Topp 6 Shopify alternativer og konkurrenter

shopify alternativer netthandelShopify er en av de beste nettstedene for e-handel på markedet, men det gjør det ikke’t bety at det’er den beste plattformen for deg. Hvis du leter etter alternativer til Shopify – gode nyheter, er det definitivt noen få Shopify-konkurrenter som du bør vurdere.


Våre Topp 6 Shopify-alternativer

De beste og lyseste Shopify-konkurrentene på netthandel:

 1. BigCommerce – mest skalerbar nettbygger av netthandel, best for voksende bedrifter: fra $ 29,95 / m.
 2. Volusion – de beste analysefunksjonene for sporing av butikken din’data: fra $ 29 / m.
 3. WooCommerce (drevet av Bluehost) – best for tilpasning og kontroll: fra $ 0 / m pluss vertsgebyr
 4. Wix – best for små bedrifter: fra $ 23 / m.
 5. Square – best for imponerende design på butikken: fra $ 18 / m.
 6. Weebly – best for gründere: fra $ 0 / m.

BigCommerce er Shopify’sin største konkurrent på grunn av det enorme spekteret av kraftige salgsfunksjoner, mens Wix er best for mindre bedrifter som ønsker større kreativ frihet. WooCommerce er selvhosting, noe som gir tekniske utfordringer, men gir deg mer kontroll. Squarespace har fantastiske design, Volusion har gode analyser, og Weebly er ideell for gründere.

Nå som du vet hvem de er, la’s fortsetter å bevege oss slik at vi kan fordype deg i forskjellene mellom hver plattform, hva det betyr for deg og hvilken du bør teste ut.

Shopify konkurrenter: Sammenligningen

Se hvordan de tre beste Shopify-konkurrentene sammenligner på alle nøkkelområdene med det praktiske tabellen nedenfor…

Shopify konkurrentGenerell vurderingBrukervennlighetValuta for pengeneHjelp og støtteKundescoreWix

BigCommerce

Square

Weebly

Volusion

Bluehost

85%72%90%94%90%
84%66,2%74%64%63%
83%68,8%88%70%79%
83%80%90%60%79%
78%56,9%74%76%49%
87%N / A88%100%N / A

Vi gjennomførte en grundig undersøkelse av hver plattform på denne listen. Brukervennligheten og kundescore kommer fra virkelige mennesker som tester ut hver enkelt byggherre, og vi analyserte hver prisplan for å beregne verdi for pengene. Så du kan være sikker på at vi ikke gjorde det’t bare trekke disse tallene ut av tynn luft!

Du’Jeg vil merke at Bluehost’s statistikk ser litt annerledes ut enn resten. At’fordi Bluehost er en hostingleverandør, og ikke en nettstedsbygger – så faktorer som brukervennlighet er litt forskjellige. Vi anbefaler å slå WooCommerce med Bluehost, fordi denne vertsleverandøren er godt utstyrt for å håndtere alle kravene til en vellykket netthandel.

Shopify alternativer for store nettbutikker

Hvis du trenger en e-handelsplattform som er litt mer avansert, og som har mye verktøy og fleksibilitet (akkurat som Shopify), er her noen få alternativer du kan vurdere.

Disse er ideelle for deg hvis du vil bygge større butikker (veldig grovt sett, mer enn 10 produkter), hvis du har en høy salgsvolumvirksomhet, eller hvis du trenger muligheten og fleksibiliteten til å tilpasse e-butikken din.

Hvis du vil ha et Shopify-alternativ som er enklere og enklere å bruke, kan du hoppe videre til neste seksjon.

#1. BigCommerce

Mest skalerbar byggherre av netthandel – best for voksende bedrifter

Prisklasse: $ 29,95 – $ 299,95 / måned

BigCommerce er en veldig anerkjent e-handelsplattform som du kan hjelpe deg med å bygge din nettbutikk uten at du trenger å være teknisk kunnskapsrik eller vite hvordan du skal kode (selv om det absolutt hjelper hvis du har litt kodingsevner, men ikke en nødvendig ferdighet).

Shopify alternativer konkurrenter - bigcommerceBigCommerce er den beste e-handelsbyggeren for store og raskt voksende bedrifter.

De er en vertskap for netthandel, noe som betyr at det’s a “ett butikkstopp” for deg å bygge din nettbutikk.

Du don’Du må skaffe deg egne hostingtjenester, så du ikke’t må bekymre deg for sikkerhetsoppgraderinger og konfigurasjoner. Akkurat som Shopify, tar BigCommerce seg av alle tekniske tekniske aspekter ved drift av en e-butikk for deg.

Dette lar deg få butikken din i gang, og begynne å selge veldig raskt. Sett inn innholdet / produktene dine, koble til en betalingsprosessor og deg’re off til løpene.

Pssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opptil tre måneder gratis når du registrerer deg for en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å se dette tilbudet live!

Visst er det en opprinnelig oppstartstid, men etter deg’igjen gjort det, kan du fokusere på å øke virksomheten din (markedsføring, oppfyllelse av produkter, optimalisere salget), og ikke trenger å bruke for mye tid (eller om i det hele tatt) å bekymre deg for feilsøking på tekniske problemer.

For ikke å nevne, BigCommerce har et dedikert supportteam døgnet rundt (telefon, live chat, e-poststøtte), så du har alltid noen å nå ut til hvis du trenger hjelp.

# 2. Volusion

De beste analysefunksjonene for sporing av butikken din’s data

Prisklasse: $ 29 – $ 299 / måned

Volusion er en vert for e-handelsplattform som er utviklet for å hjelpe deg med å få butikken din i gang. Den’er ikke så lett å bruke eller kraftig som BigCommerce, men det har mye å tilby for riktig virksomhet!

volusjon e-handelsbyggerVolusion er en populær plattform som tilbyr en alt-i-ett-løsning for din nettbutikk. Den har gode analyse- og dataverktøy som hjelper deg med å spore og utvide virksomheten din.

I likhet med BigCommerce og Shopify er Volusion en spesialisert e-handelsplattform. Den’s vert for deg og har verktøyene for å gjøre din start med online salg så enkelt og vellykket som mulig. I vår forskning kom det like etter BigCommerce for sine salgsfunksjoner. Så du kan stole på det’s har verktøysettet for å bygge en solid virksomhet.

Disse funksjonene inkluderer forlatt vogngjenoppretting og evnen til personaliser fakturaer, pakksedler og POS-kvitteringer. Dette er et flott eksempel på hvordan Volusion ønsker at kundene skal lykkes og skiller seg ut fra mengden.

Volusion’s største styrke er i sin imponerende analyse- og datarapporteringsverktøy. Du kan analysere kundeadferd, overvåke aksjenivåer, registrere inntekter og totale ordrer og spore konverteringer.

Den’det er enkelt å holde oversikt og analysere alle dataene dine fordi Volusion drar alt salg til ett sted. Dette er spesielt nyttig hvis du’selger på flere kanaler som Facebook. I utgangspunktet, Volusion’s store dataverktøy lar deg enkelt analysere og organisere virksomheten.

Med fire prisplaner å velge mellom å tilby en rekke funksjoner og supportalternativer, Volusion’har noe for enhver smak. Men vær advart: Volusjon har gjort det ekstra kostnader for eksempel å kjøpe et SSL-sertifikat. Dette er normalt inkludert i prisplanene, så det kan komme som en overraskelse.

Volusjon er ikke’t den enkleste byggherren å bruke, så hvis du’re leter etter noe mer enkelt å sette opp deg’har det bedre med Weebly, Wix, Squarespace eller BigCommerce. Men hvis du’Når du er klar til å rulle ermene og er spent på å spore suksessen til butikken din, er Volusion et topp valg.

# 3. WooCommerce med WordPress.org

Best for tilpasning og kontroll

Prisklasse: $ 0 / måned (pluss vertsgebyr)

Tradisjonelt har WordPress vært kjent for å være en blogger’s plattform. At’det er rett og slett ikke sant lenger ettersom WordPress er avansert nok til å drive noen av de største nettstedene i verden, inkludert noen ganske avanserte e-handelsbutikker.

WooCommerce som leder anklaget for å tilby WordPress-nettsteder med e-handelsfunksjonalitet, er WooCommerce. Dette betyr at nettstedet ditt for e-handel må bygges på WordPress-plattformen, og bruke verktøyene som tilbys av WooCommerce for å opprette din nettbutikk.

Shopify Alternatives - WooCommerceSelg gjennom WordPress ved hjelp av WooCommerce for et kraftig e-handelsalternativ til Shopify.

Hva’Det interessante er at WooThemes ble kjøpt opp av Automattic, som driver WordPress.com og bidrar til WordPress.org. Så WooCommerce er definitivt høyt ansett av WordPress.

WooCommerce indikerte på deres hjemmeside at de nå driver over 29% av alle nettbutikker, en imponerende prestasjon for å si det mildt.

WordPress.org er en åpen kildekodeplattform. Dette betyr at hvis du vil bruke WooCommerce til å drive nettbutikken din, må du ha noen tekniske ferdigheter, eller ha kapasitet til å ansette en god utvikler for å hjelpe deg med å bygge og vedlikeholde de tekniske sidene på nettstedet (for eksempel å få satt opp dine egne hostingtjenester).

Det grunnleggende WooCommerce-rammeverket er gratis for deg å laste ned, og de tilbyr deg også mange gratis utvidelser / verktøy. Men hvis du vil ha mer avanserte funksjoner, kan du også kjøpe premiumutvidelser.

Hvis du ikke gjør det’t har den tekniske lysten til å gjøre mye systemadministrasjonsarbeid selv, eller noen som hjelper deg med å bygge eller vedlikeholde butikken din, da er kanskje ikke WordPress / WooCommerce det riktige valget for deg.

På slutten av dagen kan du bygge en veldig avansert og dyktig netthandel med WooCommerce, men du’Jeg må forplikte seg til de tekniske aspektene ved drift av butikken din.

WooCommerce / WordPress er ikke så lett å bruke som Shopify, og i motsetning til Shopify, vil du være ansvarlig for alt teknisk arbeid fra backend.

Forresten, hvis du er ute etter en premium WordPress-hosting-tjeneste, anbefaler vi også WP Engine. De’er litt dyrere enn noen andre tradisjonelle hosting-tjenester, men de er en dedikert WordPress-hosting-tjeneste, og deres tjenester / support er ganske bra.

Shopify alternativer for små nettbutikker

For mindre butikker som krever enklere å bruke netthandelverktøy.

Hvis du ikke gjør det’du trenger en veldig avansert eller fleksibel plattform som Shopify, og foretrekker å bruke noe enklere, mer brukervennlig, billigere og tilbyr 24/7 support, så her er noen anbefalinger.

#1. Wix e-handel

Best for små bedrifter

Prisklasse: $ 23 – $ 500 / måned

Wix er en ren dra og slipp nettsted byggherre, noe som betyr at du bokstavelig talt kan plassere alt innhold hvor som helst på nettstedet ditt. Den’blir også en av våre favoritt e-handelsplattformer.

Wix eCommerce er veldig enkel å bruke (ingen koding eller tekniske ferdigheter kreves overhodet), har et utmerket dedikert supportteam (telefon eller e-post), og har et team av utviklere som administrerer alle tekniske detaljer for deg, så du ikke’Jeg trenger ikke å bekymre deg for annet enn å bygge og drive nettbutikken din.

Nye funksjoner som Wix Corvid og Wix SEO Wiz kan til og med hjelpe deg med å utvide nettbutikken din raskt gjennom dynamisk sideskap (tenk på individuelle sider for hvert produkt du selger alt laget med bare noen få klikk) og hjelpe potensielle kunder med å finne den gjennom søkemotorer..

Shopify Alternatives konkurrenter - WixWix er en nettstedsbygger som gir deg verktøyene til enkelt å opprette en profesjonell nettbutikk.

Det som Wix gjør stort som en e-handelsplattform er at det forenkler alt. Du’Du sparer mye tid og krefter ved å bruke Wix som den brukervennlige redigereren, og gjør det smertefritt å finpusse eksisterende, profesjonelt designede e-handelsmaler til en vakker, fullt fungerende nettbutikk for bedriften din..

Wix’s utvalg av e-handelsfunksjoner er ikke fullt så avanserte eller omfattende som rene e-handelsbyggere vi diskuterte ovenfor (inkludert Shopify), de’du er enkel å bruke og dekker alle de grunnleggende du trenger for å bygge en funksjonell butikk for å selge produkter.

Når antallet e-handelsbutikker på Wix vokser, vender selskapet fokuset mer og mer mot disse brukerne og legger regelmessig til flere funksjoner. Wix har et stort rykte for innovasjon, og et større fokus på e-handelssiden av ting kan bare være gode nyheter!

Hvis du er en liten bedriftseier og ønsker å bygge en nettbutikk uten å rote med techie-ting, er Wix et utmerket alternativ for deg å prøve ut.

# 2. Square

Beste for fantastiske design på butikken

Prisklasse: $ 18 – $ 40 / måned

Squarespace er en nettstedsbygger som støtter sterke e-handelsfunksjoner. Du don’Jeg trenger å vite koding eller ha en grad i webdesign for å bygge en fantastisk butikk med Squarespace.

Det har den beste kvaliteten design på markedet, og kommer med et flott lager system.

squarespace shopify alternativSquarespace tilbyr fantastiske designmaler som viser frem produktene dine. Nettstedsfunksjoner av topp kvalitet og et sterkt lagersystem støtter suksessen til din nettbutikk.

Dette er en elegant og strømlinjeformet byggherre. Du don’t trenger å finne din egen hosting eller bekymre deg for å kjøre dine egne oppdateringer. Dette håndteres alt for deg, noe som gjør det raskt og enkelt å begynne å selge.

Du kan legge til tilpasset kode hvis du vil, men med topp kvalitet på Squarespace’s nettbutikk maler det’er ikke nødvendig. Den’det er ingen overraskelse Squarespace kom på topp for designfleksibilitet i vår forskning – du kan bytte mal når som helst og til og med jobbe med flere design samtidig.

Squarespace er ikke’t bare et pent ansikt heller. Vurderer det’er først og fremst en nettstedsbygger, inkludert e-handelsfunksjonalitet’s har noen høykvalitets salgsverktøy.

SSL-sikkerhet er inkludert, noe som gjør nettstedet ditt trygt for besøkende å stole på. Forlatt gjenoppretting av handlevogner og kundekontoer gir en rask og enkel handleopplevelse i butikken din.

Squarespace har også et veldig sterkt lagersystem. Det overskriver konkurrentene Wix og Weebly totalt. Faktisk Squarespace’s lagersystem er mer på Shopify’s nivå. For eksempel kan du laste opp produkter én om gangen eller i bulk, og spore dine lagernivåer via e-postvarsler.

Square’e-handelsplaner spenner fra $ 18 – $ 40 i måneden (faktureres årlig). Selv om det’er enklere å bruke enn BigCommerce, det’er ikke den mest nybegynnervennlige byggherren der ute. Så hvis du vil ha noe superenkelt, sjekk ut Wix og Weebly i stedet.

# 3.Weebly e-handel

Best for gründere

Prisklasse: $ 0 – $ 26 / måned

Weebly er for tiden en av de beste dra og slipp nettstedbyggere for små bedrifter og porteføljesider på markedet.

Sammenlignet med Wix har Weebly færre verktøy, men som nevnt er de veldig brukervennlige.

shopify alternativer konkurrenter - WeeblyWeebly er en nettstedsbygger som tilbyr økomerce på alle betalte planer, slik at du enkelt kan selge på nettet.

Deres e-handelsfunksjoner er ganske omfattende og enkle å bruke (men ingen steder så omfattende som Shopify), slik at du kan gjøre det bygg en nettbutikk veldig raskt uten å ha tekniske ferdigheter, eller bekymre deg for tekniske aspekter ved bygging av nettsteder.

Selv om Weebly’e-handelsverktøy er ikke så omfattende som rene nettbutikkbyggere, de har nok funksjoner til å bygge en vellykket nettbutikk.

Igjen, de er en veldig brukervennlig og intuitiv nettstedbygger, så læringskurven er veldig lav. Den’er en flott e-handelsprogramvare for nybegynnere.

Weebly er gratis å opprette en webside med, og du har muligheter til å oppgradere til premiumplanene deres hvis du vil selge på nettet og låse opp flere funksjoner.

Hvordan velger du et Shopify-alternativ?

Som du kan se fra tabellene våre ovenfor, er det noen viktige ting å ta hensyn til når du velger et Shopify-alternativ.

Du må tenke på:

 • Brukervennlighet
 • Valuta for pengene
 • Kundeservice
 • Kvaliteten på funksjonene
 • Maldesign

Velge riktig Shopify-alternativ avhenger også av teknisk ferdighetsnivå. Hvis du’er du en kodingsproff, så bør du gå med en åpen kildekodeplattform som WooCommerce som gir deg ubegrenset tilpasning når du designer din nettbutikk. Nettstedsbyggere som Wix, Weebly, Squarespace og BigCommerce er imidlertid for nybegynnere som tilbyr alt du trenger for å bygge en netthandel på ett sted.

Konklusjon – Shopify alternativer & Konkurrenter

Hvis du har testet Shopify og ikke gjorde det’Jeg vil ikke finne at de passer godt for deg, eller hvis du fremdeles er i den første forskningsstadiet, er det noen andre Shopify-alternativer du kan vurdere.

6 av de beste Shopify-konkurrentene:

 1. BigCommerce.
 2. Volusion.
 3. WooCommerce drevet av Bluehost.
 4. Wix.
 5. Square.
 6. Weebly.

BigCommerce er vårt topp anbefalte Shopify-alternativ på grunn av de kraftige salgsfunksjonene. Den’er fullt vertskap, noe som betyr at du kan komme deg helt ned i å selge uten å bekymre deg for noe av det tekniske.

Volusion er et annet godt alternativ for større butikker, med sitt solide utvalg av analyseverktøy, mens WooCommerce er perfekt hvis du’ser etter total tilpasningskontroll over nettstedet ditt. Du’Jeg må være trygg på den tekniske siden og finne hosting for nettstedet ditt – vi anbefaler at du sjekker ut Bluehost!

Hvis du’er ute etter et Shopify-alternativ som’s enklere å bruke, krever nesten ingen tekniske ferdigheter, men kommer med litt mindre avanserte verktøy og fleksibilitet, og ta en titt på Wix, Squarespace eller Weebly. Disse byggherrene er perfekte for gründere som ønsker å bygge en profesjonell butikk uten problemer.

Alle plattformer på denne listen bortsett fra WooCommerce har en gratis prøveperiode, slik at du kan finne ut hva som er best for deg helt risikofri. Vi anbefaler på det sterkeste å hoppe på en gratis prøveversjon (eller to) for å finne ut hvilken Shopify-konkurrent som er best for deg!

Spørsmål og svar

Hva er det enkleste å bruke Shopify-alternativet?

Vi anbefaler Weebly til alle som ønsker å opprette en nettbutikk enkelt og raskt. Redaktøren deres er ekstremt enkel å bruke, slik at nettbutikken din kan være i gang i løpet av timer.

Les mer om Weebly i vår detaljerte Weebly E-handel gjennomgang for å finne ut om det’det er din perfekte kamp.

Dette blir sagt, den’Det er lurt å teste ut et par nettstedbyggere før du tar deg til rette med det endelige valget. Alle synes forskjellige ting er enkle, så svaret ditt er kanskje ikke det samme som vårt!

Hva er det billigste Shopify-alternativet?

Teknisk sett er WooCommerce og Weebly de billigste Shopify-alternativene som de’står fritt til å bruke.

MED WooCommerce, men det du må huske på er at dette er en egenverten e-handelsplattform, som betyr at du må betale for å være vert for deg selv. Dette kan være fra $ 5- $ 15 i måneden. Du må også koble til ditt eget domenenavn, som er rundt 10 dollar i året.

Hvis du’hvis du ikke er teknisk kunnskapsrik, eller får problemer med å bygge din butikk, kan det hende du må ansette en utvikler for å hjelpe deg. Dette kan bli ganske dyrt.

Weebly er en vert, dra og slipp nettstedsbygger som tilbyr planer fra $ 0 til $ 26 i måneden. Dette gjør det til et godt valg hvis du’er en ikke-teknisk person på jakt etter et veldig rimelig alternativ.

Hvilket Shopify-alternativ har de beste malene?

Squarespace har den beste kvaliteten design av alle byggherrer på markedet. Du kan lage en virkelig fantastisk butikk med noen av disse, uten å vite en eneste kodelinje! Alle Squarespace-maler har e-handelsfunksjonalitet, slik har du det over 60 å velge fra. Det er 12 maler i kategorien nettbutikker hvis du vil ha en virkelig spesialisert design.

Hvis du vil ha et større utvalg uten å ofre kvaliteten, ta en titt på Wix. Wix har et stort utvalg av fantastiske maler som gjør at butikken din kan se profesjonell og polert ut med nesten ingen anstrengelser fra deg i det hele tatt! Og valget du får med Wix er utrolig – det har de over 510 maler for deg å velge mellom!

Hvilket Shopify-alternativ er best for små bedrifter?

For nettbutikker som skal selge under 50 produkter, Vi anbefaler Wix som det beste Shopify-alternativet.

Wix’s e-handelsverktøy lar deg opprette en profesjonell og fullt funksjonell nettbutikk på kort tid! Les mer om det i vår fulle Wix eCommerce Review for å se om det’er riktig for deg.

Hvilket Shopify-alternativ er best for store bedrifter?

Hvis du’er en ikke-teknisk person og deg’håper å selge mer enn 50 produkter i nettbutikken din, BigCommerce er det beste alternativet fra Shopify. De er en ‘one stop shop’ e-handel byggherre.

Du kan lese mer om funksjonene, salgsverktøyene og mer i BigCommerce Review, eller se hvordan den sammenligner med Shopify i vår BigCommerce vs Shopify-sammenligning.

Hvis du’Når du ser etter en mer avansert og teknisk utfordrende plattform, kan du vurdere Magento eller WooCommerce.

Bør jeg bruke WooCommerce eller Shopify?

Det avhenger av ditt teknologiske nivå. WooCommerce er en åpen kildekode-plattform som betyr deg’kreves det å kode alt selv, og organisere webhotell og sikkerhet. På den annen side er Shopify en nettstedbygger som betyr at alle verktøyene du trenger for å opprette en nettbutikk kan finnes på ett sted, noe som gjør det superenkelt for alle å bygge en netthandel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me