Hvordan fungerer Shopify? Lær at bruge Shopify i 9 trin

hvordan fungerer shopifyShopify er en e-handelsplatform, hvilket betyder’er designet til at hjælpe dig med at opbygge din online butik. Det har skabeloner, du kan vælge mellem, salgsværktøjer, du kan bruge, og endda en stor app-butik til resten af ​​dine salgsbehov. Kort sagt, det gør det lettere at køre din virksomhed.


Faktisk er Shopify en af ​​de bedste e-handelsplatforme rundt. Det har det bredeste udvalg af salgsværktøjer på markedet, og det’er virkelig enkel at bruge.

Det’heller ikke os, der tror det – over 640.000 Shopify-butikkejere ville være enige.

Ønsker du at slutte dig til mængden? Nå, du’er heldig. Vi’vil vise dig, hvordan du bruger Shopify i bare 9 enkle trin.

Folk elsker Shopify for to ting: dets salgsfunktioner og brugervenlighed. I det væsentlige’s gjort bygning af en kraftfuld og velstående online butik til en absolut brise, hvilket betyder, at enhver virksomhedsejer let kan komme online.

Ikke kun det, ved at bruge platforme som Shopify vil du spare dig for at bruge store penge på webdesignere, og det tager normalt kun et par timer at oprette en butik.

Vi’har fordelt Shopify-rejsen i 9 trin. Dækker alt fra tilmelding til offentliggørelse, vi’Jeg viser dig, hvordan du strømline dit websted, tilbyder nogle nyttige tip undervejs.

Så efter at have læst denne artikel, du’Jeg lærer ikke kun, hvordan du bruger Shopify, men hvordan du får mest muligt ud af din butik.

Spændt at komme i gang? Det er vi også. Lade’går…

1

Tilmelde

For at komme i gang skal du gå til Shopify.com. Hjemmesiden har to blå ‘Kom igang’ knapper, så klik på en, så kan du starte din 14-dages gratis prøveperiode.

shopify komme i gangShopify gør det klart, hvordan du begynder at bygge din butik

Shopify beder dig derefter om nogle detaljer: din e-mail, det valgte kodeord, og vigtigst af alt, dit butiksnavn. Navnet på din butik skal være unikt, så bliv kreative!

Din tur’er klar til ‘Opret din butik’.

shopify butikdetaljer feltShopify kræver kun et par enkle detaljer, før du begynder 2

Tilføj produkter

Efter at have udfyldt dine oplysninger, du’genbesættes derefter til Shopify-admin-siden. der’er en klar navigationsmenu til venstre, salgstallene til højre, og det giver tre praktiske genveje til byggeriet i midten. Du kan’t savner dem.

Genveje dækker tre virkelig vigtige trin: ‘Tilføj produkt’, ‘Tilpas tema’, og ‘Tilføj domæne’.

Vi’vil begynde med rygraden i enhver butik – produkterne. Klik blot på den blå knap for at begynde at sælge fysiske, digitale eller serviceartikler, fra kunst til makeup.

shopify admin side tilføj produkterShopify-admin-siden indeholder tre genveje for at gøre design af din butik endnu lettere

Det er virkelig nemt at tilføje produkter med Shopify. Du skal bare navngive det, beskrive det og uploade et billede. Der er også nogle mindre spændende felter at udfylde, som stregkode, vægt og størrelsesvarianter. Bare rul ned for disse.

tilføjelse af produkter shopifyDet er nemt at tilføje produkter på Shopify med masser af visuelle signaler og enkelt sprog 3

Tilpas tema

Shopify ved, at det skal være en rejse at oprette et websted – og det er sjovt! Efter dig’Vi har afsluttet en opgave, den bevæger sig med dig og holder dig motiveret. Det’er som at have en personlig træner til din online butik.

Bemærk på billedet herunder, hvordan ‘Tilføj produkt’ er markeret, og ‘Tilpas tema’ fanen er nu fremhævet.

shopify tilpas tema genvejShopify taler dig gennem butiksbygningsprocessen, så du’re aldrig forvirret

Når du tilpasser din butik’s design, har du tre muligheder. Du kan holde dig sammen med Shopify’s underskriftstema, ‘debut’; vælg et af 10 gratis temaer; eller vælg en af ​​de 50+ betalte skabeloner, der koster $ 140 til $ 180.

Til denne vejledning, vi’Jeg holder dig med Debut og viser dig, hvordan du tilpasser det. Klik på knappen øverst til højre, og gør dig klar til at lade de kreative juice flyde – vi’re ved at tage dig gennem hvert trin til at designe din skabelon.

Rediger tekst

Brug venligst menuen til venstre for alle dine skrifttypebehov. Herfra skal du klikke på hver sidefane for at opdatere overskriften og overlejringsteksten og for at ændre skrifttypestørrelsen. Du kan endda smide en ‘Knapmærke’ og link det til en URL eller en anden side på dit websted.

shopify redigeringsnavigationsmenuShopify-temaredigeringsmenuen er tydeligt udformet, hvilket sparer tid og kræfter

Gentag dette trin for hver side, og dit websted siger nu, hvad du vil have det til. Vil du tilføje tekst til endnu flere sider? Intet problem – bare ramt ‘Tilføj sektion’ og vælg en sektionskategori.

Med Shopify kan du tilføje alle typer sider, fra blogs og gallerier til kort og attester. Det’er omfattende i alle afdelinger.

shopify gratis baggrundsbilledeShopify leverer masser af gratis baggrundsbilleder, der hjælper med at tilpasse din butik

For at ændre skriftfarve skal du klikke på ‘Temaindstillinger’ i menuen til venstre. Du kan også ændre farve på etiket, formularfelt og link. De enkle tilpasningsværktøjer og visuelle signaler giver dig virkelig mulighed for at tilpasse tekst uden problemer.

Tilføj billeder

For billeder har Shopify let identificerbare knapper, uanset hvor du går. Afhængigt af dit tema vil hver sidefane i navigationsmenuen have en blå ‘Vælg billede’ knap. Det’er virkelig let – se på billedet herunder.

shopify vælg billedknapTilføjelse af billeder på Shopify kan gøres med bare et par klik

For at opdatere startsiden baggrund, skal du trykke på den blå knap for at uploade din egen. Alternativt kan du ‘Udforsk gratis billeder’. Derfra har du masser af gratis skabelonbilleder at vælge imellem, der dækker mange forskellige brancher.

4

Tilføj domæne

Som Shopify udtrykker det, er vi ‘bevæger sig pænt’. Vi’har gennemgået, hvordan man tilføjer produkter og tilpasser temaer – nu, vi’Jeg forklarer, hvordan du navngiver dit websted.

På dette tidspunkt spørger du måske: ‘Hvad’s punktet i at ændre URL-adressen?’ Du har måske hørt folk sige ‘et websted er et vindue ind i din virksomhed’ – Nå, vi tror, ​​et domæne er et vindue på dit websted.

Dit domæne er den første ting dine kunder vil se, fordi det’s hvordan de finder dig. Så det’er vigtigt at finde den perfekte URL til din online butik, der afspejler og styrker dit brand.

tilføj domæne shopifyMed Shopify kan du overføre et gammelt domæne eller købe et nyt fra kun $ 14 pr. År

Som du kan se på billedet ovenfor kommer dit websted med et Shopify-underdomæne, ‘.myshopify.com’. Ja, det’er gratis, så det holder omkostningerne nede, men det gør det ikke’t ser for professionel ud.

For at jazz up din online butik kan du enten købe et nyt domæne eller tilslutte et eksisterende. Hvis du vil købe et nyt domæne, har Shopify en søgefelt og foreslår også andre udvidelser som ‘.net’ eller ‘.butik’. Omkostningerne kan variere, men starter normalt fra $ 14 pr. År.

5

Aktivér betalinger

Nu hvor du har en fuldt udstyret, fantastisk look online butik, det’det er tid til at begynde at tjene penge. Hjælpsomt er Shopify den eneste webstedsbygger, der leverer sin egen betalingsgateway: den passende navngivne ‘Shopify betalinger’.

Med Shopify-betalinger er der ingen transaktionsgebyrer. Men hvis du’d vil gerne bruge andre gateways – såsom PayPal, Amazon Pay eller 100+ andre muligheder – du bliver debiteret pr. transaktion.

Klik på for at komme til betalingssiden ‘Indstillinger’ ved foden af ​​navigationsmenuen og derefter på ‘Betalingsudbydere’ ikon. Derefter vil du se billedet herunder (rulle ned til de andre betalingsmetoder).

shopify betalingsudbydereShopify er den eneste e-handelsplatform, der leverer sin egen betalingsmetode, samt 100+ andre valg 6

Tilføj forsendelse

Shopify gør det virkelig let at tilpasse og strømline forsendelsesprocessen. Ligesom forrige trin skal du klikke på knappen for at komme dertil ‘Indstillinger’, og tryk på forsendelsesikonet.

shopify forsendelsesmetoderShopify gør det let at tilpasse dine forsendelsesmetoder og forbedre kunden’s erfaring

Denne side har alt, hvad du har brug for til skibform. Du kan tilføje forsendelseszoner, købe forsendelsesetiketter og beslutte, hvor meget du vil opkræve dine kunder.

Du kan integrere apps som ShipWorks, AfterShip, og ShipStation for at gøre leveringsprocessen endnu glattere, men vi’gemme den sjove verden af ​​apps til det næste trin.

7

Integrer apps

Shopify er ikke kun en kraftfuld platform til at begynde med, men den giver dig mulighed for at tilføje nogle fantastiske apps. Ved at gøre dette kan du gøre dit websted køre glattere, blive mere synligt og se pænere ud… du får ideen. Kort sagt hjælper de med at styre og skalere din virksomhed.

Vælg ‘Apps’ i navigationsmenuen, og få mest muligt ud af den geniale søgefunktion. Der er 2.400+ apps tilgængelige at vælge imellem og dækker alle de e-handelsområder, du har’Jeg har brug for forsendelse, bogføring, sociale medier og mere’er der.

Don’t føles som om du’men snyder dog – over 80% af Shopify-butikker bruger apps.

shopify app storeShopify giver dig adgang til over 2.400 apps, hvilket hjælper med at styre og udvide din virksomhed

Dog det’er værd at bemærke, at tilføjelse af Shopify’s egne apps kræver nogle kodningstykker. Alle de andre tredjepartsintegrationer kan nemt tilføjes ved at klikke på ‘Tilføj app’.

8

Vælg en prisplan

Før du offentliggør din Shopify-butik, skal du gøre det’er værd at bemærke, at du’Jeg skal betale for at fortsætte med at bruge platformen efter 14 dage. Du bliver også nødt til at opgradere for at få dit websted live, hvilket vi vil dække i det næste trin.

Du kan opgradere når som helst under din prøve ved at trykke på det ikke tilladte ‘Vælg en plan’ knappen ved foden af ​​hver side.

Shopify-prisplanerne er som følger:

 • Grundlæggende Shopify ($ 29 pr. Måned)
 • Shopify ($ 79 pr. Måned)
 • Avanceret Shopify ($ 299 pr. Måned)

shopify prisplanerShopify har tre prisplaner, der tilbyder fremragende værdi for pengene 9

Publicer din Shopify-butik

Når du’når du er tilfreds med din Shopify-butik, skal du dele den med verden. Under din gratis prøveperiode er dit websted adgangskodebeskyttet, så folk kan’t se det.

For at få dit websted live, du’Jeg skal først opgradere til en betalt plan. Gå derefter fra Shopify-admin-siden ‘Online butik’, gå til ‘Indstillinger’, fjern derefter markeringen ‘Aktivér adgangskode’ indenfor ‘Adgangskodebeskyttelse’ areal.

Nu kan alle nyde dit Shopify-mesterværk.

shopify adgangskode fjernelseUdgivelse af din Shopify-butik gøres let ved at opgradere til en premiumplan og fjerne adgangskodebeskyttelsen

Et praktisk tip? Før du offentliggør, anbefaler vi, at du kører nogle testordrer for at sikre dig, at alt er’s kører glat.

For at gøre dette, gå til ‘Betalingsudbydere’ i ‘Indstillinger’, derefter ‘Redigere’ ved siden af ​​Shopify-betalinger. Tjek ‘Brug testtilstand’ og klik på ‘Gemme’.

Konklusion: Hvordan fungerer Shopify?

Shopify har virkelig fokuseret på brugerrejsen, når hun opretter en online butik. Med andre ord, det’s fik hele oplevelsen til at føle sig som en tur i parken. Og som du kan se, kan en smuk Shopify-butik blive din i bare 9 enkle trin.

Lade’s sammenfattes hurtigt disse trin til brug af Shopify:

 1. Tilmelde
 2. Tilføj produkter
 3. Tilpas dit tema
 4. Tilføj et domæne
 5. Aktivér betalingsgateways
 6. Tilføj forsendelsesmetoder
 7. Integrer apps
 8. Vælg en prisplan
 9. Offentliggøre

Hvorfor så let? Som alle succesrige mærker har Shopify tænkt på kunden. Det har taget ekstra skridt for at sikre, at du ved nøjagtigt, hvor og hvornår du skal klikke. Se bare på de praktiske genveje, når du begynder at bygge din butik (dækket af trin 2, 3 og 4).

Shopify er ikke kun super nem at bruge, det giver dig en rigtig stærk platform til salg af produkter. Salgsfunktionerne er fremragende, du har adgang til over 2.000 apps for at gøre din online butik endnu mere sømløs, og det’s også god værdi for pengene.

Med denne kombination af enkelhed og styrke kan du’Det går virkelig galt med Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map