A Shopify árainak áttekintése – Mennyibe kerül a Shopify ára?


Contents

Shopify árképzés

Shopify árképzés


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd a Shopify árazási terveket

A megfelelő e-kereskedelem-készítő kiválasztása zavaró lehet, különösen amikor megpróbál navigálni a tranzakciók rejtett díjain vagy a hitelkártya-díjakon.

Ebben a Shopify-árak áttekintésben mi’Megvizsgálja a tranzakciós díjak általánosan félreértett fogalmát, hogyan lehet azokat eltávolítani, és hogyan lehet megtakarítani a hitelkártya-díjakat..

Jeremy áttekintése

Utoljára 2020. április 15-én frissítették

enged’Legyen őszinte, mindannyian jó üzletre vágyunk, ha a lehető legtöbbet hozza ki a vásárlásokból, miközben a lehető legkevesebbet fizeti. Az idő nehéz és minden dollár számít.

De amikor kiválasztunk egy eszközt vállalkozásának felépítéséhez, akkor az árazás szempontjából csak egy tényező a sok közül, és én’d érvelése szerint ez a tényező nem lehet a legfontosabb. Végül is, mi segít elérni céljait – automatikusan választja a legolcsóbb eszközöket, vagy kiválasztja a rendelkezésre álló legjobb eszközöket, még akkor is, ha havonta többet fizetnek?

Shopify tervek

A Shopify három árazási tervet kínál:

 • A Shopify Basic havi 29 dollárba kerül, 2,9% + 30-tal¢ online tranzakciónként.
 • A fő Shopify terv havi 79 dollárba kerül, 2,6% + 30-tal¢ tranzakciónként.
 • Az Advanced Shopify havonta 299 dollárba kerül, 2,4% -kal + 30¢ tranzakciónként.

A teljesen üzemeltetett Shopify Plus platform havonta 2000 dollárral kezdődik.

Legjobb tipp! Takarítson meg 10% -ot az összes Shopify-tervről, ha éves előfizetésre feliratkozik, vagy 20% -ot, ha kétéves feliratkozást jelent.áruházi árképzés a pizza árához viszonyítvaNoha nem szabad a Shopify árán lakozni (igen, ez nem a legolcsóbb eszköz ott), ez még mindig nem fog karba és lábaba kerülni egy teljesen működőképes, sok hasznos online áruház felállításának és működtetésének. jellemzők.

Belső tesztelésünk során a Shopify 3,5 / 5 csillagot kapott “a pénz értéke” kategória. Nyilvánvaló, hogy a Shopify nem a legolcsóbb e-kereskedelem-építő a piacon. De véleményem szerint ez az egyik legjobb és az’s minden évvel javul.

Mit’s A Shopify a Covid-19 világjárványra adott válaszként cselekszik?

Azt’Bizonytalan idő bármely üzleti vállalkozás megkezdésére vagy bővítésére, de ne tedd’ne aggódjon – a Shopify ezt megkapja. Valójában új csomó új intézkedést vezetett be a kisvállalkozások támogatására az elkövetkező hónapokban. Ezek tartalmazzák:

 1. A fizikai és digitális ajándékkártyák rendelkezésre bocsátása minden tervben. Így az ügyfelek támogathatnak Önt anélkül, hogy fizikai termékeket vásárolnának.
 2. 200 millió dollár áll rendelkezésre kisvállalkozások finanszírozásában (csak az Egyesült Államokban). Egy kormányzati partnerség részeként a Shopify Capital finanszírozást kínál a kisvállalkozások fejlődéséhez abban az időben, amikor esetleg kevés pénzeszközük van.
 3. Az ingyenes próbaverzió meghosszabbítása 90 napra. A Shopify meghosszabbította ingyenes próbaverzióját 14 napról 90-re, így a kereskedők még hosszabb ideig próbálhatják meg a szolgáltatás kockázatmentes használatát.
 4. Közösségi támogatás és élő webináriumok. tényleges ‘meetups’ a Shopify közösséggel, hogy megosszák a bölcsességet és a támogatást.

Nagy üzlet a Shopify számára gyors válaszának és elkötelezettségének köszönhetően a kisvállalkozások támogatására most és mindig.

1

Mennyibe kerül a Shopify?

A Shopify költsége’A havi árazási tervek:

 • Basic Shopify: 29 USD
 • Shopify: 79 USD
 • Advanced Shopify: 299 USD

Vásároljon árakatA Shopify havi árszínvonal 29 és 299 dollár között mozog.

Shopify tervek összehasonlítása

A különféle tervek különböző vonásokat és képességeket hoznak magukkal. Itt’s pontosan az, amit az egyes tervek kínálnak.

JellemzőkBasic ShopifyShopifyTovábbi ShopifyHavi árOnline hitelkártya-árakSzemélyes hitelkártya-árakTranzakciós díjakTermékek száma24/7 támogatáskedvezmény kódokBlogolásIngyenes SSLAjándékkártyaRészletes jelentéstételElhagyott kosár helyreállításSpeciális jelentéskészítésValós idejű szállításJellemzőkBasic ShopifyShopifyTovábbi Shopify
$ 29.00$ 79.00$ 299.00
2,9% + 0,30 USD2,6% + 0,30 USD2,4% + 0,30 USD
2,7% + 0 USD2,5% + 0 USD2,4% + 0 USD
Shopify kifizetések = 0,0%

Egyéb processzorok = 2,0%

Shopify kifizetések = 0,0%

Egyéb processzorok = 1,0%

Shopify kifizetések = 0,0%

Egyéb processzorok = 0,5%

KorlátlanKorlátlanKorlátlan
IgenIgenIgen
IgenIgenIgen
IgenIgenIgen
IgenIgenIgen
NemIgenIgen
NemIgenIgen
NemIgenIgen
NemNemIgen
NemNemIgen

Ide kattintva megtekintheti a Shopify aktuális árazási táblázatát’honlapján.

Basic Shopify ($ 29 / hónap)

Kisvállalkozást indít, vagy megpróbál építeni egy online üzlethelyiséget egy meglévő számára? Ha üzlete kicsi, és csak egy kis e-kereskedelmi funkcióra van szüksége, ez a terv az Ön számára. De ha a termékei drágák, vagy sokat elad, akkor az drága 2,9% + 30¢ a tranzakciós díj gyorsan növekszik.

Shopify ($ 79 / hó)

Ha kisvállalkozásod gyorsan növekszik, akkor te is’Szüksége lesz egy robusztus weboldalra. Ez a terv részletesebb jelentési adatokat és szolgáltatásokat tartalmaz, például ajándékkártyákat és az elhagyott kosár helyreállítást.

Lehet, hogy egy kisvállalkozás nem hagyja ki ezeket a funkciókat, de minél nagyobbat növekszik, annál több bevételt fog elérni’hozzáteszem. Ha webhelye jelenleg 5000 dollár havi bevételt hoz, akkor ez a terv az Ön számára.

Advanced Shopify (299 USD / hó)

A közép- és nagyméretű online üzleti vállalkozások mindig növekedhetnek. Ha a célja tízszer nagyobb növekedés, akkor ez a terv csillagszállítás, az alsó szintű tranzakciós díjak és még fejlettebb jelentések készítését tartalmazza.

Ezt az opciót azoknak a vállalatoknak tervezték, amelyek havi bevétele meghaladja a 10 000 dollárt. Természetesen’drága, de ezt a tervet használó vállalkozások a kiegészítő szolgáltatások és az alacsonyabb díjaknak köszönhetően megtéríthetik a havi költségeket részben vagy egészben..

A nyilvánvaló havi árazási különbségek mellett itt van néhány további különbség, amelyekre is oda kell figyelni:

 • Hitelkártya-árak – magasabb tervek esetén csekély mértékben csökken
 • Tranzakciós díjak – jelentősen csökken a magasabb tervek esetén
 • Elhagyott kosár helyreállítás – Nagyon hasznos eszköz, amellyel automatikusan több nyereséget kereshet. Részletes megbeszélés itt.

Mi a helyzet a Shopify Lite és a Shopify Plus termékkel??

Ha a Shopify ára’Három terv nyert’dolgozzon érted, Don’t kétségbeesés. A Shopify szuper olcsó és vállalati szintű opcióval rendelkezik – még akkor is, ha egyikük sem ad pontosan weboldalt. Itt’s mit kínálnak ezek a tervek.

Shopify Lite

Megnyerte a Shopify Lite tervet’nem ad teljes online áruházat. Ehelyett integrálódik egy már létező weboldalhoz vagy közösségi média oldalhoz, lehetővé téve az ügyfelekkel való csevegést, a hitelkártyák elfogadását és a számlák létrehozását..

Ez a lehetőség kiválóan alkalmazható egy olyan hobbiest számára, aki már rendelkezik beépített internetes sarokkal, és nem tervezi bővíteni. Csak 9 dollárba kerül havonta.

Shopify Plus

A Shopify Plus egy vállalati szintű e-kereskedelmi terv, amely nagyvállalatoknak szól: Ön’Fizetni fogunk a hatékonyabb szolgáltatásokért és a webhely-tárhelyért, biztosítva, hogy webhelye soha ne összeomoljon, amikor a forgalom növekszik.

A terv olyan műveletekre irányul, amelyek éves bevétele legalább 1 millió dollár, és havonta legalább 2000 dollárba kerül. Ahhoz, hogy egyedi árajánlatot kapjon a Shopify Plus-ra (a fenti táblázatban nem szerepel), közvetlenül a Shopify-val kell beszélnie.

Most, hogy te’összehasonlította a lehetőségeket, nyugodtan kattintson az alábbi gombra, és kezdje el kipróbálni a tervét’a legjobb neked!

2

20% megtakarítás a Shopify-n

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, az a Shopify-on’árazási oldalán, az egyes csomagok havi ára feltételezi, hogy havonta fizetnek.

Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy lemond, akkor csak abbahagyja a fizetést. Időszak.

Ha úgy dönt, hogy az egyéves vagy a kétéves terveket folytatja, akkor 10% -ot vagy 20% -ot takarít meg.

Havi vs. éves költségek

Shopify árak:

Shopify árképzési tervekShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyHavi1 év
$ / HóMegtakarítás (%)2 év
$ / HóMegtakarítás (%)
$ 29.00$ 79.00$ 299.00
$ 26.10$ 71.10$ 269.10
10%10%10%
$ 23.20$ 63.20$ 239,20
20%20%20%

Túl gyakran a vállalkozások csapdájába esnek, amikor egy hónapról hónapra tervbe állnak, és nem igazán gondolkodnak rajta. Megkapta, egy hónapról hónapra szóló tervvel’sok rugalmasságot kapott. De amikor ezt figyelembe vesszük két év alatt akár 1 435,20 dollárt takaríthat meg, ha előre regisztrálsz, kifizetődő, ha egy kicsit előretekintőbb.

A felhasználói tesztelés során a Shopify a legmagasabb vevői pontszámot kapott az e-kereskedelmi platformok közül. És ne felejtsd el’Még mindig kapott egy 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy először kipróbálhassa.

3

Shopify hitelkártya-árak magyarázata

A Shopify-n’árazási táblázatában a Hitelkártya díjak szakaszok az Ön által felszámított díjakra vonatkoznak, ha úgy dönt, hogy a Shopify Payments szolgáltatást használja a fizetés feldolgozására.

A Shopify költsége

Ha hitelkártyával vásárol online vagy offline, akkor egy díj fizetendő, függetlenül attól, hogy fizet – a fizetés feldolgozási díja.

Amikor elmész a helyi élelmiszerboltba, és vásárol valamit hitelkártyájával, az élelmiszerbolt feldolgozási díjat fizet a fizetési feldolgozónak, hogy összegyűjtse a fizetést a bankjáról, és befizetje azt bankjába. Hogy’Így működik a kereskedelem világa. Minden kereskedő fizeti ezt a díjat.

Ennek ellenére az egyetlen dolog, amit ellenőrizni lehet, a hitelkártya-kamatlábak, és azt határozza meg, hogy melyik fizetési feldolgozót választja használni.

A Shopify Payments esetén az online tranzakciók hitelkártya-fizetési / fizetési feldolgozási aránya a következő:

 • Alapvető Shopify terv – 2,9% + 30 cent tranzakciónként
 • Shopify terv – 2,6% + 30 cent tranzakciónként
 • Advanced Shopify terv – 2,4% + 30 cent tranzakciónként

Shopify árképzési tervek

Ezeket a díjakat tranzakciónként, nem pedig eladott tételenként kell meghatározni. Tehát ha valaki 10 kütyüt vásárol tőled egyetlen tranzakció során, a 30 cent csak egyszer kerül felszámolásra, és nem az egyes tételekre.

(Megjegyzés: Ha személyesen értékesít termékeket a Shopify’s Értékesítési pont rendszer, a hitelkártya-árak alacsonyabbak)

Hogyan működik a Stripe a Shopify-val

A Shopify Payments jelenleg elérhető üzletekben az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Hongkongban és Szingapúrban.

Ha te’nem található ezekben az országokban, A Shopify teljes mértékben integrálva van több mint 70 különféle fizetési processzorhoz, hogy hitelkártyákat fogadjon el a világ minden tájáról. Itt láthatja a fizetési feldolgozók listáját.

4

Hogyan kerüljük el a Shopify tranzakciós díjakat

Panaszokat látok a Shopify-val kapcsolatban’A tranzakciós díjakat gyakran, általában a kereskedőktől, akik aggódnak a profitjukra gyakorolt ​​hatásuk miatt.

Az alapvető Shopify tranzakciónként 2,9% + 0,30 dollárt számít fel, míg az Advanced Shopify mindössze fél százalékponttal 2,4% -ra + 0,30 dollárra esik..

De a Shopify’A tranzakciós díjak nem’t az egyetlen lehetőség, és ez a Q&A-nak némi fényt kell mutatnia az alternatívákra.

A Shopify költsége

Természetesen senki sem szeret többet fizetni, főleg, ha nem’nem gondolom’szükséges. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a Shopify fogalma’A tranzakciós díjat általában félreértik.

enged’Néhány percet arra töltenek, hogy megvizsgálják, miért léteznek tranzakciós díjak a havi tervdíjak mellett, ha vannak’egyedülálló a Shopify számára (vagy ha ők’csak egy csomó mohó embert), és mit tehetsz.

Hogyan működnek a tranzakciós díjak??

Minden alkalommal, amikor egy ügyfél vásárol tőled (tranzakció), attól függően, hogy melyik Shopify-tervet előfizette, tranzakciós díjat számít fel. A díjak 2% az alapvető Shopify-terv, 1% -uk a Shopify-terv és 0,5% az Advanced Shopify-terv számára.

Milyen tranzakciós díjak vannak??

Amikor a vásárlók meglátogatják az online áruházat, böngésznek körül, mielőtt vásárlási döntést hoznak. Erőforrásokat igényel a Shopify, hogy táplálja az e-kereskedelmi webhelyet annak biztosítása érdekében, hogy felfüggeszti és nem működik’t neked lezuhan.

Tehát az az ötlet, hogy a tranzakciós díjak segítenek a Shopify-ban az Ön áruházának nyitott és optimális szintű működtetésében, függetlenül attól, hogy hány látogató van a webhelyén egy időben (10 látogató vagy millió látogató)..

Mindegy’t a havi díj ezt már fedezi?

Igen és nem. A havi díj elsősorban hozzáférést biztosít a Shopify platformhoz és értékesítési eszközökhöz az online áruház közzétételéhez és működéséhez. A tranzakciós díjak az áruház folyamatos működésének biztosítására vonatkoznak, és csak akkor kerülnek felszámításra, ha valaki megvásárolja az Ön termékét.

Mi lenne más hasonló e-kereskedelmi építőkkel? Felszámítanak-e tranzakciós díjat??

Igen, de különböző formákban.

 • mert BigCommerce (Shopify’legközelebbi versenytársa), annak ellenére, hogy nem’t nem számít fel tranzakciós díjat minden értékesítésért, ha egy bizonyos eladási dollárnál többet generál 12 hónap alatt, akkor automatikusan magasabb szintre állítja Önt, így Ön’Havonta többet fizetnek. A Shopify nem’t “Kényszerítés” magasabb szintre válthat, függetlenül attól, hogy mennyi eladást generál havonta.
 • mert Wix (ideális e-kereskedelem-készítő újoncok számára), Ön nyert’nem kell fizetnie minden tranzakciós díjat. Ha azonban a Wix-en szeretne termékeket eladni, akkor mind az e-kereskedelem, mind a VIP tervben kell lennie, amelyek havonta kissé drágábbak. Vegye figyelembe, hogy tranzakciónként százalékot kell fizetnie a fizetési átjáró szolgáltatójának, aki mindegyik a saját díját számolja fel (ezt a díjat minden fizetési átjáró-szolgáltató számítja fel).
 • mert Volusion, korlátozzák a havi sávszélességet (gondolj a sávszélességre is: “erő” amely fenntartja webhelyének működését. Minél több vásárló látogatja el áruházát, annál nagyobb sávszélességet használ), míg a Shopify korlátlan sávszélességet biztosít. Ha túllépte a sávszélességet a Volusion segítségével, akkor’További sávszélességet kell vásárolnia tőlük (amit nem adnak meg’Nem sorolom fel, hogy mennyit fizet, így tehát’kellemes meglepetés lesz.)

Tehát a tranzakciós díjak különféle formában jelennek meg az e-kereskedelmi platformokhoz, hasonlóan a Shopify-hoz.

Van mód a Shopify eltávolítására?’tranzakciós díjak?

Igen. Ha a Shopify Payments szolgáltatást használja, akkor ezek’Távolítsa el az összes tranzakciós díjat.

Mit’s a fogás? Feltételezve, hogy ha a Shopify Payments szolgáltatást használom, és a Shopify eltávolítja az összes tranzakciós díjat, hogyan tudják az e-kereskedelmi webhelyomat működtetni?

A Shopify Payments elősegíti az ügyfelek általi kifizetések feldolgozását (pénzt gyűjt be az ügyféltől, és utalja be bankszámlájára). Ez a hitelkártya-díj, amint azt a fentiekben részletesen tárgyaltuk.

Ha a Shopify Payments szolgáltatást használja, akkor a Shopify megkapja a hitelkártya díjakat.

Ez lehetővé teszi számukra a tranzakciós díjak lemondását. Tehát a tranzakciós díjak és hitelkártya-díjak fizetése helyett hitelkártya-díjakat kell fizetnie, ha a Shopify Payments szolgáltatást használja. te’d ezt függetlenül fizetnie kell, még akkor is, ha másik fizetési processzort használ (például a PayPal).

A Shopify Payments használata ennél többet számít nekem?

Nem. A Shopify lemond a tranzakciós díjakról (pénzt takarít meg Önnek), és a hitelkártya kamatlába valójában alacsonyabb, mint a PayPalnál (például pénzt takarít meg) fizetési feldolgozóknál. A tranzakciónkénti díj rögzített, nincsenek nemzetközi díjak (ha az országon kívüli ügyfeleknek ad eladást), és nincs havi díj.

A Shopify Payments használatával több pénzt takarít meg nekem, mint más hasonló e-kereskedelmi építők?

Igen. Amint azt már említettük, ha BigCommerce-t használ, akkor arra kényszerítik Önt, hogy frissítsen egy magasabb szintre, ha bizonyos eladási szintet túllép. A Shopify nem’t egyáltalán nem igényel frissítést. Tehát elméletileg 1 millió dollár értékű terméket tud eladni, és továbbra is feliratkozhat a Shopify-ra’A legalacsonyabb terv, havonta 29 USD.

A BigCommerce segítségével Ön’Frissítenie kell egy magasabb tervet, és többet kell fizetnie. Ha Volusion-t használ, akkor korlátozzák a sávszélességet, és ha túllépik, akkor te’Többet kell vásárolnia tőlük.

A Shopify korlátlan sávszélességet biztosít.

Sok Shopify-felhasználó használja a Shopify Payments-t?

Igen. A Shopify szerint 85% -uk a végén használja a Shopify Payments-t (az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Hongkongban és Szingapúrban található felhasználók számára) a végén (2017).

Ezt nem kellett volna’egyáltalán nem meglepő, mivel a felhasználók megtakaríthatják a tranzakciós díjakat, alacsonyabbak a hitelkártya-feldolgozási díjak, és 2 nap után elkezdenek pénzt kapni.

GYIK összefoglaló

Értékesítési tranzakciónkénti díjakról van szó’A legjobb a Shopify Payments használata. A Shopify nemcsak lemond az összes tranzakciós díjról, hanem a hitelkártya-feldolgozási díjak is alacsonyabbak, mint a PayPal (és a legtöbb más fizetési feldolgozó).

Nem’Nem kell többet fizetnie, ha Ön a Shopify Payments használatát használja’Mindenesetre fizetési processzorra lesz szüksége a fizetések kezeléséhez.

5

További Shopify költségek, amelyek tudatában vannak

Az e-kereskedelmi vállalkozás működtetése néhány extra költséggel jár az alapvető webhelytervön túl. Itt találhatók azok a kiegészítő kiegészítők és díjak, amelyeket esetleg figyelembe kell vennie.

Alkalmazások

Számos harmadik féltől származó szolgáltató kínál alkalmazásokat, amelyek együttműködnek a Shopify webhelyekkel az online Shopify alkalmazás-áruházban, ahol több mint 1400 alkalmazás található.

Az árak és a funkciók vadul változhatnak: Egy ingyenes alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül az Apple üzenetküldő alkalmazásával csevegjenek egy vállalkozással, míg egy másik alkalmazás vállalati szintű termékbeszerzést és ellátási lánckezelést kínál, és havonta 299 dollárt számít fel..

Domain név

Regisztrálhat egy domain nevet a Shopify webhelyen: A szolgáltatás 14 dollárról indul, egyéves regisztrációval. Látogassa meg a Shopify-t’domain név oldalán keresheti meg vállalkozása nevét, hogy megnézze’Még mindig ingyen van.

E-mail tárolás

A Shopify nem’önmagában nem kínál e-mail tárolást, de ha Ön a Shopify domain tulajdonosa, akkor te’Beállíthatunk ingyenes és korlátlan e-mail továbbítást a domainhez egy harmadik féltől származó e-mail tárhely szolgáltatástól. A többletköltség akkor jön be, amikor Ön’újra fizetni a tárhelyszolgáltatást: a tipikus e-mail tárolási díjak havonta 1 és 5 dollár között mozognak.

Te nem’Nem kell fizetnie azokért a kiegészítőkért, hogy kipróbálhassa a 14 napos Shopify ingyenes próbaverzióját! Nyugodtan kattintson az alábbi linkre.

6

Shopify árak: Összegzés

Remélem, hogy ez a vita foglalkozik a Shopify használatának havonta sokkal félreértett aspektusaival.

A Shopify az egyik legjobb piacon elérhető e-kereskedelem építője, amely a piacon elérhető (teljes áttekintésünk itt olvasható). Ők’Nem a legolcsóbb, de a legjobb ár-érték arányt kínálják.

Nagyon széles skálájú e-kereskedelmi eszközöket kínálnak, hozzáférést biztosítanak az App Store-hoz (több mint 1400 alkalmazás), valamint a tématervezők és a szakértők ökoszisztémájához. A Shopify nagyon erős és gyorsan növekvő online áruház-építő.

Ha te’olcsó e-kereskedelem-építőt keres, akkor a Shopify nem a megfelelő platform az Ön számára (az alternatívákat lásd az e-kereskedelem összehasonlító táblázatában).

De, ha te’Ha komolyan veszi a sikeres online áruház felépítését, a Shopify kiváló platform, amely segít elérni céljait.

Terveik nem meglepően drágák, és valójában meglehetősen megfizethetőek, mivel eszközöket és infrastruktúrát biztosítanak az induláshoz. Képzelje el, ha sikerült havonta 1000 dollárt keresnie vállalkozása által, a havi 29 dolláros terv meglehetősen kezelhető.

Ezután, ha az eladásait havonta 5000 dollárra növeli, a havi költségek elhanyagolhatóvá válnak.

Tehát, bár a havi 29 vagy 79 dollár dráganak tűnik az első induláskor, ne feledje, milyen üzleti céljai vannak középtávon és hosszú távon. Ha csak 200 dollárt akar keresni havonta, akkor a Shopify valószínűleg nem az Ön számára.

De ha havonta több ezer dollárt akar keresni az idő múlásával, akkor a Shopify egy erős platform, amely segít Önnek erre.

7

GYIK

Szükségem van-e üzleti engedélyre a Shopify-vállalkozáshoz?

Szüksége lehet üzleti engedélyre egy Shopify webhelyen működtetett vállalkozás számára, de ez az Ön államától vagy városától függ’politikája. Ha azonban az állam forgalmi adót fizet, akkor te’Valószínűleg viszonteladói forgalmi adó-igazolást kell beszereznie, amelyhez általában alkalmazás és névleges díj szükséges.

A Shopify felszámítja a visszatérítéseket?

Nem, a Shopify nem számít fel tranzakciós díjat a teljesen visszatérített tranzakcióért. A Shopify automatikusan eltávolítja a terhelést, vagy ha már számlázott téged, jóváírást fog fizetni a következő számlán.

Ha azonban a vásárlás csak részben került visszatérítésre, a Shopify továbbra is lehetővé teszi az eredeti tranzakciós díj megmaradását.

Van-e a Shopify rejtett díjakat??

A Shopify nem’nincsenek rejtett díjai: Te’Fizetni fogsz a saját tervért, és akkor te’Kiegészítő tranzakciós díjat fizetnek minden, a boltban végrehajtott tranzakcióért. Bár további kiegészítő alkalmazásokat vagy domainneveket meg is vásárolhat, nem szabad’a számláján senki sem lep meg.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map