Cum funcționează Shopify? Aflați cum să utilizați Shopify în 9 pași

cum funcționează magazinulShopify este o platformă de comerț electronic, în sensul acesteia’este conceput pentru a vă ajuta să vă construiți magazinul online. Are șabloane pentru care puteți alege, instrumente de vânzare pe care să le utilizați și chiar un magazin de aplicații mare pentru restul nevoilor dvs. de vânzare. Pe scurt, simplifică administrarea afacerii tale.


De fapt, Shopify este una dintre cele mai bune platforme de comerț electronic din jur. Are cea mai largă gamă de instrumente de vânzare de pe piață și’este foarte simplu de utilizat.

Aceasta’nu suntem doar noi, care credem că – peste 640.000 de proprietari de magazine Shopify ar fi de acord.

Căutați să vă alăturați mulțimii? Ei bine, tu’revin în noroc. Noi’Vă vom arăta cum să utilizați Shopify în doar 9 pași simpli.

Oamenii iubesc Shopify pentru două lucruri: caracteristicile sale de vânzare și ușurința de utilizare. În esență, ea’s-a făcut din construirea unui magazin online puternic și prosper o briză absolută, ceea ce înseamnă că orice proprietar de afaceri se poate obține online ușor.

Nu numai că, folosind platforme precum Shopify vă va salva de la a cheltui bani mari pentru designeri web și, de obicei, durează doar câteva ore pentru a crea un magazin.

Noi’Am defalcat călătoria Shopify în 9 trepte. Acoperind totul, de la înscriere la publicare, noi’Îți voi arăta cum să îți eficientizezi site-ul, oferind câteva sfaturi la îndemână pe parcurs.

Deci, după ce ai citit acest articol, tu’Nu numai că veți învăța cum să utilizați Shopify, ci și cum să obțineți la maxim magazinul dvs..

Ești încântat să te apuci? Așa suntem noi. Lăsa’merg…

1

Inscrie-te

Pentru a începe, du-te la Shopify.com. Pagina principală are două albastre ‘Incepe’ butoane, așa că faceți clic pe unul și puteți începe proba de 14 zile gratuite.

shopify începeShopify precizează clar cum să începeți să vă construiți magazinul

Shopify vă solicită apoi câteva detalii: e-mailul dvs., parola aleasă și, cel mai important, numele magazinului. Numele magazinului dvs. trebuie să fie unic, astfel încât să deveniți creativi!

Acum tu’sunt gata sa ‘Creați-vă magazinul’.

magazin de câmpuri detalii magazinShopify necesită doar câteva detalii simple înainte de a începe 2

Adăugați produse

După completarea detaliilor dvs., dumneavoastră’apoi sunteți dus pe pagina de administrator Shopify. Acolo’este un meniu clar de navigare din stânga, cifrele de vânzări pe partea dreaptă și oferă trei scurtături utile pentru instrumentele de construcție la mijloc. Poti’nu mi-e dor de ei.

Comenzile rapide acoperă trei pași foarte importanți: ‘Adaugă produs’, ‘Personalizați tema’, și ‘Adăugați domeniu’.

Noi’o să încep cu coloana vertebrală a oricărui magazin – produsele. Pur și simplu faceți clic pe butonul albastru pentru a începe să vindeți articole fizice, digitale sau servicii, de la artă la machiaj.

shopify admin pagina adaugă produsePagina de administrare Shopify conține trei comenzi rapide pentru a vă proiecta magazinul și mai ușor

Adăugarea de produse cu Shopify este foarte ușoară. Trebuie doar să-l denumiți, să-l descrieți și să încărcați o imagine. Există, de asemenea, câmpuri mai puțin interesante de completat, cum ar fi variantele de coduri de bare, greutate și dimensiuni. Derulați în jos pentru acestea.

adăugarea produselor magazinAdăugarea de produse pe Shopify este ușoară, cu multe indicii vizuale și un limbaj simplu 3

Personalizați tema

Shopify știe că construirea unui site web ar trebui să fie o călătorie – și una distractivă la asta! Dupa tine’ai finalizat o sarcină, se mișcă cu tine și te menține motivat. Aceasta’este ca și cum ai avea un antrenor personal pentru magazinul tău online.

În imaginea de mai jos, observați cum ‘Adaugă produs’ a fost bifat și ‘Personalizați tema’ fila este acum evidențiată.

magazin personalizați scurtarea temeiShopify vă vorbește prin procesul de construire a magazinelor, la fel și voi’nu sunt confuz niciodată

Când personalizați magazinul’design, aveți trei opțiuni. Puteți rămâne cu Shopify’tema semnaturii, ‘Debut’; alege una dintre cele 10 teme gratuite; sau alegeți unul dintre cele peste 50 de șabloane plătite, care costă 140 – 180 $.

Pentru acest ghid, noi’Voi rămâne cu Debut și vă voi arăta cum să-l personalizați. Faceți clic pe butonul din dreapta sus și pregătiți-vă să lăsați acele sucuri creative să curgă – noi’Vrei să te duci în fiecare pas pentru proiectarea șablonului tău.

Editează textul

Pentru toate nevoile dvs. de tipografie, utilizați meniul din partea stângă. De aici, faceți clic pe fiecare filă de pagină pentru a actualiza textul și suprapunerea textului și pentru a modifica dimensiunea fontului. Puteți chiar să aruncați un ‘Eticheta butonului’ și conectați-o la o adresă URL sau la o altă pagină de pe site-ul dvs..

shopify editor de meniu de navigareMeniul editorului de teme Shopify este clar prezentat, economisind timp și efort

Repetați acest pas pentru fiecare pagină, iar site-ul dvs. va spune acum ce doriți. Vrei să adaugi text la și mai multe pagini? Nicio problemă – pur și simplu lovit ‘Adăugați secțiunea’ și alegeți o categorie de secțiune.

Shopify vă permite să adăugați fiecare tip de pagină, de la bloguri și galerii la hărți și mărturii. Aceasta’s cuprinzătoare în toate departamentele.

magazin de imagine de fundal gratuitShopify oferă o mulțime de imagini de fundal gratuite pentru a vă ajuta să vă personalizați magazinul

Pentru a schimba culoarea tipografiei, faceți clic pe ‘Setari tema’ în meniul din partea stângă. Puteți modifica, de asemenea, eticheta, câmpul de formular și legătura culorilor. Simplele instrumente de personalizare și indicii vizuale vă permit într-adevăr să personalizați textul, fără să vă supărați.

Adăugați imagini

Pentru imagini, Shopify are butoane ușor de identificat oriunde te duci. În funcție de tema dvs., fiecare filă a paginii din meniul de navigare va avea un albastru ‘Selectați imaginea’ buton. Aceasta’e foarte ușor – aruncă o privire la imaginea de mai jos.

shopify selectați butonul de imagineAdăugarea de imagini pe Shopify se poate face doar cu câteva clicuri

Pentru a actualiza fundalul paginii de pornire, apăsați butonul albastru pentru a încărca propriul dvs. Alternativ, puteți ‘Explorați imagini gratuite’. De acolo veți avea o mulțime de imagini șablon gratuite pentru a alege, care acoperă multe industrii diferite.

4

Adăugați domeniu

După cum spune Shopify, noi suntem ‘mișcându-se frumos’. Noi’Am trecut prin cum să adăugați produse și să personalizați teme – acum, noi’Voi explica cum să vă denumiți site-ul.

În acest moment, este posibil să vă întrebați: ‘Ce’este scopul schimbării adresei URL?’ Este posibil să fi auzit oamenii spunând ‘un site web este o fereastră pentru afacerea dvs.’ – bine, credem că un domeniu este o fereastră către site-ul dvs. web.

Domeniul dvs. este primul lucru pe care îl vor vedea clienții dvs., pentru că’e cum te găsesc. Deci, ea’este important să găsiți adresa URL perfectă pentru magazinul dvs. online, care va reflecta și vă va consolida marca.

adăugați domeniu shopifyShopify vă permite să transferați un domeniu vechi sau să achiziționați unul nou de la doar 14 USD pe an

După cum puteți vedea din imaginea de mai sus, site-ul dvs. web are un subdomeniu Shopify, ‘.myshopify.com’. Sigur, asta’este gratuit, astfel încât să reducă costurile, dar nu’nu par prea profesionist.

Pentru a vă dezvolta magazinul online, puteți cumpăra un domeniu nou sau puteți conecta unul existent. Dacă doriți să achiziționați un domeniu nou, Shopify are o bară de căutare și sugerează și alte extensii, cum ar fi ‘.net’ sau ‘.magazin’. Costurile pot varia, dar de obicei încep de la 14 dolari pe an.

5

Activați plățile

Acum că aveți un magazin online complet stocat, cu aspect minunat, acesta’este timpul să începeți să câștigați bani. În mod util, Shopify este singurul constructor de site-uri care oferă propriul gateway de plată: denumit în mod corect ‘Cumpărați plăți’.

Cu Payify Payments, nu există taxe de tranzacție. Cu toate acestea, dacă tu’Aș dori să utilizați alte gateways – cum ar fi PayPal, Amazon Pay sau alte 100 de opțiuni – veți fi taxat pe tranzacție.

Pentru a accesa pagina de plată, faceți clic pe ‘Setări’ la poalele meniului de navigare, și apoi ‘Furnizori de plată’ icon. Veți vedea apoi imaginea de mai jos (derulați în jos pentru celelalte metode de plată).

Cumpărați furnizorii de plățiShopify este singura platformă de comerț electronic care oferă propria metodă de plată, precum și alte 100 de alte opțiuni 6

Adăugați transportul

Shopify face foarte ușor să personalizați și să eficientizați procesul de expediere. La fel ca pasul anterior, pentru a ajunge acolo, faceți clic pe ‘Setări’, și apăsați pictograma de expediere.

metodele de expediere pentru magazinShopify facilitează personalizarea metodelor de expediere, îmbunătățind clientul’s experiență

Această pagină conține tot ce ai nevoie pentru transportul în formă de navă. Puteți adăuga zone de transport, cumpăra etichete de transport și decide cât doriți să vă încasați clienții.

Puteți integra aplicații de genul ShipWorks, AfterShip, și ShipStation pentru a eficientiza procesul de livrare, dar noi’salvezi lumea distractivă a aplicațiilor pentru următorul pas.

7

Integrați aplicațiile

Nu numai că Shopify este o platformă puternică pentru a începe, dar vă permite să adăugați unele aplicații uimitoare. Făcând acest lucru, puteți face ca site-ul dvs. să funcționeze mai ușor, să devină mai vizibil, să arate mai frumos… ai ideea. Pe scurt, acestea vă ajută să vă gestionați și să extindeți afacerea.

Selectați ‘Aplicații’ din meniul de navigare și profitați la maximum de funcția de căutare genială. Există peste 2.400 de aplicații disponibile pentru a alege, care acoperă toate zonele de comerț electronic’Aș avea nevoie de servicii de transport, contabilitate, social media și multe altele’sunt acolo.

Don’nu mă simt ca și cum ai fi’sunt inselator, totusi – peste 80% din magazinele Shopify folosesc aplicații.

magazin magazin de aplicațiiShopify vă permite să accesați peste 2.400 de aplicații, ceea ce vă ajută să vă gestionați și să vă dezvoltați afacerea

Cu toate acestea’merită remarcat faptul că adăugarea Shopify’Aplicațiile proprii vor necesita câteva fragmente de codare. Toate celelalte integrări terțe pot fi adăugate ușor făcând clic ‘Adăugați aplicația’.

8

Alegeți un plan de preț

Înainte de a publica magazinul Shopify, acesta’merită remarcat că tu’Va trebui să plătesc pentru a utiliza platforma după 14 zile. De asemenea, va trebui să faceți upgrade pentru a obține site-ul dvs. live, pe care îl vom acoperi în pasul următor.

Puteți face upgrade în orice moment al procesului dvs. lovind inadmisibilul ‘Selectați un plan’ butonul de la piciorul fiecărei pagini.

Planurile de preț Shopify sunt următoarele:

 • Shopify de bază (29 USD pe lună)
 • Shopify (79 USD pe lună)
 • Magazin avansat (299 USD pe lună)

magazin de planuri de prețShopify are trei planuri de preț, oferind o valoare excelentă pentru bani 9

Publicați-vă magazinul Shopify

Cand tu’sunteți mulțumit de magazinul dvs. Shopify, trebuie să-l împărtășiți cu lumea întreagă. În timpul încercării gratuite, site-ul dvs. este protejat prin parolă, astfel încât oamenii să poată’nu o văd.

Pentru ca site-ul tău să fie live, tu’În primul rând, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit. Apoi, din pagina de administrator Shopify, accesați ‘Magazin online’, mergi la ‘Preferințe’, apoi debifează ‘Activați parola’ în cadrul ‘Protecție cu parolă’ zonă.

Acum toată lumea se poate bucura de capodopera ta Shopify.

înlăturați parola pentru magazinPublicarea magazinului Shopify se face cu ușurință, trecând la un plan premium și eliminând protecția prin parolă

Un sfat la îndemână? Înainte de a publica, vă recomandăm să executați câteva comenzi de testare pentru a vă asigura că totul’se desfășoară lin.

Pentru a face acest lucru, mergeți la ‘Furnizori de plată’ în ‘Setări’, apoi ‘Editați | ×’ lângă Shopify Payments. Verifică ‘Folosiți modul de testare’ buton și faceți clic ‘Salvați’.

Concluzie: Cum funcționează Shopify?

Shopify s-a concentrat cu adevărat pe călătoria utilizatorului la crearea unui magazin online. Cu alte cuvinte, acesta’am făcut ca toată experiența să se simtă ca o plimbare în parc. Și, după cum vedeți, un magazin Shopify frumos poate fi al vostru în doar 9 pași simpli.

Lăsa’recapitulează rapid acești pași pentru utilizarea Shopify:

 1. Inscrie-te
 2. Adăugați produse
 3. Personalizați-vă tema
 4. Adăugați un domeniu
 5. Activați gateway-urile de plată
 6. Adăugați metode de expediere
 7. Integrați aplicațiile
 8. Alegeți un plan de preț
 9. Publica

Atunci de ce atât de ușor? Ca toate mărcile de succes, Shopify s-a gândit la client. A luat măsuri suplimentare pentru a vă asigura că știți exact unde și când să faceți clic. Uitați-vă la comenzile rapide la început când începeți să vă construiți magazinul (acoperit la etapele 2, 3 și 4).

Nu numai că Shopify este foarte ușor de utilizat, ci vă oferă o platformă cu adevărat puternică pentru vânzarea produselor. Funcțiile de vânzări sunt excelente, aveți acces la peste 2.000 de aplicații pentru a face magazinul online și mai transparent, iar acesta’este o valoare bună pentru bani.

Cu această combinație de simplitate și putere, puteți’nu greșesc cu Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me