Wix vs Weebly | Hvilken bør du bruke for å bygge nettstedet ditt?

Wix mot Weebly


Wix eller Weebly? Den’er en beslutning som mange mennesker står overfor når de kommer til å bygge et nettsted. De kan virke like, men basert på vår omfattende brukertesting er Wix det beste alternativet for de fleste – du inkludert.

Med 150 millioner brukere mellom seg, Wix og Weebly’Dra-og-slipp-plattformer for bygging av nettsteder er enkle å bruke og har bidratt til å lage utallige blogger, porteføljer og nettbutikker.

Du’Jeg vil sannsynligvis være fornøyd med å bygge et nettsted med Wix eller Weebly. Vi fant imidlertid ut at Wix er litt enklere å bruke og har betydelig bedre hjelp og støtte – som begge vil spare deg for tid og potensielt penger.

I denne guiden vi’Jeg graver dypt inn i hver nettstedsbygger’fordeler og ulemper, og hjelper deg å finne din perfekte match. Vi’har gjort forskningen for å gi deg best mulig innsikt i disse to markedslederne:

Så det’er den tynne på Wix og Weebly. Les videre for å finne ut mer om hvordan de stables mer detaljert.

1

Brukervennlighet: Hvorfor er Wix så mye enklere å bruke?

BrukervennlighetProsConsWix

Weebly

 • Ingen koding nødvendig
 • Nybegynnervennlig dra-og-slipp-tilpasning
 • Wix ADI kan opprette en webside for deg i løpet av få minutter
 • Valgmengde og kreativ frihet kan være overveldende
 • Ingen koding nødvendig
 • Strukturerte maler gir retningslinjer å følge
 • I tester fant folk det vanskelig å få tak i
 • Mer restriktiv enn Wix

Både Wix og Weebly er dra og slipp nettstedbyggere. Dette gjør dem superenkle å bruke fordi du bare kan dra elementer rundt siden din til du’er fornøyd med hvordan det ser ut. Ikke alle dra- og-slipp-byggere er skapt like.

Wix er en ren dra og slipp-byggherre, noe som betyr at du kan plassere hva som helst hvor som helst på websiden din. Weebly har mer struktur i maler. Dette gir mer konsistens og gjør det mulig å bytte mal, noe som gjør livet enklere hvis du ombestemmer deg senere. Det betyr imidlertid at Weebly er litt mer restriktiv når det gjelder nettstedet ditt’s visuelle.

Hvorfor foretrekker brukere Wix?

Totalt sett Wix’s drag and drop editor er enklere å bruke enn Weebly’s. Den’er ekstremt enkel å tilpasse malen din, og gir total nybegynnere total fleksibilitet.

“Det [Wix] var veldig bra,” sa en bruker under testingen vår. “Enkelheten med det hele, du bokstavelig talt drar og slipper ting fra menyen til webredigeringsprogrammet, og deretter flytte rundt og endre størrelse på dem er ganske enkelt.”

“Sannsynligvis den beste delen om Wix var at hastigheten på prosessen for å sette opp et nettsted,” sa en annen.

Hvis du vil se hvor enkelt og raskt Wix er å bruke, kan du se videoen nedenfor:

Spille

Imidlertid gir Wix deg så mye valg at noen av brukerne våre synes det var overveldende til å begynne med. Men de likte den kreative friheten og synes det var enkelt å navigere. Det rene dra-og-slipp-designet betyr at du enkelt kan redigere siden din med bare noen få klikk.

I kontrast, Weebly’s mer strukturert design gjør redigering til en mer stiv opplevelse.

“Den’er som en mer begrenset versjon av Wix,” sa en bruker etter å ha bygget nettsteder med begge plattformene. “Den’er enklere å bruke i utgangspunktet, men jeg tror at den også treffer litt av et glassloft der Wix ikke gjør det’t.”

Dette kan passe for noen mennesker, men de fleste av brukerne våre synes Weebly var vanskeligere. Den’er fortsatt rettet mot nybegynnere uten kunnskap om koding, det’er bare mye mindre intuitivt.

“Den’Det er ganske bra, men det er bedre alternativer,” sa en bruker. “Jeg foretrekker Wix og dens fleksibilitet.”

“Flytte tekstbokser er ikke’t veldig flytende, det’er for restriktiv,” sa en annen.

Så mens Weebly er brukervennlig, kan det det’t konkurrere med Wix når det gjelder fleksibilitet eller generell brukervennlighet. Folk fant funksjoner som er vanskelig å finne eller ble frustrerte over å prøve å tilpasse tekstbokser og bilder. Det vil avhenge av personlig preferanse om du’Jeg vil glede deg over eller føle deg begrenset av strukturen til Weebly’s maler.

Wix ADI

Både Wix og Weebly er enkle å bruke, nybegynnerbyggere. Men hva hvis du ikke gjør det’t vil bruke tid på å tilpasse, dra, slippe og designe nettstedet ditt?

Hvis du’d vil heller ha designet i noen andre’hender eller bare vil at nettstedet ditt skal opp raskt, velge Wix ADI. ADI står for Kunstig design intelligens.

Alt du gjør er å oppgi informasjon som navnet på nettstedet ditt og hva det er’s for, og velg et design du liker utseendet til. Den’Det er greit hvis du ikke gjør det’Jeg vet all denne informasjonen ennå, siden du kan fylle ut den senere. Wix ADI bruker da det du har’Vi har fortalt det å opprette et nettsted for deg!

Selvfølgelig kan du fortsatt endre design og layout hvis du vil. Du kan til og med flytte nettstedet ditt til Wix Editor hvis du bestemmer deg for at du vil være mer hendig. Men du ikke’t trenger å. Den’alt er personlig og ganske klart til å gå live.

Wix ADI gir deg kreativ kontroll og valg uten presset om å designe sideoppsettet selv. Den’er rask, uanstrengt og ser bra ut.

Kjennelse: Wix vinner brukervennlighet hendene ned. Weebly’s mer restriktive maler tar lenger tid å bli vant til. Ditt valg avhenger av personlig preferanse og – enda viktigere – selvtillit! Men hvis du’Når du ønsker å komme online enkelt og raskt, er Wix det beste valget.

2

Prising og verdi for pengene: Hvor mye koster Wix og Weebly?

Priser & Verdi for MoneyProsConsWix

Weebly

 • Gratis plan tilgjengelig
 • 7 betalte planer å velge mellom
 • Stor verdi for pengene
 • 3 netthandelsplaner og 4 nettstedplaner
 • Den billigste e-handelsplanen er 20 dollar
 • Gratis plan tilgjengelig
 • 4 betalte planer å velge mellom
 • Alle planer har e-handelsfunksjoner

Når det gjelder Wix vs Weebly, ønsker de fleste å vite om pris. Både Wix og Weebly tilbyr en gratis plan, som du kan holde deg på så lenge du vil.

Wix har syv betalte planer totalt, alt fra $ 13 – $ 39 i måneden. Weebly har fire betalte planer alt fra $ 5 – $ 25 i måneden (faktureres årlig). Disse planene dekker grunnleggende funksjoner helt frem til avanserte e-handelsfunksjoner.

Du lurer kanskje på hvorfor du til og med skal se på hvilke betalte planer som tilbys hvis både Wix og Weebly har gratisplaner.

Det fine med gratisplaner er at du kan prøve byggherren og faktisk komme i gang med å lage nettstedet ditt uten å betale – vel, hva som helst! Der’s heller ikke noe press for å oppgradere som der’Det er ingen tidsbegrensning på gratisplanen: du kan fortsette med den så lenge du vil.

Men vi ville ikke’t anbefaler å holde deg på en gratis plan på lang sikt. For det første vil det være funksjoner du kan’t låse opp med mindre du oppgraderer. Wix har flere funksjoner tilgjengelig på sin gratis plan enn Weebly gjør. Men det er fremdeles ting du vant’t være i stand til å gjøre det, som å akseptere betaling online. Disse begrensningene gjør det veldig vanskelig å utvide nettstedet ditt.

Den andre viktigste ulempen med en gratis plan er at du vil ha annonser på nettstedet ditt. Enten det’s et Wix-banner eller en Weebly-pop-up, reklamer ser uprofesjonelle og ødelegger det nøye bygget nettstedet ditt. I tillegg kan du gjøre det’t koble til et tilpasset domene. Så i stedet for en personlig nettadresse som www.my-amazing-website.com vil den ha utbyggernavnet i, som: www.my-wix-website / wixsite.com.

Dette er bare ting å være klar over før du velger Wix eller Weebly. Den’Det er alltid verdt å se på de betalte planene først. Så når du bestemmer deg for å oppgradere deg’er ikke fast med dyre premier. Heldigvis er verken Wix eller Weebly dyre – les videre for å se hvordan de sammenligner seg.

Er det verdt å betale for en Wix premiumplan?

Wix’premium-planene tilbyr sju forskjellige pakker. Jo høyere plan, jo flere funksjoner og støtte får du:

wix nettsted prisplanerWix har fire prisplaner for nettstedbyggere, som spenner fra $ 13 til $ 39 per måned.

De oppgitte prisene på bildet over er basert på årsplaner. Hvis du velger å betale månedlig, er prisene per måned høyere.

Wix har tre forretningsplaner som strekker seg fra $ 20 – $ 35 i måneden: Business Basic, Business Unlimited og Business Pro. Alle disse planene har e-handelsfunksjoner, slik at du kan godta online betalinger og drive en nettbutikk. Det er fire nettstedplaner som strekker seg fra $ 11 – $ 29 i måneden: Combo, Ubegrenset, Pro og VIP.

Hvis du registrerer deg for en ettårig eller toårig plan, kan du spare fra 25% til 43% per år, avhengig av hvilken pakke du velger:

Wix prissettingsplaner Månedlig ($ / måned) 1-års ($ / måned) Besparelser (%) 2-års ($ / måned) Besparelser (%)combo

ubegrenset

Pro

eCommerce *

VIP

$ 17$ 1324%$ 10.5019%
$ 22$ 1723%$ 13.5021%
$ 27.$ 2219%$ 1818%
$ 28$ 2318%$ 1822%
$ 56$ 491. 3%$ 4214%

* Denne prisen gjenspeiler Business Basic-planen som er den billigste av de tre premium-planene for e-handel.

Så hva får du faktisk for pengene dine? Den beste verdien planen er $ 22 per måned Pro-plan. Den’er designet for små bedrifter som trenger hjelp med merkevarebygging, gir en gratis, profesjonelt designet logo og avanserte markedsføringsverktøy.

Hvis du vil selge via nettstedet ditt, kan du begynne med Business Basic-planen til $ 23 per måned. Dette lar deg godta online betalinger, gir deg ubegrenset båndbredde og 20 GB lagring, fjerner Wix-annonser og inkluderer apper som Google Analytics og Site Booster for å hjelpe nettstedet ditt å lykkes med mer.

Du kan lese mer om Wix’verdi for pengene og hvordan du velger den beste planen for deg i vår Wix-prisanmeldelse.

Hvorfor er Weebly billigere enn Wix?

Med Weebly, du’har fått fire premiumplaner fra $ 5 per måned for deres Connect Plan til $ 38 per måned for sin Business Plus-plan (betales årlig).

Prisområdet faller ganske betydelig til $ 5 per måned – $ 38 per måned, hvis du abonnerer på en toårsplan (klikk her for detaljert analyse av Weebly-prisplaner).

Weebly-gjennomgang - PrissettingstabellerPrisen per måned varierer avhengig av lengden på Weebly-abonnementet du velger.

Her er en tabell som viser deg Weebly’prisene varierer avhengig av om du registrerer deg for seks måneders, ett eller to års planer:

Prisplaner for Weebly6 måneder ($ / måned) 1-års ($ / måned) Besparelser (%) 2-års ($ / måned) Besparelser (%)Koble

Pro

Virksomhet

Opptreden

$ 8$ 538%$ 420%
$ 18$ 1233%$ 925%
$ 35$ 2529%$ 2116%
$ 46$ 3817%$ 358%

I likhet med Wix, dekker Weebly enkel nettstedsbygging helt til e-handel. Så om du’re starte en portefølje eller etablere en nettbutikk, de’Vi har noe for deg.

Den billigste planen å selge gjennom er Pro $ 18 i måneden. Du kan selge opptil 25 produkter på denne planen. Dette fjerner også Weebly-annonser fra nettstedet ditt, gir deg ubegrenset lagring og lar deg koble til et tilpasset domene.

Hvis du vil ha videobakgrunner, passordbeskyttelse, eller HD-video og lyd, du’Jeg trenger igjen Pro-plan er det billigste alternativet til $ 12 i måneden (faktureres årlig). Den’er også den billigste planen for å låse opp telefonstøtte.

Kjennelse: Den’er en nær samtale! Wix’gratis plan inkluderer flere funksjoner enn Weebly’s, men Wix’premieplanen er dyrere. Totalt sett vinner Weebly denne.

3

Designfleksibilitet: Kan du få et fantastisk nettsted med Weebly og Wix?

Design fleksibilitetProsConsWix

Weebly

 • Over 500 profesjonelt designede maler
 • Alle maler er mobile responsive
 • Høyt nivå av kreativ kontroll over tilpasning
 • Kan’t endre maler når nettstedet er live
 • Koding er ikke innebygd i redaktøren
 • Over 50 bransjespesifiserte maler
 • Kan bytte maler når nettstedet ditt hadde blitt live
 • Alle maler er mobile responsive
 • Mindre kreativ kontroll enn Wix
 • Mindre utvalg av maler enn Wix

Du vil at nettstedet ditt skal se bra ut. Men en vinnermal går langt utover hvordan nettstedet ditt vises på siden. Fungerer det på mobile enheter? Kan du bytte mal etter deg’Har du publisert nettstedet ditt? Hvor mange er det å velge mellom? Og hvor mye kan du tilpasse dem til å virkelig gjøre dem til din egen?

Hvorfor har Wix ti ganger så mange maler som Weebly?

Wix har over 500 profesjonelt designede maler for deg å velge mellom. Du kan søke etter bransjen din, fra blogger til nettbutikker. Det er til og med blanke maler der du kan starte helt fra bunnen av, så det er virkelig noe for enhver smak.

wix populære malerWix har over 500 design av høy kvalitet å velge mellom, og dekker en rekke bransjer og kategorier.

Hele Wix’maler er fullt responsive på mobilen. Dette er veldig viktig og betyr at du ikke gjør det’t trenger å bekymre deg for å gå glipp av besøk fra alle de mobile brukerne!

Weebly har også maler av høy kvalitet. Den har et mindre utvalg enn Wix, med litt over 50 design. Hver stilige mal er fullstendig mobil responsiv og profesjonelt designet, selv om den kanskje er mindre slank enn Wix’s temaer.

Som Wix har Weebly bransjespesifikke temaer fra begivenhetsnettsteder til forretnings- og porteføljesider. Det kan du dessverre’t søk etter den valgte bransjen. Men med et mindre utvalg av maler å bla gjennom er dette en mindre frustrasjon.

Velg nøye – Visste du at du kan’t endre maler med Wix?

Å velge riktig mal for nettstedet ditt er en viktig beslutning. Og det kan være vanskelig, spesielt når du’re spoilt for valg!

Både Wix og Weebly lar deg forhåndsvise malen din først. Men, bare Weebly lar deg endre malen etter deg’har publisert nettstedet ditt. Med Wix, hvis du endrer malen når nettstedet ditt er live, du må starte på nytt fra bunnen av. Dette er den største ulempen for Wix, og det er verdt å tenke på når du tar ditt valg.

Noe som gir deg mer tilpasningsfrihet?

Noe av det viktigste ved å velge en nettstedsbygger er hvor tilpassbare og høykvalitets temaer er. Å velge en mal du kan’t redigering vil være som å kjøpe et lerret og ikke kunne male på det!

Både Wix og Weebly har design av høy kvalitet. Men hvor mye kan du virkelig gjøre dem til dine egne? Svaret er, masse! Vi’Jeg har allerede nevnt hvor fleksibel Wix’maler er. Den rene dra og slipp-designen betyr at du kan endre hva du vil, uansett hvor du vil.

Weebly’maler, derimot, skaper en mer strukturert redigeringsopplevelse. For noen er dette en lettelse! Andre synes det er begrensende, men uansett kan du fremdeles lage et nettsted som’er helt personlig og unik for deg.

Hvis du virkelig vil bryte formen, kan du til og med justere malen’s kode. Med Weebly kan du få full tilgang til nettstedet ditt’s backend-kode via Weebly Code Editor – dette er flott for å legge til egendefinerte funksjoner, finjustere det visuelle eller fikse formateringsavvik..

Dette er 100% valgfritt: hvis du kan’t-kode, kan du fremdeles bruke Weebly! Men hvis du har kodingskunnskap, kan du bruke den til å utvide nettstedet ditt.

wix vs weebly - weebly editorDu har muligheten til å bruke kode for å tilpasse nettstedet ditt enda mer. Med Weebly blir dette automatisk inkludert i redigeringsmenyen.

Du kan’t kode med Wix som du kan med Weebly. For å komme under panseret på et Wix-nettsted, må du aktivere Wix Corvid, som lar deg lage tilpasset innhold og funksjoner på hele nettstedet ditt. Dette kan være å bygge databaser, eller gjøre nettstedet ditt mer interaktivt.

Med mer veiledning og trinnvise videoopplæringer, er Wix Corvid mer nybegynnervennlig enn Weebly’s faktisk koding. Men det er ikke det samme som å legge inn HTML-kode direkte på websiden din som du gjør med Weebly’s redaktør.

Dommen: Weebly vinner designfleksibilitet. Weebly vinner for sin mulighet til å bytte mal når nettstedet ditt er live. Wix er mer tilpassbar, og har et bredere spekter av maler. Men å ikke kunne endre din Wix-mal gjør Weebly til vinneren.

4

Funksjoner og verktøy: Hvilken byggherre som gir nettstedet ditt litt ekstra?

Funksjoner og verktøyProsConsWix

Weebly

 • Mange tilpassede verktøy av høy kvalitet
 • Funksjonene oppdateres jevnlig
 • Mindre innebygde funksjoner enn Weebly
 • Stoler mer på tredjepartsapper for å utvide nettstedet ditt
 • Flere innebygde funksjoner enn Wix
 • Mer avanserte verktøy for netthandel og blogging
 • Færre og generelt dårligere tilpasningsverktøy
 • Mindre regelmessige oppdateringer enn Wix

Den’Det er veldig bra å ha et nettsted som ser fantastisk ut. Men det kan det’t ser bare bra ut. Det må jobbe hardt for deg.

Både Wix og Weebly har mange innebygde funksjoner, og som et resultat scorer de like bra på dette området. Hva’mer, både utbyggerne forbedrer og oppdaterer funksjonene regelmessig – Wix skyver ut oppdateringer nesten hver måned, slik at du kan være sikker på at du’får den nyeste versjonen.

Tilpasningsverktøy

I tillegg til standardredigeringsverktøyene som følger med dra og slipp-design, har Weebly en rekke tilpasningsverktøy, inkludert:

 • Video bakgrunner
 • Tilpassede overskrifter
 • Bakgrunn i full bredde og farger
 • Lag undersøkelser, kontaktskjemaer, RSVP-lister og mer

Så du kan bruke disse funksjonene for å gjøre nettstedet ditt så unikt som du vil! Disse verktøyene er nyttige uansett formålet med nettstedet ditt. De’er designet for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut og engasjere besøkende.

Wix har også videobakgrunner og intuitive tilpasningsverktøy. Andre funksjoner inkluderer:

 • Ubegrensede skrifter
 • Rulleeffekter
 • Mediegallerier for bilder, videoer og tekst
 • Legg til kart, attester, kontaktskjemaer og mer

Disse verktøyene bør trekke oppmerksomhet til innholdet ditt og legge til brukeren din’s erfaring. Wix’Nettverksbyggerverktøyene er mer avanserte enn Weebly’s.

Både Wix og Weebly har oppdaterte og avanserte redigeringsverktøy for å gjøre å bygge, redigere og oppdatere nettstedet ditt så hyggelig som mulig.

5

Netthandel: Dette gjør det enkelt å selge?

Weebly har mer et e-handelsfokus enn Wix, men begge utbyggerne har verktøy og funksjoner for å støtte nettbutikker. Weebly’De siste oppdateringene har alle styrket denne muligheten for e-handel. Noen av disse funksjonene og oppdateringene inkluderer:

 • Bestill online, henting i butikk
 • Spor kupongstatistikk og ytelse
 • Fullt integrert handlekurv
 • Sikker utsjekk
 • Spor og administrer varelageret ditt
 • Selg fysiske og digitale produkter og tjenester

Disse funksjonene gjør ikke bare livet ditt som bedriftseier enklere, de gjør også shopping på nettstedet ditt enklere og morsommere for kundene dine – noe som gjør det mer sannsynlig at de’Jeg kjøper noe fra nettstedet ditt.

En god kundeopplevelse betyr også at de’Det er mer sannsynlig at du vil anbefale nettstedet ditt til venner, og til og med returnere seg selv. Weebly har også en rekke tredjeparts netthandelsapper, i tilfelle funksjonen du’re etter isn’t bakt inn til plattformen.

Mens Wix har en e-handelsfunksjon, involverer den flere tredjepartsapper enn Weebly for å få den fra bakken.

At’s ikke å si at du kan’t bygge en nettbutikk med Wix – it’Jeg vil bare involvere litt mer krefter for å få en skikkelig god. Fortsatt er her noen av e-handelsfunksjonene som er innebygd på Wix-nettstedet:

 • Produktgallerier av høy kvalitet
 • Sikker utsjekk
 • Global skatt og frakt
 • Kuponger og rabatter
 • Flere betalingsalternativer: 0% transaksjonsgebyr
 • Administrer bestillinger og spore lagerbeholdningen

Som du ser, tilbyr Wix alle de grunnleggende funksjonene for å støtte en vellykket nettbutikk. Men for en mer sofistikert eller kraftig netthandel, må du benytte deg av innebygde og / eller tredjepartsapper.

Dømmelse: Weebly vinner netthandel. Wix kan være bra for noen, men Weebly’de siste forbedringene innen netthandel gjør det til den klare vinneren. Du’Jeg vil få en bedre nettbutikk, og synes å gjøre det til en helvete mye enklere også.

6

Markedsføring: Kan du garantere tilbakevendende besøkende?

Å bygge et flott nettsted er en ting, men å få folk til å bruke det er en ganske annen. Heldigvis har Wix og Weebly begge kraftige innebygde markedsføringsverktøy som kan hjelpe deg med å opprette e-postkampanjer og bygge opp kundelojalitet.

Weebly Promote lar deg bygge og integrere e-postkampanjer direkte med nettstedet ditt. Dette betyr at du kan bygge e-postlister, lage egendefinerte e-postmeldinger med dra og slipp, spore e-poststatistikken og mer. Å sende ut gode e-postmeldinger til brukerne dine kan være en fin måte å tiltrekke seg gjentatte bedrifter.

På den annen side lar Wix Shoutout deg enkelt sende ut e-post eller til og med dele via sosiale medier. Rop ut’e-postkampanjer kommer med tilpassbare, profesjonelle maler, og lar deg også spore engasjementsberegninger og integrere kontaktskjemaer. Alt i alt gjør Wix Shoutout e-postmarkedsføring smart og stressfri.

Dommen: Nesten for nær å ringe, men Wix kan kanskje bare skygge for det. De ekstra sosiale mediefunksjonene gir det en liten fordel over Weebly, men, igjen, vi don’Jeg tror ikke dette er et avbrytende spørsmål.

7

App-markeder: Hvilken byggherre gir deg flere ekstra funksjoner?

App MarketsProsConsWix

Weebly

 • Over 200 apper å velge mellom i Wix App Market
 • Nye apper blir lagt til jevnlig
 • Blanding av interne og tredjepartsapper
 • Bruk apper for å utvide nettstedet ditt
 • Mindre rekkevidde enn Weebly
 • Over 300 apper å velge mellom i Weebly App Center
 • Nye apper blir lagt til jevnlig
 • Over 50 gratis apper i Weebly App Center
 • Foreslå at nye apper legges til
 • Færre kategorier enn Wix for å hjelpe med å bla gjennom

Når du’ser på hvilke funksjoner hver byggherre har å tilby, det’det er lurt å se på apper også. Apper kan fylle hullene i de innebygde funksjonene’t dekke og gi mer kraft til nettstedet ditt.

Weebly har et imponerende utvalg av apper. De Weebly App Center har over 300 apper for deg å velge mellom. Av disse, over 50 av dem er gratis! Nye apper blir lagt til hele tiden, og du kan til og med sende inn egne ideer til nye apper.

weebly app-senterWeebly’s App Center har forskjellige kategorier du kan søke gjennom, og nye apper legges til regelmessig.

Heldigvis er Weebly ikke’t skryte av mengde over kvalitet. Du kan lese brukeranmeldelser og se stjernevurderinger for hver app mens du surfer. Du kan søke via kategori eller skrive inn det du’re leter etter. Enten du vil legge til en Facebook-lignende-knapp, eller en FAQ-seksjon, Weebly’s App Center har fått deg dekket.

Wix har også et stort utvalg av apper. De Wix App Market har over 200 apper, alt fra netthandel som Wix Stores til å legge til sosiale funksjoner som Facebook-kommentarer. Wix-appene er alle godt utviklet og har en høy funksjonalitet å legge til på nettstedet ditt.

For eksempel lar Wix Bookings-appen deg ta bestillinger online, synkronisere kalenderne dine, sende påminnelsesemails, tilby gruppeøkter, sette opp et medlemspåloggingsområde og mer. Mange av appene er gratis, og de fleste av dem har både gratis og betalt versjon, noe som utvider valget ditt. Som Weebly, kan du søke og bla gjennom Wix App Market for å finne det du har’kan du se etter, og se rangeringer og anmeldelser for hver app.

Dommen: Det’er uavgjort! Weebly har et bredere utvalg av apper å velge mellom, men begge utbyggerne tilbyr et imponerende antall apper av høy kvalitet. Regelmessige oppdateringer og en blanding av gratis og premium apps betyr at det du velger er en vinner her.

8

SEO: Er Wix eller Weebly bedre for å komme til toppen av Google?

SEOProsConsWix

Weebly

 • SEO Wiz lager en personlig trinnvis veiledning som du kan følge
 • Artikler og tips i Wix Knowledge Base
 • Grunnleggende innebygde SEO-verktøy
 • Støtter SEO-apper for å øke nettstedet ditt
 • Wix kan bare støtte deg der den kan – ingen garanterte resultater
 • Weebly Ultimate SEO Guide gir deg gjennom råd om SEO
 • Artikler og tips i Weebly brukerstøtte og blogg
 • Grunnleggende innebygde SEO-verktøy
 • Støtter SEO-apper for å øke nettstedet ditt
 • Weebly kan bare støtte deg der det kan – ingen garanterte resultater

Med en gang du’Har nettstedet ditt tilpasset og pyntet med alle funksjonene, appene og ekstrautstyrene du kan ønske deg, trenger du folk til å se det! At’s der SEO kommer inn. SEO står for Optimalisering av søkemotorer og er det som hjelper nettstedet ditt å rangere i søkemotorer.

Uten SEO vant du’t komme til toppen av Googles resultatside. Så det’er veldig viktig for å hjelpe nettstedet ditt å lykkes. SEO kan virke litt av et mysterium, men det’det er greit. Nettstedets byggherre vil hjelpe deg med å øke nettstedet ditt opp gjennom disse rangeringene.

Både Wix og Weebly har alle standard innebygde SEO-funksjoner som metatitler og alt-tags. Weebly har gode SEO-spørsmål og er en av de beste for å støtte deg der den kan. Den har en Ultimate SEO Guide som leder deg gjennom SEO trinnvis.

Denne guiden dekker alle det grunnleggende du trenger for å komme i gang, inkludert en SEO-sjekkliste du skal følge mens du setter opp nettstedet ditt. Deretter leder du deg gjennom forskning på søkeord, i mer avanserte handlinger for å utvide nettstedet ditt. Til slutt kan du lære om sporing for å måle og anvende vellykkede teknikker.

Du kan finne artikler om SEO i Weebly-bloggen, med nyttige lenker til andre artikler og guider. Du har et stort utvalg av apper og plugins også, som Traffic Booster og mer.

weebly seo-apper Weebly har apper som kan øke nettstedet ditt’s trafikk, fra å utvide e-postlisten din til å bli funnet i søkemotorer.

Wix har også veldig sterk SEO-veiledning for å hjelpe deg med å maksimere nettstedet ditt’s online tilstedeværelse. Hovedressursen er en app som heter Wix SEO Wiz. Først kan du søke etter hva du vil lære om og bla gjennom de forskjellige kategoriene for å finne nyttige guider, tips og artikler.

Aktiver deretter SEO Wiz. Dette skaper en trinnvis plan for deg å følge og øke din plass i søkeresultatene. Du oppgir navnet på nettstedet ditt, enten du’være et fysisk eller rent online merkevare, og skriv inn fem nøkkelord. Du’deretter gitt en personlig SEO-plan.

wix seo wiz planWix SEO Wiz lager en personlig trinnvis SEO-plan for deg å følge, og hjelper nettstedet ditt med å bli funnet i søkemotorer som Google.

I likhet med Weebly, har Wix også omfattende artikler og SEO-guider i sin hjelp og støtte og blogg. I tillegg har den automatisk innebygde verktøy som metakoder og optimaliserte overskrifter for å gi nettstedet ditt et forsprang. Hvis du vil bygge videre på dette, er det andre apper som Site Booster, så vel som Google Analytics, og Google Search Console som vil bidra til å øke nettstedet ditt.

Dommen: Det’er uavgjort! Når du velger mellom Wix eller Weebly, gjør du det’t trenger å bekymre deg for SEO. Begge jobber hardt for å få merke til nettstedet ditt. Wix skryter av at de har den beste SEO, men Weebly har gode hjelpemidler og apper også.

9

Alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Hvilken nettstedsbygger hjelper deg å spole tilbake?

backup & Gjenopprett ValgProsConsWix

Weebly

 • Kan lagre ubegrensede versjoner av nettstedet ditt som kopier
 • Øyeblikkelig gjenoppretting hvis noe går galt
 • Du må huske å lage kopier av nettstedet ditt som sikkerhetskopi
 • Kan angre endringer i redaktøren
 • Kan eksportere en kopi av nettstedet ditt til en zip-fil som en ekstern kopi
 • Hvis du forlater redaktøren eller publiserer, kan endringer’ikke angre
 • Må vente på Weebly-støtte for å gjenopprette nettstedet ditt – ikke øyeblikkelig
 • ZIP-filkopien kan’bli lastet opp til Weebly på nytt

Vi’har alle vært der. Den ene fingeren og deg’har slettet halve nettstedet ditt, eller gjort alt til en forferdelig grønn nyanse. Men hvis du’har du fått en sikkerhetskopi av nettstedet ditt, kan du gjenopprette det og puste et enormt lettelsens sukk. Hvis ikke, må du bruke timer på telefonen for å hjelpe og støtte for å prøve å få nettstedet tilbake til sin tidligere prakt?

Wix lar deg lagre ubegrensede versjoner av nettstedet ditt. Dette betyr at du kan gjenopprette hele nettstedet når som helst du vil (eller trenger) til! De får full karakter for dette, ettersom du kan gjenopprette nettstedet uker etter at du har gjort en feil. Bare husk å lagre kopier av nettstedet ditt når du’har oppdatert den og er fornøyd med endringene dine!

Weebly er litt mer restriktiv. Du kan angre endringer med en gang, men hvis du lukker redaktøren eller trykker på publiser, gjør den det’er dårlige nyheter – den grønne fargen er der for å bli. Du kan’t angre endringene når du har gjort det’har forlatt redaktøren eller publisert / oppdatert nettstedet ditt. Du’Jeg må gå tilbake og korrigere dem manuelt.

Hvis det verste skjer, og du ved et uhell sletter nettstedet ditt eller noen av sidene dine, vil det’det er ikke verdens ende. Du må bare sende Weebly på e-post og deretter vente på at de skal gjenopprette de tapte sidene for deg.

Selv om dette er en løsning, er det’er ikke så øyeblikkelig som Wix’muligheten til å gjenopprette nettstedet umiddelbart. Hvis du’hvis du driver virksomheten din online eller stoler på nettstedet ditt for inntektene dine, kan dette som venter på Weebly ha stor innvirkning.

Dømmelse: Wix vinner for alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Den umiddelbare løsningen slår Weebly’s tregere og potensielt mer stressende alternativ. Gjenoppretter nettstedet raskt til sin tidligere prakt med bare et par klikk, og venter på at noen andre skal gjøre det for deg.

10

Eksportere nettstedet ditt: Hvilken byggherre gir deg total kontroll over nettstedet ditt?

Å kunne eller ikke kan eksportere nettstedet ditt fra verken Wix eller Weebly kan potensielt være en viktig vurdering for deg.

weebly gjennomgå sikkerhetskopieringseksportDu kan enkelt opprette en ekstern sikkerhetskopi av Weebly-nettstedet i innstillingene dine.

Weebly lar deg faktisk eksportere nettstedet ditt og importere det til en annen vert hvis du vil. Dette er virkelig en fin funksjon som om du bestemmer deg for å forlate Weebly av en eller annen grunn, eller hvis Weebly en dag slår seg av, kan du alltid flytte nettstedet ditt fra Weebly og få det vert et annet sted.

Wix har ikke en eksportfunksjon. Selv om vi kan forstå at det er mange Wix-funksjoner som bare fungerer i deres vertsmiljø, er det’Det er alltid best å ha en solid backup-plan, siden du aldri kan fortelle hva fremtiden bringer.

Hvis du bruker tid på å bygge ut og forbedre et nettsted, vil du ha muligheten til å ta med deg nettstedet. Med Wix, det’Det er vanskelig å ikke føle seg som et gissel for den plattformen.

Dommen: Weebly vinner! Weebly lar deg eksportere nettstedet ditt ved å laste ned det til en zip-fil. Så du kan flytte nettstedet ditt til en annen vert hvis du vil. Du don’t har dette alternativet med Wix, noe som betyr at du kan’t bevege seg bort fra denne plattformen.

11

Hjelp og støtte: Hvilken byggherre som er flinkere til å få deg ut fra et trangt sted?

Hjelp & SupportProsConsWix

Weebly

 • Telefonstøtte på tvers av alle planer
 • Virkelig dyptgående og nyttig kunnskapsbase
 • Stor støtte på siden mens du oppretter og redigerer nettstedet ditt
 • Ingen live chat support
 • Hjelpressurser for e-post, live chat, telefon og sosiale medier
 • Brukerstøtte med artikler og guider
 • Support tilgjengelig 7 dager i uken
 • Telefonstøtte er bare tilgjengelig på høyere betalte planer

Som du kan se i den fullstendige gjennomgangen av Wix, er hjelpefunksjonen og samfunnsstøtten for Wix en av de beste delene av denne nettstedsbyggeren.

For hvert Wix-element som du bruker for å bygge nettstedet ditt, har de et eget “spørsmålstegn” der, så når du klikker på den, vil den vise deg spesifikke hjelpeinstruksjoner som er direkte relatert til elementet du bruker.

wix redigering støtte boblerWix tilbyr mange hjelpetips og guider for å lede deg gjennom å lage nettstedet ditt. Disse hjelpeboblene vises når du klikker på spørsmålstegnsymbolene.

Den’Det er fint hvordan du ikke’Jeg må bruke tid og grave i støttesenteret deres for å finne relatert hjelp (men det’er der hvis du trenger det). Wix er den eneste nettstedbyggeren som tilbyr denne typen hjelp på siden mens du’redigerer nettstedet ditt.

Weebly har derimot ikke denne funksjonen. Du må gå til støttesenteret, skrive inn det du trenger hjelp til og søke der.

Nok en gang på overflaten ser det ut som Wix’s hjelpefunksjoner er mye mer nyttige.

Selv om dette ser ut til å være sant, er grunnen til at Wix’Hjelpefunksjonene er så mye mer omfattende at produktet deres er mer sammensatt. Som nevnt over, gir Wix deg muligheten til å gjøre alle slags tilpasninger til elementene. Så med flere bjeller og fløyter, trenger de naturlig nok mer støtte.

Wix tilbyr deg telefon- og e-poststøtte på tvers av alle planene fra mandag til torsdag fra 5 til 17, mens Weebly tilbyr telefonstøtte bare for Pro, Business og Performance-planene. Men du kan velge mellom e-post og live chat support, eller ring dem mandag til fredag ​​fra 06.00 til 18.00, og i helgene fra 08.00 til 17.00.

Wix har en veldig nyttig og dyptgående kunnskapsbase. Der’s en søkefelt som du kan bruke til å finne spesifikke spørsmål, eller bla gjennom kategorier som ‘Starter’, ‘domener’, og mer. Disse lenker til en rekke hjelpeartikler, guider og tips. Du kan også bruke Wix Blog, eller Wix’s sosiale medier for mer hjelp og støtte ressurser.

Sammenlignet med Wix, Weebly’s hjelpesenter er litt mindre utviklet, men fremdeles veldig nyttig. Den’er lagt opp i en lignende stil med en søkefelt og kategorier for surfing.

wix vs weebly - weebly supportWeebly’brukerstøtten har en søkefunksjon samt kategorier med lenker til nyttige artikler som du kan bla gjennom.

I tillegg til telefon, e-post, live chat support og brukerstøtte, har Weebly også et forum og sosial støtte, så der’er noe for enhver smak.

Hvis du abonnerer på Wix’s VIP-plan, de har et eget, dedikert VIP-prioritert telefonsupportteam der du har tilgang til en-til-en personlig support fra teamet deres (mer om prisfastsettelsen av VIP-planen nedenfor).

Dømmelse: Wix vinner hjelp og støtte. Mens Weebly dekker flere baser med sitt live chat-alternativ, er telefonstøtte bare på høyt betalte planer. Wix’s kunnskapsbase er mer detaljert, og støtten på siden er uvurderlig, spesielt for nybegynnere.

Wix vs Weebly: Konklusjon

Wix vs Weebly: vi’Vi har sett på brukervennligheten, maldesign, funksjoner, apper, SEO-verktøy, alternativer for sikkerhetskopiering og eksport, hjelp og støtte og priser. La’s gjengi hvordan de gjorde det på hvert område før de delte de siste tankene om vinneren:

Wix vs WeeblyWixWeeblyBrukervennlighet

Priser

Designfleksibilitet

Funksjoner og verktøy

App-markeder

SEO

Alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Eksporterer nettsted

Hjelp og støtte

Wix har et rent dra og slipp-design som betyr at du kan designe siden din med bare noen få klikk. Den’er en rask og enkel måte å opprette nettstedet ditt.Weebly er en dra og slipp-byggherre, men har flere grenser i maler. I tester syntes folk det var mindre intuitivt enn Wix og vanskeligere å bruke på grunn av dette. Men det’er fremdeles brukervennlig så lenge du tar deg tid til å bli vant til det.
Wix’s prisplaner varierer fra $ 11,00 til $ 35,00 per måned.Weebly’Prisplaner varierer fra $ 8 til $ 38 per måned.
Wix har over 500 profesjonelle, trendy maler. Designene er mer tilpassbare enn Weebly’s maler. De er mobile klare og der’er en dedikert mobilredigerer.Weebly har færre maler, og designene deres er mer grunnleggende. De lar deg bytte maler og redigere HTML / CSS-koder (hvis du vet hvordan du gjør det). Alle maler er mobile responsive.
Wix introduserer nye eller forbedringer av eksisterende verktøy på månedlig basis. De har en rekke innebygde verktøy, men er mer avhengige av interne og tredjepartsapper for skalerbarhet.Weebly har flere interne funksjoner og verktøy enn Wix, og er avhengig av apper for å tilby disse funksjonene. Men tilpasningsverktøyene er mindre avanserte enn Wix.
Wix har et bredt utvalg av nyttige apper i Wix App Market. Over 200 apper tilbys, inkludert interne apper som Wix Bookings. Nye apper blir lagt til regelmessig.Weebly har et imponerende App Center, med over 300 apper å velge mellom. Nye apper blir lagt til regelmessig. Du kan til og med sende inn dine egne ideer for nye apper.
Wix har innebygde SEO-verktøy som alt tags og metatitler. Den har også Wix SEO Wiz som lager en personlig trinnvis SEO plan for nettstedet ditt. Du kan finne artikler, guider og tips i Wix brukerstøtte og blogg også.Weebly har innebygde SEO-verktøy. Den har også en Ultimate SEO Guide som leder deg gjennom SEO-prosessen. Dette inkluderer en SEO-sjekkliste for å komme i gang. Du kan finne artikler og andre guider i Weebly-bloggen.
Du kan lagre ubegrensede kopier av nettstedet ditt, slik at du kan gjenopprette en tidligere versjon av nettstedet ditt umiddelbart hvis noe går galt.Du kan angre endringer så lenge du gjør’er fremdeles i redaktøren. Hvis du forlater redaktøren eller trykker på publisere, kan du gjøre det’t angre endringene. Hvis du sletter sider, må du vente til Weebly-støtte for å gjenopprette nettstedet for deg.
Wix gjør det ikke’t har en eksportfunksjon, så du kan gjøre det’t migrere nettstedet ditt til en annen plattform.Du kan eksportere nettstedkodene dine, men fremtidige redigeringer må gjøres ved å endre kodene (ikke nybegynnervennlig).
Wix tilbyr støtte via sin kunnskapsbase, e-post og mange guider / tutorials. Du kan også planlegge telefonavtaler. Det er mange nyttige ressurser på siden mens du’re faktisk lage nettstedet ditt også. Totalt sett Wix’s støttesenterveiledninger er mer omfattende enn Weebly’s.Weebly tilbyr support via telefon på sine høyere planer, samt live chat og e-post. Den har også et hjelpesenter (som Wix’s kunnskapsbase), her kan du finne guider, artikler og tips.

Wix er vår beste nettstedbygger. Den’s det beste valget for nybegynnere, reklamer og netthandel. Det slo Weebly når det gjaldt brukervennlighet, funksjoner og verktøy, gjenopprette nettstedet ditt, hjelp og støtte, og priser og verdi for pengene.

Weebly er det beste valget for netthandel og porteføljesider. Hvis du vil ha en mer strukturert maldesign, Weebly er byggherren for deg. Det slo Wix i designfleksibilitet og eksportere nettstedet ditt. Denne fleksibiliteten gjenspeiles ikke i maldesignene sine, så hvis du vil ha mye tilpassing, ikke’t velger Weebly med mindre du kan kode.

Nå du’har du fått en bedre ide om Wix eller Weebly er den bedre byggherren for deg, hva venter du på? Prøv Wix eller Weebly gratis i dag. Hvis du’er du fremdeles fast, hvorfor ikke prøve begge deler og se hvilke du liker bedre? Glad nettstedbygging!

Wix vs Weebly: vanlige spørsmål

Noe som er billigere, Wix eller Weebly?

Wix tilbyr et bredere utvalg av billigere betalte planer du kan velge mellom. Både Wix og Weebly tilbyr en gratis plan som du kan holde deg på så lenge du vil!

Weebly’den billigste planen er den Koble plan til $ 8 i måneden (faktureres årlig). Det er fire betalte planer totalt, fra $ 8 – $ 38 i måneden (faktureres årlig).

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om prisene som tilbys av hver byggherre, kan du gjøre det Les Wix Pricing Review for mer informasjon om Wix’s premier, eller les vår gjennomgang av Weebly-priser for en sammenbrudd av Weebly’s planer.

Vil Wix eller Weebly la meg selge på nettet?

Ja! Både Wix og Weebly har netthandelsplaner slik at du kan opprette en nettbutikk eller selge gjennom nettstedet ditt.

Weebly har mange e-handelsfunksjoner som støtter nettstedet ditt. Du kan selge videre alle Weebly-planer, starter med opptil 10 produkter på billigste starterplan til 8 dollar i måneden (faktureres årlig). Dette kommer med en 3% Weebly transaksjonsgebyr. Hvis du vil ha 0% transaksjonsgebyr og ubegrensede produkter, du’Jeg trenger forretningsplanen til 25 dollar i måneden.

Wix’den billigste e-handelsplanen er Business Basic-plan til 20 dollar i måneden (faktureres årlig). Dette har 0% transaksjonsgebyr, ubegrenset produkter og båndbredde. Det er tre netthandelsplaner: Business Basic, Business Unlimited og Business Pro.

Les Wix e-handelsomtale for en grundig titt på den beste måten å selge på nettet med denne nettstedbyggeren. Eller, Les vår Weebly e-handel gjennomgang og finn ut mer om hva den har å tilby for bedriften din.

Noe som er bedre, Wix eller Weebly?

Dette er virkelig ned til personlig behov og preferanser! Men i forskningen vår lyste Wix ut som den beste all-round nettstedbyggeren. Den’er enklere å bruke, har bedre tilpasning og har bedre valuta for pengene. Weebly er bedre på noen områder – for eksempel, slik at du kan bytte mal etter deg’har publisert nettstedet ditt. Men totalt sett vi’d må anbefale Wix.

Sammenlign de beste nettstedbyggerne i sammenligningstabellen vår for en full titt på hvordan Wix og Weebly rangerer mot andre ledende konkurrenter.

Er Wix og Weebly helt gratis?

Ja! Både Wix og Weebly har gratis planer, som er 100% kostnadsfrie. Du don’t må betale en eneste cent for å opprette og publisere nettstedet ditt med en av disse nettstedbyggerne. Du kan holde deg på gratisplanen så lenge du vil. Men ingen av byggherrene vil la deg koble til et tilpasset domene eller fjerne annonsene deres fra nettstedet ditt mens du’er på gratisplanen.

Hva’s forskjellen mellom Wix og Weebly?

Wix og Weebly er begge super populære nettstedbyggere. Wix er en ren dra og slipp-byggherre, noe som betyr at du kan dra hva som helst, som tekstbokser og bilder, hvor som helst på websidene dine. Weebly har flere grenser i redaktøren sin, og betyr det’er mer restriktiv enn Wix. De har forskjellige funksjoner og prisplaner, så det’er viktig å se på begge før du velger.

Les Wix-gjennomgangen vår for en grundig titt på den beste all-round nettstedbyggeren. Eller les Weebly Review for en fordeler av funksjonene, brukervennligheten og mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me