Analiza SEO Shopify: Topul clasamentului în comerțul electronic

Shopify’funcția principală este ca platformă de comerț electronic. Shopify este standardul de aur pentru configurarea magazinului online, iar SEO-ul său este construit în jurul acestei funcționalități. Are toate caracteristicile de care ai nevoie pentru ca magazinele tale online să funcționeze bine în căutare.


Utilizat pe scară largă și venerat pe scară largă, Shopify a fost folosit pentru a construi peste 600.000 de magazine și numărare. Comerțul electronic este o afacere mare, vânzările anuale fiind deja în miliarde. Plătește să-ți faci produsele online și în mix. După cum spun ei înșiși Shopify, ‘comerțul electronic global isn’o alegere; aceasta’e o necesitate.’

Trebuie să vă gândiți la SEO în mod diferit în ceea ce privește comerțul electronic. Deși fundamentele sunt aceleași, obținerea a pagină a clasifica bine este diferit de a obține un produs a se clasifica bine. Shopify își structurează SEO-ul în jurul acestui fapt, ceea ce îl face grozav în acest scop.

Ca întotdeauna, nu donăm’Nu mă aștept să ne luați cuvântul pentru asta. Noi’Am testat caracteristicile noastre pentru noi înșiși, măsurându-le cu concurenți precum BigCommerce. Pro și contra sunt enumerate imediat mai jos. Căutați o defalcare mai amănunțită? Avem și asta.

Dar mai întâi, consultați această imagine a ceea ce credem despre Shopify.

Sau pentru aceia dintre voi care folosesc deja Shopify și căutați să obțineți la maximum, noi’Am creat, de asemenea, sfaturile noastre de top pentru îmbunătățirea performanței dvs. de căutare.

Pe scurt: pro și contra Shopify SEO

Shopify are o funcționalitate SEO puternică și un magazin extensiv de aplicații. Interfața este ușor de utilizat și oferă tot ceea ce site-ul dvs. are nevoie pentru a concura în căutare. Dacă comerțul electronic este obiectivul principal, Shopify este pentru dvs.. Dacă site-ul dvs. este concentrat pe conținut cu elemente de comerț electronic presărate, puteți fi mai bine folosind Wix, Weebly sau Squarespace.

Pro-uri

 • SEO este construit în jurul comerțului electronic. Shopify’s pâinea și untul reprezintă calitatea magazinelor sale online, iar SEO se construiește în jurul acestei funcționalități. Deci, SEO este excelent pentru magazinele online. Interfața este clară și ușor de utilizat, cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă clasifica foarte bine în căutări obișnuite, de imagine și specifice cumpărăturilor..
 • Excelent pentru structura site-ului. O mare parte din modul în care Shopify vă permite să aranjați site-urile sunt categoriile. Motoare de căutare dragoste acest lucru, la fel și utilizatorii. Un magazin bine structurat, ușor de navigat se potrivește căutărilor utilizatorilor cu produsele și serviciile dvs..
 • Valoare pentru bani. Când te uiți la costul Shopify-ului’e greu să te argumentez’nu vă primiți banii’merită. Un mare constructor de comerț electronic trebuie să acopere toate bazele și Shopify’s SEO este foarte bine acoperit.

Contra

 • Aplicația este bazată pe. Avem tendința să bănuiți în magazinele de aplicații. Adesea poate fi o sabie cu două tăișuri. O ofertă vibrantă și abundentă de aplicații este o resursă fantastică, dar cu cât sunt oferite mai multe funcții, cu atât mai bine. Shopify se bazează puțin pe aplicații pentru a satisface nevoile SEO avansate.

Lista de verificare a funcțiilor SEO Shopify

Caracteristică Ce este? Este inclus??Titlul metaMeta descriereAdrese URL personalizaterubricileImagine alt textViteza buna & timpul de funcționareMobil prietenos301 redirecțiiCriptare SSL (HTTPS)Harta site-uluiGoogle AnalyticsGoogle Search ConsoleIntegrare social mediaInstrucțiuni ale motorului de căutareEtichete canoniceDate structurate
Spune motoarelor de căutare și utilizatorilor despre ce este pagina.da… Puteți edita eticheta pentru titluri pentru pagini, produse și colecții.
O șansă de extindere asupra conținutului din titlu, rezumând ce se pot aștepta utilizatorii și de ce ar trebui să facă clic pe pagina ta.da… Descrierile meta sunt generate automat. Dacă doriți să le schimbați, puteți trece prin intermediul administratorului Shopify.
Vă permite să creați URL-uri care să reflecte conținutul dvs., mai degrabă decât un salt aleatoriu de numere și litere. example.com/article/squarespace-seo-guide este mult mai informativ decât example.com/hds73tghada
Titluri și subpoziții care arată motoarele de căutare (și cititorii) cum vă’v-am structurat conținutul. H1-urile sunt cele mai importante, h2 următorul și așa mai departe.da
Google este inteligent, dar’nu este (încă) suficient de inteligent pentru a ști cu siguranță ce arată o imagine sau de ce’este relevant. Alt text este textul introdus manual pentru a descrie fiecare imagine de pe site-ul dvs..da… Pur și simplu treceți peste o imagine și selectați ‘ALT’.
Site-urile se încarcă rapid și sunt fiabile ‘Trăi’ mai mult de 99% din timp.da… Shopify este un serviciu foarte fiabil. Trebuie sa fie. Au chiar o pagină de stare în care le poți urmări singur performanța.
Site-urile sunt ușor de utilizat pe mobil și ușor de târât (înțeles) de către motoarele de căutare.da… Fiecare temă Shopify este proiectată să funcționeze perfect pe mobil, chiar până la pagina de checkout.
Dacă schimbi o pagină’s URL de la X la Y, 301 redirecții înseamnă că oamenii vor fi direcționați către noua pagină, chiar dacă folosesc adresa veche.da… Aceasta’e încorporat în administrator. Doar mergi la ‘Redirecționări URL’ secțiunea tabloului de bord și introduceți adresele URL.
SSL (Secure Sockets Layer) stabilește o legătură securizată, criptată, între un server web și un browser. Motoarele de căutare încep să pedepsească site-urile fără SSL, așa că acest lucru este esențial. În plus’sunt doar bune practici.da… Toate magazinele Shopify folosesc criptare SSL.
O listă completă de pagini de pe site-ul dvs. care indică motoarele de căutare cum este’s structurat. Încercați să adăugați ‘/sitemap.xml’ până la capătul unui site’s URL pentru a vedea pentru tine!Oarecum… Shopify generează automat o sitemap, dar opțiunile de editare sunt limitate.
Un instrument Google freemium care vă permite să vizualizați date despre site-ul dvs., de la traficul specific fiecărei pagini până la demografia utilizatorilor.da… Introduceți codul Google Analytics în ‘Preferințe’ secțiunea tabloului de bord.
Un instrument Google gratuit care arată performanța site-ului dvs. în rezultatele căutării.Oarecum… Este nevoie de accesarea site-ului dvs.’s cod, care nu este’este ideal pentru toată lumea.
Funcționalitate încorporată pentru utilizatori să partajeze conținutul dvs. pe rețelele de socializare.Oarecum… Unele teme au butoane de social media încorporate, pentru altele tu’va trebui să descărcați o aplicație.
Uneori, un site trebuie să ‘vorbi’ pentru motoarele de căutare, cerându-le să nu indexeze anumite pagini.Oarecum… Aceasta’Voi necesita unele codări sau descărcarea unei aplicații dedicate.
Dacă aveți mai multe versiuni ale aceleiași pagini, etichetele canonice vă permit să alegeți pe care motoarele de căutare ar trebui să se concentreze. Acest lucru îi împiedică să concureze între ei.da… Shopify generează automat etichete canonice.
Un mod de a oferi motoarelor de căutare mai multe informații despre paginile dvs. Cunoașteți clasificările pe care le vedeți la rezultatele căutării? Acea’s date structurate. Și asta’e doar un tip de mii. Motoarele de căutare adoră datele structurate pentru că ajută la potrivirea utilizatorilor cu informații relevante.Oarecum… Schema nu este în Shopify’funcționalitatea principală, dar există o mulțime de opțiuni gratuite în magazinul de aplicații.

7 sfaturi pentru a obține cel mai mult din Shopify

Ca platformă de comerț electronic, Shopify are propriile nevoi atunci când vine vorba de clasament în căutare. Anumiți factori sunt mult mai importanți în comerț electronic decât în ‘tradiţional’ SEO. Menținerea priorităților dvs. poate face minuni pentru site-urile construite în Shopify.

 1. Structurați-vă site-ul. O mare parte a modului în care Shopify își organizează site-urile este categoriile. Vindeți haine? Faceți categorii separate pentru blugi, pantofi și așa mai departe. Tu’Voi ști unde este totul, utilizatorii vor putea naviga în conținutul dvs., iar motoarele de căutare vor înțelege site-ul dvs. Toată lumea câștigă.
 2. Alt text până la capăt. Imaginile sunt cruciale pentru comerțul electronic. Utilizatorii trebuie să vadă ce au’cumpăr Drept urmare, site-urile de pe Shopify tind să aibă multe imagini. Dă fiecăruia dintre ele text clar și descriptiv.
 3. Utilizați schema. Datele structurate (sau schema) sunt un limbaj sofisticat care spune motoarelor de căutare ceea ce aveți’sunt despre. Acest lucru este util pentru comerțul electronic. Prețurile, evaluările produselor și multe altele pot fi afișate chiar în rezultatele căutării, oferindu-vă cele mai bune șanse posibile de a ieși în evidență și de a obține clicuri.
 4. Folosiți blogul. Motoarele de căutare precum site-urile web cu conținut proaspăt. Le spune că site-ul este activ și relevant. Aceasta nu este’întotdeauna este ușor de făcut cu produsele, așa că profitați de blog. Aceasta’este un bun mod de a produce conținut unic, regulat.
 5. Google Analytics. Nu, don’nu sunt literalmente Google ‘Google Analytics’. Instalați Google Analytics. Spunem acest lucru pentru fiecare constructor de site-uri, deoarece’e atât de important. Analitica internă este la îndemână, dar nimeni nu o face mai bine decât Google.
 6. Îmbrățișați aplicațiile. Shopify are un magazin extensiv de aplicații, multe dintre ele oferind funcții SEO avansate. Considerăm că se reflectă mai bine la constructorii de site-uri web atunci când își pun la dispoziție aceste funcții, însă un magazin de aplicații bun este aproape la fel de bun. Scufundați-vă și experimentați. Recuperați vehiculul Pusher și Switcher de monedă automată pe baza esențială și ei’doar zgârie suprafața.
 7. Expunerea mărcii. Linkurile rămân o parte cheie a SEO. Optimizați atât cât doriți, dar fără anumite site-uri relevante care vă leagă succesul va fi aproape imposibil. Scoate-ți brandul acolo, scrie postări pentru clienți despre afacerea ta’domeniul de expertiză, discutați cu presa locală.

Povestiri de succes Shopify

Puteți reuși la SEO pe Shopify? Acea’este adevărata întrebare în toate acestea. Da, pe scurt. Shopify wouldn’Nu va fi la fel de popular pe cât este dacă SEO-ul său a fost gunoi. Pentru a calma orice temeri pe care le-ar putea avea, iată câteva exemple de magazine Shopify care merg pe jos.

Carti de pinguini. Unii dintre noi încă cumpără cărți adevărate, iar alții le cumpărăm de la Penguin. Gigantul editorial britanic’s magazinul intern funcționează pe Shopify și completează clasamentul pentru toți termenii pe care iți’m-aș aștepta, plus alte câteva în plus. Aveți o navigare și dvs.’Voi vedea avantajele unui site bine structurat pentru tine.

exemplu shopify seoMotoarele de căutare adoră un magazin online bine structurat

Cafea dorință de moarte. Această marcă umilă, ușor sinistră, este o căutare de șefi. Este în topul clasamentului ‘lumi cea mai puternică cafea’ și ‘cea mai puternică cafea’, printre alții. Acea’este o multime de expunere. Identitatea puternică a mărcii însoțită de tehnici SEO sofisticate precum schema este o rețetă (mai puțin mortală) pentru succes.

Exemplu site shopify seoSite-urile Shopify sunt mai mult decât capabile să depășească clasamentul

Verdictul final: este magazin pentru tine?

Shopify’s SEO este suficient de bine echipat pentru ca site-urile să prospere. Are toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru comerțul electronic și acestea’sunt ușor de utilizat. Ceea ce Shopify nu face’nu se pot găsi singuri în magazinul de aplicații.

Dacă comerțul electronic nu este’este deosebit de important pentru site-ul dvs., Wix, Weebly sau chiar Squarespace este o potrivire mai bună pentru începători. Acolo unde conținutul este prioritar, acesta’Uneori este mai indicat să creezi un site într-un constructor care să folosească toate scopurile și să folosești în schimb Shopify ca plugin.

Acolo unde este cheia comerțului electronic, este’este greu de certat cu Shopify’capacitățile SEO. Acestea oferă un proces gratuit de 14 zile, deci acolo’timp suficient pentru a vă juca cu ea și pentru a decide pentru tine.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map