Shopify anmeldelse | Er det den bedste butikbygger til dig?

 

Bedst til

Bedste samlede e-handelsplatform


shopify - bedst til e-handel

Samlet bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Shopify er den bedste e-handelsplatform på markedet i dag. Det’er designet til at hjælpe folk med at opbygge deres egen, skalerbare online butik med hundreder af indbyggede funktioner og masser af apps. Du kan sælge produkter direkte på dit websted og på tværs af flere markedspladser og sociale medier.

Shopify er en populær e-handelsplatform, der hjælper dig med at opbygge din egen online butik uden brug af tekniske færdigheder.

Shopify styrker over 800.000 virksomheder og kom på toppen i vores egen dybdegående forskning og overtræffede alle sine konkurrenter. Dog det’er ikke for alle. At’hvorfor denne anmeldelse dykker ned i Shopify’s salgsfunktioner, brugervenlighed, priser, design, marketingværktøjer med mere, så du kan beslutte, om det’det er virkelig rigtigt for dig.

hvis du’I en hast, kig nedenfor for at få et overblik over de vigtigste ting, du bør vide om Shopify. Læs videre for flere detaljer, da vi tager dig med på en dybtgående rejse gennem platformen… starter med spørgsmålet, hvad pokker egentlig er Shopify?

Lade’s kommer i gang!

Shopify med et øjeblik

shopify med et øjeblik

Shopify fordele & Ulemper

Fordele

 • Modtog den højeste score for funktioner og kundetilfredshed
 • Strålende lagerbeholdning, der hjælper dig med at administrere din butik
 • Sælg på tværs af flere kanaler, inklusive Facebook, Instagram, Amazon og eBay

Ulemper

 • Den eneste platform, der håndhæver sit eget transaktionsgebyr, medmindre du bruger Shopify Payments
 • Indholdet gør det ikke’t omformateres automatisk, når du skifter temaer
 • Apps kan hurtigt tilføjes, når du tilføjer ekstra funktioner til din butik

 

Hvad er Shopify?

Shopify er en dedikeret e-handelswebbygger, der hjælper folk med at opbygge deres helt egen online butik.

Det er virkelig så let som det – du don’Jeg har brug for gale teknikfærdigheder, ikke’t har brug for et bundløst budget, og du don’t har brug for at ansætte nogen for at gøre din drøm til virkelighed. Dette gør Shopify til en hurtig og overkommelig måde at oprette din online butik på.

Du kunne begynde at bygge i dag, hvis du ville!

shopify hjemmeside

Hvem kan bruge Shopify?

Alle kan bruge Shopify, Hvad enten du’er en første gang sælger eller en forretning på flere millioner dollars som Harry’s Barbermaskiner (jæv. Harry’s Razors er kun en af ​​Shopify’s tilfredse kunder). Alt hvad du har brug for er en idé, noget at sælge og en internetforbindelse, og du kan have en online butik live på kort tid.

Med mere end 1.200 apps, specialiserede funktioner, som f.eks. Lagerstyrings- og forsendelsesværktøjer, og en række prisplaner, er Shopify en stærk platform at vælge. Det kan bruges i en hvilken som helst størrelse butik og er ekstremt skalerbar.

Hvordan testede vi det? Og hvad var resultaterne?

der’s en masse hype omkring Shopify, men vi ønskede at komme til sandheden bag markedsføringen.

Vi anvendte vores verdensklasse-metodologi til god brug og gik ud i Shopify’s design, salgsværktøjer, marketingfunktioner, SEO kapaciteter og mere. Udover at teste det selv, gik vi endda et skridt videre og bad ikke-tech eksperter om at prøve det og fortælle os, hvad de troede.

Vi analyserede alle resultaterne, sammenlignede Shopify med andre platforme vi’har testet, set på dets styrker og dets mangler og beregnet score for hvert nøgleområde – alt sammen så vi kan give dig de mest nøjagtige og nyttige oplysninger om denne online butiksbygger.

Med det samme kan vi fortælle dig, at Shopify gjorde det meget godt i vores test, hvor han scorede 4,7 ud af 5 stjerner samlet.

Faktisk overgik det alle sine konkurrenter, hvorfor vi anbefaler det som den bedste e-handelsbuilder allround på markedet. Men ingen er perfekte – fortsæt med at læse vores Shopify-anmeldelse for at finde ud af, hvorfor det gjorde så godt, hvor det faldt ned, og vigtigst af alt, hvis det’det rigtige valg for dig.

Men først, hvad gør Shopify som svar på Covid-19-pandemien?

Det’er et usikkert tidspunkt at starte eller vokse nogen forretning, men don’t bekymre dig – Shopify får det helt. Faktisk har den introduceret en masse fantastiske nye foranstaltninger til støtte for små virksomheder i de kommende måneder. Disse inkluderer:

 1. At stille fysiske og digitale gavekort til rådighed på alle planer. På den måde kan dine kunder støtte dig uden at købe fysiske produkter lige nu.
 2. 200 millioner dollars til rådighed i finansiering af små virksomheder (kun USA). Som en del af et regeringspartnerskab tilbyder Shopify Capital finansiering til at hjælpe små virksomheder med at udvikle sig på et tidspunkt, hvor de muligvis er kontante.
 3. Udvidelse af sin gratis prøveperiode til 90 dage. Shopify har udvidet sin gratis prøveperiode fra 14 dage til 90, hvilket giver sælgere endnu længere tid til at prøve tjenesten risikofri.
 4. Community support og live webinarer. Virtual ‘Frit’ med Shopify-samfundet for at dele visdom og støtte.

Store kudoer til Shopify for dets hurtige reaktion og sit engagement i at støtte små virksomheder nu og altid.

 

Shopify brugeranmeldelser

Vi nåede ud til forskellige Shopify-brugere for at få et indblik i deres oplevelse af at bruge e-handelsplatformen til at skabe og udvide deres online forretninger.

BRUGSANVISNING: RIPPEDKIT

shopify brugeranmeldelse francis headshot

“Shopify er en velholdt platform, der giver alt hvad jeg har brug for webstedsadministration, opdateringer, priser, ordreopfyldelse, kundekommunikation osv..”

Mens han jonglerede med et fuldtidsjob med et socialt liv og gymnastiksalen, fandt Francis, at han kæmpede for at nå sine proteinmål. Ikke tilfreds med rystelser og foretrækker snack-produkter, lancerede han sit abonnementsbaserede websted med Shopify, kaldet RippedKit, som en praktisk måde for ligesindede at modtage høj kvalitet ‘Grib og gå’ proteintilskud.

BRUGSANVISNING: EMMA REID

shopify brugeranmeldelse emma headshot

“Shopify-platformen er virkelig brugervenlig, og du don’t har brug for at vide, hvordan man koder for at oprette en butik.”

Da hun hurtigt blev kede af sit job som receptionist, besluttede Emma at starte sin egen dropshipping-forretning. At være i stand til at lære ved at gøre og ikke at skulle investere en stor sum penge, var det en let beslutning for hende. Emma’s har nu været dropshipping i omkring 4 år, og tjente $ 560.000 indtægter i 8 måneder gennem hendes Shopify-butik. Hun kører i øjeblikket tutorials for håbefulde dropshippers gennem sin hjemmeside emmareid.com.

BRUGSANVISNING: AVANCERET DROPSHIPPING ACADEMY

shopify brugeranmeldelse chris headshot

“Som nybegynder virkede Shopify bare den mest velrenommerede og nemmeste platform at bruge til en rimelig pris. Det var ingen hjerner, da jeg først kom virkelig i gang.”

På udkig efter en måde at tjene nogle ekstra penge på, startede Chris sin første dropshipping-forretning for omkring 4 år siden ved hjælp af Shopify og Oberlo. Det første produkt, han solgte, var en iPhone-sag med katte derpå, men i dag sælger han alt fra solbriller til sneebriller. Chris driver nu Advanced Dropshipping Academy, der hjælper folk med at opbygge og starte deres egen dropshipping-forretning.

 

Hvor nemt er Shopify at bruge?

Hurtigt svar: Let peasy! Du vandt’t får et websted live på fem minutter, men Shopify formår at kombinere kraftfulde e-handelsværktøjer med en let at bruge redaktør. Dens interface er ren og enkel, og 88% af vores brugere sagde de’d anbefaler Shopify til en ven. Vi anbefaler stadig, at du prøver det selv, inden du beslutter dig!

Den første ting, du skal se på, når du prøver en bygherre, er, hvor let det er at bruge, især når du bygger en online butik. E-handelsbyggere kæmper ofte for at kombinere magt med brugervenlighed, men Shopify har udmærket sig på dette afgørende område.

Shopify har en ren, klar og enkel grænseflade, der gør opsætning af din butik til en leg, selv for totalbegyndere.

Don’t misforstå os – du vandt’t har dit websted live på fem minutter, fordi Shopify stadig pakker en alvorlig mængde strøm i sin backend. Dog formår det at gøre sin redaktør glat og enkel at bruge, som vi bifalder (højlydt).

shopify instrumentbrætShopify’s betjeningspanel giver en blid hældning til at designe dit eget e-handelswebsted.

Og det’er ikke kun os, der nød Shopify’s interface. Efter at have testet det selv fik vi hverdagslige mennesker til at bygge deres egen butik ved hjælp af Shopify og score hvor let (eller vanskeligt) de fandt visse opgaver.

Resultaterne var generelt positive.

Folk elskede, hvordan Shopify hjalp under opsætningen med spørgsmål og spørgsmål, og syntes det var let at komme i gang. Men don’t bare tage vores ord for det – her er et par citater fra vores brugere:

“Det var så godt, virkelig let. Det var bare meget brugervenligt. Det guidede dig gennem de vigtige områder, hvor mest var inventaret. Spørgsmålene i begyndelsen, tilføjelse af et produkt, subtile anmodninger – alt var bare meget klart.”

“Alt i alt var det en virkelig nem tilgang til at oprette en online butik. Jeg havde fuld kontrol over, hvordan og hvad jeg vil placere på mit websted, med fordelen ved at være i stand til at ændre noget, som og hvornår jeg ville.”

Gennemgangen blev naturligvis’t alt glødende – du fortjener begge sider af billedet, så her’er nogle citater fra brugere, der ikke var’t ganske så imponeret over Shopify:

“Jeg tror, ​​at Shopify bare kunne råbe lidt mere, når du er på butikssiden, hvor visse widgets er – og hvordan man også tilføjer visse funktioner. Måske bare bedre butiksfront om bord – jeg følte mig bare alene og lidt tabt.”

“Til tider er der en mangel på klarhed for en nybegynder e-handel webstedskaber. Nogle af terminologiene var inkonsekvente eller gik over mit hoved. For en gør-det-selv-webstedsbygger ville måske klarere, lettere at forstå vilkår’t gå galt.”

Generelt set brugere scorede Shopify ekstremt godt for brugervenlighed – faktisk kom det ud af testning med en samlet sum af fire ud af fem stjerner!

Vi knuste numrene for at sætte dette i en sammenhæng – i gennemsnit fandt folk Shopify 21% lettere at bruge end BigCommerce (Shopify’s hovedkonkurrent) og 12% lettere at bruge end Wix e-handel, som er berømt for sin begyndervenlige redaktør.

Og det’Det er ikke alt – efter testning spurgte vi brugerne, hvor sandsynligt de ville være at anbefale Shopify, og svaret var positivt overalt. 88% af folk sagde, at de ville anbefale Shopify til en ven.

Den gode nyhed er, at Shopify har en gratis prøveversion, så du kan prøve det selv for at se, om det er tilfældet’er den rigtige bygmester til dig. Som vores bruger citater viser, at prøve Shopify er den eneste måde at vide, om du’Jeg finder det fantastisk eller frustrerende – find ud af det selv, hvis du har det’Jeg vil være fan!

Yderligere information

 • Hvis du prøver Shopify og finder det’er ikke til dig, vi’Vi har din ryg. Tjek den definitive liste over Bedste Shopify-alternativer for at finde din perfekte match.
 • Leder du specielt efter noget? Tjek vores Sammenligningskort for e-handel med webstedsbygger, hvor du kan sammenligne topbuildere’ scoringer, herunder brugervenlighed!

 

Shopify-priser – er det god værdi for pengene?

Hurtigt svar: Det’er ret god, men værdien for pengene er det, hvor Shopify scorede det laveste i vores forskning. Dens prisplaner er meget rimelige med skalerbare valg og væsentlige funktioner inkluderet selv i den laveste kerneplan. Shopify mistede dog mærker på grund af sin afhængighed af apps, og de transaktionsgebyrer, den pålægger tredjeparts betalingsportaler.

Shopify har en række planer, så du kan vælge en, der bedst passer til dine behov og budget.

Først og fremmest, Shopify leverer en 14-dages gratis prøveperiode – du don’t nødt til at indtaste eventuelle betalingsoplysninger, så der’ingen risiko og intet pres for at tilmelde dig. Du’Jeg har bare brug for en e-mail, og du kan teste Shopify totalt gratis i to uger.

Shopify-prisoversigt

 • Shopify Lite: $ 9 per måned – giver dig mulighed for at føje e-handel til en Facebook-side eller et eksisterende websted. 2% transaktionsgebyr, medmindre du bruger Shopify Payments.
 • Grundlæggende Shopify: $ 29 pr. Måned – billigste plan om at bygge din egen butik; leverer alt det væsentlige for en ny online butik. 2% transaktionsgebyr, medmindre du bruger Shopify Payments.
 • Shopify: $ 79 pr. Måned – til voksende virksomheder inkluderer funktioner såsom oprettelse af gavekort. 1% transaktionsgebyr, medmindre du bruger Shopify Payments.
 • Avanceret Shopify: 299 $ pr. Måned – for store virksomheder, der ønsker at skalere op; inkluderer avancerede rapporter og beregnede forsendelsespriser for tredjepart. 0,5% transaktionsgebyr, medmindre du bruger Shopify Betalinger.
 • Shopify Plus: tilpasset prisfastsættelse – til virksomheder i stor skala med enorme budgetter. Ingen faste priser – i stedet anmoder du om et tilpasset tilbud.

Spar op til 20% på din Shopify-plan

Tilmeld dig i et år og spar 10% på dit abonnement, eller gem 20% når du tilmelder dig to år.

Det betyder, med 20% rabat, dig’Jeg sparer $ 16 pr. måned på Shopify-planen, og $ 60 pr. måned på avanceret plan!

Shopify-priser: Kerneplaner

Shopify’s tre hovedplaner er Grundlæggende Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Dette er kerneplanerne, der giver dig mulighed for at oprette din helt egen online butik. De giver dig alle ubegrænsede produkter, gendannet vogninddrivelse, oprettelse af rabatkode og multikanals integration.

shopify gennemgang prisplaner

Dette er de tre planer, du skal se på, hvis du’genindstilling af a almindelig online butik. Vi’Jeg går nærmere ind på hver af Shopify’planer nedenfor, undersøge derefter transaktionsgebyrer og Shopify’s interne betalingsgateway, Shopify Betalinger.

Hvordan man sparer penge med Shopify

Alle Shopify’s priser er for en måned for måned abonnement. Så hvis du tilmeldte dig Basic Shopify-planen, gør du det’d betaler $ 29 pr. måned, så længe du holder dig efter den plan.

Du kan dog spare næsten $ 190 per år på Shopify-planen hvis du tilmelder dig to år, eller du kan gemme 94 dollars årligt, hvis du tilmelder dig et år. Disse besparelser kunne gå mod husholdningsregninger, din feriefond – hvad som helst!

Er Shopify værd at pengene? Helt bestemt! Det kom på toppen i vores Customer Score-forskning ud af alle de e-handelsplatforme, vi testede. Så hvorfor ikke prøve Shopify i dag og begynde at lægge nogle penge væk?

Shopify Prisplaner Månedlig ($ / måned) 1-årig ($ / måned) Besparelser (%) 2-års ($ / måned) Besparelser (%)Shopify BasicShopifyAvanceret Shopify

$ 29,00$ 26,1010%$ 23,2020%
$ 79,00$ 71,1010%$ 63,2020%
$ 299,00$ 269,1010%$ 239,2020%

Du’Jeg skal betale de årlige eller to-årige omkostninger på forhånd som et engangsbeløb, men på lang sigt, du’d bruge mindre, end hvis du forblev på den månedlige plan.

Shopify betalinger og transaktionsgebyrer

Du’Jeg har bemærket, at vi nævner det får du opkrævede transaktionsgebyrer, medmindre du vælger at bruge Shopify Payments.

Hvad er Shopify-betalinger?

Shopify betalinger er Shopify’s interne betalingsgateway. Tænk på det som PayPal, Stripe eller Square – det behandler din butik’s betalinger og accepterer de fleste større betalingsmetoder. Ideen er, at det er mindre besvær med at bruge Shopify Payments end at forbinde en tredjepartsudbyder (f.eks. PayPal) og strømline din butik ved at holde alt internt.

shopify betalinger

Det vigtigste incitament til at bruge Shopify Payments er, at det’er den eneste måde at fjerne Shopify’s transaktionsgebyrer. Det’er også den eneste måde at støtte flere valutaer i din butik, så hvis du’sælger internationalt, det’er dit bedste valg.

Yderligere information

 • Intrigeret af Shopify-betalinger? Find ud af flere detaljer i vores dybdegående Shopify Payments Review.

Hvilken plan er bedst? – Vores anbefaling

Hvis du allerede har et websted, og du bare vil sælge et par produkter på siden, er Shopify Lite det bedste sted at starte. Imidlertid, Hvis du vil have en faktisk online butik, skal du starte med Basic Shopify-planen for $ 29 pr. måned. For alt hvad du bliver inkluderet i planen, det’s en rimelig månedlig pris!

Husk, at Shopify giver dig 14 dage til at afprøve sin platform gratis, så sørg for at gøre brug af det, før du tilmelder dig.

Yderligere information

 • Oplev mere information om Shopify’s planer og priser i vores detaljerede Shopify-prisanmeldelse
 • Ikke sikker på, om du har brug for Shopify Plus? Lær mere i vores Shopify Plus anmeldelse

 

Hvor gode er Shopify’s Temaer?

Hurtigt svar: Store! De’er alle professionelt designet, mobile lydhør, kommer fyldt med funktioner og giver dig endda forskellige stilarter at vælge imellem. Der er dog kun 10 gratis temaer, hvilket er den største ulempe. Resten koster mellem $ 140 og $ 180, så vælg nøje. Shopify kom på tredjeplads for design i vores forskning og scorede 3,7 stjerner ud af 5!

Shopify har 10 gratis temaer og 64 premium-temaer, lige i pris fra $ 140 til $ 180 hver.

shopify gennemgangstemaerShopify’s temaer er professionelt designet og bygget for at få din butik til at se godt ud fra dag ét.

Alle temaer er mobile lydhør, hvilket betyder de’Jeg formaterer automatisk, så de passer til mobil- og tabletskærme. Folk er 62% mindre tilbøjelige til at købe fra dig igen, hvis de har en dårlig mobiloplevelse med dit websted, så denne funktion er meget vigtig.

Godt at vide: Vi anbefaler kraftigt at installere G AMP-appen – bedømt som en imponerende 5/5 af andre Shopify-brugere – for at sikre, at dine sider ikke gør det’t ser bare godt ud på mobil, men de indlæses også hurtigt. AMP står for Accelerated Mobile Pages. AMP’er bruger strippet-back html-kode for at forblive som ‘lys’ som muligt – tænk på dem som en diætversion af dine regelmæssige sider. En hurtigere oplevelse vil gøre dine brugere glade og øge dine chancer for at placere godt hos Google. Husk: en forsinkelse på et sekund i svaret antages at betyde en reduktion på 7% i konverteringer!

Dette er fantastiske funktioner og er vigtige for at skabe en succesrig butik, der tilfredsstiller dine kunder. Men vi ved hvad du’tænker virkelig: ser temaerne faktisk godt ud?

Det korte svar er, ja!

shopify temabibliotek

Shopify’s temaer er professionelt designet og ser rene, stilfulde og tiltalende ud. Du kan gennemse temaer efter branche, fra kunst og fotografering til elektronik, møbler og andet. Du kan også se efter popularitet, pris eller samling, f.eks “minimalistisk,” “sjovt og livligt,” eller “fantastisk til små varebeholdninger.”

Temaer kommer med forskellige stilarter, så du kan vælge den der passer bedst til dit brand. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan forskellige stilarter kan ændre udseendet på dit tema – denne sort betyder dig’Jeg finder altid den rigtige tone til dit brand.

shopify brooklyn tema klassisk stilDette gratis tema, kaldet Brooklyn, kommer i to forskellige stilarter. Dette er forhåndsvisning af “klassisk” stil, der inkluderer naturlige farver og moderne, sofistikerede skrifttyper. shopify brooklyn tema legende stilHer kan du se det samme tema, Brooklyn, i “legende” stil, som kommer med et mere levende farveskema og sjove, ukomplicerede skrifttyper.

Den bedste del er, Shopify’s temaer er fyldt med fantastiske funktioner. Alle temaer inkluderer:

 • Indstillinger, der kan tilpasses indhold på hjemmesiden
 • SEO (Søgemaskineoptimering)
 • Drop-down navigationssupport
 • Gratis temaopdateringer
 • Mobilvenligt design
 • Sociale medieikoner
 • Indbyggede stilarter og farvepaletter
 • Gratis stock-fotos af Burst

Godt at vide… Visse temaer leveres med flere sprogindstillinger, hvilket betyder, at du nemt kan skifte til et andet sprog. Ikke alle temaer giver dette, så kontroller, inden du vælger. De aktuelt tilgængelige sprog er: Engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, japansk og brasiliansk portugisisk.

Mens valg af et tema naturligvis handler om at finde et, der ser godt ud, er det’handler også om at finde en, der understøtter din butik’s behov.

Hvert tema leveres også med sine egne specifikke funktioner. Vi anbefaler stærkt at tage et kig på disse, som det’er en fantastisk måde at beslutte, om et tema er det rigtige for dig:

shopify tema funktionerDisse funktioner leveres med det premium-tema kaldet Context, som er et elegant og rent tema, der kommer i tre forskellige stilarter.

Vær opmærksom på de funktioner, du har brug for, såsom hurtig produktvisning eller live-søgning. Du kan tilføje ekstra apps (noget vi’Jeg dækker lidt senere), men at vælge et tema med dine indbyggede yndlingsfunktioner gør dit liv lettere fra første dag!

Tilpasning af Shopify-temaer

Shopify’s temaer kan se godt ud allerede, men du’Jeg vil gerne gøre din helt til din egen. For at gøre det, dig’Jeg bliver nødt til at tilpasse dit tema ved at tilføje dine egne produkter, omskrive tekst, udskifte billeder og oprette nye sider.

Tilpasning sker to steder: visuel tilpasning finder sted gennem redigeringsgrænsefladen, mens redigeringer af dine produkter administreres i dit dashboard.

Tænk på det som at montere en bil. Udvendigt er det, hvor du maler, vasker, glatter, buff og polerer, så det ser smukt ud. Motoren er der, hvor du tænker, udskifter dele og får hænderne på med værktøjer for at sikre, at bilen er kraftfuld og kører glat.

Redigeringsgrænsefladen af din Shopify-butik er det sted, hvor du passer på din butik’s design. Her justerer du dine billeder, redigerer tekst og viser dit logo. Dashboardet hvor du tilføjer produkter, opretter rabatkoder, administrerer forsendelse og mere. Det er også her du kan ændre dit tema, hvis du vil redesigne din butik.

Vi anbefaler, at du starter med at tilføje produkter og derefter style din butik. Fordi Shopify er en butiksbygger, drejer dens temaer naturligvis omkring produkter – så det kan være vanskeligt at designe din side uden nogen produkter at have!

Godt at vide: Brug for hjælp til at opbygge og tilpasse dit websted’s sider? Vi anbefaler, at du downloader DragDropr-appen for at gøre processen meget hurtigere og lettere. DragDropr integreres problemfrit med Shopify for at give dig mulighed for at oprette, ændre og redigere 50+ landingssider og 200+ indholdsblokke (f.eks. Produktvideoer og kontaktformularer) ved hjælp af en simpel træk-og-slip-editor, uden at skulle gøre en enkelt bit af manuel kodning. Alt dets indhold er mobilt responsivt, hvilket betyder, at det ser godt ud på alle enheder.

Yderligere information

 • Er det værd at investere i et premiumtema eller endda bede om hjælp fra en Shopify-ekspert? Find ud af det i vores Shopify-temaer og Shopify-ekspertgennemgang

 

Hvor kraftfulde er Shopify’s Salgsfunktioner?

Hurtigt svar: Temmelig kraftfuld! Faktisk var det vores bedste spiller på dette område, hvor vi scorede 4,7 / 5 i test. Shopify pakker hver butik med mange nyttige værktøjer designet til at gøre det lettere at køre din butik, fra forsendelse til skatteberegning. Den vigtigste ting at holde øje med er, at det’er temmelig afhængige af apps (for eksempel at sælge digitale varer og dropshipping), så sørg for, at dine omkostninger ikke gør det’t krybe op.

Shopify kom på toppen af ​​vores forskning for sine salgsværktøjer og funktioner – du vandt’t finder det bedre med enhver anden e-handelsbuilder. Det giver dig alle de nødvendige ting, du har brug for, fra analyse og gendannet vogngendannelse til tonsvis af betalingsgateways og multikanals integration.

Shopify’s Salgsværktøjer og funktioner

 • Apps
 • Forsendelse
 • dropshipping
 • Forladt opsving af vogn
 • Produktstyring
 • Betalingsmuligheder
 • Multikanal integration
 • Digital salg
 • Skat
 • POS

Vi’kommer til at dække alle disse tilbud mere detaljeret næste gang, men som du kan se, er der meget – så for at gøre tingene lettere skal du blot klikke på plus-ikonet for de funktioner, du vil læse om!

Vidste du, at Shopify for nylig har oplyst grønbelyst CBD-salg gennem sin platform? Lær mere i vores guide om Sådan sælges CBD onlineshopify e-handelsstatistikkerShopifys salgsfunktioner har vist sig at øge e-handelens ydelse.

Vil Shopify’s SEO og marketingværktøjer hjælper dig med at blive fundet?

Hurtigt svar: Ja, det gør de. Shopify har en omfattende række SEO-værktøjer, der vil være mere end tilfredsstillende for de fleste butikker. Det har også blogspecifik SEO, selvom dets blogværktøjer ikke er tilfældet’t ganske så imponerende. Ved e-mail-marketing kan du vælge mellem indbyggede værktøjer eller tredjepartsapps.

der’det er ikke noget formål at oprette en online butik, hvis ingen nogensinde vil se den. For at din virksomhed skal få succes, har din butik brug for kunder – og masser af dem!

At’hvor SEO kommer ind. SEO står for søgemaskineoptimering, og er processen med at maksimere dit websted’s chancer for at blive fundet i Google’s søgeresultater.

Shopify har en god række SEO-værktøjer til din rådighed. Det gør det ikke’t giver hvert trick i bogen, men de fleste vigtige områder er dækket, fra overskriftskode til brugerdefinerede webadresser. Når du tilføjer produkter, beder Shopify endda dig om SEO med bedste praksis.

Det vigtigste mangler hos Shopify’s SEO sæt er nøgleord support – Hvis du har brug for denne funktion, så tjek Shopify’s rival BigCommerce i stedet.

SEO er vigtig for at blive fundet i søgeresultater, øge trafikken til dit websted og generere mere salg. Det er dog ikke’t den eneste måde for din butik at blive bemærket. Klik på rullemenuerne nedenfor for at finde ud af, hvad Shopify ellers har at tilbyde, og se, om det’er god nok til at få din butik den opmærksomhed, den fortjener…

 

Support og sikkerhed: Er Shopify sikker at bruge?

Hurtigt svar: Ja – Shopify leveres med indbygget sikkerhed, overholder alle de nødvendige forskrifter og opdaterer endda dit websted for dig for at holde alt kørt sikkert. Du kan tilføje apps for ekstra ro i sindet, men sørg altid for at oprette regelmæssige sikkerhedskopier af dit websted.

Sikkerhed

Shopify-butikker er automatisk sikre – i modsætning til platforme som WordPress, dig’er ikke ansvarlig for at sortere dit websted’s sikkerhed. I stedet håndterer Shopify beskyttelse mod cybertrusler, kører opdateringer og opfylder overholdelseskravene til håndtering af online-transaktioner.

Dette gør dit liv som en online sælger meget lettere, end hvis du selv skulle styre alle disse ting!

For at finde ud af mere om Shopify’s sikkerhed, skal du blot klikke på overskrifterne nedenfor for en drop-down forklaring af hvert område.

Support

Hvis du har brug for support, du’vi har det. Shopify yder hjælp via forskellige kanaler, så du kan vælge, hvad der fungerer bedst for dig. Shopify giver:

 • 24/7 telefonsupport
 • Support til sociale medier
 • 24/7 live chat support
 • Community forum
 • E-mail support
 • Hjælpecenter
 • Video tutorials
 • Avanceret specialstøtte

Shopify Help Center har et væld af oplysninger, og du kan kontakte Shopify direkte, hvis du har brug for mere specifikke svar på problemer.

Shopify Plus-planen giver avanceret specialstøtte, der giver dig din egen dedikerede supportagent. Du don’Men jeg er nødt til at betale store penge for stor støtte – 24/7 hjælp er tilgængelig på selv den billigste prisplan.

 

Shopify alternativer

Vi ved, at hver virksomhed er forskellig, så hvis Shopify ikke er det’t krydser dine kasser, vi’Vi har sammensat en liste over de bedste Shopify-alternativer, som du kan udforske. Se billedet herunder for et kort overblik på de øverste alternativer, eller tjek listen nedenfor for at få flere oplysninger.

Top Shopify-alternativer

shopify alternativer grafiskHer kan du se de vigtigste fakta i Shopifys topalternativer – læs videre nedenfor for at få flere oplysninger!

1. BigCommerce

Shopify’s største rival, BigCommerce er designet til at hjælpe store og hurtigtvoksende butikker med at opfylde deres potentiale. BigCommerce har de mest interne funktioner i enhver e-handelsbygger, hvilket betyder, at du vandt’Jeg er nødt til at stole på apps, som du gør med Shopify. Det har stor SEO og fantastisk flerkanalsalg, men det’er ikke så let at bruge som Shopify.

Yderligere information

 • Læs vores BigCommerce anmeldelse for alle detaljer om denne top Shopify-konkurrent.
 • Revet i stykker? Læs vores BigCommerce vs Shopify sammenligning at se disse bygherrer gå head to head.

2. Volusion

Det gjorde det ikke’t fungerer lige så imponerende i vores forskning, men Volusion leveres med gode analyseværktøjer og betalingsportaler og med meget lignende priser som Shopify. Det gør det ikke’Jeg har dog ikke noget blogværktøj, så husk dette, når du vælger.

Yderligere information

 • Læs vores Volusion Review for at finde ud af mere om dens funktioner, priser og mere.
 • Tjek vores Sammenligning af Volusion vs Shopify for et side om side se på begge bygherrer.

3. WooCommerce

Et mere teknisk valg, WooCommerce er en self-hostet platform, hvor du opretter en butik ved hjælp af WordPress. Dette gør det til en kraftfuld og fleksibel mulighed med bedre værktøjer til komplekse butikker. Det’er også mere udfordrende og mindre nybegyndervenlige.

Yderligere information

 • Find ud af, om WooCommerce passer til dig i vores WooCommerce vs Shopify sammenligning.

4. Wix e-handel

En webstedsbygger først og fremmest, Wix har e-handelsplaner, der starter fra $ 20 per måned (betalt årligt), hvilket gør det til en mere budgetvenlig mulighed. Det’s har nogle gode salgsværktøjer, og er ideel til små butikker, der sætter branding først.

Yderligere information

 • Kunne Wix være det perfekte valg til din butik? Find ud af det i vores Wix e-handelsanmeldelse.
 • Ikke sikker på forskellene mellem Wix og Shopify? Vi afslører alt i vores Wix vs Shopify sammenligning.

5. Firkant

En anden webstedsbygger, der tilbyder e-handelsfunktionalitet, Squarespace er bygget til annoncer. Dens design er det bedste på markedet og vil virkelig få dine produkter til at skinne.

Yderligere information

 • Find ud af, hvad Squaresapce har at tilbyde i vores Squarespace E-handel Review.
 • Bestem hvad’er bedst til din butik med vores dybdegående Shopify sammenlignet med Squarespace sammenligning.

 

Shopify anmeldelse: dommen

Shopify er den e-handelsbuilder, vi anbefaler mest – det overgik alle andre e-handelsplatforme i vores forskning og har noget for enhver smag. Med en massiv app-butik, en række prisplaner og en imponerende pakke funktioner’er en ekstremt skalerbar platform.

Shopify lyser mest i sine salgsfunktioner, brugervenlighed og kundetilfredshedsresultater, hvilket gør det til et godt valg for både begyndere og seriøse sælgere.

Husk, at du’Jeg er sandsynligvis nødt til at stole på apps til nogle funktioner, og at dette kan øge din månedlige pris. Dette er Shopify’s største ulempe, samtidig med at du giver dig friheden til at tilpasse og vokse din butik i dit eget tempo.

Samlet set har Shopify opnået sin titel som den bedste all-round e-handelswebbygger på markedet. Men der’er kun en måde at vide, om det’er det bedste valg for dig, og det’s ved at prøve det selv!

Spring på Shopify’s 14-dages gratis retssag, og se om du er enig i vores dom. Dine drømme om at sælge online er inden for rækkevidde, så kom i gang… så kom tilbage og fortæl os, hvordan du kom til det!

 

FAQ

Website Builder Expert sigter mod at give dig ærlige data. At’hvorfor vi udfører vores egen forskning og opnår direkte, personlig indsigt. Klik her for yderligere information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me