisk know-how. Af afgørende betydning er HostGator også behageligt billigere end SiteGround.

SiteGround er mere målrettet rettet mod store websteder og kunder med behov for tilpassede løsninger. Til det de’re faktisk en af ​​de bedste omkring. SiteGround’s teknisk support er et snit ovenfor’s HostGator’s. Til begynderside dog HostGator vil sandsynligvis være den bedre pasform.

FAQ

Hvilket ud af HostGator og SiteGround, der er billigere?

HostGator er den billigere udbyder. Det’s starter plan begynder på $ 2,75 om måneden, mens for SiteGround det’s $ 3,95. Hvis du vil have noget rigtig billigt iPage‘s en-størrelse-passer-alle plan koster kun $ 1,99 per måned.

Hvordan sammenlignes HostGator og SiteGround med andre hostingudbydere?

Vi’glæder dig, du spurgte! Se vores fulde oversigt over hovedet til hovedet nedenfor.

 • SiteGround vs InMotion
 • SiteGround vs GoDaddy
 • SiteGround vs Bluehost
 • HostGator vs Bluehost
 • HostGator vs GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map