Weebly vs GoDaddy: Er der behov for hurtighed?

weebly vs godaddy featured billedeI denne artikel skal vi’Jeg hjælper dig med at vælge mellem Weebly og GoDaddy ved at grave alle de vigtigste fakta, tal og funktioner, du har brug for for at tage en informeret beslutning.


Weebly er en af ​​de nemmeste at bruge platforme rundt omkring, der giver intuitivt træk-og-slip-design og en række nyttige værktøjer og funktioner. Bedst af alt, det leveres endda med en gratis plan.

Kort sagt, Weebly er omkostningseffektiv uden at ofre kvaliteten. Dette kan give dig en idé hvorfor det’s den valgte bygherre til mere end 40 millioner websteder i dag.

Hos Website Builder Expert værdsætter vi dog, at nogle af jer måske ikke har tid til at bruge på at trække, droppe, klikke og shoppe. Det er her GoDaddy kommer ind.

GoDaddy er den hurtigste måde at oprette et websted på, ved hjælp af sin ADI (Artificial Design Intelligence) til at oprette et websted på få minutter. Du skal bare svare på et par spørgsmål, og du’Det har jeg et websted’er klar til at offentliggøre.

Weebly vs GoDaddy er ved at blive en spændende kamp op, ikke? Vi’Vi har kombineret resultaterne fra vores brugertest med vores ekspertviden, hvilket hjælper os med at finde de mest nøjagtige resultater inden for alle de vigtigste områder.

Så uden videre, lad’s komme i gang…

Weebly vs GoDaddy: Fordele og ulemper

Weebly ProsWeebly Cons
 • Veludformede temaer
 • Meget brugervenlig
 • Begrænset skabelontilpasning
 • Blogfunktioner kunne være bedre

Weebly har nogle smukke skabeloner, der er lette at navigere i. Dog er dens blogfunktioner dårlige, og tilpasning er begrænset, når man designe skabeloner Generelt, dog’er en fremragende platform.

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Fastet til at bygge
 • Skift temaer når som helst
 • Funktioner mangler dybde
 • Ikke meget kreativ frihed

Med sin ADI tilbyder GoDaddy den hurtigste måde at komme online på. Efter blot et par klik, hej presto: en helt ny webside! Du kan også skifte temaer på ethvert tidspunkt, som GoDaddy vil omformatere for dig – hvilket sparer tid og besvær.

Funktionerne mangler dog en vis dybde, hvilket begrænser, hvad du rent faktisk kan gøre med dit websted. På den note gør det ikke’t giver meget kreativ frihed generelt.

Brugervenlighed

Webstedsbyggere er der for at hjælpe folk med at komme online lettere. Nogle er naturligvis lettere at bruge end andre, så vi testede både Weebly og GoDaddy for at finde ud af, hvad der er det mest brugervenlige.

Weebly bruger træk og slip til sin skabelontilpasning. Dette gør det virkelig let at tilpasse dit websted. Weebly giver dig også adgang til tusinder af apps, som kan installeres med et enkelt klik.

En af de mennesker, vi testede, fandt Weebly super nem at navigere i:

Redigeringsskærmen er lagt ganske pænt ud. Det’er en god introduktionsniveau-webbygger.

weebly editor hjemmesideMed sin tydeligt udformede hjemmeside gør Weebly det nemt at redigere dit websted

Brug af dens ‘GoCentral’ ADI, GoDaddy kan oprette et websted i løbet af få minutter, som brugerne derefter kan tilpasse til deres smag. Hele redigeringsprocessen tager normalt mindre end en time, så det’er en virkelig hurtig, smertefri oplevelse.

godaddy adi spørgsmålGoDaddys ADI bygger dig et websted baseret på de svar, du giver på dets spørgsmål

Under vores brugertest blev en bruger imponeret over GoDaddys hastighed og lethed:

Det’er meget let at sammensætte et websted ved hjælp af det interface, de leverer.

Brugervenlighed – Bedømmelse: GoDaddy

GoDaddy er lige så lidt lettere at bruge end Weebly. Brug af GoCentral kræver absolut minimal indsats med bare et par klik og spørgsmål, der er nødvendige for at opbygge dit websted. Weebly er også meget let at bruge, men det kan’t matcher GoDaddys enkelhed’s brugerrejse.

Design fleksibilitet

Vi’har drøftet, hvor let hver enkelt bygherre er at bruge, hvilket fører pænt til vores næste sammenligning – hvor fleksibel er hver platform med sine designværktøjer? Med andre ord, hvilken platform giver dig den mest kreative kontrol?

Weebly leverer 35 skabeloner, der dækker kategorier, herunder forretning, porteføljer og onlinebutikker. Bedre er, at hvert tema er mobilt responsivt, så de ser smukke ud på alle skærme. Weebly leverer også de fleste apps på enhver platform.

Et lille problem er, at du kan’t søge efter et specifikt branchetema – i stedet for dig’Jeg bliver nødt til at rulle gennem hver kategori for at finde den perfekte. Du vandt’t være i stand til at forhåndsvise, hvordan hver skabelon ser ud på en mobil eller tablet, enten.

weebly temaerWeebly tilbyder en bred vifte af smukke temaer, der dækker flere brancher

GoDaddy bruger ADI til at hjælpe med at designe dit websted. Det stiller et par spørgsmål om, hvilken type websted du har brug for – en portefølje, forretning osv. – og giver dig derefter et websted der’er klar til at gå. Kom så far’s temaer er også mobile lydhør.

Efter dette har du et visst niveau af kreativ kontrol, men det’er begrænset. Du kan redigere temaet og opdatere tekstbokse, men det’s om det. Generelt er GoDaddy og dens ADI beregnet til folk, der søger at komme hurtigt online, snarere end designelskere.

godaddy adiGoCentral stiller et par spørgsmål, og designer derefter et websted, der ser professionelt ud på få minutter

Designfleksibilitet – Bedømmelse: Weebly

Weebly er den bedre mulighed for design. Det tilbyder 35 skabeloner, som du nemt kan tilpasse og giver adgang til tusinder af apps til at hjælpe med at tilpasse dit websted. GoDaddy er glad for at prioritere hastighed frem for udseende, hvilket gør det hurtigt at komme online, mens du begrænser din kreative kontrol.

Funktioner og værktøjer

En god webstedsbygger skal tilbyde mere end blot en glat designoplevelse – den skal også give en masse praktiske funktioner, apps og værktøjer til at strømline din hjemmeside eller online butik. Så hvilken platform har den større og bedre værktøjskasse?

E-handel

I vores test kom Weebly ud som den bedste værdi for pengene til at opbygge en online butik. Den klare grænseflade gør det nemt at begynde at sælge online, men det mangler big data-værktøjer som styring af lagerbeholdning. Samlet set det’s til små virksomheder, der ønsker en nem og behagelig brugerrejse.

Takket være sin ADI er GoDaddy den hurtigste måde at oprette en online butik på. Men det gør det ikke’t lader dig sælge digitale produkter, og de fleste af dens e-handelsfunktioner mangler den kvalitet og dybde, der findes på andre platforme.

Blogging

Weebly overgår GoDaddy i kategorien blogging. Med Weebly kan du nemt oprette og offentliggøre indlæg, mens du integrerer en søgefunktion, en RSS-feed, social bogmærke, et kommentarsektion og mere.

Mens GoDaddy giver dig mulighed for at opdele din blog i kategorier, spore dens ydeevne og integrere en RSS-feed, vandt den’t lader dig gøre meget andet.

godaddy blog-funktionMed GoDaddy kan du starte en blog uden besvær, men du kan’t gør meget med det bagefter

Marketing

Weebly leverer en rigtig cool service navngivet ‘Weebly Promote’, som hjælper dig med at oprette effektive e-mail-kampagner. Det understøtter dig med kopi og skabeloner, og kan også planlægge de e-mails, du sender

hvis du’hvis du er bekymret for omkostninger, bør du ikke’t be – Weebly Promote tilbyder en gratis prøveperiode og koster kun $ 10 pr. måned efter det.

Mens GoDaddy også giver dig mulighed for at oprette e-mail-kampagner, uden et specifikt værktøj til at hjælpe dig som Weebly har, er det’er ikke så imponerende, når du sammenligner de to.

Integration af sociale medier

Weebly vinder også her. Mens begge to lader dig integrere sociale knapper, tager Weebly tingene videre ved at give dig mulighed for at føje sociale mediefeeds direkte til dit websted. Dette betyder, at dine besøgende kan se, hvad du’re tweeting, udstationering og deling på alle tidspunkter.

App-markeder

Lade’s siger det på denne måde: Weebly har flest apps fra enhver builder, mens GoDaddy ikke gør det’t har endda et app-marked. Så det’er temmelig klar, hvem ‘ appiest webstedsbygger er, men vi’Jeg vil hurtigt gennemgå nogle grunde til, hvorfor.

På Weebly kan du vælge mellem tusinder af tredjepartsapps, som alle kan installeres med et enkelt klik. Nogle er gratis, mens andre kommer til en lav pris. Der findes apps, der dækker alle de vigtigste områder, herunder marketing, e-handel, sociale medier og indlæser mere for at hjælpe med at forbedre dit websted’s præstation.

weebly appcenterWeebly App Center giver dig adgang til tusinder af integrationer, der hjælper med at forbedre dit websted’s samlede præstation

Funktioner – Bedømmelse: Weebly

Weebly står hoved og skuldre over GoDaddy, når det kommer til dybden af ​​dens funktioner. Det tilbyder mere omfattende blogging-værktøjer, integration af sociale medier og måde, flere apps at vælge imellem.

SEO

hvis du’spekulerer på hvad SEO er nøjagtigt, det’s det system, der hjælper dit websted med at rangere højere på søgemaskiner som Google. I det væsentlige hjælper det folk med at finde dit websted lettere.

Forbedring af dit websted’s SEO kan udføres på flere måder. For eksempel tillader både Weebly og GoDaddy dig at:

 • Opdater metatitler og beskrivelser (den tekst, du ser på Google-søgninger)
 • Rediger webadresser (teksten fundet efter dit websteddomæne)
 • Føj alt-tekst til billeder (teksten, der beskriver et billede for at hjælpe Google med at identificere det)
 • Brug mobile responsive temaer (noget Google kan lide at se)

Alle disse funktioner hjælper søgemaskiner med at indeksere (finde og kategorisere) dit websted. Begge platforme tilbyder fantastiske SEO-værktøjer, men Weebly har appcenteret til at hjælpe dig med endnu mere. Det giver også virkelig nyttige guider om nøgleord og kodning.

SEO – Bedømmelse: Weebly

Det’er meget tæt, men Google foretrækker næsten Weebly frem for GoDaddy. Begge platforme tilbyder gode værktøjer til at hjælpe dit websted med at vises højere på søgemaskiner, men Weebly kanter det med sin brede vifte af SEO-apps og nyttige brugervejledninger, hvilket gør tingene endnu lettere.

Hjælp og support

Som med alle tekniske ting, du’er bundet til at støde på visse problemer, der skal løses hurtigt. Med dette i tankerne så vi på niveauerne af hjælp og support, som hver bygherre leverer.

Når det kommer til kundehjælp, det’er tæt på. Weebly leverer support via e-mail, telefon og live chat – men kun fra 06.00 til 18.00 (PT).

weebly hjælp centerWeebly Help Center giver dig mulighed for at søge efter problemer, eller du kan bruge deres live chat-indstilling

På den anden side tilbyder GoDaddy 24/7 telefonsupport, en live chat-mulighed, men ingen e-mail-support.

godaddy hjælpecenterMed GoDaddy-helpafsnittet kan du hurtigt finde løsninger, eller du kan bruge deres 24/7 telefonstøtte

Hjælp og support – Bedømmelse: Weebly

Weebly får guldmedalje i dette afsnit. Mens begge webstedsbyggerne tilbyder live chatfunktioner, telefonstøtte og hjælpcentre, giver GoDaddy ikke e-mail-support. Dertil kommer, at dets hjælpcenter er relativt forvirrende og svært at navigere i forhold til Weebly’s.

Prissætning og værdi for pengene

Webstedsbyggerne har ændret spillet på mange måder. En af disse er penge – du don’t har brug for at bruge hundreder af dollars på en webdesigner længere.

hvis du’er du fan af sparsomhed, du’Jeg elsker Weebly. Det har nogle af de mest overkommelige prisplaner på markedet og tilbyder en gratis plan til at starte op. Dens premium-planer spænder fra kun $ 8 per måned til $ 38 per måned (se billedet nedenfor for mere detaljerede oplysninger).

Den gratis plan giver dig mulighed for at opbygge et smukt websted uden omkostninger (åbenlyst), men det kommer med en ‘.Weebly’ underdomæne. Dette gør det ikke’Det ser meget professionelt ud og betyder også, at dit websted vil blive dækket med Weebly-annoncer. For bare et par dollars om måneden, det’Det er bestemt værd at opgradere.

planer for weebly-priser

GoDaddy er også rigtig billig. Der er fire betalte planer at vælge imellem, lige fra $ 5,99 pr. Måned, op til $ 19,99 pr. Måned.

Hver plan giver dig mulighed for at tilpasse med de samme værktøjer, men som navne antyder, du’Jeg skal være på forretningsplanen eller højere, hvis du’er på udkig efter at starte et firmawebsted. Med disse højere planer får du også SSL-certifikater og ekstra SEO-hjælp.

Ønsker du at sælge ting online? Du’Jeg bliver nødt til at vælge det ‘Online butik’ planlægge, hvor du’Jeg kommer til at spille med alle de e-handelsfunktioner, vi nævnte tidligere i artiklen.

godaddy prisplaner

Prisfastsættelse – Bedømmelse: Weebly

Begge platforme giver god værdi for pengene, når du sammenligner funktioner og prisplaner, men Weebly vinder takket være sin gratis plan. GoDaddy er bestemt en billig mulighed, men med Weebly kan du oprette et strålende websted til absolut ingen omkostninger – og få masser af gratis apps også.

Weebly vs GoDaddy: Konklusion

Vi’Vi har kastet Weebly og GoDaddy mod hinanden i alle de vigtigste områder for opbygning af et websted. Ved hjælp af vores ekspertviden og resultater fra vores brugertest kom vi virkelig under huden på hver platform for at finde ud af, hvad der får dem til at krydse.

Lade’s sammenfattes hurtigt, hvor hver webstedsbygger udmærker sig…

CategoryWeeblyGoDaddyWinnerBrugervenlighed

Design

Funktioner

SEO

Hjælp og support

Prisfastsættelse

Tydeligt anlagt redigeringsside gør det nemt at opbygge enhver form for hjemmesideGoCentral ADI-funktionen opretter et websted for dig på få minutter og fjerner alt besværetKom så far
Indeholder 35 smukke, mobile responsive skabeloner, som let kan tilpassesBegrænsende med hensyn til kreativ kontrol på grund af ADI-funktionenWeebly
Pakker masser af nyttige marketing, blogging og sociale mediefunktioner. Men bedst af alt er det et enormt appcenterHar ikke noget appmarked, og funktioner er generelt ret svage sammenlignet med WeeblyWeebly
Har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at rangere højere på Google, inklusive masser af SEO-appsTilbyder en god standard med SEO-hjælp, men manglen på apps er en ulempeWeebly
Tilbyder e-mail, live chat, et helpcenter og telefonstøtteTilbyder telefonsupport døgnet rundt, men hjælpecentret er rodet, og der er ingen e-mail-supportWeebly
Den gratis plan gør Weebly fremragende værdi for pengene, og premium-planerne er overkommeligeIngen gratis plan, men de prisfastsatte planer er rimeligeWeebly

Efter at have læst denne artikel, skal du have en god idé, hvilken platform der er bedst egnet til hvilken type bruger – og hvilken der er den rigtige pasform til dig.

Weebly er for alle, der ønsker at oprette et smukt websted med minimal indsats, og som ikke gør det’t vil bryde banken, mens du gør det.

Med sin ADI, GoDaddy er til folk, der vil oprette et websted så hurtigt som muligt, og hvem der er’t alt for ophidset omkring designprocessen.

Hvem tager dog kronen? Efter en tæt kæmpet konkurrence, vi’har givet det til Weebly. Den fortjener tronen på grund af sin imponerende række funktioner, fremragende værdi for pengene og designfleksibilitet.

GoDaddy er en god mulighed, men alt i alt vi’d siger: gå med Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me