Wix vs BigCommerce: Hvilken bør du bruke for å bygge en nettbutikk?

wix vs bigcommerceSå du vil starte en online virksomhet – men med så mange nettstedbyggere å velge mellom, hvordan vet du hvilken som er den rette for deg?


Å velge riktig nettbutikkbygger for nettbutikken din er en stor beslutning, ettersom hver tilbyr forskjellige funksjoner og fordeler for deg å dra nytte av.

For å spare deg for mye tid på å stirre på en skjerm og få hodepine, vi’Vi har sammenlignet to av våre favoritt e-handelsplattformer mot hverandre, sette dem hodet til hodet for å se hvilke som kan passe bedre for bedriften din.

Contents

Hodet opp! BigCommerce tilbyr 3 måneder gratis bare i en begrenset periode

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opp til tre måneder gratis når du melder deg på en ny plan. Gå til BigCommerce-nettstedet for å sjekke det!

Skal du velge småbedrifter som favoriserer allsidigheten til Wix eller gå rett for e-handelsspesialisten, BigCommerce?

Nedenfor sammenligner vi disse to nettstedbyggerne på netthandelfaktorer som betyr noe – inkludert maler, sikkerhet og verdi for pengene.

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. Lagre oppsetthastighet
 2. e-handelsmaler
 3. e-handelsfunksjoner
 4. Site + Store-sikkerhet
 5. Kundeservice
 6. Valuta for pengene
 7. Endelig dom

1.LAG OPPSETT HASTIGHET

Når du starter en netthandel’Det er viktig å komme på nettet og begynne å bygge en tilstedeværelse så snart du kan.

Tid er verdifullt, slik at bruk av en nettstedsbygger er en flott måte å komme online raskt og enkelt. Dette betyr at du vil ha en plattform som:

 • Er lett å hente og bruke
 • Gir verdi for pengene
 • Tilbyr et bredt utvalg av flotte e-handelsmaler du kan jobbe fra
 • Gir nyttige verktøy som forbedrer arbeidsflyten
 • Dekker alle dine behov

Så hvordan sammenligner Wix og BigCommerce?

Wix e-handel

Første ting først, å drive en e-butikk på Wix you’Jeg må abonnere på enten ‘eCommerce’ eller ‘VIP’ planer, som kobler deg til ‘Wix Stores’ (deres tillegg til e-handel og betalingsbehandling).

En gang det’er sortert, du’er klar til å begynne å bygge nettstedet ditt.

Hurtigstartmaler

Wix tilbyr et imponerende stort antall maler (over 500 ved siste telling), med mange spesielt optimalisert for netthandel. Disse malene er designet med beste praksis for netthandel i tankene, for eksempel enkle kundenavigasjonsalternativer, noe som betyr at malene er designet for å selge.

Dette er en enorm tidsbesparende, fordi du bare kan velge en mal og deretter redigere den slik du vil.

Faktisk der’ingenting hindrer deg i å endre så mye eller så lite du vil! Du kan bare oppdatere bilder og overskrifter og så kalle det dag – e-handelsbutikk designet og publisert på nettet – enkelt!

Wix Editor

Wix’redaktøren er der du’kommer til å bruke mesteparten av tiden din når du bygger nettstedet ditt for e-handel.

Redaktøren er usedvanlig enkel å bruke i begge deler ‘desktop’ og ‘mobil’ modus, som hjelper deg å lage en iøynefallende butikk for brukere hjemme og på farten, slik at du aldri trenger å gå glipp av et salg.

Wix’s Editor er enkel å bruke som den’s a ‘Det du ser er hva du får’ redaktør, som betyr at du’rediger effektivt nettstedet ditt i sanntid. Bare dra og slipp tekst, bilder og funksjoner der du vil ha dem, og dette blir nøyaktig replisert på ditt live nettsted.

Dette kan redusere designtiden som du kan bruke på andre, viktigere områder av virksomheten din.

Wix ADI

For en litt mer guidet rute for å få e-handel din på nettet, kan det være lurt å vurdere Wix ADI.

Wix ADI er et hurtigstart webdesignverktøy, som bruker Artificial Intelligence (eller noe lignende) for å trekke sammen det første utkastet til et nettsted for deg. Ved å svare på et sett med flervalgsspørsmål, f.eks. om produkter du planlegger å selge, er Wix ADI i stand til å generere en side med innhold som du kan bruke som utgangspunkt i Wix Editor.

Den’er et pent, tidsbesparende verktøy og kan være en stor fordel for mindre og mer personlige nettsteder. Men for din e-butikk, du’Jeg vil sannsynligvis ha noe litt mer omfattende for å skille seg ut.

BigCommerce

Fra det øyeblikket du åpner BigCommerce, du kjenner deg’er i hendene på en e-handelsspesialist.

Der’Det er ikke nødvendig å sjekke planen din da BigCommerce utelukkende er rettet mot å hjelpe deg med å selge. Men hvor raskt hjelper det deg å komme deg på nettet?

Ikke-så-hurtig-oppsett

Så snart du registrerer deg for BigCommerce, du’sendte en innledende e-post som inneholder butikken din’s nettadresse (eller URL, hvis du vil bruke det tekniske uttrykket), samt en lenke til en Oppstartsveiledning og Kontrollpanel-tur for å hjelpe nettstedet ditt å starte uten problemer.

BigCommerce gir deg også en støtte-PIN og en telefonsamtale fra teamet noen dager senere. Dette er en veldig fin touch som får deg til å føle deg som om din skikk er ønsket.

Integrere produkter fra andre steder

En veldig nyttig og tidsbesparende funksjon er muligheten til å importere produktbeholdningen – potensielt kundelisten din – fra andre plattformer direkte til den nye BigCommerce-butikken din ved å bruke en CSV-fil (en ‘komma separerte verdier’ fil er en type regneark som kan leses av en datamaskin og gjøres om til datatabeller, f.eks. produktlister eller kundedetaljer).

Så hvis du vil få handel raskt, BigCommerce kan være den raskeste plattformen for å komme deg i gang hvis du’er allerede en erfaren selger på eBay eller Etsy.

BigCommerce Theme Editor

Å sette opp en butikk på BigCommerce er en litt mer arbeidskrevende hvis du’starter bedriften din fra bunnen av. Heldigvis’re ga flere verktøy for å hjelpe deg med å organisere produktene, betalingsmetodene og til og med markedsføringen før du valgte en mal (eller ‘tema’, i BigCommerce-speak).

Hva’mer, nesten alle BigCommerce-temaer leveres med e-handelsfunksjoner som du’d må bruke tid på å legge til de fleste Wix-maler selv (hvis du’har valgt en mal som ikke er e-handel, det vil si).

Sammenlignet med Wix Editor, BigCommerce’s Theme Editor bare ikke’t føles som innbydende eller som intuitiv.

Verktøyene er litt vanskeligere å finne, og mens dra og slipp støttes det’er ikke akkurat intuitivt. Så mens BigCommerce har en dyptgående redaktør som kan hjelpe deg med å lage en veldig imponerende netthandel, kan det være lurt å vurdere hvor lang tid det vil ta deg å bygge nettstedet ditt i utgangspunktet hvis du sliter med å finne verktøyene du trenger!

2.KOMMERCE-TEMPLATER

Et attraktivt, men brukervennlig design er nøkkelen til et flott nettsted for e-handel.

Ikke bare skaper et godt designet nettsted et godt førsteinntrykk, men det hjelper også kundene dine til å navigere og oppfordrer dem til å handle videre.

Både Wix og BigCommerce er godt klar over dette, men hvem har kanten? La’s finne ut!.

Wix e-handel

Wix har et galleri med over 500 profesjonelt designede maler som du kan jobbe med, som inkluderer dusinvis av spesialiserte design for netthandel.

Den beste delen om Wix’maler er det selv når du redigerer dem så mye du vil, du don’Jeg trenger ikke å vite hvordan jeg skal kode i det hele tatt!

Forhåndsdesignede maler

Å starte fra en mal er en fin måte å spare tid og krefter på. Du får ikke bare et iøynefallende design for netthandel som er optimalisert for kundene dine, men tiden du sparer kan kanaliseres til andre, viktigere områder av virksomheten din.

wix nettbutikkmalerWix’e-handelsmaler er den perfekte måten å spare tid og starte din nettbutikk på.

Flertallet av Wix’maler er gratis, men noen er bare tilgjengelige for Wix eCommerce eller VIP plan abonnenter. Det kan hende du må betale for å få tilgang til bestemte maler, men du kan være trygg på at de er enda mer optimaliserte enn de gratis – perfekt for den spirende online gründeren som vil starte på riktig fot.

Wix e-handelsmaler har en tendens til å komme pakket med et sett med kjerneverktøy som hjelper deg å legge til produkter, administrere priser og frakt, og koble til betalingsmetoder blant andre viktige funksjoner.

Merk: Med en gang du’har valgt en mal på Wix og angitt redigereren, så er du låst inn i denne malen og kan ikke endre den.

BigCommerce

BigCommerce-temaer mangler kanskje den iøynefallende pizzazz fra Wix’maler, men fordi det utelukkende henvender seg til brukere som ønsker å bygge netthandel nettsteder – temaene gjenspeiler dette.

Mens de kanskje er mindre pene enn Wix’s (absolutt gratis), mange BigCommerce-temaer er utstyrt med online handelsfunksjoner som du’d må du selv legge til en Wix-mal eller glemme helt – så dette kan være en sanntidssparer hvis du’er opptatt av å begynne å selge, eller ikke’Jeg har tid til å utforme og utvikle en butikk fra en mer grunnleggende mal.

Maler som hjelper deg med å selge

BigCommerce tilbyr nesten 100 temaer, nøye valgt og spesialdesignet for netthandel nettsteder.

Dette er ekstremt nyttig for netthandelere eller uavhengige handelsmenn – ikke bare kan du redigere et butikk-tema, slik at det bedre reflekterer virksomheten din (for eksempel endre noen farger og bilder), men du kan også bruke dem som en utmerket inspirasjonskilde hvis du’kjemper for designideer.

Vi’er spesielt imponert over det vakre, nye utvalget av ‘stencil’ temaer som lar deg gjøre det bygg dynamiske lagerfronter uten å måtte kode! Stencil-serien vil føle seg kjent for brukere av Wix, ettersom de er designet for å la deg designe nettstedet ditt i en WYSIWYG-editor – perfekt for å finjustere designet til nettstedet ditt.

Å bruke en WYSIWYG-editor er en mye raskere og mer effektiv måte å jobbe på, som kan frigjøre mye verdifull tid – tid du kan bruke på å mestre markedsføring via e-post eller annonsering på sosiale medier for å øke trafikken til nettstedet ditt!

store butikkmaler for nettbutikkerBigCommerce-maler er full av praktiske e-handelsfunksjoner for å få nettstedet ditt i gang!

Noe av det frustrerende med Wix er at du ikke kan endre maler etter å ha valgt en. BigCommerce lar deg imidlertid bytte temaer som du vil, noe som er veldig nyttig for å oppdatere eller merke merkevaren din på nytt.

Å kunne bytte tema fjerner også presset med å måtte velge det perfekte med en gang, slik at du kan ta deg god tid og virkelig sørge for at du’Vi har valgt det beste temaet for bedriften din.

Den’Det er verdt å merke seg at i motsetning til Wix, de fleste BigCommerce-temaer er’t gratis. Prisene kan stige så høyt som $ 230 + (på toppen av ditt BigCommerce-abonnement!), Så du’Jeg vil velge tema veldig nøye.

Vi anbefaler å starte med en gratis mal og deretter oppgradere senere hvis du føler behov for det.

HTML for temaer

BigCommerce gir deg også full regjeringstid for å redigere nettstedet ditt ved hjelp av HTML og CSS. For å gjøre dette, kan du laste ned et tema til datamaskinen din, tilpasse koden offline uten bruk av Notisblokk eller annen programvare, og deretter laste det opp til Temaeditor.

Den’er viktig å merke seg at det er ved ingen betyr vesentlig å vite hvordan du skal kode for å få mest mulig ut av en BigCommerce-mal!

3. KOMMERFUNKSJONER?

Wix eCommerce og BigCommerce er begge e-handelsplattformer, men er skreddersydd til forskjellige typer brukere. Vi liker å tenke på det slik:

 • Wix e-handel – en strømlinjeformet e-handelsplattform for små og uavhengige bedrifter
 • BigCommerce – en funksjonsrik e-handelsplattform for voksende og større virksomheter

Med det i tankene, la’s sammenligne paret’s e-handelsfunksjoner.

Wix e-handel

Wix eCommerce er kanskje en mer strippet e-handelsplattform, men dette gjør det ikke’Det betyr at det mangler plugins og apper som hjelper deg med å maksimere gevinstpotensialet ditt.

Hundrevis av smarte tilvalg for netthandel

Wix samler en rekke nyttige netthandelverktøy og apper med e-handelsmaler.

Dette “kick-starter kit” av nødvendigheter kan hjelpe deg å:

 • Spor bestillinger
 • Konfigurer skatt
 • Angi fraktkostnader
 • Koble til betalingsmetoder
 • Få butikken din funnet på nettet (ved å redigere nettstedsdata for å forbedre nettstedet ditt’er SEO)

Det høres kanskje litt grunnleggende ut, men for de aller fleste små bedriftseiere kan disse viktige verktøyene være en stor hjelpende hånd mot å styre bedriften din og øke butikken din’s tilstedeværelse på nettet.

At’s ikke å si at du kan’t finner mer avanserte e-handelsfunksjoner på Wix – selvfølgelig kan du det! Disse funksjonene kan komme som standard på mange BigCommerce-temaer, men du kan finne de fleste av disse tredjepartsfunksjonene ved å jakte gjennom Wix App Market.

Noen av disse appene er gratis, men de fleste apper som gir ytterligere e-handelsfunksjoner er bare tilgjengelige for betalende abonnenter.

De beste appene for jobben

Det kan være betryggende å vite at Wix har flere funksjoner tilgjengelig hvis du trenger dem, men hva er de aller beste netthandels-appene tilgjengelig for nybegynnere som meg og deg?

5 Topp Wix-apper for din nettbutikk#1

# 2

# 3

# 4

# 5

Etsy Shop (gratis):
Integrer din eksisterende Etsy-butikk med Wix-butikken. Å selge på flere nettsteder er en fin måte å øke inntektene og finne kunder med ulik bakgrunn.
PayPal-knapp (gratis og premium versjoner):
Legg til en betalingsknapp med ett klikk i butikken din med støtte for mer enn 25 valutaer. PayPal er høyt ansett av forbrukere, så å tilby det som en betalingsmetode vil definitivt bidra til å bygge tillit til butikken din.
LiveChat (gratis 30-dagers prøveversjon):
Å tilby kundene dine live support i sanntid er en fin måte å bygge tillit og raskt svare på spørsmål eller problemer de måtte ha. Det er mer sannsynlig at folk kjøper gjentatte ganger fra nettsteder der de har fått god service.
Web-Stat (gratis og premium versjoner):
Spor og analyser kundene dine’ opprinnelse og bevegelser ved hjelp av dette kraftige forretningsverktøyet. Den’er en fin måte å finne ut hvor fortjenesten din kommer fra og kan være nyttig når du skal lage målrettede markedsførings- eller salgskampanjer.
McAfee Secure (gratis og premium versjoner):
Få bekreftet av sikkerhetsfirmaet McAfee og gi kundene trygghet. Sikkerhet er en stor bekymring for alle på nettet, så å vite at dine private detaljer er trygge er et stort plusspunkt for alle som besøker butikken din.

BigCommerce

Som vi så tidligere, fyller BigCommerce de fleste temaene med nyttige apper og plugins som gir en rekke e-handelsfunksjoner. Legg til en app-markedsplass, så vel som muligheten til å skrive tilpasset HTML, og BigCommerce har fått deg godt dekket når det kommer til e-handelsfunksjoner.

Hvert salgsverktøy du trenger, innebygd

BigCommerce-maler mangler kanskje på designfronten, men la’glem ikke at i tillegg til å gripe oppmerksomheten til potensielle kunder, må vi også selge til dem!

Heldigvis inneholder BigCommerce-temaer nesten alle salgs- og markedsføringsfunksjonene nettstedet ditt trenger. Dette kan være en enorm tid og penger sparer når du ikke’t trenger å tilbringe aldre med å prøve å finne ekstra funksjoner for butikken din på app-markedet.

Blandt “kjernefunksjoner” du’Jeg finner på et BigCommerce-tema er:

 • Integrasjoner med plattformer som Amazon, eBay og Google Shopping – ideell for å nå et større utvalg av potensielle kunder
 • Lagerstyring og garantiinformasjon
 • Lagerstyring – inkludert redigering av produktbeskrivelser
 • Innlagte og gjenopprettede innstillinger for gjenoppretting av handlekurv – bra for målretting mot kunder som ikke har noe’t avsluttet kjøpet
 • Oppretting av kupongkoder – en flott måte å nå ut til gamle kunder eller sno seg inn i nye

Du kan finne mange flere “kjernefunksjoner” i verktøylinjen til Temaeditor.

bigcommerce dashbordÅ bruke BigCommerce-oversikten for å legge til produkter kunne ikke’t være lettere.

Mangel på valg kan bety trygghet

Du’Det er lite sannsynlig at det er behov for flere funksjoner, men BigCommerce tilbyr dem likevel App Marketplace. Noen apper er gratis – for eksempel SurveyMonkey – mens andre koster penger etter en prøveperiode.

Valget er kanskje ikke så bredt som Wix’s, men fokuset er mye strammere, med hver eneste app rettet mot å hjelpe deg med å avgrense nettbutikken din og øke fortjenesten. Gratis studier er en fantastisk måte å teste ut forskjellige funksjoner og funksjoner på nettstedet ditt før du bestemmer deg for om de er verdt å bruke hardt opptjente penger på.

BigCommerce kan føles mindre allsidig enn Wix (absolutt med mindre du vet hvordan du skal kode), men dette har fordelene. Utvalget av avanserte e-handelsfunksjoner velges nøye, og mye av organiseringen gjøres for deg – så der’det er mindre fare for å bli revet bort og fylle butikken din med en rekke funksjoner du ikke har’t trenger virkelig!

4.SITE + LAGRE SIKKERHET

Online sikkerhet blir mer og mer viktig for forbrukerne, noe som betyr at det bør være en enorm prioritering for deg når du lanserer en nettbutikk. Til tross for hvor trygg du tror butikken din er, viste vår nylige forskning at alle risikerer nettkriminalitet .

De viktigste sikkerhetsproblemene dine når du driver en e-butikk, bør være:

 • Hvordan holder jeg kundene mine trygge
 • Hvordan holder jeg meg trygg og trygg

Så hvilken av våre to netthandelsplattformer kan gi deg trygghet?

Wix e-handel

Med så mange kunder over hele verden, hvordan holder Wix alle trygge?

For kunder: Gratis SSL- og HTTPS-kryptering

I tråd med Googles regelverk er alle Wix-nettsteder nå utstyrt med Transport Layer Security (TLS) og aktivert for HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), som begge krypterer alle data som er sendt og mottatt av sider på nettstedet ditt.

På vanlig engelsk betyr dette at alle data som sendes til eller fra nettstedet ditt er krypterte og kan’t bli oppfanget av hackere og andre snoopere.

Du kan se om du’dekkes av HTTPS-beskyttelse ved å se i adressefeltet på websiden (URL-bar). Hvis du ser en grønn lås og en nettadresse forhåndsinnstilt med en grønn “https” så du’re dekket – enkelt!

Å sørge for at din e-butikk er beskyttet av HTTPS er en av de beste måtene å vise kunder nettstedet ditt er sikkert, pålitelig og profesjonelt. Dette er viktig hvis du vil få folk til å føle deg komfortabel med å bruke pengene sine med deg.

For å bruke HTTPS i butikken din, må du slå på et SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikat, men Wix gjør dette vanligvis for deg automatisk når du oppretter butikken .

Holder deg trygg og trygg

Den’Det er ikke bare kunder som kan bli stukket av nettkriminalitet, du må også dekke deg selv.

Så det’er gode nyheter at en betydelig del av Wix’s Hjelpesenter er opptatt av å sikre din egen sikkerhet. For eksempel er det mange seksjoner om nettfiskebeskyttelse (også å unngå falske Wix-e-poster som prøver å lure deg ut av kredittkortdetaljer), hvorav flere har gjort runder de siste årene..

Wix har også passert strenge bransjekontroller for å sikre at dine egne kortdetaljer og personopplysninger er trygge.

Plattformen er ISO 27018-kompatibel og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) Nivå 1-akkreditert. Begge er sertifiseringer som indikerer at Wix er sikker nok til å lagre viktige og private detaljer, for eksempel kredittkortinfo.

BigCommerce

Sikkerheten til din nettbutikk er en stor prioritering for BigCommerce – akkurat som deg’Jeg håper fra en e-handelsspesialist.

For dine kunder: Full-site kryptering og automatisk sikkerhetskopiering

For maksimal trygghet er hele BigCommerce-nettstedet PCI DSS-sertifisert og bruker automatisk disse standardene i din nettbutikk.

Det kan være en kostbar problem å sortere denne sertifiseringen selv, så BigCommerce gir det for deg, omtrent som Wix, er veldig betryggende og et stort plusspoeng i sin favør.

BigCommerce-abonnenter kan til og med laste ned et gratis PCI DSS-samsvarssertifikat for å legge til nettstedet deres, som lar kundene vite hvor beskyttet de er (en flott måte å bygge tillit!).

I likhet med Wix gir BigCommerce også et gratis dedikert SSL-sertifikat for å sikre at du kan kryptere kundene dine’ data ved hjelp av HTTPS i hele butikken.

Du kan til og med bruke ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte kundene dine’ data som er’t for tiden tilbudt av Wix eCommerce.

Du’er sannsynligvis kjent med 3D Security (‘verifisert av’) og passordbeskyttet betalingssystem fra dine egne handleopplevelser. BigCommerce gir det for deg og det’er en fin måte å beskytte kundene dine på, selv om det gir et ekstra skritt til kassen.

For deg: Automatiske sikkerhetskopier og forebyggende tiltak

For å holde virksomheten din sikker, sikkerhetskopierer BigCommerce dataene dine automatisk, slik at butikken din er trygg hvis du plutselig går offline. Det betyr at hvis strømmen din dør i en dårlig storm, så kan du hvile lett å vite at alle endringene du’d bare brukte timer på å lage er trygge og lydige på en BigCommerce-server et eller annet sted.

Andre sikkerhetstiltak kan føles litt over-the-top til tross for beskyttelsen de gir.

Når du bygger nettstedet ditt, vil du kanskje legge merke til at du stadig blir logget ut. Dette er fordi BigCommerce overholder så stramme PCI DSS-standarder (krav 8 i versjon 3.2, for å være nøyaktig) at det logger deg ut etter 15 minutters inaktivitet. Du kan utvide tidsavbruddsvinduet til to timer om det virkelig irriterer deg.

Denne automatiske utloggingen kan dekke deg hvis du av en eller annen grunn lar datamaskinen være uten tilsyn (ikke at vi anbefaler å gjøre det på et offentlig sted). Standardene krever også at du tilbakestiller passordet ditt hver 90. dag, som er et annet nyttig sikkerhetstiltak for å holde deg på tå.

5. KUNDESTØTTE

Hvis du blir sittende fast når du designer nettstedet ditt eller noe ikke’t fungerer som det skal være, så er det’Det er viktig å vite hvilken type støtte som er tilgjengelig for å hjelpe deg.

Dette er ekstra viktig når du er der’potensielt penger, tid og levebrødet ditt på linjen.

Dette gjør kundesupport til en enorm faktor når du bestemmer plattformen du starter nettbutikken din på.

Wix e-handel

Med mer enn 100 millioner brukere over hele verden, det’Det er ikke overraskende å vite at Wix bruker mye ressurs for å sikre at kundene støttes godt og vet hvor de kan henvende seg hvis de får problemer.

En redaktør full av tips og råd

Wix setter pris på at alle trenger hjelp på et tidspunkt, og at det å sette seg fast når du bygger nettstedet ditt kan ha en virkelig innvirkning på e-handelsvirksomheten din.

Så det’er ekstremt nyttig å ha lett tilgjengelige verktøytips i hele redigeringsprogrammet. Dette er lite forklarende talebobler som vises når du holder musen over et hvilket som helst element.

Det finnes også mange hjelpeknapper som åpner popup-hjelpeartikler om spesifikke elementer – perfekte for å holde deg på sporet når det blir litt tøft

Kundesupport med full dekning

Wix’s redaktør er så full av tips at du kanskje ikke engang trenger det søkbare Wix Help Center, men det’er en stor ressurs på et bredt spekter av emner.

Du kan også ringe Wix-støtte via telefon og be om tilbakeringing (selv om dette ikke er’t 24/7 service), eller send inn en supportbillett. Hvis du’hvis du er en betalende abonnent, vil billetten din bli støpt foran i køen.

BigCommerce

BigCommerce har kanskje bare en brøkdel av kundebasen som Wix har, men kan være trygg på at den vet at kundene vil trenge støtte på sin mer kompliserte plattform.

En omvisning og…

Du kan’t skjule det faktum at BigCommerce’redaktøren føles overveldende sammenlignet med Wix.

Visstnok får du en guidet tur når du registrerer deg første gang, men det kan hende du snubler litt mer, da det ikke er noen dynamiske verktøytips som kan veilede deg. Der’er også en eneste, ensom lenke for å hjelpe sider nederst på designpanelet, noe som kan være litt vanskelig å få øye på for noen brukere.

Den’Det er verdt å merke seg at selv om døgnåpen telefonsupport og live chat-alternativer tilbys, har anmeldelsene og tilbakemeldingene fra BigCommerce-brukere vært veldig blandede – så vær oppmerksom på!

Et fellesskap av støtte

Barmhjertig, den BigCommerce Support kunnskap basen er utmerket. Søk etter artikler, les dybdeveiledningene og se på de morsomme, informative BigCommerce University-videoene.

Vi vurderer også forumet for BigCommerce Community, der brukere virkelig kjenner sine ting og er glade for å svare på spørsmål og dele ideer.

Dette er en utmerket fall-back hvis du sliter med å nå BigCommerce supportteam….faktisk kan det til og med være verdt å hoppe over kundesupport og dra rett til forumene!

6.VÆRDI FOR PENGER

Ok, vi’tar turen inn i sluttkampen nå og det’er på tide å dekke en av de viktigste faktorene når det gjelder å velge en e-handelsbygger: verdi for pengene

Wix e-handel

Wix er kjent for å tilby en rekke forskjellige premiumplaner. Imidlertid, som vi’ser bare på e-handelsbyggere i denne diskusjonen, vi’Jeg vil bare se på prisplanene som lar deg selge på nettet.

Avanserte netthandelverktøy for prisen på en kaffe

Wix lar deg opprette så mange nettsteder du vil før du betaler en cent, noe som høres bra ut til du er klar over det For å selge online gjennom Wix MÅ du abonnere på enten ‘eCommerce’ eller ‘VIP’ betalt premieplan.

Den’er gode nyheter at Wix’premieplaner alle tilbyr ganske enestående verdi.

For prisen på en kopp kaffe og en muffin, får du en rekke netthandelverktøy, støtte foran køen, 10 GB lagring og 20 GB båndbredde – noe som er nok lagringsplass for 3000+ høydeløs produktbilder og nok båndbredde å håndtere rundt 2 millioner besøkende per måned!

Wix’e-handelsabonnement gir deg tilgang til dusinvis av ekstra premiummaler, flere apper og en rekke bilag som hjelper deg med å øke butikken din’tilstedeværelse, for eksempel Google Adword-kuponger.

Wix E-handel prisplaner1-år
($ / Måned)eCommerce Premium (liten bedrift)

VIP (strømbruker)

$ 17
$ 25

BigCommerce

Å være en spesialisert plattform for netthandel betyr at BigCommerce er berettiget til å belaste brukerne mer enn Wix gjør?

Investere i en ekspert e-handelsplattform

BigCommerce belaster nesten det dobbelte av hva Wix gjør for sin billigste netthandelsplan, og premium-temaene og appene deres’t en del av pakken.

På et øyeblikk virker det som en no-brainer – bruk Wix i stedet, ikke sant?

Vi vil, ‘ja’ hvis du’planlegger du bare en liten butikk, men hvis du vil ha en tøysfri tilnærming til virksomheten og forventer at butikken din blir ganske stor (f.eks. utover 50 produkter), kan BigCommerce være den bedre langsiktige investeringen.

BigCommerce eksisterer kun for online tradere, og dets mest grunnleggende plan inkluderer den typen spesialiserte e-handelsfunksjoner du’d må grave meg opp i Wix’s App Store, som gjør det enkelt å bygge butikken din. Du kan sjekke ut den dyptgående kostnadsfordelingen av BigCommerce for å se hvordan du kommer inn på det snikeste.

Selv dyre BigCommerce-maler kan vise seg å ha god valuta for pengene. To hundre dollar kan høres dyrt ut for en fagmessig designet, mobilklar e-handelsmal, men vurder dette i den store tingenes ordning:

Ikke bare $ 200-investeringene dine i et tema gir nettbutikken et stort forsprang, men sammenlignet med hva slags kontanter du har’d må bruke på en profesjonell nettsteddesigner for å oppnå det samme sluttproduktet, du’sparer sannsynligvis tusenvis!

Husk at du kan prøve BigCommerce i 15 dager før du betaler opp, så det’er verdt å ta den med på prøvekjøring før du går i gang.

Prisplaner for BigCommerce1-år
($ / Måned)Standard (enkel butikk)

Pluss (vokse og markedsføre virksomheten din)

Pro (skalere virksomheten din)

Bedriften

$ 29.95
$ 79.95
$ 249.95
Tilpasset

WIX VS BIGCOMMERCE – FINAL VERDICT

Fant denne artikkelen nyttig?

markert blokk

wix vs bigcommerceSå du vil starte en online virksomhet – men med så mange nettstedbyggere å velge mellom, hvordan vet du hvilken som er den rette for deg?

Å velge riktig nettbutikkbygger for nettbutikken din er en stor beslutning, ettersom hver tilbyr forskjellige funksjoner og fordeler for deg å dra nytte av.

For å spare deg for mye tid på å stirre på en skjerm og få hodepine, vi’Vi har sammenlignet to av våre favoritt e-handelsplattformer mot hverandre, sette dem hodet til hodet for å se hvilke som kan passe bedre for bedriften din.

Skal du velge småbedrifter som favoriserer allsidigheten til Wix eller gå rett for e-handelsspesialisten, BigCommerce?

Nedenfor sammenligner vi disse to nettstedbyggerne på netthandelfaktorer som betyr noe – inkludert maler, sikkerhet og verdi for pengene.

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. Lagre oppsetthastighet
 2. e-handelsmaler
 3. e-handelsfunksjoner
 4. Site + Store-sikkerhet
 5. Kundeservice
 6. Valuta for pengene
 7. Endelig dom

1.LAG OPPSETT HASTIGHET

Når du starter en netthandel’Det er viktig å komme på nettet og begynne å bygge en tilstedeværelse så snart du kan.

Tid er verdifullt, slik at bruk av en nettstedsbygger er en flott måte å komme online raskt og enkelt. Dette betyr at du vil ha en plattform som:

 • Er lett å hente og bruke
 • Gir verdi for pengene
 • Tilbyr et bredt utvalg av flotte e-handelsmaler du kan jobbe fra
 • Gir nyttige verktøy som forbedrer arbeidsflyten
 • Dekker alle dine behov

Så hvordan sammenligner Wix og BigCommerce?

Wix e-handel

Første ting først, å drive en e-butikk på Wix you’Jeg må abonnere på enten ‘eCommerce’ eller ‘VIP’ planer, som kobler deg til ‘Wix Stores’ (deres tillegg til e-handel og betalingsbehandling).

En gang det’er sortert, du’er klar til å begynne å bygge nettstedet ditt.

Hurtigstartmaler

Wix tilbyr et imponerende stort antall maler (over 500 ved siste telling), med mange spesielt optimalisert for netthandel. Disse malene er designet med beste praksis for netthandel i tankene, for eksempel enkle kundenavigasjonsalternativer, noe som betyr at malene er designet for å selge.

Dette er en enorm tidsbesparende, fordi du bare kan velge en mal og deretter redigere den slik du vil.

Faktisk der’ingenting hindrer deg i å endre så mye eller så lite du vil! Du kan bare oppdatere bilder og overskrifter og så kalle det dag – e-handelsbutikk designet og publisert på nettet – enkelt!

Wix Editor

Wix’redaktøren er der du’kommer til å bruke mesteparten av tiden din når du bygger nettstedet ditt for e-handel.

Redaktøren er usedvanlig enkel å bruke i begge deler ‘desktop’ og ‘mobil’ modus, som hjelper deg å lage en iøynefallende butikk for brukere hjemme og på farten, slik at du aldri trenger å gå glipp av et salg.

Wix’s Editor er enkel å bruke som den’s a ‘Det du ser er hva du får’ redaktør, som betyr at du’rediger effektivt nettstedet ditt i sanntid. Bare dra og slipp tekst, bilder og funksjoner der du vil ha dem, og dette blir nøyaktig replisert på ditt live nettsted.

Dette kan redusere designtiden som du kan bruke på andre, viktigere områder av virksomheten din.

Wix ADI

For en litt mer guidet rute for å få e-handel din på nettet, kan det være lurt å vurdere Wix ADI.

Wix ADI er et hurtigstart webdesignverktøy, som bruker Artificial Intelligence (eller noe lignende) for å trekke sammen det første utkastet til et nettsted for deg. Ved å svare på et sett med flervalgsspørsmål, f.eks. om produkter du planlegger å selge, er Wix ADI i stand til å generere en side med innhold som du kan bruke som utgangspunkt i Wix Editor.

Den’er et pent, tidsbesparende verktøy og kan være en stor fordel for mindre og mer personlige nettsteder. Men for din e-butikk, du’Jeg vil sannsynligvis ha noe litt mer omfattende for å skille seg ut.

BigCommerce

Fra det øyeblikket du åpner BigCommerce, du kjenner deg’er i hendene på en e-handelsspesialist.

Der’Det er ikke nødvendig å sjekke planen din da BigCommerce utelukkende er rettet mot å hjelpe deg med å selge. Men hvor raskt hjelper det deg å komme deg på nettet?

Ikke-så-hurtig-oppsett

Så snart du registrerer deg for BigCommerce, du’sendte en innledende e-post som inneholder butikken din’s nettadresse (eller URL, hvis du vil bruke det tekniske uttrykket), samt en lenke til en Oppstartsveiledning og Kontrollpanel-tur for å hjelpe nettstedet ditt å starte uten problemer.

BigCommerce gir deg også en støtte-PIN og en telefonsamtale fra teamet noen dager senere. Dette er en veldig fin touch som får deg til å føle deg som om din skikk er ønsket.

Integrere produkter fra andre steder

En veldig nyttig og tidsbesparende funksjon er muligheten til å importere produktbeholdningen – potensielt kundelisten din – fra andre plattformer direkte til den nye BigCommerce-butikken din ved å bruke en CSV-fil (en ‘komma separerte verdier’ fil er en type regneark som kan leses av en datamaskin og gjøres om til datatabeller, f.eks. produktlister eller kundedetaljer).

Så hvis du vil få handel raskt, BigCommerce kan være den raskeste plattformen for å komme deg i gang hvis du’er allerede en erfaren selger på eBay eller Etsy.

BigCommerce Theme Editor

Å sette opp en butikk på BigCommerce er en litt mer arbeidskrevende hvis du’starter bedriften din fra bunnen av. Heldigvis’re ga flere verktøy for å hjelpe deg med å organisere produktene, betalingsmetodene og til og med markedsføringen før du valgte en mal (eller ‘tema’, i BigCommerce-speak).

Hva’mer, nesten alle BigCommerce-temaer leveres med e-handelsfunksjoner som du’d må bruke tid på å legge til de fleste Wix-maler selv (hvis du’har valgt en mal som ikke er e-handel, det vil si).

Sammenlignet med Wix Editor, BigCommerce’s Theme Editor bare ikke’t føles som innbydende eller som intuitiv.

Verktøyene er litt vanskeligere å finne, og mens dra og slipp støttes det’er ikke akkurat intuitivt. Så mens BigCommerce har en dyptgående redaktør som kan hjelpe deg med å lage en veldig imponerende netthandel, kan det være lurt å vurdere hvor lang tid det vil ta deg å bygge nettstedet ditt i utgangspunktet hvis du sliter med å finne verktøyene du trenger!

2.KOMMERCE-TEMPLATER

Et attraktivt, men brukervennlig design er nøkkelen til et flott nettsted for e-handel.

Ikke bare skaper et godt designet nettsted et godt førsteinntrykk, men det hjelper også kundene dine til å navigere og oppfordrer dem til å handle videre.

Både Wix og BigCommerce er godt klar over dette, men hvem har kanten? La’s finne ut!.

Wix e-handel

Wix har et galleri med over 500 profesjonelt designede maler som du kan jobbe med, som inkluderer dusinvis av spesialiserte design for netthandel.

Den beste delen om Wix’maler er det selv når du redigerer dem så mye du vil, du don’Jeg trenger ikke å vite hvordan jeg skal kode i det hele tatt!

Forhåndsdesignede maler

Å starte fra en mal er en fin måte å spare tid og krefter på. Du får ikke bare et iøynefallende design for netthandel som er optimalisert for kundene dine, men tiden du sparer kan kanaliseres til andre, viktigere områder av virksomheten din.

wix nettbutikkmalerWix’e-handelsmaler er den perfekte måten å spare tid og starte din nettbutikk på.

Flertallet av Wix’maler er gratis, men noen er bare tilgjengelige for Wix eCommerce eller VIP plan abonnenter. Det kan hende du må betale for å få tilgang til bestemte maler, men du kan være trygg på at de er enda mer optimaliserte enn de gratis – perfekt for den spirende online gründeren som vil starte på riktig fot.

Wix e-handelsmaler har en tendens til å komme pakket med et sett med kjerneverktøy som hjelper deg å legge til produkter, administrere priser og frakt, og koble til betalingsmetoder blant andre viktige funksjoner.

Merk: Med en gang du’har valgt en mal på Wix og angitt redigereren, så er du låst inn i denne malen og kan ikke endre den.

BigCommerce

BigCommerce-temaer mangler kanskje den iøynefallende pizzazz fra Wix’maler, men fordi det utelukkende henvender seg til brukere som ønsker å bygge netthandel nettsteder – temaene gjenspeiler dette.

Mens de kanskje er mindre pene enn Wix’s (absolutt gratis), mange BigCommerce-temaer er utstyrt med online handelsfunksjoner som du’d må du selv legge til en Wix-mal eller glemme helt – så dette kan være en sanntidssparer hvis du’er opptatt av å begynne å selge, eller ikke’Jeg har tid til å utforme og utvikle en butikk fra en mer grunnleggende mal.

Maler som hjelper deg med å selge

BigCommerce tilbyr nesten 100 temaer, nøye valgt og spesialdesignet for netthandel nettsteder.

Dette er ekstremt nyttig for netthandelere eller uavhengige handelsmenn – ikke bare kan du redigere et butikk-tema, slik at det bedre reflekterer virksomheten din (for eksempel endre noen farger og bilder), men du kan også bruke dem som en utmerket inspirasjonskilde hvis du’kjemper for designideer.

Vi’er spesielt imponert over det vakre, nye utvalget av ‘stencil’ temaer som lar deg gjøre det bygg dynamiske lagerfronter uten å måtte kode! Stencil-serien vil føle seg kjent for brukere av Wix, ettersom de er designet for å la deg designe nettstedet ditt i en WYSIWYG-editor – perfekt for å finjustere designet til nettstedet ditt.

Å bruke en WYSIWYG-editor er en mye raskere og mer effektiv måte å jobbe på, som kan frigjøre mye verdifull tid – tid du kan bruke på å mestre markedsføring via e-post eller annonsering på sosiale medier for å øke trafikken til nettstedet ditt!

store butikkmaler for nettbutikkerBigCommerce-maler er full av praktiske e-handelsfunksjoner for å få nettstedet ditt i gang!

Noe av det frustrerende med Wix er at du ikke kan endre maler etter å ha valgt en. BigCommerce lar deg imidlertid bytte temaer som du vil, noe som er veldig nyttig for å oppdatere eller merke merkevaren din på nytt.

Å kunne bytte tema fjerner også presset med å måtte velge det perfekte med en gang, slik at du kan ta deg god tid og virkelig sørge for at du’Vi har valgt det beste temaet for bedriften din.

Den’Det er verdt å merke seg at i motsetning til Wix, de fleste BigCommerce-temaer er’t gratis. Prisene kan stige så høyt som $ 230 + (på toppen av ditt BigCommerce-abonnement!), Så du’Jeg vil velge tema veldig nøye.

Vi anbefaler å starte med en gratis mal og deretter oppgradere senere hvis du føler behov for det.

HTML for temaer

BigCommerce gir deg også full regjeringstid for å redigere nettstedet ditt ved hjelp av HTML og CSS. For å gjøre dette, kan du laste ned et tema til datamaskinen din, tilpasse koden offline uten bruk av Notisblokk eller annen programvare, og deretter laste det opp til Temaeditor.

Den’er viktig å merke seg at det er ved ingen betyr vesentlig å vite hvordan du skal kode for å få mest mulig ut av en BigCommerce-mal!

3. KOMMERFUNKSJONER?

Wix eCommerce og BigCommerce er begge e-handelsplattformer, men er skreddersydd til forskjellige typer brukere. Vi liker å tenke på det slik:

 • Wix e-handel – en strømlinjeformet e-handelsplattform for små og uavhengige bedrifter
 • BigCommerce – en funksjonsrik e-handelsplattform for voksende og større virksomheter

Med det i tankene, la’s sammenligne paret’s e-handelsfunksjoner.

Wix e-handel

Wix eCommerce er kanskje en mer strippet e-handelsplattform, men dette gjør det ikke’Det betyr at det mangler plugins og apper som hjelper deg med å maksimere gevinstpotensialet ditt.

Hundrevis av smarte tilvalg for netthandel

Wix samler en rekke nyttige netthandelverktøy og apper med e-handelsmaler.

Dette “kick-starter kit” av nødvendigheter kan hjelpe deg å:

 • Spor bestillinger
 • Konfigurer skatt
 • Angi fraktkostnader
 • Koble til betalingsmetoder
 • Få butikken din funnet på nettet (ved å redigere nettstedsdata for å forbedre nettstedet ditt’er SEO)

Det høres kanskje litt grunnleggende ut, men for de aller fleste små bedriftseiere kan disse viktige verktøyene være en stor hjelpende hånd mot å styre bedriften din og øke butikken din’s tilstedeværelse på nettet.

At’s ikke å si at du kan’t finner mer avanserte e-handelsfunksjoner på Wix – selvfølgelig kan du det! Disse funksjonene kan komme som standard på mange BigCommerce-temaer, men du kan finne de fleste av disse tredjepartsfunksjonene ved å jakte gjennom Wix App Market.

Noen av disse appene er gratis, men de fleste apper som gir ytterligere e-handelsfunksjoner er bare tilgjengelige for betalende abonnenter.

De beste appene for jobben

Det kan være betryggende å vite at Wix har flere funksjoner tilgjengelig hvis du trenger dem, men hva er de aller beste netthandels-appene tilgjengelig for nybegynnere som meg og deg?

5 Topp Wix-apper for din nettbutikk#1

# 2

# 3

# 4

# 5

Etsy Shop (gratis):
Integrer din eksisterende Etsy-butikk med Wix-butikken. Å selge på flere nettsteder er en fin måte å øke inntektene og finne kunder med ulik bakgrunn.
PayPal-knapp (gratis og premium versjoner):
Legg til en betalingsknapp med ett klikk i butikken din med støtte for mer enn 25 valutaer. PayPal er høyt ansett av forbrukere, så å tilby det som en betalingsmetode vil definitivt bidra til å bygge tillit til butikken din.
LiveChat (gratis 30-dagers prøveversjon):
Å tilby kundene dine live support i sanntid er en fin måte å bygge tillit og raskt svare på spørsmål eller problemer de måtte ha. Det er mer sannsynlig at folk kjøper gjentatte ganger fra nettsteder der de har fått god service.
Web-Stat (gratis og premium versjoner):
Spor og analyser kundene dine’ opprinnelse og bevegelser ved hjelp av dette kraftige forretningsverktøyet. Den’er en fin måte å finne ut hvor fortjenesten din kommer fra og kan være nyttig når du skal lage målrettede markedsførings- eller salgskampanjer.
McAfee Secure (gratis og premium versjoner):
Få bekreftet av sikkerhetsfirmaet McAfee og gi kundene trygghet. Sikkerhet er en stor bekymring for alle på nettet, så å vite at dine private detaljer er trygge er et stort plusspunkt for alle som besøker butikken din.

BigCommerce

Som vi så tidligere, fyller BigCommerce de fleste temaene med nyttige apper og plugins som gir en rekke e-handelsfunksjoner. Legg til en app-markedsplass, så vel som muligheten til å skrive tilpasset HTML, og BigCommerce har fått deg godt dekket når det kommer til e-handelsfunksjoner.

Hvert salgsverktøy du trenger, innebygd

BigCommerce-maler mangler kanskje på designfronten, men la’glem ikke at i tillegg til å gripe oppmerksomheten til potensielle kunder, må vi også selge til dem!

Heldigvis inneholder BigCommerce-temaer nesten alle salgs- og markedsføringsfunksjonene nettstedet ditt trenger. Dette kan være en enorm tid og penger sparer når du ikke’t trenger å tilbringe aldre med å prøve å finne ekstra funksjoner for butikken din på app-markedet.

Blandt “kjernefunksjoner” du’Jeg finner på et BigCommerce-tema er:

 • Integrasjoner med plattformer som Amazon, eBay og Google Shopping – ideell for å nå et større utvalg av potensielle kunder
 • Lagerstyring og garantiinformasjon
 • Lagerstyring – inkludert redigering av produktbeskrivelser
 • Innlagte og gjenopprettede innstillinger for gjenoppretting av handlekurv – bra for målretting mot kunder som ikke har noe’t avsluttet kjøpet
 • Oppretting av kupongkoder – en flott måte å nå ut til gamle kunder eller sno seg inn i nye

Du kan finne mange flere “kjernefunksjoner” i verktøylinjen til Temaeditor.

bigcommerce dashbordÅ bruke BigCommerce-oversikten for å legge til produkter kunne ikke’t være lettere.

Mangel på valg kan bety trygghet

Du’Det er lite sannsynlig at det er behov for flere funksjoner, men BigCommerce tilbyr dem likevel App Marketplace. Noen apper er gratis – for eksempel SurveyMonkey – mens andre koster penger etter en prøveperiode.

Valget er kanskje ikke så bredt som Wix’s, men fokuset er mye strammere, med hver eneste app rettet mot å hjelpe deg med å avgrense nettbutikken din og øke fortjenesten. Gratis studier er en fantastisk måte å teste ut forskjellige funksjoner og funksjoner på nettstedet ditt før du bestemmer deg for om de er verdt å bruke hardt opptjente penger på.

BigCommerce kan føles mindre allsidig enn Wix (absolutt med mindre du vet hvordan du skal kode), men dette har fordelene. Utvalget av avanserte e-handelsfunksjoner velges nøye, og mye av organiseringen gjøres for deg – så der’det er mindre fare for å bli revet bort og fylle butikken din med en rekke funksjoner du ikke har’t trenger virkelig!

4.SITE + LAGRE SIKKERHET

Online sikkerhet blir mer og mer viktig for forbrukerne, noe som betyr at det bør være en enorm prioritering for deg når du lanserer en nettbutikk. Til tross for hvor trygg du tror butikken din er, viste vår nylige forskning at alle risikerer nettkriminalitet .

De viktigste sikkerhetsproblemene dine når du driver en e-butikk, bør være:

 • Hvordan holder jeg kundene mine trygge
 • Hvordan holder jeg meg trygg og trygg

Så hvilken av våre to netthandelsplattformer kan gi deg trygghet?

Wix e-handel

Med så mange kunder over hele verden, hvordan holder Wix alle trygge?

For kunder: Gratis SSL- og HTTPS-kryptering

I tråd med Googles regelverk er alle Wix-nettsteder nå utstyrt med Transport Layer Security (TLS) og aktivert for HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), som begge krypterer alle data som er sendt og mottatt av sider på nettstedet ditt.

På vanlig engelsk betyr dette at alle data som sendes til eller fra nettstedet ditt er krypterte og kan’t bli oppfanget av hackere og andre snoopere.

Du kan se om du’dekkes av HTTPS-beskyttelse ved å se i adressefeltet på websiden (URL-bar). Hvis du ser en grønn lås og en nettadresse forhåndsinnstilt med en grønn “https” så du’re dekket – enkelt!

Å sørge for at din e-butikk er beskyttet av HTTPS er en av de beste måtene å vise kunder nettstedet ditt er sikkert, pålitelig og profesjonelt. Dette er viktig hvis du vil få folk til å føle deg komfortabel med å bruke pengene sine med deg.

For å bruke HTTPS i butikken din, må du slå på et SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikat, men Wix gjør dette vanligvis for deg automatisk når du oppretter butikken .

Holder deg trygg og trygg

Den’Det er ikke bare kunder som kan bli stukket av nettkriminalitet, du må også dekke deg selv.

Så det’er gode nyheter at en betydelig del av Wix’s Hjelpesenter er opptatt av å sikre din egen sikkerhet. For eksempel er det mange seksjoner om nettfiskebeskyttelse (også å unngå falske Wix-e-poster som prøver å lure deg ut av kredittkortdetaljer), hvorav flere har gjort runder de siste årene..

Wix har også passert strenge bransjekontroller for å sikre at dine egne kortdetaljer og personopplysninger er trygge.

Plattformen er ISO 27018-kompatibel og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) Nivå 1-akkreditert. Begge er sertifiseringer som indikerer at Wix er sikker nok til å lagre viktige og private detaljer, for eksempel kredittkortinfo.

BigCommerce

Sikkerheten til din nettbutikk er en stor prioritering for BigCommerce – akkurat som deg’Jeg håper fra en e-handelsspesialist.

For dine kunder: Full-site kryptering og automatisk sikkerhetskopiering

For maksimal trygghet er hele BigCommerce-nettstedet PCI DSS-sertifisert og bruker automatisk disse standardene i din nettbutikk.

Det kan være en kostbar problem å sortere denne sertifiseringen selv, så BigCommerce gir det for deg, omtrent som Wix, er veldig betryggende og et stort plusspoeng i sin favør.

BigCommerce-abonnenter kan til og med laste ned et gratis PCI DSS-samsvarssertifikat for å legge til nettstedet deres, som lar kundene vite hvor beskyttet de er (en flott måte å bygge tillit!).

I likhet med Wix gir BigCommerce også et gratis dedikert SSL-sertifikat for å sikre at du kan kryptere kundene dine’ data ved hjelp av HTTPS i hele butikken.

Du kan til og med bruke ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte kundene dine’ data som er’t for tiden tilbudt av Wix eCommerce.

Du’er sannsynligvis kjent med 3D Security (‘verifisert av’) og passordbeskyttet betalingssystem fra dine egne handleopplevelser. BigCommerce gir det for deg og det’er en fin måte å beskytte kundene dine på, selv om det gir et ekstra skritt til kassen.

For deg: Automatiske sikkerhetskopier og forebyggende tiltak

For å holde virksomheten din sikker, sikkerhetskopierer BigCommerce dataene dine automatisk, slik at butikken din er trygg hvis du plutselig går offline. Det betyr at hvis strømmen din dør i en dårlig storm, så kan du hvile lett å vite at alle endringene du’d bare brukte timer på å lage er trygge og lydige på en BigCommerce-server et eller annet sted.

Andre sikkerhetstiltak kan føles litt over-the-top til tross for beskyttelsen de gir.

Når du bygger nettstedet ditt, vil du kanskje legge merke til at du stadig blir logget ut. Dette er fordi BigCommerce overholder så stramme PCI DSS-standarder (krav 8 i versjon 3.2, for å være nøyaktig) at det logger deg ut etter 15 minutters inaktivitet. Du kan utvide tidsavbruddsvinduet til to timer om det virkelig irriterer deg.

Denne automatiske utloggingen kan dekke deg hvis du av en eller annen grunn lar datamaskinen være uten tilsyn (ikke at vi anbefaler å gjøre det på et offentlig sted). Standardene krever også at du tilbakestiller passordet ditt hver 90. dag, som er et annet nyttig sikkerhetstiltak for å holde deg på tå.

Vinner av sikkerhet: BigCommerce

Begge verktøyene sørger for at nettbutikken din er så trygg og sikker som mulig – for deg og dine kunder.

derimot, BigCommerce tilbyr noen flere innebygde e-handelssikkerhetsfunksjoner, for eksempel 3DSecure, og så litt kanter Wix på sikkerhet.

5. KUNDESTØTTE

Hvis du blir sittende fast når du designer nettstedet ditt eller noe ikke’t fungerer som det skal være, så er det’Det er viktig å vite hvilken type støtte som er tilgjengelig for å hjelpe deg.

Dette er ekstra viktig når du er der’potensielt penger, tid og levebrødet ditt på linjen.

Dette gjør kundesupport til en enorm faktor når du bestemmer plattformen du starter nettbutikken din på.

Wix e-handel

Med mer enn 100 millioner brukere over hele verden, det’Det er ikke overraskende å vite at Wix bruker mye ressurs for å sikre at kundene støttes godt og vet hvor de kan henvende seg hvis de får problemer.

En redaktør full av tips og råd

Wix setter pris på at alle trenger hjelp på et tidspunkt, og at det å sette seg fast når du bygger nettstedet ditt kan ha en virkelig innvirkning på e-handelsvirksomheten din.

Så det’er ekstremt nyttig å ha lett tilgjengelige verktøytips i hele redigeringsprogrammet. Dette er lite forklarende talebobler som vises når du holder musen over et hvilket som helst element.

Det finnes også mange hjelpeknapper som åpner popup-hjelpeartikler om spesifikke elementer – perfekte for å holde deg på sporet når det blir litt tøft

Kundesupport med full dekning

Wix’s redaktør er så full av tips at du kanskje ikke engang trenger det søkbare Wix Help Center, men det’er en stor ressurs på et bredt spekter av emner.

Du kan også ringe Wix-støtte via telefon og be om tilbakeringing (selv om dette ikke er’t 24/7 service), eller send inn en supportbillett. Hvis du’hvis du er en betalende abonnent, vil billetten din bli støpt foran i køen.

BigCommerce

BigCommerce har kanskje bare en brøkdel av kundebasen som Wix har, men kan være trygg på at den vet at kundene vil trenge støtte på sin mer kompliserte plattform.

En omvisning og…

Du kan’t skjule det faktum at BigCommerce’redaktøren føles overveldende sammenlignet med Wix.

Visstnok får du en guidet tur når du registrerer deg første gang, men det kan hende du snubler litt mer, da det ikke er noen dynamiske verktøytips som kan veilede deg. Der’er også en eneste, ensom lenke for å hjelpe sider nederst på designpanelet, noe som kan være litt vanskelig å få øye på for noen brukere.

Den’Det er verdt å merke seg at selv om døgnåpen telefonsupport og live chat-alternativer tilbys, har anmeldelsene og tilbakemeldingene fra BigCommerce-brukere vært veldig blandede – så vær oppmerksom på!

Et fellesskap av støtte

Barmhjertig, den BigCommerce Support kunnskap basen er utmerket. Søk etter artikler, les dybdeveiledningene og se på de morsomme, informative BigCommerce University-videoene.

Vi vurderer også forumet for BigCommerce Community, der brukere virkelig kjenner sine ting og er glade for å svare på spørsmål og dele ideer.

Dette er en utmerket fall-back hvis du sliter med å nå BigCommerce supportteam….faktisk kan det til og med være verdt å hoppe over kundesupport og dra rett til forumene!

Se vår fulle anmeldelse av BigCommerce kundesupport og Wix kundesupport samt veiledningsressurser og samfunnsfora.

Vinner på hjelp og støtte: Wix e-handel

Wix vinner for å gi råd uansett hvor du klikker – Du føler deg bare’er i gode hender. Å vite at du støttes av pålitelig kundesupport som kan bidra til å minimere potensiell nedetid på nettstedet, kan ta mye press av deg og bidra til å redusere innvirkningen på inntektene.

BigCommerce kan være mindre tilgivende i sammenligning. Plattformen får kudoer for å ringe oss fra hele Atlanterhavet for å tilby uoppfordret hjelp til hva vi skal gjøre videre, men det’s-redaktørstøtte mangler, og det faktum at du må stole på tredjepartseksperter som er det’t tilgjengelig på forespørsel som et ekte kundesupportalternativ, er en virkelig svikt.

6.VÆRDI FOR PENGER

Ok, vi’tar turen inn i sluttkampen nå og det’er på tide å dekke en av de viktigste faktorene når det gjelder å velge en e-handelsbygger: verdi for pengene

Wix e-handel

Wix er kjent for å tilby en rekke forskjellige premiumplaner. Imidlertid, som vi’ser bare på e-handelsbyggere i denne diskusjonen, vi’Jeg vil bare se på prisplanene som lar deg selge på nettet.

Avanserte netthandelverktøy for prisen på en kaffe

Wix lar deg opprette så mange nettsteder du vil før du betaler en cent, noe som høres bra ut til du er klar over det For å selge online gjennom Wix MÅ du abonnere på enten ‘eCommerce’ eller ‘VIP’ betalt premieplan.

Den’er gode nyheter at Wix’premieplaner alle tilbyr ganske enestående verdi.

For prisen på en kopp kaffe og en muffin, får du en rekke netthandelverktøy, støtte foran køen, 10 GB lagring og 20 GB båndbredde – noe som er nok lagringsplass for 3000+ høydeløs produktbilder og nok båndbredde å håndtere rundt 2 millioner besøkende per måned!

Wix’e-handelsabonnement gir deg tilgang til dusinvis av ekstra premiummaler, flere apper og en rekke bilag som hjelper deg med å øke butikken din’tilstedeværelse, for eksempel Google Adword-kuponger.

Wix E-handel prisplaner1-år
($ / Måned)eCommerce Premium (liten bedrift)

VIP (strømbruker)

$ 17
$ 25

Wix’prisplaner – Få lowdown på hver av Wix’premium-planer med vår praktiske guide.

BigCommerce

Å være en spesialisert plattform for netthandel betyr at BigCommerce er berettiget til å belaste brukerne mer enn Wix gjør?

Investere i en ekspert e-handelsplattform

BigCommerce belaster nesten det dobbelte av hva Wix gjør for sin billigste netthandelsplan, og premium-temaene og appene deres’t en del av pakken.

På et øyeblikk virker det som en no-brainer – bruk Wix i stedet, ikke sant?

Vi vil, ‘ja’ hvis du’planlegger du bare en liten butikk, men hvis du vil ha en tøysfri tilnærming til virksomheten og forventer at butikken din blir ganske stor (f.eks. utover 50 produkter), kan BigCommerce være den bedre langsiktige investeringen.

BigCommerce eksisterer kun for online tradere, og dets mest grunnleggende plan inkluderer den typen spesialiserte e-handelsfunksjoner du’d må grave meg opp i Wix’s App Store, som gjør det enkelt å bygge butikken din. Du kan sjekke ut den dyptgående kostnadsfordelingen av BigCommerce for å se hvordan du kommer inn på det snikeste.

Selv dyre BigCommerce-maler kan vise seg å ha god valuta for pengene. To hundre dollar kan høres dyrt ut for en fagmessig designet, mobilklar e-handelsmal, men vurder dette i den store tingenes ordning:

Ikke bare $ 200-investeringene dine i et tema gir nettbutikken et stort forsprang, men sammenlignet med hva slags kontanter du har’d må bruke på en profesjonell nettsteddesigner for å oppnå det samme sluttproduktet, du’sparer sannsynligvis tusenvis!

Husk at du kan prøve BigCommerce i 15 dager før du betaler opp, så det’er verdt å ta den med på prøvekjøring før du går i gang.

Prisplaner for BigCommerce1-år
($ / Måned)Standard (enkel butikk)

Pluss (vokse og markedsføre virksomheten din)

Pro (skalere virksomheten din)

Bedriften

$ 29.95
$ 79.95
$ 249.95
Tilpasset

Gjennomgang av prisplanen for BigCommerce – For mer informasjon om priser, se på vår detaljerte guide.

Vinner av valuta for pengene: Wix e-handel

Wix e-handel tar seier i kampen om bedre verdi.

Ikke bare er Wix’månedlige planer billigere enn BigCommerce, men du gjør det ikke’du trenger ikke å investere hundrevis av dollar i hvert ekstra tema – de låses opp av abonnementet ditt. Du får også tilgang til flere apper på Wix og ekstra bonuser for å gi butikken din et skikkelig skudd i armen.

BigCommerce er dyrere og sikter mot større, mer omfattende nettbutikker, og prisene gjenspeiler dette. Ikke mange av leserne våre vil være i et stadium der de trenger en Enterprise-plan, så Wix’s strømlinjeformede e-handelstilbud vinner.

WIX VS BIGCOMMERCE – FINAL VERDICT

Med en gang, la’vær ærlig: Wix er rimeligere og enklere å bruke enn BigCommerce.

Dette gjør Wix til det åpenbare valget hvis du’er en liten bedrift, oppstart eller uavhengig næringsdrivende som starter fra bunnen av. Den’er også et solid alternativ hvis du’er en erfaren eBay- eller Etsy-selger.

Wix’s redaktør er enklere å bruke, mer intuitiv og mer støttende takket være verktøytipsene, mens netthandelsplanene som tilbys trer betydelig billigere enn BigCommerce’s

Wix tilbyr også et større utvalg av iøynefallende maler som vil gi butikken din en polert, men kreativ kant.

BigCommerce, på den annen side er en mer seriøs e-handelsplattform rettet mot voksende og mellomstore til store bedrifter.

Dette setter deres priser, verktøy og maler i en helt annen kontekst enn Wix’s. Så hvis du vil at en skalerbar butikk skal samsvare med dine høye ambisjoner, ha en god forståelse av e-handelsfunksjoner og potensielt kjenne HTML også – så er BigCommerce verdt den ekstra investeringen.

Men ettersom mange av leserne mer sannsynlig vil drive små eller uavhengige netthandel, må vi legge Wix eCommerce foran BigCommerce i denne diskusjonen..

Prøv Wix E-handel gratis

Prøv BigCommerce Free i 15 dager

Fant denne artikkelen nyttig?

Spørsmål – Gjorde denne diskusjonen deg? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Kjenner du noen som kan dra nytte av denne diskusjonen? Send dem denne siden eller klikk på delingsknappene til venstre.

Du’Jeg hjelper oss ved å spre ordet om nettstedet vårt, og deg’Jeg hjelper dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me