Squarespace vs WordPress SEO: Lav et højt rangerende websted

Leder du efter at opbygge et optimeret Squarespace- eller WordPress-sted, eller ønsker du at forbedre et eksisterende? Læs videre, mens vi debunk myter, og uddele tip til’Jeg får dine hits!


Ingen bygger bare et websted for det – de gør det, så folk kan se det. Det gyldne spørgsmål er: hvordan gør du dit websted let at finde? Med god SEO selvfølgelig.

SEO (Search Engine Optimization) betyder i det væsentlige at oprette dit websted med søgemaskiner, såsom Google og Bing, i tankerne. At have en god SEO betyder, at dit websted sandsynligvis rangerer meget på søgemaskinerne’s resultatsider.

Squarespace-vs-WordPress-SEO

Lade’s brug et eksempel. Du kunne sælge den bedste is i New York, men ganske enkelt at have et websted er ikke’t nok til at tiltrække iselskere – dig’Jeg skal optimere det.

Masser af ting kan påvirke dit websted’s SEO – Google alene har over 200 rankingfaktorer. Men hvis du tager dig tid til at få de små ting rigtigt, kan dit websted stige til toppen og være det første link, Google præsenterer for folk, der søger efter “bedste is i New York”.

Nu der’er en almindelig misforståelse af, at webstedsbyggere som Squarespace er’t godt for SEO. Stol på os, både Squarespace og WordPress er gode til SEO… hvis det bruges korrekt.

Det er naturligvis vanskeligt at vide, hvor man skal starte med alt. Heldigvis vil denne sammenligning tage sig af det for dig. Vi’Vi har forsket og testet platforme til opbygning af websteder i årevis nu, og vi er stolte af at være eksperter på området.

Nedenfor, vi’Jeg kigger på Squarespace vs WordPress SEO og løber gennem de vigtigste forskelle. I slutningen, dig’Jeg ved ikke kun, hvad der er bedre til SEO, men også, hvordan du optimerer dit websted på begge platforme.

1

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskineoptimering. Kort sagt, det’det, der hjælper folk med at finde dit websted blandt alle de andre derude. Ting som at bruge nøgleord i metatitler, have billedkoder og gøre dit websted mobilvenligt spiller alle deres rolle i at beslutte, hvor højt en Google-side dit websted sidder.

Hvis det hele lyder som smurt for dig, don’t bekymre dig. Nedenfor, vi’Jeg nedbryder, hvad nogle af de mest almindelige SEO-relaterede udtryk betyder, og fortæller dig, hvorfor de’er vigtig.

Overskrifter

De fleste mennesker er bekendt med, hvad en overskrift er, men på et websted findes der et par forskellige typer. Du kan have en samlet titel på en bestemt webside, samt forskellige overskrifter under den, der hjælper med at nedbryde indhold.

Overskrifter nede på dine websider er også nyttige, da disse gør det lettere for søgemaskiner at læse dem. I denne artikel starter for eksempel hvert afsnit med en anden overskrift – lignende ‘Hvad er SEO?’ (a H2) – har derefter mindre underoverskrifter overalt, ligesom ‘Overskrifter’ (H3s).

Tilpassede webadresser

En websteds-URL er det, der adskiller en side fra en anden på internettet. Jo tydeligere dine webadresser er, jo lettere er det for søgemaskiner at forstå din webstedsstruktur.

Tag et blogindlæg om de nyeste modetrends til foråret / sommeren – standardwebadressen til denne side kan være ‘www.yourblog.com/ post6282937’. Det lyder som et væld af vrøvl for os, så meget mindre Google! I stedet skal du selv redigere URL’en til noget lignende ‘www.yourblog.com/ fashion_trends_spring_summer’.

Image Alt tags

Det’det er let for dig eller jeg at sidde her og sige, hvad et billede viser, men søgemaskiner kan stadig gøre med lidt hjælp. Vedhæftning af billedkoder til et foto hjælper fortæller søgemaskinerne, hvad dette foto repræsenterer. Det’s er det lettere for dem at læse din side og identificere, om dit indhold er relateret til det, nogen søger efter.

Titel tags

Også kendt som metatitler, er titeltagger det, der vises på søgesideresultaterne (nedenfor). Metatitlen kan være forskellig fra titlen på din side’s faktiske websted, men det skal repræsentere, hvad siden handler om.

SERPS Eksempel på metatitelTiteltags (eller metatitler) er det, der vises som hovedtitlen på din webside i søgeresultaterne.

Du kan også bruge søgeord i titeltags for at hjælpe søgemaskiner. Som du kan se, vi’Vi har inkluderet ordene ‘Squarespace’, ‘SEO’, og ‘Anmeldelse’ i vores titeltag, som hjælper Google med at matche siden med folk, der søger efter disse udtryk.

Meta-beskrivelser

En metabeskrivelse henviser til teksten, der kommer under titelmærket. Dette er din chance for at fortælle folk alt hvad de kan forvente af din side, hvis de klikker på den.

SERPS Meta Beskrivelse EksempelMetabeskrivelser er hvor du virkelig kan fortælle folk, hvad din webstedsside handler om.

Metabeskrivelser skal også indeholde relaterede nøgleord og give et pænt resume af siden – lidt som en bogs uklarhed. Vær dog forsigtig – metabeskrivelser skal være mellem 150-160 tegn lange, ellers vil søgemaskiner skære dit afsnit kort.

Sitemaps

Et sitemap er en oversigt over dit websted’s URL’er. Det hjælper med at fortælle søgemaskiner om strukturen på dit websted, spare dem timer med gennemsøgning og trawl gennem hver side og sti.

Squarespace SitemapHer’er en indsigt i, hvordan et sitemap ser ud for et Squarespace-websted.

Når Google og Bing som dem, der har fået en bedre idé om, hvordan dit websted er struktureret, kan de begynde at lede folk til de relevante sider meget mere effektivt.

Mobil lydhørhed

Sidste år blev 52% af alle internetsøgninger foretaget på mobile enheder. Det’er vigtigere end nogensinde, at dit websted tilpasser sig til forskellige skærmbilleder. På nogle platforme kan du redigere dit websted manuelt, mens andre automatisk omformaterer dit websted til desktop, mobil og tabletstørrelser.

SSL-kryptering

SSL står for Secure Sockets Layer. Alt dette betyder, at brugerne ved, at dit websted er sikkert for dem at gennemse. Du kan se, om et websted har et SSL-certifikat ved, om det har et lille hængelåsikon før URL’en.

Søgemaskiner favoriserer websteder med SSL-sikkerhed, da de er sikre websteder at linke folk til. Cybersikkerhed er en konstant trussel, så sørg for dine brugere’ information er beskyttet bør være en højeste prioritet.

2

SEO-funktioner

Før du kommer ind på hvilken platform der har hvilken funktion, lad’s først forklare forskellen mellem Squarespace og WordPress.

Squarespace er en webstedsbygger. Det leveres med et udvalg af skabeloner, du kan vælge imellem, og bruger en sektionsbaseret, træk-og-slip-editor til at lade dig oprette dit eget websted – uden at kende en kodelinie.

WordPress er et self-hostet CMS (Content Management System). Det betyder én gang du’Når du har oprettet dit websted, skal du betale for ting som hosting, dit domæne og sikkerhed separat. WordPress er generelt en mere kompliceret platform, og at vide, hvordan man kode, vil gå langt.

Nu det’s ryddet op, lad’s finde ud af de vigtigste SEO forskelle mellem Squarespace og WordPress.

SEO-funktionSquarespaceWordPressOverskrifter

Vinder: WordPress

Tilpassede webadresser

Vinder: Slips

Image Alt tags

Vinder: WordPress

Titel tags

Vinder: WordPress

Meta-beskrivelser

Vinder: WordPress

Sitemaps

Vinder: Squarespace

Mobil lydhørhed

Vinder: Squarespace

SSL-kryptering

Vinder: Squarespace

H1s til H3s tilgængeligH1s til H6s tilgængelig
Tilgængelig på hele sidenTilgængelig på hele siden
Kun en billedtekstTilgængelig på hele siden
Kun tilgængelig på hovedsider (dvs. ikke blogsider)Tilgængelig på hele siden
Kun tilgængelig på hovedsider (dvs. ikke blogsider)Tilgængelig på hele siden
Fås på alle planerKun på forretningsplanen og derover (via Yoast-plugin)
Reagerer automatiskKan manuelt gøres lydhør
Fås på alle planerKøbt separat

Squarespace er en alt-i-en-løsning, der har sine fordele og ulemper. Når først du’har tilmeldt dig en Squarespace-plan, vandt du’t er nødt til at betale for ekstratilbehør, hvilket betyder, at alt, hvad du ser, kan bruges uden ekstra omkostninger.

Flipsiden dertil er der’er intet andet til det. Squarespace gør det ikke’t har et appmarked, hvor du kan betale for at tilføje mere avancerede SEO-værktøjer, så det kan naturligvis være lidt begrænset. Når det er sagt, har Squarespace stadig alt hvad du har brug for fra et SEO-perspektiv for at opbygge et websted, der er i stand til at rangere meget.

WordPress er det modsatte. Du don’t er nødt til at betale noget som helst, hvis du ikke gør det’t vil, men dets SEO-tilbud vil være en smule grundlæggende. Hvis du opgraderer til WordPress’ Forretningsplan ($ 25 / måned), så kan du begynde at installere avancerede SEO-plugins.

Disse er tilføjelser foretaget af udviklere for at forbedre kvaliteten af ​​dit websted. Ved hjælp af et WordPress-plugin som Yoast SEO, du’Jeg har næsten alt hvad du har brug for for at få det øverste sted på Google’s søgeresultater.

3

Overvågning af ydeevne

Det’det er godt og godt at foretage ændringer i håb om, at søgemaskiner anerkender din indsats og rammer dig op i ranglisten. Men hvordan skal du vide, om hvad du’re gør er at have højre indvirkning?

Med Squarespace har du to muligheder: brug af dens indbygget analysesuite, eller tilslut Google Analytics.

Squarespace’Med egen analyse kan du spore den mængde trafik, der kommer til dit websted, og hvor den trafik kommer fra. Dette er en fantastisk måde at se, om dit hårde SEO-arbejde belønnes i form af flere besøgende.

Du kan også søge efter relevante søgeord, der er tilknyttet dit websted. Uden at angive det indlysende, skal du vide, hvilke ord du skal målrette mod, før du rent faktisk kan starte!

WordPress gør det ikke’t har indbygget ydeevneovervågning, men forbindelsen til Google Analytics er ret enkel.

Som du kan forestille dig, giver Google Analytics dig mere avanceret indsigt, end du får fra webstedsbyggere. Du kan endda få realtidsopdateringer af mennesker, der er på dit websted lige i det øjeblik.

Du kan også lave noter, hvor og hvornår du har foretaget ændringer, og sammenligne forskellige websider’ præstation før og efter.

Mens WordPress muligvis kun har mulighed for Google Analytics, kan du installere et gratis plugin kaldet Yoast. Yoast er et SEO-værktøj, der hjælper dig med at give dig større kontrol over dit websted’s SEO-præstation.

4

Koste

De fleste ser ud til at tro, at det koster en arm og et ben at oprette et optimeret websted – men det gør det ikke’jeg skal.

Andre webstedsbyggere har muligvis billigere prisplaner, men med Squarespace, du’igen betaler for kvalitet. Squarespace har fire grundlæggende prisplaner: to uden en e-handelsindstilling og to med. Priserne spænder fra $ 12 – $ 40 / måned.

Naturligvis er de to ikke-e-handelsplaner billigere og giver dig stadig adgang til alle skabeloner og funktioner. Blandt disse er de SEO-værktøjer, vi’har drøftet. Kort sagt, Squarespace’s SEO funktioner don’t ændre, uanset om du’igen på den billigste eller dyreste plan.

hvis du’er du usikker på noget, kan du altid bruge Squarespace’s 14-dages gratis prøveperiode og se om det’det er rigtigt for dig.

Squarespace-priser uden e-handelSquarespace har to ikke-e-handel planer prissat til $ 12 / måned og $ 18 / måned.
Med WordPress koster avancerede SEO-værktøjer dig. Det tilbyder en helt gratis plan, men som den’s en selvhostet platform, dig’Jeg ender med at afdække for hosting og sikkerhed – ikke nøjagtigt gratis!

WordPress’ bedste SEO-plugin, Yoast, kan også bruges gratis. Problemet er, at mange af dens funktioner – som forslag til internt link og support 24/7 – er’t tilgængelig, medmindre du opgraderer til Yoast Premium, som koster $ 89 per websted.

Hvis du er seriøs omkring SEO på WordPress, skal du ikke kun være på dens forretningsplan til $ 25 / måned, du’Jeg skal også investere i Yoast Premium, hosting, et domæne og et SSL-certifikat. Du kan se, hvor hurtigt ting går op! [/ Vc_column_text]

WordPress-prissætningWordPress leveres med fire hovedplaner, men den eneste, der leverer enhver form for SEO, er dens forretningsplan.

Squarespace vs WordPress SEO – Omkostninger: dom

Squarespace er den klare vinder for at holde omkostningerne nede. Med alt inklusive SEO-værktøjer indbygget, dig’har kun nogensinde betalt for prisen på planen (mellem $ 12 og $ 40 / måned). Med WordPress kommer alt – inklusive SEO – mod et ekstra gebyr, der eskalerer hurtigt.

Yderligere information

10 bedste gratis webstedsbyggere – har du brug for et websted op på det billige? Stop med at lede.

Anmeldelse af Squarespace-prisfastsættelse – vær med, mens vi graver lidt dybere ind i de planer Squarespace tilbyder.

5

Andre faktorer, der påvirker SEO

Som vi berørte i introduktionen, har Google over 200 rankingfaktorer. Af den grund kan du’t garanterer nogensinde, at hvis du optimerer dit websted’kommer til at placere nummer et for de søgeord, du målretter mod.

Det’er ligesom træning til OL – du kan bruge den rigtige træning og slankekure, men der’er ingen sikkerhed for, at du’Jeg kommer hjem med guld omkring din hals.

Vi don’t har tid til at dissekere alt, hvad der påvirker dit websted’s SEO, men her er et par ting folk ofte overser.

backlinks

Hver hjemmeside har hvad’er kendt som domænemyndighed (DA). Jo mere betroet dit websted er, jo højere vil dens DA være. En sikker måde at øge DA er at få andre vel respekterede websteder til at linke tilbage til dit websted, når der refereres til noget.

For eksempel, vi’er autoriteten til, hvordan man kommer online, så når andre websteder skriver indhold om det, kan de muligvis nævne os som det sted, hvor de fik deres oplysninger fra. Dette hjælper læserne med at stole på, at det, de siger, er legitimt, og hjælper vores SEO. Win-win!

Sociale signaler

Det’er altid vigtigt at overveje, hvad offentligheden synes. Søgemaskiner kan kun dømme så meget, før de har brug for vores hjælp. At have sociale knapper på dit websted, så brugere kan lide eller dele dit indhold, er en fantastisk måde at fortælle Google, hvad du’re lægge derude er nyttigt og populært.

Optimeret indhold

Dette lyder måske indlysende, men du’d være chokeret over hvor mange mennesker der overser det. Du kan optimere dit websted, alt hvad du kan lide, men hvad der forbliver mest vigtigt er dit faktiske indhold. Det, du siger, skal inkludere de nøgleord, du vil målrette mod (don’Men du skal bare fylde dem ind – Google hader det!)

Du skal også tage et skridt tilbage og tænke: ‘er dette indhold, der tackle de problemer, jeg vil have det?’ Det svarer måske på nogen’spørgsmål, fremvisning af et produkt eller rådgivning. Uanset hvad det er’når det gør, er det nødvendigt at hjælpe de mennesker, der søger efter det.

6

Squarespace vs WordPress SEO: Konklusion

Vi håber, at denne artikel har vist dig, at når det kommer til SEO’s ikke den platform du’igen – det’s, hvad du laver af det!

Du kan oprette optimerede websteder med både Squarespace og WordPress, men svaret på, hvilken der er bedre, kommer virkelig ned på, hvad du’er på udkig efter. For at sammenfatte her’s en tabel, der opsummerer de vigtigste forskelle, og hvilken platform der er bedre for hvert område:

SEO-områdeSquarespaceWordPressFunktioner

Vinder: WordPress

Overvågning af ydeevne

Vinder: Squarespace

Koste

Vinder: Squarespace

Alle tilgængelige basale SEO-funktioner, men nogle kan kun bruges på bestemte sider.Ingen indbyggede SEO-værktøjer, men har en række nyttige plugins, der giver dig adgang til avancerede SEO-funktioner.
Indbygget analyse og muligheden for at forbinde Google Analytics.Ingen indbygget analyse, men Google Analytics kan tilsluttes.
SEO-værktøjer tilgængelige på alle planer fra $ 12 / måned.SEO-værktøjer og premium-plugins findes kun på forretningsplanen og derover for $ 25 / måned.

Squarespace’s SEO er bedre for de mindre teknisk kyndige derude, der ikke’t har hundreder af dollars at sprøjte. Det har alle sine SEO-værktøjer indbygget og vandt’t koster dig en formue at optimere.

WordPress er bedst til et mere avanceret, fuldt optimeret websted… hvis du har pengene. Der er ingen indbyggede SEO-værktøjer, og du’Jeg skal mindst være på sin forretningsplan ($ 25 / måned), før du kan få adgang til mere avancerede funktioner.

Squarespace og WordPress aren’t de eneste platforme, du selvfølgelig kan bruge – der er masser af andre derude med gode SEO-tilbud også. Wix og Weebly har for eksempel lignende værktøjer som Squarespace plus et app-marked, hvor du kan betale lidt ekstra for SEO-tilføjelser.

Samlet set vi’d siger du’er mere end i stand til at placere meget med et Squarespace-websted. Hvis du lægger de rigtige fundamenter, vandt det’Det skal vare længe, ​​før dit websted er en SEO-skyskraber blandt bungalower.

7

Squarespace vs WordPress SEO: Ofte stillede spørgsmål

Hvad’er bedre for små virksomheder: Squarespace eller WordPress’ SEO?

Svaret på dette er baseret på dit budget og din branche. Squarespace er fantastisk til kreative brancher som fotografering og grafisk design. Det’er også meget billigere at bygge et optimeret websted på. WordPress kan være fantastisk til avanceret SEO, men du’Jeg bliver nødt til at betale op.

Aren’der er to forskellige WordPress-platforme?

Ja, WordPress.com og WordPress.org. WordPress.com er mere en blogging-platform, hvorimod WordPress.org er en fuldt udbygget CMS, der bruges af udviklere. Vi’Vi har hovedsageligt talt om WordPress.com i denne artikel, men hvis du’Jeg vil gerne vide mere om WordPress.org, se vores anmeldelse her.

Hvad’er den vigtigste ting for SEO?

Der er ikke’t virkelig et element i SEO det’er vigtigere end en anden. Nogle af de vigtigste ting, man skal være opmærksomme på, er dog at målrette mod de rigtige nøgleord, skrive gode metatitler og beskrivelser og have et mobiloptimeret websted med hurtige sidehastighedshastigheder.

Fandt vores sammenligning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map