Squarespace vs WordPress | 5 forskjeller for deg å vite


Her er de 5 elementene du bør vurdere når du evaluerer Squarespace vs WordPress:

Square

WordPress

Besøk Squarespace Besøk WordPress Topp valg Topp
Choice Squarespace Top Choice Squarespace


Square

Generell vurdering

8.6av 10

WordPress

Generell vurdering

7.4 ut av 10

Sammendrag

Square:

Squarespace er en nettstedsbygger designet for å hjelpe reklamer med å få ideene sine på nettet. Fra sitt utvalg av maldesign av høy kvalitet til sin store samling av kraftige funksjoner, tilbyr Squarespace hele pakken for å lage et elegant, profesjonelt og stilig nettsted raskt og enkelt. Det er dra og slipp tilnærming til nettstedbygging som gjør det mye mer tilgjengelig enn WordPress, og den gratis prøveversjonen lar deg gi den en sjanse for å se om det passer for deg..

WordPress:

WordPress er et ekstremt populært nettstedbyggingsverktøy. Det er en åpen kildekode-plattform som betyr at du har full frihet til å redigere nettstedets kode, slik at du kan lage et nettsted som er helt ditt eget. De mange WordPress-pluginene som er tilgjengelige på markedet, lar deg også legge til ekstra funksjonalitet på nettstedet ditt. Du trenger en viss grad av teknisk selvtillit for å få mest mulig ut av WordPress, men gjøre det uegnet for nybegynnere.

Les mer

fleksibilitet

Square:

Squarespace er ikke en åpen kildekode-nettstedsbygger, så bare deres interne utviklere er ansvarlige for å lage verktøyene sine.

Dette betyr at alle verktøyene deres for bygging av nettsteder er bygget av det samme teamet for å sikre at ingen av verktøyene kommer i konflikt med hverandre og er av høy kvalitet.

Alle verktøyene som leveres av Squarespace er nøye kontrollert, overvåket og testet i sitt eget driftsmiljø, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at visse funksjoner ikke fungerer, konflikter med nettstedet ditt, eller til og med å bryte / krasje nettstedet ditt.

Men dette betyr at du ikke vil være i stand til å enkelt integrere ikke-Squarespace-verktøy (men ikke umulig hvis du virkelig vil, til en viss grad).

Hvis det oppstår problemer, har Squarespace et dedikert, 24/7 supportteam for å fikse dem for deg (flere detaljer nedenfor).

WordPress:

WordPress er en åpen kildekode-plattform, slik at du kan tilpasse nettstedet ditt, men du vil – forutsatt at du er en dyktig koder (eller hvis du jobber med en sterk koder).

Det er tusenvis av gratis plugins du kan bruke til å legge til flere funksjoner på WordPress-nettstedet ditt. Men ikke alle plugins er godt bygget og kan utsette deg for sikkerhetsfare, eller kan komme i konflikt med / ødelegge nettstedet ditt.

Den gratis plugin-utvikleren kan hjelpe deg med problemer når det oppstår problemer. Å kjøpe premium plugins gir deg rett til støtte, men det garanterer ikke at de vil feilsøke alle problemer for deg, da konflikten kan være forårsaket av andre plugins (som er utenfor utviklerne av premium plugin-kontrollen).

Det er virkelig gode WordPress-plugins der ute, men bare vær forsiktig og test dem grundig med nettstedet ditt før du bruker dem, eller de kan ha negative konsekvenser for ytelsen til nettstedet ditt.

Les mer

Brukervennlighet

Square:

Squarespace er en mye enklere nettstedbygger å bruke, sammenlignet med WordPress.Det er et drag & slipp nettstedbygger, slik at du kan plassere innhold nesten hvor som helst du vil, uten å berøre en kodelinje.

Squarespace er ideelt for folk som ikke er teknisk kunnskapsrike, ikke har interesser i å lære seg koder, eller bare ikke har ressursene (tid & penger) for å håndtere koder eller bygge svært tilpassede nettsteder.

Det gir deg også et omfattende bibliotek med brukerveiledninger (video & tekstformater), så det å bli flink til å bygge nettsteder med Squarespace er ikke så utfordrende.

Men la deg ikke lure at bare nybegynnere bruker Squarespace, siden denne plattformen brukes av alle nivåer av nettstedseiere (inkludert veldig avanserte brukere eller store organisasjoner).

WordPress:

Læringskurven for å bruke WordPress er mye brattere enn å lære å bruke Squarespace.

WordPress er ikke et drag & slipp nettstedbygger, så hvis du ønsker å formatere sideoppsettet ditt (for eksempel å sette inn en lysbildefremvisning i øverste høyre hjørne, eller flytte et stykke innhold til et nøyaktig sted), må du endre malkodene dine for å gjøre det ( eller ansett en dyktig utvikler for å hjelpe deg med det).

Selv om WordPress er en veldig kraftig plattform, for å kunne bruke den effektivt, er det uunngåelig at du trenger å endre noen koder for å oppnå det du vil.

Hvis du er dyktig med kode, eller jobber med en god koder, kan WordPress definitivt levere et mye mer tilpasset nettsted enn Squarespace.

Les mer

Brukerstøtte

Square:

Squarespace gir deg et dedikert, 24/7 supportteam for å svare på spørsmålene dine hvis du har noen.

De tilbyr 24/7 e-poststøtte (hvor de svarer innen 1 time), brukerveiledninger (video & tekst), live chat (mandag – fredag, mellom 03:00 – 20:00 EST), og også forumstøtte.

Som nevnt over, siden alle verktøyene er bygget av Squarespace selv, vil de kunne ta eierskap til problemer og løse dem (i stedet for å overføre dette ansvaret til andre utviklere).

Siden de har et dedikert supportteam for deg, blir alle spørsmål fra deg besvart, og det har ikke noe å si hvor mange ganger de samme spørsmålene ble stilt av andre før (i motsetning til WordPress-forumet).

WordPress:

WordPress har et massivt forum som inkluderer millioner av innlegg der folk stiller spørsmål på jakt etter svar.

Mange spørsmål blir besvart, og mange spørsmål blir heller ikke besvart. Bare fordi spørsmål blir besvart, betyr ikke det at de løses effektivt, eller i det hele tatt. Det kan ta flere dager å få spørsmål du har svart på.

Utfordringen skyldes mengden spørsmål som blir stilt, og mange av spørsmålene har blitt diskutert før. Så hvis du stiller et spørsmål, kan det bli ignorert slik det har blitt spurt tidligere. Så det kan hende du må grave gjennom mengder av foruminnlegg for å finne et slags svar på spørsmålet ditt.

Som nevnt over, er det egentlig ingen "skylder" du et svar med mindre du betaler for det. Og gitt WordPress.org og mange plugins er gratis å bruke, kan det være vanskelig å få noen til å svare (med mindre du ansetter en god WordPress-utvikler for å hjelpe deg).

Les mer

Løpende vedlikehold

Square:

Som nevnt over, er Squarespace en "lukket" system slik at de administrerer alle ytelses- og sikkerhetsoppdateringene for deg.

Du trenger ikke å klikke på noen oppdateringsknapper, eller bekymre deg for potensielle konflikter. Alle oppdateringer testes av Squarespace-teamet og distribueres automatisk til nettstedet ditt.

Å ha alt dette klart for deg, frigjør tiden din til å fokusere på andre ting som er viktigere for deg.

WordPress:

WordPress oppdaterer kontinuerlig plattformen sin for å fikse feil og forbedre sikkerheten. Når det er oppdateringer, vil WordPress-dashbordet varsle deg, og du må bare klikke på oppdateringsknappen for å oppdatere WordPress-versjonen din.

Det er den enkle delen. Den utfordrende delen er at når WordPress oppdaterer, vil temaet og pluginene dine også måtte oppdateres.

Mens mange tema- og plugin-skapere også vil oppdatere for å sikre at de vedtar WordPress ‘siste oppdateringer, vil ikke mye (spesielt for gratis temaer) & programtillegg). Så dette utsetter nettstedet ditt potensielt for bruker-, ytelses- eller sikkerhetsproblemer.

Så det pågående vedlikeholdsarbeidet, spesielt hvis du ikke har en person / et team dedikert til å administrere nettstedet ditt, kan være en ekstra belastning for deg.

Les mer

Priser & Løpende økonomiske forpliktelser

Square:

Squarespace tilbyr deg 4 prispakker (Personal $ 12 / month, Business $ 18 / month, Basic Store $ 26 / month, Advanced Store $ 40 / month). Jo høyere plan, jo flere verktøy får du.

De månedlige planene inkluderer dra & slipp byggegrensesnitt (ingen koding nødvendig), designmaler du kan velge mellom, hosting-tjenester og dedikert supportteam.

Det er ganske mye en one-stop-shop-tjeneste der du betaler en månedlig avgift for å få en fullservicepakke, uten å måtte dele sammen biter og stykker som du måtte gjøre med WordPress.

Hvis du registrerer deg for en årsplan, gir Squarespace deg et gratis domene for det første året ($ 10 – $ 15 verdi).

De løpende kostnadene ved bruk av Squarespace kan variere fra $ 144 (Personal Plan) til $ 480 per år (Advanced Store Plan). Imidlertid har vi en eksklusiv Squarespace-rabattkode som sparer deg 10% på prisen på en hvilken som helst plan, noe som gjør den årlige kostnaden langt billigere.

Med mindre du har behov for en avansert e-butikk som er satt opp, vil du sannsynligvis bare trenge å bruke personlige eller forretningsplaner. Så prisen per år vil vanligvis variere fra $ 144 til $ 216.

Jeg vil si at bare den dedikerte supporten 24/7 (med 1 times svartid på e-post & live chat), i tillegg til å ha all teknologien som er klart for deg å frigjøre tiden din, er allerede vel verdt de månedlige planene (å få god hjelp på internett i dag er vanskelig og sjelden).

WordPress:

Med WordPress.org må du finne dine egne hostingtjenester som kan koste rundt $ 7 per måned (er veldig generelle her, da utvalget virkelig varierer avhengig av kvaliteten på leverandøren av hostingtjenester. Her er en spesialpris fra Bluehost).

Hvis du kjøper et premiumtema, kan dette koste deg fra $ 30 – $ 80 per tema (avhengig av hvor anerkjent temautvikleren er).

Mens mange plugins er gratis, betales noen av dem også (alt fra $ 15 – $ 50 per plugin), avhengig av hva du trenger og om du vil ha støtte (som nevnt ovenfor).

Du må også kjøpe ditt eget domenenavn ($ 10 – $ 15 per år).

Den første investeringen kan variere fra $ 139 til over $ 200, avhengig av hvor mange premium plugins du henter.

Hvis du ansetter en utvikler for å hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt, gjøre endringer eller for feilsøking, vil kostnadene dine øke betydelig løpende, og det kan være en utfordring å budsjettere med.

Ikke glem at læringskurven for å bruke WordPress effektivt også er ganske høy. Så du bør også ta hensyn til kostnadene for din egen tid (dette er en "skjult pris").

Les mer

Konklusjon

Square: Enklere å bruke (ingen grunn til å vite kode), mindre vedlikehold og lavere kostnader og løpende forpliktelser i det lange løp. Kostnadene er veldig forutsigbare, og du får dedikert 24/7 support.

WordPress: Mer fleksibilitet og meget tilpassbar (hvis du er dyktig med kode). Men høyere vedlikehold, høyere læringskurve og mest sannsynlig høyere økonomisk forpliktelse i det lange løp. Kostnadene er mindre forutsigbare, avhengig av om du trenger å ansette en koder for å hjelpe deg (ingen dedikert støtte), hyppigheten av ansettelser og kvaliteten / kaliberet til koderen.

Les mer

Oversikt

8.6av 10

Besøk Squarespace
Se vår Squarespace-gjennomgang

7.4 ut av 10

Besøk WordPress
Se vår generelle vurdering av WordPress-gjennomgangen Hva er dette?

Våre samlede rangeringer er basert på gjennomsnittlig poengsum for alle rangeringer kombinert.

Hvorfor betyr dette noe?

Resultatene våre gir deg et overblikk overblikk over hvilken tjeneste som gir deg de beste funksjonene, verdien og mer.

Sammenligning av firkant 4,3 / 5 wordpress 3,7 / 5 Lukk

Vurderer andre nettstedbyggere?

Ta en titt på vår Sammenligningskart for nettstedbygger, eller ta en gratis quiz for å se hvilken nettstedbygger som samsvarer med dine behov.

Du kan også synes det er nyttig å se på hva vi tror er Topp nettstedbyggere og grunnene våre.

Tenker du på å selge på nettet, men er ikke sikker på hvilken byggherre du skal velge? Les artikkelen vår om Beste e-handelsplattformer for å hjelpe deg med å ta en beslutning.

Se også vår Sammenligningskart over nettstedbyggere for mer detaljerte forskjeller

Er du usikker på hvilken nettstedsbygger som fungerer best for deg? Prøv vårt Nettstedsbygger Matching Quiz

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me