A Shopify értékesítési pontjainak (POS) rendszerének áttekintése – az offline üzleti vállalkozások egyesítése


A Shopify értékesítési pontjának (POS) áttekintése

A Shopify értékesítési pontjának (POS) áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd: Shopify POS

A Shopify értékesítési pontja (POS) segít online integrációjában & fizikai áruház rendszerek. Azt’Ez egy nagyszerű menedzsment eszköz, amely valós idejű megértést nyújt üzleti teljesítményéről, így hatékonyabban kezelheti és növeli az üzleti tevékenységeket.

Jeremy áttekintése

Utoljára frissítve: 2019. március 18

Ha van offline és online üzlete, Shopify eladó pont (POS) rendszer lehetővé teszi az offline és az online értékesítés, valamint a készletkezelés kezelését mind egy, központosított helyen.

A Shopify értékesítési pontja (az iPad használatával) nemcsak lehetővé teszi az összes értékesítési tranzakció kezelését egy kényelmes helyen, hanem sok időt takarít meg a különféle rendszerek kezeléséből..

Fontolja meg ezt – ha két különböző rendszere van az értékesítési információk gyűjtésében (tranzakciós nyilvántartások, ügyféladatok stb.), Amelyek hatással vannak a készletkezelési adatbázisra, akkor egy bizonyos ponton össze kell hangolnia ezeket a különálló adatokat, így kezelve hogyan működik a vállalkozása, kik az ügyfelek (vannak-e átfedések a különböző rendszerek között?), és az Ön “igaz” készlet szintje.

Hogy’egy nagyon sok munka, amit nem adsz’nem kell foglalkoznia azzal, ha képes volt-e egyesíteni és szinkronizálni a teljes vállalkozását (ami létezik mind az online, mind az offline térben).

Ebben az áttekintésben mi’Megmutatom, hogy a Shopify hogyan működik’A POS rendszer korszerűsítheti vállalkozását és időt spórolhat meg.

Itt megtekintheti a Shopify teljes véleményét, vagy összehasonlíthatja más útmutató e-kereskedelmi platformjaival.

Hogyan működik a Shopify értékesítési pontja??

A Shopify értékesítési pontja úgy működik, hogy közvetlenül csatlakoztatja a Shopify olvasót az iPad készülékéhez, amelyet az offline áruház fő értékesítési eszközének használ.. Ez alapvetően az iPad készüléket fizetési terminálokká / pénztárgépé teszi.

Megkezdheti az ügyfelek terhelését’ hitelkártya ezen az olvasón keresztül, és az összes értékesítési nyilvántartást, az ügyféladatot és a készletkövetést automatikusan szinkronizálja a Shopify áruházával.

Shopify értékesítési pont (POS)

Böngészhet az áruházkatalógusban, csatlakoztathatja az iPad-et a pénztárgépéhez pénzes tranzakciókhoz, kinyomtathatja vagy automatikusan e-mailben elküldheti e-mailjeit. Az ügyfeleknek e-mailben történő e-mailek kérésének az a része, hogy össze kell gyűjtenie az e-mail címeket, amelyek lehetővé teszik, hogy e-mailen marketingt folytasson vállalkozása további reklámozása érdekében..

Nézze meg ezt a videót itt, hogy megnézze, milyen erős a Shopify POS:

Kérdések és válaszok a Shopify értékesítési pontrendszerével kapcsolatban

K: Mi lenne, ha egynél több kereskedőm van?

V: További helyeket adhat hozzá az áruházához’online adminisztrációs panel.

K: Ugyanazokat a termékeket kell eladnom az offline boltomban, mint az online boltomban?

V: Nem – kiválaszthatja, hogy mely termékeket szeretné elérhetővé tenni offline áruházában, és ezek különbözhetnek az online áruházától.

K: Ha már van Shopify online áruházom, akkor újra kell-e adnom termékeimet, hogy használhassam a Point of Sale rendszert?

V: Nem – az összes online áruházat tartalmazó termék automatikusan betöltődik a Shopify POS-ba, amikor bejelentkezik az iPad POS-alkalmazásába..

K: Már van saját fizetési terminálom / pénztárgépem. Használhatom a Shopify POS-t?

V: Igen – a Shopify POS alkalmazás lehetővé teszi a meglévő fizetési terminál integrálását.

K: Meg lehet nyomon követni az online és offline értékesítéseimet?

V: Igen – konfigurálhatja az értékesítési jelentéseket úgy, hogy elkülönítse az online vagy offline értékesítéseket, vagy összekeverheti őket, ha.

K: Mivel több üzlettel foglalkozom üzletemmel, használhatom-e több iPádot?

V: Igen – csak csatlakoztasson több Shopify olvasót, és használjon annyi iPade-t, amennyit csak akar!

Shopify értékesítési pont iPad

Mennyit havonta?

A Shopify POS rendszer 3 havi tervvel rendelkezik, különféle felhasználói szintek számára:

 1. Basic Shopify – 29 USD / hó
 2. Shopify – 79 USD / hó
 3. Advanced Shopify – 299 USD / hó

Minél magasabb a terv, annál fejlettebb szolgáltatásokhoz fér hozzá. Mindig a “Basic Shopify” megtervezheti és szükség szerint frissítheti.

Shopify értékesítési pont POS - árazásKattintson a további részletek megtekintéséhez

Ezenkívül hitelkártya-díj (vagy fizetés-feldolgozási díj) is felmerül “elcsór”, ami azt jelenti, hogy amikor egy terméket POS-rendszerrel ad el az ügyfeleknek (az iPad segítségével hitelkártyáját húzza az ügyfelek terhelésére), a díj 2,7%, 2,4% és 2,2% az ügylet tranzakciós értékéből. “Basic Shopify“, “Shopify” és “Advanced Shopify” terveket.

Ez az egyetlen tranzakciós díj, amelyet fizetnie kell az összes hitelkártya elfogadásához a mobil eszközön – más díjak nem merülnek fel.

Fontolja meg, mennyi időt takaríthat meg offline és online értékesítési és készletkezelési rendszerének szinkronizálásával? Most már a vállalkozás más fontosabb szempontjaira összpontosíthat.

Fontolja meg, hogy mennyi pénzt takaríthat meg, ha csak egy egységes rendszert használ?

Mint üzletemberek, nem’annyi időt kell eltöltenie annak érdekében, hogy felismerje azokat az előnyöket, amelyeket a rendszer kihasználásával élvezhet. Csak annyi időt takaríthat meg, és újból irányíthatja vállalkozásának növekedését, potenciálisan exponenciálisan jutalmazhatja az idő múlásával.

Itt egy sokkal részletesebb áttekintés található a Shopify árazási terveiről, ahol sokkal mélyebben tárgyaljuk a hitelkártya-árakat (vs. PayPal) és a tranzakciós díjakat..

Shopify értékesítési pontrendszer – Tekintse át a következtetést

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map