Review Shopify | Este cel mai bun producător de magazine online pentru tine?


Contents

Cel mai bun pentru

Cea mai bună platformă de comerț general


shopify - cel mai bun pentru comerț electronic

Rating general

5 din 5 stele

Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic de pe piață. Aceasta’este conceput pentru a ajuta oamenii să își construiască propriul magazin online scalabil, cu sute de funcții încorporate și tone de aplicații. Puteți vinde produse direct pe site-ul dvs. web și pe mai multe piețe și pe social media.

Shopify este o platformă populară de comerț electronic care vă ajută să vă construiți propriul magazin online, fără a avea nevoie de abilități tehnologice.

Shopify are peste 800.000 de companii și a ajuns în topul cercetărilor noastre aprofundate, depășind toți concurenții săi. Cu toate acestea’nu este pentru toată lumea. Acea’de ce această recenzie se plasează în Shopify’caracteristicile de vânzare, ușurința de utilizare, prețurile, designul, instrumentele de marketing și multe altele, pentru a vă ajuta să decideți dacă este’este foarte potrivit pentru tine.

daca tu’te grăbești, caută mai jos o privire de ansamblu asupra celor mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi despre Shopify. Citiți mai multe pentru mai multe detalii, în timp ce vă vom conduce într-o călătorie în profunzime prin platformă… începând cu întrebarea, ce naiba este de fapt Shopify?

Lăsa’plec!

Shopify dintr-o privire

magazinul dintr-o privire

Cumpărați pro & Contra

Pro-uri

 • A primit cel mai mare punctaj pentru caracteristici și satisfacția clienților
 • Sistem de inventar strălucitor care vă ajută să vă gestionați magazinul
 • Vindeți pe mai multe canale, inclusiv Facebook, Instagram, Amazon și eBay

Contra

 • Singura platformă care își aplică propriile taxe de tranzacție, cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payments
 • Conținutul nu face’nu se reformatează automat atunci când schimbați teme
 • Aplicațiile se pot adăuga rapid pe măsură ce adăugați funcții suplimentare la magazin

Ce este Shopify?

Shopify este un constructor dedicat site-urilor de comerț electronic care ajută oamenii să își construiască propriul magazin online.

Este într-adevăr atât de ușor ca asta – tu nu’nu ai nevoie de abilități tehnologice nebunești, nu’nu aveți nevoie de un buget fără fund și nu aveți’nu trebuie să angajezi pe nimeni pentru ca visul tău să devină realitate. Acest lucru face ca Shopify să fie un mod rapid și accesibil de a-ți crea magazinul online.

Ai putea să începi să construiești astăzi, dacă vrei!

shopify homepage

Cine poate folosi Shopify?

Oricine poate folosi Shopify, chiar daca tu’ești un vânzător de prima dată sau o afacere de mai multe milioane de dolari precum Harry’s Razori (da, Harry’s Razors este doar unul dintre Shopify’clienții mulțumiți). Tot ce ai nevoie este o idee, ceva de vândut și o conexiune la internet și ai putea avea un magazin online în timp real.

Cu peste 1.200 de aplicații, funcții specializate, cum ar fi urmărirea stocurilor și instrumente de expediere și o serie de planuri de prețuri, Shopify este o platformă puternică de ales. Poate fi folosit de orice magazin de dimensiuni și este extrem de scalabil.

Cum am testat-o? Și care au fost rezultatele?

Acolo’este foarte mult în jurul lui Shopify, dar am vrut să ajungem la adevărul din spatele marketingului.

Am folosit metodologia noastră de clasă mondială într-un mod bun și am început să săpăm în Shopify’s proiectări, instrumente de vânzare, caracteristici de marketing, capacități SEO și multe altele. Pe lângă faptul că am testat-o ​​chiar noi, am mers chiar cu un pas mai departe, rugând experții non-tehnici să o încerce și să ne spună ce au gândit.

Am analizat toate rezultatele, am comparat Shopify cu alte platforme noi’v-am testat, a analizat punctele tari și defectele sale și a calculat scorurile pentru fiecare zonă cheie – toate astfel încât să vă putem oferi cele mai precise și utile informații despre acest constructor de magazine online.

Imediat, vă putem spune că Shopify s-a descurcat extrem de bine în testarea noastră, punctând 4,7 din 5 stele în general.

De fapt, a depășit toți concurenții săi, motiv pentru care îl recomandăm ca cel mai bun constructor de comerț electronic integral la magazin. Dar nimeni nu este perfect – continuați să citiți recenzia noastră Shopify pentru a afla de ce s-a descurcat atât de bine, unde a căzut, și cel mai important, dacă’este alegerea potrivită pentru tine.

Dar mai întâi, ce face Shopify ca răspuns la pandemia Covid-19?

Aceasta’este un moment incert pentru a începe sau crește orice afacere, dar don’nu vă faceți griji – Shopify primește în totalitate asta. De fapt, a introdus o serie de măsuri noi și minunate pentru a sprijini întreprinderile mici în următoarele luni. Acestea includ:

 1. Punerea la dispoziție a cardurilor cadou fizice și digitale pe toate planurile. În acest fel, clienții dvs. vă pot sprijini fără să cumpărați produse fizice chiar acum.
 2. 200 milioane USD disponibili pentru finanțarea întreprinderilor mici (numai în SUA). Ca parte a unui parteneriat guvernamental, Shopify Capital oferă finanțare pentru a ajuta întreprinderile mici să se dezvolte într-un moment în care acestea ar putea avea un numerar redus.
 3. Extinderea procesului său gratuit la 90 de zile. Shopify și-a prelungit proba gratuită de la 14 zile la 90, oferind comercianților și mai mult timp pentru a încerca serviciul fără riscuri.
 4. Suport comunitar și webinete live. Virtual ‘meetups’ cu comunitatea Shopify pentru a împărtăși înțelepciune și sprijin.

Kudos mari pentru Shopify pentru răspunsul său rapid și angajamentul său de a sprijini întreprinderile mici acum și mereu.

Recenzii pentru utilizatori Shopify

Am contactat diverși utilizatori Shopify pentru a obține informații despre experiența lor de utilizare a platformei de comerț electronic pentru a crea și crește afacerile lor online.

EXAMENUL UTILIZATORULUI: RIPPEDKIT

shopify recenzie utilizator francis headshot

“Shopify este o platformă bine întreținută care oferă tot ce am nevoie pentru gestionarea site-urilor, actualizări, prețuri, îndeplinirea comenzilor, comunicare cu clienții, etc..”

În timp ce juca un job cu normă întreagă cu o viață socială și sala de sport, Francis a descoperit că se chinuia să-și atingă țintele de proteine. Nemulțumit de shake-urile și preferând produsele de tip snack, el a lansat site-ul său bazat pe abonamente cu Shopify, numit RippedKit, ca o modalitate convenabilă pentru ca persoanele cu gândire similară să primească calitate înaltă ‘apucă-te și pleacă’ suplimente proteice.

EXAMENUL UTILIZATORULUI: EMMA REID

magazin de recenzie utilizator emma headshot

“Platforma Shopify este într-adevăr prietenoasă pentru utilizator și nu’nu trebuie să știu cum să codez pentru a face un magazin.”

După ce s-a plictisit repede de meseria ei de recepționistă, Emma a decis să înceapă propria sa afacere de cădere. A fi în măsură să învețe făcând și să nu trebuiască să investească o sumă mare de bani, a fost o decizie ușoară pentru ea. Emma’s-a ocupat acum de aproximativ 4 ani, făcând venituri de 560.000 USD în 8 luni prin magazinul ei Shopify. În prezent, conduce tutoriale pentru aspiranții care participă la căutarea prin intermediul site-ului său emmareid.com.

REVIZUIREA UTILIZATORULUI: ACADEMIE DE DROPSHIPPING AVANȚATĂ

shopify recenzie utilizator chris headshot

“Ca începător, Shopify părea doar cea mai de încredere și cea mai ușoară platformă de utilizare la un preț rezonabil. Atunci când am început să încep cu adevărat, nu a fost un creier.”

În căutarea unui mod de a face bani în plus, Chris și-a înființat prima activitate de dropshipping în urmă cu aproximativ 4 ani, folosind Shopify și Oberlo. Primul produs pe care l-a vândut a fost o carcasă iPhone cu pisici pe ea, dar în zilele noastre vinde orice, de la ochelari de soare la ochelari de zăpadă. Chris administrează acum Advanced Dropshipping Academy, care îi ajută pe oameni să își construiască și să lanseze propria lor activitate de dropshipping.

Cât de ușor este de utilizat Shopify?

Răspuns rapid: Ușor de mazăre! Ai castigat’nu veți obține un site live în cinci minute, dar Shopify reușește să combine instrumente puternice de comerț electronic cu un editor ușor de utilizat. Interfața sa este curată și simplă, iar 88% dintre utilizatorii noștri au spus-o’Recomand Shopify unui prieten. Cu toate acestea, vă recomandăm întotdeauna să încercați singur pentru dumneavoastră înainte de a decide!

Primul lucru la care ar trebui să te uiți atunci când încerci un constructor este cât de ușor este de utilizat, în special atunci când construiești un magazin online. Constructorii de comerț electronic se luptă adesea pentru a combina puterea cu ușurința de utilizare, dar Shopify a excelat în acest domeniu crucial.

Shopify are o interfață curată, clară și simplă care face ca configurarea magazinului dvs. să fie o briză, chiar și pentru începători.

Don’nu ne înșelați – ați câștigat’site-ul tău va trăi în cinci minute, deoarece Shopify încă mai aduce o cantitate serioasă de energie în backend-ul său. Cu toate acestea, reușește să-și facă editor neted și simplu de utilizat, pe care îl aplaudăm (tare).

tablou de bord pentru magazinShopify’s table de bord oferă o pantă ușoară în proiectarea propriului site de comerț electronic.

Si el’Nu doar noi, care ne-am bucurat de Shopify’interfața s. După ce ne-am testat singuri, am obținut oamenii de zi cu zi să-și construiască propriul magazin folosind Shopify și să punctăm cât de ușor (sau dificil) au găsit anumite sarcini.

Rezultatele au fost în general pozitive.

Oamenii au iubit cum a ajutat Shopify în timpul procesului de configurare cu întrebări și prompturi și au considerat că este ușor să înceapă. Dar don’nu ne luați cuvântul pentru asta – iată câteva citate din partea utilizatorilor noștri:

“A fost atât de bun, cu adevărat ușor. A fost foarte user friendly. Te-a ghidat prin zonele importante, cele mai multe fiind inventarul. Întrebările la început, adăugând un produs, prompturi subtile – totul era doar foarte clar.”

“În total, a fost o abordare foarte ușoară pentru crearea unui magazin online. Am avut un control complet asupra modului și a ceea ce doresc plasat pe site-ul meu, cu beneficiul de a putea schimba orice așa cum și când am vrut.”

Desigur, recenziile nu erau’nu straluceste – meritați ambele părți ale imaginii, deci aici’sunt câteva citate de la utilizatorii care erau’Sunt foarte impresionat de Shopify:

“Cred că Shopify ar putea doar să strige ceva mai mult, când vă aflați pe pagina magazinului, unde sunt anumite widgeturi – și cum să adăugați și anumite funcții. Poate doar mai bine la magazin – la bord – doar m-am simțit singur și puțin pierdut.”

“Uneori, există o lipsă de claritate pentru un creator de site-uri de comerț online novice. O parte din terminologie era inconsistentă sau mi-a trecut peste cap. Pentru un constructor de site-uri, faceți-vă-voi, poate mai clare, mai ușor de înțeles termeni’nu merg bine.”

Cu toate acestea, în general, utilizatorii au notat Shopify extrem de bine pentru ușurința în utilizare – de fapt, a ieșit din testare cu un număr mare de patru din cinci stele!

Am zguduit numerele pentru a le pune în context – în medie, oamenii au găsit Shopify 21% mai ușor de utilizat decât BigCommerce (Shopify’principalul concurent) și 12% mai ușor de utilizat decât comerțul electronic Wix, care este renumit pentru editorul său prietenos pentru începători.

Și asta’nu toate – după testare, am întrebat utilizatorii cât de probabil ar fi să recomande Shopify, iar răspunsul a fost pozitiv peste tot. 88% dintre oameni au spus că ar recomanda Shopify unui prieten.

Vestea bună este că Shopify are o probă gratuită, așa că poți să o încerci singur pentru a vedea dacă este’este constructorul potrivit pentru tine. După cum arată ofertele utilizatorului nostru, încercarea Shopify este singura cale de a ști dacă’O să mi se par fantastic sau frustrant – aflați-vă pentru voi înșivă’Voi fi fan!

Informatii suplimentare

 • Dacă încercați Shopify și îl găsiți’nu e pentru tine, noi’v-am luat spatele. Consultați lista definitivă a Cele mai bune alternative pentru magazin pentru a-ți găsi potrivirea perfectă.
 • Căutați ceva în special? Vezi-ne Diagrama de comparare a producătorilor de site-uri de comerț electronic, unde puteți compara constructorii de top’ scoruri, inclusiv ușurința de utilizare!

Prețuri pentru magazin – este o valoare bună pentru bani?

Răspuns rapid: Aceasta’este destul de bun, dar valoarea pentru bani este cea în care Shopify a obținut cea mai mică notă în cercetarea noastră. Planurile sale de preț sunt foarte rezonabile, cu alegeri scalabile și caracteristici esențiale incluse chiar și în cel mai mic plan de bază. Cu toate acestea, Shopify a pierdut mărci datorită dependenței de aplicații și taxelor de tranzacție pe care le impune pe gateway-urile de plată ale unor terți.

Shopify are o serie de planuri, astfel încât să puteți alege unul care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Pentru inceput, Shopify oferă un Proces gratuit de 14 zile – tu nu’nu trebuie să introduceți detalii de plată, deci acolo’nu există niciun risc și nici o presiune pentru a vă înscrie. Tu’Veți avea nevoie doar de un e-mail și puteți testa Shopify complet fără costuri timp de două săptămâni.

Rezumatul prețurilor la Shopify

 • Shopify Lite: 9 dolari pe lună – vă permite să adăugați comerț electronic pe o pagină de Facebook sau pe un site web existent. 2% comision de tranzacție, cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payments.
 • Shopify de bază: 29 USD pe lună – cel mai ieftin plan de a-ți construi propriul magazin; oferă toate elementele esențiale pentru un nou magazin online. 2% comision de tranzacție, cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payments.
 • Shopify: 79 USD pe lună – pentru afaceri în creștere; include funcții precum crearea cardurilor cadou. 1% comision de tranzacție, cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payments.
 • Magazin avansat: 299 USD pe lună – pentru întreprinderile mari care doresc să se extindă; include rapoarte avansate și rate de transport calculate de terți. Taxa de tranzacție de 0,5%, cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payments.
 • Shopify Plus: prețuri personalizate – pentru întreprinderi la scară largă, la nivel de întreprindere, cu bugete uriașe. Nu există prețuri stabilite – în schimb, solicitați o ofertă personalizată.

Economisiți până la 20% în Planul dvs. Shopify

Înscrieți-vă pe un an și economisiți 10% pe abonament sau salvați 20% când vă înscrieți doi ani.

Asta înseamnă că, cu 20% reducere, tu’voi salva $ de 16 pe lună în Planul Shopify și $ 60 la pe lună pe planul Advanced!

Prețuri pentru magazin: Planuri de bază

Shopify’s trei planuri principale sunt Shopify de bază, Shopify și Shopify Advanced. Acestea sunt planurile de bază care vă permit să vă creați propriul magazin online. Toate vă oferă produse nelimitate, recuperare a coșului abandonat, creare de coduri de reducere și integrare multicanal.

magazin de revizuire a planurilor de prețuri

Acestea sunt cele trei planuri la care ar trebui să te uiți dacă’refacerea a magazin online obișnuit. Noi’Voi intra în mai multe detalii pe fiecare dintre magazinele Shopify’Planurile de mai jos, apoi explorați taxele de tranzacție și Shopify’s gateway de plată internă, Shopify Payments.

Cum să economisiți bani cu Shopify

Toate Shopify’Prețurile sunt pentru o abonament lunar cu lună. Așadar, dacă v-ați înscris la planul de bază Shopify, dumneavoastră’plătesc 29 de dolari pe lună atâta timp cât rămâi pe planul respectiv.

Cu toate acestea, ai putea economisi aproape 190 USD pe an în Planul Shopify dacă vă înscrieți doi ani, sau ai putea salva 94 USD anual dacă vă înscrieți pentru un an. Aceste economii ar putea merge către facturile gospodărești, fondul dvs. de vacanță – orice!

Banii merită Shopify? Categoric! S-a clasat în topul nostru în cercetarea Scorului de clienți din toate platformele de comerț electronic pe care le-am testat. Deci, de ce să nu încercați Shopify astăzi și să începeți să puneți ceva bani departe?

Planuri de prețuri Shopify Lunar ($ / lună) 1 an ($ / lună) Economii (%) 2 ani ($ / lună) Economii (%) Shopify Basic Shopify Magazin avansat
$ 29.00 $ 26.10 10% $ 23.20 20%
$ 79.00 $ 71,10 10% $ 63.20 20%
$ 299.00 $ 269.10 10% $ 239,20 20%

Tu’Va trebui să plătesc costul anual sau pe doi ani în avans ca o sumă forfetară, dar pe termen lung, voi’Ați cheltui mai puțin decât dacă ați rămâne pe planul lunar.

Cumpărați plăți și taxe de tranzacție

Tu’Am observat că amintim primiți taxe pentru tranzacții, cu excepția cazului în care alegeți să utilizați plăți Shopify.

Ce este Payify Payments?

Cumpărați plăți este Shopify’s poarta de plată internă. Gândește-te ca PayPal, Stripe sau Square – îți procesează magazinul’s plăți și acceptă majoritatea metodelor de plată majore. Ideea este că utilizarea Shopify Payments este mai puțin complicată decât conectarea unui furnizor de plăți terță parte (cum ar fi PayPal) și eficientizează magazinul dvs. păstrând totul în casă.

plăți pentru magazin

Principalul stimulent pentru a utiliza plățile Shopify este că acesta’este singura modalitate de a elimina Shopify’s comisioane de tranzacție. Aceasta’este, de asemenea, singura modalitate de a susține mai multe monede pe magazinul dvs., deci dacă’Vând vânzare internațională, ea’este cea mai bună alegere.

Informatii suplimentare

 • Intrigat de Payify Payments? Aflați mai multe detalii în profunzimea noastră Analiza plăților Shopify.

Care plan este cel mai bun? – Recomandarea noastră

Dacă aveți deja un site web și doriți doar să vindeți câteva produse pe lateral, atunci Shopify Lite este cel mai bun loc pentru a începe. in orice caz, dacă doriți un magazin online real, începeți cu planul de bază Shopify pentru 29 USD pe lună. Pentru tot ceea ce primiți în plan, acesta’este un preț lunar rezonabil!

Nu uitați, Shopify vă oferă 14 zile pentru a încerca platforma sa gratuit, așa că asigurați-vă că folosiți asta înainte de înregistrare.

Informatii suplimentare

 • Descoperiți mai multe informații despre Shopify’s planuri și prețuri în detalii noastre Evaluarea prețurilor la Shopify
 • Nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de Shopify Plus? Aflați mai multe în nostru Review Shopify Plus

Cât de bine sunt Shopify’s Teme?

Răspuns rapid: Grozav! ei’reveniți toate proiectate profesional, receptive mobile, vin înghesuite cu funcții și chiar vă oferă diferite stiluri din care să alegeți. Există doar 10 teme gratuite, care este dezavantajul principal. Restul costă între 140 $ și 180 $, deci alegeți cu atenție. Shopify a ajuns pe locul trei pentru design în cercetarea noastră, punctând 3,7 stele din 5!

Shopify are 10 teme gratuite și 64 teme premium, variază în preț de la 140 $ la 180 $ fiecare.

magazin de teme de recenzieShopify’temele sunt concepute și concepute profesional pentru a face magazinul să arate excelent încă din prima zi.

Toate temele răspund mobil, adică ei’Vom reformata automat pentru a se potrivi ecranelor mobile și tabletelor. Oamenii au 62% mai puține șanse să cumpere din nou, dacă au o experiență mobilă proastă cu site-ul dvs., deci această caracteristică este de o importanță vitală.

Bine de stiut: Vă recomandăm cu tărie să instalați aplicația G AMP – evaluată cu un impresionant 5/5 de către toți utilizatorii Shopify – pentru a vă asigura că paginile dvs. nu sunt donate’Nu arătați grozav pe mobil, dar se încarcă și ei repede. AMP înseamnă Pagini mobile accelerate. AMP-urile folosesc codul HTML în spate pentru a rămâne la fel ‘ușoară’ pe cât posibil – gândește-te la ele ca la o versiune dietetică a paginilor tale obișnuite. O experiență mai rapidă îi va face pe utilizatorii tăi fericiți și îți va spori șansele de a se clasifica bine cu Google. Nu uitați: se consideră că o întârziere de o secundă în răspunsul la pagină înseamnă o reducere de 7% a conversiilor!

Acestea sunt caracteristici grozave și sunt importante pentru crearea unui magazin de succes care să vă satisfacă clienții. Dar știm ce ești tu’ma gandesc cu adevarat: temele arată efectiv?

Răspunsul scurt este, da!

biblioteca tematică shopify

Shopify’temele sunt concepute profesional și arată curate, elegante și atrăgătoare. Puteți răsfoi teme după industrie, de la artă și fotografie la electronice, mobilier și nu numai. De asemenea, puteți vizualiza în funcție de popularitate, preț sau colecție, cum ar fi “minimalist,” “distractiv și plin de viață,” sau “excelent pentru inventare mici.”

Temele vin cu diferite stiluri, astfel încât să îl puteți alege pe acela se potrivește cel mai bine cu marca dvs.. Mai jos, puteți vedea un exemplu despre modul în care diferite stiluri pot schimba aspectul temei dvs. – această varietate înseamnă pentru dvs.’Voi găsi întotdeauna tonul potrivit pentru marca dvs..

magazin magazin brooklyn stil clasicAceastă temă gratuită, numită Brooklyn, vine în două stiluri diferite. Aceasta este previzualizarea “clasic” stil, care include culori naturale și fonturi moderne, sofisticate. magazin magazin brooklyn stil jucăușAici puteți vedea aceeași temă, Brooklyn, în “jucăuş” stil, care vine cu o schemă de culori mai vibrantă și fonturi distractive, necomplicate.

Cea mai bună parte este, Shopify’temele sunt dotate cu caracteristici deosebite. Toate temele includ:

 • Secțiuni de conținut personalizabile pe pagina de start
 • SEO (optimizarea motorului de căutare)
 • Suport de navigare derulant
 • Actualizări gratuite de temă
 • Design mobil-friendly
 • Pictograme de social media
 • Stiluri încorporate și palete de culori
 • Fotografii de stoc gratuite de Burst

Bine de stiut… Anumite teme vin mai multe opțiuni de limbă, ceea ce înseamnă că puteți trece cu ușurință la o altă limbă. Nu toate temele oferă acest lucru, așa că verificați înainte de a alege. Limbile disponibile în prezent sunt: ​​engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, japoneză și portugheză braziliană.

În timp ce alegeți o temă este, evident, despre găsirea uneia care arată minunat’este, de asemenea, despre găsirea unuia care vă acceptă magazinul’nevoile s.

Fiecare temă vine, de asemenea, cu propriile sale caracteristici. Vă recomandăm cu ardoare să aruncați o privire asupra acestora’este un mod minunat de a decide dacă o temă este potrivită pentru tine:

Caracteristicile temei pentru magazinAceste caracteristici vin cu tema premium numită Context, care este o temă elegantă și curată, care vine în trei stiluri diferite.

Căutați funcțiile de care aveți nevoie, cum ar fi vizualizarea rapidă a produsului sau căutarea live. Puteți adăuga aplicații suplimentare (ceva noi’Vom acoperi puțin mai târziu), dar alegerea unei teme cu caracteristicile preferate încorporate îți face viața mai ușoară încă din prima zi!

Personalizarea temelor Shopify

Shopify’temele s-ar putea arata deja grozav, dar tu’Vreau să-l fac pe al tău cu totul. Pentru a face asta, tu’Va trebui să vă personalizați tema adăugând propriile produse, rescrierea textului, înlocuirea imaginilor și crearea de noi pagini.

Personalizarea se întâmplă în două locuri: personalizarea vizuală are loc prin interfața de editare, în timp ce modificările la produsele dvs. sunt gestionate în tabloul de bord.

Gândiți-vă la asta ca la repararea unei mașini. Exteriorul este locul în care pictați, spălați, neteziți, ștergeți și lustruiți pentru a face să pară frumos. Motorul este locul în care tușești, înlocuiești piesele și ai mâna pe unelte pentru a te asigura că mașina este puternică și funcționează fără probleme.

Interfața de editare din magazinul dvs. Shopify este locul în care aveți grijă de magazinul dvs.’s design. Aici, vă aliniați imaginile, editați textul și vă prezentați logo-ul. Panoul de bord este locul în care adăugați produse, creați coduri de reducere, gestionați transportul și multe altele. Acesta este și locul în care vă puteți schimba tema dacă doriți să vă reproiectați magazinul.

Vă recomandăm să începeți adăugând produse și apoi să faceți stilul magazinului. Deoarece Shopify este un constructor de magazine, temele sale se învârt în mod natural în jurul produselor – deci poate fi dificil să-ți proiectezi pagina fără ca produsele să le prezinte!

Bine de stiut: Aveți nevoie de ajutor pentru construirea și personalizarea site-ului dvs. web’pagini s? Vă recomandăm să descărcați aplicația DragDropr pentru a face procesul mai rapid și mai ușor. DragDropr se integrează perfect cu Shopify pentru a vă permite să creați, să schimbați și să editați 50+ pagini de destinație și peste 200 de blocuri de conținut (cum ar fi videoclipuri de produs și formulare de contact) folosind un editor drag-and-drop simplu, fără a fi nevoie să faceți un singur bit de codare manuală. Tot conținutul său răspunde mobil, ceea ce înseamnă că va arăta excelent pe toate dispozitivele.

Informatii suplimentare

 • Merită să investești într-o temă premium sau chiar să ceri ajutor unui expert Shopify? Aflați în nostru Teme Shopify și Shopify Experts Review

Cât de puternice sunt Shopify’s Caracteristici de vânzări?

Răspuns rapid: Destul de puternic! De fapt, a fost cel mai performant jucător în această zonă, notând 4,7 / 5 la testare. Shopify ambalează fiecare magazin cu tone de instrumente utile concepute pentru a facilita funcționarea magazinului dvs., de la expediere până la calcularea impozitelor. Principalul lucru de care trebuie să aveți grijă este că’sunt destul de dependente de aplicații (de exemplu, vânzarea de bunuri digitale și expediție), deci asigurați-vă că nu vă costă’nu mă ridic.

Shopify a ajuns în topul cercetărilor noastre pentru instrumentele și caracteristicile sale de vânzare – ai castigat’Nu mă pot găsi mai bine cu orice alt producător de comerț electronic. Vă oferă toate elementele esențiale de care aveți nevoie, de la analitice și recuperarea coșului abandonat până la tone de gateway-uri de plată și integrare multicanal.

Shopify’s Instrumente de vânzări și caracteristici

 • Aplicații
 • livrare
 • dropshipping
 • Recuperarea coșului abandonat
 • Management de produs
 • Optiuni de plata
 • Integrare multicanal
 • Vânzare digitală
 • Impozit
 • POS

Noi’Vom acoperi toate aceste oferte mai detaliat în continuare, dar după cum puteți vedea, există o mulțime – deci, pentru a ușura lucrurile, faceți pur și simplu clic pe pictograma plus pentru funcțiile despre care doriți să citiți!

Știați că vânzările de la CBD de la Shopify de curând prin platforma sa? Aflați mai multe în ghidul nostru privind Cum să vinzi CBD onlinestatisticile magazinelor de comerț electronicCaracteristicile de vânzare ale Shopify sunt dovedite că stimulează performanța comerțului online.

Va Shopify’s Instrumente SEO și de marketing Te ajută să fii găsit?

Răspuns rapid: Da, o vor face. Shopify are o gamă extinsă de instrumente SEO care vor fi mai mult decât satisfăcătoare pentru majoritatea magazinelor. De asemenea, are un blog specific SEO, deși instrumentele sale de blog nu sunt’Este destul de impresionant. Pentru marketing prin e-mail, puteți alege între instrumente încorporate sau aplicații terțe.

Acolo’nu are rost să înființezi un magazin online dacă nimeni nu o va vedea vreodată. Pentru ca afacerea ta să aibă succes, magazinul tău are nevoie de clienți – și de mulți dintre ei!

Acea’s unde vine SEO. SEO înseamnă optimizarea motorului de căutare, și este procesul de maximizare a site-ului dvs.’șansele de a fi găsite pe Google’rezultatele căutării.

Shopify are un o gamă bună de instrumente SEO la dispozitia ta. Nu face asta’nu furnizați toate trucurile din carte, dar cele mai multe zone esențiale sunt acoperite, de la codul antet la adresele URL personalizate. Când adăugați produse, Shopify vă solicită chiar și cele mai bune practici SEO.

Principalul lucru care lipsește din Shopify’setul SEO este suport pentru cuvinte cheie – dacă aveți nevoie de această caracteristică, consultați Shopify’rivalul BigCommerce în schimb.

SEO este vital pentru a fi găsit în rezultatele căutării, pentru creșterea traficului către site-ul dvs. și pentru a genera mai multe vânzări. Cu toate acestea, nu este’nu este singurul mod în care magazinul dvs. va fi observat. Faceți clic pe secțiunile derulante de mai jos pentru a afla ce altceva are Shopify și pentru a vedea dacă este’este suficient de bun pentru a-ți atrage magazinul atenția pe care o merită…

Suport și securitate: Shopify este sigur de utilizat?

Răspuns rapid: da – Shopify vine cu securitate încorporată, respectă toate reglementările necesare și chiar actualizează site-ul dvs. pentru ca dvs. să păstrați totul în siguranță. Puteți adăuga aplicații pentru o liniște sufletească suplimentară, dar asigurați-vă întotdeauna crearea de copii de rezervă regulate ale site-ului dvs..

Securitate

Magazinele Shopify sunt securizate automat – spre deosebire de platforme precum WordPress, tu’nu sunteți responsabil pentru sortarea site-ului dvs.’securitatea. În schimb, Shopify se ocupă de protecția împotriva amenințărilor cibernetice, execută actualizări și îndeplinește cerințele de conformitate pentru gestionarea tranzacțiilor online.

Acest lucru face ca viața de vânzător online să fie mult mai ușoară decât dacă ar trebui să gestionezi singur toate aceste lucruri!

Pentru a afla mai multe despre Shopify’securitate, trebuie doar să faceți clic pe rubricile de mai jos pentru o explicație derulantă a fiecărei zone.

A sustine

Dacă ai nevoie de sprijin, tu’l-am înțeles. Shopify oferă ajutor prin diferite canale, astfel încât să puteți alege care sunt cele mai bune pentru dvs.. Shopify oferă:

 • Asistență telefonică 24/7
 • Asistență social media
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Forumul comunitatii
 • Asistență prin e-mail
 • Centru de ajutor
 • Tutoriale video
 • Suport specializat avansat

Centrul de ajutor Shopify are o mulțime de informații și puteți contacta Shopify direct dacă aveți nevoie de răspunsuri mai specifice la probleme.

Planul Shopify Plus oferă asistență specializată avansată, oferindu-vă propriul dvs. agent de asistență dedicat. Tu nu’totuși, nu trebuie să plătesc sume mari pentru un mare ajutor – Ajutor 24/7 este disponibil chiar și la cel mai ieftin plan de preț.

Magazin alternative alternative

Știm că fiecare afacere este diferită, deci dacă Shopify nu este’nu îți bifăm căsuțele, noi’Am pus laolaltă o listă cu cele mai bune alternative Shopify pe care să le explorați. Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a da o privire la alternativele de top sau consultați lista de mai jos pentru mai multe detalii.

Cele mai bune alternative pentru magazin

shopify alternative graficeAici puteți vedea faptele cheie ale alternativelor de top ale Shopify – citiți mai jos pentru mai multe detalii!

1. BigCommerce

Shopify’principalul rival, BigCommerce este conceput pentru a ajuta magazinele mari și în creștere rapidă să își îndeplinească potențialul. BigCommerce are cele mai multe caracteristici interne ale oricărui constructor de comerț electronic, ceea ce înseamnă că ai câștigat’nu trebuie să mă bazez pe aplicații precum tine cu Shopify. Are un SEO excelent și o vânzare fantastică de mai multe canale, dar are’nu este la fel de ușor de utilizat ca Shopify.

Informatii suplimentare

 • Citiți-ne BigCommerce Review pentru detalii complete despre acest concurent de top Shopify.
 • Rupt? Citiți-ne Comparație BigCommerce vs Shopify să văd acești constructori mergând cu capul în cap.

2. Volumul

Nu a făcut-o’Nu efectuați la fel de impresionant în cercetarea noastră, dar Volusion vine cu instrumente de analiză și gateway-uri de plată excelente și cu prețuri foarte similare cu Shopify. Nu face asta’Nu aveți niciun instrument de blogging, așa că aveți în vedere acest lucru atunci când alegeți.

Informatii suplimentare

 • Citiți-ne Revista Volusion pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, prețurile și multe altele.
 • Vezi-ne Comparatie Volusion vs Shopify pentru o privire cot la cot la ambii constructori.

3. WooCommerce

O alegere mai tehnică, WooCommerce este o platformă găzduită de sine în care creezi un magazin folosind WordPress. Aceasta o face o opțiune puternică și flexibilă, cu instrumente mai bune pentru magazinele complexe. Aceasta’este, de asemenea, mai provocator și mai puțin prietenos pentru începători.

Informatii suplimentare

 • Descoperiți dacă WooCommerce este potrivit pentru dvs. Comparatie WooCommerce vs Shopify.

4. Comerț electronic Wix

Un constructor de site-uri web în primul rând, Wix are planuri de comerț electronic începând de la 20 USD pe lună (plătit anual), ceea ce îl face o opțiune mai bugetară. Aceasta’Am câteva instrumente de vânzare grozave și este ideal pentru magazinele mici care pun brandul pe primul loc.

Informatii suplimentare

 • Wix ar putea fi alegerea perfectă pentru magazinul dvs.? Aflați în nostru Wix eCommerce Review.
 • Nu sunteți sigur de diferențele dintre Wix și Shopify? Ne dezvăluim toate în ale noastre Comparatie Wix vs Shopify.

5. Spațiu

Un alt constructor de site-uri care oferă funcționalitate de comerț electronic, Squarespace este creat pentru reclame. Modelele sale sunt cele mai bune de pe piață și vor face ca produsele dvs. să strălucească cu adevărat.

Informatii suplimentare

 • Aflați ce are Squaresapce în cadrul nostru Squarespace Ecommerce Review.
 • Decide ce’este cel mai bun pentru magazinul dvs. cu profunzimea noastră Comparație Shopify vs Squarespace.

Review Shopify: Verdictul

Shopify este constructorul de comerț electronic pe care îl recomandăm cel mai mult – a depășit toate celelalte platforme de comerț electronic din cercetarea noastră și are ceva pentru toată lumea. Cu un magazin de aplicații masiv, o gamă de planuri de prețuri și o suită impresionantă de funcții’s o platformă extrem de scalabilă.

Shopify strălucește cel mai mult în ceea ce privește caracteristicile sale de vânzare, ușurința de utilizare și scorurile de satisfacție a clienților, ceea ce îl face o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru vânzători serioși.

Rețineți că voi’Cel mai probabil va trebui să vă bazați pe aplicații pentru anumite funcții și că acest lucru vă poate crește prețul lunar. Acesta este Shopify’principalul dezavantaj, oferindu-vă în același timp libertatea de a vă personaliza și de a vă dezvolta magazinul în ritmul propriu.

În general, Shopify și-a câștigat titlul de cel mai bun constructor de site-uri online de comerț electronic de pe piață. Dar acolo’este un singur mod de a ști dacă’este cea mai bună alegere pentru tine și asta’încercând-o singur!

Salt pe Shopify’s-a încercat 14 zile gratuite și vedeți dacă sunteți de acord cu verdictul nostru. Visele tale de a vinde online sunt la îndemână, așa că începe… apoi revino și anunță-ne cum ai trecut!

Întrebări frecvente

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map