Kuinka Shopify toimii? Opi käyttämään Shopifea 9 vaiheessa

miten kauppakauppa toimiiShopify on verkkokauppaalusta, tarkoittaen sitä’on suunniteltu auttamaan sinua verkkokaupan rakentamisessa. Siinä on malleja, joista voit valita, myyntityökaluja, joita voit käyttää, ja jopa suuren sovelluskaupan loput myyntitarpeisiisi varten. Lyhyesti sanottuna se helpottaa yrityksesi johtamista.


Itse asiassa Shopify on yksi parhaista verkkokauppaympäristöistä. Sillä on markkinoiden laajin valikoima myyntityökaluja’Se on todella helppokäyttöinen.

Se’ei vain me, jotka niin ajattelemme – myös yli 640 000 Shopify-kaupan omistajaa suostuisi siihen.

Haluatko liittyä joukkoon? No, sinä’uudelleen onnea. Me’näytän sinulle kuinka käyttää Shopifea vain 9 helpossa vaiheessa.

Ihmiset rakastavat Shopifea kahdesta asiasta: sen myyntiominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä. Pohjimmiltaan se’Hän on tehnyt tehokkaan ja vauraan verkkokaupan rakentamisen ehdottoman helpoksi, mikä tarkoittaa, että kaikki yrityksen omistajat voivat päästä verkkoon helposti.

Paitsi, että Shopify-kaltaisten ympäristöjen käyttäminen säästää sinua kuluttamasta suuria dollareita web-suunnittelijoille, ja kaupan luominen vie yleensä vain muutaman tunnin..

Me’Ve jakoi Shopify-matkan 9 vaiheeseen. Kattaa kaiken ilmoittautumisesta julkaisuun, me’Näytän sinulle kuinka virtaviivaistaa verkkosivustosi, tarjoaa joitain hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella.

Joten, luettuani tämän artikkelin, sinä’Opit paitsi käyttämään Shopifea, myös saat kaiken irti kaupasta.

Oletko innostunut aloittamaan? Niin olemme mekin. Antaa’mennään…

1

Kirjaudu

Aloita siirtymällä kohtaan Shopify.com. Kotisivulla on kaksi sinistä ‘Aloittaa’ painikkeita, joten napsauta yhtä, ja voit aloittaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

shopify aloitaShopify tekee selväksi kaupan rakentamisen aloittamisen

Shopify kysyy sitten joitain yksityiskohtia: sähköpostiosoitettasi, valittua salasanaa ja mikä tärkeintä, myymälän nimeä. Kaupan nimen on oltava ainutlaatuinen, joten ole luova!

Nyt sinä’uudelleen valmis ‘Luo myymälä’.

myymälän myymälätiedot-kentätShopify vaatii vain muutaman yksinkertaisen yksityiskohdan ennen kuin aloitat 2

Lisää tuotteita

Kun olet täyttänyt tietosi, sinä’vie sitten uudelleen Shopify-järjestelmänvalvojan sivulle. siellä’s selkeä navigointivalikko vasemmalla, myyntitiedot oikealla, ja se tarjoaa kolme kätevää rakennustyökalun pikavalintaa keskelle. Sinä pystyt’kaipaan niitä.

Oikotiet kattavat kolme todella tärkeää vaihetta: ‘Lisää tuote’, ‘Muokkaa teemaa’, ja ‘Lisää verkkotunnus’.

Me’aloitan minkä tahansa liikkeen selkäranka – tuotteiden kanssa. Napsauta vain sinistä painiketta aloittaaksesi fyysisten, digitaalisten tai palveluvälineiden myynnin taiteesta meikkiin.

myymälä admin-sivu lisää tuotteitaShopify-järjestelmänvalvojan sivulla on kolme pikavalintaa, jotka tekevät kaupan suunnittelusta entistä helpompaa

Tuotteiden lisääminen Shopififella on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain nimetä se, kuvata se ja ladata kuva. On myös joitain vähemmän jännittäviä kenttiä, kuten viivakoodi-, paino- ja kokovaihtoehdot. Vieritä vain näitä.

lisäämällä tuotteita shopifyTuotteiden lisääminen Shopififiin on helppoa, sillä on paljon visuaalisia vihjeitä ja yksinkertainen kieli 3

Muokkaa teemaa

Shopify tietää, että verkkosivuston rakentamisen pitäisi olla matka – ja siinä hauska! Kun olet’olet suorittanut tehtävän, se liikkuu kanssasi ja pitää sinut motivoituneena. Se’kuten sinulla olisi henkilökohtainen valmentaja verkkokauppaan.

Huomaa alla olevassa kuvassa kuinka ‘Lisää tuote’ on valittu, ja ‘Muokkaa teemaa’ välilehti on nyt korostettu.

shopify muokata teeman pikakuvakkeitaShopify neuvoo sinut läpi kaupan rakennusprosessin, joten sinä’et ole koskaan sekoittunut

Kun mukautat myymälääsi’Suunnittelussa sinulla on kolme vaihtoehtoa. Voit pysyä Shopifyn kanssa’allekirjoitus teema, ‘Debyytti’; valitse yksi 10 ilmaisesta teemasta; tai valitse jokin 50+ maksetusta mallista, joka maksaa 140–180 dollaria.

Tätä opasta varten me’Jäädyn Debut-näytölle ja näytän kuinka räätälöidä se. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ja valmistaudu antamaan luovien mehujen virtaus – me’aiomme viedä sinut läpi jokaisen mallin suunnitteluvaiheen.

Muokkaa tekstiä

Käytä kaikkia kirjasintarpeitasi vasemmalla puolella olevaa valikkoa. Napsauta tästä napsauttamalla kutakin sivua -välilehteä päivittääksesi otsikko- ja peitetekstin ja muuttaaksesi fontin kokoa. Voit jopa heittää sisään ‘Painikeetiketti’ ja linkitä se URL-osoitteeseen tai toiseen sivustosi sivulle.

shopify editorin navigointivalikkoShopify-teemaneditorivalikko on selkeästi muotoiltu, mikä säästää aikaa ja vaivaa

Toista tämä vaihe jokaiselle sivulle, ja sivustosi sanoo nyt mitä haluat. Haluatko lisätä tekstiä vielä useammalle sivulle? Ei hätää – yksinkertaisesti lyödä ‘Lisää osio’ ja valitse osaluokka.

Shopifyn avulla voit lisätä kaiken tyyppisiä sivuja blogeista ja gallerioista karttoihin ja suosituksiin. Se’on kattava kaikilla osastoilla.

myymälä ilmainen taustakuvaShopify tarjoaa paljon ilmaisia ​​taustakuvia myymälän mukauttamiseksi

Vaihda kirjasinväri napsauttamalla ‘Teeman asetukset’ vasemmalla puolella olevassa valikossa. Voit myös muuttaa tarran, lomakekentän ja linkin värejä. Yksinkertaisten räätälöintityökalujen ja visuaalisten vihjeiden avulla voit mukauttaa tekstiä ilman häiriötä.

Lisää kuvia

Kuvissa Shopififessa on helposti tunnistettavat painikkeet minne ikinä menetkin. Teemasta riippuen jokaisella navigointivalikon sivuvälilehdellä on sininen ‘Valitse kuva’ painiketta. Se’Se on todella helppoa – katso alla olevaa kuvaa.

shopify Valitse kuvapainikeKuvien lisääminen Shopififiin voidaan tehdä vain muutamalla napsautuksella

Päivitäksesi kotisivun tausta, paina sinistä painiketta ladataksesi oman. Vaihtoehtoisesti voit ‘Tutustu ilmaisiin kuviin’. Sieltä sinulla on runsaasti ilmaisia ​​mallikuvia, joista voit valita, ja se kattaa monia eri toimialoja.

4

Lisää verkkotunnus

Kuten Shopify sanoo, olemme ‘liikkuu hienosti’. Me’olemme käyneet läpi kuinka lisätä tuotteita ja mukauttaa teemoja – nyt me’Selitän kuinka verkkosivustollesi annetaan nimi.

Tässä vaiheessa saatat kysyä: ‘Mitä’on kohta URL-osoitteen vaihtamisessa?’ Olet ehkä kuullut ihmisten sanovan ‘verkkosivusto on ikkuna yritykseesi’ – No, uskomme, että verkkotunnus on ikkuna verkkosivustollesi.

Verkkotunnuksesi on ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät, koska se’miten he löytävät sinut. Niin se’On tärkeää löytää verkkokaupallesi täydellinen URL-osoite, joka heijastaa ja vahvistaa tuotemerkkiäsi.

lisää verkkotunnus shopifyShopifen avulla voit siirtää vanhan verkkotunnuksen tai ostaa uuden vain 14 dollarista vuodessa

Kuten yllä olevasta kuvasta voidaan nähdä, verkkosivustosi mukana on Shopify-aliverkkotunnus, ‘.myshopify.com’. Toki’ilmaiseksi, joten se pitää kustannukset alhaisena, mutta ei’t näytä liian ammattimaiselta.

Voit jazzia verkkokaupastasi joko ostamalla uuden verkkotunnuksen tai kytkemällä olemassa olevan verkkotunnuksen. Jos haluat ostaa uuden verkkotunnuksen, Shopifessä on hakupalkki ja se ehdottaa myös muita laajennuksia, kuten ‘.netto’ tai ‘.myymälä’. Kustannukset voivat vaihdella, mutta yleensä alkavat 14 dollarista vuodessa.

5

Ota maksut käyttöön

Nyt kun sinulla on täysin varusteltu, mahtava näköinen verkkokauppa, se’on aika alkaa ansaita rahaa. Kaupallisesti Shopify on ainoa verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa oman maksun yhdyskäytävän: osuvasti nimetty ‘Shopify-maksut’.

Shopify Payments -palvelussa ei ole transaktiomaksuja. Kuitenkin, jos sinä’haluaisin käyttää muita yhdyskäytäviä – kuten PayPal, Amazon Pay tai 100+ muuta vaihtoehtoa – sinulta veloitetaan tapahtumaa kohti.

Pääset maksusivulle napsauttamalla ‘asetukset’ navigointivalikon alaosassa ja sitten ‘Maksun tarjoajat’ kuvaketta. Näet sitten alla olevan kuvan (vieritä alas muut maksutavat).

kauppaa maksupalveluntarjoajatShopify on ainoa verkkokauppaympäristö, joka tarjoaa oman maksutavansa sekä yli 100 muuta vaihtoehtoa 6

Lisää toimitus

Shopify on todella helppo mukauttaa ja virtaviivaistaa lähetysprosessia. Napsauta aivan kuten edellinen vaihe, päästäksesi sinne ‘asetukset’, ja paina lähetyskuvaketta.

myymälä postitusmenetelmiäShopify on helppo mukauttaa kuljetusmenetelmiäsi parantaen asiakasta’kokemusta

Tällä sivulla on kaikki tarvitsemasi laivamuotoiseen kuljetukseen. Voit lisätä lähetysvyöhykkeitä, ostaa postitustarroja ja päättää, kuinka paljon haluat veloittaa asiakkaidesi.

Voit integroida sovelluksia, kuten ShipWorks, AfterShip, ja ShipStation jotta toimitusprosessi olisi entistä sujuvampaa, mutta me’tallennat hauskan sovellusmaailman seuraavaa vaihetta varten.

7

Integroi sovellukset

Shopify ei ole vain tehokas alusta, jonka avulla voit myös lisätä upeita sovelluksia. Tämän avulla voit tehdä sivustosi sujuvammaksi, tulla entistä näkyvämmäksi ja näyttää mukavammalta… saat idean. Lyhyesti sanottuna, ne auttavat hallitsemaan ja mitoittamaan yritystäsi.

valita ‘sovellukset’ navigointivalikossa ja hyödynnä loistavaa hakutoimintoa. Valittavana on 2 400+ sovellusta, jotka kattavat kaikki verkkokaupan alueet’d kuten lähetys, kirjanpito, sosiaalinen media ja muut. Nimesit sen’s siellä.

Don’t tuntuu siltä kuin sinä’huijataan kuitenkin – yli 80% Shopify-kaupoista käyttää sovelluksia.

shopify sovellusliikeShopify antaa sinulle pääsyn yli 2 400 sovellukseen, mikä auttaa hallitsemaan ja kasvattamaan yritystäsi

Kuitenkin’on syytä huomata, että Shopifyn lisääminen’Omat sovellukset vaativat joitain koodauskatkelmia. Kaikkia muita kolmansien osapuolien integrointeja voidaan lisätä helposti napsauttamalla ‘Lisää sovellus’.

8

Valitse hinnasuunnitelma

Ennen kuin julkaiset Shopify-myymäläsi, se’On syytä huomata, että sinä’Minun on maksettava, jotta käyttöjärjestelmää jatketaan 14 päivän kuluttua. Sinun on myös päivitettävä saadaksesi sivustosi eläväksi, mitä käsittelemme seuraavassa vaiheessa.

Voit päivittää missä tahansa vaiheessa oikeudenkäynnin aikana lyömällä ei-hyväksyttävää ‘Valitse suunnitelma’ -painike jokaisen sivun alaosassa.

Shopify-hinnasuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Perus Shopify (29 dollaria kuukaudessa)
 • Shopify (79 dollaria kuukaudessa)
 • Advanced Shopify (299 dollaria kuukaudessa)

myymälä hinnasuunnitelmatShopifyllä on kolme hinnasuunnitelmaa, jotka tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle 9

Julkaise Shopify-kauppa

Kun sinä’Oletko tyytyväinen Shopify-kauppaasi, sinun on jaettava se maailmalle. Ilmaisen kokeilun aikana sivustosi on suojattu salasanalla, jotta ihmiset voivat’t katsoa sitä.

Saadaksesi sivustosi elää, sinä’Ensin on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Siirry sitten Shopify-järjestelmänvalvojan sivulta ‘Verkkokauppa’, mene ‘Asetukset’, poista sitten valinta ‘Ota salasana käyttöön’ sisällä ‘Salasanasuojaus’ alue.

Nyt kaikki voivat nauttia Shopify-mestariteoksestasi.

shopify salasanan poistoShopify-myymälän julkaiseminen tapahtuu helposti päivittämällä premium-suunnitelmaan ja poistamalla salasanasuojaus

Kätevä kärki? Ennen julkaisua suosittelemme suorittamaan joitain testitilauksia varmistaaksesi kaiken’S sujuu hyvin.

Siirry kohtaan ‘Maksun tarjoajat’ sisään ‘asetukset’, sitten ‘Muokata’ Shopify Payments -kohdan vieressä. Tarkista ‘Käytä testitilaa’ painiketta ja napsauta ‘Tallentaa’.

Johtopäätös: Kuinka Shopify toimii?

Shopify on todella keskittynyt käyttäjän matkalle verkkokauppaa luotaessa. Toisin sanoen se’s sai koko kokemuksen tuntemaan kävelyä puistossa. Ja kuten näette, kaunis Shopify-myymälä voi olla sinun vain 9 helpon vaiheen avulla.

Antaa’sulje nopeasti nämä vaiheet Shopifyn käytöstä:

 1. Kirjaudu
 2. Lisää tuotteita
 3. Muokkaa teemaa
 4. Lisää verkkotunnus
 5. Ota maksuyhdyskäytävät käyttöön
 6. Lisää lähetystavat
 7. Integroi sovellukset
 8. Valitse hinnasuunnitelma
 9. Julkaista

Miksi niin helppoa sitten? Kuten kaikki menestyneet tuotemerkit, myös Shopify on ajatellut asiakasta. Se on ryhtynyt lisätoimiin varmistaakseen, että tiedät tarkalleen missä ja milloin napsauttaa. Katsokaa vain käteviä pikavalintoja, kun aloitat myymälän rakentamisen (vaiheet 2, 3 ja 4).

Shopify on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa todella vahvan alustan tuotteiden myyntiin. Myyntiominaisuudet ovat erinomaiset. Sinulla on pääsy yli 2 000 sovellukseen, jotta verkkokaupastasi tulee entistä saumattomampi’s hyvää vastinetta rahalle.

Tällä yksinkertaisuuden ja voiman yhdistelmällä voit’t todella mennä pieleen Shopifyn kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map