Pörssi Marketplace ja yritysten online-ostamisen uusi maailma

Shopify Exchange ja yritysten ostaminen verkossa


‘Yrityskaupat’ yleensä tuo mieleen näkemykset neuvotteluhuoneista, takahuoneista ja paljon ja paljon asianajajia. Se’s erikoistunut maailma. Tai pikemminkin, se oli ennen. Internet on demokratisoinut kaikenlaiset asiat lyhyessä elämässään – tietoa, uutisia, taidetta, sinä nimit. Viime vuosina muutama tila on kasvanut yhtä aggressiivisesti kuin verkkokauppa. Verkkokaupan ennakoidaan lentanevän ensi vuonna 3 biljoonaa dollaria.

Usko tai älä, tämä ei ole’t kaikki Amazonin ja Alibaban tykkäämiin (vaikka he tekevätkin sujuvasti). Shopify-kaltaiset alustat ovat avanneet verkkokaupan kenelle tahansa. Yli 500 000 yritystä 175 maassa toimii Shopifyn avulla, ja useimmilla on vahva yrittäjähenki.

Mitä tapahtuu, kun haluat kassaan menestyvässä verkkokaupassa? Olemme kiinni Exchange Marketplacen kasvupäällikön Nicholas Montgomeryn kanssa keskustellaksemme seuraavasta verkkokaupan vaiheesta – itse yritysten ostamisesta ja myymisestä.

Kauppapaikka Kauppapaikat

Exchange Marketplace on osa luokkaa sivustoja, jotka välittävät yritysten ostoa ja myyntiä verkossa. Ajattele sitä kauppapaikkana, jossa kaupat ovat hyödykkeitä. Alla on kourallinen tärkeimpiä pelaajia.

  • Exchange Marketplace
  • Flippa
  • Imperiumin alusvaatteet

Exchange on ainutlaatuinen näissä sivustoissa siinä mielessä, että se palvelee vain Shopify-kauppoja. Sen sijaan, että käyisit kolmannen osapuolen sivustolla, myymälöiden omistajat yksinkertaisesti laittavat listan pörssiin. Shopify-palveluna Exchange näyttää avaintiedot, kuten tulot ja liikenteen, automaattisesti. Se’s kauppa’kaupan ikkuna.

Kun joku ilmaisee mielenkiintonsa kaupan ostamisesta, Exchange automatisoi suuren osan välitysprosessista tarjoamalla jäsennellyt aikataulut ja kattavat asiakirjat varmistaakseen, että kaikki saavat parhaan mahdollisen tarjouksen. Ja se’on nopea. Myydyistä kaupoista suurin osa myy alle kuukauden.

Alusta palvelee kahta keskeistä toimintoa. Yksi, se keskittää hankintaprosessin, jotta käytännössä kuka tahansa voi tehdä sen. Ja toiseksi, se mahdollistaa täysimääräisten verkkoyritysten omistamisen tarvitsematta rakentaa niitä alusta alkaen.

Pörssistä on viime vuoden markkinoille saattamisen jälkeen vaivannut ja hienostanut prosessejaan. Sen kaltaiset sivustot kulkevat uutta maata. Kuinka tasapainotat jokaisen yrityksen ostamisen vapauden byrokratialla, joka on välttämätön ihmisten loukkaantumisen estämiseksi?

Ylhäältä alas -läpinäkyvyys

Läpinäkyvyys on olennainen osa Exchangea. Sen integroituminen Shopifeaan tarkoittaa, että potentiaaliset ostajat näkevät täsmälleen samat numerot kuin myyjät. Exchangen kasvujohtaja Nicholas Montgomery ei ole vieraiden verkkokaupan menestys. Hän sanoo, että läpinäkyvä lähestymistapa on kaikille terveellisempi, että se “asettaa realistisemmat odotukset molemmille osapuolille.”

Tämä ei ole’t sanoa, että kaikki on avoimessa pörssissä, ainakaan aluksi. Voitto, joka on melko tärkeä osa liiketoimintaa, voi’Exchange ei voi vahvistaa sitä. Myyjät asettavat nämä numerot itsessään. Jotkut tärkeimmät myyjien toimittamat tiedot myyjille Exchangessa ovat:

  • Keskimääräinen voitto / kuukausi
  • Keskimääräinen kokonaisvoittomarginaali
  • Keskimääräinen myynti kuukaudessa

Myyjät eivät voi muuttaa kokonaistuloja tai liikennetietoja. Kun joku ilmaisee kiinnostusta myymälän ostamiseen, hän voi tiedustella numeroita, joita ei näytetä ‘kaupan ikkuna.’ Pörssi vaatii paljon läpinäkyvyyttä, mutta yksityiskohtien kaataminen pysyy ostajan ja myyjän välillä.

Enemmän kuin fasilitaattoreita

Exchange tuo esiin sen kiinnostuksen myytävien liiketoimintojen menestykseen. Kolmansien osapuolien alustat eivät’Ei tarvitse huolehtia siitä, jättävätkö liiketoimet kaikki tyytyväisiä. Että’s ostajien ja myyjien välillä; jonkun olisi pitänyt olla varovaisempi.

Sillä välin pörssissä on kiinnostusta, että kaupat sujuvat hyvin, ja kaupat kukoistavat. “Suurin ero pörssin ja muiden markkinoiden välillä,” Montgomery sanoo, “on Exchange on Shopifyn tuote, joten me’paitsi vain kanssasi läpi yrityksen myyntiprosessin.”

Halu ei ole vain myydä yrityksiä, vaan myös olla niiden menestyvä. “Että’on tärkein etiikka, joka ohjaa paljon tuotepäätöksiämme ja miten sitä käytämme’eroaa monista muista markkinapaikoista.”

Tämän vuoksi epäilemättä miksi Exchange kannustaa laajaan luovutusprosessiin, jossa myyjät toimivat mentoroina seuraajilleen asti’uudelleen valmis menemään yksin.

Luonnollinen jatkokauppa kaupallistamiseen yrittäjille

Exchange-alusta on ilmeinen seuraava askel verkkokaupalle. Shopify’Käyttäjäkunnalla on aina ollut vahva yrittäjyysputki, ja Exchange tarjoaa sekä matkan alkua että loppua. Niillä, jotka ovat tehneet kovasti töitä rakentaakseen elinkelpoista yritystä, on tapa tehdä rahaa ja kävellä pois. Ne, jotka haluavat päästä markkinoille, voivat tehdä sen heti ostamalla todistettuja sivustoja.

Itse asiassa Montgomery pitää vaihtoa luonnollisena askeleena monien verkkokauppojen elinkaaressa. Että’s miksi siellä ei ole’t ole ollut suuri osa markkinoinnin työntöä. “Kun aika on oikea, vaihto on siellä sinulle ja tukee sinua tällä tiellä.”

Hän kuitenkin katsoo, että vaihto on hyödyllinen työkalu, joka sinulla on tutkalla. “Yksi niistä asioista, joita kannustan ihmisiä tekemään, vaikka hekin’Koska et ajattele suoraan myyvänsä liiketoimintaansa huomenna, asenna Exchange App heidän Shopify-kauppaan.” Sovellus tarkastelee myymäläsi numeroita’taustan ja punnitsee niitä muihin lähteisiin verrattuna ehdottaakseen arvostushintaa. Hyvä tietää, houkutteleva jopa.

Integroinnin ja tuen taso huomioon ottaen olisi outoa, että Shopify-käyttäjät eivät pidä Exchangea mielessä.

Muutos tulee käyttäjiltä

Samoin Exchangelle ei olisi tarkoitus pitää käyttäjiä mielessä. Palautteella ja ehdotuksilla on ensisijainen merkitys tuntemattomalla alueella toimivana alustana. Innovaatiolla on kaikki hyvää, mutta sen on oltava sopusoinnussa sen kanssa, mitä ihmiset haluavat ja tarvitsevat.

Kuten Montgomery toteaa, “aina kun sinä’Kun rakennat yrityksen tai yrittäjän, sinulla on nämä visiat ja ideat siitä, miten asioita voidaan parantaa, mutta päivän päätteeksi se’s puhumalla asiakkaille, että saat luotettavinta palautetta.”

Verkkokauppajärjestelmät ovat avanneet liiketoimintamahdollisuuksia satoille tuhansille yrittäjille. Eteneminen on sujuvaa ja nopeaa, mutta sen on tultava käyttäjäkunnalta menestyäkseen. Vaihdon jatkuessa kehittyessä edestakaisin on olennaista heidän menestykselleen. Ja se’S rohkaistaan ​​paljon. “Rakastamme kuulla ostajien ja myyjien tai mahdollisten ostajien ja myyjien palautetta,” sanovat Montgomery. “Voit vapaasti kirjoittaa meille sähköpostia, lähettää meille viestin Facebook-sivullemme tai käyttää verkkosivun live-chatia.”

Kasvot verkkokauppaan

Yksi pörssistä’S keskittyy eteenpäin asettamiseen kasvot verkkokauppaan. Verkkoliiketoiminta voi usein tuntua analyysin labyrintinä, persoonattomana ja datavetoisena. Nuo asiat ovat tärkeitä modernille liiketoiminnalle (välttämättömiä jopa), mutta Montgomery haluaa antaa tilaa persoonallisuudelle loistaa.

Hän sanoo, “Juuri nyt projekti I’Olen erittäin innoissani siitä, että se tuo kasvot monille yrityksille, jotka myyvät pörssissä.” Nykyisissä listauksissa korostetaan mittareita, mutta Montgomery ei’ei halua, että kukaan unohtaa tosiasian, että jokainen yritys on ihmisiä. “On tarinoita ihmisistä, jotka ovat kokeneet paljon vaikeuksia päästäkseen sinne, missä he ovat’meillä on ollut paljon menestystä, ja haluamme todella viestiä siitä.”

Tämä ei ole’t vain rohkaistaan ​​luetteloihin. Pörssi julkaisee pian videohaastattelusarjan, jossa yrittäjät kertovat myymälöidensä tarinoista. “Miksi aloitit tämän yrityksen? Kuinka sait ensimmäisen myynnin? Miksi olet saavuttanut pisteesi missä olet’myytkö nyt? Se’on todella innostavaa kuulla vastaukset.”

Tässä mielessä näyttää siltä, ​​että vaihto, samoin kuin markkinapaikka, haluaa toimia eräänlaisena yhteisökeskuksena yrittäjille. Paikka, jossa polut menevät ja kokemukset jaetaan kaikkien hyödyksi. “Uskon, että näiden tarinojen kertominen ja kasvot asettavat yrityksen takana saa ihmiset todella yhdistämään paljon enemmän,” Montgomery sanoo.

Rauhallinen myrskyn jälkeen

Se’on vakuuttavaa kuulla tuon etiikan Shopifen kaltaisesta voimalaitoksesta. Verkkokauppa on kasvanut voimakkaasti lyhyessä ajassa, ja tällainen laajentuminen on yleensä sidottu enemmän tekniikkaan kuin ihmisiin. Kun pöly laskeutuu ja pioneereista tulee tinkerereitä, siellä toivotaan’s vielä enemmän tilaa ihmisen kosketukselle.

Montgomery näyttää ajattelevan niin. Asiakkaiden tottuessa verkkokaupan mahdollisuuksiin odotukset muuttuvat kohtuullisemmiksi. “Luulen, että jos sinä’pystyt olemaan edessä ja realistinen ongelmien suhteen’Ihmisillä on paljon myötätuntoa ja ymmärrys. Että’Melkein etuna on pienyritysten perustaminen, koska asiakkaat todella haluavat tukea heidän takanaan olevia ihmisiä.”

Näet jälleen kerran, että pelaaminen Exchange-luovutusprosesseissa, joissa aloittelijana ei ole mitään hävetä. Halukkuus oppia on nykyään ainoa todellinen este markkinoille pääsylle. Läpinäkyvyys ja viestintä antavat yrityksille parhaat mahdollisuudet menestyä ja virheet parhaan mahdollisuuden ymmärtää. Kuten Montgomery sanoo, “Yritykset, joilla on toistuvia asiakkaita, ovat ehdottomasti sellaisia, jotka ovat avoimia sen suhteen’uudelleen toiminta.”

Tulevaisuus

Se’se tulee olemaan mielenkiintoinen muutama vuosi vaihtoon. Kun lisää Shopify-kauppoja vakiinnuttuu ja yhä useammat yrittäjät etsivät verkkokauppaa, hyvät välittäjät ovat välttämättömiä kaikille. “Tavoitteemme” sanoo Montgomery, “on auttaa yrittäjiä myymään kaikki. Jo sivuston ihmiset myyvät verkkotunnuksia’jälleenmyydä verkkokauppojen ja muiden alustojen eri osia.”

Loppupeli? “Haluamme todella pystyä antamaan ihmisille sellaisen aseman, että he voivat ostaa ja myydä minkä tahansa tyyppisiä yrityksiä kyseisellä alustalla.” Tämän laajuuden tasapainottaminen ihmisen maanläheisen keskittymisen kanssa ei ole pieni tehtävä, mutta voit’t auttaa, mutta tuntea se’sen täytyy olla sellainen. Exchangella on ainutlaatuinen mahdollisuus mallintaa avoimia, kestäviä yritysostoja verkossa. Antaa’Toivottavasti he tarttuvat siihen molemmin käsin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me