Wix vs GoDaddy: 10 nøkkelområder du må vurdere

Vil ha en webside, men kan’har ikke råd til å utvikle avgiften for utviklere?


Wix vs GoDaddy er et sammenstøt mellom to strålende, billige nettstedbyggere.

Wix er jo mer all-rounder. Det gir deg mer kreativ kontroll, flere funksjoner og flere måter å få hjelp. GoDaddy er imidlertid en mye raskere løsning. Det tar vare på mye av leggarbeidet for deg, noe som betyr at du kan få et nettsted live i løpet av minutter – nei, alvorlig!

Utvalgt bilde Wix vs GoDaddy

Begge gjør det å lage din egen webside til en enkel og stressfri prosess. Men hva er de største forskjellene mellom de to? Er den ene bedre enn den andre? Og, viktigst, hva’er det beste alternativet for deg?

Den’det er vår jobb å svare på disse spørsmålene. Hos Website Builder Expert setter vi høye standarder når det gjelder å sette sammen anmeldelser og sammenligninger, ved å bruke grundig forskning og brukertesting for å gi deg ekspertanalyse.

Gjennom denne artikkelen, vi’Jeg vil lede deg gjennom hvordan både Wix og GoDaddy fungerer, styrkene og svakhetene deres, og hvilken som passer riktig for deg. På slutten bør valget mellom Wix og GoDaddy være enkelt.

Mer informasjon

 • Sammenligningskart for nettstedbygger
 • De beste nettstedbyggerne i 2019

1

Wix vs GoDaddy: Fordeler og ulemper

Wix fordeler og ulemper

WIX PROS#1# 2
Nesten ubegrenset kreativ kontroll takket være dra-og-slipp-redigereren
De ‘mest anbefalt’ nettsted byggherre fra vår brukertesting
WIX CONS#1# 2
Kan’t bytte maler etter at nettstedet ditt går live
Lekkert reklame på gratisplanen

GoDaddy Fordeler og ulemper

GODADDY PROS#1# 2
Få et nettsted live i løpet av minutter
Gode ​​innebygde SEO-verktøy
GODADDY CONS#1# 2
Ingen app-marked
Begrenset kreativ kontroll

2

Brukervennlighet

Hvis du’Når du bygger ditt eget nettsted, er sjansen stor for at du vil ha en plattform som’er enkel å bruke. Nettstedsbyggere er nettopp det.

Enkelt sagt er en nettstedsbygger en online plattform du kan registrere deg på og opprette din egen webside på. Wix og GoDaddy er to slike plattformer – men som er enklere å bruke?

Vi fikk vanlige medlemmer av publikum til å teste Wix og GoDaddy ved å be dem om å bygge sin egen webside på hver av plattformene, og deretter score hvor enkelt de fant visse oppgaver.

Resultatene viste Wix var den enkleste plattformen å bruke, men folk trodde de kunne få et nettsted raskere live med GoDaddy. Her er noen av tankene deres:

“Wix var så enkel å bruke. Du kan bokstavelig talt dra og slippe ting fra menyen på hjemmesiden din, og så flytte dem rundt. Endre størrelse på ting var også ganske enkelt.”

“GoDaddy var en veldig rask måte å bygge et nettsted på. Det var veldig enkelt å få tak i og veldig intuitivt. Det kom til prisen av å ha mindre tilpasning, skjønt.”

Wix vs GoDaddy – Brukervennlighet: dommen

Wix er enklere å bruke enn GoDaddy. Wix’s redaktør er mer brukervennlig enn GoDaddy’s, og folk som testet det foretrakk Wix’s oppsett. GoDaddy fikk imidlertid ros for hvor raskt det var, så hvis du trenger et raskt alternativ, er GoDaddy det beste alternativet.

Vil du vite mer om Wix og GoDaddy?

 • Les hele anmeldelsen vår av Wix
 • Les vår fulle anmeldelse av GoDaddy
 • Finn ut om de enkleste nettstedbyggerne

3

Designfleksibilitet

Design handler om utseendet og brukervennligheten til nettstedet ditt. Du vil ha noe som’er lett på øyet, men også enkelt å navigere.

Wix

Wix fungerer ved å tilby over 500 maler du kan velge mellom. Disse er delt opp i næringer, som f.eks ‘Musikk‘ eller ‘Reise & Turisme‘, og kan forhåndsvises og testes før du forplikter deg til en.

Wix’s redaktør gir deg dra-og-slipp-funksjonalitet. Tenk på dette som PowerPoint – for å flytte noe rundt, bare trykk og hold, dra det dit du vil og slipp.

wix redaktørWix’s dra-og-slipp-redigeringsprogram gjør det enkelt å tilpasse designet til nettstedet ditt.

Gå pappa

GoDaddy fungerer annerledes. Den bruker hva’kalles ADI (Artificial Design Intelligence) for å opprette nettstedet ditt. Det høres komplisert ut, men det’det er ikke – alt det betyr er at GoDaddy vil designe deg et nettsted basert på svar du gir for å stille spørsmål.

For eksempel vil GoDaddy spørre deg: Hva’er formålet med nettstedet ditt? Har du et eksisterende nettsted? Er det noen kontoer på sosiale medier du’d liker å vise?

Derfra vil GoDaddy sette sammen en webside for deg. Ganske utrolig, egentlig.

Gå pappa’s redaktør er også relativt enkel. Det gjør det ikke’t fungerer med dra og slipp som Wix, men du kan tilpasse elementer på nettstedet ditt fra sidepanelet.

godaddy redaktørMed GoDaddy kan du redigere nettstedet ditt etter at det har satt sammen et eksempel på hvordan nettstedet ditt kan se ut

Du kan endre ‘tema’ på nettstedet ditt (som er det samme som en mal) og endre grunnleggende ting som tekst, bilder og knapper.

Hvordan sammenligner de?

Den’Det er viktig å merke seg at Wix også har et ADI-produkt – Wix ADI. Dette fungerer på en lignende måte som GoDaddy, men du gjør det ikke’t får det samme nivået av redigeringskontroll som du gjør med Wix’s hovedredaktør.

Vi snakket med en gruppe eksperter på webdesign, som sa at Wix har de bedre malene. De syntes de var mer estetisk behagelige og mye lettere å lage dine egne. Vær imidlertid advart – en gang du’Har publisert nettstedet ditt med Wix, vant du’t kunne bytte mal.

Wix vs GoDaddy – Design: the Verdict

Wix’Designene er langt overlegen GoDaddy’s. Wix har en mer omfattende redaktør, og et bedre valg av maler som er kategorisert etter bransje. I kontrast er GoDaddy mer strippet tilbake; redigering isn’t vanskelig, men det er begrenset. Wix er for kontroll, mens GoDaddy er for effektivitet.

Mer informasjon

 • Wix Templates Review – vår anmeldelse dedikert til Wix’design

4

Funksjoner og verktøy

Funksjoner er det som virkelig skiller de gjennomsnittlige plattformene fra eliten. Hva du kan og kan’Det å gjøre på hver plattform er avgjørende for den endelige beslutningen.

Så, se på noen få forskjellige områder, la’s virkelig bore i hva slags funksjoner både Wix og GoDaddy har.

E-handel

Wix og GoDaddy aren’t designet for å brukes bare til å bygge nettbutikker, men du kan selge produkter på begge. La’begynner med e-handelsfunksjonene de begge tilbyr:

 • Muligheten til å selge ubegrensede typer og mengde produkter
 • Selg både fysiske og / eller digitale produkter
 • Behandle betalinger sikkert gjennom gateways som PayPal, Stripe eller Square
 • Ingen transaksjonsgebyrer pålagt av nettstedbygger
 • Mobilapper for å administrere butikken din mens du er på farten
 • Ulike frakt- og regnskapsalternativer
 • Rabatt- og salgskoder

En viktig e-postfunksjon som GoDaddy har over Wix er forlatt vogngjenoppretting. Det er her du kan sende automatiske e-postmeldinger til kunder som har gått så langt som å plassere elementer på nettstedet ditt’s vogn, men igjen før du sjekker ut.

Hvis du’er interessert i å lage en kraftig nettbutikk, deg’Jeg vil sjekke dedikerte netthandelsplattformer som Shopify eller BigCommerce.

Hvis du’Er du interessert i å bruke Wix og GoDaddy som nettbutikk, sjekk vurderingene våre:

 • Wix eCommerce Review
 • GoDaddy e-handelsomtale

blogging

Wix har litt mer for seg når det gjelder å lage en blogg. Du kan kategorisere blogginnlegg, sosialt bokmerke, spore ytelse gjennom analyser og til og med legge inn ting som en kommentardel eller søkefelt.

GoDaddy har også analyse og kategorisegmentering. Du kan også lage en RSS-feed for bloggen din slik at folk kan abonnere på den. Du kan’Men legge til i en kommentardel eller søkefunksjon.

Starter en blogg? Sjekk ut vår definitive liste over bloggplattformer

Epost markedsføring

Med Wix kan du opprette din egen e-postkonto spesifikk for domenet ditt ved å bruke G Suite. Den har også integrerbare markedsføringsverktøy som er tilgjengelige gjennom apper som Wix ShoutOut. Dette gjør det enkelt å opprette, sende og dele e-postmarkedsføringskampanjer med brukerne dine.

Gå pappa’e-postfunksjonene er helt innebygd. Det har også en egen e-postmarkedsføringstjeneste, men det kommer mot en ekstra kostnad på toppen av den månedlige avgiften du’Jeg betaler.

Integrering av sosiale medier

Wix lar deg vise sosiale medier på nettstedet ditt i mange former. Facebook, Twitter og Instagram kan alle integreres med nettstedet ditt og vises med følgeknapper, live feeds og bildegallerier.

GoDaddy er derimot begrenset til å bare legge til sosiale knapper som lenker til sidene dine. Det er foreløpig ingen måte å legge inn levende sosiale feeds.

Analytics

Sporing av nettstedet ditt’besøkende er en flott måte å overvåke hvordan det gjør’s utfører. Du kan sjekke om ting som sidevisninger, antall besøkende og avvisningsrate. Med Wix har du valget mellom å bruke Google Analytics eller legge besøkende Analytics-appen til nettstedet ditt. Med GoDaddy er det eneste alternativet å legge til Google Analytics.

Wix vs GoDaddy – Funksjoner: dommen

Wix har mye bedre funksjoner enn GoDaddy. GoDaddy har et par nyttige funksjoner som Wix ikke’t – for eksempel forlatt vogngjenoppretting og innebygd e-postmarkedsføring – men stort sett tilbyr Wix flere kvalitetsfunksjoner og et mye større utvalg å velge mellom i appmarkedet.

5

SEO

Styrken på nettstedet ditt’s SEO (Search Engine Optimization) vil avgjøre hvor høyt du rangerer på søkemotorer som Google. Jo høyere du rangerer, jo flere øyne vil du se på nettstedet ditt. Enkelt, ikke sant?

Wix

Wix hjelper nettstedet ditt’s SEO ved å sette deg i kontroll. Den lar deg redigere ting som vil ha innvirkning på SEO, for eksempel metatitler og beskrivelser, URL-snegler og toppkode.

Hvis du’sliter med å vite hvor du skal begynne, don’t bekymre deg. Wix tilbyr støtte for søkeord gjennom sin SEO Wiz, og forskjellige apper, for eksempel Site Booster, hvor du kan spore nettstedet ditt’s SEO ytelse.

wix seoWix’s SEO Wiz er din go-to ressurs for alle SEO relaterte spørsmål

Gå pappa

GoDaddy gir deg samme kontrollnivå når du redigerer metatitler / beskrivelser, URL-snegler og overskriftskode. Men siden GoDaddy ikke gjør det’t har en app-butikk, det er ingen statister. Det du får er imidlertid innebygde søkeordforslag og SEO-sporing.

Du kan til og med sende inn rammene for nettstedet ditt til søkemotorer slik at de kan få en bedre lesing av nettstedets struktur. Hvis du’Jeg vil gjerne vite mer om SEO’s beste praksis, les noen av våre nyttige SEO-guider.

GoDaddy SEOBare noen av SEO-verktøyene GoDaddy tilbyr

Wix vs GoDaddy – SEO: the Verdict

Den’er stramt, men GoDaddy slår bare Wix for SEO. Wix har noen få SEO-spesifikke apper, mens GoDaddy har mer innebygde SEO-verktøy. Fra å redigere metabeskrivelser og URL-koblinger til å få forslag til søkeord og sende inn et nettstedskart, alt du trenger for å rangere høyt, er lett tilgjengelig for deg.

Lær hvordan du kan gjøre mer med Wix-siden din:

 • Wix SEO Review

6

Hjelp og støtte

Ingen liker å sitte fast eller forvirret, men det’Det er flott å vite at hjelpen er tilgjengelig.

Wix

Wix tilbyr e-post og telefonsupport mandag-torsdag fra 17-17. Den har også et nyttig forum og det beste hjelpesenteret til enhver nettstedbygger.

Wix’s Hjelpesenter er en online ressurs hvor du kan søke etter guider og opplæringsprogrammer. Tenk på det litt som en Wix-bare søkemotor – du skriver inn en spørring, og en liste over søkeresultater dukker opp som vil kunne hjelpe deg.

Etter å ha testet Wix’s hjelpesenter grundig, vi’er trygg på evnen til å hjelpe deg. Det lar deg til og med vite om du’Jeg har søkt etter hjelp på noe Wix ikke gjør’t gi!

wix hjelpesenterWix’s hjelpesenter er en flott, rask måte å få svarene på deg’re leter etter

Gå pappa

Gå pappa’De store plusspoengene er telefonstøtte og live chat-funksjon 24 timer i døgnet. Å kunne motta hjelp når som helst på døgnet er en enorm bonus, og det er også å snakke med en ekte person uten å måtte hente telefonen.

Hjelp på siden

Wix har imidlertid enda et ess oppe på ermet, men det er hjelpen til redaktøren. Hvis du får et problem mens du redigerer nettstedet ditt, kan du ganske enkelt klikke på spørsmålstegneboblen og finne svaret, uten å måtte forlate redaktøren!

wix editor hjelpWix’Den nyttige redaktørhjelpen er strålende for raske svar der og da.

Wix vs GoDaddy – Hjelp og støtte: dommen

Wix og GoDaddy tegner for hjelp og støtte. GoDaddy har personlig hjelp tilgjengelig 24/7, noe som setter en stor hake ved siden av navnet. Wix’svaret er hjelpen til redaktøren, som er veldig praktisk hvis du vil takle et problem med en gang.

7

Prising og verdi for pengene

Wix har en gratis plan, deretter syv betalte planer fra 13 til 49 dollar per måned – de tre høyeste planene tillater online salg.

GoDaddy har fire planer og en prøveperiode på en måned, med priser fra $ 10 til $ 25 per måned (når de faktureres årlig).

Billige priser går alltid bra, men vi ser utover det og ser virkelig hva du får for pengene. Før vi får inn alt dette, er det noen freebies?

Vi vil, Wix har en helt gratis plan. Nei, du hørte oss rett – du kan bokstavelig talt bygge og publisere nettstedet ditt uten omkostninger. Selvfølgelig kommer dette på bekostning av å ha klistrede Wix-annonser på nettstedet ditt, og til og med i underdomenet ditt (f.eks.. “www.mywebsite.Wix.com”).

GoDaddy gjør det ikke’t har en gratis plan, men den tilbyr en 1 måneders gratis prøveperiode. Dette bør være god tid for deg å bestemme om det’er den rette nettstedbyggeren for deg.

Nå, la’s sprekker på og se hvor mye premieplanene er.

Wix Prising

Wix har flere prisplaner enn du kan riste på deg. Den har fire ikke-netthandelsplaner og tre netthandelsplaner, alt fra $ 13 til $ 49 / måned.

wix nettsted og prissettingsplaner for netthandelWix tilbyr en gratis plan, pluss syv premier som du kan velge mellom. De fire billigste planene er bare for nettsteder, mens de fire gjenværende planene er for nettbutikker.

Naturligvis, jo mer du betaler, jo mer får du. Alle premiumplaner kommer gratis fra Wix-reklame, gir deg ditt eget personlige domene og lover minimum 1 GB båndbredde. Den mest populære er Wix’s Ubegrenset plan ($ 14 / måned).

GoDaddy-priser

GoDaddy har fire prisplaner, bare den ene gir deg e-handelsfunksjonalitet. Disse varierer fra $ 10 til $ 25 / måned, og er skreddersydd for forskjellige behov.

Det høres åpenbart ut, men hvis du bare vil ha et personlig nettsted, GoDaddy’s Grunnleggende plan er ideell. Hvis du’er en spirende virksomhet, deg’Jeg vil se på enten Standard- eller Premium-planene. Disse planene gir deg mer generøse funksjoner, for eksempel flere sosiale innlegg og e-postmarkedsføringskampanjer per måned.

Alle GoDaddy’Planene inkluderer et markedsføringsverktøy kalt GoDaddy Insight, som bruker data for å gi deg stadig råd om hvordan du kan fortsette å forbedre din online tilstedeværelse. Dette kommer innebygd i GoDaddy-planen din, sammen med viktige funksjoner som SSL-sikkerhet.

planer for godaddy

Sammenlign Wix og GoDaddy side om side

Builderen din har grunnleggende plan Avansert plan sammenligninger av oppretting av weblogg wix Velg din plan Les hele vurderingen SSL-sikkerhet Integrasjon av sosiale medier Netthandel verktøy Epost markedsføring SEO-verktøy 24/7 support Velg din plan Les hele vurderingen godaddy-logo Velg din plan Les hele vurderingen SSL-sikkerhet Integrasjon av sosiale medier Netthandel verktøy Epost markedsføring SEO-verktøy 24/7 support Velg din plan Les hele vurderingen

Som du ser, får du mindre funksjoner på den billigste planen enn på de mer avanserte planene. Wix tilbyr mer om sine grunnleggende planer enn GoDaddy, noe som betyr at du får mer for pengene når du starter.

Hvis du’er du usikker på hva noen av disse funksjonene er, eller hvorfor de’er viktig, don’t bekymre deg. Her’er en rask oversikt over nøkkelfunksjonene i tabellen:

SSL (Secure Sockets Layer) sikkerhet: Et SSL-sertifikat holder nettstedet ditt trygt og sikkert ved å kryptere all informasjon som er lagt inn via nettstedet ditt – dette gjør det spesielt viktig for nettbutikker eller et nettsted som behandler betalingsdetaljer! Du vet når et nettsted har SSL-sikkerhet fordi nettstedets adresse har “HTTPS” i starten, og ofte dukker det opp en liten hengelås ved siden av url-en.

Integrasjon av sosiale medier: Dette betyr at du kan synkronisere, dele og legge inn sosiale medier på nettstedet ditt. Dette gjør det enkelt å dele nettstedet ditt på sosiale sider, i tillegg til å ha nyhetsfeedene dine der på nettstedet ditt.

E-handel verktøy: Du kan bruke nettstedbyggere til å opprette en nettbutikk, med funksjoner som sikker utsjekking, godta online betalinger, oppretting av rabatter og mer.

Epost markedsføring: Markedsfør nettstedet ditt med e-postmarkedsføring! Dette er en flott måte å samhandle med de besøkende, spesielt hvis du’driver du en blogg, en bedrift eller en nettbutikk.

SEO (Search Engine Optimization) verktøy: Uten SEO-verktøy vant nettstedet ditt’t være i stand til å rangere høyt i Google’søkeresultater, noe som gjør det vanskelig for folk å finne deg! Gode ​​nettstedbyggere gir deg en hjelpende hånd med SEO, enten det er’s gjennom guider, spørsmål, eller til og med tilpassede planer.

24/7 support: Internett sover aldri, så heller ikke skal hjelpe og støtte! Hvis noe går galt kl 4, vet du at du kan få den hjelpen du trenger.

Wix vs GoDaddy – Verdi for pengene: dommen

Wix tilbyr bedre valuta for pengene enn GoDaddy. GoDaddy er billigere – Wix’planene gir deg mer smell for pengene. Wix har flere funksjoner og mer generell kvalitet, noe som gjør planene til bedre verdi. Den har til og med en gratis plan, så hvis du virkelig bare vil opprette en webside på billig, gjør du det’Jeg må bruke en pen krone.

Mer informasjon

 • Topp 10 gratis nettsted byggherre – finn ut hvilke andre gratis plattformer som er der ute
 • Wix Prising Review – se nærmere på hva du får i hver prisplan

8

Hva med alternativer til Wix og GoDaddy?

Som du vet, Wix og GoDaddy aren’t de eneste nettstedbyggerne på markedet. Det er mange der ute å velge mellom. Hvis verken Wix eller GoDaddy merker av i boksene dine, kan du sjekke ut noen av nedenstående for alternative alternativer.

Square

Hvis du’igjen etter fantastiske design så vant du’t finner bedre enn Squarespace. Den har de beste kvalitetsmalene på markedet, med flotte kvalitetsfunksjoner som passer. Prisene starter på $ 12 per måned, og det’er verdt hvert øre! Den’er litt vanskeligere å bruke enn Wix og vil ta lengre tid å konfigurere enn GoDaddy, men for ren estetikk er det’er absolutt verdt den ekstra innsatsen.

Mer informasjon

 • Squarespace Review
 • Squarespace Prising Review
 • Wix vs Squarespace
 • GoDaddy vs Squarespace

Weebly

Weebly er en solid nettstedbygger med enkle, stilige maler og mange funksjoner. Den’er en av de billigste byggherrene å begynne å selge på nettet, og passer bra for små bedrifter og porteføljer. I likhet med Wix har Weebly en gratis plan, og prisene starter på bare $ 12 per måned. Det har mer struktur i maler enn Wix, så det’er perfekt hvis du vil ha mer veiledning om designvalgene dine.

Mer informasjon

 • Weebly Review
 • Weebly Prising Review
 • Wix vs Weebly
 • Weebly vs GoDaddy

SITE123

Hvis du’igjen etter ren enkelhet og utmerket kundestøtte, prøv SITE123. Støtt det med strålende live chat’er perfekt for nybegynnere som trenger en hjelpende hånd underveis. Som GoDaddy og Wix ADI, bruker SITE123 designassistanse for å gjøre bygging av grunnleggende nettsteder raskt og enkelt. Du kan registrere deg på gratisplanen eller $ 10,80 per måned betalt plan. Don’t forvente kraftige funksjoner eller mye kreativ frihet, men hvis det’s brukervennlighet deg’etterpå er SITE123 et flott alternativ å se på.

Mer informasjon

 • SITE123 anmeldelse

Slående

Hvis du vil ha gode bloggeverktøy sammen med enkelt, brukervennlig design, er Strikingly et godt valg. I likhet med Wix har den en gratis plan og bruker dra-og-slipp-design for å gjøre det enkelt å bygge nettstedet ditt. Prisene starter på bare $ 8 per måned. På en slående måte kan du lage stilige nettsteder med én side, og har et sterkt fokus på å gjøre nettstedbygging tilgjengelig for alle, uansett teknologiske ferdigheter!

Mer informasjon

 • Slående anmeldelse
 • De beste plattformene for å bygge din blogg

Shopify

Hvis det’s e-handel deg’re etter, kan du’Det blir bedre enn Shopify å selge på nettet! Den’er et flott alternativ til Wix hvis du vil ha litt mer oomph til nettbutikken din. Det betyr en høyere prislapp, som starter på $ 29 per måned, men det’er en verdig investering. Shopify er en dedikert netthandelsplattform i stedet for en nettstedsbygger, og kommer syltetøy fullpakket med spesialiserte funksjoner for å hjelpe deg i gang og sette deg opp for suksess.

Mer informasjon

 • Shopify gjennomgang
 • Shopify-prisanmeldelse
 • Wix vs Shopify

9

Wix eller GoDaddy: Konklusjon

Det var et flott show fra to toppplattformer, men til slutt har Wix kommet seirende ut. Som vi sa, du får ganske enkelt mer med Wix: flere funksjoner, mer kontroll og mer verdi.

Wix er en kraftigere byggherre enn GoDaddy, og gir funksjoner av bedre kvalitet og mer skalerbare planer. GoDaddy er derimot mer begrenset når det kommer til funksjoner og tilpasning – men hva den mangler i kraft, det gjør opp for hastigheten!

For å gjenskape, la’s se på hvem som vant hver kategori:

Wix vs GoDaddyWixGoDaddyBrukervennlighetDesignFunksjonerSEOHjelp og støtteValuta for pengene
Alternativet å bruke ADI eller hovedredigererenBruker ADI for en rask og enkel tilnærming til webdesign
Stort utvalg av bransjespesifikke temaer, intuitiv dra-og-slipp-funksjonalitetUlike temaer du kan style nettstedet ditt, evne til å redigere via sidepanelet
En mengde kvalitetsfunksjoner, massiv app-butikk fylt med nesten alt man kan tenke segSolide innebygde funksjoner, men ingen appbutikk som hjelper utenom det
Gir deg kontroll over metatitler / beskrivelser, søkeordstøtte og nyttige SEO-apperAlle standardtilbudene til Wix, pluss innebygd SEO-analyse; send inn sitemap for søkemotorer å lese
Telefon- og e-poststøtte, flott hjelpesenter, redaktørhjelpDøgnåpen telefonsupport, live chat, praktisk hjelpesenter
Mange planer å velge mellom, inkludert en gratisFire prisplaner som hver er rettet mot bestemte individer

Gå pappa’s ADI-redaktør gjør det til et raskt og enkelt alternativ for nybegynnere, mens Wix tilbyr en større grad av kreativ frihet for alle evner. Med Wix kan du til og med velge om du vil bruke ADI eller den tradisjonelle redaktøren – GoDaddy er imidlertid fortsatt den raskeste byggherren på markedet.

Wix er for folk som ønsker total kontroll over design, og trenger et nettsted som kan vokse med dem. Den’Det er ikke dårlig å selge heller, skulle du ønske å gå ut i e-handelens verden.

Gå pappa er for folk som trenger et nettsted raskt. Den’er rask, enkel å bruke og har 24/7 support. Du vil ofre litt kreativ kontroll, men det tilbyr mange nyttige verktøy for å administrere nettstedet ditt.

Vi anbefaler GoDaddy for nybegynnere som trenger et enkelt nettsted så snart som mulig. Den vant’t banke sokkene av, men det’Jeg får jobben raskt. Wix er det sterkere allroundvalget – det kombinerer brukervennlighet med fantastiske maler og kraftige funksjoner. Velg Wix for stil og substans.

For å oppsummere, vi’Jeg anbefaler Wix til alle som ikke er det’t i en gal hastverk for å få hjemmesiden deres i gang. Sett litt mer tid på design, og du’Du vil bli belønnet med et vakkert nettsted som du kan fortsette å tilpasse med kule og spennende funksjoner.

10

Wix vs GoDaddy: vanlige spørsmål

Trenger du å vite hvordan du skal kode for å bruke Wix eller GoDaddy?

Nei! Heller ikke krever kodingskunnskap, men du har tilgang til Wix’s kode for å gjøre mer avanserte endringer hvis du ønsker det. Det er mange guider i Wix’s hjelpesenter som kan lede deg gjennom hvordan du bruker Wix-kode.

Hvilke andre tjenester leverer GoDaddy?

GoDaddy er verden’s største domeneregistrator, og tilbyr også hosting-tjenester og nettstedssikkerhet. Nettstedets byggherre, GoCentral, er en alt-i-ett-pakke, men du kan bygge nettstedet ditt andre steder og kjøpe elementer individuelt gjennom en av GoDaddy’s andre tjenester.

Noe som er bedre for å bygge en nettbutikk?

Vi anbefaler absolutt å bruke Wix hvis fokuset ditt er på netthandel – det har bedre salgsfunksjoner enn GoDaddy! Wix har tre netthandelsplaner, kontra GoDaddy’den ene, noe som betyr at Wix har mer rom for å utvide virksomheten på lang sikt. Du kan opprette en godt avrundet butikk med Wix for bare $ 20 per måned.

Hvis du ønsker å bygge en nettbutikk, kan du lese Wix eCommerce-gjennomgang eller sjekke sammenligningstabellen vår om e-handel..

Er det raskere å bygge et nettsted med Wix eller GoDaddy?

Dette er faktisk uavgjort! Både Wix og GoDaddy tilbyr ADI (Artificial Design Intelligence). Det er her byggherren stiller spørsmål, som hva som er formålet med nettstedet, og bruker svarene dine til å lage et personlig nettsted for deg – alt i løpet av få minutter! Wix gir deg valget mellom den manuelle redigereren eller Wix ADI.

Fant vår sammenligning nyttig?

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Klikk her for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map