Volusion vs Shopify | Viktige forskjeller du burde vite

volusjon vs shopifyHvis du’Jeg har sett på for å bygge deg en nettbutikk, sjansen er stor for at du har det’Jeg har kommet over både Shopify og Volusion.


Både Shopify og Volusion er dedikerte netthandelsplattformer, men det er fremdeles noen store forskjeller mellom dem. For det første har Shopify mye mer avanserte salgsfunksjoner enn Volusion, mens Volusion’styrker ligger i analyse- og dataverktøyene. Volusjon er mye vanskeligere å få tak i enn Shopify.

Når det gjelder å velge mellom disse to e-handelsbyggere, der’er mye å vurdere: hvem tilbyr de beste verktøyene? Hvem tilbyr den dypeste kundeinnsikten? Og hvem belaster minst?

Vel, du’Jeg er glad for å høre det’Vi har spart deg hodepinen ved å sammenligne de to byggherrene på alle nøkkelområdene.

Shopify er den sterkeste byggherren for e-handel på markedet. Det har det mest omfattende settet med salgsverktøy, funksjoner og tredjepartsintegrasjoner, og hjelper virkelig bedriften din til å blomstre.

Selv om Shopify totalt sett er best, er det selvfølgelig ikke for alle. Det har ikke de riktige innebygde funksjonene for butikken din, eller det kan være at den ikke passer din smak eller budsjett. Uansett årsak, det er andre alternativer.

Volusion er en annen e-handelsspesifikk nettstedbygger som tilbyr mange betalingsalternativer mens du fokuserer på analyser og kundeinnsikt. Ja, disse to funksjonene er flotte, men byggherren mangler andre avdelinger.

Vi’Vi har undersøkt og testet hver byggherre, og fikk til og med folk som deg til å teste dem også. Så uten videre, la’s se resultatene fra Shopify vs Volusion…

Shopify eller Volusion: Head to head

Vi tester og analyserer hver plattform vi vurderer, og det’s hvordan vi beregner hver stjerneklassifisering. Poengene nedenfor er kun basert på vår dyptgående forskning.

Scorer ut av FiveShopifyVolusionBrukervennlighet

Design

Salgsfunksjoner

Kundeservice

Priser

42.8
3.73.4
4.74.4
4.13.8
4.53.7

Som du ser, scoret Shopify konsekvent høyere enn Volusion. Fra vår forskning, det’Det er klart at Shopify er mye enklere å bruke enn Volusion, og scoret 4 av 5 stjerner. Shopify og Volusion scoret imidlertid veldig likt for både design- og salgsfunksjoner, med Shopify som bare holdt seg foran Volusion.

Shopify and Volusion: Fordeler og ulemper

Fordeler ulemperShopify

Volusion

 • Beste all-round e-handel byggherre
 • Stor app-butikk
 • 24/7 kundestøtte
 • Månedlige kostnader legges sammen med Apps
 • Transaksjonsgebyr for andre betalingsportaler
 • Trenger å formatere nettstedet når du bytter tema
 • Mange betalingsportaler
 • Flotte analyseverktøy
 • Mobilapp
 • Kan ikke selge digitale produkter
 • Ingen bloggfunksjon
 • Mangler a ‘nisje’

Noe som er enklest å bruke?

Så hver byggherre har noen nyttige salgsverktøy. Men er de enkle å bruke? Vel, med hjelp av vår forskning og brukertesting, har vi svarene.

Kort oppsummert, Shopify er mye enklere å bruke enn Volusion. Hvorfor det? Det kommer virkelig ned på enkelhet. Shopify gjør det grunnleggende godt, med enkle redigeringsverktøy og et lett synlig ‘angre’ knapp.

Når vi snakker om Shopify’brukervennlighet, kommenterte en bruker:

Jeg ble hyggelig overrasket. Jeg kan definitivt se hvorfor folk velger denne byggherren.

På den annen side prøver Volusion å gjøre for mye. Redigeringsgrensesnittet er delt mellom butikken (det kundene ser) og backend. Dette betyr deg’klikker du hele tiden fra det ene til det andre, og de gjør det ikke’t gi eventuelle tastatursnarveier.

Den kom nest sist i vår ‘brukervennlighet’ tester, og scoret bare 2,8 av 5.

Brukerne våre følte det på samme måte, med en person som sa:

Det er bare en fullstendig mangel på klarhet i hvordan man gjør ting. Det var så altfor komplisert.

Shopify vs Volusion – Brukervennlighet: Dommen

Fra dette, det’er ganske tydelig at Shopify er mye enklere å bruke enn Volusion. Det holder redigeringsgrensesnittet veldig enkelt, med mange visuelle signaler og et tydelig merket ‘angre’ knapp. På den annen side er Volusion bare for vanskelig å navigere, uten åpenbare signaler eller enkel navigasjonsmeny.

Som har de beste salgsfunksjonene?

Som vi nevnte, er Volusion vanskelig å bruke, spesielt når du prøver å designe nettstedet ditt. Men kraften ligger i funksjonene. Kan det samsvare med vår topprangerte e-handelsbygger, Shopify, for salgsverktøy? La’s finne ut…

For det første har Volusion noen fantastiske analyseverktøy. Vi er spesielt glad i søkeordanalysen, og lar deg se hva kundene faktisk ser etter på Google.Dette er virkelig nyttig fordi du ved å vite hva folk ønsker, kan du skreddersy nettstedet ditt og lettere finne deg online.

Selv om det mangler noen nyttige tilleggsfunksjoner – der’er ingen bloggfunksjon, og det’er vanskelig å tilpasse nettstedet ditt – det gir en mobilapp, som lar deg administrere butikken din mens du er på farten. Hva’mer, det er ingen transaksjonsgebyrer å bekymre deg for.

Totalt sett er Volusion for datakjære bedriftseiere som er det’t for opptatt av design.

Mens Volusion fjerner transaksjonsgebyr helt, vil Shopify belaste deg hvis du ikke gjør det’t bruker sin egen betalingsgateway, Shopify Payments. Ja, det er 100+ andre betalingsmetoder å velge mellom, men det’er fremdeles noe å tenke på.

Shopify drar imidlertid gjennom med sitt massiv app store og sosiale mediekanalintegrasjon. Dette betyr at du kan forbedre nettstedet ditt’sin ytelse med en rekke leverings- og markedsføringsapper, og selger på tvers av 10 sosiale mediekanaler.

I et nøtteskall er Shopify for enhver nettbutikk som ønsker å skalere enkelt.

Shopify vs Volusion – Salgsfunksjoner: Dommen

Shopify har det mest omfattende utvalget av salgsfunksjoner på markedet. Når det er sagt, kommer Volusion nær, spesielt med sine utmerkede analyseverktøy. Shopify har imidlertid bare for mye i skapet, spesielt når du vurderer den store app-butikken og flere salgskanaler.

Som har bedre design?

Netthandelsspesifikke byggherrer har nylig lagt opp sitt designspill. De’Vi har innsett at i likhet med mur- og mørtelbutikker holder en rotete butikk kundene borte.

Så begge utbyggerne har noen flotte temaer – men hva med de finere detaljene?

Når det gjelder tall, Shopify tilbyr 10 gratis temaer og 50+ premiumalternativer som koster $ 140-180. Hver mal er mobil responsiv, slik at de ser bra ut på hvilken som helst skjermstørrelse, og de’er egnet for nesten alle typer virksomheter (selv om plattformen ikke gjør det’kan ikke gi temaer for DIY eller kunstindustri).

shopify temaerShopify har et stort utvalg av mobile responsive temaer som passer nesten alle bransjer

Volusion har 11 gratis maler, men bare 34 betalte opsjoner, og koster $ 180 hver. Så de’er stort sett dyrere, og du har mindre valg enn Shopify. Det kan du også’t administrere nettstedet ditt fra smarttelefonen din, så den har mindre designfleksibilitet også.

Imidlertid, hele Volusion’temaene er mobile responsive. Og som Shopify, tilbyr hvert tema bransjespesifikke funksjoner som det mener vil hjelpe nettstedet ditt’ytelse. Forskningen vår fant at den har temaer som også passer de fleste bransjer, bortsett fra ‘Kunst’ og ‘leker, bøker og utdanning’.

volusjonstemaerHver premiummal på Volusion koster $ 180, noe som gjør det enklere å administrere budsjettet

Shopify vs Volusion – Design: The Verdict

Ikke bare tilbyr Shopify flere premiummaler enn Volusion, men de koster i gjennomsnitt også mindre. Begge merkevarene har gjort temaene mobil responsive, men Shopify’s kommer med en nyttig ‘produktzoom’ funksjon, og du kan gjøre endringer mens du er på farten med mobilredigereren deres.

Som har bedre kundesupport?

Når du bruker noen teknologi i livet, du’Jeg har noen spørsmål underveis. Vel, det kan hende du ikke blir overrasket over å høre at Volusion og Shopify har tenkt på dette, og begge tilbyr god kundestøtte.

Shopify tilbyr 24/7 telefon- og live chat-hjelp, i tillegg til e-post og sosiale medier. Det gjør det ikke’Men stopp ikke der: som en del av deres plussnivåprisplan, får du din egen dedikerte supportagent. De går virkelig den ekstra milen.

I det andre hjørnet, Volusion tilbyr telefonstøtte, men bare fra kl. De don’t gir e-posthjelp heller, men de bruker direkte telefonkontakt for å tilby en mer personlig opplevelse.

Shopify vs Volusion – Kundestøtte: Dommen

Tilbyr 24/7 support via telefon og live chat, Shopify har den beste kunden hjelp. Mens Volusion liker å ringe hver enkelt kunde for en personlig opplevelse, kan den ikke samsvare med Shopify’s dedikerte supportagenttjeneste, som er tilgjengelig i prisnivået på plussnivå.

Prisplaner

Som de fleste bedriftseiere, du’tenker sannsynligvis på kostnader. Har du råd til å bygge en nettbutikk mens du sjonglerer med fakturaer og kontrakter? Frykt aldri – det er Shopify og Volusion-prisplaner som passer alle budsjetter.

Shopify’prisplanene er som følger:

 • Grunnleggende Shopify ($ 29 p / m)
 • Shopify ($ 79 p / m)
 • Avansert Shopify ($ 299 p / m)

Hvis det virker for dyrt, kan du spare penger ved å registrere deg i den årlige planen. Gjør du dette, kommer månedsprisene ned til $ 26.10, $ 71.10, og $ 269,10, henholdsvis.

Volusion’månedlige prisplaner er som følger:

 • Mini ($ 15)
 • I tillegg til ($ 35)
 • Pro ($ 75)
 • Premium ($ 135)
 • Virksomhet ($ 299)

I likhet med Shopify kan du gjøre det billigere hvis du registrerer deg for et år, noe som reduserer kostnadene for Mini-planen til bare $ 13 per måned. derimot, denne prisen inkluderer ikke et SSL-sertifikat mot svindel, som koster $ 88-99 ekstra (og kommer gratis med de fleste andre nettstedbyggere).

I vår testing, Volusion’prisplanene ble gjennomsnittet som de dyreste. Imidlertid kommer det med mange gode, innebygde funksjoner, og tilbyr god tilpasning. På den andre siden, Shopify er litt billigere, men du’Jeg må legge til flere tredjepartsapper.

De tilbyr også 14-dagers gratis studier, slik at du kan teste hver og en for deg selv før du går inn.

Shopify vs Volusion – Prisplaner: Dommen

Volusion har fem prisplaner som spenner fra $ 15-299 per måned, mens Shopify har tre premium-alternativer fra $ 29-299 per måned. De tilbyr begge god valuta for pengene med sine sterke salgsverktøy, men Volusion vil kreve at du kjøper et SSL-sertifikat separat. Disse koster 89-99 dollar, gjør Shopify til det billigere alternativet.

Konklusjon: Hvilket er bedre Shopify eller Volusion?

Så vi’Vi har lagt disse to nettstedbyggere mot hverandre. Men hvem er e-handelsmesteren? Vi’Jeg avslører alt etter å ha et raskt sammendrag av hvordan disse miljøvennlige plattformene sammenligner seg.

Shopify er den beste all-round e-handelsplattformen på markedet. Den har alle verktøyene butikken din trenger for å lykkes og vokse, mens Volusjon er mer fokusert på data og innsikt. Selv om dette er nyttig, unnlater Volusion ikke den samme dyptgående tjenesten som Shopify leverer.

Med dette i bakhodet, hvilket merke som passer best for hvilken type bruker?

Shopify er den mest omfattende e-handelsbyggeren på markedet i dag. Den kommer med mange funksjoner og en stor app-butikk for å tilpasse nettstedet ditt, slik at det blir det egnet for enhver bedriftseier som ønsker å skalere raskt og enkelt.

Volusion sitter midt i parken. Den har noen gode betalingsalternativer og innebygde salgsverktøy, men den har ingen bloggfunksjon og det’er dyrere i gjennomsnitt.

Analyseverktøyene er imidlertid veldig imponerende. Dette gjør Volusion til et mulig alternativ for datadrevne bedriftseiere som elsker kundeinnsikt.

Volusion har absolutt fordeler, fra dets dataverktøy, for å være mindre avhengige av apper enn Shopify. Imidlertid falt den ned på grunn av sin dårlig brukervennlighet og mangel på kundestøtte. Sammenlignet med Shopify, som gir en bedre pakke for mindre penger, Volusjon er ikke’det beste valget der ute.

Totalt sett er Shopify vinneren. Det pakker bare for mye av et tungt slag for Volusion, med flere salgskanaler, store app-butikk og kundestøtte 24/7.

Dom: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me