A Shopify témák és a Shopify szakértők áttekintése


A Shopify témák áttekintése

A Shopify Themes áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd a Shopify témákat

A Shopify témái professzionális megjelenésűek & elősegítheti üzlete bizalmának felépítését. Ők’a design szakemberek készítették újra a felhasználhatóság és az értékesítés átalakítása összpontosítva.

Az előre átvizsgált Shopify szakértőket fel lehet bérelni, ha további segítségre van szüksége.

Jeremy áttekintése

Utoljára frissítve: 2019. március 15

A prémium Shopify témák és a Shopify szakértők felhasználása az e-kereskedelmi áruház felépítéséhez kiváló módszer a vállalkozás indításához és az online értékesítés növekedéséhez.

[Lásd a Shopify teljes véleményét itt]

A legtöbb online vásárlóval kapcsolatban az az igazság, hogy nagymértékben befolyásolják az online áruház kinézetét és azt, hogy jól érezzék magukat, amikor először látják az Ön webhelyét.

Hányszor kattintott el egy webhelyről, csak azért, mert nem’t vizuálisan kellemes, így nem tetted’Nem akar több időt tölteni az oldalon?

én’ezt megtettem – többször is, mint amennyit érdekel beismerni!

Csak néhány másodpercbe telik, amíg a leendő ügyfél eldönti, hogy marad-e és körülnézzen az üzletében, vagy pár kattintással másutt megy.

Mindannyian minden nap meghozzuk ezeket a megosztott második döntéseket.

Vagy azonnal felkapja a figyelmüket, és lehetőséget ad önnek, hogy eladjon valamit, vagy kockáztatja, hogy pazarolja az erőfeszítéseit’költöttem, hogy elhozzam őket az üzletbe.

Ez különösen pazarló, ha fizet a hirdetésekért, hogy a forgalmát a boltjába irányítsa.

Ahogyan a Shopify áruház néz ki, befolyásolja hitelességét

Sokszor a kezdeti bizalom az érzékelt hitelességgel csökken és ezt sokan különféleképpen tanulmányozták “értékesítés” kapcsolódó kutatási típusok.

Igen – vállalkozása hiteles, de az első látogatók számára nem’ezt még nem tudom.

Tehát az, hogy miként érzékelik téged az első néhány másodpercben, erős benyomást kelt. Ez jelentős hatással lesz arra, hogy potenciálisan vásárolnak-e tőled vagy sem.

Minél professzionálisabb és szép megjelenésű webhely, annál valószínűbb, hogy megmarad és többet megismer az online áruházáról. Ez lehetőséget ad arra, hogy bizonyítsa számukra, hogy hiteles és hogy termékeinek megvásárlása segíthet nekik.

A Shopify témák segíthetnek

A Shopify témákat a bizalom és a hitelesség szem előtt tartásával hozzák létre. Úgy tervezték, hogy segítsék a látogatókat érdeklődni az áruházában, és csak egy kicsit maradjanak, hogy megtudja, lehet-e segítőkész számukra..

Amit igazán szeretünk a Shopify-nál’Témája az, hogy professzionális tervezők készítik őket. Így’Nem egy olyan kódoló csoport, amely fantasztikusan készít szoftvert, ül, és témákat tervez neked. Számos más weboldal-készítő teszi ezt a hibát, így nem vonzóak a közepes témákhoz.

Shopify témák

Ha te’Önnek esélye volt böngészni néhány Shopify témára, Ön’Egyetértek azzal, hogy szemet gyönyörködtetőek és képesek arra, hogy Ön és az online áruház jól néz ki.

Nagyon sok a teljes munkaidős Shopify téma készítője, és megtalálhatja őket a Shopify-ban’s téma áruház.

Például néhány prémium Shopify témát világhírű tervezők hoztak létre, például a Pixel Union és az Out Of The Sandbox.

Ingyenes és fizetett Shopify témák

A Shopify fizetős és ingyenes témákat is kínál. Így kiválaszthatja, hogy melyik formatervezési forma megfelel a legjobban üzletének.

Az árak ingyen és 180 dollárig terjednek. A fizetett témák esetében ezek csak egyszeri befektetés, tehát nincs ismétlődő havi díj. Noha úgy gondolja, hogy túl nagy az előzetes beruházás, kiválaszthat egy ingyenes témát, és megnézheti, hogyan jár ez az üzlet növekedésével. Később bármikor frissíthet fizetett díjra, amikor készen áll.

Néhány prémium témát meg kell vásárolni azért, mert ezeket a témákat olyan tervező szakértők készítették, akik nem tartoznak a Shopify közé. Tehát ezeket a témákat, bár teljes mértékben kompatibilisek a Shopify üzletekkel, professzionális tervezők készítik, akik tudják, mit csinálnak.

Megvizsgálták mit’online üzleteknél dolgozik, és mi az’t, és hozza a formatervezési inspirációkat az interneten keresztül a tervekbe, így lehetősége van arra, hogy segítsen a Shopify üzletében kiemelkedni a tömegből.. Ez valódi előnyt jelent Önnek, ha növeli üzleti és értékesítési tevékenységét.

Hosszú távon, ha komolyan veszi vállalkozását, érdemes befektetni egy prémium Shopify témába, mivel ez segít növelni az értékesítést.

Válasszon az iparának megfelelő Shopify témákat

Az egyik eszköz, amelyet igazán értékelünk, az, hogy témájukat iparág szerint rendezik.

Ez lehetővé teszi a prémium témák százai közötti gyors szortírozást, hogy megtalálják a tökéletes kialakítást, amelyet kifejezetten az ipar számára építettek.

Néhány iparág magában foglalja a művészetet & fényképezés, ruházat & divatékszer & kiegészítők, elektronika, élelmiszer & italok, otthon & kert, bútorok, sport & pihenés, játékok & játékok és így tovább.

vásároljon témákat

Ez segít szűkíteni választásait, így időt spórolhat meg. Természetesen más témákat is böngészhet, és megnézheti, szereti-e őket. A végső irányítás alatt áll, hogy melyik Shopify témát válassza ki.

A Shopify szakértői szintén segíthetnek

Ha egy kicsit további segítségre van szüksége a Shopify áruházának a földön történő elhelyezéséhez, a Shopify szakértői segíthetnek Önnek.

Egy vállalkozás indítása, növekedése és működtetése nehéz. Ott’csak egy (vagy néhány) közülük, és végtelen számú elvégzendő feladat. Ráadásul személyes életedet is meg kell próbálnia kiegyensúlyozni. Azt’Ez egy nagyon lenyűgöző élmény.

Mi’mi már átéljük ezt magunkon, és így megértjük, milyen feszítettnek érzi magát.

A Shopify Experts egy olyan piactér, ahol 780+ szakértőt találhat, amelyek segítenek az üzlet alapjaiban felépíteni, egyéni témát készíteni, vagy egyszerűen csak módosítani a meglévő témát..

Shopify szakértők

Ezek a szakértők nagyszerűek abban, amit csinálnak, és sokkal gyorsabbak, mint te, hogy mindent megtanulsz egyedül.

A Shopify Szakértők bevonása lehetővé teszi az idő felszabadítását, így a vállalkozás más fontos szempontjaira összpontosíthat. Idővel ez időt és pénzt fog megtakarítani, ha hagyja, hogy ezek a szakértők mindent megtegyenek.

Tekintse át a következtetést – Shopify témák és szakértők

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map