Review af Shopify-priser – hvor meget koster Shopify?


Contents

Shopify-prisanmeldelse

Shopify-prisanmeldelse


Bedømmelse

4,5 ud af 5 stjerner

Se Shopify-prisplaner

At vælge den rigtige e-handel-builder kan være forvirrende, især når du prøver at navigere i skjulte gebyrer for transaktioner eller kreditkortpriser.

I denne Shopify-prisanmeldelse, vi’Jeg undersøger ofte misforstået koncept med transaktionsgebyrer, hvordan du kan fjerne dem, og hvordan du kan spare på kreditkortgebyrer.

Anmeldelse af Jeremy

Sidst opdateret den 15. april 2020

Lade’s være ærlige, vi ønsker alle en god handel ved at få mest muligt ud af køb, mens vi betaler mindst muligt. Tiderne er hårde, og hver dollar tæller.

Men når det kommer til at vælge et værktøj til at opbygge din virksomhed, er prisovervejelse kun en faktor ud af mange, og jeg’d argumenterer for, at denne faktor ikke burde være den vigtigste. Når alt kommer til alt, hvad vil hjælpe dig med at nå dine mål – automatisk vælge de billigste værktøjer rundt, eller vælge de bedste tilgængelige værktøjer, selvom de koster mere pr. Måned?

Shopify planer

Shopify tilbyder tre prisplaner:

 • Shopify Basic koster $ 29 pr. Måned med 2,9% + 30¢ pr. online transaktion.
 • Den vigtigste Shopify-plan koster $ 79 per måned med 2,6% + 30¢ pr. transaktion.
 • Advanced Shopify koster $ 299 pr. Måned med 2,4% + 30¢ pr. transaktion.

Den fuldt hostede Shopify Plus-platform starter ved $ 2.000 pr. Måned.

Top tip! Spar 10% på alle Shopify-planer, hvis du tilmelder dig en årlig plan, eller 20%, hvis du tilmelder dig to år.shopify priser sammenlignet med prisen på pizzaSelvom du ikke burde dvæle ved prisen på Shopify (ja, det er ikke det billigste værktøj derude), koster det dig stadig en arm og et ben at etablere og drive en fuldt fungerende online butik med masser af nyttige funktioner.

Under vores interne test tjente Shopify 3,5 / 5 stjerner i vores “værdi for pengene” kategori. Indrømmet, Shopify er ikke den billigste e-handelsbygger på markedet. Men efter min mening er det en af ​​de bedste og det’s bliver bedre hvert år.

Hvad’s Shopify gør som svar på Covid-19-pandemien?

Det’er et usikkert tidspunkt at starte eller vokse nogen forretning, men don’t bekymre dig – Shopify får det helt. Faktisk har den introduceret en masse fantastiske nye foranstaltninger til støtte for små virksomheder i de kommende måneder. Disse inkluderer:

 1. At stille fysiske og digitale gavekort til rådighed på alle planer. På den måde kan dine kunder støtte dig uden at købe fysiske produkter lige nu.
 2. 200 millioner dollars til rådighed i finansiering af små virksomheder (kun USA). Som en del af et regeringspartnerskab tilbyder Shopify Capital finansiering til at hjælpe små virksomheder med at udvikle sig på et tidspunkt, hvor de muligvis er kontante.
 3. Udvidelse af sin gratis prøveperiode til 90 dage. Shopify har udvidet sin gratis prøveperiode fra 14 dage til 90, hvilket giver sælgere endnu længere tid til at prøve tjenesten risikofri.
 4. Community support og live webinarer. Virtual ‘Frit’ med Shopify-samfundet for at dele visdom og støtte.

Store kudoer til Shopify for dets hurtige reaktion og sit engagement i at støtte små virksomheder nu og altid.

1

Hvor meget er Shopify?

Omkostningerne ved Shopify’s prisplaner pr. måned er:

 • Grundlæggende Shopify: $ 29
 • Shopify: $ 79
 • Advanced Shopify: $ 299

shopify priserShopifys månedlige prisplaner spænder fra $ 29 til $ 299 pr. Måned.

Sammenligning af Shopify-planer

De forskellige planer har forskellige funktioner og evner med sig. Her’s oversigt over nøjagtigt, hvad hver plan tilbyder.

Funktioner Basisk ShopifyShopifyAdvanced ShopifyMånedlig pris

Online kreditkortpriser

Personlige kreditkortpriser

Transaktionsgebyrer

Antal produkter

24/7 support

Rabatkoder

Blogging

Gratis SSL

Gavekort

Detaljeret rapportering

Gendannet indkøbsvogn gendannelse

Avanceret rapportering

Levering i realtid

Funktioner Basisk ShopifyShopifyAdvanced Shopify
$ 29,00$ 79,00$ 299,00
2,9% + $ 0,302,6% + $ 0,302,4% + $ 0,30
2,7% + $ 02,5% + $ 02,4% + $ 0
Shopify-betalinger = 0,0%

Andre processorer = 2,0%

Shopify-betalinger = 0,0%

Andre processorer = 1,0%

Shopify-betalinger = 0,0%

Andre processorer = 0,5%

UbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
JaJaJa
JaJaJa
JaJaJa
JaJaJa
IngenJaJa
IngenJaJa
IngenJaJa
IngenIngenJa
IngenIngenJa

Du kan klikke her for at se den faktiske prissætningstabel på Shopify’s hjemmeside.

Basic Shopify ($ 29 / måned)

Starter du en lille virksomhed eller prøver at oprette en online butik til en eksisterende? Hvis din butik er lille, og du bare har brug for lidt e-handelsfunktionalitet, er dette planen for dig. Men hvis dine produkter er dyre, eller du sælger en masse af dem, er de dyre 2,9% + 30¢ transaktionsgebyr vil tilføje hurtigt.

Shopify ($ 79 / måned)

Hvis din lille virksomhed vokser hurtigt, du’Jeg har brug for et robust websted. Denne plan indeholder mere detaljerede rapporteringsdata og funktioner som gavekort og gendannet indkøbskurv.

En lille virksomhed går måske ikke glip af disse funktioner, men jo større du vokser, jo mere indtægter er du’Jeg tilføjer. Hvis dit websted i øjeblikket returnerer omkring $ 5000 i månedlig indtægt, er dette planen for dig.

Advanced Shopify ($ 299 / måned)

En mellemstor til stor online-forretning kan altid vokse mere. Hvis dit mål er at blive ti gange større, kommer denne plan med stjerneforsendelse, transaktionsgebyrer med bundbund og endnu mere avanceret rapportering.

Denne mulighed er designet til virksomheder med månedlige indtægter på over $ 10.000. Ja, det’er dyr, men de virksomheder, der bruger denne plan, kan inddrive nogle af eller alle de månedlige omkostninger takket være de ekstra funktioner og lavere gebyrer.

Ud over de åbenlyse månedlige prisforskelle, er her et par andre forskelle, som du også skal være opmærksom på:

 • Kreditkortpriser – falder marginalt for højere planer
 • Transaktionsgebyrer – falder markant for højere planer
 • Gendannet indkøbsvogn gendannelse – meget nyttigt værktøj til at hjælpe dig med at tjene mere overskud automatisk. Detaljeret diskussion her.

Hvad med Shopify Lite og Shopify Plus?

Hvis priserne for Shopify’s tre planer vandt’t arbejde for dig, don’t fortvivlelse. Shopify har en super billig mulighed og en virksomhedsniveau – selvom ingen af ​​dem giver dig et websted, nøjagtigt. Her’s, hvad disse planer tilbyder.

Shopify Lite

Shopify Lite-planen vandt’t giver dig en komplet online butik. I stedet integreres det med et allerede eksisterende websted eller en social medieside, så du kan chatte med kunder, acceptere kreditkort og oprette fakturaer.

Denne mulighed er fantastisk til en hobbiest, der allerede har et etableret hjørne af internettet, og ingen planer om at udvide. Det koster kun $ 9 / måned.

Shopify Plus

Shopify Plus er en e-handelsplan på virksomhedsniveau målrettet mod store virksomheder: Du’Jeg betaler for mere kraftfulde funktioner og for webstedshosting, hvilket sikrer, at dit websted aldrig går ned, når trafikken vokser.

Planen er rettet mod operationer med $ 1 million eller mere i årlig omsætning og koster $ 2000 eller mere pr. Måned. For at få et tilpasset tilbud på Shopify Plus (ikke angivet i tabellen ovenfor), skal du tale direkte med Shopify.

Nu hvor du’har sammenlignet dine valgmuligheder, er du velkommen til at klikke på knappen nedenfor og begynde at teste den plan, du har’er bedst for dig!

2

Sådan sparer du 20% på Shopify

Én ting, du skal være opmærksom på, er at hos Shopify’s prisside, antager den månedlige pris for hver plan, at du betaler i en måned-til-måned-plan.

Hvad dette betyder er, at hvis du beslutter at annullere, skal du bare holde op med at betale. Periode.

Hvis du beslutter at gå på 1-årig eller 2-årig plan, sparer du henholdsvis 10% eller 20%.

Månedlige kontra årlige omkostninger

Shopify priser:

Shopify-prisplanerShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyMånedlige

1 år
$ / Måned

Besparelser (%)

2-års
$ / Måned

Besparelser (%)

$ 29,00$ 79,00$ 299,00
$ 26,10$ 71,10$ 269,10
10%10%10%
$ 23,20$ 63,20$ 239,20
20%20%20%

Alt for ofte falder virksomheder i fælden med at indgå i en plan for en måned til måned og ikke rigtig tænke over den. Indrømmet, med en måned for måned plan, dig’vi har en masse fleksibilitet. Men når du overvejer det du kan spare op til $ 1.435,20 over to år ved at tilmelde dig på forhånd, det lønner sig at være lidt mere fremadrettet.

Shopify havde den højeste kundepoint for enhver e-handelsplatform i vores brugertest. Og husk, du’Vi har stadig en 14-dages gratis prøveperiode for at teste den ud først.

3

Shopify kreditkortpriser forklaret

Hos Shopify’s prissætningstabel, vedrører sektioner med kreditkortpriser de satser, du bliver opkrævet, hvis du beslutter at bruge Shopify Payments til at håndtere din betalingsbehandling.

Omkostninger ved Shopify

Når du bruger et kreditkort til at købe online eller offline, er der et gebyr, som du betaler uanset hvad – et gebyr til betalingsbehandling.

Når du går til din lokale købmand for at købe noget med dit kreditkort, betaler dagligvarebutikken et behandlingsgebyr til deres betalingsprocessor for at hente betaling fra din bank og deponere det i deres bank. At’s bare hvordan handelsverden fungerer. Alle købmænd betaler dette gebyr.

Når det er sagt, er det eneste, du kan kontrollere, kreditkortsatserne, og det bestemmes af, hvilken betalingsprocessor du vælger at bruge.

Med Shopify Payments er deres kreditkortsatser / betalingssatser for onlinetransaktioner som følger:

 • Grundlæggende Shopify-plan – 2,9% + 30 cent pr. Transaktion
 • Shopify Plan – 2,6% + 30 cent pr. Transaktion
 • Avanceret Shopify-plan – 2,4% + 30 cent pr. Transaktion

Shopify prisplaner

Disse gebyrer er pr. Transaktion, ikke på en solgt basis. Så hvis nogen køber 10 widgets af dig i en enkelt transaktion, debiteres de 30 cent kun én gang og ikke for hver vare.

(Bemærk: Hvis du sælger produkter personligt ved hjælp af Shopify’s Salgssted, kreditkortsatserne er lavere)

Sådan fungerer Stripe med Shopify

Shopify-betalinger er i øjeblikket tilgængelige for butikker i USA, Puerto Rico, Canada, Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand, Hong Kong og Singapore.

hvis du’er ikke placeret i disse lande, Shopify er fuldt integreret med over 70 forskellige betalingsprocessorer til at acceptere kreditkort fra hele verden. Du kan se deres liste over betalingsprocessorer her.

4

Sådan undgår du Shopify-transaktionsgebyrer

Jeg ser klager over Shopify’s transaktionsgebyrer ganske ofte, sædvanligvis fra købmænd, der er bekymrede for indvirkningen på deres overskud.

Basic Shopify opkræver 2,9% + $ 0,30 pr. Transaktion, mens Advanced Shopify falder kun et halvt procentpoint til 2,4% + $ 0,30.

Men Shopify’s transaktionsgebyrer er’t din eneste mulighed, og dette spørgsmål&A bør kaste lys over alternativerne.

Omkostninger ved Shopify

Naturligvis er der ingen der betaler flere gebyrer, især hvis du ikke gør det’t tænk på det’er nødvendigt. Dog føler jeg, at begrebet Shopify’s transaktionsgebyr er ofte misforstået.

Lade’s bruger et par minutter på at undersøge, hvorfor der findes transaktionsgebyrer oven på de månedlige planafgift, hvis det er tilfældet’er unik for Shopify (eller hvis de er’du er bare en flok grådige mennesker), og hvad du kan gøre.

Hvordan fungerer transaktionsgebyrer?

Hver gang en kunde køber fra dig (en transaktion), afhængigt af hvilken Shopify-plan, du abonnerer på, opkræves et transaktionsgebyr. Gebyrerne er 2% for Basic Shopify-planen, 1% for Shopify-planen og 0,5% for den avancerede Shopify-plan.

Hvad er transaktionsgebyrer for?

Når shoppere besøger din online butik, gennemsøger de rundt, inden de tager en beslutning om at købe. Det kræver ressourcer for Shopify at drive dit e-handelswebsted for at sikre, at det forbliver i orden og ikke’t styrter dig.

Så ideen er, at transaktionsgebyrerne hjælper Shopify med at holde din butik åben og fungere på optimale niveauer, uanset hvor mange besøgende du har på dit websted på et givet tidspunkt (10 besøgende eller en million besøgende).

gør ikke’t det månedlige plangebyr dækker dette allerede?

Ja og nej. Det månedlige gebyr giver dig hovedsageligt adgang til Shopify-platformen og salg af værktøjer for at få din online butik offentliggjort og fungerer. Der findes transaktionsgebyrer for konstant at holde din butik drevet og opkræves kun, når nogen køber dit produkt.

Hvad med andre lignende e-handelsbyggere? Opkræver de transaktionsgebyrer?

Ja, men i forskellige former.

 • Til BigCommerce (Shopify’den nærmeste konkurrent), selvom de ikke gør det’t opkræver transaktionsgebyrer for hvert salg, du foretager, hvis du genererer mere end en bestemt salgsdollar pr. 12 måneder, stikker de dig automatisk op til en højere plan’Jeg betaler mere om måneden. Shopify gør det ikke’t “kraft” du skal opgradere til en højere plan, uanset hvor meget salg du genererer pr. måned.
 • Til Wix (en ideel e-handelsbuilder til nytilkomne), du vandt’t skal betale transaktionsomkostninger. For at sælge produkter på Wix skal du dog være på e-handels- eller VIP-planen, som er lidt dyrere per måned. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at betale en procentdel pr. Transaktion til din betalingsportaludbyder, der hver opkræver deres egen sats (alle udbydere af betalingsportaler opkræver disse gebyrer).
 • Til Volusion, de begrænser mængden af ​​båndbredde, du har pr. måned (tænk på båndbredde også som “strøm” der holder dit websted kørende. Jo flere kunder besøger din butik, jo mere båndbredde bruger den), mens Shopify giver dig ubegrænset båndbredde. Når du har overskredet båndbreddegrænsen med Volusion, du’Jeg skal købe yderligere båndbredde fra dem (som de ikke donerer’t angiv, hvor meget det koster, så det’det bliver en dejlig overraskelse.)

Så transaktionsgebyrer vises i forskellige former for e-handelsplatforme, der ligner Shopify.

Er der nogen måde at fjerne Shopify på?’s transaktionsgebyrer?

Ja. Hvis du bruger Shopify Betalinger, de’Jeg fjerner alle transaktionsgebyrer.

Hvad’er fangsten? Hvis jeg antager, at hvis jeg bruger Shopify-betalinger, og Shopify fjerner alle transaktionsgebyrer, hvordan kan de holde mit e-handelswebside drevet?

Shopify-betalinger hjælper dig med at behandle betalinger fra dine kunder (saml penge fra din kunde og deponer dem på din bankkonto). Dette er kreditkortgebyret som beskrevet i detaljer ovenfor.

Hvis du bruger Shopify-betalinger, tjener Shopify kreditkortsgebyrerne.

Dette giver dem mulighed for at fravige transaktionsgebyrerne. Så i stedet for at betale transaktionsgebyrer plus kreditkortgebyrer, skal du bare betale kreditkortgebyrer, hvis du bruger Shopify Payments. Du’d er nødt til at betale dette, uanset om du bruger en anden betalingsprocessor (f.eks. PayPal).

At bruge Shopify-betalinger koster mig noget mere?

Nej. Shopify giver afkald på transaktionsgebyrer (sparer penge), og kreditkortsatserne er faktisk lavere end betalingsprocessorer som PayPal (sparer penge). Gebyret pr. Transaktion er fast, der er ingen internationale gebyrer (hvis du sælger til kunder uden for dit land), og der er ingen månedlige gebyrer.

Bruger Shopify Betalinger vil spare mig flere penge sammenlignet med at bruge andre lignende e-handelsbyggere?

Ja. Som diskuteret, hvis du bruger BigCommerce, tvinger de dig til at opgradere til en højere plan, hvis du overskrider visse salgsniveauer. Shopify gør det ikke’t kræver, at du overhovedet opgraderer. Så teoretisk set kan du sælge produkter på 1 million dollars, og du kan forblive abonneret på Shopify’s laveste plan på $ 29 per måned.

Med BigCommerce, du’Jeg bliver nødt til at opgradere til en højere plan og betale mere. Hvis du bruger Volusion, begrænser de mængden af ​​båndbredde, og hvis du overskrider grænsen, du’Jeg bliver nødt til at købe mere af dem.

Shopify giver dig ubegrænset båndbredde.

Er mange Shopify-brugere, der bruger Shopify-betalinger?

Ja. Ifølge Shopify bruger 85% af deres brugere Shopify Payments, når det er tilgængeligt (for brugere beliggende i USA, Puerto Rico, Canada, Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand, Hong Kong og Singapore) i slutningen i 2017.

Dette burde ikke’Det skal overhovedet ikke være overraskende, da brugerne sparer transaktionsgebyrer, har lavere behandlingsgebyrer med kreditkort og kan begynde at modtage penge efter 2 dage.

FAQ Oversigt

Når det kommer til gebyrer pr. Salgstransaktion, er det’er bedst at bruge Shopify-betalinger. Shopify giver ikke kun afkald på alle transaktionsgebyrer, men gebyrerne til behandling af kreditkort er også lavere end PayPal (og de fleste andre betalingsprocessorer).

Det gør det ikke’t koster dig noget mere for at bruge Shopify Payments som dig’Jeg har brug for en betalingsprocessor til at håndtere betalinger alligevel.

5

Yderligere Shopify-omkostninger, du skal være opmærksom på

At drive en e-handelsvirksomhed kommer med et par ekstra omkostninger ud over den grundlæggende webstedsplan. Her er de ekstra tilføjelser og gebyrer, du muligvis skal overveje.

Apps

En række tredjepartsudbydere tilbyder apps, der er designet til at arbejde med Shopify-websteder i online Shopify-appbutik, der er hjemsted for mere end 1.400 apps.

Priserne og funktionerne kan variere meget: En gratis app giver kunderne mulighed for at chatte med en virksomhed direkte gennem Apple-beskeder-appen, mens en anden app tilbyder produkt sourcing og supply chain management på virksomhedsniveau og opkræver $ 299 pr. Måned.

Domænenavn

Du kan registrere et domænenavn via Shopify: Tjenesten starter ved $ 14 for en 1-årig registrering. Besøg Shopify’s domænenavnside for at søge efter dit virksomheds navn for at se, om det’er stadig gratis.

E-mail-hosting

Shopify gør det ikke’t tilbyder e-mail-hosting selv, men hvis du ejer et Shopify-domæne, du’Jeg vil være i stand til at konfigurere gratis og ubegrænset videresendelse af e-mail til domænet fra en tredjeparts-hosting-service. De ekstra omkostninger starter, når du’betaler du for den hostingtjeneste: typiske afgifter for e-mail-hosting varierer fra $ 1 til $ 5 pr. måned.

Du don’t behøver at betale for disse tilføjelser for at prøve den 14-dages Shopify-gratis prøveversion! Du er velkommen til at klikke på linket herunder.

6

Shopify-priser: resume

Jeg håber, at denne diskussion vedrører de mere almindeligt misforståede aspekter af, hvad det koster dig om måneden at bruge Shopify.

Shopify er en af ​​de bedste hostede e-handelsbyggere, der findes på markedet i dag (se vores fulde anmeldelse her). De’er ikke den billigste, men de tilbyder den bedste værdi for pengene.

De har en meget bred vifte af e-handelsværktøjer, giver dig adgang til deres App Store (over 1400 apps) og et økosystem af temadesignere og eksperter. Shopify er en meget stærk og hurtigtvoksende online butiksbygger.

hvis du’er du på udkig efter en billig e-handelsbygger, så er Shopify ikke den rigtige platform for dig (se vores e-handelssammenligningskort for alternativer).

Men, hvis du’Når du er seriøs med at opbygge en vellykket online butik, er Shopify en fremragende platform til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Deres planer er ikke uhyrligt dyre og er faktisk ganske overkommelige, hvilket giver dig værktøjer og infrastruktur til at komme i gang. Forestil dig, at hvis du var i stand til at tjene $ 1.000 pr. Måned fra din virksomhed, er $ 29 pr. Måned planen ganske overskuelig.

Så hvis du skulle øge dit salg til $ 5.000 pr. Måned over tid, begynder de månedlige omkostninger at blive ubetydelige.

Selvom $ 29 eller $ 79 pr. Måned lyder dyrt, når du først kommer i gang, skal du huske, hvad dine forretningsmæssige salgsmål er på mellemlang til lang sigt. Hvis du kun vil generere $ 200 pr. Måned, er Shopify sandsynligvis ikke for dig.

Men hvis du vil generere tusinder af dollars om måneden over tid, er Shopify en stærk platform til at hjælpe dig med netop dette.

7

FAQ

Har jeg brug for en virksomhedslicens til en Shopify-virksomhed?

Du har muligvis brug for en virksomhedslicens for en virksomhed, der drives på et Shopify-websted, men det afhænger af din stat eller by’s politik. Hvis din stat bruger omsætningsafgift, dog du’Jeg er sandsynligvis nødt til at få en forhandlere salgsafgiftsattest, som typisk kræver en ansøgning og et nominelt gebyr.

Opkræver Shopify restitutioner?

Nej, Shopify opkræver ikke et transaktionsgebyr for en fuldt tilbagebetalt transaktion. Shopify fjerner automatisk gebyret eller udsteder en kredit på din næste faktura, hvis den allerede har faktureret dig.

Hvis et køb imidlertid kun er delvist tilbagebetalt, tillader Shopify stadig, at det originale transaktionsgebyr forbliver.

Har Shopify skjulte gebyrer?

Shopify gør det ikke’t har nogen skjulte gebyrer: Du’Jeg betaler for din specifikke plan og derefter dig’Jeg betaler et ekstra transaktionsgebyr for hver transaktion, der foretages i din butik. Selvom du også kan købe yderligere apps eller domænenavne, du ønsker, skal du ikke’t blive overrasket over noget på din faktura.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me