Recenzie Shopify Plus: Cel mai bun software de comerț electronic pentru comerț electronic?


Shopify Plus este o soluție de comerț electronic la nivel de întreprindere. Se ocupă de legăturile tehnice ale conducerii unui magazin online mare pentru dumneavoastră.

În timp ce Shopify’Planurile sunt destinate întreprinderilor mici și mijlocii, Shopify Plus este pentru magazinele cu volum mare.

În acest articol analizăm Shopify Plus’oferirea și dacă’este potrivit pentru afacerea ta.

Indiferent dacă dețineți un magazin mare de comerț electronic sau gestionați unul singur, întrebarea este: cum continuați să evoluați când atingeți nivelul la nivel de întreprindere?

Cu cât magazinul este mai mare, cu atât vei petrece mai mult timp pentru întreținerea infrastructurii tehnologice. Cu cât petreci mai mult timp în tehnologie, cu atât este mai greu să te concentrezi asupra strategiilor care au făcut ca magazinul să aibă succes în primul rând.

Shopify Plus este o soluție – un software complet găzduit, bazat pe cloud, care vă servește în mănuși albe.

Numele caselor precum Budweiser, The Economist și RedBull folosesc Shopify Plus. Vă faceți o idee despre cât de puternic este software-ul!

Această recenzie este pentru dvs. dacă:

 • Doriți să faceți upgrade dintr-o soluție de comerț electronic mai simplă (cum ar fi un plan Shopify mai mic).
 • Tu’încercați să treceți de la o altă soluție de comerț electronic la nivel de întreprindere (de exemplu, Magento).
 • Doriți mai multe informații despre cele mai bune platforme de comerț electronic.

daca tu’sunteți interesat de Shopify Plus, puteți stabili o consultație gratuită cu un consilier Shopify. Consilierul vă va spune ce poate face Shopify Plus pentru afacerea dvs. și dacă este’este potrivit pentru tine.

shopify plus aranjați un apelCompletați câteva detalii despre magazinul dvs. pentru a aranja un apel cu un consilier Shopify

Prezentare generală

Faceți clic pe următoarele link-uri pentru a citi secțiunile specifice:

 1. Shopify Plus: profesioniști & Contra
 2. Exemple de magazine Shopify Plus
 3. Cât costă Shopify Plus?
 4. Serviciul clienți Shopify Plus
 5. Shopify Plus sau Shopify Advanced?
 6. Caracteristici cheie pentru magazinul Shopify Plus
  • Lățime de bandă nelimitată
  • scalabilitate
  • Aproape 100% Optime
  • Complet gazduit
 7. Este ușor de utilizat Shopify Plus?
 8. Personalizare Shopify Plus
 9. Aplicații Shopify Plus
 10. Shopify Plus v Magento
 11. Concluzie: Shopify Plus este potrivit pentru tine?

Shopify Plus: profesioniști & Contra

Pentru început, aici’este o scurtă trecere în revistă a avantajelor și a dezavantajelor cheie ale Shopify Plus. Noi’Am să descriu mai multe detalii pe parcursul revizuirii. Acestea nu sunt’Toate caracteristicile (există prea multe FAR pentru acoperire într-o singură recenzie), așa că pentru o listă completă, vizitați site-ul Shopify Plus.

Avantaje dezavantaje

Pro Despre Shopify Plus# 1

# 2

# 3

# 4

scalabilitate

Shopify Plus oferă o lățime de bandă nelimitată, aproape 100% uptime și o capacitate de vânzare nelimitată. Site-ul dvs. poate face o scară fără să vă faceți griji pentru capacitatea tehnică.

Asistență clienți de neegalat

Shopify Plus’Suportul este cel mai bun de pe piață. Magazinul dvs. va avea acces la un Lansator Manager (pentru a vă ajuta să vă înscrieți cu Shopify Plus) și un comerciant Succes Manager (pentru a vă ajuta magazinul să crească). Aceasta’este ca să angajezi membri ai personalului cu normă întreagă pentru a te ajuta cu fiecare colț al afacerii tale.

Raportări analitice aprofundate

Cu Shopify Plus, dumneavoastră’Voi avea acces la rapoarte și analize disponibile pe planuri mai simple. Cu cât înveți mai mult despre clienții tăi, cu atât îți poți face magazinul mai bine. Cu cât magazinul dvs. este mai bun, cu atât veți face mai multe vânzări. Noi’Am mai multe lucruri pe Shopify’s analitice aici.

Securitate

Shopify Plus este dotat cu standard PCI DSS de nivel 1. PCI DSS înseamnă Standardul de securitate a datelor cu cardul de plată. Aceasta’este un nivel critic de securitate de care aveți nevoie dacă doriți să vindeți clienților folosind carduri de credit sau debit. Știind-o’s-a îngrijit este o greutate masivă în afara minții tale. Îți cunoști clienții’ datele private sunt protejate, iar magazinul dvs. este ferit de infracțiuni informatice și fraude. De asemenea, don’nu trebuie să cumpărați un certificat SSL (spre deosebire de comercianții Volusion), deci vă economisește și bani.

Vorbiți pentru a cumpăra acum

Contra Despre Shopify Plus# 1

# 2

# 3

Limitări de personalizare backend

Tu’te bazează pe aplicații pentru a extinde funcționalitatea principală a site-ului tău. Deși este puțin probabil să fie o limitare pentru majoritatea magazinelor de comerț electronic. Doar cele care vând produse personalizate sau au nevoie de urmăriri complexe.

Limita variantei produsului

Niciun plan Shopify, inclusiv Shopify Plus, nu vă permite să aveți peste 100 de variante de produse. O variantă este o combinație diferită a unui produs. De exemplu, este posibil să vindeți legături care vin în verde și albastru. Acesta ar fi un singur produs, dar două variante.

Din nou, acest lucru a câștigat’nu va fi o problemă pentru majoritatea comercianților Shopify, care vând un număr limitat de produse. Dar poate prezenta o provocare dacă’re-proprietarul unui magazin care vinde un produs care se vinde în mod natural în mai multe versiuni diferite, cum ar fi tapet. (BigCommerce oferă o limită mai mare de 600 de variante de produse).

Limitări cu ridicata

Pentru a vinde business-to-business pe Shopify Plus, va trebui să integrați aplicații terțe. Unele magazine au putut vedea acest lucru ca pe un bloc.

Totuși, Shopify face pași mari în acest domeniu (mai multe despre acest lucru mai târziu).

Prețuri pentru planuri ShopifyComparați Shopify’Sunt diferite planuri de a vedea care dintre ele este potrivit pentru magazinul dvs.

Exemple de magazine care folosesc Shopify Plus

Aici’este o întrebare pentru dvs.: ce au în comun următoarele mărci?

 • Budweiser
 • WaterAid
 • Economistul
 • Carti de pinguini
 • Tesla Motors
 • Taur rosu
 • cuibări
 • Bursa din New York

Aceasta’nu că sunt ei’sunt toate organizații celebre, de succes.

Sunt toate exemple de magazine care folosesc Shopify Plus.

Aceste mărci de succes arată că planul Shopify Plus este personalizat pentru marile companii. Ele pot fi companiile de tip banner, dar peste 2.500 de comercianți cu creștere înaltă folosesc Shopify Plus. Venituri din vânzări pe comerciant variază de la 1 milion USD la peste 500 milioane USD, cu medie crestere de 126%.

Acestea sunt numere impresionante de la Shopify. Aceștia explică de ce mulți comercianți cu amănuntul de comerț electronic au ales Shopify Plus ca soluție pentru întreprinderi. În unele cazuri, peste mai mulți furnizori consacrați, precum soluțiile Magento pentru întreprinderi.

Exemple de magazine Shopify PlusÎnscrieți-vă la Shopify Plus pentru a vă alimenta magazinul și dvs.’Voi alătura brandurilor multinaționale precum Budweiser

Cât costă Shopify Plus?

Tu’probabil că te gândești, cât costă Shopify Plus? Nu există niciun plan de preț pentru Shopify Plus. Ei bine, nici măcar unul disponibil public. Acest lucru se datorează faptului că prețurile Shopify Plus sunt adaptate special afacerii tale și situației tale.

Cu toate acestea, am întrebat Shopify Plus și au spus prețurile încep de la 1.500 USD la 2.000 USD lunar.

Acest lucru poate părea foarte mult, dar Shopify Plus este pentru companiile online BIG cu venituri mari.

Planul Plus este Shopify’s soluție pentru întreprinderile de comerț electronic care au peste 6 sau 7 cifre de venituri. Aceasta’vizează:

 • Magazinele de comerț electronic cu creștere ridicată (Shopify recomandă companiile care generează peste 500.000 de dolari să se înscrie).
 • Magazinele care generează un volum mare de vânzări – aproximativ 1500+ comenzi pe minut.
 • Afaceri cu creștere rapidă – companii care intenționează să aibă un număr mare de clienți și comenzi în anul următor. Veniturile din vânzări pe comerciant pentru Shopify Plus sunt de 1 milion USD – 500 milioane USD + și includ mărci Fortune 500.

Dacă magazinul dvs. se potrivește cu oricare dintre aceste descrieri, veți dori să luați în considerare Shopify Plus.

Lucru de reținut despre Shopify Plus’Prețul este că acesta crește în sus, în conformitate cu veniturile tale.

Deci, cu cât faci mai mult, cu atât Shopify te taxează mai mult.

Este Shopify Plus la un preț destul de echitabil?

Shopify Plus’Prețurile sînt corecte din mai multe motive:

 • Cu cât câștigă mai mult magazinul Shopify, cu atât sunteți mai capabil să plătiți.
 • Venituri mai mari înseamnă că Shopify vă ajută să vă transformați magazinul într-o poveste de succes.
 • Cu cât magazinul dvs. este mai mare, cu atât trebuie să facă mai multă muncă. Acest lucru se datorează faptului că cu cât mai multă activitate pe site-ul dvs., cu atât este mai mare resursa tehnologică necesară pentru a menține.

Judecătorul Shopify Plus’Prețurile cerând, pot funcțiile suplimentare să mă ajute să-mi dezvolt afacerea online?

Dacă dețineți sau ajutați să rulați un magazin online, răspunsul este da. O platformă de comerț electronic excelent, precum Shopify Plus, ar putea fi cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea.

Recenziile Shopify Plus raportează diferite taxe de tranzacție. Unii spun că taxele de tranzacție Shopify Plus scad la 0,15%. Alții susțin că Shopify Plus nu face acest lucru’nu percepeți taxele de tranzacție.

Când am întrebat Shopify, au recunoscut că taxele de tranzacție erau negociabile. Au spus asta “în scop estimativ, 0,15% este destul de precis”.

daca tu’ești un magazin de comerț electronic cu un volum mare de comenzi, comisioanele mai mici de tranzacție fac o mare diferență în profiturile tale. Taxele mici vă oferă mai mulți bani pentru a investi în afacerea dvs..

Shopify Plus percepe o taxă lunară de abonament, dar vă permite, de asemenea, să negociați comisioane mai mici de tranzacție. Acest lucru ar putea avea sens comercial să actualizeze sau să migreze dacă atingeți un anumit prag de vânzări.

Cu Shopify Plus, prețul pe care îl plătiți este o sumă stabilită lunar. Aceasta înseamnă că’s:

 1. Transparent – Ai castigat’nu vă înțepăți de facturi pentru întreținere tehnică.
 2. predictibil – Bugetarea este mai ușoară, deoarece știi ce ești’voi plăti.

De asemenea, Shopify garantează vânzări pierdute într-o zi comercială.

La fel este scump Shopify Plus?

Prețurile pentru Shopify Plus sunt variabile și negociabile. Rata dvs. specifică Shopify Plus va depinde de factori, inclusiv:

 • Indiferent dacă doriți să vindeți în mai multe valute și limbi. Dacă o faci, tu’Va trebui să deschid cel puțin două magazine Shopify. Acest lucru poate fi scump pe planurile Shopifthesey mai mici.
 • Numărul de vânzări pe care le generați.
 • Poarta de plată pe care alegeți să o utilizați. Un gateway de plată este un instrument care vă permite să acceptați plățile cu cardul de la clienți. Un exemplu binecunoscut este PayPal, dar Shopify are propriul gateway de plată alimentat de Stripe, o companie multinațională de plăți.

Pentru a obține o ofertă exactă pentru Shopify Plus, va trebui să discutați cu Shopify. Organizați un apel cu un manager Shopify pentru a obține un preț precis pentru afacerea dvs..

Vorbiți pentru a cumpăra acumComparație de producători de magazine onlineAccesați graficul nostru de comparație pentru comerțul electronic pentru a vedea de ce evaluăm Shopify drept cel mai bun constructor pentru magazinele de comerț electronic

Serviciul clienți Shopify Plus

Inclus în Shopify Plus’s prețul este suport la nivel premium. Credem că’este cel mai bun suport disponibil pe piață.

Cu cât veți primi mai mult sprijin, cu atât mai multe șanse sunt să crească afacerea dvs. Odata ce tu’sunteți abonat la un plan Shopify Plus, dumneavoastră’Voi primi asistență unu la unu de la:

 • Director de succes al comerciantului – vă ajută să vă dezvoltați magazinul recomandând aplicații și funcții pentru integrare.
 • Manager de lansare – vă asigură că lansarea dvs. cu Shopify Plus este un succes. Acest lucru este util mai ales dacă’ne mutăm de pe o altă platformă, cum ar fi Magento.

Acesta nu este un nivel convențional de sprijin: acesta’se află la câteva mile distanță de un centru de apel tipic. În opinia noastră, aceasta’este mai bun decât suportul oferit de orice altă platformă de comerț electronic.

Ce pot face acești manageri de asistență pentru afacerea dvs.?

Acești manageri de asistență sunt ca și cum ai angaja noi strategi de afaceri pentru compania ta. Dar strategii care don’nu costă un ban (în afara taxei dvs. lunare). Managerii de succes de comercianți ajută afacerea dvs. bazată pe Shopify să facă mai multe vânzări prin:

 • Furnizarea de știri și tendințe în industrie – vă ajută să valorificați cele mai noi știri pentru a vă dezvolta magazinul’veniturile.
 • Furnizarea de actualizări lunare pentru aplicații și funcții noi – vă economisește bani, sfătuind ce aplicații să cumpărați (și ce aplicații să evitați).
 • Instalarea integrărilor personalizate cu noi canale de vânzări precum Facebook – vă ajută să vă dezvoltați magazinul extinzându-vă la noi canale (și astfel ajungând la noi clienți).
 • Vă ajută să înființați magazine regionale – vă economisește timp și efort ajutând cu magazinul dvs.’s expansiune. Te poți concentra pe comercializarea magazinului tău.

Furnizarea de manageri de lansare dedicate înseamnă că Shopify a reușit să pună în funcțiune comercianții în 3-6 luni. Standardul industriei este de 8-12 luni!

Puteți contacta un manager de lansare Shopify Plus pentru a obține mai multe informații. Organizați o consultație gratuită apăsând butonul de mai jos:

Vorbiți cu un manager de lansare astăzi

Veți avea acces și la Shopify’s rețea de asistență prioritară 24/7 și parteneri Shopify.

Shopify susține că programul Shopify Plus Partners este comerț electronic’cea mai mare rețea de consilieri. Aceasta’s o rețea de agenții specializate în toate aspectele legate de gestionarea unui magazin de comerț electronic. Ele pot ajuta cu orice, de la design și marketing la suport tehnic.

Agenția de parteneri Shopify PlusObțineți acces la parteneri, precum specialiști în domeniul comerțului electronic 1Digital throughco Shopify Plus’reteaua s

Shopify Plus sau Shopify Advanced?

Înscrierea la ‘Shopify Plus’ este un angajament. Poate vă gândiți, sunt gata? Care sunt alternativele?

Shopify Plus’Principalii rivali sunt planurile Shopify mai simple ‘Shopify Advanced’.

Magazinul dvs. Shopify poate crește rapid și are nevoie de un plan mai bun, dar la fel ca noi’am spus, dacă nu’generarea de venituri semnificative (sau așteptați-vă curând), este posibil să fiți mai bine ‘Shopify Advanced’.

Vă recomandăm să vă înscrieți la o probă gratuită de Shopify Advanced. Puteți testa caracteristicile și funcționalitatea pentru a afla dacă’este planul potrivit pentru magazinul tău.

Planul avansat este potrivit pentru întreprinderile mijlocii în stadiul de creștere. Obțineți funcții care nu sunt disponibile în planurile inferioare. De exemplu, transportatorul a calculat transportul. Acest lucru vă permite să adăugați transportul calculat în timpul procesului de expediere. Magazinul dvs. va afișa tarife adecvate pentru comanda dvs.’greutatea și dimensiunile.

daca tu’reîncep ‘Shopify Advanced’ iar magazinul dvs. l-a depășit sau nu are’nu sunt sigur dacă’sunt gata să faceți upgrade la ‘Shopify Plus’, vă recomandăm să vorbiți cu un consilier Shopify.

Caracteristici cheie pentru magazinul Shopify Plus

Pe lângă suportul premium, avantajul principal al Shopify Plus este că oferă liniște sufletească tehnică.

Shopify Plus are puteri ale lumii’cele mai mari magazine, deci știți că site-ul dvs. este în mâini sigure.

Ca tine’Voi fi conștient dacă rulați un magazin de comerț electronic de succes, cu cât crește, cu atât mai multă muncă este necesară pentru a opera.

Cu cât obțineți mai multe comenzi și trafic, cu atât va presiona asupra resursei dvs. tehnice. Cu cât presiunea este mai mare asupra tehnologiei tale, cu atât vei petrece mai mult timp în gestionarea serverelor, îți faci griji pentru blocarea site-ului și verificând securitatea.

Dacă magazinul dvs. își depășește infrastructura tehnică, aceasta vă afectează capacitatea de a vă conduce afacerea. Este nevoie de timp pe care îl puteți petrece în marketing și dezvoltarea activității de bază.

Shopify Plus este un e-commerce premium ‘administrator’ serviciu. Puteți să vă sprijiniți pe Shopify pentru a vă ajuta să aveți grijă de toate lucrările tehnice. Acest lucru îți eliberează timpul pentru a te concentra pe marketingul afacerii tale: obținerea de vizitatori în magazin și transformarea acestora în clienți.

Dacă întreținerea tehnică necesită prea mult timp și bani, poate fi momentul să faceți upgrade sau să migrați la Shopify Plus.

Iată patru caracteristici tehnice cheie ale Shopify Plus și modul în care acestea beneficiază magazinul dvs.:

 1. Lățime de bandă nelimitată
 2. scalabilitate
 3. Aproape 100% Optime
 4. Complet gazduit

1. Lățime de bandă nelimitată

Shopify Plus este un ‘tot ce poți mânca bufet’ când vine vorba de lățimea de bandă.

Magazinul dvs. poate gestiona tranzacții nelimitate și 6.000 de plăți pe minut. Acest lucru este mai bun decât rivalii precum BigCommerce Enterprise.

Shopify este capabil să gestioneze comenzile online pentru companiile Fortune 500. Asa de puteți fi sigur că clienții se vor bucura de o experiență rapidă și perfectă la cumpărături în magazinul dvs..

Uitați de transpirație dacă magazinul dvs. poate face față unei creșteri în trafic. Shopify Plus’serverele s se aprind rapid și la fel de fiabile pe cât vin.

2. Scalabilitate

Shopify Plus are grijă de actualizările tehnice și de remedierea erorilor pentru dvs. Acest lucru vă va economisi bani și vă va oferi liniște sufletească (știți că ați câștigat’nu primiți o factură de șoc pentru întreținerea site-ului).

Prin delegarea funcționării tehnice a site-ului dvs. către Shopify, veți economisi pe suport IT și forță de muncă.

Toate acestea înseamnă că îți poți extinde magazinul foarte eficient.

Tu’reîncercați-vă să vă concentrați pe extinderea magazinului dvs. cu strategii de marketing și de afaceri. În plus, pe măsură ce crești, te poți odihni ușor că Shopify poate face față oricărei tulpini tehnice suplimentare.

Gândiți-vă la ea ca la planificarea viitorului. Știi că pe măsură ce magazinul tău crește, ai câștigat’nu trebuie să pierd timpul pentru a vă muta din nou software-ul.

3. Aproape 100% Optime

Shopify Plus garantează comercianților 99,97% uptime.

Acest lucru înseamnă că magazinul dvs. va fi aproape fii mereu în acțiune – capabil să primească trafic și să genereze vânzări. Tu nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să fie stins. Dacă site-ul dvs. se confruntă cu perioade de oprire, este posibil să fiți depășit aranjamentul dvs. actual de găzduire.

Gândește-te la magazinul tău ca la o familie. Dacă aveți mai mulți copii, trebuie să vă mutați într-o casă mai mare. Tu’Am nevoie, de asemenea, de mai multe paturi, încălzitoare, farfurii și pahare – totul! În același mod, dacă magazinul tău crește (mai mulți clienți, mai multe venituri), tu’Am nevoie de mai multe caracteristici și funcționalități.

daca tu’reveniți pe o platformă găzduită de sine cum ar fi Magento sau WooCommerce, trebuie să vă faceți griji pentru tehnologie. Garantia uptimei și întreținerea serverului sunt responsabilitatea dumneavoastră.

Cu cât este mai mare magazinul dvs. de comerț electronic, cu atât este mai important acest lucru. Ai spus’reprocesarea a mii de comenzi pe oră – 10 minute de oprire vor avea un impact URIZ asupra marjelor de profit.

Cu Shopify Plus, puteți fi sigur că ați câștigat’nu pierdeți venituri din probleme tehnice. Acest lucru este deosebit de important atunci când derulați campanii de marketing plătite, deoarece dacă intenționați să cheltuiți bani conducând traficul către magazinul dvs., trebuie să fiți sigur că acesta poate face față unei creșteri a comenzilor / vizitatorilor..

Un bonus important este timpul.

Cu cât petreci mai puțin timp îngrijorat dacă site-ul tău poate face față traficului, cu atât mai multă resursă poți să te dedici dezvoltării produselor, marketingului și strategiei. Acestea sunt lucrurile care vor face o diferență reală afacerii tale. Resursele ar putea fi mai mult timp, bani sau membri ai personalului.

Sau s-ar putea să aveți mai mult timp pentru a petrece cu prietenii și familia!

4. Complet gazduit

Comercianți de pe Shopify Plus don’nu trebuie să-mi fac griji în privința găzduirii magazinului lor. Shopify Plus este o soluție SAAS de comerț electronic găzduit. SAAS înseamnă ‘sistem de operare ca serviciu’. Pentru proprietarii de magazine ca tine, acest lucru înseamnă că Shopify oferă software-ul de care aveți nevoie pentru a rula magazinul dvs. online și îl întreține!

Aceasta are implicații importante asupra securității.

Shopify Plus găzduiește magazinul dvs. pe serverele care respectă nivelul PCI DSS de nivel 1. Standardul de securitate a datelor cu cardul de plată este ceva ce trebuie să stocați datele – clienții dvs.’ adrese de e-mail, de exemplu – legal. Shopify’s garanție înseamnă clienții dvs.’ datele au aceeași protecție ca o bancă.

O durere de cap majoră a funcționării unui magazin de comerț electronic vă asigură că’ești compatibil PCI. daca tu’nu, nu’este foarte dificil să acceptați plățile cu cardul de credit și debit pe site-ul dvs.. Shopify va avea, de asemenea, grijă de toate actualizările de securitate. Certificatele PCI DSS / SSL protejează datele sensibile ale clienților.

Tu nu’Nu vreau ca hackerii să primească clienții dvs. numere de card de credit! Să fii sigur îți oferă credibilitatea site-ului tău. Clienții se vor simți în siguranță folosind magazinul dvs. și achiziționând mai multe produse. O situație câștig-câștig!

Shopify gestionează rapid serverele cu partenerii lor. Furnizați rapid software cloud și numărați Ticketmaster ca client. Astfel de clienți comerț cu profil înalt sunt un bun indicator al calității lor.

Red Bull Shopify PlusA vă asigura securitatea este un motiv esențial pentru marci majore precum RedBull folosesc Shopify Plus

Este ușor de utilizat Shopify Plus?

Este posibil să presupuneți că toate aceste caracteristici tehnice fac ca Shopify Plus să fie complicat de utilizat.

De fapt, Shopify Plus folosește exact același instrument și interfață de administrare ca alte planuri Shopify. Aceasta’este neted și simplu de utilizat, iar tabloul de bord este foarte ușor de înțeles.

Shopify Plus vine cu mai multe clopote și fluiere decât planurile mai puțin avansate. Prin urmare, folosirea completă a Shopify Plus va avea nevoie de ceva mai multă legătură.

Dar orice sarcină suplimentară este ușor de împărțit. Puteți adăuga conturi de personal nelimitate pe Shopify Plus, astfel încât să puteți instrui angajații în diferite aspecte ale magazinului dvs..

Planul avansat permite doar 15 conturi, iar planul Shopify 5. Acesta este locul unde Shopify’designul intuitiv vine în sine. Cu cât este mai ușor să urcați și să instruiți personalul, cu atât pierdeți mai puțin timp.

Multe mâini fac munca mai ușoară.

Cafea Shopify Plus Death WishCitind mărturii ale unor antreprenori de succes Shopify Plus vă oferă o idee despre software’calitatea

API-uri Shopify Plus și personalizare

În ciuda faptului că este simplu de utilizat, Shopify Plus oferă o posibilitate fantastică de a personaliza magazinul dvs. cu integrare în timp real.

Acea’s, deoarece Shopify Plus vine cu o limită API mai mare.

API-ul poate suna ca un tip de bere fantezist, dar înseamnă pentru aplicația de programare a interfeței. Pentru tehnologii, asta’este un set de caracteristici și funcții. Însă pentru tine înseamnă că poți automatiza aspectele site-ului tău și poți construi o funcționalitate mai mare (fără a fi nevoie să te codifici).

Gândiți-vă la acesta ca la gestionarea încălzirii centrale printr-un cronometru. Puteți să-l setați să funcționeze când doriți, fără a fi necesar să-l porniți / opriți manual singur la câteva ore.

Mai multe aplicații pot funcționa cot la cot în magazinul dvs. fără a vă încălca o limită API.

Vă puteți conecta afacerea direct cu platformele terțe importante. Acest lucru vă oferă o posibilitate excelentă de a face modificările dorite.

Două integrări importante susținute de Shopify Plus sunt:

 • Logistică terță parte – pentru a ajuta la gestionarea relației cu distribuitorul tău.
 • planificarea resurselor intreprinderii (ERP) – pentru a vă alătura toate firele diferite ale afacerii dvs. Aceasta include sistemul dvs. de e-mail, fabrica de fabricație, distribuția și finanțarea. ERP se asigură că ei’toate lucrăm în armonie.

Vă oferim un control complet front-end, Shopify Plus vă permite să vă construiți magazinul, în calea dvs. Puteți controla limbi de codare precum lichid, HTML, CSS și JavaScript.

Iată două abilități cheie de personalizare pe care le obțineți cu API-urile Shopify Plus:

Personalizați-vă checkout-ul de domeniu cu Shopify Plus

Cea mai importantă caracteristică de personalizare disponibilă pentru comercianții Shopify Plus privește plata.

Shopify Plus vă permite să adăugați limbi de codare la pagina de checkout. Acesta este un beneficiu masiv. Puteți adăuga brandingul dvs. la pagina finală din pâlnia de vânzări. Clienții au câștigat’nu vă lăsați niciodată marca. Acest lucru vă va construi brandul’credibilitate și duce la mai multe vânzări.

Cu Shopify Plus, clientul nu face acest lucru’nici nu vă părăsiți domeniul. Clientul dvs. va rămâne pe adresa URL personalizată (de exemplu, fredstrainers.com) atunci când plătește, în loc de checkout.shopify.com.

Nu este cazul în planurile Shopify mai simple sau în alte platforme. Paginile de checkout redirecționează clienții către Shopify’serverele s pentru a urma PCI.

Reduceri personalizate și vânzări

Cu Shopify Plus, obțineți o mai mare libertate pentru a vă personaliza reducerile și vânzările.

Prin intermediul API-ului Discount Shopify, puteți oferi clienților care au atins un sold de cumpărături stabilit (100 de dolari, de exemplu) cu un procent special de reducere. Puteți construi prețuri la niveluri sau puteți adăuga oferte gratuite pentru pachet și cumpărare.

Clienții pot plăti folosind un card cadou din cauza API-ului Shopify Gift Card. Aceste două API-uri sunt exclusive pentru comercianții Shopify Plus.

Acesta este un mod ușor de a vă face magazinul’vânzările ies în evidență de mulțime.

Vorbiți pentru a cumpăra acum

Aplicații Shopify Plus

Shopify Plus vă oferă acces la peste 1500 de aplicații construite profesional. Acest lucru înseamnă că aveți un domeniu uimitor pentru a vă personaliza magazinul.

Aplicațiile disponibile pe Shopify Plus sunt ușor de utilizat, chiar și la un nivel atât de ridicat. Tu nu’nu trebuie să implicați codificare sau resurse de dezvoltare pentru a începe aplicațiile. Există aplicații pentru a simplifica orice de la compania dvs.’contabilitate la transport maritim.

Dacă vă abonați la Shopify Plus, puteți utiliza Shopify Plus’directorul de parteneri pentru a găsi o agenție care vă poate construi o aplicație personalizată.

Am castigat’nu accesați toate aplicațiile disponibile pentru comercianții Shopify Plus (care ar lua pagini și pagini). Iată două care credem că sunt deosebit de eficiente:

 • Avalara Avatax – această aplicație este de fapt preconstruită în Shopify Plus. Tot ce trebuie să faci este să o pornești. Acesta vă sortează automat impozitul pentru a vă asigura’sunt conform. Chiar rezolvă acest lucru în funcție de statul american și în peste 200 de țări, deci nu’nu trebuie să cercetați răspunderea produsului sau serviciului în fiecare stat. Avalara costă 240 de dolari pentru a cumpăra de la magazinul Shopify, așa că’este un avantaj extraordinar pentru a fi aruncat.
 • Integrare Amazon – mai degrabă decât să ia Shopify mai departe, lumea’cel mai mare site de cumpărături a decis să se integreze cu Shopify Plus. Daca asta’nu este un semn al Shopify Plus’e calibru, don’nu stiu ce este. Acum puteți utiliza integrarea aplicațiilor pentru a vinde pe Amazon cu Shopify. Produsele dvs. vor fi sincronizate cu Amazon de la Shopify.

Shopify Plus v Magento

Magento este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic pentru întreprinderile la nivel de întreprindere.

ei’re Shopify’cel mai apropiat concurent. Aceasta’s-a gândit că 10 mărci care folosesc Magento generează peste 1 miliard de dolari în venituri online.

Nu sunt’sunt multe soluții de comerț electronic care pot satisface clienții mari. Shopify v Magento este o întrebare comună pentru proprietarii de afaceri.

Poate fi greu să alegi un câștigător. Care dintre dvs. este potrivit pentru dvs. va depinde de afacerea dvs..

Ambele, de exemplu, oferă integrări de transport maritim cu un număr impresionant de distribuitori.

Ca Shopify, Magento:

 • Au la bord câteva companii mari. Burger King și Kurt Geiger folosesc ambele Magento’serviciile s.
 • Vă oferă o mare flexibilitate pentru a vă construi personalizat magazinul de comerț electronic.

Cu toate acestea, în experiența noastră, Magento nu este la fel de ușor de utilizat ca Shopify.

De ce?

 • Spre deosebire de Shopify, care include găzduire, Magento este găzduit de la sine. Aceasta înseamnă că va trebui să vă dedicați mai mult timp gestionării funcționării tehnice a magazinului dvs. Menținerea serverelor și asigurarea respectării securității este responsabilitatea dumneavoastră.
 • Shopify oferă conformitate cu securitatea PCI prin serverele lor. Dar un comerciant din Magento va trebui să se asigure că respectă regulamentul în sine.
 • Shopify se antrenează singur pentru marketeri și vă este foarte ușor să vă concentrați pe promovarea magazinului. Puteți efectua modificări și puteți rula campanii care ar necesita un dezvoltator sau codificator în Magento.

daca tu’Vânzând alte companii, Magento Enterprise este o opțiune atractivă. Oferă aranjamente complicate de plată, comenzi rapide în vrac și prețuri negociate.

Shopify și-a intensificat jocul B2B. Comercianții Shopify Plus pot crea o magazie protejată prin parolă utilizând funcționalitatea canalului de comerț electronic cu ridicata. Anumiți clienți vor putea accesa o versiune diferită a magazinului dvs. Shopify decât alții. Pentru a vinde întreprinderilor prin intermediul Shopify Plus, Dvs.’Probabil că va trebui să utilizeze o aplicație în Shopify’s marketplace.

Vânzările globale de e-commerce B2B generează venituri cu 5 trilioane de dolari mai mult decât B2C. Funcționalitatea angro este din ce în ce mai importantă pentru proprietarii de magazine.

Punctele cheie ale dezbaterii Shopify vs. Magento sunt:

 • Magento are un back-end mai personalizabil
 • Shopify are costuri mai mici de configurare și de întreținere continuă
 • Aceasta’e mai ușor să construiești magazine cu mai multe limbi / valute cu Magento
 • Shopify are grijă de TOATE întreținerea serverului și conformitatea PCI, ca atare’s un serviciu complet găzduit.

Migrarea de la Magento la Shopify

Shopify a făcut foarte ușor trecerea de la Magento la Shopify. Se bazează pe un inginer de lansare dedicat pentru a vă parcurge procesul.

Cu Shopify’s Migration App, dezvoltat de Cart2Cart, puteți importa:

 • Produse – inclusiv prețul, numele, greutatea, imaginea.
 • Clienți’ Detalii – adresa de e-mail, facturare și expediere, preferințe pentru newsletter.
 • Comenzi – statut, detalii despre clienți, reduceri, preț.
 • cupoane – card cadou, nume, cod cupon.
 • opinii – data realizării, numele utilizatorului, rating.

Migrează spre Shopify acum

Google Trends arată că interesul pentru Shopify este în creștere în comparație cu rivalii precum Magento și BigCommerce. Am redat acest lucru la inactivitate din o parte din industrie’cei mai mari jucători. Shopify a profitat de îmbunătățirea produsului lor cu aplicații și funcționalități noi.

De exemplu, în aprilie Shopify a scos la iveală un nou serviciu Mobile Store Builder. Acest lucru ajută clienții întreprinderii să creeze aplicații iOS și Android native, fără niciun know-how tehnic și fără costuri suplimentare.

Shopify Plus Magento Google TendințePrivind Google Tendințe, puteți vedea Shopify Plus este un termen de căutare din ce în ce mai popular în comparație cu rivalii Magento și BigCommerce

Colț de afaceri: Planificați să migrați la Shopify de la Magento sau la un alt furnizor? Utilizați aplicația Controlul traficului pentru a vă asigura că nu donați’nu pierdeți traficul organic creat pe platforma anterioară. Aplicația va redirecționa vizitatorii pe site-ul vechi către noul dvs. magazin Shopify. Migrația câștigată’nu vă afectează clasamentul. Pierderea clasamentelor organice pentru condițiile cheie ale produsului ar fi aruncarea banilor în scurgere.

Concluzie: Shopify Plus este potrivit pentru afacerea dvs.?

daca tu’te gândești la Shopify Plus pentru magazinul tău de comerț electronic, pune-ți următoarele întrebări:

 • Vă petreceți timp prețios în tehnologie care ar putea fi cheltuită pentru comercializarea magazinului dvs.?
 • Generați vânzări de aproape sau peste 500.000 USD pe an?
 • Îți dorești o pagină de checkout personalizată pentru magazinul tău?
 • Aveți de gând să extindeți magazinul în diferite țări, valute și limbi?
 • Vă așteptați ca volumul vânzărilor dvs. să crească dramatic în anul următor?
 • Ați beneficia de un manager de cont dedicat?
 • Te simți limitat la planul tău actual?
 • Te afli la o dimensiune în care traficul și volumul de vânzări exercită presiune asupra tehnologiei tale?

Dacă răspunsul este da pentru unul sau mai multe dintre acestea, atunci Shopify Plus merită luat în considerare. Aceasta’este liber să vorbiți cu un consilier Shopify și să aflați.

Vorbiți pentru a cumpăra acum

Shopify Plus se ocupă de multe dintre elementele care necesită forță de muncă ale rulării unui site mare.

Aceasta’este o mare oportunitate de a reduce (și de a clarifica) cheltuielile tehnice.

Prin externalizarea site-ului dvs.’întreținere la Shopify, puteți bloca costurile tehnice. Patch-urile de securitate, actualizările, corecțiile de erori și taxele de găzduire sunt acoperite din taxa dvs. lunară.

Acest lucru vă va economisi timp.

Ai castigat’nu puteți gestiona timpul de întrerupere, vârfurile de trafic sau relațiile cu o companie de găzduire.

Shopify Plus este o opțiune bună dacă’reîncercați să vă extindeți magazinul de comerț electronic. Taxa de abonament va crește doar odată cu creșterea magazinului. Accesul la asistență individuală din partea agenților Shopify vă poate duce magazinul la nivelul următor.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me