Handle under mikroskopet

Når det gjelder å opprette nettbutikker, Shopify sitter på pallen med gull rundt halsen. Det gjør prosessen med å bygge en netthandel tilgjengelig for alle, samtidig som den bevæpnes med kraftige verktøy som brukes av bransjeledere. Kort sagt forenkler Shopify design og maksimerer kontrollen.


Les videre mens vi fører deg gjennom det grunnleggende om Shopify, forklar om det kan hjelpe deg, og gi et nikk til noen nyttige artikler som snakker om plattformen i mer detalj.

Hva er Shopify?

Shopify er en online plattform som lar deg bygge din egen nettbutikk. Enkel og omfattende arenaer’ord som vanligvis bor sammen, men likevel klarer Shopify å gifte seg med de to.

Det tilbyr hundrevis av fantastiske, tilpassbare temaer som bare venter på å bli omgjort til noen’s nye nettbutikk. Den’men alle funksjonene og appene som virkelig skiller Shopify fra hverandre.

Fra lagerstyring til e-postmarkedsføring har Shopify alt. Slik er kraften i verktøyene, Shopify brukes og stoler på av multimillion dollar-selskaper som Harry’s Razors and Gymshark.

Historie om Shopify

I 2006 åpnet Shopify sine dører for å prøve å hjelpe andre med å åpne sine. Over et tiår senere, og de hjelper nå makten til 600 000+ netthandlere som samlet har samlet 72 milliarder dollar i omsetning. Ganske imponerende greier.

Selskapet ble til da gründerne Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake prøvde å åpne sin egen nettbutikk bare for å bli frustrert over mangelen på kvalitetsmåter der ute. Fra det ble Shopify født og siden de’har ikke sett tilbake.

Hvordan fungerer Shopify?

Tenk på Shopify som en dukke, du har butikken, som alle ser, men all interaksjon kundene dine har derfra blir kontrollert av deg (a.k.a dukketekeren).

Du’Jeg bruker mesteparten av tiden din på å trekke strenger i Shopify’er omfattende ‘baksiden’, hvor du har total kontroll over produkter og varelager, ordrer og betalinger, og analyser og økonomi.

Du kan også jobbe på nettstedet ditt’s SEO (søkemotoroptimalisering), slik at den rangerer høyt hos slike som Google, lager rabattkoder og kjennetegnet produkter og, selvfølgelig, tilgang til et vell av hjelp og støtte, hvis du trenger det.

På toppen av det skryter Shopify av en app-butikk som passer for en konge med ekstra plugins tilgjengelig for alt du muligens kan tenke på.

Hvem er Shopify for?

Du kan bygge stort sett alle slags nettbutikker med Shopify, men det’er virkelig for deg som er – eller i det minste håper å være – store selgere.

Shopify’Prisplanene varierer for å passe uansett hvor virksomheten din er på sin netthandel. Ledelsesverktøy og design i verdensklasse lar deg skalere raskt og effektivt.

De som ønsker å bygge et nettsted med noen få produkter på siden, vil kanskje sjekke ut sammenligningstabellen vår for nettstedbygger, men hvis du’er ivrig etter å selge og vokse, og vil ha en kraftig plattform, Shopify’er så bra som det blir.

Anbefaler vi Shopify?

Hvis du ikke kunne’t fortelle allerede, absolutt! Vi bruker livet vårt på å bruke og teste både byggherrer av nettsteder og netthandel. Fra vår grundige undersøkelse kan vi bekrefte at Shopify virkelig er den øverste hunden.

Den fikk hele 4,7 stjerner av 5 totalt, og tre av våre tester som ser på funksjonene, hvor enkelt det er å bruke, og hjelpen og støtten som tilbys.

Det var funksjonene og appene som skilte seg spesielt ut. Shopify tilbyr mange betalingsalternativer, flerkanals integrasjon (slik at du kan selge på tvers av fysiske butikker, sosiale medier og markedsplasser), en forlatt vogngjenopprullingsfunksjon og mye mer.

Spørsmål og svar

Hva’s forskjellen mellom Shopify og Wix?

Wix, ligner Squarespace og Weebly, er en nettstedsbygger som gir deg muligheten til å selge på nettet. Shopify, er spesialbygget for nettbutikker. Hvis du vil ha en webside, og på et eller annet tidspunkt kan være lurt å selge gjennom det, så du’har det bedre med Wix, men hvis du’ser alvorlig på å selge, så Shopify’er den for deg.

Hvor mye koster Shopify?

Dette er det området der Shopify faller ned. De viktigste tre prisplanene er henholdsvis $ 29, $ 79 og $ 299 i måneden. Det er to planer på hver side av dette (Shopify Lite og Shopify Plus), men disse er for å selge på sosiale medier eller virksomhetsnivå.

Alt ganske rimelig, men hvis du’vær ikke forsiktig, ekstrautstyret kan ramle opp. Shopify har temaer og apper til ekstra kostnader og belaster deg for et transaksjonsgebyr hvis du ikke velger å bruke sin egen betalingsgateway. Jo mer du legger i, desto mer har du en tendens til å komme deg ut.

Er det noen andre alternativer der ute?

Ja det er det, og risikerer å høres ut som vi’re forkynner Shopify til de høye himlene, det’er ikke for alle. BigCommerce er en annen seriøs aktør innen netthandel som tilbyr de aller fleste verktøy du trenger for å skalere virksomheten din uten ekstra kostnader.

Paret står ganske mye hode og skulder over resten når det kommer til e-handelsfunksjonalitet. Hvis du’Jeg er på jakt etter den nettstedsbyggeren / netthandelsblandingen, men Wix er den beste der ute.

Hvem er vi?

Som navnet vårt antyder, vi’re eksperter i nettstedbyggere. Vi er den ledende autoriteten og ressursen for informasjon rundt å komme på nettet. Du kan ønske deg et nettsted fra alt så enkelt som å annonsere CVen din, til å bygge et e-handelsimperium, og vi’Jeg peker deg i riktig retning.

Vi’Vi har brukt timer, dager til og med, på å undersøke og teste byggherrer for å sette sammen hundrevis av detaljerte anmeldelser og sammenligningsartikler. Vi’Jeg vil fortelle deg alt om de beste plattformene der ute og hvilke som passer best for dine individuelle behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map