Kupujte plaćanja – nema više problema sa načinima plaćanja

obaviti plaćanjaPogledajte Shopify Payments
Shopify je objavio da se lansiraju “Kupite uplate” za korisnike iz SAD-a i Kanade (vidi najavu ovdje).


[AŽURIRAJ: Shopify Payment je sada dostupan u Velikoj Britaniji & Australski trgovci]

Što to znači za vas?

pojednostavljeno, Shopify Payments omogućuju vam direktno upravljanje gatewayom plaćanja u Shopify’korisničku nadzornu ploču. To vam olakšava život na nekoliko različitih načina (više o tome u nastavku). Pristup za plaćanje u osnovi je institucija koja zapravo drži novac koji primate prilikom prodaje.

Na primjer, to uključuju PayPal, Stripe, Authorize.net itd. Potpuni popis pristupnika za plaćanje koji rade s Shopify možete vidjeti ovdje.

pustiti’pređite na to kako ovo može koristiti vama i vašem poslu.

Ali brzo prije nego što to učinite, pogledajte kako ocjenjujemo Shopify kako biste stvarno mogli osjetiti osjećaj.

1) Svoj novac možete pratiti u stvarnom vremenu

Svakako, možete pratiti i svoje dolare od prodaje kada se prijavite na PayPal (na primjer, ili bilo koji ulazni prolaz za plaćanje’ponovno koristite). Ali tada ćete morati učitati njihovu web stranicu, prijaviti se, klikati okolo da biste došli do pravih zaslona kako biste dobili prave informacije. To radimo stalno sami, pa znamo da treba vremena.

Uz Shopify Payment sve željene informacije vezane uz novac prikazuju se izravno u Shopify’s nadzornom pločom. Ovo je vrlo prikladno, pogotovo ako svakodnevno upravljate prodavaonicom’lijepo je kad samo jednim klikom možete vidjeti gdje se vaš novac nalazi.

Shopify Payment - Nadzorna ploča

Raspored isplate možete vidjeti odmah tako da znate kada će novac biti prebačen u vašu banku. Samo imajte na umu kada novac vaših klijenata prijeđe u Shopify Payments nakon što ste obavili prodaju, bit će 3 dana prije nego što se novac automatski prenese na vaš bankovni račun (7 dana za kanadske trgovce). Kratko odgađanje uglavnom je tu da osigura dovoljno sredstava za pokrivanje povrata ili storniranja troškova (više o povratnim uplatama u nastavku).

Shopify plaćanja - raspored

2) Odustanite od naknada za transakcije

Dakle, ovdje bi mogla doći do neke zbrke,’Objasnit ću vam nekoliko stvari.

Ako koristite “Osnovni Shopify“, “Shopify” ili “Napredno Shopify” planovi, postoje male naknade za transakcije u rasponu od 0,5% do 2% po prodaji (više o tome u našem cjelovitom Shopify Pregledu cijena).

Odlučite li koristiti Shopify Payments, od ovih naknada za transakcije u potpunosti se odustaje, povećavajući profitnu maržu (više novca u džepu).

Mislim da je razlog za to taj što Shopify sada zarađuje proviziju plaćanja, umjesto naknada za transakcije. Naknade za pristupanje plaćanja su naknade koje ionako morate platiti za procesore plaćanja kako bi vam pomogli da prikupe novac od svoje prodaje – nema’Ne može se to zaobići kao trgovac.

Na primjer, ako koristite PayPal (koji dolazi sa svojim specifičnim prednostima i nedostacima), naplaćuju vam bilo gdje od 1,9% do 2,9% plus 0,30 USD po transakciji, ovisno o tome koliko prodaje napravite mjesečno. Nadalje, PayPal ima neke skrivene troškove ako obavljate transakciju s nekom stranom, tako da se i taj iznos zbraja ako prodajete u inozemstvu..

Uz Shopify Payments, naknada po ulazu za plaćanje je vrlo konkurentna na svim pristupnicima plaćanja:

Shopify Payment - Planovi plaćanja

Nema drugih skrivenih troškova (puno drugih prolaza za plaćanje nosi skrivene troškove), tako da je Shopify prilično transparentan.

Tako široko rečeno, na kraju dana, postoji’t značajna razlika između korištenja Shopify Payments ili drugih pristupnika plaćanja. No, ne-novčana korist korištenja Shopify Payments jest neprimjetna integracija (spomenuta gore), veće uštede (odustaje od naknada za transakcije) i povrat povrata troškova (vidi dolje).

3) Pojednostavljeni postupak oporavka naknade

Događaji se događaju – sisaju, razumijemo to kao i mi’Imali smo ih i prije u drugim našim poslovima.

Ako ne’Ne znam što je povrat, to je’Kada netko kupi proizvod od vas, onda podnosi žalbu svojoj tvrtki za izdavanje kreditnih kartica koja sugerira da nisu’ne primim proizvod, nikad nisam odobrio kupnju, dobili su ga prijevare ili bilo kojeg drugog izgovora za otkazivanje transakcije s vama.

Sviđalo vam se to ili ne, to’je samo dio posla. Sviđalo ti se to ili ne’Morat ću se nositi s tim.

Mi koristimo PayPal u drugom poslu i ono što moramo učiniti je prijaviti se na PayPal, kliknuti nadzornu ploču za rješavanje sporova i zatim proći kroz postupak pružanja dodatnih dokaza relevantnih za transakciju. To’definitivno je sranje kada smo mi’radije bih radio druge stvari.

Shopify Payments - Povrat novca

Ono što vam omogućuju Shopify plaćanja, je da se bavite svim ovim gnjavažama izravno u Shopify’s nadzornom pločom. Shopify će automatski pružiti odgovore koji su nastali iz narudžbe, isporuke i pojedinosti o kupcu koje ste prikupili iz transakcije. To će vam uštedjeti puno vremena, ozbiljno.

Shopify plaćanja – ostali detalji

Evo nekoliko napomena:

 • Ako kao primarni pristupnik plaćanja upotrebljavate Shopify Payments, i dalje možete koristiti PayPal kao pričuvnu kopiju samo u slučaju da vaši kupci radije koriste PayPal. Dajući svojim kupcima više opcija plaćanja dokazano povećavaju prodaju.
 • Shopify Payments je trenutačno dostupni samo korisnicima / trgovcima iz SAD-a, Kanade, Velike Britanije i Australije. Nadam se da će ostatak svijeta uskoro poslije toga.
 • Podnošenje zahtjeva za druge pristupnike plaćanja može biti gnjavaža. Ne samo da im morate pružiti puno informacija, ponekad je potrebno dugo (tjedana) da ih odobre. Uz Shopify Payments odmah se odobrava – tako da možete početi prodavati odmah.

Shopify plaćanja – zaključak

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map