Cumpărați sub microscop

Când vine vorba de crearea de magazine online, Shopify se află pe podium cu aur în jurul gâtului. Acesta face ca procesul de construire a unui site web de comerț electronic să fie accesibil oricui, în timp ce le înarmează cu instrumente puternice folosite de liderii industriei. Pe scurt, Shopify simplifică designul și maximizează controlul.


Citiți în continuare în timp ce vă parcurgem elementele de bază ale Shopify, explicați-vă dacă v-ar putea ajuta și dați din cap câteva articole la îndemână care vorbesc despre platformă în detaliu mult mai detaliat.

Ce este Shopify?

Shopify este o platformă online care vă permite să vă construiți propriul magazin online. Arenele ușoare și extinse’Cuvinte care trăiesc de obicei împreună, totuși Shopify reușește să se căsătorească cu cei doi.

Acesta oferă sute de teme uimitoare, personalizabile, care abia așteaptă să fie transformate în cineva’Noul magazin online. Aceasta’Cu toate acestea, toate caracteristicile și aplicațiile, care separă cu adevărat Shopify.

De la gestionarea stocurilor până la e-mail marketing, Shopify are totul. Aceasta este puterea uneltelor sale, Shopify este folosit și de încredere de către întreprinderile de mai multe milioane de dolari precum Harry’s Rasoare și Gimnaziu.

Istoricul magazinului Shopify

În 2006, Shopify și-a deschis porțile pentru a încerca să îi ajute pe ceilalți să-și deschidă a lor. Peste un deceniu mai târziu, ei ajută acum peste 600.000 de comercianți de comerț electronic care au strâns colectiv 72 de miliarde de dolari în vânzări. Lucruri destul de impresionante.

Compania a apărut atunci când fondatorii Tobias Lütke, Daniel Weinand și Scott Lake au încercat să își deschidă propriul magazin online doar pentru a fi lăsați frustrați de lipsa unor modalități de calitate pentru a face acest lucru. Din aceasta, Shopify s-a născut și de atunci ei’nu m-am uitat în urmă.

Cum funcționează Shopify?

Gândește-te la Shopify ca la o marionetă, ai vitrina, pe care o vede toată lumea, dar orice interacțiune pe care o au clienții tăi de acolo este controlată de tine (de exemplu, păpușarul).

Tu’Voi petrece cea mai mare parte a timpului trăgând șiruri în Shopify’s cuprinzător ‘back-end’, unde aveți un control total asupra produselor și inventarului, comenzilor și plăților, precum și analitice și finanțe.

De asemenea, puteți lucra pe site-ul dvs.’s SEO (optimizarea motorului de căutare), astfel încât se bazează foarte mult pe gustul Google, creează coduri de reducere și produse prezentate și, desigur, accesează o sumedenie de ajutor și asistență, dacă ai nevoie de asta.

În plus, Shopify se poate lăuda cu un magazin de aplicații potrivit pentru un rege, cu pluginuri suplimentare disponibile pentru tot ce te-ai putea gândi.

Pentru cine este Shopify?

Puteți construi aproape orice fel de magazin online cu Shopify, dar acesta’sunt cu adevărat pentru cei care sunt – sau cel puțin aspir să fie – mari vânzători.

Shopify’Planurile de prețuri sunt adecvate oriunde afacerea dvs. este în călătoria sa de comerț electronic. Instrumentele de management de nivel mondial și designul vă vor permite să vă extindeți rapid și eficient.

Cei care doresc să construiască un site web cu câteva produse pe lateral pot dori să verifice graficul de comparație al constructorului de site-uri web, dar dacă’sunteți dornici să vândă și să crească și doriți o platformă puternică, Shopify’este la fel de bun ca devine.

Vă recomandăm Shopify?

Dacă nu ai putea’Nu spun deja, absolut! Ne petrecem viața folosind și testând atât site-uri web, cât și producători de comerț electronic. Din cercetările noastre amănunțite putem confirma că Shopify este cu adevărat câinele de vârf.

Acesta a câștigat 4,7 stele din 5 în total, adică trei dintre testele noastre care privesc caracteristicile sale, cât de ușor este de utilizat și ajutorul și suportul oferit.

Caracteristicile și aplicațiile au ieșit în evidență în special. Shopify oferă tone de opțiuni de plată, integrare multicanal (astfel încât să puteți vinde prin magazine fizice, social media și piețe), o caracteristică de recuperare a coșurilor abandonate și multe altele.

Întrebări frecvente

Ce’este diferența dintre Shopify și Wix?

Wix, similar cu Squarespace și Weebly, este un constructor de site-uri care vă oferă posibilitatea de a vinde online. Shopify, este conceput special pentru magazinele online. Dacă doriți un site web, și la un moment dat poate doriți să vindeți prin intermediul acestuia, atunci voi’mai bine cu Wix, dar, dacă’ești serios despre vânzare, apoi Shopify’e cea pentru tine.

Cât costă Shopify?

Aceasta este singura zonă în care Shopify cade. Principalele sale trei planuri de preț sunt 29 de dolari, 79 $ și 299 dolari pe lună, respectiv. Există două planuri pentru fiecare parte (Shopify Lite și Shopify Plus), dar acestea sunt destinate vânzării cu respectare a rețelelor de socializare sau a întreprinderilor la nivel de întreprindere.

Toate destul de rezonabile, dar dacă tu’nu sunteți atenți, accesoriile suplimentare pot crește. Shopify are teme și aplicații la costuri suplimentare și vă taxează o taxă de tranzacție dacă nu alegeți să utilizați propriul gateway de plată. Cu cât introduceți mai multe, cu atât aveți tendința de a ieși mai mult.

Există alte opțiuni acolo?

Da, există și riscă să sune ca noi’predică Shopify în cerurile înalte, ea’nu este pentru toată lumea. BigCommerce este un alt jucător serios din sfera comerțului electronic care oferă marea majoritate a instrumentelor de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea fără costuri suplimentare.

Perechea stă destul de mult cu capul și umărul deasupra restului când vine vorba de funcționalitatea comerțului electronic. daca tu’căutăm acel amestec de producător de site-uri / comerț electronic, totuși, Wix este cel mai bun acolo.

Cine suntem noi?

După cum sugerează și numele nostru, noi’sunt experți în constructorii de site-uri web. Suntem autoritatea de lider și resursa pentru informații despre obținerea online. Puteți dori un site web de la orice fel de simplu ca publicitatea CV-ului dvs., până la construirea unui imperiu de comerț electronic și noi’Te voi indica în direcția bună.

Noi’Am petrecut ore întregi, zile chiar, cercetând și testând constructorii de site-uri pentru a pune la dispoziție sute de recenzii detaliate și articole de comparație. Noi’Îți voi spune totul despre platformele de top de acolo și care dintre ele se potrivesc cel mai bine nevoilor tale individuale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me