Cumpărați plăți – nu mai puteți săriți cu gateway-urile de plată

plăți pentru magazinConsultați plăți din magazin
Shopify a anunțat că se lansează “Cumpărați plăți” pentru utilizatorii americani și canadieni (vezi anunțul aici).


[ACTUALIZAȚI: Shopify Payments este acum disponibil în Marea Britanie & De asemenea, comercianți cu sediul în Australia]

Ce înseamnă asta pentru tine?

simplist, Plățile Shopify vă permit să gestionați gateway-ul de plată direct în Shopify’tabloul de bord al utilizatorului. Acest lucru vă face viața mai ușoară pentru dvs. în câteva moduri diferite (mai multe despre cele de mai jos). O poartă de plată este practic instituția care deține de fapt banii primiți atunci când faceți vânzări.

De exemplu, acestea includ PayPal, Stripe, Authorize.net, etc. Puteți vedea o listă completă de gateway-uri de plată care funcționează cu Shopify aici.

Lăsa’treceți la modul în care acest lucru vă poate avantaja și pentru afacerea dvs..

Dar repede înainte de a face acest lucru, aruncați o privire la modul în care evaluăm Shopify, astfel încât să puteți avea o idee pentru asta.

1) Îți poți urmări banii în timp real

Sigur, puteți să urmăriți și dolarii de vânzări când vă conectați la PayPal (de exemplu, sau oricare dintre gateway-urile de plată pe care le aveți’folosesc). Dar atunci va trebui să vă încărcați site-ul web, să vă conectați, să faceți clic în jurul pentru a ajunge la ecranele potrivite pentru a obține informațiile potrivite. Facem acest lucru tot timpul noi, așa că știm că este nevoie de timp.

Cu Shopify Payments, toate informațiile legate de bani pe care le doriți sunt afișate direct în Shopify’s tablă de bord. Acest lucru este foarte convenabil mai ales atunci când îți administrezi magazinul zilnic’este drăguț să poți vedea unde se află banii în timp real doar cu un clic.

Plăți Shopify - Tabloul de bord

Puteți vedea programul de plată imediat dacă știți când vor fi transferați banii în banca dvs.. Rețineți doar că banii de la clienții dvs. vor intra în Payify Payments după ce ați făcut o vânzare, vor trece 3 zile înainte ca banii să fie transferați automat în contul dvs. bancar (7 zile pentru comercianții canadieni). Întârzierea scurtă există, în principal, pentru a ne asigura că există fonduri suficiente pentru a acoperi orice rambursări sau rambursări (mai multe pentru taxele de mai jos).

Plăți Shopify - Program

2) Renunțarea la tarifele de tranzacție pentru magazin

Așadar, ar putea exista o oarecare confuzie aici, așa că eu’Voi clarifica câteva lucruri pentru tine.

Dacă utilizați “Shopify de bază“, “Shopify” sau “Magazin avansat” planuri, există mici taxe de tranzacție variind de la 0,5% la 2% pe vânzare (mai multe în acest sens în revista noastră completă de prețuri Shopify).

Dacă decideți să utilizați Payify Payments, aceste taxe de tranzacție vor fi renunțate complet, sporind marja de profit (mai mulți bani în buzunar).

Cred că motivul pentru aceasta este că Shopify câștigă acum taxe de acces la plată, în loc de comisioane de tranzacție. Taxele de gateway de plată sunt taxe pe care trebuie să le plătiți oricum pentru procesatorii de plată pentru a vă ajuta să colectați bani din vânzările dvs. – nu există’nu este un comerciant în acest sens.

De exemplu, dacă utilizați PayPal (care vine cu avantajele și avantajele sale specifice), acestea vă încasează oriunde de la 1,9% la 2,9% plus 0,30 USD pe tranzacție, în funcție de cantitatea de vânzări pe lună. În plus, PayPal tinde să aibă anumite taxe ascunse dacă tranzacționezi cu o țară străină, astfel încât se adaugă și dacă vindeți internațional.

Cu Shopify Payments, taxa de pasarelă de plată este foarte competitivă pe toate gateway-urile de plată:

Plăți Shopify - Planuri de plată

Nu există alte taxe ascunse (o mulțime de alte gateway-uri de plată poartă taxe ascunse), așa că Shopify este destul de transparent în acest sens.

La fel de pe larg, la sfârșitul zilei, nu este’nu există o diferență semnificativă între utilizarea Payify Payments sau alte gateway-uri de plată. Însă avantajul nemonetar al utilizării Shopify Payments este integrarea perfectă (menționată mai sus), economii mai mari (comisioane renunțate la tranzacții) și recuperarea taxei (vezi mai jos).

3) Proces de simplificare a recuperării sarcinii

Încărcările se întâmplă – ele sug, o înțelegem ca noi’Le mai aveam și pe cele din alte afaceri.

Dacă nu’Nu știu ce este un chargeback’s când cineva cumpără un produs de la dvs., apoi depune o reclamație la compania de carduri de credit sugerând că nu a făcut acest lucru’nu primiți produsul, nu au autorizat niciodată achiziția, au fost escrocați sau orice scuză pot veni pentru a anula tranzacția cu dvs..

Îți place sau nu, asta’este doar o parte a afacerii. Îți place sau nu, tu’va trebui să mă descurc.

Folosim PayPal într-o altă afacere, iar ceea ce trebuie să facem este să ne conectăm la PayPal, să facem clic pe tabloul de bord de soluționare a litigiilor, apoi să parcurgem procesul de furnizare a unor dovezi suplimentare relevante pentru tranzacție. Aceasta’este cu siguranță un timp care suge când noi’mai degrabă să fac alte lucruri.

Plăți Shopify - recuperare taxă

Ceea ce vă permite să plătiți Shopify, este să vă ocupați de toate aceste probleme, direct în Shopify’s tablă de bord. Shopify va oferi automat răspunsuri care sunt personalizate generate din comanda, transportul și detaliile clienților pe care le-ați colectat din tranzacție. Acest lucru vă va economisi mult timp, în serios.

Plăți Shopify – Alte detalii

Iată câteva lucruri de notat:

  • Dacă utilizați Shopify Payments ca gateway principal de plată, puteți utiliza în continuare PayPal ca copie de rezervă doar în cazul în care clienții dvs. preferă să folosească PayPal. Oferind clienților dvs. mai multe opțiuni de plată s-au dovedit că cresc vânzările.
  • Achiziții de plăți este momentan este disponibil numai pentru utilizatorii / comercianții americani, canadieni, britanici și australieni. Sperăm că restul lumii la scurt timp după.
  • Solicitarea altor gateway-uri de plată poate fi o problemă. Nu numai că trebuie să le oferiți multe informații, uneori este nevoie de mult timp pentru a le aproba. Cu Shopify Payments, sunteți aprobat instant – deci poți începe să vinzi imediat.

Plăți Shopify – concluzie

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me