Revizuirea sistemului de puncte de vânzare (POS) Shopify – Unificarea afacerii dvs. offline


Revizuirea punctului de vânzare Shopify (POS)

Revizuirea punctului de vânzare Shopify (POS)


evaluare

4,5 din 5 stele

Vezi POS Shopify

Punctul de vânzare Shopify (POS) vă ajută să vă integrați complet online & sisteme de depozitare fizică. Aceasta’este un instrument de management excelent care vă oferă o înțelegere în timp real a performanței afacerii dvs., astfel încât să puteți gestiona și crește mai eficient.

Recenzie de Jeremy

Actualizată ultima dată pe 18 martie 2019

Dacă aveți un magazin offline și online, Sistemul de puncte de vânzare (POS) Shopify vă permite să gestionați atât vânzările offline, cât și online și controlul inventarului într-o singură locație centralizată.

Punctul de vânzare Shopify (folosind iPad) nu numai că vă permite să gestionați toate tranzacțiile de vânzări într-o locație convenabilă, ci vă economisește eficient mult timp de la gestionarea diferitelor sisteme.

Luați în considerare acest lucru – dacă aveți două sisteme diferite de colectare a informațiilor despre vânzări (înregistrări de tranzacții, date despre clienți, etc.), care vor afecta baza de date de gestionare a stocurilor, la un moment dat, va trebui să reconciliați toate aceste date, astfel încât să obțineți un control modul în care se desfășoară afacerea dvs., cine sunt clienții dvs. (se suprapun între diferitele sisteme?) și dvs. “Adevărat” Nivel de inventar.

Acea’este multă muncă pe care nu o oferiți’nu trebuie să vă descurcați dacă ați reușit să unificați și să vă sincronizați întreaga afacere (care există atât în ​​spațiul online cât și în cel offline).

În această recenzie, noi’Îți voi arăta cum face Shopify’s Sistemul POS vă poate eficientiza afacerea și vă poate economisi timp.

Puteți vedea recenzia noastră completă pe Shopify aici sau o puteți compara cu alte platforme de comerț electronic din acest ghid.

Cum funcționează punctul de vânzare Shopify?

Sistemul Shopify Point of Sale funcționează prin conectarea Shopify Reader direct în iPad-ul dvs., care este utilizat ca principal dispozitiv de vânzare din magazinul dvs. offline. Practic, acest iPad transformă iPad-ul într-un terminal de plată / registru de numerar.

Puteți începe să vă încărcați clienții’ card de credit prin acest Cititor și toate înregistrările dvs. de vânzări, informațiile despre clienți și urmărirea stocurilor sunt sincronizate automat cu magazinul Shopify.

Punct de vânzare Shopify (POS)

Puteți răsfoi catalogul magazinului dvs., puteți conecta iPadul la casa de marcat pentru tranzacții în numerar, printa sau încasează automat e-mailurile. Cea mai bună parte a solicitării de a primi încasări prin e-mail clientului tău este că vei primi colecții de adrese de e-mail, ceea ce îți va permite să faci niște email marketing pentru a-ți promova afacerea.

Urmăriți acest videoclip aici pentru a vedea cât de puternic este POS-ul Shopify:

Întrebări și răspunsuri despre sistemul de puncte de vânzare Shopify

Î: Ce se întâmplă dacă am mai multe locații de vânzare cu amănuntul?

R: Puteți adăuga mai multe locații prin magazin’panoul de administrare online.

Î: Trebuie să vând aceleași produse în magazinul meu offline ca și în magazinul meu online?

R: Nu – puteți alege ce produse doriți să fie disponibile pentru magazinul dvs. offline, iar acestea pot fi diferite de magazinul dvs. online.

Î: Dacă am deja un magazin online Shopify, trebuie să-mi adaug din nou produsele pentru a folosi sistemul Point of Sale?

R: Nu – toate produsele magazinului dvs. online vor fi încărcate automat în POS-ul Shopify atunci când vă conectați la aplicația POS de pe iPad.

Î: Am deja propriul meu terminal de plată / registru de numerar. Pot folosi Shopify POS?

R: Da – Aplicația Shopify POS vă permite să integrați terminalul dvs. de plată existent.

Î: Îmi pot urmări separat vânzările online și offline?

R: Da – puteți configura rapoartele de vânzări pentru a separa vânzările în online sau offline sau pentru a le combina dacă doriți să.

Î: Deoarece am mai mult personal de vânzări în magazinul meu, pot folosi mai multe iPads?

R: Da – trebuie doar să conectați mai mulți cititori Shopify și să folosiți cât mai multe iPads!

Shopify punct de vânzare iPad

Cât de mult pe lună?

Sistemul Shopify POS are 3 planuri lunare, potrivite pentru diferite niveluri de utilizatori:

  1. Shopify de bază – 29 USD / lună
  2. Shopify – 79 USD / lună
  3. Magazin avansat – 299 USD / lună

Cu cât planul este mai mare, cu atât vei avea acces la funcții mai avansate. Puteți începe întotdeauna cu “Shopify de bază” planificați și actualizați dacă este necesar.

POS-ul punctului de vânzare Shopify - prețFaceți clic pentru a vedea mai multe detalii

Există, de asemenea, o taxă pentru card de credit (sau taxa de procesare a plăților) pe “beţivan”, ceea ce înseamnă că, de fiecare dată când vindeți un produs către clientul dvs. utilizând sistemul POS (utilizând iPad-ul dvs. pentru a trece cardul de credit pentru a-l încărca clientul), taxa este de 2,7%, 2,4% și 2,2% din valoarea tranzacției pentru “Shopify de bază“, “Shopify” și “Magazin avansat” planuri, respectiv.

Acestea sunt singurele taxe de tranzacție pe care va trebui să le plătiți pentru a accepta toate cardurile de credit de pe dispozitivul dvs. mobil – nu vor fi implicate alte taxe.

Luați în considerare cât timp puteți economisi prin sincronizarea sistemului de gestionare a vânzărilor și a stocurilor offline și online? Acum vă puteți concentra asupra altor aspecte mai importante ale afacerii dvs..

Luați în considerare câți bani puteți economisi utilizând un singur sistem unificat?

Ca persoană de afaceri, nu’nu trebuie să-ți petrec atât de mult timp pentru a realiza beneficiile pe care le poți realiza profitând de acest sistem. Doar cantitatea de timp pe care o puteți economisi și redirecționarea către dezvoltarea afacerii dvs. vă poate recompensa exponențial în timp.

Avem o revizuire mult mai detaliată a planurilor de prețuri Shopify aici, unde discutăm despre ratele cardurilor de credit (față de PayPal) și comisioanele de tranzacție mult mai aprofundate.

Sistemul de puncte de vânzare Shopify – concluzie de revizuire

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me